Списъкът на подмяната

Студенти на национален протест срещу кабинета "Орешарски"

© Красимир Юскеселиев

Студенти на национален протест срещу кабинета "Орешарски"Препубликуваме текста на Теодора Димова от портал "Култура". Акцентите са на "Дневник":


Бисеров е първата птичка, която ще отлети" – каза Борисов. Не, "Бисеров" не е птичка, "Бисеров" е цирей, който се пукна. "Бисеров" е гангрената, от която е заразен целият организъм на нашата държава. "Бисеров" е много по-уродливо явление от Пеевски. Бисеров и Пеевски, и Местан, и Доган не са само съпартийци, те са съратници, съвносители на закони и съмишленици. Те са едно и също. Те споделят едни и същи ценности години наред и няма как сега да ни убедят, че не са знаели какъв гражданин е бил Бисеров.


И
за да бъде отклонено и отвлечено вниманието от гангрената "Бисеров", тази тема беше подменена със списъка на комисарите на подмяната


А Бисеров подозрително изчезна от публичното пространство по същия начин, както преди няколко месеца изчезна Пеевски. И никой не пита жив ли е, мъртъв ли е, в България ли е или е в някоя държава, с която нямаме подписан договор за екстрадиция.


Имаме ли право да напишем имената на противниците на нашия многомесечен протест, тези, които в продължение на месеци ни ругаеха и обругаваха, лепяха ни етикети, обиждаха ни и ни се подиграваха със злъч и злоба? Дали имената им са в списък или не, но те правеха и продължават да правят с нас точно това.


Неморално е правенето на списъци, ДС правело списъци. Защо точно тази асоциация с ДС? Има един друг прочут списък – Списъкът на Шиндлер, защо не направиха асоциация с него? Ще им се стори крайно да правя такава асоциация. Но не е ли крайно и неморално студентите да бъдат слагани в един кюп с ДС, чиито агенти четвърт век оскверняват прехода, унищожават държавата, подлагат на геноцид народа и принуждават същите тези млади хора да напускат страната. Не е ли много по-крайно, неморално и безчовечно един ректор да подканя своите студенти да напускат България!


Не зная кой го е правил този списък, не е етично това, че е анонимен –


когато изразяваш позиция, трябва да я изразяваш с името си


Но точно затова, че е анонимен, ми прилича на активно мероприятие. Не искам да се вманиачвам, казвам, прилича ми, не съм сигурна, нямам доказателства, но е много симптоматично, че този списък се появи точно сега, когато се спука циреят "Бисеров", за да не се говори за този цирей, а да се говори за този списък, защото гангрената "Бисеров" е много дълбока, защото около него много хора са оплетени – ще използвам, за съжаление, най-грубия израз, който зная – като свински черва.


И сега ни преекспонираха този списък, за да подменят тази зловонна тема, както редовно правят.


Безспорно в списъка има квалификации, които не са етични и не могат да бъдат оправдани. Трябва да се пазим да не се уподобяваме на тези, срещу които се борим. Нашата кауза е чиста, затова и нашите средства трябва да бъдат чисти. Но от друга страна, какво нечестно или неморално има, когато името ти е написано в съответствие с твоите позиции. Неморално е, ако те в карат в списък, който подменя твоята личност, твоя мироглед, твоите принципи, например ако си против ГМО, да те сложат в списък на поддръжниците на ГМО, ако си против пушенето в закрити помещения, а да те сложат в списък, че подкрепяш пушенето, ако си за правителството на Орешарски, да напишат името ти сред неговите противници, ако протестираш от чистосърдечни нравствени подбуди, да напишат, че протестираш срещу пари.


Аз подкрепям протестите на студентите и всички протести против правителството на Орешарски, Бисеров, Пеевски, Станишев и сие и нямам нищо против да напишат името ми сред протестиращите. Категорично възразявам да ме сложат в някакъв списък например с Нина Гергова, Николай Бареков, Мишо Шамари и прочее Петна. Защото това би било в пълно противоречие с моята позиция. Но в списък, който съответства на позицията ми, на принципите ми, не възразявам да бъда вписана.


Всеки сам се вписва в някакъв списък


– независимо дали е писан или неписан. Независимо дали списъкът съществува или не, хората, които са отбелязани в него, са противници на протестите по един или друг начин, тези хора участват в подмяната на ценностите в нашето общество вече четвърт век. Няма отърване от тяхната вездесъщост, те са последната инстанция на истината и на морала вече четвърт век. Те поставят дневния ред в нашето общество вече четвърт век. Те спомагат, кой повече, кой по-малко, за подмяната на ценностите, за рухването на надеждите. И в този смисъл този списък е крайно непълен. Затова този списък се допълва всеки ден от хилядите млади хора, които напускат България, прогонени не толкова от липсата на хляб, колкото от липсата на човещина в Отечеството си.


След тези протести, които сигурно също няма да доведат до промяна,


още хиляди от същите тези протестиращи студенти ще напуснат


нали към това с безмерен цинизъм ги призова ректорът Статев. Ето този цинизъм се зъби навред около нас вече четвърт век. Ние, които протестираме срещу този цинизъм, също сме в разни списъци, които никога няма да бъдат публикувани, но ние ще усещаме тяхната смъртна сянка.


Ако не беше смешният плач на попадналите в този списък, сигурно и аз нямаше да бъда така крайна в разсъжденията си. Но понеже този списък съвпадна и с 24-ата годишнина от нашия злополучен, ялов и циничен преход, искам да преместя акцента там, където ми се струва, че трябва да бъде – върху гангрената, която се обобщи в "оставките" на Бисеров, гангрената, гноясваща вече четвърт век, гангрената, с която няма да се примирим, защото не е нормално да се живее с гангрена.


Защото не искаме и децата ни да живеят в тази гнойна гангрена.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (42)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Заглавието е подвеждащо? Няма никакъв списък!

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 2. 2 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 756 Разстроено

  Да разлаем кучетата!?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 3. 3 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4451 Гневно

  Много са в този списък и колко време ще ни потрябва да получат всички заслуженото .
  Трябва да се започне веднага но първо с
  ОСТАВКА!!!

  klimentm
 4. 4 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Не, "Бисеров" не е птичка, "Бисеров" е цирей, който се пукна. "Бисеров" е гангрената, от която е заразен целият организъм на нашата държава. "Бисеров" е много по-уродливо явление от Пеевски.
  --------------

  Така е. Той изработваше законите по поръчка, с които незабележимо, но ефикасно се прекарваха корпоративните интересни. Той дърпаше конците задкулисно.

  Но кукловода не е само той. Има още много. За това са протестите!

  @)----,--'--
 5. 5 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Списъкът на Шиндлер...
  Или списъците за Белене и Скравена. За колективизацията и за национализация.
  Днес е моментът да кажем КРАЙ!
  КРАЙ на списъците с абонамент за властта, на списъците за куфарчета във валута, на помазаните от ДС (и на смазаните от същата)...
  Всички на площада!

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 6. 6 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1268 Неутрално

  Българският народ има право да научи защо чужди служби са засекли трансфери на Бисеров. Чуждите служби не се интересуват от това как българските политици крадат от българския народ. Чуждите служби опазват собствените си народи. В какво е бил замесен Бисеров за да бъде засечен? В момента битува схващането че чуждите служби едва ли не са някакви данъчни инспектори. Чии пари са следили тези служби и за какво са били предназначени?

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 7. 7 Профил на Ghostенин
  Ghostенин
  Рейтинг: 381 Неутрално

  "(С)писък", но не точно от Уес Крейвън

  [quote#0:"статията"]няма как сега да ни убедят, че не са знаели какъв гражданин е бил Бисеров[/quote]
  Гражданин от криминален произход

  — Значи твоята диря свършва тук, Човече? — каза Каа... — Я извикай Думите! Ние сме от една кръв, ти и аз, Човек и змия!
 8. 8 Профил на krasimiren
  krasimiren
  Рейтинг: 488 Неутрално

  ....абе ,къде е Бисеров???????

 9. 9 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Колкото и да шикалкяват оставката няма да им се размине!

  Раковото образувание политици от прехода трябва да се отреже с най-добрият метод, хирургическия, ако трябва насила и без упойка!

  С мирни протести само разлаваме кучетата!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 10. 10 Профил на hinhril
  hinhril
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Навсякъде в държавата има гной и смърди на разложена плът. Трябва ни много, много, ама много силен антибиотик и дълъг курс на възстановяване на имунната система.

 11. 12 Профил на hinhril
  hinhril
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#9] от "Курт Деликуртев 623 галерии плюс 5":

  Протестите могат да са мирни и да успеят....просто малко са хората...няма и яснота след оставка и избори - какво правим? Ако системата се запази същата е все тая дали ще са БСП, ДПС, ГЕРБ или който и да е, защото инструмента на статуквото и олигархията е запазен. Трябва ни план с първо, второ, трето, около който да се обединят хората. Първото е ясно за всички - оставка, но от там насетене...? Защо никой не иска нов изборен кодекс, нови правила, нова структура? Не нова демокрация, а по-демократична такава, с повече възможност за пряко гражданско участие?

 12. 13 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1766 Неутрално

  Я си спомнете как чуждите служби засекоха, събраха и предадоха на българското правосъдие всички данни за злоупотребите на Вальо топлото, как след това всичко беше смачкано от българското следствие, съд и плрокуратура. Същото ще стане и с Бисеров, само да година-две всички факти и доказателства за престъпната дейност на Бисеров ще бъдат смачкани , а той ще се върне на бял кон. Справка историята с Маргините ,к оито днес са съдебно девствени- никакви нарушения, дела, присъди, регистрации. Те са най-чистите граждани на БГ. И бисеров ще стане като тях.
  Доган, Местан, Бисеров, Цонев /изобщо ДПС/ са партия на робовладелците на турския етнос и като господари не подлежат на съдебно преследване и за тях законите не важат. Те са господарите на БГ.
  честито.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 13. 14 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  [quote#12:"hinhril"]Протестите могат да са мирни и да успеят....[/quote]

  Бля, бля, отсреща имаме нахални и нагли комуняги и националисти! Кой от тях ще се откаже доброволно от голямото лапане?

  С мирни протести би станало в много малко държави, където политиците са нормални, но не са такива в България!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 14. 15 Профил на matera
  matera
  Рейтинг: 694 Неутрално

  "да би мирно седяло,не би чудо видяло"-това, за хората в списъците.Всеки сам прави своя избор ,дали името му ще остане в историята или на стената на глупците,продажниците,обслужващите някого,заклеймяващите всеки и всичко,безродниците- осребряващи честта и достойнството си.В една нормална държава,те биха били незабележимо малки и малко,но в държава ,която се тресе от корупция,убийства,протести,държавни институции обслужващи само върхушката, Те/от списъците/най-много надигат глас,поучават ни,заклеймяват ни и пригласят в хора на властимащите,раздаващите порциите, и осигуряващи им -благополучие.

 15. 16 Профил на echooo
  echooo
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Цялата снага на България е обхваната от гнойни циреи... кръвта й е отровена! И само едно плахо сърчице слабо тупти...
  Дай Боже да издържи! Хора, присъединете се към студентите, към протестиращите!
  Ходенето за гъби (било по време на избори, било по време на протести) е СМЪРТОНОСНО! Създава циреи!

 16. 17 Профил на nikolayo
  nikolayo
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Не подкрепям анонимни публикации, но донякъде ги разбирам. Срещу младежите стоят хора, които не си публикуват списъците, но работят активно по тях.

  А за истеричните писъци на посочените ще кажа, че само потвърждават точността на списъка. Прислугата на олигархията видя заплаха в един младежки сайт, а не в империята на Пеевски, която бълва ежедневно тонове помия.

 17. 18 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1244 Неутрално

  След като изчетох само две-трите имена посочени от автора и спрях да чета текста.
  Да беше се обадил,щях да му дам още много именца.

 18. 19 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 808 Неутрално

  По какво се различава оставката на Христо Бисеров от тази на Искра Фидосова?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 19. 20 Профил на xrp43572691
  xrp43572691
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  [quote#1:"Къти"]Заглавието е подвеждащо? Няма никакъв списък![/quote]

  Нали, изобщо няма:
  Виж го, докато не са го разкарали.

  http://noresharski.com/komisarite-na-podmyanata/

  И обърни внимание кого са вкарали вътре като архидемон на подмяната:

  "Любослава Русева - бивш колумнист и журналист, който понастоящем обслужва интересите на статуквото чрез Тошо Тошев."

  Същата Любослава Русева, която толкова харесваше форумът на "Дневник".... докато не я уволниха, защото казваше много бодливи истини преди форумът и сайтът да бъдат превърнати в политически стенвестник.

 20. 21 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1268 Неутрално

  До коментар [#19] от "Dorian Gray":

  [quote#19:"Dorian Gray"]По какво се различава оставката на Христо Бисеров от тази на Искра Фидосова? [/quote]

  По това че деянията му излизат извън границите на страната и по това че е на държавен пост - заместник председател на парламента. На Фидосова и поискаха оставката за вътрешни далавери, а Бисеров са го засекли чужди служби, тепърва има да разбираме за какво. Не ще да е за това че е завлачвал българския народ. Тях това не ги интересува.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 21. 22 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1871 Неутрално

  До коментар [#6] от "emil":

  Е, как чии пари са следили? Тези, с които се купуват и продават оръжия. Явно е бъркал в чуждата каца и е получил шамарче.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 22. 23 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1268 Неутрално

  До коментар [#22] от "Нефертити":

  То е ясно че е нещо такова ама трябва те да го кажат, за да го чуе тоя глух народ от техните собствени уста.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 23. 24 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1753 Неутрално

  "И никой не пита жив ли е, мъртъв ли е, в България ли е..."

  Е, как да не питаме. Друг въпрос е, че никой не отговаря. Колкото отговориха КОЙ избра Пеевски...

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 24. 25 Профил на adenauer
  adenauer
  Рейтинг: 541 Гневно

  До коментар [#12] от "hinhril":

  Действието е само едно :Непрекъснат натиск и бунт"Срещу олигархията ".Това е лозунга на Германското общество издигнат в процеса на Денацификацията и даден лично от К.Аденауер.Тогава този човек е бил на 74 год. и е жертвувал цялото си състояние в процеса на национализацията за благоденствието на своя народ.Такъв морал в българския комунист и агент на ДС няма да намерите .Затова тези богатства ,които се намират в ръцете им повече от 100 милиарда долара по признание на наши и чужди специалисти трябва да се отнемат чрез насилствена експроприация по Германски модел:Декомунизация на обществото ,Лустрация на всички обществени нива на управление и властови сруктури за период от 35 год.,Национализация на тези 100 милиарда долара от червените негодници .Това не са техни пари ,а крадени он държава и нация.И накрая най-сладкото от германския модел Народния съд и наказанията за всички разбойници полухора обрекли народа си на немотия и унижение.Това е истинския път за справяне с червената комунистическа и агентурна чума в нашата страна.

 25. 26 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 808 Неутрално

  До коментар [#21] от "emil":

  Аха!

  Значи като ни онаде Бисеров и разберат в Европа е срам. А като ни онадат Ц.Ц. и И.Ф. и Европа се прави, че не вижда е ок?

  Правя си извода, че много хора имат претенции не срещу онадането, а кой го прави. Жалка работа.


  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 26. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 28 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 557 Неутрално

  До коментар [#9] от "Курт Деликуртев 623 галерии плюс 6":
  Драги Деликуртев,
  Не е нужно толкова често да повтарям, но явно се налага :
  Само с хирургия, лечение на туморно заболяване не става...
  Терапията включва и дълбоко Преструктуриране на заболелия организъм...
  Иначе, устойчива ремисия - йок ...

 28. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 30 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1871 Неутрално

  До коментар [#23] от "emil":

  Народът е такъв още от времето на Паисий и Софронии, които цитирам пишат и двамата по различно време "българите са прости и глупави и нямат изтънчени думи". Паисий го е написал в История славянобългарска, а Софроний в съчиненията си. По-късно същото пише и Васил Априлов.
  Така, че ти на народа много много не разчитай да чуе. Въпросът е да се събуди онази част от народа, която може да направи промяната и то качествено.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 30. 31 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3434 Неутрално

  ееее, автора , хляб ядеш с тази уста . стига бе хора , хонорарите и модата са до време !!!!

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 31. 32 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#1] от "Къти":
  Какво му е подвеждащото на заглавието? Искаш списъци - ето ти още от списъците - http://www.sorrylol.com/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%86%D0%B8/

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 32. 33 Профил на fortunes
  fortunes
  Рейтинг: 488 Любопитно

  Този списък няма начин да не е направен от някой зомбиран последовател на първата политическа сила! Много от хората заклеймени в него са били изключително критични към бащицата им още по времето, когато той и дясната му ръка се бяха разюздали във властта. Пък и езикът и похватите подаказват диктаторско подсъзнание... Само се чудя на автентичните протестиращи защо не се разграничат напълно от тази срамотия, ами все вмъкват "ама те наистина са за статуквото щом са против нас. Мисленето, който ни хвали е добър, който ни критикува е лош, е много грозно и опасно! Стигматизацията на инакомислещи не е демократично поведение дори разни уж демократи и уж десни да са убедени другояче...

 33. 34 Профил на Nyama Znachenie
  Nyama Znachenie
  Рейтинг: 488 Неутрално

  и теодора димова май е забравила, че "циреят" е с произход СДС, където днешният злодей натрупа първите си милиони...

  жалко, иначе е добра литераторка, но коментарът и тук за "оня списък" е изключително нечистоплътен...

 34. 35 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  [quote#20:"Митридат"]Същата Любослава Русева, която толкова харесваше форумът на "Дневник"[/quote]
  И аз смятам че Русева няма място в този списък тя е една от малкото останали почтенни честни журналисти.Всичко което е написала е на разположение и може да се прочете.България има нужда от журналисти точно като Русева!

  klimentm
 35. 36 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Има и полза от списъци? Имаме нужда от фадрома, която да изрине тези, които се крият за униформените!

  goblenka
 36. 37 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 780 Весело

  То и сред поддръжниците на протеста има маса хора, които "участват в подмяната на ценностите в нашето общество вече четвърт век.". Само че е особено глупаво да гледаме кой поддържа или не една теза, за да решим дали е правилна. Пример: огромно количество честни и почтени хора са вярвали, че земята е плоска.

 37. 38 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "adenauer" "Декомунизация на обществото ,Лустрация на всички обществени нива на управление и властови сруктури за период от 35 год.,Национализация на тези 100 милиарда долара от червените негодници ."
  ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ СДС И СЕГА КАРТИНКАТА У НАС ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА !!!! СЕГА МАКАР И КЪСНО СЪЩО ИМАМЕ ШАНС !!!! ЗАТОВА ДА ПОДКРЕПИМ МОЩНО КТУДЕНТИТЕ , ЗАЩОТО ТЕ СЕ РОРЯТ КАТО ЛЕВСКИ НЕ ЗА СЕБЕ СИ !!!! СЕГА НЕ УСПЕЕМ ЛИ ДА СВАЛИМ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ,ПАРЛАМЕНТ И ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА , ЗАГУБЕНИ СМЕ КАТО НАЦИЯ И ДЪРЖАВА !!!!! ТОГАВА ВСЕКИ КОЙТО Е УМЕН И МОЖЕ ДА СИ КУПИ БИЛЕТ ДА СЕ СПАЯВА ОТ ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ !!!!!! А И ТЕЗИ ЗАПАДНЯЦИ САМО ГЛЕДАТ СЕИР, А ПРЕДИ БЯХА МНОГО СИЛНИ АНТИКОМУНИСТИ !!!! БИЛЕ СА ПРОТИВ СТРОЯ , А НЕ ПРОТИВ ОЛИЦЕТВОРИТЕЛИТЕ МУ !!!!

 38. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 40 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 434 Неутрално

  34:"petrov9"
  "и теодора димова май е забравила, че "циреят" е с произход СДС, където днешният злодей натрупа първите си милиони..."

  Имаш предвид Христо Бисеров в СДС го взеха като млад , обещаващ юрист, а го изритаха преждевременно като доказан корумпиран далавераджия !!! Точно затова го взеха в ДПС !!! Същата участ сполетя и Пламен Орешарски , който също беше изритан от СДС заради съмнителни договорки с мафиота Васил Божков !!! След това го прибраха от Тройната коалиция !!! Такива типове ги вземат в БСП и ДПС точно защото са лишени от скрупули , лъжливи и крадливи, дебелокожи наглеци !!! Който не прави разликата значи е безвъзвратно мозъчно увреден !!!

 40. 41 Профил на echooo
  echooo
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#32] от "ПАВЛА - SorryLol":

  БЛАГОДАРЯ! Много точно!

 41. 42 Профил на Nyama Znachenie
  Nyama Znachenie
  Рейтинг: 488 Весело

  [quote#40:"mils5656"]Който не прави разликата значи е безвъзвратно мозъчно увреден [/quote]

  Който не прави разлика между Бисеров и Орешарски е безвъзвратен примитив...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK