Цитат на деня - Бойко Борисов

Бойко Борисов<br />

© Дневник

Бойко Борисов"Като откривам всеки ден детски градини, пътища и спортни площадки, който иска да вземе властта. Ще се кандидатирам пак и пак ще спечеля. Най-малко това ме притеснява - дали някой с пет или с десет депутати ще ми създава проблеми. Тези хора са гласували да им правим детски градини, магистрали, спортни площадки."


Бойко Борисов пред журналисти при откриването на нова детска градина в кв. "Панчарево"


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (33)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Lz
  *****
  Весело

  Оттича вече към тоалетната с подобни "разсъждения".

 2. 2 Профил на Аlexander
  *****
  Весело

  Огледалце, огледалце от стената!

  Коя е най-хубавата на Земята?

 3. 3 Профил на идва ми в повече
  *****
  Неутрално

  Това непрекъснато перчене на бат Бойко ми идва малко в повече. Преди не смеех да отворя капака на тоалетната чиния, за да не се покаже СепГея, сега пък бат Бойко. Оставете ни на мира, бе хора!

 4. 4 Профил на Днес
  *****
  Неутрално

  Днес гледах по ТВ-то като връчват мандата на Мистер Мускуло. Държеше се така, все едно, че е на тепиха. Няма ли кой да го научи как да се държи. Все пак вече не е само пожарникар или телохранител на бай Тошо или Симеонча, нали ще бъде премиер. Голям срам ще берем. И дано да е само срам, а да не е и лобут!!!

 5. 5 Профил на СТРАНДЖАТА
  *****
  Неутрално

  Както иска да се държи - важното е да върши
  работа...

 6. 6 Профил на mahmut
  *****
  Неутрално
 7. 7 Профил на до 5
  *****
  Неутрално

  А Вие лично как мислите - ще върши ли работа? И ако ми разрешите, ако върши работа - В ПОЛЗА НА КОГО? Досега за съжаление няма данни за свършена работа.

 8. 8 Профил на някой си
  *****
  Весело

  Бачи Бойко,гледай да не объркаш стъпките..

 9. 9 Профил на Сияна
  *****
  Неутрално

  Поздравявам Бойко Борисов за смелостта му. Такъв човек трябваше да започне реформите още 2001 година .

 10. 10 Профил на Карамфила
  *****
  Неутрално

  Значи за година по около 300 детски градини, спортни площадки и пътища. Следващата година да кара със същото темпо и да открие 300 сметища, магистрали, не му знам плановете за заводи и фабрики. На третата година ще смае първо Европата и след това целия свят. На четвъртата - ще пребори всички останали кандидати и ще се възцари голямо благополучие, справедливост, щастие по нашите земи. Дали сам си вярва на фантазиите, че всичко ще се сбъдне от само себе си - без труд, без мъдрост, без професионализъм.

 11. 11 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Тоя човек за какъв се мисли,
  поне веднъж книга да разлисти.
  Господ пред него ряпа да яде.
  Хваща ме страх.Да бягам.Къде?!

  www.berbenkov.hit.bg
 12. 12 Профил на lordcris
  lordcris
  Рейтинг: 649 Неутрално

  тази година детски градини,
  догодина старчески домове ...

 13. 13 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  за застаряващия електорат на синята и червената коалиция...

 14. 14 Профил на Nick
  *****
  Неутрално

  В полза на тези които го поставят - едрия капитал. Не вярвам някой да храни илюзии че ще работи за народа а не за тези с жена му. После за какъв опит в управлението да очакваме? Школата Симеоново пожарникарския факултет, 6 месеца пожарникар, след това треньор по бойни изкуства в школата и софийско управление на МВР, охранителна фирма НИПОН и карате клуб НИПОН. От телохранител го направиха главен секретар на МВР. Тръшкаше бандити по плочниците в присъствие на медиите и се оказваше, че всичко намерено не може да се използува в съда защото е достигнато по незаконен път, за което бандитите сигурно са му благодарили. А като кмет само позираше и приказваше приказваше. Какво направи като кмет? Ремонтираше улици, а после се оказваше, че ремонта е некачествен. Запълваше дупки, а те след няколко месеца пак излизаха. Като кандидатствуваше за кмет обеща че ще направи завод за обработка на боклука. Е, нищо не направи. Не че нямаше от къде да се осигурят средства. Явно не е било изгодно за тези, които представлява. Поне, за да замаже очите, можеше да направи конкурс за проект за този завод, че да кандидаствува за кредити, но и това не направи.
  Какво може да очакваме от него ?!
  Дано поне не продължи повече от една година, защото ще изпразниме джобовете повече отколкото при Костов.

 15. 15 Профил на Love
  *****
  Любопитно

  "Според социолог Кольо Колев и политолога Румяна Коларова обаче Сините няма да подпишат документа. Предположението си те изразиха в предаването „Денят" на Дарик.

  „По-скоро съм склонен да кажа, че ще откаже да подпише, като заяви, че няма нужда от този меморандум", каза Кольо Колев и допълни, че вероятно Сините ще напомнят, че вече са декларирали, че ще подкрепят правителството, а по-нататъшната им подкрепа ще зависи от неговите действия. „Това е логична позиция, защото това е подпис под бял лист хартия", заяви още социологът.

  Според Румяна Коларова когато отказват да подписват, те ще го направят не заради несъвпаденията, които евентуално могат да бъдат ясно артикулирани и вероятно някакви корекции могат да бъдат направени на този текст, а „защото зад тези толкова общи формулировки, прозират едни „канибалски намерения" на ГЕРБ". „Той фактически иска да изяде десните", заяви тя."

  Та, нека си те обичат, но вяра ти нямат.
  И други ще отрезнеят скоро, скоро.

 16. 16 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Ще ви припомня стар виц, отнасяш се до патрона на ББ, но от известно време напълно приложим и за него:
  "Отворя вестник - Бойко Борисов, отворя радио - Бойко Борисов, отворя телевизор - Бойко Борисов.
  Сега съм си купил една копърка - и не смея да я отворя."

 17. 17 Профил на Кобург Велчев
  *****
  Неутрално

  ЗАЩО ГЕРБ, БСП и ДПС са отново заедно ??
  Предложението на Синята коалиция агенти на ДС да не са председатели на комисии в Парламента е било отхвърлено с гласовете на ГЕРБ, БСП и ДПС !!!!!
  Ето го "антикомуниста" Бойко Борисович, пуделът на ГОЦЕ Първанов и червената мафия. Герой от наглото царство на мутрите !!!
  На първата среща на "хероя" Бойко Борисов с прикриватурата на Борис Велчев ясно се видя, че това е среща на приятели, единомишленици...., друзя. От едно и също котило. Поради което в прокуратурата НЯМА да има промени. Никакви. В ГЕРБ има ПЕТ агенти на ДС, "професионалисти" кадровици, а черният агент на ДС - др. Божидар Димитров бил лична отговорност на великия БОЙКО. Ех, недоучил Бойко.....
  На думи БОЙКО Б. е антикомунист, дори дядо си ни предложи /бил убит след 9-ти/, но с действията си показва, че е част от техния голям отбор. НЕ стават ли ГЕРБ "Б" отбор на червената мафия ???
  Отново си излъган, народе ?????

 18. 18 Профил на Наблюдател
  *****
  Неутрално

  Не закачат кадрите на ДС - лош признак.

 19. 19 Профил на пешо
  *****
  Неутрално

  стига с тази омраза бе,хора...стига с тези подозрения...гласувате с надежда и веднага я губите.нека започне работа,пък после да го оценяваме.разни ревльовци непрекъснато вият над невидими гробища...гледайте позитивно-стига сте ревали....

 20. 20 Профил на lll
  *****
  Неутрално

  Ех Бойко Барабойко,

  Ако всеки ден откриваше детски градини, сега нямаше 8000 деца да са извън тях и родителите им да се чудят какво да правят.

 21. 21 Профил на Мунчо
  *****
  Неутрално

  Скоро и деца ще ви направи

 22. 22 Профил на heineken
  heineken
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Правилно, ако не достигат деца за детските градини - Батманът ще ги направи. Лично!

 23. 23 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Дай на човека власт, за да го видиш какво представлява.

  Ех че цирк ще падне! Ама билетите са за наша сметка.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 24. 24 Профил на Washington, DC
  *****
  Неутрално

  I don't know him well (B.B.). My impression comes from what I see in the media (including "Dnevnik". He looks and speaks exactly like "mutra". Maybe this is only a superficial impression, maybe he is great for Bulgaria at this day and age...Then it is very important someone to change his public image, he may need a better PR.

  However, if he actually is exactly what he looks like ... then I don't know what to think of the 1.5+ million Bulgarians who voted for him. Then we really need a lot of children's playgrounds in Bulgaria for a childish nation....

 25. 25 Профил на Бай Тошо
  *****
  Неутрално

  "Жалко, че не съм млад да развея байряка на... мит... на митинговата демокрация! Сега 'секи ден, 'секи час, навсякъде има мат'риял за митингова демонстрация...!! Но вече съм в годините и нема да ми стигнат силите..."

  Достоен заместник си имаш бай Тошо...

 26. 26 Профил на Ficho
  *****
  Неутрално

  Цитат на века

  Бойко Борисов:

  "Ние българин жив герой нямаме. Всички до един, от Стоичков до Левски, са ликвидирани, докат са били живи."

  (15 юли 2009 г., по телефона, в ефира на bTV (Н. Бареков), реплика към В. Дърева)
 27. 27 Профил на goro4
  goro4
  Рейтинг: Неутрално

  Не плюйте по Борисов! По-добър от него засега няма!

 28. 28 Профил на а
  *****
  Неутрално

  Да,по-добър бандит с човешки доспехи няма прав си,абе кой ще му даде власт,ако не е корумпиран,ей така,пука се от честност и чистота

 29. 29 Профил на ?!
  *****
  Неутрално

  Не мога да повярвам, че подобна мутра е на власт

 30. 30 Профил на гадния
  *****
  Неутрално

  Радвай се народе, Бойко ще открива площадки грдини магистрали и прочее. Хората му дадоха кредит на доверие, но нека се поучи от предците си на поста и те откриваха, но бяха закрити. Да дърдориш не е като да правиш. Сега държавата има нужда не от глупаво харчене а от умно. Трябва да се създадат преоритети за това, кое е най необходимо. Кога да му вярваме като казва, че ще харчи или като казва, че ще пести. Нещо не се вързва. Фондовете все още са мираж, но дори и да тръгнат държавата пак ще трябва да влага, а от къде?

 31. 31 Профил на Възмутен
  *****
  Неутрално

  Този човек за какъв се мисли?
  И като се сетя, че предпочитанията му са към чалгаджийските певачки съвсем ми се стъжнява живота.
  Боже, поне ти спаси България !

 32. 32 Профил на ЦИТАТОСЪБИРАЧ
  *****
  Неутрално

  БИХ ГИ НА ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, БИХ ГИ НА ЕВРОИОЗБОРИТЕ, БИХ ГИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ, БИХ ГИ НА ШАХ, БИХ ГИ НА ФУТБОЛ, БИХ ГИ НА ТЕНИС, БИХ ГИ ...
  СЛЕД ББ ОСТАВА САМО ЛЕШ. ХА ИДИ СРЕЩУ ББ!
  ОСТАВА ДА НАБИЕ И ТИЯ ОТ ЕВРОСЪЮЗА.
  БРАВО, БОЙКО.

 33. 33 Профил на To Washington, DC
  *****
  Неутрално

  miraclio.blog.bg, твърди, че е европейците ни описвали като "непредвидими аборигени"..
  Бисмарк: "Умните се учат от грешките на другите. Глупаците-от собствените си грешки."
  Аз се чудя, как да нарека човеци които не се учат нито от своите, нито от чуждите грешки...? "
  ....а childish nation?"like you say?- But.. The child learn.
  Но да не обвиняваме народа.
  Българите са в примката на Схемата. А Схемата е част от Системата. Който не го е изживявал, не може да разбере.
  Нека помагаме на българите да разрушат Схемата и се измъкнат от Ситемата.
  www.demograph.blog.bg

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK