За контрапротеста, Шамара и Петното

Контрапротест

© Надежда Чипева

КонтрапротестПрепечатваме текста от портала Култура.

Ще започна с цитат, за който предварително моля читателите да бъда извинен, защото той е от жанра на надписите, които могат да се прочетат по стените на обществените тоалетни. Ето го:


Един ден се напих,
после се сбих
и главата на един
скапаняк аз разбих.


Стана въргала тогава в
квартала и няма алабала алабала алабала.
* * *


Вървя и повръщам, понякога даже припадам,
но ставам, изтупвам се и започвам да бягам!


* * *


На четири крака лазя, някъв ме разпитва на английски.
Не разбирам к`во ми говориш брато с пагони чекиджийски. Излъгах, че съм половин кореец, наполовина мексиканец,
заклех се в името на Ангола, че баба ми е албанец.


Авторът на тези редове преди десетина дни бе приет в качеството му на "лице" (ако употребената дума може да е точна) на т. нар. контрапротест от премиер-министъра на републиката Пламен Орешарски. Лице, сиреч, на онази, както ни казват, "част от нацията", която в резултат на упоритостта и политическата незрялост на протестиращите срещу настоящото управление има опасност да бъде пагубно разделена. Както и да е – очевидно обаче тази "част от нацията" отчайващо страда от отсъствие на свои "лица", след като се принуди да изпрати на "Дондуков 2" субекта - автор на подобна гнусота, който носи "артистичния" псевдоним Мишо Шамара.  За този "Шамар", признавам, нямах честта да съм чувал до момента, когато започна всекидневно да посещава беловласата групичка на "протестиращите в подкрепа на правителството" (израз, който сам по себе си е нонсенс) и да дава разни изявления, за които централните вестници всекидневно и най-добросъвестно ни информираха: "Ще си дам живота за Пламен Орешарски, заяви Мишо Шамара", "Ще направя това и това, подчерта Мишо Шамара" и т.н.


Мишо Шамара на контрапротест пред посолството на Франция

© Красимир Юскеселиев

Мишо Шамара на контрапротест пред посолството на Франция


Сега ще кажа, че онези, на които въпросният "Шамар" представлява "лицето" и които, както ще разкажа след малко, видях през изтеклата седмица да бъдат стоварвани с автобуси от различни села и паланки пред парламента, за да подкрепят любимото си правителство, най-вероятно биха зашлевили с по един съвсем реален шамар своите внуци, ако биха ги чули да "рапират" горните "стихчета".


Другото "лице", което през изминалите дни олицетвори общността на искащите "на правителството да се даде шанс да работи" – при всичките ми старания да го цитирам също – не се оказа автор на нищо фиксирано върху хартия или платно (за стена на обществена тоалетна не гарантирам). За сметка на това пък той се оказа с още по-красноречиво прозвище. Нарича се Бисер Миланов-Петното. Напразно се опитвах да разбера с какво собствено се занимава г-н Петното, та да се удостои да стане "лице" на "контрапротестиращата" част от нацията. Хайде, за "Шамара" разбрах, че е звезда във "високия" жанр на рапа. Но Петното? След подробно разпитване и търсене в мрежата узнах единствено че е рецидивист с няколко излежани ефективни присъди за кражби, хулиганство и т. н. С две думи, разбрах, че г-н Петното е само престъпник. Само – защото такъв, оказва се, е и Шамара, който освен че е автор на шедьоври от рода на горецитираните, също е лежал в затвора.


Петното прекъсва пресконференция на "Протестна мрежа"

© Георги Кожухаров

Петното прекъсва пресконференция на "Протестна мрежа"


И тъй, в дните на разправии около президентското вето, в противовес на "разделителя" Плевнелиев "обединителите" Пламен Орешарски и Цветлин Йовчев (вътрешен министър) приеха не къде да е, а зад портите на Министерския съвет на републиката двама рецидивисти. Приеха ги като "лица" на "дискриминираната от медиите част от нацията". Приеха ги като "лицата" на подкрепата на своето управление.


Дали си дадоха сметка какъв абсурд сътворяват? Дали дори протестиращите си дадоха достатъчно ясно тази сметка? Защото за мен това "посещение на високо равнище" е скандал, дори по-голям от злополучното назначение на Делян Пеевски. Представете си, само си представете: г-н вътрешният министър и експертният макроикономист седят около една маса с криминалните Шамара и Петното и слушат предложенията на последния (на просто рецидивиста) да сформира групи, които да идентифицирали главните агенти на Сорос в София, които финансират протестиращите, след което да ги предадат на органите на МВР. Явно модата на "гражданските арести" в България се разраства! Г-н Петното обещава на г-н Йовчев да внесе до дни информация за "организаторите на протестите", за да бъдат обезвредени. Г-н Йовчев не възразява г-н Петното да направи това. Г-н премиерът също. След три дни централните вестници добросъвестно и сякаш това е в реда на нещата ни информират, че обещаната информация на Петното все още не е постъпила и МВР не работи по нея.


И тъй след още няколко дена (в петък миналата седмица) организациите на БСП и ДПС в страната докараха в София няколко десетки автобуса от различни краища на провинцията, за да покажат най-сетне своята "част" от опасно разделящата се нация. Видях тези хора и, честно казано, ми стана жал за тях. Те наистина нямаха лица. Лутаха се объркано и нелепо из ларгото, плахо се вглеждаха в стотиците полицаи (които всъщност пазеха тях), търсеха с очи "отговорниците" си, за да им кажат накъде да отидат, някои се объркваха и по крайно комичен начин се озоваваха пред сградата на Народното събрание, където бяха протестиращите срещу правителството. След кратко смайване, докато осъзнаят, че това не са "нашите", поемаха назад, съпровождани от ироничните "овации" на столичани. Не викаха, не се заяждаха, бяха просто забъркани, сгорещени, апатични. И все пак при всичката си безпросветност поне по-възрастните от тях изглеждаха по патриархалному благочинни. Затова ми се поиска да спра някого от тях и да му цитирам откъса, с който започнах този текст. Да го попитам след това към коя "част от нацията" според него принадлежи авторът на тази глупост. И дали знае, че е лежал в затвора. Най-вече обаче дали знае, че е "лицето" (пак казвам, ако тази дума е на място) на неговия "контрапротест", че този, този именно субект го е представлявал пред любимия премиер. Че този, дето "повръща, понякога и припада, но става, изтупва се и започва да бяга", е бил в залата с кристалните полилеи на "Дондуков" 2, където той никога не е припарвал и няма да припари.


Помислих си обаче и още нещо. Помислих си, че наскоро прочетох поредния опус на едного от онези, които за себе си наричам "дежурните медийни мъдреци" (дали бе Кольо Колев или Кънчо Стойчев – тези двама автори някак се сливат в съзнанието ми). В него протестът на столичните граждани бе сравнен с твърде бързо израснало дете акселерат, което усещало здравината на мускулите си, но не си давало сметка за менталната и социалната си незрялост. Симпатично, т.е. младо същество (наречено "гражданското ни общество"), но все още твърде, твърде неумно – инфантил някакъв…


На протестите срещу правителството на Орешарски

© Георги Кожухаров

На протестите срещу правителството на Орешарски


Не можех пред лицето на това високомерно портретиране да не направя сравнението на видяната от мен жалка картина на стоварената с автобуси от страната, лутаща се като изгубена тълпа, олицетворена (потретям, ако думите, производни от "лице" тук изобщо са подходящи) от "Шамара" и "Петното", и хората от столичния протест. Да, близо 70% от тези хора са млади, много млади. Но знае ли г-н дежурният медиен мъдрец, че немалко от тях са наши студенти, при това едни от най-блестящите? Знае ли сетне проф. Петър-Емил Митев (общият учител на всичките тези дежурни медийни мъдреци), който също като г-н Петното твърди, че те имали организатори зад кулисите ("бели ангели") и че не можели да не са все пак платени, че сред тях са поне петдесетина негови колеги със същата академична титла, които отдавна, отдавна не са в ресора на интереси на г-н Джордж Сорос? Знаят ли най-накрая всички, които не спират да твърдят, че софийските протестиращи нямат и не могат да излъчат "лидери", че сред тях всъщност са естествените лидери на тази нация? Че ако "нацията е разделена" и от едната страна са хората, чиито имена ще изредя след малко, а на другата – Мишо Шамара и Бисер Петното, то нацията наистина е разделена, но е разделена на нормалните в нея и негодниците в нея?


И понеже от шестдесет и пет дни всеки ден съм на протеста в София (г-н Петното може, ако желае, да ме включи в "справката" си към МВР) ще изредя тук (абсолютно наслуки) двадесетина имена на люде, които няма как да ми се разсърдят, че ги споменавам, защото са на площада напълно открито. Да, г-н Колев (или Стойчев), в обществото на "детето акселерат", което нямало зрялост и не било способно да излъчи лидери, са: проф. Христо Тодоров – философ и зам.-ректор на НБУ, проф. Цочо Бояджиев (философ и Хумболтов лауреат), проф. Георги Близнашки – юрист-конституционалист и бивш депутат от БСП, проф. Александър Кьосев – културолог, проф. Божидар Кунчев – литературовед, доц. Георги Арнаудов – композитор, Юлиана Николова – юрист и бивш кандидат за вицепрезидент, Красен Станчев – икономист и философ, Александър Кашъмов – юрист, арх. Христо Генчев, д-р Светлозар Василев – психиатър, Христо Бойчев – драматург, Емилия Дворянова – писател, Теодора Димова – писател, Георги Тенев – писател и драматург, Панайот Денев – журналист, Иво Инджев – журналист, Иван Добчев – режисьор, Христо Мутафчиев – актьор и председател на САБ, Славчо Пеев – актьор, Светлана Янчева – актриса, Силвия Лулчева – актриса, Кирил Маричков – музикант…


От другата страна са хората от автобусите и техните "лица": Мишо Шамара и Бисер-Петното.


Приятно събеседване с последните двама, г-н министър-председателю.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (255)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на galia66
  galia66
  Рейтинг: 466 Весело

  Като гледам как Мишо Бабата забавлява електората на БСП пред пилоните на НДК чак ме хваща смях.А този г-н Петното се вживява в частна милиция или в дясната ръка на Бюреков

 3. 3 Профил на ...slideshow...
  ...slideshow...
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Струва ми се, че се прави излишна реклама на тези запъртъци. Игнорирайте ги и точка, пази Боже, от такива опоненти.

 4. 4 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 638 Неутрално

  В протеста срещу Орешарски има компактна група ГЕРБ-ерасти, които са доста агресивни, нагли и нападателни. Полицията ги знае, но не ги закача.

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 5. 5 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 688 Весело

  И в двата отбора се е напълnило с млади меринджеи

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 6. 6 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1109 Весело

  "Ще си дам живота за Пламен Орешарски, заяви Мишо Шамара",

  Хахаха, най-големия виц е това. Много забавен Мишко, по-забавен даже от Къци. То от едно време го знаем, че не е много силен в мозъка, но продължава да изненадва.

  Fail with honour then succeed by fraud
 7. 7 Профил на ѩзыкъ блъгарьскъ
  ѩзыкъ блъгарьскъ
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Чудно ми е, как традиционният електорат на БСП приема Мишо Шамара и Бисер-Петното...

 8. 8 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  [quote#6:"issunbōshi"]"Ще си дам живота за Пламен Орешарски, заяви Мишо Шамара",
  [/quote]
  Сцена,какво да прави.

 9. 9 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1109 Неутрално

  До коментар [#7] от "cor.ne.edito":

  Ами както приема Станишев, Волен и Местан/Доган... С присъщото си блажено невежество..

  Fail with honour then succeed by fraud
 10. 10 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  Хубаво и реално.
  Комунетата да четат внимателно

 11. 11 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4069 Неутрално

  [quote#0:"автора"] За този "Шамар", признавам, нямах честта да съм чувал до момента, когато започна всекидневно да посещава беловласата групичка на "протестиращите в подкрепа на правителството" [/quote]

  Че кой ли го познаваше преди това!? В тази връзка, за най-голяма изненада на останалите рапари, този...."шамар" е направил качествен скок в кариерата си. И то чрез политически, а не творчески напъни.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 12. 12 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1366 Весело

  Мда, голям автогол си вкараха БСП с въпросните "хубостници".
  Май отдела им "Връзки с обществеността" плаче за уволнение.

  Мачкай климатичния чейндж!
 13. 13 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4069 Неутрално

  [quote#7:"cor.ne.edito"]Чудно ми е, как традиционният електорат на БСП приема Мишо Шамара и Бисер-Петното...[/quote]

  Може би трябва по-подробно да му се изясни на електората на БСП/ДПС.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 14. 14 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 868 Неутрално

  проф. Христо Тодоров – философ и зам.-ректор на НБУ, проф. Цочо Бояджиев (философ и Хумболтов лауреат), Красен Станчев – икономист и философ,Славчо Пеев – актьор,
  ======================================
  Христо Тодоров - започнал като асистент на акад Николай Ирибадажаков, активен борец, специалист по "критика на буржоазната филсофия"
  Цочо Бояджиев - член на БКП от 18 годишна възраст
  Красен Станчев - специалист по диалектически материализъм, работил в Института по маркс - ленинска философия на БАН
  Славчо Пеев - партиен секретар на Сатиричния театър, парторг- перестройчик
  Калин Янакиев - заситил дисертация на тема "Енгелс за ранното християнство" - "Ако искате да разберете как са изглеждали ранните християнски общини, погледнете младите работнически обединения в Европа" - Енгелс.

  Не че Шамара и Петното са стока, поне са простосърдечни.

 15. 15 Профил на mystery
  mystery
  Рейтинг: 638 Гневно

  "Личностите на деня" - шамара и петното. Срам и позор!

 16. 16 Профил на ТиквунскаСтабилност
  ТиквунскаСтабилност
  Рейтинг: 1243 Неутрално

  "Представете си, само си представете: г-н вътрешният министър и експертният макроикономист седят около една маса с криминалните Шамара и Петното и слушат предложенията на последния (на просто рецидивиста) да сформира групи, които да идентифицирали главните агенти на Сорос в София, "
  .........................................................
  толкова ъпсурдно, дори и за БГ - явно обаче столетницата вече пред нищо не се спира - само и само да е на власт

  ОСТАВКА

  ква стабилност бе
 17. 17 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1507 Весело

  До коментар [#1] от "Моника":

  Тез от контрапротеста ако ги накарат да си напишат името, съвсем е вероятно да не могат.

  Добре, че им бяха поръчали на повечето по една бяла тениска, че явно в гардероба им не присъства такава или ако присъства отдавна не е особено бяла.


  Какъв Импийчмънт бе душо? Колегите ти от контрапротеста ще могат ли да изрекат думата, или ще има: Епетит и колеря?

  Жената е покана за щастие
 18. 18 Профил на Shkembechorba
  Shkembechorba
  Рейтинг: 479 Неутрално
 19. 19 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  До коментар [#12] от "Bulgarische Motoren Werke":

  то това е и модела бузлуджа и как се купуват избори.

 20. 20 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#14] от "Каишков - Гласът на Америка":

  По-добре Ленин и Маркс отколкото Шамара и Лекето.

  Мачкай климатичния чейндж!
 21. 21 Профил на ТиквунскаСтабилност
  ТиквунскаСтабилност
  Рейтинг: 1243 Неутрално

  [quote#16:"Sinite - завоят наляво забранен"]толкова ъпсурдно, [/quote]

  да се чете Абсурдно

  ква стабилност бе
 22. 22 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1122 Неутрално

  "От другата страна са хората от автобусите и техните "лица": Мишо Шамара и Бисер-Петното.

  Приятно събеседване с последните двама, г-н министър-председателю."

  Няма шики-мики.
 23. 23 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2758 Неутрално

  Много жалко за иначе добър преподавател като Орешарски, който отказва да спори с хора умни колкото него или повече.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 24. 24 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1507 Любопитно

  До коментар [#12] от "Bulgarische Motoren Werke":

  Много просто.
  Ако ПЕС има мнозинство в Европарламента на пролет, ред е и му се пада Серго като председател на ПЕС да стане и председател на Европарламента - възможност не малка, ако статуквото се запази.

  Ако обаче случайно правителството на Орешарски сдаде багажа, шанса му, на Серго, за тази работа започва да намалява в геометрична прогресия.

  Това е моето единствено и най-логично обяснение, защо всички социалисти ще крепят със зъби и нокти правителството до напролет и защо са оставили ДПС да им го слага как дойде... в това число и цирка Пеевски.

  Жената е покана за щастие
 25. 25 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 868 Неутрално

  [quote#20:"Bulgarische Motoren Werke"]По-добре Ленин и Маркс отколкото Шамара и Лекето[/quote]
  По добре да мислиш със собствената си глава, отколкото да се доверяваш на разни "авторитети", пък били те и с претенции за титулувани мъдреци.

 26. 26 Профил на kimche
  kimche
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Кажи ми кои са ти подкрпящите,за да ти кажа кой си

  В България властва беззаконието!
 27. 27 Профил на Hristo Hristov
  Hristo Hristov
  Рейтинг: 1451 Неутрално

  И като сме на рап вълна, друга гледна точка http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/07/28/2111079_ot_blogovete_pisna_li_ti/

  www.economistbg.com/
 28. 28 Профил на web_2.0_vs._dc
  web_2.0_vs._dc
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Шамара, Петното, Сидер Ага, Пеевски, Бат Сали - падението на тройната ламя е безпрецедентно.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 29. 29 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1507 Любопитно

  Освен това Москва отдавна не се интересува от креатурите на лявата партия в България, едно защото си има по-сериозни ангажименти и друго, защото нищо не правят освен да държат копанката.

  Та и за социалистите и за България е крайно добре да имаме по-сериозно участие в евроинституциите и да започнат да се интегрират в посока ПЕС и ЕС отколкото в посока Москва.

  Жената е покана за щастие
 30. 30 Профил на lokes
  lokes
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Само да уточня , че каквото и да се напише , шанса да се прочете от който и да е контра протестиращ е нулев , поради следните факти :
  1. 97 % от контрапротестиращите са неграмотни
  2. Около 1 % могат да четат , но не се възползват от това си предимство , за справка Петното и Шамара
  3. Още 1 % представляват онова традиционното ядро , баби и дядовци , те първо не ползват интернет , второ не могат да си намерят очилата , ако ги намерят - веднага ще заплюят тройната ламя
  4. Последният процент е за политиците , на тях всичко в статията им е ясно ,съгласни са с него и не им пука , щото точно него целят .

 31. 31 Профил на victor troska
  victor troska
  Рейтинг: 696 Неутрално

  ""високия" жанр на рапа".
  естествено - рап значи деградация. мъка, мъкаа с тази интелигенция.

  Ако имате 5 лева, Костов може да открадне от вас 6 лева.Костов е откраднал целия свят 5 пъти, като два от тях от самия себе си.
 32. 32 Профил на Пламката
  Пламката
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Групата на Мишо шамара се казваше Гумените глави.
  Вече трябва да се казва Чугунените глави....
  Тоя тъй наречен Шамар, когато си измисли това прозвище беше 45-килограмов пикльо.
  Май се наричаше така, щото много ги ядеше тогава...

  Крайно среден !
 33. 33 Профил на ТиквунскаСтабилност
  ТиквунскаСтабилност
  Рейтинг: 1243 Неутрално

  [quote#30:"lokes"]Само да уточня , че каквото и да се напише , шанса да се прочете от който и да е контра протестиращ е нулев ,[/quote]

  за съжаление си напълно прав, но това няма да е чак такъв проблем, ако всички останали гласуват - един вот от 70-80% примерно ще гарантира вероятно под 80 депутата на бсп и дпс, което е напълно достатъчно да не се пречкат

  ква стабилност бе
 34. 34 Профил на galia66
  galia66
  Рейтинг: 466 Весело

  Всяка жаба да си знае локвата Мишо да ходи да пее ако въобще това е пеене.Петното да се присъедини като репортер на ТВ7 в криминалните им новини.

 35. 35 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 936 Любопитно

  Дали могат да стигнат такива текстове до г-н премиера или до председателя на ПЕС?
  Такова падение и зависимост от власт и задкулисие могат да си позволят само комунистите.Те винаги са били богоравни ,че дори и малко над .....и винаги могат да рискуват няколко хиляди човешки живота в името на ГОЛЯМАТА ИДЕЯ,от която те са обсебени.

 36. 36 Профил на magistrat
  magistrat
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Вие сте най-най-най г-н К.Янакиев !!!
  Себеподобните Ви са също най-най-най-най!!!
  След като и "Дневник" публикува излиянието Ви вече съм сигурен се успокоихте.
  Утре какво ще правите за да успокоите егото си ?

 37. 37 Профил на mi6kro
  mi6kro
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Добре е да се напишат напосоки участници в ДАНСwithme, но ще бъде добре да се направи и една стена с дупедавците от калибъра на Бареков, К Колев, Кънчо Стойчев, Д. Дърева, Живко Георгиев

  Местан да се извини за "РИТОРИЧЕСКИ" ! #236 едно-мандатни региона за страната + 4 едно-мандатни района за чужбина
 38. 38 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2060 Любопитно

  До коментар [#14] от "Каишков - Гласът на Америка":

  Кайшков. Типичен българин. От село. Комунист.

  Веднага започнахте да "громите" изброените в статията българи, но пропуснахте "Шамара" и "Петното". Ако ги бяхте "разследвали" и описали в началото на коментара си щяхте да осъзнаете какви глупости сте тръгнали да пишете.
  И понеже малко ми "удряте" на старшинка я от милицията, я от ДС, та да ви попитам за вашите лични качества.
  Образование имате ли и какво?
  Работите ли и какво?
  Били ли сте член на БКП/БСП и до какъв пост сте достигнали?

  Защото от всичко което сте написали разбирам, че ако сте образован и талантлив (ама много) и работите в научна, художествена и или икономическа институция и вероятно някога сте били някакъв в БСП то
  ВИЕ СТЕ ЛОШ ЧОВЕК
  (по "писанията" на др. Каишков).

  Така ли е др. Каишков?
  Или е най-добре да сте от село, необразован и безработен? Или в карен сличай Леке и Шамар?

  Аматьор. Комунист.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 39. 39
  shumkar
  Рейтинг: 797 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 40. 40 Профил на apolitichna
  apolitichna
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Като чета горните редове и се сещам за това, как Бай Ганъо прави избори. Напива една банда цигани и главорези и ги пуска по улиците да беснеят и да плашат електората. И сега е същото. Властта разчита на подкрепата на един боклук и на един рецидивист, който би трябвало да е в затвора.

 41. 41 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Знаете ли, изобщо не харесвам Мишо Шамара. Още от времето на Гумени глави, защото те дадоха пример на гамените тип "широки дънки кърпа на главата"

  Но това което стои над тези коментари е много евтина журналистика. В психологията е известно още като ad hominem.

  Когато нямаш солидни аргументи срещу тезата на дадено лице, ти започваш да критикуваш него, а не тезата му.

  Евтинийка, за масова употреба от мат'рял.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Viscount Ganyo
  Viscount Ganyo
  Рейтинг: 696 Весело

  Пропагандата за спечелване на общественото мнение тече в пълна сила.

  Това тук е класическа компроматна схема - подбира се някоя спорна личност от групата, сипе се помия върху нея, разбирай всички са като него, и по този начин се заклеймява цялата група.

  Същата схема се използва за компроментиране на протестите - подбират се няколко човека от протестиращите, получили грантове от фондации на Сорос, прожекторите се насочват към тях и така се внушава, че той дърпа конците. А самият Сорос, погълнат от предсватбени вълниения, едва ли знае какво точно се случва в малка България.

  Крайно ми е неприятно, че се намирам между милиционерски натрапеници, и искрено се възмущавам и ме е срам да ви гледам.
 44. 44 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 868 Неутрално

  [quote#38:"Чарли"]Кайшков. Типичен българин. От село. Комунист. [/quote]
  Изброените от теб "българи", начело с Цочо Бояджиев и Христо Тодоров и те са комунисти. Що не ги питаш тях това което питаш мен. А ти откъде , сигурно си роден в Тюйлери или в Бъкингам. Селянин.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Страшен текст! Истинността му се доказва с моменталното изригване на червената тролска общност, чак пяна и изби по устата. Тия партии на власт ( всъщност е една ама тригъза) се оляха яко с Шамара, Петното и автобусите с цигани и сенилни пенсионери.

  chavo64
 47. 47 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4069 Неутрално

  Самата поява всред старците пред НДК на такива...толкова нехарактерни за контрапротестите личности е показателна за организираността на тези...хм...контрапротести.
  Докато всред лицата пред НДК може и да се намери някой старец, който "да си даде живота" за БСП (не и за Орешарски), който можем да си го представим като...Матросов, то едва ли ще се намери някой който да си представи...разни...."шамари", "петна" или "лекета" в гореспоменатите роли. Просто е невъзможно да си представим някаква обща тема за разговор между тези два вида личности....
  Което показва, че тези петна и шамари са привнесени от червените режисьори.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 48. 48 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3195 Неутрално

  коментар [#14] от "Каишков - Гласът на Америка":
  "Христо Тодоров - започнал като асистент на акад Николай Ирибадажаков, активен борец, специалист по "критика на буржоазната филсофия"

  А какво можеше да работи по Татово време?
  Всички тогава работехме за комунистите. Но сега някой не работят за комунистите и за това ги мразиш.

  подпис
 49. 49 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Колко ли трябва да е оскотело партийното задкулисие на БСП/ДПС за да пробутва Шалвара и Петното за духовни водачи на еуектората!?
  Всъщност, действията на червените пълководци - от предизборната кампания до спонтанната манифестация оня ден показват, че точно такива като тия двамата другари, най-добре подхождат на политическия мутант БСП/ДПС/АТАКА...

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 50. 50 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2725 Весело

  Ползата от лансирането на БигШа за фронтмен на контрапротеста е, че електората на БСП може да счупи калъпа и да започне да "рап-ира", което все пак си е движение. Една гимнастика винаги е от полза, стига да не е голяма жегата!

  I Want To Believe
 51. 51 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  [quote#41:"Dorian Gray"]Когато нямаш солидни аргументи срещу тезата на дадено лице, ти започваш да критикуваш него, а не тезата му. [/quote]
  ти къде видя тези в "речите" на шамара или на петното...Или и ти падаш до нивото на тези нови "водачи" ... Не ти ли е малко неудобно , само защото мразиш другите да приемаш появата на шамари и лекета за тези, за демокрация и за нормална практика ... Ставаш смешен пич , а и жалък...

  дай ми една шамарена теза ..или тезата на петното да създава шпиц команди те възбужда дълбоко....

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  [quote#45:"ноо съм голям"]Не бях се замислял, но ако съдя по резултата, то заключението е безспорно - Шамара и Петното тежат повече от всички тези [/quote]

  предполагам ,че без замисляне след такава констатация си стигнал до извода защо България е в това състояние , защо шамари и лекета стават "лица" на група българи .

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 54. 54 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Не можем да си мерим аргументите, затова си мерим броя и вида на протестиращите.

  Калин Янакиев фърли сериозна плюнка върху ДСБ с тая помия дето е излял.

  Друг, съвсем отделен въпрос е защо Орешко приема такива маргинали за представители на нещо изобщо

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 55. 55 Профил на Atanas Daskalov
  Atanas Daskalov
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Истината и само истината господа,истината не може да е различна,тя просто е истина.......

  Daskalov53
 56. 56 Профил на Торбеш
  Торбеш
  Рейтинг: 1535 Неутрално

  Качеството на протестиращите срещу червените боклуци и "качеството" на червените боклуци са абсолютно несравними величини.
  Елитът на нацията - професори и техните студенти, професионалисти, почтени хора, хора с одухотворени усмихнати лица, хора с изправени глави срещу Шамара и Лекето, срещу вкопчилите се във властта кърлежи.
  Червените боклуци всекидневно и всекичасно искат да ни напомнят за себе си, че са червени боклуци и нищо повече.
  Току се изцепи някой от тях - от "официалните" или от форумните червени боклуци и ни напомни за яростта, с която ги мразим напълно безплатно.

  Като българин съм горд, че думата "неудачник" е незаменяема чуждица в българския език, заемка от руския език.
 57. 57 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#51] от "too_many":

  Пичка, не защитавам никаква теза.

  Просто казвам, че е жалко и израз на безпомощност да критикувавш даден човек а не аргументите му.

  А ти ми задаваш въпроси от типа: А вие защо биете негрите.

  Стой си мирен, чети, мисли и тогава ме репликирай.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 58. 58 Профил на oex13531876
  oex13531876
  Рейтинг: 466 Весело

  Всяко лайно заслужава своя шанс да поплува по повърхността. Не, че е приятна гледка...

 59. 59 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 980 Любопитно

  Колкото повече чета подобни текстове, толкова повече се чудя докога и защо ги търпим тези изроди в Парламента. И най-вече - дали въобще има мирен изход от ситуацията. Аз лично смятам, че комунисти безкръвно не сдават властта. А когато комунисти и мафиоти се преплитата - е те тогава става още по-страшно.
  Докато мирните протести вървят се приемат едно след друго скандални решения, събарят се вета, гласуват се умопомрачителни закони.... Положението е отчайващо!

  [quote#24:"bgpainter"]Ако ПЕС има мнозинство в Европарламента на пролет, ред е и му се пада Серго като председател на ПЕС да стане и председател на Европарламента - възможност не малка, ако статуквото се запази. [/quote]
  Интересна логика, но тия от ПЕС дали си дават сметка към какво ще тласнат Европа с другаря Станишев начело?

 60. 60 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#57] от "Dorian Gray":

  че какъв човек може да бъде шамара или петното ?

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Силна и истинна статия!

  -----------------------------" Представете си, само си представете: г-н вътрешният министър и експертният макроикономист седят около една маса с криминалните Шамара и Петното и слушат предложенията на последния (на просто рецидивиста) да сформира групи, които да идентифицирали главните агенти на Сорос в София, които финансират протестиращите, след което да ги предадат на органите на МВР"------------------

  В това точно няма нищо странно! То всички правителства, до сега бяха във връзки с подземният свят, а някой от тях направо си бяха подчинени на мафията!

 63. 63 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  [quote#57:"Dorian Gray"]А ти ми задаваш въпроси от типа: А вие защо биете негрите. [/quote]
  страно как хората поради някакви чувства се превръщат на говеда ...зададох ти простички въпроси :

  какви са точно тезите на шамара и как приемаш призивите на лекето за шпиц команди с които да громи не кой да е , а хора които изразяват отношението си към властта ... Виждам , че си заслепен от някаква омраза и че шамара и лекето в твоите очи са герои , но дай мнението си по тези въпроси...

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 64. 64 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#61] от "ноо съм голям":

  кутев ти ли си бе мискинино? ...

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 65. 65 Профил на S.P.Q.R.
  S.P.Q.R.
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#7:"cor.ne.edito"]Чудно ми е, как традиционният електорат на БСП приема Мишо Шамара и Бисер-Петното...[/quote]
  Партията е права, дори когато греши.
  Щом е наредено от партийния секретар, електоратът единодушно и радушно приема който бъде предложен - Шамара, Лекето, Пеевски, Доган

  zenrus.ru
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#59] от "Orchid":

  ------------------------"Колкото повече чета подобни текстове, толкова повече се чудя докога и защо ги търпим тези изроди в Парламента. И най-вече - дали въобще има мирен изход от ситуацията. Аз лично смятам, че комунисти безкръвно не сдават властта. А когато комунисти и мафиоти се преплитата - е те тогава става още по-страшно"-----------------


  Това за мен е верният отговор на ситуацията и съм го написал и другаде!
  Защо трябва ние да страдаме и да се мъчим с тези идиоти? Да си губим времето и да им висим под прозорците, а те да не ни е--ват и за слива?
  Спираме да плащаме данъци и точно след два месеца, като се изпразни хазната и няма за заплати и пенсии, те сами ще си дадат оставката и ще забравим за тях! Ако го бяхме направили преди 2 месеца, вече да има насрочени дати за нови избори и тези да са минало. А подкрепящите ги да плащат ако искат и двойни данъци, за да компенсират нас противниците им. Тогава ще се види на практика, колко са противниците на правителството и колко са поддръжниците му. А и ще стане съвсем ясно, че тези, които трябва да определят бъдещето на България са плащаштите данъци, а не старческият и увреден вече мозъчно електорат, както и мързеливите и паразитстващите цигани!

  Това за мен е начинът!

 68. 68 Профил на Snoopy
  Snoopy
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#22:"Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?"]"От другата страна са хората от автобусите и техните "лица": Мишо Шамара и Бисер-Петното.

  Приятно събеседване с последните двама, г-н министър-председателю." [/quote]

  Aми не се чу за несъгласия, било им е приятно събеседването.

 69. 69 Профил на smokingpipe
  smokingpipe
  Рейтинг: 466 Неутрално

  И какво значение има , дали боклукът е червен , или небеснокафяв .

 70. 70 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#60] от "too_many":

  Продължаваш, следователно не разбираш

  Започнах с това, че не харесвам Мише изобщо, отдавна, откакто караше едно червено БМВ и учеше децата да пеят и вършат глупости и да се държат като черните в Харлем.

  Продължих с това, че точно тези двамата не могат да представляват дори себе си.

  Но ти пак питаш дали са хора... Пак ти казвам, подобна критика е несъстоятелна.

  Ако Янакиев иска да критикува правителството - ОК. Нека извади аргументи и да ги сниши. Няма да му е трудно.

  Но неща от типа: Нашите протестиращи са по-умни, по-млади и по-красиви..... какъв аргумент е това?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 71. 71 Профил на novina
  novina
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Как мислите, дали вечер като си лягат изморени, тези прекрасни хора, управляващи ни самоотвержено и предпазвайки ни от самите нас, си задават въпросите от статията?

  novina
 72. 72 Профил на S.P.Q.R.
  S.P.Q.R.
  Рейтинг: 409 Весело

  [quote#50:"2.5"]че електората на БСП може да счупи калъпа и да започне да "рап-ира", което все пак си е движение. [/quote]

  На паметника на Бузлуджа ще бъде добавен следния поетичен шедьовър на Шамара:

  "От трите цвята най-много обичам бялото.
  Зеленото го пуша и съм high.
  Не прекалявам с нищо,щото I dont wanna die,die.
  Червеното е като мензис,като кисела мацка с Тойота Авенсис."

  И прочие

  zenrus.ru
 73. 73 Профил на blame
  blame
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Ееееех, другарю Станишев!!! Откога ти казвам да уволниш Моника! Пиарът ви е от времето на Октомврийската революция, а на всичкото отгоре излагате и австрийската школа Остави я само деца да ражда! И предупреди главния секретар на МВР като почистват района на пилоните (нали така наредил човечецът - да се прочистят районите на новите шефове), да приберат талбаните и да измият петната.

 74. 74 Профил на S.P.Q.R.
  S.P.Q.R.
  Рейтинг: 409 Любопитно

  [quote#70:"Dorian Gray"]Нашите протестиращи са по-умни, по-млади и по-красиви..... какъв аргумент е това?[/quote]
  Абсолютно достоверен и издържан аргумент.

  Срещу правителството е огромното мнозинство от младите (а младите винаги са красиви), от тези с образование и (честно спечелени) високи доходи, жители на големите градове. (Социо-демографската разбивка на последните избори я има в Интернет)

  Тези, които подкрепят правителството ги видяхме онзи ден - неграмотни хора от малцинствата, необразовани, непроизвеждащи никакъв обществен продукт, сенилни пенсионери без ясна представа и каквато и да била политическа култура, както и опортюнисти като шамара и лекето и зависими от правителството икономически интереси.

  zenrus.ru
 75. 75 Профил на drachan
  drachan
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Ако Шамара беше прочел Винету и без да пише щеше да е сега мин.председател.

 76. 76 Профил на S.P.Q.R.
  S.P.Q.R.
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#24:"bgpainter"]Ако ПЕС има мнозинство в Европарламента на пролет[/quote]
  Никакъв шанс.

  zenrus.ru
 77. 77 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#66] от "too_many":

  Виждам, че и ти влизаш в ad hominem.

  Слаби са ти токовете явно и все още не разбираш. Нямам време за теб повече.

  Продължавай да се радваш, че Янакиев громи някакви жалки знаменосци, но и дума не казва какво се случва с РБлок, кои са членовете, как точно ще вземат властта, и как ще изпъдят комунистите завинаги.

  Ми не казва щото и представа няма. Жалко.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 78. 78 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#70] от "Dorian Gray":

  това е когато си двуличен си е завинаги ... Точно написаното от Янакиев е препратка към това да си направим верните изводи що за правителтво имаме , а твоите опити да изместиш темата , говорейки че сме в хипотезата на "защо биете негрите" е показателно за дориан грей типажите...няма да си вечно млад пич , а ще си вечно заблуден...

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 79. 79 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  С Партията са такива титани като Ванко1, Шамара, Петното и ред други незнайни никаквици!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 80. 80 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#42] от "РАМ":


  Лумпениада е! Отгоре надолу и обратно!
  Сега е момента за боклука - Уличен и Червен.
  По гласовития и "интелигентен" е жълто-паветния боклук.
  Какъвто и да е боклука, рано или късно отива на сметището. "

  -Прав сте,грешка е да се вторачваме само към едната страна,ще ни остане половината боклук.

 81. 81 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1507 Весело

  До коментар [#76] от "SPQR":

  Ще ти пиша напролет

  Жената е покана за щастие
 82. 82 Профил на mmiu
  mmiu
  Рейтинг: 466 Любопитно

  До коментар [#41] от "Dorian Gray":

  ad hominem е точно твоето.

 83. 83 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#74] от "SPQR":

  Абе уйно. Искаш да кажеш, че ако всички висшисти и красавци защитат Орешарски, той тутакси ще стане най-добрият премиер ли?

  Ти ми описваш типичен избирател на ДСБ. Но това, както видяхме на последните избори не е достатъчно за държава където повечето са простички, грознички и позастарели...

  И докато са мнозинство, те ще си управляват

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 84. 84 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#82] от "mmiu":

  Дай пример, щото нали много знаеш?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 85. 85 Профил на mmiu
  mmiu
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [#54] от "Dorian Gray":

  в смисъл, за да се дообясня: ще преповторя някого по-нагоре, че аргументи контрапротестиращите нямат. точка. всички полемики от сорта на "ами няма за какво да се хванете, затова си мерите протестиращите с контра~" са въздух под налягане, просто защото контрапротестите са напълно несъстоятелни.

  това тук просто е поредната статия, която рисува част от картината на тази несъстоятелност.

 86. 86 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#78] от "too_many":

  Ти къде видя да защитавам правителството?

  Вместо да излезе и да каже на хората, че Орешарски, Борисов и Плевнелиев само се чудят в коя кошара да ни вкарат и да ни доят, той ми обяснява колко е тъп и грозен Шамара.

  Ама на мен не ми треа некъф професор да ми го каже бе, аз отдавна го знам.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 87. 87 Профил на kihano
  kihano
  Рейтинг: 753 Неутрално

  КПСС, БКП и сега БСП винаги са били слаби в манипулациите. Въобще не разбраха, че трябва да купят интелигенцията, а не народа още по-малко неговата най-низша прослойка. Но пък от друга страна е въпрос на пари. БСП явно не може да си позволи да храни доживот соросоиди. Интересно обаче сред кои "протестиращи" щеше да е един друг Мишо, Бирата, ако не беше се споминал скоропостижно? Както и да е, БСП за пореден път се излага, но това не отменя въпроса - БСП или ГЕРБ. При всички недостатъци на БСП все още не съм склонен да мина на страната на ГЕРБ. Главно заради неолибералната им политика. чудя се, колко от "красивите" протестиращи имат понятие от неолиберална икономическа политика и че точно последователното й прилагане от всички правителства от 89-та насам е причината за това състояние, а не само БСП? Така че се опасявам, че интелигентните протестиращи искат повече от онова, което съсипа страната ни. Борят симптомите, а не болестта. Щото корупцията е симптома, болестта е неравенството. Но протестиращите нямат идея относно неравенството, даже май имат нагласата да го използват щото точно то, видите ли, ги отделяло от "простите" и "неуспешните", дето протестираха зимата.
  Също, при толкова много протестиращи, как така в споменатите от автора 23 лица 3-ма са соросоиди, двама от тях видни, а едно лице, Иво Инджев, е напълно компрометирано от всяка гледна точка.

  Отричането и изкривяването на фактите - висша форма на демократичен реализъм!
 88. 88 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#85] от "mmiu":

  Е, това да заклеймиш контрапротестите като "несъстоятелни" си е несъстоятелно.

  Това се защитава с аргументи, а в твоето изказване такива липсват. Защо мислиш, че са? Тези хора щото са прости и стари и грозни нямат право да протестират или?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 89. 89 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 936 Весело

  До коментар [#38] от "Чарли":

  Моите почитания.
  Поздравления за въпросите ,съотнасям ги към всички другари от другарките дружинки.

 90. 90 Профил на mmiu
  mmiu
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#84] от "Dorian Gray":

  казах го вече (не само аз) - абсурд е да се изтъква тезата на Шамара или Петното - те тези нямат. и селяните, докарани с автобус, и те така.

  ad hominem в този си вид, който се опитваш да цитираш, се отнася за случаи, в които някой се опитва да дискредитира човека, защитаващ дадени доводи, защото не може да опровергае самите тях. Шамара няма доводи.

  също, лично мнение - коментари за протестиращите и контра-протестиращите като отделни личности е адекватно. да, ако си лице на протест, се очаква да се търсят и коментират качествата ти.

 91. 91 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Коалицията вече петорна" Гей,Бей,Злодей,Шамара & Петното" В същност няма вече и коалиция има барикада и са тези плюс Дилян Пеевски,Цв.Василев,Р.Овч. Бареков,агенти и доносници изкатери ли се във властта знайно как и благодарение на нашето безразличие,нашата апатия,нашето примиренчество,на бързото ни отказване от преследването на правилните общонационални цели и замяната им със сурогати: Царя ще оправи всичко за 800 дни,Ма'ни го Царя,комунистите ще оправят нещата.Те поне знаят как да крадат.Виж го бат' Бойко какъв е народен човек...колко е готин.Ще ни оправи и ще ги вкара в затвора.С една дума: каквото сме садили,това и ще жънем.Но лицата на тези млади хора, които са сега по улиците,ми дават надежда,че на това е сложен КРАЙ.Определено в протеста присъства и интелигентната част от обществото,което пак дава възможност на комунягите & и Сие да включат стария припев: за какво ви са тези гадни ренегати интелигенти.Ние мислим за вас.

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 92. 92 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  [quote#86:"Dorian Gray"]Вместо да излезе и да каже на хората, че Орешарски, Борисов и Плевнелиев само се чудят в коя кошара да ни вкарат и да ни доят, той ми обяснява колко е тъп и грозен Шамара. [/quote]
  за това напиши какво трябва да каже проф.Янакиев , подпиши го отдолу и готово...
  Ти след като си за аргумент срещу аргумент ЗАЩО коментираш професора...

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 93. 93 Профил на mmiu
  mmiu
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [#88] от "Dorian Gray":

  тази статия и много други свидетества показват, че хората на контрапротестите в голямата си част не знаят за какво са там. ако махнем този процент от хората, какво ще остане?

  само че няма как да ги махнем, защото някой ги кара с автобуси от родните им места. разбира се, че ще дойдат. екскурзия с безплатни банички (за което също има свидетели).

 94. 94 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 645 Неутрално

  а и забравих да кажа Дориан ( колко си смешен с това име ) ,че никъде не съм написал "ЗАЩО защитаваш това правителство"...

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 95. 95 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2135 Разстроено

  """ то нацията наистина е разделена, но е разделена на нормалните в нея и негодниците в нея? ""
  =======================

  +++++++++

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 96. 96 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#90] от "mmiu":

  Шамара има доводи. И тези доводи са напълно състоятелни.

  Ти искаш ли ГЕРБ отново на власт? Защото точно това ще ни докарат една преждевременна оставка и преждевременни избори.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 97. 97 Профил на S.P.Q.R.
  S.P.Q.R.
  Рейтинг: 409 Любопитно

  [quote#88:"Dorian Gray"]Тези хора щото са прости и стари и грозни нямат право да протестират или?[/quote]
  А срещу какво протестират тези от контрапротеста?

  zenrus.ru
 98. 98 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 936 Неутрално

  До коментар [#87] от "kihano":

  Леко завъртате играта.Въпроса не е дали и как да сменим комунистите с комунисти ,нито Генералите да бъдат отново изместени от лейтенантите -ченгета.Въпросът е ,че вече никакви демагози продаващи идеи и дори плащащи за поддръжници на кухите им тези ,не са НЕВИДИМИ. Всички ги виждаме и мразихме "безплатно"и ще продължаваме да ги освиркваме докато ги поркудим .Експерти като тях при Путин да се приютят. Ха да видим той дали ще ги иска Троянските си кончета.

 99. 99 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#92] от "too_many":

  Ами аз обвинявам ПРОФЕСОРА в ad hominem. Ти ме репликира.

  Моят аргумент е срещу неговите похвати. Ad hominem е характерно за махленските кръчми и форума на Дневник, а не за "видни" професори.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 100. 100 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2135 Разстроено

  До коментар [#13] от "Храбър":


  [quote#13:"Храбър"]Чудно ми е, как традиционният електорат на БСП приема Мишо Шамара и Бисер-Петното...- цитат на коментар #7 от “cor.ne.edito”
  ---------------------
  Може би трябва по-подробно да му се изясни на електората на БСП/ДПС. [/quote]
  ==================

  Не става друже !
  Много са се втвърдили мозъчните им клетки,
  ако са ги имали изобщо някога !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK