Бойко Борисов = бам, бам!

Карикатура на Иван Кутузов от февруари 2011г.

© Иван Кутузов

Карикатура на Иван Кутузов от февруари 2011г.Покойният президент на Туркменистан Сапармурад Ниязов, самопровъзгласил се за Туркменбаши, т.е. за Баща на туркмените, беше обявил извън закона всички инфекциозни заболявания, в този число холерата и СПИН-а. Под възбрана попадна и самото им споменаване, а престъпилите заповедите му изтърпяваха разнообразни наказания, сред които 36-километров маратон из пустинята Каракум.


Преди Сапармурад Ниязов едно негово подобие - генерал Иди Амин Дада Умей, което управлява Уганда в продължение на осем години, се самообяви за "Негово превъзходителство пожизнения президент фелдмаршал хаджи доктор Иди Амин Дада, властелин на всички земни животни и всички морски риби". Първата му забрана падна върху болестта сифилис, от която, както се оказа впоследствие, самият той страдал от малък.


Да те запържат с панировка
Още по-преди Туркменбаши и Иди Амин, някогашният президент на Боливия Андрес де Санта Крус започнал да се представя за "Велик гражданин, Възродител, Върховен главнокомандващ, Бригаден генерал, Велик маршал и миротворец." Това станало, след като в ухото му влязъл щурец и той получавал толкова силни главоболия, че когато веднъж се появил пред "народа си" в парадна униформа, обсипана с ордени чак до чорапите, категорично забранил мигрената.


Разбира се, холерата, сифилисът и главоболието не изчезнали. И всъщност единственият, който успял да приложи забраната си на практика, бил императорът на Централноафриканската република Жан-Бедел Бокаса. Той издал Указ срещу глада, в резултат на което всички престъпили го или умирали от естествено недохранване, или попадали на императорската трапеза, запържени с панировка, печени на скара и под формата на чеверме...


"Първобитният човек смятал, че ако си затвори очите пред опасността, тя мигновено изчезва" - твърди американският психолог Марк Стивънс. Затова, според него, колкото си по-примитивен, толкова повече нараства вероятността да затвориш очи пред неприятното, а колкото повече си овластен, толкова по-голяма става илюзията, че можеш да нареждаш и на останалите да затворят очи. Стивънс нарича това "Ефектът Бам!" и го описва като съвсем проста автотерапия:


Бамването като начин на живот


Представяте си нещо, което Ви е раздразнило, ядосало, вбесило. Броите до три и високо извиквате на глас "Бам!", като се опитвате да взривите негативния образ в съзнанието си. Или:


Изпитвате чувство било за вина, било за безпомощност. Този път обаче си представяте някого, който Ви е много неприятен. Пак броите до три и високо извиквате на глас "Бам!", като прехвърляте вината и безпомощността си на противния образ, изплувал в съзнанието Ви. Или:


В очите на околните искате да изглеждате различен от това, което сте. По-мъжествен, да речем, и с челичен характер, който не се огъва под напора на обстоятелствата. Номерът с броенето и викът "Бам!" пак ще свършат работа, стига само да нарисувате в ума си желания образ и да си представите как се напъхвате в кожата му.


Стивънс обяснява, че най-често хората прилагат първата техника. Той обаче дава примери като онези в началото по друга причина: за да предупреди до каква хипертрофирала форма може да стигне бамването, ако - бидейки овластен, започнеш да попрекаляваш с него.


Ще кажете, че в България е невъзможно да се появи някой Туркменбаши и да забрани грипа, нали? Само че в държава, чийто премиер се възхищава от Мао Дзедун, реабилитира Тодор Живков и неотдавна забрани частицата за бъдеще време, не е лошо да си отваряме ушите на четири. Защото, отворим ли ги, ще чуваме това "Бам!" все по-ясно и начесто.


"Бам!" и проблемът веднага изчезва!


Три примера само от последните дни:


* От близо месец в София всяка вечер поголовно се палят автомобили. Полицията е тотално безпомощна, но дори когато хване някой шаран, палежите продължават. И ето решението: "Най-правилно е случаите с палежи на коли да не се отразяват от медиите", нарежда премиерът. "Бам!" и проблемът веднага изчезва!


* Питат премиера кога правителството му ще вдигне пенсиите. Моментално в съзнанието му изниква отвратителният образ на Тройната коалиция. Нейното тежко наследство ще засегне и 2012 година, разправя той, и изброява на пръсти "милиард и кусур" за влакове, "гьола, наречен "Белене" и т.н., и т.н. "И с тези пари, ако не са правени тези неща, можехме да вдигнем пенсиите" - въздъхва. "Бам!" и проблемът е стоварен върху главите на управляващите, които не управляват вече повече от две години!


* Премиерът заявява строго, че тютюнопушенето ще бъде забранено навсякъде от 1 юни 2012. На следващия ден обаче "ревизира" становището си, отпускайки аванта на баровете, и само часове по-късно отново се връща на предишната си позиция с уточнението, че размислил. На заяждането, че да си променя мнението стана традиция, а това не говори за силен характер, той се впуска в спомени как е клал прасета. "Това беше един от начините да се докажеш като мъж" - казва важно. "Бам!" и проблемът с характера отива на кино, заместен от така лелеяния образ на мъжкар!


"Стоя самотен като куче в Банкя…"


"Опасната последица от постоянното прилагане на тази автотерапия е човек да заживее в измислен свят, където всичко е въпрос на просто бамване" - предупреждава още Стивънс. Когато се сблъска с реалния живот, той може да изпита силно раздразнение, още по-голяма безпомощност и чувство за самота ("Властта ми взе всичко лично. Стоя самотен като куче в Банкя."); може да си внуши, че няма причина да бъде самокритичен към себе си, защото негативното идва само отвън и от другите ("Аз моята история съм я написал, та написал. Под нулата съм тръгнал. Самичък съм направил толкова много. Цяла партия. Апарат огромен. И само са ми пречили."); но също така може да си повярва, че останалите високо оценяват резултатите, постигнати единствено във въображението му ("Имаме 100% изпълнени критерии за Шенген... Вдигнаха кредитния рейтинг на България, на всички останали го свалиха, това означава, че сме работили добре и това всички го казват... И най-вече народът ни повярва на тези избори.")


Да бамнеш целия глупав живот


Да си призная обаче, и аз напоследък започнах да бамвам. Първо бамнах вестниците, особено ония със снимки на един и същ бамващ на първа, трета, пета, седма, осма, петнайста и т.н. страници.


После приключих с телевизията. Само като видях един и същ бамващ по първи, втори, трети, пети, девети и т.н. канали, направих "Бам!" с дистанционното и заживях значително по-леко.


Това, разбира се, далеч не е достатъчно да бамнеш ефективно живота в глупост и лъжа. Но все отнякъде трябва да се започне...


Публикуваме текста на Любослава Русева от сайта на "Дойче веле".


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (407)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1441 Весело

  Бойко Борисов = бам, бам!

  Хаха, да виж това си беше доста очевидно като човек му прочете коментарите....

 2. 2 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Браво.
  Много хубава статия!

 3. 3 Профил на Вени Марковски
  Вени Марковски
  Рейтинг: 810 Разстроено

  Пореден хубав текст. С тъжното уточнение от редакцията на "Дневник" накрая.

  Автор съм на статиите "Интернет трол" и "Атака Ad hominem" в БГ-Уикипедия. С други думи - номерата на троловете от този форум при мен не минават.
 4. 4 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1442 Весело

  Много готино. Харесвам стила на Люба. Много ми допаднаха сравненията на Боко с "Негово превъзходителство пожизнения президент фелдмаршал хаджи доктор Иди Амин Дада, властелин на всички земни животни и всички морски риби" и "Великия гражданин, Възродител, Върховен главнокомандващ, Бригаден генерал, Велик маршал и миротворец Андрес де Санта Крус."
  Макар че наш Боко има още много път да извърви, докато ги стигне тези двамата, но важното е, че се е запътил в правилната посока.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 5. 5 Профил на mik2
  mik2
  Рейтинг: 1209 Весело

  Хубаво, отсега нататък мистър БАМ ще ходи със затворени очи! Постоянно, защото на всяка крачка го дебне баба Пена с точилката!

 6. 6 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Боко Тиквата трябва час по-скоро да бъде изритан, а не ежеминутно да се пише за него, защото това го опиянява и му дава сили да ни тъпче още повече!

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 7. 7 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1442 Весело

  "Властта ми взе всичко лично. Стоя самотен като куче в Банкя."
  *******************

  Ахаха, тази изповед на Слънцето съм я пропуснала. Мале, горкия, жив да го оплаче човек!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 8. 8 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Време е и ние да "Бамнем" тиквоча, ама не виртуално, а истински.
  Е не с куршуми де, с гласовете си!

  ура и да живей!!!
 9. 9 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 695 Неутрално

  Сравнението на Бат Ви Бойко с африкански главорези е покъртително, но по тази логика издигналия го народ също е африкански .
  Аз лично не се смятам за негър, за авторката незнам

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 11. 11 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3160 Любопитно

  Истинска "дисидентска" статия - поздрави!
  "...ако си затвори очите пред опасността..." - да, ама ТОЙ ББ, не си затваря очите - той е хладнокръвен. ТОЙ поглежда "покрай" опасността - проблемите, които оставя да се решават сами. Когато стане въпрос за личното му ЕГО, отминава с мълчание миналото и винаги набляга на ЩЕ-то, въпреки забраната МУ. Наистина си ЖИВЕЕ в свой свят. Остава НИ да чакаме поне да ни го покаже малко, защото няма как да допусне някой до него... Предвид възможностите МУ обаче, едва ли ЩЕ стане.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 12. 12 Профил на hammer
  hammer
  Рейтинг: 524 Неутрално

  В България все още има публицисти с чиста съвест и мисъл и прекрасни пера.Браво!!!!

  И левите,и десните фанатици са вредни.Но са безвредни в сравнение с гербаджиите.
 13. 13 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Вярно, но и медиите и някои олигарси и групировки също му помагат. Не вярвате ли? - Кажете коя телевизия отрази освиркването му в събота? А когато освиркаха Путин, всички го коментираха и отбелязаха, че масмедиите в Русия премълчали. На и нашите са същите, изкривяват реалността както Му харесва. Обаче ще дойде деня, когато реалността ще го срещне като бърз влак. Въпрос на време.

 14. 14 Профил на kamski
  kamski
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Доколкото си спомням детето на фред Флинстоун се казваше "Бам- Бам"!Сигурно е пораснало и се е прекръстило на Б.Б...

 15. 15 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  Бам, бам, бам...
  Няма ли срам?!

  www.berbenkov.hit.bg
 16. 16 Профил на mik2
  mik2
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  До коментар [#6] от "kuty": Хм..ами ако го приеме, като..комплимент, примерно или като признание, че е харесван с политиката си? Няма ли такава опасност, как мислите?

 17. 17 Профил на ХАРИ
  ХАРИ
  Рейтинг: 638 Гневно

  ББ премиер? Плевнелиев президент?
  Срам за матреала !

  Човек - това е една особена болест по маймуните.
 18. 18 Профил на hammer
  hammer
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#5:"mik2"]Хубаво, отсега нататък мистър БАМ ще ходи със затворени очи! Постоянно, защото на всяка крачка го дебне баба Пена с точилката! [/quote]


  БРАВО!!!

  И левите,и десните фанатици са вредни.Но са безвредни в сравнение с гербаджиите.
 19. 19 Профил на Alexander Lazarov
  Alexander Lazarov
  Рейтинг: 524 Неутрално

  щеше да е много смешно ако не беше толкова тъжно...

  rm -rf /bin/laden
 20. 20 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Русева, пак пише глупости. Естествено, че широкото отразяване и преекспониране на палежите по медиите, ги увеличава и разпространява допълнителни . Това е доказан факт. Журналистите носят отговорност и трябва да знаят, кога да се въздържат. Естествено, не става въпрос за медийна забрана. Нека нашите журналисти се поучат след от американските, които след 11 Септември не се хвърлиха в бясно отразяване, а действаха премерено и си наложиха автоцензура , защото знаеха, че ако не действат така ще влошат допълнително обстановката и без това паниката е предостатъчна.

  Да не говорим, че не малка част от журналистите подкрепят палежите и злорадстват как полицията не се е справяла.

 21. 21 Профил на forumer
  forumer
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Е да ама този път аз изпреварих Любослава Вижте ми комикса от 11-ти декември

  http://www.dnevnik.bg/comix/008016/?ref=id

 22. 22 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#16] от "mik2":

  А освиркването онзи ден в Арена Армеец, пак за комплимент ли го прие? Той е нарцис и не обича подобни "комплименти".

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 23. 23 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1441 Весело

  Хехе 100 х "+" за статията!

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 24. 24 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1441 Весело

  Въртяхме го, въртяхме и накрая пак до Бойко Борисов стигнахме...

  Явно като българи обичаме да асоциираме всичките проблеми в държавата само с една личност - дълги години беше Виденов, после Костов, Кобургготски, Станишев...
  Сега на дневен ред е Борисов - и отново сред част от обществото, подпомагано активно в това му занимание от медиите е на мода сатанизирането му. Махаме го и кризата просто изчезва.
  Да, ама дали...

 25. 25 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1201 Весело

  Аз ви предлагам друга по ефикасна автотерапия:

  Прочитащ заглавие в медиите и си представяш, че двама души правят секс!

  Например:
  "Бойко Борисов = бам, бам!"
  "Под 50% от семействата в Русенско имат интернет"
  "Манчестър сити" надви "Арсенал" и се върна начело във Висшата лига"
  "Редакционен: И моля най-после да ни повярвате"
  и т.н.
  п.с. Аман от простотии

  Машини прости, народ неук.
 26. 26 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1441 Весело

  Притеснен съм за Люба...... не да не я баМнат, а да не я баннат
  +++ хубава статия

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 27. 27 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  Интересна и вярна статия, и аз смятам, че не може мутра-рекетьор да ни е единствения избор. Да си затваря очите за безсилието на полицията да се справи с палежите е най-малкото цинично. Иначе на железничарите знаеше, колко дни болнични били взели, а за неговите - оправдания, законите им криви, матряла лош и какви ли не там други мрънкания. Бойко не бива да насилва късмета си, защото все пак сме преживявали и по-тежки моменти. Бойко, и вижте с Цецо оправете затворите, щото Вие тепърва студенти няма да ставате. Вие не можахте да вкарате никой в затвора, ама паднете ли от власт, няма да Ви се размине.

 28. 28 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 995 Любопитно

  Не е перфектен, но със сигурност ние си го избираме. Освен това се появява и алтернатива - Меглена Кунева. Явно целта е да обере недоволните от Борисов, които няма да гласуват за БСП. Ако обаче някой ми каже, че това не е нов проект, замислен някъде ! В крайна сметка е редно да си зададем въпроса и какво следва от това, че Кунева влиза в играта? Ако не го направим значи сме доста наивни в очакванията и мислите си. И разбира се най-важния въпрос какво ще се промени? А то дали ще се промени? !

  agent
 29. 29 Профил на hristogd
  hristogd
  Рейтинг: 409 Весело

  Всички форумни комуняги=бам,бам!Сега ми пишете колкото искате минуси,игнорирах ви!Само ,че аз не съм примитивен,а и вие не изчезнахте.А трябваше да ви няма след 1989г.

 30. 30 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1548 Любопитно

  Браво на Люба... "Но все отнякъде трябва да се започне..."
  Не знам обаче кога пробуждането на матрЯла 6те започне, кога хората 6те изтрезнеят от "пиянството на един народ" и 6те имат трезвият поглед да видят че са овластили един Примитив, който дотолкова се е самозабравил, че "откровенията" му все повече приличат на диагноза...
  Когато хората осъзнаят че следва да вземат съдната си в собствените си ръце, когато спрат да повикват Неволята (облечена в одеждите на някакъв пара6утист - било то "цар" или пожарникар), ами заработят с ръцете си и се замислят с главите си, то тогава могат да си подредят двочето, проветрят стаите, изхвърлят пра6асалото минало и заживеят с перспектива за настоя6те и бъде6те - тогава Не6тата сами 6те си дойдат на мястото... и току виж дстраната си стане нормална.

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 31. 31 Профил на plamitus
  plamitus
  Рейтинг: 638 Весело

  "Властта ми взе всичко лично. Стоя самотен като куче в Банкя."
  *******************
  Ами нека си вземе една "магистрална специалистка" от околовръстното, той нали оттам намираше и министрите си и да си гукат, гукат..... Може да ходи на гости на Цвъцко и Брад Пит с очилата, даже може да ходи и на работа в МС......

 32. 32 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#7] от "VеnRus 2008":Само не казвай, че и за "моминските гащи" си пропуснала?

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 33. 33 Профил на Плам
  Плам
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#4] от "VеnRus 2008":

  Сигурна ли си, че има много да ги стигне, виж му визитката:

  http://e-vestnik.bg/imgs/bulgaria/Boko_vizitka-w.jpg

  Инженер доктор генерал лейтенант кмет Бойко Борисов
  :Д :Д :Д

 34. 34 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Весело

  Добре , Любослава, отлично даже ..)))
  Само е една малка забележка : НЕ , "бам" , а "БУМ-БУМ ' е по-подходящо в някои случай ...:::))))))))))
  "Бан" и БАМ" - получаваме , обикновено от управляващите..) Ние трябва да им отговаряме с "БУМ-БУМ" - не в пряк смисъл, разбира се ..Все пак сме в 21- ви век..Но "бум-бум" по бойкоборисовците и техните червени императори , трябва да има ВСЕКИ ден :)) И вашият 'анализ' днес е точно : бум-бум ...по простаците/ка ...)))
  Поздрави....)))))
  ....................
  Разбира се ,че днес е време да поздравя първата дама , "точкуващите" в Дневник -интересно КОГА ще прочем НЕЩО , каквото и да е -от "точкуващ" - и да го заяви , че е такъв и да "обясни" , все пак - как и какво да пишем .:)))))))
  .Тогава ще бъдем ,така да се каже - всички в "бойкоборисовски" стил -т.е. "правилния "...)))

  BIG AL
 35. 35 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1548 Разстроено

  Публикуваме текста на Любослава Русева от сайта на "Дойче веле".

  А бе време, когато тази АВТОРКА не "колумнист" на Дневник...
  До там ли я докарахте вече...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 36. 36 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Умно,интересно и полезно е писанието на Любослава.Браво!Да напише нещо и за Пастирката президент...

 37. 37 Профил на bandyuga
  bandyuga
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Как не ви омръзва ден след ден,статия след статия-едно и също,едно и също.Каквото не ви харесва-променете го.Формирайте движение,партия,каквото и да е,представете програма пред хората,явете се на избори и ББ да го няма.
  Съдейки по статиите на Дневник и последващите ги коментари,човек би помислил,че ББ няма да мине 4-те % за парламентарни избори.Е да,ама не.
  Това непрестанно плюене от страна на медии и форумци е признак единствено и само на стерилността на обществото да представи ясна алтернатива на това управление.Громят с думи управляващите си без да вземат под внимание какъв е техният принос-с какво вие допринасяте недъзите в държавата,които критикувате да изчезнат?Пълен стерилитет ви казвам.

 38. 38 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Като изгониш питомния колумнист, сега гони дивия...

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 39. 39 Профил на DoPe
  DoPe
  Рейтинг: 547 Неутрално
 40. 40 Профил на Distributed
  Distributed
  Рейтинг: 868 Неутрално

  В България има няколко групи гласоподаватели:

  Херметизирани - винаги си гласуват за партията, независимо от това какво се случва. Най-много са за БСП, след това ДПС, Атака имат доста такива. Сега и Бойко се сдоби с подобни последователи и то по много.

  Негласуващи - тотално ги няма никъде и абсолютно не се интересуват от изборния процес.

  Подлъгващи се - 1 седмица (месец, година-две) след изборите: "Аз гласувах за Царя/Бойко, но вече си искам гласа обратно"

  Гласопродавачи - тези са ясни

  Избирам-най-малкото-зло - интересна група (аз ако не бях от първата - херметизирано гласуващ за ПП"Зелените, щях да съм тук) виждат партиите с шанс да управляват - ГЕРБ, Атака, ДПС, НДСВ, БСП, РЗС, СДС-тата и т.н. и избират най-малкото избираемо зло.

  Късогледи хейтъри - "Тези дето са на власт са МНОГО зле, да ги махаме възможно най-бързо!". На въпроса "Кой ще дойде на тяхно място?" отговарят "не ме интересува, който и да е само не те".

  Колебаещи се - чудят се, маят се до последния момент, може и да не гласуват, накрая спонтанно, най-често благодарение някоя реплика, например "аз разпределям порциите", отиват и гласуват.

  Работата е там, че Бойко трудно ще бъде махнат от власт. Кратък анализ на групите веднага вижда, че Бойко ще вземе поне 30-40% от гласувалите на парламентарните избори. Особено, като се има предвид, че Метрото и магистрала Тракия, а и Марица, вървят по график, т.е. да се завършат преди изборите.

  Така, че споко - ще гледаме филма още 4 години.

  Facebook: Възобновяеми енергийни източници - бъдещето на енергетиката на Земята! http://www.facebook.com/groups/172169062843817/
 41. 41 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 638 Неутрално

  И ето, след 20 години прекъсване пак я докарахме до тоталитаризъм. А той ражда десидентството, което пак е натирено от уж "частните" медии в Родината и списва в "Дойче веле". Цикличността на историята - всичко се повтаря, но на по високо ниво. Дано и този цикъл свърши по-бързо.

 42. 42 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1111 Весело

  "Да си призная обаче, и аз напоследък започнах да бамвам."

  Да си призная, и аз бамнах поредното посредствено писание на Русева.

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 43. 43 Профил на Musashi
  Musashi
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Как да "Бамнеш" нещо, като преди това, яко са те "Хакнали" и са ти отнели тази възможност?

 44. 44 Профил на Aragorn
  Aragorn
  Рейтинг: 459 Весело

  БГ простащината няма почивен ден! Любче, стегни се....

 45. 45 Профил на Иван Кръстев
  Иван Кръстев
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Царят е гол и все повече хора ще го виждат.

  ивкръ
 46. 46 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 887 Весело

  Как се прекарах, че чак накрая разбрах кой е автора... Тъкмо си помислих, че се е превърнало в мода самосъжалението и това е поредния "славитрифоновец" решил да изкара някой лев от концентрацията на негативизъм и то хоп не бил нов... Няма пак да плюя авторката, защото така или иначе текста не е логически свързан и не може да предизвика никаква дискусия, а единствено прочувствени мърморения "колко сме зле"!

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 1032 Весело

  Браво Любослава! Страхотна си!
  За съжаление, нашето Слънце си е баш такъв, ама не търпи дда му го казват. Чух, че в събота го били освиркали в Неговата любима зала. А също така, че баща и син Таневи го били на тенис и Той се е обидил и разсърдил. Някой да потвърди или отрече моето инфо?

  PHILIP
 49. 49
  virtuoz1234
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 50. 50 Профил на kollin
  kollin
  Рейтинг: 524 Весело

  Съгласен съм! ББ е куха лейка!
  С кого да го сменим?!?!?!?!
  Яне Янев?
  Болен Сидеров?
  Сергей Станишев?
  Мартин Димитров?
  Иван Костов?
  георги първанов ?
  Цецка Цачева?
  Онази, новата лайкучка от бкп-то (забравих и името)?
  Ахмед Доган?

  С КОГО ДА ГО СМЕНИМ?!?
  Освен критика искам и разумни предложения!

  How to tell Heretics from Catholics?Papal legate Arnaud Amalric:Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.(Kill them all, the Lord will recognise His own.)
 51. 51 Профил на ivanof
  *****
  Неутрално

  Туй момиче Русева спада към групата "Много чело, много знае". Брей само колко имена и държави е изредило за да се досетим, че бат Бойко е един от тия. Също така е чело и некакъв Марк Стивънс, който бил писал тия неща за маймуните, имайки изподнапредвид бат Бойка. Въобще, както правилно се отбелязва от някои форумци, истината е в Кунева. Да живей! Много говори, нищо не казва, има вид на интелигентна (носи очила), и е дялан камък - в която партия да я сложиш, все става. Да, ама не - матрялът, към който спадам, нема как да я избере, щото са ни таковали секакви бивши и сегашни комунета. Иначе, много ми е мъчно за Русева с нейната дълбока депресивност и безнадеждност.

 52. 52 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  До коментар [#14] от "kamski":
  За уточнение! Детето на Барни Ръбъл от анимационният сериал Флинстоун се казва Бам Бам. Сега разбрах и кой стои зад това име тук във форума!

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 53. 53 Профил на handzhi
  handzhi
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Хубава и правдива статия. Но не сме ли и ние със затворени очи очаквайки от ББ. Цв.Цв. и Дянков невъзможни за тяхното можене неща.

  "Не ни трябват умни. Нужни са ни верни." Борис Стругацки
 54. 54 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 695 Неутрално

  Едни мразят Бойко щото е по прост от тях - те са елита, или поне се смятат за такъв.

  Другите дето също се смятат за елит щото са нъмбър уан в чалготеката са убедени че те са по прости от Бойко, значи са нещо повече от него - значи заслужават да са премиери.

  Има и реалисти които знаят, че доброто и лошото не започва и не свършва с Бойко, нито с Костов и не е въпрос само да си пожелаем, и ХОП! (нещо като БАМ!) а да имаме перфектния премиер с перфектното правителство.

 55. 55 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1442 Разстроено

  До коментар [#33] от "Плам":

  Кажи ми, че това е просто някакъв майтап, че тази визитка не е истина, моля те?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 56. 56 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 925 Неутрално

  Честно казано, харесвал съм много от материалите на авторката.
  Този обаче е толкова неадекватен и самовлюбен, че някак си не мога да не го свържа с една нова NGO ...
  Според мен, ще постигне обратния ефект, толкова е неадекватен опитът.

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 57. 57 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Даа , трудно е да се изтърпи Бойко по телевизията или пресата.
  Още повече с гарнитура , Цецо интелектуалеца.
  Та , ние си ги "бамваме" , пък те си управляват. Даже избори спечелиха. С чували.

 58. 58 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1442 Весело

  До коментар [#21] от "forumer":

  Хе-хе, много готино.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 59. 59 Профил на Плам
  Плам
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#55] от "VеnRus 2008":

  Съвсем истинска истина си е виждал съм я.

  А защо някой ни слага минуси и заради това, умът ми не го побира

 60. 60 Профил на Анна Тодорова
  Анна Тодорова
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Силна статия на Любослава,а Дневник може само да съжалява,че допусна да я изтърве,и то по най-глупавия Бам-ващ начин

  bravy
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на stop_idiot
  stop_idiot
  Рейтинг: 466 Весело

  Бойко Борисов-бам,бам...


  Бойко Борисов- срам ,срам...

  ЛЪЖАТА,ДОРИ КОГАТО ПРЕТЕНДИРА ДА Е С БЛАГОРОДНИ ЦЕЛИ ,Е ПАГУБНА ЗА ОБЩЕСТВОТО.
 63. 63 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1442 Любопитно

  [quote#32:"ь"]Само не казвай, че и за "моминските гащи" си пропуснала?[/quote]

  Ъ? Пропуснала съм, какви са тези гащи?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 64. 64 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 1709 Неутрално

  поредния миш-маш от неверни факти и плиткоумни внушения. Ми то същото може да се напише за произволно избрано правителство, политик или обикновен човек.
  Примерно появява се бившия премиер Станишев в разгара на кризата и казва, че такава няма. БАМ - и тя изчезва. Всички му казват да вземе мерки а той БАМ - увеличава пенсиите точно преди изборите и оставя следващото правителство да се чуди как да ги плаща.
  "Първобитният човек смятал, че ако си затвори очите пред опасността, тя мигновено изчезва" - ако това беше вярно, отдавна да сме изчезнали като вид. И нямаше да има кой да бамка глупости по Дойче веле

 65. 65 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1445 Весело

  До коментар [#51] от "ivanof":
  Туй момиче Русева спада към групата "Много чело, много знае". Брей само колко имена и държави е изредило за да се досетим, че бат Бойко е един от тия.
  ................
  Момата иска да отслабне, купува си книгата "Отслабвай умно"от Марк Стивънс, който не е никакъв психо-, а диетолог и ХИПНОтерапевт , съответно примерите са изведени от тазо му творба. Решава да си избие 10 лв. похарчени за книгата и написва тази статия, която е един миш-маш от диетологоя, хипнотерапия и злободневни цитати извадени от контекста.
  Сиреч, един несвързан белкот опакован в искращ, празничен целофан и завързан с цветен шнур на джуфка.
  http://www.book.store.bg/p22816/otslabvaj-umno-mark-stivyns.html
  Пък ще си докара и по някой грош от реклама на автора, идателство "Кралица Маб" е щедро. Т.е. момата чука парици, пък ние й четем глупостите и й ръкопляскаме, че си е спечелила надницта и ще може да прекара Коледа на Маледивите, далеч от скъпата й България.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 66. 66 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Генерал Иди Амин Дада Умей на времето стана известен с още един принос,този път в дипломацията.В спор със своите съседи той заплаши държавните им глави с полово насилие-беше го казал по-директно ,но и тогава световните медии се изчервяваха като го споменаваха.В това отношение бащицата ни изостава,а на мускулите му се възхищаваха и май все още се възхищават нашите късополи репортерки,които гордо се наричат журналистки.

 67. 67 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Страхотна статия!Време е всеки нормален българин ,да разбере че този инивид е с развитие на 8-10 годишно дете.И кризата на България е той.

 68. 68 Профил на confucius2
  confucius2
  Рейтинг: 466 Гневно

  [quote#37:"Русев"]Това непрестанно плюене от страна на медии и форумци е признак единствено и само на стерилността на обществото да представи ясна алтернатива на това управление.[/quote]
  ПРАВ СИ, само че определението СТЕРИЛНОСТ НЕ Е ПРАВИЛНО, А БЕЗПОМОЩНОСТ. Обществото е безпомощно ( не е за вярване, но факт - чер арапин на бял коня и ние 500 души самички) ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВЛАСТОВИ РЕСУРСИ - пари, банки, медии, армия, полиция, охранители и наемни убийци са в ръцете на 1% номенклатурчици, ДС- ченгета и тяхното котило. И най-отвратителното в цялата работа е, че са мангали, а мангалът е безрод, той няма етнос, само катун, ница и останалите не го интересуват.

 69. 69 Профил на прашинка
  прашинка
  Рейтинг: 688 Неутрално

  "* От близо месец в София всяка вечер поголовно се палят автомобили. Полицията е тотално безпомощна, но дори когато хване някой шаран, палежите продължават. И ето решението: "Най-правилно е случаите с палежи на коли да не се отразяват от медиите", нарежда премиерът. "Бам!" и проблемът веднага изчезва!"
  Това със сигурност е точно така. Ако палежите бяха дело само на едно лице или група, авторката на статията би била права. Но сега се вижда, че примерът е заразителен и коли горят и в Бургас и Силистра.

  Красотата ще спаси света. А злобата ще закопае форумците на "Дневник".
 70. 70 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 810 Весело

  Браво бе,Любче,как ти хрумна сравнение с Иди Амин,Гоце да се самосезира за някой орден за теб
  А иначе всички журналя са отворили човки напоследък срещу липса на свобода на словото,демокрацията била потъпкана,тарифата за поръчки била паднала и др.
  Ето жив пример,че всеки с тапия на журналист може да си плещи каквото иска в медиите,очаквай покана от Сашко Диков тия дни,повече да не сте се оплакали

 71. 71 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Айде хейтъри продължавайте да викате колко сме зле и колко е лош Борисов, що не ходите в Гърция да си теглите ножа.


  Броят на самоубийствата в Гърция достигна рекордно равнище за Европа и според експерти това се дължи на засилващата се икономическа криза в страната, съобщи британският вестник "Гардиън", цитиран от БГНЕС.  Болезнените мерки за строго ограничаване на разходите и икономическата драма, която изглежда няма край, са станали причина голям брой гърци да посегнат на живота си. По данни на гръцкото здравно министерство броят на самоубийствата от януари до май тази година е нараснал с 40 на сто спрямо същия период на 2010 г.  До началото на финансовата криза преди три години Гърция имаше най-ниския процент на самоубийствата в Европа с 2.8 на 100 000 жители. Сега техният брой почти се е удвоил и е достигнал рекорд за Стария континент. Православната църква в страната смята самоубийството за позор и отказва право на християнско погребение на хората, които сами са сложили край на живота си.  Опитите за самоубийство също са нараснали.  "Никога причината не е само една, но почти винаги дълговете, безработицата, страхът от уволнение се посочват като причина, когато хората се обаждат по телефона, за да кажат, че смятат да се самоубият", заяви психиатърът Елени Бейкари от неправителствената организация "Климка", която поддържа 24-часова гореща линия в помощ на хора със склонност към самоубийство.  Преди кризата организацията получавала по десетина телефонни обаждания на ден, а сега приема над 100 за 24 часа. "Повечето са на жени на възраст между 30 и 50 години и мъже между 40 и 45 години, които са отчаяни от икономическите проблеми", заяви Бейкари. "Опитът ми показва, че мъжете, страдащи от наранено достойнство и изгубена гордост, са най-тежките случаи", допълни тя.

 72. 72 Профил на Eric Cartman
  Eric Cartman
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#20] от "normandy":

  Автоцензура = страх. Ако покажеш страх, всеки път когато някой реши да те изнудва, ще знае, че само трябва малко да те притисне и си готов. Затова скандинавските вестници препечатаха карикатурите на Мохамед. Защото никой няма право да казва на хората как да мислят и да говорят. Щом даден проблем го има, ще се пише и говори по него колкото е необходимо докато се намери решение. Не медиите са виновни на тиквата.

  Какво значи преекспониране на епидемия от палежи? Кога точно идва момента в който нещата трябва се експонират? Дори и Канал 3 превъзхожда болшинството американски медии по журналистическа етика и стандарти. Както е казал класикът "unpaid employees of the Departament of Defence".

  Is there no standard anymore?
 73. 73
  confucius2
  Рейтинг: 466 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 74. 74 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#65] от "СДС":

  "Момичето" можеше и да напише някоя статия в прослава на БамБам. Пак щеше да ги вземе тези пари, за които говорите, ама щеше и добре да си постели.
  Колкото до съдържанието - радвам се, че DW са го публикували. Предполагам поради съвпадението на техните възгледи с тези на авторката.

 75. 75 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1102 Неутрално

  Хубава статия!
  Второ, да не забравям, че Тиквата е част от родния бостан.
  Трето, да се надяваме, че след години на ДС-пъдарско зомбиране, членовете на бостана няма да бъдат банкянско панирани! Накрая, вярвам, че въпреки сушата, ще да ливне порой, който ще отнесе фекалиите, които затрупаха бостана.

 76. 76 Профил на Владимиров
  Владимиров
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Поздравления за авторката! Прекрасен материал, който обаче ме накара за пореден път да си припомня, че големият проблем на България в момента е липсата на алтернатива на това управление, а когато нямаш реална градивна опозиция започваш да живееш с чувство на непогрешимост...
  Написаното за Борисов е несъмнена истина и само най-верните му фенове биха го отрекли, но може ли някой в този форум да даде алтернатива за неговото място? Има ли нови лица в българската политика, неопетнени с минали скандали и провали? Само Мартин Димитров, но той пък е лидер на партия, която на следващите избори няма да прескочи парламентарната бариера....кой?
  1. Серго ли, дето му спряха еврофондовете заради корупция и моля никой да не ми пробутва назначението му (именно, а не избор) за шеф на ПЕС като индулгенция?
  2. Гоце, дето не му се изпуска кокала и ще се наложи да се обръщаме към премиера си с "господин Президент"?
  3. Доган????????????????
  4. Костов???????????????
  5. Волен палавника??????
  6. Яне вярното куче?????
  7. Меглена Кунева - вече видяхме колко й вярва народът на президентските избори.
  8. ....ами свършиха....

  Моралът изисква когато кажеш "НЕ" на нещо да дадеш алтернатива. И аз не харесвам много неща у ББ, но докато алтернативите са гореизброените, предпочитам по-малкото зло...

 77. 77 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Добре дошла на Любослава Русева отново в "Дневник"!

  И бан за бамаджиите!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 78. 78 Профил на Руски трупове навсякъде
  Руски трупове навсякъде
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#9] от "Big_Villager":

  Ама аз те смятам за такива гласувалите за тиквен, особено сега. Преди просто не ги разбирах(2009г).

  http://e-vestnik.bg/13324/dnevnik-izgoni-nay-dobrata-si-komentatorka-lyuboslava-ruseva-zashto/ Време е да заместим Русева с Бареков! Ех, напредък...
 79. 79 Профил на Руски трупове навсякъде
  Руски трупове навсякъде
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Айде някой сега да ми каже че съм комуненце=бам!.

  http://e-vestnik.bg/13324/dnevnik-izgoni-nay-dobrata-si-komentatorka-lyuboslava-ruseva-zashto/ Време е да заместим Русева с Бареков! Ех, напредък...
 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81 Профил на Руски трупове навсякъде
  Руски трупове навсякъде
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#77] от "Pavlik Morozov":

  Тва е като препечатка просто, не като част от Дневник, въпреки че на профила и се води на няква позиция.

  http://e-vestnik.bg/13324/dnevnik-izgoni-nay-dobrata-si-komentatorka-lyuboslava-ruseva-zashto/ Време е да заместим Русева с Бареков! Ех, напредък...
 82. 82 Профил на асен георгиев
  асен георгиев
  Рейтинг: 808 Весело

  много са ми интересни людето, дето плюе един прекрасен, духовит и най-вече верен текст - защо? човекът, който е начело на държавата е откровен бандит, заченат от куминистическите медии, така че вного не се различава от черните човекоядци - спомнете си неразкритите убийства, включително елементарин като на момичето в парка, белнейски и сега наскоро на закланите от синче на червен гоцевист.
  жалко, че свестните пера вече няма къде да пишат, ако искат да запазят малко от малко лице, а постъпкатата на дневникарите е показателна.

 83. 83 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 810 Весело


  [quote#74:"bilbotorbins"]Колкото до съдържанието - радвам се, че DW са го публикували.[/quote]
  Тука бъркаш,това е коментар на др.Русева в сайта на DW.
  Кликни на линка в края на статията и ще видиш,че тоя коментар е един от слабите й за ББ

 84. 84 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#76] от "Владимиров":

  ГЕРБ се опитва да създаде среда, в която появата на сериозен техен опонент е невъзможна, но не успява. затова твърдението, че нямали алтернатива, си остава мит.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 85. 85 Профил на forumer
  forumer
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#58] от "VеnRus 2008":

  Да, готино съвпадение

 86. 86 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#0:"статията"]императорът на Централноафриканската република Жан-Бедел Бокаса[/quote]
  Не знам за сълза ли е, за смях ли, но някак в съзнанието ми изплува фикцията (докога ли?) "премиерът на Централнобалканската република БоЙкаса"...

  [quote#0:"статията"]направих "Бам!" с дистанционното и заживях значително по-леко. Това, разбира се, далеч не е достатъчно да бамнеш ефективно живота в глупост и лъжа. Но все отнякъде трябва да се започне...[/quote]
  За започването - ясно, обаче завършването може и да е с "Ка-бум", особено ако зимата се случи по-лютичка, па макар и не Луканова!

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на Владимиров
  Владимиров
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#84] от "Pavlik Morozov":

  Ти току-що направи "Бам!" - прехвърли вината на ГЕРБ.....
  И комунизма не създаваше условия за алтернатива, но такива като Хавел и Валенса това не ги спря, нали?

 89. 89 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Кунева беше масирано оплюта от догановите медии, и въпреки това направи много силен резултат - с много малко пари и много кратко време за подготовка.

  на следващите избори тя ще е главната алтернатива на изредените от теб вождове.

  дали ще бъде само конкурент за поста на главен разпределител на порциите, или ще се опита и да предизвика някакви промени тепърва ще видим. един от факторите, които ще определят това, е дали ще успее да привлече достатъчно хора, така че да не и се налага да проси дарения от съмнителни спонсори и обвързвайки се с тях да се превърне в следващия лъже-месия вместо в истинска алтернатива.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 90. 90 Профил на Владимиров
  Владимиров
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#84] от "Pavlik Morozov":


  [quote#84:"Pavlik Morozov"] затова твърдението, че нямали алтернатива, си остава мит. [/quote]
  Моля те, сподели с нас тази алтернатива!

 91. 91 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 695 Неутрално

  До коментар [#78] от "zrenaxby":

  Не съм гласувал за Бойко, пич
  Нещата не се свеждат до просто "да" и "не".

 92. 92 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#88] от "Владимиров":

  в нищо не обвинявам грабаджиите освен в лакомия и бездарност. само констатирвам очевадното - че те всячески се опитват да попречат на раждане на своя алтернатива, но както с всичко друго, освен с охранването на червените олигарси и закрилата на мафиотите от правосъдие, се провалят.

  както казах - от Кунева и нейните поддръжници зависи, дали тяхната партия ще се докаже като реална алтернатива, или ще стане политическо ГМО като герб, атака и рзс.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 93. 93 Профил на mik2
  mik2
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  До коментар [#76] от "Владимиров": Винаги се отнасям с подозрение към подобни фрази като - "няма алтернатива". Как да няма, ако тази клика те е набутала в тресавището на безизходицата? Ами те сами вече си го признават? не знаят кой път да хванат. аз им препоръчвам единствено верния за тех - гората! В България има достатъчно кадърни хора, които само за месеци ще вкарат локомотива в релсите! Гаранция! Само дето не е ясно тези инатести галфони колко още ще експериментират за сметка на народа!

 94. 94 Профил на confucius2
  confucius2
  Рейтинг: 466 Весело

  Браво на Любослава, има невероятен nick да открива лабиринтите на червоядината в овластените (.... не се чете).

 95. 95 Профил на Драги ми господине
  Драги ми господине
  Рейтинг: 1154 Неутрално

  Ха-ха, след като бамнаха Любослава от редакцията, сега препечатват текстовете й, за да докажат, че няма цензура.

  Природата е най-важният капитал, с който разплага България. Да го опазим.
 96. 96 Профил на The HunteR
  The HunteR
  Рейтинг: 482 Разстроено

  До коментар [#38] от "Dehumanizer":

  Много точно!

  @ Дневник - бяхте добра медия, но доста сполучливо се БАМнахте.

 97. 97 Профил на Руски трупове навсякъде
  Руски трупове навсякъде
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#91] от "Big_Villager":

  Незнам, аз в тоя форум съм един от малкото които си признават за кой са гласували. Иначе винаги като нападна някой за коментара му че е в защита на някой политик, той ми излиза с номера че не бил гласувал за него. Та не знам ти част от правилото ли си или изключение.

  http://e-vestnik.bg/13324/dnevnik-izgoni-nay-dobrata-si-komentatorka-lyuboslava-ruseva-zashto/ Време е да заместим Русева с Бареков! Ех, напредък...
 98. 98 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 925 Неутрално

  До коментар [#64] от "Ментор":

  Така е, прав си, за това си мисля, че нищо чудно да има връзка с новата НПО с идеална цел
  Въпреки, че не си падам по дълбоките конспирации, спокойно може да е и откровена недостатъчност ...

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 99. 99 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#90] от "Владимиров":

  споделих я - към момента само Кунева има потенциал да направи в рамките на оставащите до изборите 18 месеца достатъчно силна партия, която да предизвика мобилизация на негласуващите.

  надявам се да се обедини с неопетнили се със срамни сделки еко и десни партии, правейки нещо като ново СДС, и да вземе следващия мандат, оставайки с пръст в уста оформящия се триумвират гоце-боце-сава.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 100. 100 Профил на mik2
  mik2
  Рейтинг: 1209 Весело

  До коментар [#13] от "bilbotorbins": Канал 3! Ако не е тази телевизия, много малко неща ще научаваме директно от парламента. Всички останали мълчат като "мушнати гайди"!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK