Изнасилването и сексът по взаимно съгласие

Митингът на БСП и ДПС в подкрепа на кабинета на Орешарски в събота

© Велко Ангелов, Капитал

Митингът на БСП и ДПС в подкрепа на кабинета на Орешарски в съботаУправлението положи мъчителни усилия да подмени противопоставянето между общество и управление с някакво мнимо противопоставяне в самото общество. От опитаните разломи не остана вече почти нищо освен фалцетното "софиянци – несофиянци".


Това е, разбира се, пълен фалш, защото София, откак е столица и като всяка европейска столица, е мигрантски град. Накрая, за да бъде удържана тази последна разделителна линия, либидото взе връх и този град беше изнасилен. Това се случи в събота, на 16 ноември. Не зная дали съгражданите ни от турския етнос разбраха, но те също бяха изнасилени: "А, възродителен процес? Е, извинете, понастъпих ви", каза любезният лос. Какъв исторически момент наистина, хайде, хайде, няма нищо.


За тези съграждани не е чудно, че мълчат – те са фактически затворници на своята "партия" – електоралните изследвания показват, че са напълно резистентни към медийни послания, а никой не знае как протичат изборите в която и да е избирателна секция в малко населено място в Лудогорието, например (или ако знае, не казва). Тяхната надежда за освобождение изглежда са само българските турци в Бурса и Истанбул. Макар при Ердоган свободата да не е голяма, и малкото е много, като го сравним с нищото, на което се равнява свободата на етническите турци в пределите на България. И свободата им е взета не от мнозинството, а от тяхната "собствена" партия.
Софиянци обаче се вълнуват от медийни послания, имат мнения по всякакви въпроси, а бяха изнасилени в събота и отказаха да откликнат на вика за помощ на ранобудните студенти, които пък бяха бити.


Ето така, като те изнасилят и не предприемеш нищо, изнасилвачите казват, че сам си си го просил или поне доброволно си се навил. С други думи изкарват изнасилването секс по взаимно съгласие. И те карат освен изнасилен да се чувстваш и виновен за тая работа. Тази психична манипулация има една цел – обществото, включително различните групи в него, да се почувства виновно и гузно да замълчи.


Така самодостатъчните политически и икономически изнасилвачи ще постигнат мечтания си комфорт – да продължат да ни изнасилват.


Съгласни ли сме?


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK