Удобно заобикаляне: И ГЕРБ не се е разграничила от Делян Пеевски

Бившият премиер Бойко Борисов (вдясно) удобно заобикаля темата защо изборът на Делян Пеевски е проблем.

© Дневник

Бившият премиер Бойко Борисов (вдясно) удобно заобикаля темата защо изборът на Делян Пеевски е проблем.Независимо от изригването на вулкана на недоволството на българските избиратели от безмерната политическа наглост и цинизъм при избирането на скандалния депутат от ДПС Делян Пеевски за шеф на ДАНС до момента партия ГЕРБ не се е разграничила от него. Бившите управляващи, които са и най-голямата политическа партия в страната, все още не са формулирали ясна оценка


защо Делян Пеевски е неприемлив за такъв ключов за националната сигурност пост


Какво знаете за г-н Пеевски?
- Сега чета, че е бил уволняван от Сергей Станишев като заместник-министър. Бях го позабравил.
Наистина ли? Четири години не знаехте, че той е най-крупният собственик на  медии, че те се финансираха частично с държавни средства от КТБ и че само ви хвалеха?
- Както виждате, аз не се меся в медиите. Нито в техните, нито във вашите, нито в които и да било.


В нашите вие не можехте да се месите, но се ползвахте от благоволението на неговите много активно, и особено г-н Цветанов....
- Нито мога сега да Ви кажа "пишете хубаво", нито да Ви кажа "пишете лошо". Ако една медия е решила да пише хубаво днес, тя ще го напише. Ако е решила да пише лошо, пак ще го напише.


Ето как се измъква от темата Бойко Борисов в интервю за "Дневник", направено малко след избора на Пеевски в петък. И той, и бившият вътрешен министър Цветан Цветанов (който имаше словесни сблъсъци в парламента с Пеевски, в единия от които депутатът от ДПС му каза, че се "познават много добре", също не аргументира ясно какъв е проблемът с избора) и други представители на ГЕРБ се изказват през последните три дни, като удобно заобикалят същността на проблема. Те използват скандалния избор за ДАНС само като атака към БСП и управляващите.


Банално, но защото ГЕРБ не са част от решението, а част от проблема. Те не са се противопоставили на срастването на всички възможни власти - съдебна, изпълнителна, законодателна и медии - в едни ръце. Не са порицали концентрацията на държавни средства в Корпоративна търговска банка (КТБ), чрез което този уродлив олигархичен модел се издържа финансово. Напротив, те ги подпомагаха.


Сега ГЕРБ не излъчва никакви послания, няма стратегия, а като че ли просто


изчаква отвращението от БСП и ДПС отново да върне избиратели при тях


За автори на концепцията за срастване на партия с финансова, медийна и индустриална група се смята Ахмед Доган и донякъде бившият президент Георги Първанов. Това са и двамата политици, срещу които никога не е имало негативна информация в медиите, контролирани от КТБ и Пеевски.


Може да се каже, че тя започна да се реализира в края на мандата на НДСВ с покупката на пресгрупа "Монитор". Институционализира се при тройната коалиция, когато придоби мащаб и стана ясно, че държавата с парите на държавните предприятия подкрепя една икономическа и медийна групировка срещу медиен комфорт и оплюване на политическите опоненти и конкуренти в бизнеса.


Политическият Франкенщайн груп обаче придоби колосални размери и доминираща роля при управлението на ГЕРБ. Държавните пари в КТБ се удвоиха, а


Делян Пеевски и Цветан Василев не получиха от Бойко Борисов само това, което не поискаха


Това естествено не им попречи да го предадат седмици преди изборите и с грубата си медийна атака срещу ГЕРБ да направят управлението на ДПС и БСП възможно. Това е доказателство, че в основата си този олигархичен модел има политически корен в ДПС. Всичко започва и свършва с идването на власт и консумирането на публични ресурси.


Отношението към Франкенщайн груп ще бъде и главният разграничител за политическите партии отсега нататък.


Онези партии като ГЕРБ, които се свенят или страхуват да се разграничат, нямат моралното право да бъдат отново на власт


Освен ГЕРБ прави впечатление пълното мълчание на Иван Костов по темата "КТБ и Делян Пеевски" не само в момента, но и през последните пет-шест години. Справедливо е да се каже, че неговият заместник в ДСБ Радан Кънев зае ясна и смела позиция.


През годините мълчаха и продължават да мълчат различните отломки от СДС, с което потвърждават, че може би символът на българската политическа промяна по-скоро е минало. Не сме чули нищо конкретно и от Надежда Нейнски, и от Мартин Димитров (въпреки позициятя на партията им, че изборът на Пеевски е унижение и толкова).


Недостатъчно ясна и категорична беше реакцията на Меглена Кунева, лидер на Движение "България на гражданите". Липсваше оценка защо Пеевски и моделът КТБ са проблем на българското общество.


От формации като "Атака" и РЗС нормалните и мислещи избиратели не трябва дори и да очакват оценка, защото те са в бизнеса "политически партии под наем".  Обезкуражаващо е, че отломъкът на "Атака" - Националния фронт за спасение на България, също не реагира ясно, а даваше вид на автентична протестна партия.


Затова сегашният протест няма партийно представителство. Факт, който често изтъкват и участниците в него, за да няма объркване.


Протестът е срещу БСП и ДПС, но едновременно с това


срещу всички бивши и бъдещи управляващи, които за зависими от олигархичната структура около КТБ и Пеевски


по някакъв начин. В момента енергията от справедливия гняв на избирателите няма накъде да се насочи. Протестиращите вече ескалираха исканията си към оставка на правителството и нови избори. Вероятността за успех не е малка, защото това правителство и без това дойде на власт с минимални гласове и без сериозна обществена подкрепа. 


При липса на политическа алтернатива и избор само между зависими от олигархичния обръч около КТБ партии обаче и при нови избори отново може да се достигне до подобен изборен резултат. Тогава ще последва и ново, пълно отчаяние от безизходността, а Делян Пеевски направо - да си стане премиер.


Дали ще се появи достатъчно бързо нов широк граждански и политически проект, от какъвто очевидно има нужда - отговорът предстои. Първото условие за него ще е да докаже, че не е свързан и не може да зависи от корупционното влияние на Франкенщайн груп, и чак след това може да претендира за доверието на избирателите да изведе страната от кризите.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (502)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1196 Неутрално

  Буда е същия като украинския Шинел. Преди изборите 2009-та вестниците на Пеевски го наричака Тиква. След изборите смениха тона и за награда шефа на Пеевски получи 2/3 от държавните пари в банката си.

  Шинела 4 години докато ГЕРБ бяха на власт беше наричан гей и мижитурка в Пеевските вестници. Плочата се смени и Шинела направи Пеевски шеф на ДАНС...

  И после тези хора имали достойнство?!!?

 2. 2 Профил на julesta
  julesta
  Рейтинг: 532 Неутрално
 3. 3 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  В Герб всичко е поставено на единоначалието. Чакат Боко да го направи, за да почнат и другите да припяват след него...........Най лесно се управлява диктатура - има пирамидална структура - един командва и всички надолу изпълняват.Но пък при този модел сгромолясването е неочаквано бързо и безвъзвратно....

 4. 4 Профил на Phik
  Phik
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Само не си организирайте нова партия от кръга Капитал моля, защото в България ни е писнало и от политическо инженерство.

  Дано десните партии се опомнят и обединят

 5. 5 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Е ква стана тя? Щом всички са в кюпа да гласуваме тогава за Дневник. Абе пак си играете някаква игра. Вместо да се единим пак ще се делим.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 6. 6 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 638 Неутрално

  В никакъв случай не бива да позволим при повторни избори ГЕРБ да се върне на власт!

 7. 7 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Предизборната агитация започна......

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 8. 8 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  ГЕРБ четири години управляват с избирателна памет, та не е новина.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 9. 9 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1497 Неутрално

  Трябва да всички да е ясно ,че няма две олигархии! Една е и няма значение коя политическа партия какво декларира - всички в един цирк играят!

 10. 10 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  "Дали ще се появи достатъчно бързо нов широк граждански и политически проект, от какъвто очевидно има нужда - отговорът предстои" - Чакаме?!

 11. 11 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  Как да се разграничиш от нещо, което си самият ти? Та това значи да се разграничиш от самият себеси.

  А това е нито приемливо за електората нито за теб.

  БКП(герб) не може да се разграничи нито от БКП(бсп), нито от БКП(дпс), а още по-малко от БКП(дс), защото това са фабриките за производство на МУТРОМАРКАТА "БГ-ДС-КГБ"

 12. 12 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1167 Весело

  Банално, но защото ГЕРБ не са част от решението, а част от проблема...

  Да, наистина, защо правешкия клан на БКП много прилича на БКП "Позитано 20"!?!?
  Сигурно защото наследи активното меропирятие НДСВ заедно с проетка България на Гражданите (и другарката Пръмова)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 13. 13 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 746 Весело

  уважаеми колеги от Дневник, не се ли превръщате и вие в част от проблема, фокусирайки вниманието към реакциите на определени политически лидери?
  и то точно тези, които протестът иска да набута в миша дупка?

 14. 14 Профил на Радойчо
  Радойчо
  Рейтинг: 559 Неутрално

  Само да отбележа, че преди малко небезизвестният Димитър Иванов (този със страшния прякор) съобщи по ТВ7, че ГЕРБ са обявили курс за сваляне на правителството на Орешарски.

  Пред боговете и фактите мълчат.
 15. 15 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Всички опозиционни партии трябва да си обединят усилията. Дневник стига сте ни разделяли!!!!

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 16. 16 Профил на Един Градинар
  Един Градинар
  Рейтинг: 1154 Неутрално

  Що за глупости Дневник? или просто си умирате и вие да кажете "ма те и ГЕРБ" !...

  Small scale, decentralised, decriminalised, sustainable, responsible biz ASAP!
 17. 17 Профил на s1lv3r
  s1lv3r
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Абе не ви ли стана ясно, че този олигархичен кръг държи всеки за топките с нещо и ха са гъкнали, ха са ги заляли с помия... Защото чист политик в България няма, освен това се видя, колко лесно може да се наклонят везните със няколко скалъпени историйки раздухвани от платени медии... Купиха си медии, сега си купуват власт...

 18. 18 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1159 Разстроено

  Всички знаем много добре, че ГЕРБ са неосъществили амбициите си по груг начин, другарЕ.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 19. 19 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  Долу МУТРИТЕ и техните създатели !!!

  Долу унищожителите на БЪЛГАРИЯ !!!

 20. 20 Профил на Фанатизиран костовак-параноик
  Фанатизиран костовак-параноик
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Хахаха костоваците в Икономедия пак са изтрещели. Какво има да се разграничаваш официално с декларации и да се обосноваваш при избор на личност като Пеевски?

 21. 21 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 841 Неутрално

  [quote#8:"ПАВЛА - సటోరి"]ГЕРБ четири години управляват с избирателна памет, та не е новина. [/quote]
  Медиуми сме котките и това си е! Вярваш ли, че щях да напиша за избирателната памет. Тия ни взеха хептен за канарчета бе!

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 22. 22 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Весело

  Ха Ха. Дневник жалки сте.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 23. 23 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#10] от "dobrich":

  Какво чакаш? Новия спасител?

  Да ви светна от сега, новият спасител ще е Волен Сидеров!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 24. 24 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1167 Весело

  А връщането на власт на ГЕРБ не е толкова лош вариант:
  1.) ББ винаги даваше заден когато се съберат повече от 500, човека пред парламента. А вече се събират доста повече.
  2.) Последната седмица им показа какво не трябва да правят и няма да посмеят пак, поне ББ.
  3.) Поне привидно няма да може да стане и дума за АЕЦ БеляНЕ.
  4.) Протестите още не излъчват смислена алтернатива на това, което става и ще трябва време за това. Ако въобще се случи.
  5.) ДСБ може да влезе в следващия парламент, което ще е много по-добре от сега.
  6.) Долен Лидеров е аут

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 25. 25 Профил на Фанатизиран костовак-параноик
  Фанатизиран костовак-параноик
  Рейтинг: 8 Весело

  Психарите от Дневник си мислят че Костов може да поеме властта при едни нови избори и затова оплюват всичко живо на политическия небосклон. На предишните иззбори не се получи, за малко... Но сега пак са си повервали че с повече напъни и оплюване по ГЕРБ ще успеят да вземат властта!

  И после костоваците не биле фанатизирана секта...

 26. 26 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Дневник, Медиапул писа, че на второто гласуване за Пеевски, Б. Борисов и Делян Добрев не са били в залата и не са гласували. Цялата група на "Атака" също е напуснала залата. Вие не давате информация по въпроса.

  Изненада: Бойко Борисов и Делян Добрев не са гласували "против" избора на Пеевски19:48 | 14.06.2013 | 14049 прочитания Размер на текста
  Лидерът на парламентарната опозиция ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от партията Делян Добрев не са гласували "против" кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС, стана ясно от разпечатки на проведения вот. По-късно от пресцентъра на партията уточниха, че двамата не са присъствали в залата по време на гласуването. Не стана ясно обаче защо все пак лидерът на ГЕРБ, който изрази възмущението си от назначението на депутата от ГЕРБ не е влязал за гласуването, при положение, че имаше и втори вот по предложението на премиера Пламен Орешарски.

  Данните показват, че ако всички 120 депутати на ГЕРБ и "Атака" бяха в залата, Пеевски нямаше да бъде избран за шеф на ДАНС. Кандидатурата беше подложена на гласуване два пъти. Първия път Пеевски бе избран със 114 гласа "за", 10 "против" и 1 "въздържал се". В този момент обаче цялата група на ГЕРБ бе извън залата. Така срещу Пеевски гласуваха само шестима от ГЕРБ, трима от " Атака" и 1 от БСП. Малко след това ГЕРБ поискаха прегласуване, а всички десетина депутати от "Атака" начело с лидера им Волен Сидеров напуснаха залата. Така в крайна сметка Пеевски бе избран със 116 гласа "за", 87 "против" и 1 "въздържал се". Всички, гласували "против", бяха от ГЕРБ.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 27. 27 Профил на 1_chrome.
  1_chrome.
  Рейтинг: 1383 Неутрално

  Всички са навързани и разиграват театър за пред народа.

 28. 28 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 695 Неутрално

  Пеевски се отказа от ДАНС. Кой се страхува от Пеевски вече е ясно. За мен темата е приключила.

 29. 29 Профил на vasco
  vasco
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  [quote#5:"emil"]Е ква стана тя? Щом всички са в кюпа да гласуваме тогава за Дневник. Абе пак си играете някаква игра. Вместо да се единим пак ще се делим. [/quote]

  Не може октопода да е оплел всичко. Във всяка от споменатите партии има нормални, мислещи, морални хора. Не може да не виждат каква е играта! И подозирам, че са мнозинство - сред симпатизантите особено, но дори и в ръководствата. Не знам защо малодушно си мълчат!
  Май ще трябва първо да си върнем партиите, за да си върнем България

  "....а сенките раждат чудовища, нали, г-н Пеевски?"
 30. 30 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  Бахмааа! Тия от Дневник нарочно са зеле тес снимки! Толкова голема прилика не сам очаквал да има между мене и тос хипопотамъс. За един мандат ноо сам "пораснал"..

 31. 31 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Весело

  Мутра, медия, милиционер......мутра, медия, милиционер......мутра, медия, милиционер.........
  Ей тва са ни политиците.......За кого да гласуваш......???

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 32. 32 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  "Дневник", много бавно ви работят реотаните. Това беше ясно още в петък, имаше статия на "Mediapool" по въпроса.

 33. 33 Профил на nikolayo
  nikolayo
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Не харесвам ГЕРБ, но не може да се върти само латерната "всички са маскари". Все пак едни гласуваха за Пеевски, а други - против. Тези, които гласуваха за ще трябва да си понесат отговорността

 34. 34 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Дневник бяха напълнили гащите когато Пеевски стана председател на ДАНС и за момент ме подлъгаха че ще поемат някаква обединяваща роля за консолидиране на недоволството и за обединяване около общи цели. Явно обаче вълкът си мени само козината. Явно всички медийни магнати независимо дали се казват Пеевски или Прокопиев в крайна сметка си имат собствени, а не обществени интереси.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 35. 35 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3294 Неутрално

  До коментар [#3] от "dobrich":


  [quote#3:"dobrich"]В Герб всичко е поставено на единоначалието. [/quote]Във всички партии в България,освен в БСП и СДС е така!Да не би в ДСБ да е различно?!Само не си криви душата да лъжеш!Дори и сега зад Радан Кънев стои Костов-все едно гледам Орешарски и Станишев!Мисълта ми е-не обвинявай някой в нещо,в което и твоите са виновни...

 36. 36 Профил на Todor
  Todor
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Много е неприятно за някои да им се припомни, че Пеевски Е И техен човек, много неприятно...

 37. 37 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  До коментар [#16] от "Един Градинар":

  ГЕРБ е носителят на заразата предадена им от КОМУНСТИЧЕСКИТЕ им ментори и учители.

  Заучили наизуст начините на управление, чрез аморално приспособенство към статуквото, ползваши същият аршин, който са ползвали техните косвени партократични "родители"
  от Българската Комунистическа Партия.

 38. 38 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 931 Гневно

  герберите разчитат отново на късата памет на българина който обаче едва ли е забравил че пеевски и неговата медийна империя са главната причина за оцеляванато на герб във власта през последните четери години

 39. 39 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Весело

  Той и Иван Костов не се е разграничил, но пък кой ли на него му обръща внимание. Питам в коя глава хрумна идеята, че хози път ГЕРБ могат да вземат пълно мнозинство, та сега се опитвате да откраднете отнекъде си нещо?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 40. 40 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  До коментар [#26] от "Lady Zeppelin":

  Нали се сещаш какви спекулации въртят сега медийните босове, да насочват общественото внимание. "Дневник" на третия ден направиха чутовно откритие, което беше ясно още на първия. Медии за чудо и приказ.

 41. 41 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 753 Любопитно

  Как да се разграничиш от многогодишната си ПР агенция!?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 42. 42 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  МНОГО СМЕ ЖАЛКИ!!!!!!!!

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 43. 43 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#21] от "КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ":
  Вярвам ти, разбира се, не се случва за първи път. И верно ни взеха за ... канарчета. Всичките са в кюпа, и се опитват с газене по главите на останалите да излязат отгоре. Няма да мине този път!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 44. 44 Профил на vasco
  vasco
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  До коментар [#26] от "Lady Zeppelin":

  Атакистите ако не бяха излезли и бяха гласували "против", свинята нямаше да е избран! Нищо не става от тия!

  "....а сенките раждат чудовища, нали, г-н Пеевски?"
 45. 45 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  До коментар [#34] от "emil":

  Анджък!

 46. 46 Профил на bombov_saruyar
  bombov_saruyar
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Статията е гадничка и се опитва да реанимира една провалена политика на ИК а именно да реанимира ДСБ за сметка на ГЕРБ и то във време, когато основната цел очевадно е друга. ИК умее да разделя не да обединява и де факто играе в отбора на БСП.

  Ако по пътя напред, не помним как сме стигнали до тук, няма да стигнем там, за където сме тръгнали.
 47. 47 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Пореден материал без конкретен автор, сякаш в тази медия си имат някакъв вълшебен принтер, който им пуска статиите свише, та затова са подписани с безличното "от Дневник". Което ни повече, ни по-малко говори за едно - написаното е явна лъжа и манипулация, под която никой автор не иска да постави името си. И това е обяснимо - как иначе авторът ще отговори на въпроса - защо ГЕРБ трябва изрично да се РАЗГРАНИЧАВА от нечие назначение, при положение, че те нямат никаква намеса в неговото реализиране? По логиката на анонимния автор, през последните 20 дни в централата на ГЕРБ не би следвало да правят нищо друго, освен да фабрикуват на конвейр декларации за разграничаване от всеки министър, зам. министър, областен управител и т.н., назначавани от новата власт. Подобни публикации, дами и господа, са не по-малко укорими и извратени от поведението на медиите на Пеевски, че дори ги и надминават. Защото в ТВ7, например, Бареков излиза с лицето си и лично сипе лъжи и компромати, а в "Дневник" авторите на същите манипулации се крият зад съмнителния етикет "от Дневник"! Срамота!

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 48. 48 Профил на Антон56
  Антон56
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#15:"emil"]Всички опозиционни партии трябва да си обединят усилията. Дневник стига сте ни разделяли!!!![/quote]

  Това, колега, е трагедията на българския преход. Мотивацията не чрез собствени конкретни идеи, а чрез недостатъците на "врага". По същество, това е неотмрял комунистически манталитет, чиято перверзна ескалация виждаме във все по-налудничавото поведение на Станишев. Фиксацията на Икономедия срещу Бойко не е първична. В началото и те се кълняха в него. Но внезапно обърнаха лошия край. Надавям се, това да са рецидиви на възвръщащо се здравомислие.
  За мен политиката не е религия. Някъде прочетох наскоро, че в политиците не бива да се вярва като в проповедници. Техните действия и възможности трябва да се анализират на основата на внимателен анализ - кой колкото може. А не да им се кълнем във вечна вярност или във вечна вражда.
  Фатално ще е, ако опозицията и сега не намери пътища за обединение в името на демократичните ценности и, както се видя, дори в името на националната сигурност. Твърдя, и се хващам на бас, че както клевети вече и своите, Станишев ще се окаже, че е клеветил и ГЕРБ.

  йде, че стана дълго, а е време да се ходи на жълтите павета.

  Нацизмът и комунизмът са еднакво престъпни.
 49. 49 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  До коментар [#44] от "vasco":

  По-скоро това важи за герберите. Които дори при прегласуването не са били всичките, и така БСП и ДПС са имали мнозинство. Тънки игрички играе Борисов, та нали Пеевски му лъскаше образа 4 години.

 50. 50 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  [quote#35:"yanne"]Да не би в ДСБ да е различно?[/quote]

  Аз не знам как е точно, но поне пазят някакво приличие. Костов излизаше от името на колективното ръководство след заседание.....А Боко дава.....депутати от свое име на Бсп!? Дори да не го мисли наистина, не трабва да го произнася на глас! Има и много други случаи, които доказват авторитарния му стил в Герб............

 51. 51 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  До коментар [#34] от "emil":

  Само че Пеевски взима ДЪРЖАВНА ПАРА ЗА ДА ПРИТЕЖАВА МЕДИИТЕ, т. е. пари от нашият джоб, а ги ползва за частни цели и нужди в угода на този, който е на власт. Бил той какъвто и да е.

  Това е уговорката!

 52. 52 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Пресата се активизера на ново и почва очерняне, такова, като от преди изборите.Не се отказвайте хора.Да падне това правителство пък ще видим...

  magazinitisia
 53. 53 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Весело

  До коментар [#25] от "Фанатизиран костовак-параноик":

  Идеята е ясна:

  Рембранд и нощна стража.

  Все едно да питаш ходожникът дали се е разграничил.

  По глупавите обаче веднага се хващат на лъжата.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 54. 54 Профил на phill11
  phill11
  Рейтинг: 516 Неутрално

  Дневник много държи да си остане костовистка медия, статията повтаря позицията на Москов от вчера. Господина държи да бъде разпознат като втори Костов. Само дето мнозинството не иска нов пророк.
  Някой в ДСБ решиха че сега е момента да яхнат протеста и да търсят реванш. По-добре малки но автентични, и ако можем да прилапаме нещо. Пак че щяли да дойдат БСП, ДПС за това са виновни другите.
  Как не им омръзна не знам.

 55. 55 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  Доста странна статия.
  Не се е разграничил?
  Може би някой иска заклиймяване и анатемосване.
  Да не би те да са го предложили.
  От тяхната парламентарна група да е.
  Или пък са гласували за него.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 56. 56 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Дневник, пишете глупости и пак си гоните интереса. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ АКО ПАК ПОЧНЕТЕ ДА НИ РАЗДЕЛЯТЕ!!!!!

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 57. 57 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#40] от "Читател":
  Интервюто на Петя Владимирова с ББ беше публикувано още в петък.
  Но съм изненадана, че не писаха нищо за негласуването на ББ и "Атака". Струва ми се, че това е много важна информация.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 58. 58 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1196 Неутрално

  [quote#24:"spas27"]1.) ББ винаги даваше заден когато се съберат повече от 500, човека пред парламента. А вече се събират доста повече. [/quote]

  До коментар [#24] от "spas27":

  Е, Шинела не даде ли заден бе?

 59. 59 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1885 Неутрално

  Считам, че след една седмица / след избиране на новото ръководство на ДСБ/ ще има партия, която ще бъде официално начело на протестите. С ново лице и ясни политически послания. ГЕРБ не е алтернатива, а друг вариант на тези, срещу които протестираме.

 60. 60 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#44] от "vasco":
  Точно така. Ако всички от Герб и "Атака" бяха гласували против, назначението на Пеевски нямаше да мине.
  Дневник не пише нищо за това и съм изненадана.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 61. 61 Профил на andiamo
  andiamo
  Рейтинг: 524 Неутрално


  Не реазбирам този матрял от Дневник -
  Герб гласуваха против него - на мен това ми е достатъчно -


 62. 62 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#35] от "yanne":

  СДС не съществува, така, че хич не я споменавай.А за БСП не си струва да се говори - трябва да ги изчезнем.Имаме нужда от нови лица - прозрачни и с чисто минало, които да поемат отговорност и да имат силата и смелостта да се борят.Напомня ми на ситуацията в Италия преди време - как всички излязоха срещу мафията, която бе пуснала пипалата си в най-висшите структури и само хора като Фалконе започнаха без страх , да се борят за справедливост и честност.А срещу цял народ няма как да тръгнеш - сред тях са и твои близки и роднини.

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 63. 63 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 810 Весело

  Отишъл Д. Пеевски на проверка в свинеферма по сигнал за злоупотреби!
  Фоторепортер (в. Монитор) отразил събитието.
  Редакторът се чуди какъв текст да сложи под снимката във вестника: "Пеевски сред прасетата", "Прасетата и Делян", "Делян и прасетата"... Все не стават!
  Накрая написал: "Делян Пеевски (третият отляво) посети свинеферма"!

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 64. 64 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#8:"ПАВЛА - సటోరి"]ГЕРБ четири години управляват с избирателна памет, та не е новина.[/quote]

  Не са 4 четири години не помниш ли, че хвърлиха пешкира преди финала а финансовия министър забегна през два океана.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 65. 65 Профил на КУМЧО ВЪЛЧО
  КУМЧО ВЪЛЧО
  Рейтинг: 580 Неутрално

  Оглупяването на народ и елит е безусловно. Това качество няма нужда от носител, защото е повсеместно и присъщо на най-тъмните балкански субекти, облъчени с тиквоний.

  "Казвам ви, че ако тия млъкнат, камъните ще завикат".
 66. 66 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  До коментар [#56] от "emil":
  Какво очакваш.Още някой ден и друг и енигмата около това кой е наредил на Орешарски да предложи Пеевски ще стане ясна.Я Костов,Я Б.Борисов.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 67. 67 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3294 Неутрално

  До коментар [#34] от "emil":


  [quote#34:"emil"]Явно всички медийни магнати независимо дали се казват Пеевски или Прокопиев в крайна сметка си имат собствени, а не обществени интереси. [/quote]разбира се,че е така.Поне Прокопиев не цензурира "форумчето".Вече се вижда как определени хора се опитват да яхнат протеста.Костовистите бленуват за "нова" дясна партия,която да върне Костов на власт,което разбира се е невъзможно.Но нека си опитват-тяхно право си е.По-страшното е,че този протест ще бъде използван от тези срещу които е насочен.Сега в момента в Овча Купел-София обикалят някакви момчета на колела и високоговорители,които пускат запис,приканващ към протеста-някак си не ми изглежда "самодейно" ,а бая организирано.Момчетата са с маски.Работата с Пеевски едва ли е просто гаф-прилича на съвсем премислена и организирана схема.

 68. 68 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  До коментар [#47] от "Кокетна - за касиране на вота!":

  Така е, платена спам фабрикуваща машино. Как да се разграничиш от нещо което другите небиха ти повярвали, че го правиш наистина и искрено. Нали ще станеш за смях.

  ГЕРБ всеки ден губи от протестите и фиаското си с нищо неможе да спре, защото нацията го идентифицира със същите мерки с които самите комуноиди от БКП(бсп) мереха и мерят.

  ЗА ДА СЕ РАЗГРАНИЧИШ, ТРЯБВА ДА СИ РАЗЛИЧЕН, ТОВА Е ПРЕДПОСТАВКАТА ЗА ДА ТИ ПОВЯРВАТ.

 69. 69 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Възмутителна статия, която е чист пасквил.

 70. 70 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1167 Весело

  [quote#58:"diegos"]Е, Шинела не даде ли заден бе?[/quote]

  Неговият лябим "маньовър" е ляв завой и газ през фекалиите...

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 71. 71 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1702 Неутрално

  Няма нужда от мотивация, мотивът е ясен - цинизъм. Бате Бойко няма как да е виновен за избора на гусето.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 72. 72 Профил на Ивайло Киров
  Ивайло Киров
  Рейтинг: 524 Неутрално

  В медията(Дневник) са преведени едни пари, журналистите за пореден път получават указания и почват да търсят под вола теле.
  Омръзнахте ми с тоя рефрен за Боко и Цвъко.
  Знаем за политиката, която води Дневник по отношение на гореспоменатите трагикомични фигури.
  Ако искате да хваща дикиш, не трябва сутрин, обед и вечер да се намила едно и също.
  Трябва леко и с финес да се жили.

  Ситуацията е такава, че ще бъде глупаво от страна на ГЕРБ да правят гръмки изявления и да ходят да скачат с протестиращите.
  Всеки политическа сила, която се опита да яхне протеста ще бъде наритана и затова и Герб оставя нещата да се развият от само себе си.
  Бързо се учат.

  Общо 105 дена БАН от 3 март до 24 юни. Изглежда съм бръкнал в ...*здравето* на Нощник..
 73. 73 Профил на bibian
  bibian
  Рейтинг: 753 Неутрално

  """Сега ГЕРБ не излъчва никакви послания, няма стратегия, а като че ли просто"""

  ГЕРБ има стратегия и тя е да не излъчва никакви послания, освен за самозащита. Това е правилно. Първо това не размива защитата - имаме ГЕСТАПО и ББ и ЦЦ са заплашени, точка. Не повече, не по-малко. Второ, ГЕРБ трябва да вземе отново властта с отвращение - не искаме, но щом трябва. Това е политика, това е пазарлък, това е айкидо техника. Който знае да води преговори разбира за какво става дума.

  Плюйте колкото искате ГЕРБ, но когато Орешарски сдаде багажа кой има възможност да реализира голям резултат на поредните избори и кой има кадри, за стабилно управление на страната? ГЕРБ, разбира се - доказано.

  Защо да се натискат?! В бизнеса никой не прави така - ако знаеш, че си незаменим си вдигаш цената, другите да се оправят. Аре и без високопарни думи за майка България, щото най-големите предатели най-красиво приказват.

  ГЕРБ и така е упреквана, че провокирала нестабилност, остава и да даде поводи за това - направо ще ги разпнант.

  Не, стратегията на ненамеса и мълчание за ГЕРБ е правилна. Това е стратегия за 51%, стане ли това, както се е нататарчил Борисов ще гледаме вариации по тема властта като воля и представа.

  Между другото ГЕРБ е много активна в периферията - совалките на Яне и националистите са много чести. ГЕРБ са като фокусник, докато ви изглежда, че нищо не правят, с другата ръка току виж ви подали да гушнеш букета. Политиката на мъртвото течение, която води Борисов в момента е изключително мъдра.

  以其终不自为大,故能成其大。~~ 老子
 74. 74 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  [quote#16:"Един Градинар"]Що за глупости Дневник? или просто си умирате и вие да кажете "ма те и ГЕРБ" !.[/quote]Икономедия явно искат да ударят едно рамо на някоя нова формация, та затова пак подкарват мантрата "всички са маскари".

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 75. 75 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  Момента за консолидиране на дясното пространство е иключително подходящ,но явно това не е удобно на много хора.
  Много усилия и пари ще се хвърлят това да не стане.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 76. 76 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Любопитно

  Икономедия, като сте почнали да говорите за олигарси, защо избягвате да споменавате Прокопиев?

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 77. 77 Профил на baghatur
  baghatur
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Изглежда ГЕРБ са си взели поука и подготвят почвата за коалиции в следващия парламент.
  Май му казват инстинкт за самосъхранение и се проявява при ситуации,в които,за да се оцелее,започват да се правят компромиси,а агресията се свежда до минимум ...

  Liberate Your Mind!
 78. 78 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  [quote#69:"Harvey Specter/ маркирай 15 номер от бюлетината/"]Възмутителна статия, която е чист пасквил.[/quote]
  При това с много удобен подпис.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 79. 79 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1321 Весело

  [quote#47:"Кокетна - за касиране на вота!"]Пеевски, че дори ги и надминават. Защото в ТВ7, например, Бареков излиза с лицето си и лично сипе лъжи и компромати[/quote]
  Като сипеха лъжи, компромати и хвалебствия за Боко бяха вашите негодници!? Скрий се някъде, бе Кокет!..........

 80. 80 Профил на Фанатизиран костовак-параноик
  Фанатизиран костовак-параноик
  Рейтинг: 8 Весело

  Целта на Прокопиев е червено-турската олигархомафия да се задържи на власт (или да дойде пак на власт при едни предсрочни избори), за да може един ден като се нагласи да създаде партия около прословутия си кръг, да поеме властта. Сега не бил готов още и не иска друг да идва на бел кон, затова е против връщането на ГЕРБ. Кой ще те чека да се наканиш бе цървул сингапурски?

 81. 81 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  [quote#15:"emil"]Всички опозиционни партии трябва да си обединят усилията. Дневник стига сте ни разделяли!!!![/quote]

  Би ли казал за какво да обединяваме усилия.
  Щото, така, да си обединяваме усилията, а тук разни нискочели да ми заявяват, че съм бил симпатизант на ГЕРБ... Щото съм бил на протеста в петък. Разни такива ми обясниха, "обединявайки" ни:
  [quote#0:"ekotaliban"]Това са протести на симпатизантите на ГЕРБ [/quote]

  [quote#0:"ekotaliban"]Всички те искат нови избори за да дадат по категоричен начин властта на ГЕРБ и да се избегне национална катастрофа[/quote]
  Нещо не съм много въодушевен пред таз перспектива.

  Ecrasez l’infâme
 82. 82 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Весело

  [quote#31:"ARRI"]Мутра, медия, милиционер......мутра, медия, милиционер......мутра, медия, милиционер..Ей тва са ни политиците.......За кого да гласуваш......??? [/quote]Не се бой - от Икономедия ще подскажат за кой следва да се гласува.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 83. 83 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3294 Неутрално

  До коментар [#46] от "bombov_saruiar":


  [quote#46:"bombov_saruiar"]Статияа е гадничка и се опитва да реанимира една провалена политика на ИК а именно да реанимира ДСБ за сметка на ГЕРБ[/quote]Така ще излезе май цялата работа.Но вече ще захвърлят "амортизираната" черупка-ДСБ и ще се се опитат да направят нова партийка.Според мен неуспешно-но нека видим..Живеем в интересни времена,когато се прави история.

 84. 84 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1569 Любопитно

  До коментар [#46] от "bombov_saruiar":

  Къде видя намеса на ИК или в полза на ИК, Саръяр? Няма нужда да търсиш под вола теле или по навик да стреляш по ДСБ, а просто да четеш:
  "Освен ГЕРБ прави впечатление пълното мълчание на Иван Костов по темата "КТБ и Делян Пеевски" не само в момента, но и през последните пет-шест години."

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 85. 85 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  Оставам с чувството,че БСП и Станишев са се разграничили.
  Тука нещо намирисва.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 86. 86 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Дневник не просто искат да не им пречат, а явно искат и парче от баницата. Толкова с добрите намерения!

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 87. 87 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 810 Неутрално


  [quote#68:"convince"]ГЕРБ всеки ден губи от протестите и фиаското си с нищо неможе да спре, защото нацията го идентифицира със същите мерки с които самите комуноиди от БКП(бсп) мереха и мерят. [/quote]

  Кънчо и Андрей затова се крият и дума не обелват от седмици , ако това беше вярно нямаше да се спрат да обикалят телевизиите.

 88. 88 Профил на slq84014722
  slq84014722
  Рейтинг: 936 Неутрално

  [quote#0:"Дневник"]
  - Нито мога сега да Ви кажа "пишете хубаво", нито да Ви кажа "пишете лошо". Ако една медия е решила да пише хубаво днес, тя ще го напише. Ако е решила да пише лошо, пак ще го напише.

  Ето как се измъква от темата Бойко Борисов в интервю за "Дневник", направено малко след избора на Пеевски в петък.
  [/quote]

  Абе "Дневник", вие като не пишете лошо за БСП, трябва да смятаме, че сте купени от Станишев и Моника ли? Айде наемете най-после журналисти които не са олигофрени или намерете стадо кози да му обяснявате журналистическите си прозрения. Колко ви плати Станишев, че не го плюхте по време на тройната коалиция? Колко? А?

 89. 89 Профил на parasailor
  parasailor
  Рейтинг: 524 Весело

  [quote#4:"philipk"]Дано десните партии се опомнят и обединят[/quote]
  С кого начело - Мартинчо или Костов а най добре Сугарев. Ха-ха-ха.

 90. 90 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  До коментар [#81] от "Graf":
  И аз не съм му фен на ББ,ама тази статия нещо не ми харесва.
  Още малко и ще посочат врага и ще връчат индулгенция на Станишев.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 91. 91 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Весело

  [quote#85:"El Chuncho"]Оставам с чувството,че БСП и Станишев са се разграничили.Тука нещо намирисва. [/quote]Ако съдим по фотомонтажа и статията, то най-виновен за кандидатурата на Пеевски са Борисов и ГЕРБ. Станишев, Местан и Сидеров явно нямат никакво отношение по темата.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 92. 92 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Любопитно

  До коментар [#81] от "Graf":


  [quote#81:"Graf"]Щото съм бил на протеста в петък. [/quote]

  Да разбирам ли, да си против Ореашрски?

  Най-големият му подържник?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 93. 93 Профил на nelva
  nelva
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Проблем , защото ЛИЧНО ТОЙ ТАЙНО ГО Е ПРЕПОРЪЧАЛ!
  ОСВЕН ТОВА И НЕГОВИ ХОРА ГЛАСУВАХА ЗА ИЗБОРА МУ.
  ЗА ТОВА СЕ СПОТАЙВА КАТО КОСТОВ ПРЕДИ , ЗА ДА СЕ ПОМЪЧИ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ БЛАТО.

 94. 94 Профил на Инспектор Стрезов
  Инспектор Стрезов
  Рейтинг: 579 Неутрално

  Фактът е красноречив. Ще съберат ли сили ГЕРБ за анатема? Ако не, значи нямат намерение да се променят, а само чакат хората да им разчистят пътя от червените. Това е изключителен шанс за новите десни, които трябва да създадат своя ракета носител много бързо.

  Динамиката на процесите е голяма. Кой ще успее да се нагоди по тях?

  "Я з москалями не балакаю!"
 95. 95 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Странен текст. Нещо средно между донос и видение на врачка...

  Не съм магаре;-)
 96. 96 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  БКП(герб) НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА НА КАБИНЕТ НА НИЗХОДЯЩИТЕ МУ БКП(бсп-дпс), заради едни и същи КАСТОВИ ИНТЕРЕСИ провеждани от различни клонове на една и съща политическа аморална платформа.

  Платформата на ПОСТКОМУНОИДНИТЕ ПРИСПОСОБЕНЦИ към статуквото на ДС-КГБ.

 97. 97 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3294 Весело

  До коментар [#50] от "dobrich":


  [quote#50:"dobrich"] Костов излизаше от името на колективното ръководство след заседание.....[/quote]Мдаа-единствен кандидат за шеф и единодушно преизбиран.Даже Радан Кънев пак той "предложи" .Несъгласните с Костов просто бяха изхвърляни.Писах ти да не си кривиш душата и да не лъжеш,ама май грешно съм се надявал.Искаш ли да ти дам една моя версия за това,което става?Олигархията има нужда от нов "десен" проект(доста вече се провалиха) и сега катализират и ускоряват създаването на такъв с издигането на Пеевски и предизвикване на масово недоволство.Точно както създадоха СДС и му дадоха сила с онази "изпусната" реплика на Петър Младенов за танковете.Ако съм прав,то това ще стане скоро и се готвят за нови избори на есен може би.

 98. 98 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  ДНЕВНИК СЕ ИЗСРАХА НА МЕТЕНОТО!

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 99. 99 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Съвет: Махнете статията. Имате време докато не сте станали за пълен резил.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 100. 100 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  [quote#95:"Марко"]Странен текст. Нещо средно между донос и видение на врачка..[/quote]Още по-странен е фотомонтажа. Едва ли не Бойко Борисов стои зад Пеевски. черната пропаганда явно пак е на "max".

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK