Политици 2013: От "страхува ли ви" през "паднала дама" и "пръчове" до "арменския поп"

Лидерите на представените в парламента политически сили родиха много от цитатите на годината

Лидерите на представените в парламента политически сили родиха много от цитатите на годината"Сссссс... Съъъссс...". Съскането идва от лявата част на пленарната зала, когато на трибуната излиза я бившият министър на здравеопазването Десислава Атанасова, я Менда Стоянова от ГЕРБ, та дори и съпартиецът й Станислав Иванов (споменаван по-често с индианското му име, дадено от Павел Шопов - "момчето с чувалите").


Съска се (в буквалния и в преносния смисъл) вече цяла година. И "ни страхуват" (по Делян Пеевски).


Годината на избори (за парламент, правителство, патриарх, шеф на ДАНС) и протести се оказа наситена с чудновати и запомнящи се фрази не само в парламента. "Интернет лумпен", "соросоид", "соросомолец" (по проф. Драгомир Драганов) влязоха трайно в речника дори и на самите "засегнати".
Задните изходи пък станаха обичайните входове за премиера Пламен Орешарски, който обаче се чувствал прекрасно... защото има толкова работа за вършене. С чувство за хумор той разказа и виц: "Кои са най-добрите плочки? - Марка "Орешарски" - никога не падат!". С усмивка прие и декларациите на лидера на "Атака" Волен Сидеров, че няма да подкрепи "нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников".

"Катарзис" и "Оставка!"


"Пацо от Дупница - ша-ля-ля-ля" припяваха "Ранобудни студенти". А също и "Когато падне БСП...".


Рефренът "Искаме катарзис о-о-о" се появи след откровението на лидера на БСП Сергей Станишев за преживения от Делян Пеевски катарзис. "Знаете, че всеки човек минава понякога през катарзис. Аз разговарях с него неведнъж през последните седмици и видях силна решимост да работи за държавата като рискува всичко".

"Станишев получи воденичен камък, който ще носи до края на кариерата си и е толкова тежък, колкото и биомасата на Делян Пеевски",
постави диагнозата социологът Петър-Емил Митев.


Най-големият гаф на новите управляващи - изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, роди въпроса "Кой?". "Кой" и "оставка" станаха най-често скандираните думи от излизащите на на протест всяка вечер вече повече от шест месеца.


"Кои са хората на протестите? Говорим си за умните, образованите, за по-заможните в София. Ами нали точно техните данъци искаме да вдигнем... Ами нормално е да протестират. Открай време това е формата на класова борба всъщност", водеше се по опорните точки на БСП медийният секретар на социалистите Антон Кутев. "Екзактно", подкрепи го лидерът на ДПС Лютви Местан.


Среден, ама златен пръст


"Малките изродчета на сикаджията Бойко в действие", иначе казано - протестиращите, получиха среден пръст от Десислав Чуколов. Зам.-председателят на "Атака" беше строг и към МВР  - "Полицията на льохмана Йовчев им се радва". Скандалите около "Атака", които не престанаха цяла година, станаха повод да се появят и "#извинисебе" и "#ignorevolen".


Преди средния пръст възникна въпросът за "златния пръст" на "Атака" в поддържането на кворума на парламентарните заседания. По този повод водачът Волен Сидеров стигна до прозрението: "Атака" я няма за четири дни и държавата ще се срине. Изводът е "Пазете ни като стайно цвете!" Бойко Борисов използва случая: "фикусчето, което управляващите си отглеждат, да идва редовно", а ако се налага парламентът да започва по-късно работа, "за да може Станишев да се наспинка".

Лидерът на ДПС Лютви Местан в пленарна зала, докато говори Волен Сидеров

© Красимир Юскеселиев

Лидерът на ДПС Лютви Местан в пленарна зала, докато говори Волен Сидеров


За лидера на ГЕРБ протестите срещу кабинета "Орешарски" дадоха повод пак да напомни ролята си на съзидател: "Петнайсет години съм се доказвал - честен експерт, и това, което сме построили, го ползват всеки ден. Кеф ми е, като гледам протестиращите - минават по малки булеварди, така се виждат хубаво, цветя, метро отвсякъде. Красота." 


Подобни мотиви той вплете и в обяснението защо хвърли оставка след пролетните протести - "Държавата ми е по-мила, но нямаше пролята кръв. Не полагам асфалт, за да се лее кръв по него и мирни граждани да се избиват помежду си."


"Ние сме джентълменът, нали?


"Аз да не съм жена да ми гледат миналото?", възкликна Борисов преди да обясни какъв експерт и строител е. В същата стилистика влизаха и лидерите на другите основни партии. Заради проваления от ГЕРБ кворум и съответно пропадналите дебати по първия вот на недоверие срещу кабинета "Орешарски", Станишев сравни поведението на ГЕРБ с това на джентълмен, който дълго е ухажвал дама, но накрая не се е явил на среща за вечеря.


"Ние сме джентълменът, нали? Той се приема за дама. Само че тази дама се явява много паднала. Много зависима от ДПС и изцяло издържана от "Атака". С тази дама ние никога не сме се ухажвали, не искаме да вечеряме, нищо не искаме да правим с тази дама. Моля ги, заради симпатизантите на БСП, да не се отъждествяват с дама", не изневери на себе си Борисов.


"Толкова се е изнервил, не е лесно човек да е под чехъл. Просто като се изнервя, изнервя, изнервя.... Под чехъла на човека, който реално управлява БСП - категорично Моника Йосифова" - така според лидера на ГЕРБ се действа в левицата.


А според Мая Манолова от БСП опозицията изглежда така - "Една-единствена жена постъпи като мъж – г-жа Искра Фидосова. Зад нейния широк гръб днес се крият мъжете в ГЕРБ. Колко души можете да се криете зад гърба на Искра Фидосова?".


Защо и накъде заминават българите


"Декларацията за актуалните национални задачи и приоритетите на парламента е като комунистически манифест - "Харесвате ли слънчевото време? Обичате ли да е лято?" – това са написали в тази декларация", възмути се Бойко Борисов още в началото на новото Народно събрание.


"Има един неписан закон в политиката, ако едни пари могат да се откраднат, те със сигурност ще се откраднат" - описа ситуацията Константин Тренчев, докато ръководеният от него синдикат "Подкрепа" се колебаеше кога и как да протестира срещу управляващите.


"Днес 1.5 милиона българи живеят и работят в чужбина. Те емигрираха в САЩ, Канада, Германия, Италия, Испания, Гърция, но никой в Русия, Индия или Китай. Народът на България е задал ясно посоката. Така е и с другите държави в Югоизточна Европа, и в цяла Европа. Като политици ние сме длъжни да завършим успешно този процес на интеграция, който отдавна е започнат от суверена, а именно - от народа" - заяви президентът Росен Плевнелиев.


Да нарушим дружно правилника


Репликите в пленарната зала и при публични изяви често приличаха на разговор в махалата. "Ще ви помоля малко да намалите Volume-то, това е призив към народните представители – говорете малко по-далеч от микрофона", призова шефът на парламента Михаил Миков.


"Сега боли ли? Боли ли? Боли, като Ви вадят зъбите! Така ще бъде", закани се бившият зам.-председател на парламента Христо Бисеров (ДПС) на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, преди срещу двамата да бъдат започнати съдебни дела.


"Ти дори не си бил камериерка на Доган, когато аз го хранех с шкембе чорба" - изненадващо деликатно бившият министър на културата Вежди Рашидов нападна лидера на ДПС Лютви Местан. Но пък защити колегата си Цвета Караянчева: "Непочтено е срещу жена да застанат 20 пръча. Понякога думите са по-лоши от шамари. Проблемът не е в боя – разбира се, че не няма да се стигне до бой, нали всички останали ще станат и ще ги напердашат в крайна сметка". Стресът е малко по-лош от боя. Боят поне еднократно ще ти мине, но стреса може да го носиш дълги години.


"Калинка по калинка – вир, а сладката държавна служба – язовир" - така пък Таско Ерменков от БСП описа кадровата политика на ГЕРБ.


"Господа, не ме апострофирайте, знам, че нямате нужда от лаптопи, достатъчни са ви опорните точки. Или сте решили, че няма нужда от парламентаризъм, стигат указанията от "Позитано" 20", така, обръщайки се към колегите си от парламентарната група на "Коалиция за България" депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева напомни за разпращаните до социалистите ключови фрази, с които да правят пропаганда.


"Често ме питат: "Колко сте вие в "Атака"? Аз отговарям. Ние сме като спартанците. Един е колкото 1000, защото атакистите сме смели и родолюбци", отби намеците за падащия рейтинг на партията си Сидеров на митинг в Сливен.


"Има консенсус между парламентарните групи за това да нарушим заедно правилника!", изчисти съвестта си Мая Манолова, за да даде почивка на колегите си.


А Хюсеин Хафъзов от ДПС пък обяви, че никога през живота си не е "ваканцувал", не смята да го стори и сега. "Светец!", възхитиха се от ГЕРБ.


С равностоен на депутатите в София принос се отличи евродепутатът Слави Бинев. Заради това, че държавните медии БНТ и БНР имали тенденциозно отношение към него и не отразявали достатъчно работата му в Европарламента, той обяви, че ще се оплаче с отворено писмо до Арменския поп.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (99)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на патиуанчо
  патиуанчо
  Рейтинг: 506 Весело

  Тоя парламент е, собствено, екзактна еманация на българската простотия, псевдоерудиция, гьонсуратлък и некомпетентност.

  ден година храни.
 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  Страшна простотия струи от парламента, страшна, а за тва със съскането направо нямам думи.

 3. 3 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1107 Любопитно

  Уви, не очаквам журналист като Биляна Рилска да анализира безпристрастно и това политическо падение от 2013 година:

  http://www.youtube.com/watch?v=lwI5Hhm9FpM#t=1332

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 4. 4 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1107 Любопитно

  Или пък това падение:

  http://www.youtube.com/watch?v=FrQB74oF44I

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 5. 5 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1107 Любопитно

  А, най-сетне, може би и това:

  http://www.youtube.com/watch?v=TJApVF4108g

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 6. 6 Профил на BarBQ
  BarBQ
  Рейтинг: 893 Весело

  Няма я изцепката на Сидеров за Венеция
  Благодарение на нея той и Боцо делят първото място в моята класация.

 7. 7 Профил на Ghostенин
  Ghostенин
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Заговори, че да те видя. (Сократ)
  П.П. Нашите политици отдавна сме ги "видели"...

  — Значи твоята диря свършва тук, Човече? — каза Каа... — Я извикай Думите! Ние сме от една кръв, ти и аз, Човек и змия!
 8. 8 Профил на galia66
  galia66
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Снимката ме кефи горе като филма тримата от запаса.А иначе само липсва онова пълничкото момче Пеевски

 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3625 Неутрално

  Какъвто народът, такива и представителите му. И после световните конспирации ни били виновни...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на Черен Гана студент
  Черен Гана студент
  Рейтинг: 561 Неутрално

  " - Как кон? Конят е за държавни нужди! Магаре не може ли?
  - Ааа, дума да не става! Не ми отива на положението!"

  " - Янаки, ти що не си станал овчерин, бе, ми си станал полицай? Тя тая наш'та работа акъл иска! Тъп си като като крив кюнец!"
  - Виноват, гу'син министър!"

  За 100 години нищо не се е променило...

 11. 11 Профил на .......
  .......
  Рейтинг: 450 Весело

  [quote#1:"патиуанчо"]Тоя парламент е, собствено, екзактна еманация на българската простотия, псевдоерудиция, гьонсуратлък и некомпетентност.[/quote]


  прав си но има още нещо - в Прав текст ..

  Парламентът си прилича на избирателите

  който "не страхува" избирателите -
  ще яде при арменския поп

  наште политикани може да са с калпаци и цървули-
  но знаят най-важното

  колкото и да са неуки - ще намерят някой още по-неук от тях да ги носи на гръб

  а сит на гладен не вЕрва

  След КТБ Накъде Ли.....ДАНО е само КТБ !!!
 12. 12 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Политиците ?Пазете ги те са Ваши(наши).Политическия речник 2013 г?!Национално богатство. Нека го съхраняваме и обогатяваме!

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 13. 13 Профил на патиуанчо
  патиуанчо
  Рейтинг: 506 Весело

  [quote#11:"Никовски"]Парламентът си прилича на избирателите [/quote]

  Тъй де, това е значението на "еманация".

  В речника са го обяснили като "излъчване, което представя цялото многообразие и същност на нещо."

  Има и пример - "Еманация на българския дух."

  ден година храни.
 14. 14 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#11] от "Никовски":

  А на кого искаш да прилича Парламента, на избирателите в Шри Ланка?? Прилича си на нас българите!!! Комуто не се харесва да си търси друг парламент в друга държава!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 15. 15 Профил на .......
  .......
  Рейтинг: 450 Весело

  [quote#13:"патиуанчо"]Тъй де, това е значението на "еманация".
  [/quote]

  аз добре разбирам "еманацията" -

  но ТИ бягаш от конкретиката ,
  не казваш нещата в прав прочит ..
  дипломатееш се

  матряла трябва да се нашоква три пъти дневно ,
  преди хранене ,
  белким му влезе нещо в празната тикава

  След КТБ Накъде Ли.....ДАНО е само КТБ !!!
 16. 16 Профил на патиуанчо
  патиуанчо
  Рейтинг: 506 Весело

  До коментар [#14] от "boby1945":

  Така си е, българите си избират управлението така, както живеят.

  Достатъчно е човек да види кочината по обществените места и му става ясно защо парламентът също е пълен с боклук.

  Не е случайно нищо, нито това, че си изхвърляме боклуците от балкона без угризения, нито това, че най-големият "културен" комплекс у нас се казва "хендека" още откак са го открили.

  ден година храни.
 17. 17 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Така се случва, когато духовните ценности на християнството и мюсюлманството са в ръцете на неверници, атеисти, предатели, измекяри, доносници и сатанисти. Безморален, бездуховен гмеж на злото и грехопадението.

  "Vernunft wird unsinn, wohltat plage."
 18. 18 Профил на патиуанчо
  патиуанчо
  Рейтинг: 506 Весело

  [quote#15:"Никовски"]дипломатееш се[/quote]

  Местаня се, не се дипломатея

  ден година храни.
 19. 19 Профил на zakary
  zakary
  Рейтинг: 677 Неутрално

  Тези четиримата на снимката горе са истински политици. Истинският политик непрекъснато мисли за следващият мандат.

  За разлика от тях истинският държавник мисли непрекъснато за следващите поколения.

 20. 20 Профил на .......
  .......
  Рейтинг: 450 Весело

  [quote#18:"патиуанчо"]Местаня се, не се дипломатея[/quote]

  добро +++

  След КТБ Накъде Ли.....ДАНО е само КТБ !!!
 21. 21 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1380 Неутрално

  Има някои парламентарни бисери,които ще станат емблематични.Допадана ми за калинката и язовира

 22. 22 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2566 Весело

  "Ние сме джентълменът, нали?"

  Поздрав и най-добри пожелания към търпеливите модератори на този форум, които са по-строги към пишещите тук, отколкото е нещастният български избирател към политиците си.
  Никога няма да ги стигнем, обещавам.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 23. 23 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#22:"опорно-гледна."]Никога няма да ги стигнем, обещавам. [/quote]
  Момент.."опорните ни точки" след малко аз "задавам"

 24. 24 Профил на Cherrie
  Cherrie
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  Браво.Нивото на говоренето и поведението на т.нар.Парламент и политици са като на излезли от маа'лата или изправителното.
  Как искаме с такъв лумпен-политикариат да просперираме?
  За съжаление, докато болшинството от нас избират и се възхищават на такива павиани все така ще я караме.

  Всеки път,в който отговоря на Norman Granz и Hawaii постовете ми се изтриват светкавично,дори да е късно следобяд,доста често и през почивните дни. Изводи? :D
 25. 25 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2566 Любопитно

  До коментар [#23] от "Култура ми Бойко":

  Виждате тиренцето, но не това след него?

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 26. 26 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Разстроено

  [quote#15:"Никовски"]преди хранене ,
  белким му влезе нещо в празната тиква[/quote]
  "Умната" за Боко, ей! За нас е той "реликва"!
  Забранявам ас от днес таз кофти дума - тиква!

 27. 27 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#25] от "опорно-гледна.":
  Опорните ни точки:
  те "червен" са приоритет
  Защо са бутати отпрет

 28. 28 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2566 Весело

  До коментар [#27] от "Култура ми Бойко":

  Ми знам ли. Да ви гледам отвисоко

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 29. 29 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  До коментар [#27] от "Култура ми Бойко":

  Нещо като индивидуална гледна камбанария съм.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 30. 30 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1258 Неутрално

  нищо смешно няма в това, че ДС е яхнала България.

 31. 31 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Допада ми качеството на плочките"Орешарски".

 32. 32 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Шоумени - политици,
  опиянени кат мушици,
  плещят врели - некипели,
  от власт резонно изпростели...

 33. 33 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  До коментар [#9] от "Norman Granz":

  Лошото е,че политиците са под средното ниво на народа.Ако бяха като хората щяха да са търпими.

 34. 34 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  [quote#32:"Доби ВЕЛКОВ"]мушици, [/quote]

  По-едри, като конските мухи, които пият кръв и даже могат да те гонят, ако са решили да си запазят територия.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 35. 35 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Любопитно

  До коментар [#14] от "boby1945":аре нема нужда,що ти и парламента не се фанете под ръчичка и в друга държава.

 36. 36 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#35] от "Мишето_66":

  Щото на мене и на парламента им харесва в България и не дуднем против, само затова.... а мрънкалниците, дето все не ви харесва, пробвайте по навърнка, белким си намерите подходящ народ и подходящ парламент.

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 37. 37 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#19] от "petyo9":

  За да мислиш за следващите поколения, първо трябва да осигуриш живот на сегашното поколение (да има кой и защо да създаде следващите поколения, които са ти предмет на мисъл!)

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 38. 38 Профил на ambraziven
  ambraziven
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Дърлене,дърдорене,ежене!Някои показват рога,други си пощят оперението на припек и постоянно кукуригат-идилия,разграден селски двор и прилежащият към него кокошарник.Няма курник,пардон (парламент)който е готов да се бори за народа си и за България!

 39. 39 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  [quote#38:"ambraziven"]Няма курник,пардон (парламент)който е готов да се бори за народа си и за България! [/quote]
  Ами в другите страни народа се самоорганизира , медиите не изпълняват чуждестранни поръчки , всички са будни и ако някой политик гази лука жална му майка не смее да се покаже на обществено място и си хвърля оставката!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 40. 40 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#28:"опорно-гледна."] Да ви гледам отвисоко[/quote]
  Душата и сръце към теб отворил сам широко..

 41. 41 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#37:"boby1945"]За да мислиш за следващите поколения, първо трябва да осигуриш живот на сегашното поколение[/quote]
  Именно за това мислиме ний, дет на базикати, че сми имали чугунени глави! Сваляме цената на тока, сега ше дигнеме заплатите, пенцийте, може и по ена малка екскурзиийка да спретнеме до Куба! Нека и българинът да отпусне морно тело на плажовете на Варадеро!

 42. 42 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 699 Неутрално

  Не са виновни хорицата, те толкова си могат. Виж, когато е за далавера, разгръщат неподозирани таланти. Големия въпрос е КОЙ ги вкара в Парламента? КОЙ ги облече във власт? Май, ''мъдрият'' български народ!

 43. 43 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  До коментар [#40] от "Култура ми Бойко":
  [quote#40:"Култура ми Бойко"]Душата и сръце към теб отворил сам широко..[/quote]

  Ще се постарая да Ви запазя непокътнат. Опорното от гледното е трудно различимо и... боде.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 44. 44 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 672 Любопитно

  Едно не мога да реша: кое ми е по-смешно? Глупостите, които говорят политиците ни или пристрастността на журналистите ни?

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 45. 45 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#43] от "опорно-гледна.":
  Ас вече зех да бъркам точките
  със.. на Орешарски - плочките!
  Урагани, бури и да са задават,
  Плочките на тоа пич..не падат

 46. 46 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#44] от "Freedom of Speech":
  Говоренето на глупости понякогаш ни разтоварва
  па даже и настроение за секс и пиенье докарва

 47. 47 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Весело

  До коментар [#36] от "boby1945":Пак същото парче,вземи си почивка,ходете,пробвайте се.Разбирам защо ти харесва тук с този напазаруван парламент,обаче само на тебе .Няма нужда да те питам защо.

 48. 48 Профил на k.walther
  k.walther
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#9] от "Norman Granz":
  +++ точно казано . Докато ние си оставаме агнета, ще ни управляват ОВЦЕ!

 49. 49 Профил на k.walther
  k.walther
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#36] от "boby1945":
  Ти пак ли се опитваш да изгониш всички антикомунисти от България ?? С кого искаш да живееш тогава ? Само пенсионери и роми ли ? Хайде смени малко грамофонната плоча, че ставаш досаден. Интересно колко ти дават на ден, за да бълваш все едни и същи глупости! Ако си струва надника кажи та да изкараме и ние някой лев

 50. 50 Профил на k.walther
  k.walther
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#33] от "hodounski":
  Да , ама нали уж хората са ги избрали ! То българската работа е малко като едни българи ,които срещнах в Испания и поканих на гости ,при въпроса какво пият : " аз само уийски пия " - беше отговорът . Нищо , че домашната ракия е много по - добра!
  Та и с комунягите така, може 10 други партии да се появят , с нови идеи и нови хора, но то като е свикнало да си пуска червената бюлетинка .... И това е ! Хора с характер , може да им се повръща от кебапчетата които им дават, но за да не се изложат , ще преглътнат! Нали е аванта!

 51. 51 Профил на bayern
  bayern
  Рейтинг: 450 Неутрално

  луцифер и тримата му поданици

  Welthauptstadt Germania
 52. 52 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Неутрално

  До коментар [#49] от "k.walther":Да,бе ,да.Остави човека,той си е платил.

 53. 53 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#49] от "k.walther":

  Хич не ставам досаден, комунизмът не е никакъв проблем на България днес.
  Проблем е бедността в която ни набута 24 годишния нефелен "преход" воден от седесари и реститути.
  Това и котките го виждат... виж бунтовете от феврураи....
  В този смисъл кряскането на лозунгите от 1989-90 на антикомунистите, е празно ошумяване на публичното пространтво...
  Затова и протестиращите са един файтон слободни и раннобудни недоучки, топтан....
  Ако се изнесат от България демографската саттистика даже няма да ги хване..... за справка отрицателният прираст на България в резултата на "Прехода" се ценява на 50000 души на година, гурбетчиите са други 20000 дето напускат България търсейки по добър живот...
  И със свещ да ги търсиш, 50000 антикомуниста няма да намериш в България никога.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 54. 54 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#47] от "Мишето_66":

  Парламента се харесва не само на мене, а и на 1 430 000 избиратели, направили си труда до идат до урните.....
  Така, че харесващите парламента, сме достатъчно на брой.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 55. 55 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Любопитно

  До коментар [#54] от "boby1945":Разочароваш ме,очаквах да натиснеш копчето за изключване,един конструктивен съвет,почини си малко ,наистина.Само ще ти задам един въпрос.Кой?

 56. 56 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Неутрално

  До коментар [#53] от "boby1945":Затова и протестиращите са един файтон слободни и раннобудни недоучки, моля за имената ,адресите ,егн и телефонни номера за издирване.

 57. 57 Профил на stdmv
  stdmv
  Рейтинг: 450 Неутрално

  О, благодаря на "Дневник", че отново публикувахте снимката горе. Използваме я за мишената на дартс-а в офиса.

 58. 58 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#55] от "Мишето_66":

  Не ми бери гайлето молим те!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 59. 59 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#56] от "Мишето_66":

  Не си заслужава толкова да се хабиш, ето ти фотка направо:
  http://svejo.net/1970953-protestirashti-vdigat-palatkov-lager-v-tsentara-na-ruse


  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 60. 60 Профил на anastas_kar
  anastas_kar
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Когато им искат оставката, на сцената винаги гледаме спектакъла "Омраза" :
  "... – Мразим се !
  – Мразя Борисов !
  – Мразя Сидеров !
  – Мразя Местан !
  – Мразя Доган !
  – Мразя Костов !
  – Мразя Мая, Фидосова , Надето !..
  – Мразя ви ,ще ви извадя зъбите , не ви трябват
  – Мразете се бе, вие християни ли сте !
  – Омразата ни прави мъже, политици !
  – Пустъ всегда будет солнце, пусть всегда
  будем Мы ,товарищи !.."

 61. 61 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Весело

  До коментар [#58] от "boby1945":милинкия ми,дава нетрезви идеи,после се моли.М/у другото,мушни една водка,може и да спреш треперенето на пръстетата.

 62. 62 Профил на Варненчик
  Варненчик
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#53:"boby1945"]И със свещ да ги търсиш, 50000 антикомуниста няма да намериш в България никога[/quote]
  ХАХАха,това е добро.

  [quote#53:"boby1945"]Проблем е бедността в която ни набута 24 годишния нефелен "преход" воден от седесари и реститути[/quote]
  А това вече е откровено глупаво.
  Наздраве!

 63. 63 Профил на k.walther
  k.walther
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#53] от "boby1945":

  Не само досаден, а и смешен ставаш .
  Ама в едно имаш право,няма токлова антикомунисти,те комунистите се прекръстиха на социалисти, така ,че има антисоциалисти. А за комунизма ,ще кажа : няма по-фалшиво учение ! Да учиш хората ,че всички са равни ,а ти да крадеш с пълни шепи от парите ,които те са изработили !Супер идеология !нема що!
  Само неразбрах,защо се прекръстиха на СОЦИАЛИСТИ ?
  Социално ,означава да мислиш и за благополучието на себеподобните си , да не бъдеш егоист, да се бориш срещу бедност и за справедливост .... А от нашите социалисти това не го получаваме . Ахааа ..., може би ти си го получил това благополучие и затова се пенявиш тук и ги защитаваш така безрезервно ???!!! Е тогава простено ти е , ама не се вживявай толкова .А стига си гонил хората от Родината ,като че ли е само твоя !!! И , между другото ,СДС -рите са били много по-кратко време на власт от БСП .Това,че приватизираха доста, вече фалирали!! , предприятия не може да е основната причина да сме в това жалко положение ! Страната беше потънала в дългове и преди да падне комунизма !! Освен това ,за да се провалят СДС са и ДПС и БСП отговорни, вкараха си платени агенти да разбият демокрацията отвътре. Но това не е чудно и не е било трудно при такива тайни служби и такъв опит ,които имат комунистите/социалистите.

 64. 64 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Весело

  До коментар [#59] от "boby1945":Боби,Боби,поне си направи труда да погледнеш датата.

 65. 65 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Весело

  До коментар [#62] от "Варненчик":Тука човека тотално се обърка,десари ,това е имал в предвид

 66. 66 Профил на zakary
  zakary
  Рейтинг: 677 Неутрално

  До коментар [#64] от "Мишето_66":

  Мише, не се занимавай с тоя невменяем - Боби. Само му вдигаш хонорара. Нему се връзвай. На него му плащат. Той не е във форума да сподели мнение. Такова той няма. Има само опорни точки.

 67. 67 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#62] от "Варненчик":

  Де да беше глупаво, ама е факт!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 68. 68 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 720 Неутрално

  До коментар [#66] от "petyo9":човече,тоя тука е да ни разделя,благодарение на такива като него сме на това дередже.

 69. 69 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#63] от "k.walther":

  Е тебе те подгони логореята на тема социализъм!
  Ти какво, да не си роден 2002? Да не си на режим "тате носи, мама меси?"
  Пиши кратко, особено когато пишеш по теми които са ти чужди!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 70. 70 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Прави впечатление особено "изискания" език на цитираните политици, подходящ за долнопробен водевил, но не за законодателния орган.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 71. 71 Профил на k.walther
  k.walther
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#69] от "boby1945":

  Не позна : родена съм 1973 и съм живяля достатъчно дълго , за да видя последиците от този фарс , наречен комунизъм, прекръстен на социализъм .
  От 18 годишна възраст се прехранвам сама ,без да съм взела и 1 стотинка от държавата или от моите родители ! От вече 20 години помагам аз на своите родители, за да се изхранят, зашото навремето не пожелаха да станат членове на Комунистичестката партия , и затова ни наричаха "екстремисти" , и съответно нямахме никакви облаги .А ти ? Роден 1945 или по-рано, манипулиран от най-ранна възраст ? С мама и тате , достойни членове на партията и хубави пенсийки ?

 72. 72 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#71] от "k.walther":

  Ми като си 73 набор що трескаш несусветни работи ? Пък и в дълги постинги?

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 73. 73 Профил на k.walther
  k.walther
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#72] от "boby1945":

  Кое е е " несусветни " ?Нещо неразбирам?
  Дълги постинги, защото на хора като теб явно трябва да им се обяснява по-подробно . Ясно е ,че имаш трудности в асимилирането на нещата .

 74. 74 Профил на Лаборанта ☺
  Лаборанта ☺
  Рейтинг: 506 Гневно

  Направи ли ви впечатление случая Ахмед Емин как се покри за три дни и никой не шуми за това.

  Сега пък Аферата "Бисеров" липсва. Дори и в този текст.

  ”Аз съм толкова добър и мощен политик, че мога да обърна и най–върлите противници на една кауза, така, че те да работят за нея”- И. Костов
 75. 75 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#74] от "diva_ovtsa":

  Така е обикновено! Всяко чудо за три дена!!!
  Пък ако и не е чудо и по късо!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 76. 76 Профил на Лаборанта ☺
  Лаборанта ☺
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#75] от "boby1945":

  Не е така. Около Чакъра се шуми повече от 10 години

  ”Аз съм толкова добър и мощен политик, че мога да обърна и най–върлите противници на една кауза, така, че те да работят за нея”- И. Костов
 77. 77 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  До коментар [#76] от "diva_ovtsa":

  "Зашумя се" преди 5-6 месеца, когато някои решиха да правят политика с/у Бат Бам чрез Прокуратурата.... иначе си беше пълна тишина и Божа благодат!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 78. 78 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1286 Неутрално

  [quote#26:"Култура ми Бойко"]Забранявам ас от днес таз кофти дума - тиква! [/quote]
  кво и е кофтито, да си чувал тиква да е навредила някому освен с леко разстройство

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 79. 79 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Разстроено

  [quote#78:"stg"]навредила някому освен с леко разстройство[/quote]
  Кръвното на бате Бойко фърля са у леко безпокойство..

 80. 80 Профил на redo
  redo
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Този парламент, по-голяма смрад и утайка до сега никога не е събирал.
  Отвратителни персони, неспособни да вземат адекватни решения, но и също неспособни да носят каквато и да е отговорност.

 81. 81 Профил на Firefly
  Firefly
  Рейтинг: 893 Неутрално

  Всички трябва да си ходят!На целия цирк научихме не само номерата,но и програмите.Ясно е,че почти всички в Парламента са там за лични интереси.Допускам,че е имало група ентусиасти от всички партии,които са дошли с идеята наистина да направят нещо за хората и държавата,но те бързо са били заглушени.
  Въпросът е защо са останали?Или им е станало сладко или са решили,че нещата в тази ситуация могат да се променят.Това, обаче говори за липса на правилна преценка,значи на тях не може да се разчита.Какъв е изводът?Всички трябва да си ходят!

 82. 82 Профил на Firefly
  Firefly
  Рейтинг: 893 Неутрално

  До коментар [#45] от "Култура ми Бойко":

  остават

 83. 84 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2921 Неутрално

  Защо се подигравате с термина "политици"? Показаните горе най-малко могат да бъдат наречени..."политици". Те по-скоро могат да бъдат.....артисти (с извинение към хората изкарващи прехраната си от тази професия), крадци, мошеници, използвачи, манипулатори, насилници, рекетьори....изобщо всичко друго но не и политици.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 84. 85 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2921 Неутрално

  [quote#53:"boby1945"]Проблем е бедността в която ни набута 24 годишния нефелен "преход" воден от седесари и реститути. [/quote]
  Окончателно се убеждавам, че ти си най-долен лъжец, измамник и наглец!
  Нямаш елментарна култура и уважение към хората. Очевадно си обвързан и зависим от всички далавери на БСП/ДПС/Атака.
  Само така може да бъдат обяснение най-откровените лъжи, които се опитваш да пробуташ.....
  Да не говорим за пренебрежителното ти отношение към мнението на хората, до което те с най-голяма сигурност са достигнали след лични наблюдения и обосновани заключения.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 85. 86 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2921 Неутрално

  До коментар [#3] от "Югозомби (пенсиониран коментатор)":
  До коментар [#4] от "Югозомби (пенсиониран коментатор)":
  До коментар [#5] от "Югозомби (пенсиониран коментатор)":
  Сам си го признал. Наистина си зомби, невиждащо нищо друго освен партийния враг!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 86. 87 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1391 Весело

  Речта на политиците - неграмотна и клиширана...)
  ................................................................................
  А каква да бъде речта им ??? Каква да бъде речта на едно стадо, което е там да гласува и да не говори, много, много...
  Че в стадото на доган , например, не знаят и български език добре , а искате речи !!??
  Ами червеното -могат ли фуражки, ченгета стари, мълчащи дейци на ДС- 'фронта' или руските агенти - да говорят , да пледират, да държат поне 10 минутна реч, БЕЗ да четат ?? Ами на ТЯХ - по принцип , по навик , по исторически причини , през целия им живот- ТОВА им е били ЗАБРАНЕНО ...Свободното говорене или мислене :))
  Е, какво искате ? Да пишат закони, държат речи , пледират, оспорват и т.н..
  ТЕ са ТАМ- за да се обогатяват , да си уреждат сделките , живота и на внуците , слушайки шефовете си..Това е задачата им ..: Висша цел в живота им ..
  Нефелен български материал :
  Колко от тях могат да напишат ЕДНО изречение, което да влезе в Закон , без редакция ???
  Хахахаа....
  Селски кметове, ченгета, фуражки ,"универсални" спецове по нищо-пардон , по съветските униформи...Това са избранници на олигарските - на тях такива им трябват.. ....ииииииииии..)
  Все пак в България живеем и ТОВА са ни избранниците.Тях ги предлагат пеевски,руските агенти, ДС- мутрите , Дс- турчетата и ..мааалите ги избират ..Даже и бат сали -депутат си имат маааалите - за благодарност )
  В един нормален, съвременен , НОВ , а не тошовски параламент , трябва 80 % от депутатите да са : юристи и икономисти, журналисти , инженери - мениджъри. Останалите - 20 % - за разцветка - от други спецове , професии.....
  А , у нас - е ОБРАТНО..) Горните са 15-20 % и ..80 % - нефелници ..))
  Голяма тема ....

  BIG AL
 87. 88 Профил на Massive atack
  Massive atack
  Рейтинг: 341 Весело

  Ей тези в момента ни правят Gangbang и ни гледат сеира.

  Да живее България и българският народ.
 88. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 89. 91 Профил на sebastians
  sebastians
  Рейтинг: 1282 Весело

  Депутатката Светлана Ангелова отново прослави Парламента.
  Не пропускайте това уникално депутатско чудо...


  http://www.youtube.com/watch?v=3V8h-Ec3N2c

  "На света има само едно нещо по-лошо от насилието - това е капитулацията пред него." Амос Оз
 90. 92 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5272 Неутрално

  До коментар [#87] от "BIG AL":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 91. 93 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5272 Неутрално

  смешници , некадърници , лакоми до безумие -това са почти всички . особено етническата и комунистическата партия - лъжци и измамници .

 92. 94 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Политици 2013: От "страхува ли ви" през "паднала дама" и "пръчове" до "арменския поп"..

  - "Светлото бъдеще", забави ход,
  и няма да дойде ...

  - Крахът, на агентите , предстои !!!

  urkobozambo
 93. 95 Профил на anonymous_
  anonymous_
  Рейтинг: 450 Неутрално

  ""Пацо от Дупница - ша-ля-ля-ля" припяваха "Ранобудни студенти". "
  ---------------------------------------
  Бях останала с впечатление, че са припявали "Пацо В Дупница".

 94. 96 Профил на гъдю гъдев съчмалиев
  гъдю гъдев съчмалиев
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  Страшна дивотия блика от парламента. И покъртителен едиотизъм от простотестърите. Бря ...

  Lover of the Bona Queen.
 95. 97 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1107 Любопитно

  До коментар [#86] от "Храбър":

  Радан Кънев в закъсняло признание за последствията на отказа да се признават и обсъждат собствените проблеми, от което нетрезво изживяване на непогрешимост страдат и ДСБ, и "Икономедиа" като фактически орган на тази партия:

  "Не мога да премълча и нещо, което е неприятно за нас политиците от Реформаторски блок, че въпреки постигнатото обединение, въпреки много активните си позиции, въпреки много сериозните си предложения, ние също не успяваме да получим достатъчно обществено доверие, поне ако се съди по обществените сондажи."

  http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/12/30/2211442_radan_kunev_reformatorskite_partii_ne_dooceniha_silata/

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 96. 98 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 450 Весело

  Честита Новата 2014 Година на ВЕБ-администраторите!
  Честита Новата 2014 Година на всички читатели и коментатори!
  Честита Новата 2014 Година на всички отговорили ми на мойте коментарии до сега!
  Цял свят сега МЕЧАЕЙКИ ДА ДЕМОКРАЦИЯ, живурка в неравноправният за всички нас конкурентен-капитализъм. А капирализмът като частно-финансово-игоистично явление е основан единствено на основата на личната-печалба, а не на обшият успех, бвлагоденствие и прогрес!
  Заттoва няма и бъдеще! Капитализмът е обречен на провал и самоунищожение от обществената сфера на живот.
  Ако ли не то цяла държава и нация са обречени на загиване, както Шумерската, както Маите, както Вавилoнци и Римляни.
  ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ТАЗИ ВЕКОВНА ГРЕШКА Е, ИДЕЯТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРОМЯНА / ПЕРЕСТОЙКА НА КОНСТИТУЦИИТЕ НА ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ЧРЕЗ ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА!
  ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ-ПОТОМЦИ НА ДЯКОНА БОТЕВА И ВАПЦАРОВА, ПРИЗОВАВАМЕ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ДА СЕ НАДИГНЕ, И КОНСТИТУЦИОННО ДА ПРИЕМЕ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТА!
  ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА ТАКЪВ ЗАКОН В ЧОВЕШКИТЕ КОНСТИТУЦИИ, СМЕ ПОПАДНАЛИ В ТРОИЧНАТА НИЩЕТА НА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА.
  1. БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ ГРУП-ПОЛИТ-КУЛТОВИТЕ СБИРЩИНИ,
  2. БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ ГРУП-МУЛТИ-РЕЛИГИОЗНИTE РАДИКАЛ БОГО-АЛЛАХСКИ ПОДСТРЕКАТЕЛСТВА,
  3. БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ ГРУП-МУЛТИ-ЕТНИЧЕСКИЯ НИ ПРОИЗХОД.

  ТЕЗИ ТРИ КУЛТОВО НЕПРИЕМАЩИ СЕ ЕДИН ДРУГ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ФАКТОРА, СА НИ ПОСТАВИЛИ В БЕДСТВЕНОТО И БЕЗ БЪДЕЩЕ ПОЛОЖЕНИЕ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОЙНИ, НА ПОЛИТ-КУЛТОВАТА, ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА-ПОБОРЩИНА, И НАЙ СРАМНОТО, ГРУП-МУЛТИ-ЕТНИЧЕСКАТА НИ САМООТРЕКЛА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА, ОЗВЕРЕНА-НЕНАВИСТ.
  И ЗАРАДИ УМИШЛЕНОТО НЕПРИЕМАНЕ РАЗЛИКИТЕ НА БЛИЖНИЯ КАТО ИНДИВИД ИЛИ ГРУПА, СЪЗДАЛИ “ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ”!

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ ЖИВУРКАМЕ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ КРАДЕМ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ, ЩЕ ТЪРСИМ МИР И ЩАCТИЕ, разбръщолевили НАПЪЛНО НЕРАЗБРАНО ДУМАТА Демокрация?

  НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!

  ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ОСНОВНО ДА ПРЕРАБОТИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ, ЗАБРАНИЛИ СЪС ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕНОСТТА, ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ НАМЕСАТА НА ЧАСТНИЯТ КУЛТОВ ТРОИЧЕН ФАКТОР; (Политика, Религия и Етнос) разпокъсващи консолидарността на Народа течения, да се мешат в общо-народните вътре и вън ДЪРЖАВНИ ОТНОШЕНИЯ!
  Нека ние ХОРАТА, най-вече Българи, да издигнем моралното съзнание не само собствено но и съзнанието на ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЧРЕЗ ЗАКОН НА ПРИЕМСТВФЕНБОСТТА, подсказвайи че ние всички сме различни в мисли, убеждения-идейно, вярващи-религиозно иразлични етнико-произходно.
  Време е да забраним друг-другиго да се конфронтираме, да поборничиме и потдържаме ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУП-МАЖОРИТИРАНА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ ДОВЕЛА НИ ДО СЪСТОЯНИЕТО НА ОТКРИТАТА ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА ДИСКРИМИНАЦИЯ;
  Груп срещу-група,Човек срещу човека и Нелоял срещу ТАЛАНТА. ВСИЧКО ТОВА ПОТДЪРЖАЩО мажоритетно, средното нелоялно решение на СИВАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ, в следствцие на безприемствеността МЕЖДУ тези по-горе упоменати КУЛТОВИ, ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ТЕЧЕНИЯ СРЕД НАС!
  За да имаме щастие и запазим бъдещето на децата си трябва СПЕШНО ПРОМЯНА НА КОНСТРИОТУЦИЯТА, ПРИЕМАЙКИ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ГИБЕЛ НЕ НСАМО НАС НО И ПЛАНЕТАТА Земя.

  Вижте какво е направила ЗАТВОРЕНО-ПАРТИЙНАТА ИДЕОЛОГИЗАЦИЯ с обществото в държавата на ДЯКОНА?
  Всички сме жертва на ЧАСТНАТА КУЛТОВО-МАЖОРИТИРАНА ПОЛИТ-УЗОРПАЦИЯ!
  ДОКОГА?
  Меж-партийна безприемстйвеност, пререкания, поборства, НЕНАВИСТ, ОМРАЗА, тотално социално-разцепление, още повече в Държава с многоетническо общество като РОДИНАТА НА ДЯКОНА!
  И то в момент когато ни трябва КОНСОЛИДАЦИЯ а не безприемствена ПАРТИЙНО-ИДЕОЛОГИЗИРАНА, РАЗЕДИНЯВАЩА НИ групщина, за да оцелeeм.


  ТЕЗИ ТРИ КУЛТОВО НЕПРИЕМАЩИ СЕ ЕДИН ДРУГ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ФАКТОРА, СА НИ ПОСТАВИЛИ В БЕДСТВЕНОТО И БЕЗ БЪДЕЩЕ ПОЛОЖЕНИЕ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОЙНИ, НА ПОЛИТ-КУЛТОВАТА, ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА-ПОБОРЩИНА, И НАЙ СРАМНОТО, ГРУП-МУЛТИ-ЕТНИЧЕСКАТА НИ САМООТРЕКЛА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА, ОЗВЕРЕНА-НЕНАВИСТ.
  И ЗАРАДИ УМИШЛЕНОТО НЕПРИЕМАНЕ РАЗЛИКИТЕ НА БЛИЖНИЯ КАТО ИНДИВИД ИЛИ ГРУПА, СЪЗДАЛИ “ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ”!

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ ЖИВУРКАМЕ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ КРАДЕМ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ, ЩЕ ТЪРСИМ МИР И ЩАCТИЕ, разбръщолевили НАПЪЛНО НЕРАЗБРАНО ДУМАТА Демокрация?

  НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!

  ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ОСНОВНО ДА ПРЕРАБОТИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ, ЗАБРАНИЛИ СЪС ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕНОСТТА, ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ НАМЕСАТА НА ЧАСТНИЯТ КУЛТОВ ТРОИЧЕН ФАКТОР; (Политика, Религия и Етнос) разпокъсващи консолидарността на Народа течения, да се мешат в общо-народните вътре и вън ДЪРЖАВНИ ОТНОШЕНИЯ!
  Нека ние ХОРАТА, най-вече Българи, да издигнем моралното съзнание не само собствено но и съзнанието на ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЧРЕЗ ЗАКОН НА ПРИЕМСТВФЕНБОСТТА, подсказвайи че ние всички сме различни в мисли, убеждения-идейно, вярващи-религиозно иразлични етнико-произходно.
  Време е да забраним друг-другиго да се конфронтираме, да поборничиме и потдържаме ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУП-МАЖОРИТИРАНА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ ДОВЕЛА НИ ДО СЪСТОЯНИЕТО НА ОТКРИТАТА ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА ДИСКРИМИНАЦИЯ;
  Груп срещу-група,Човек срещу човека и Нелоял срещу ТАЛАНТА. ВСИЧКО ТОВА ПОТДЪРЖАЩО мажоритетно, средното нелоялно решение на СИВАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ, в следствцие на безприемствеността МЕЖДУ тези по-горе упоменати КУЛТОВИ, ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ТЕЧЕНИЯ СРЕД НАС!
  За да имаме щастие и запазим бъдещето на децата си трябва СПЕШНО ПРОМЯНА НА КОНСТРИОТУЦИЯТА, ПРИЕМАЙКИ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ГИБЕЛ НЕ НСАМО НАС НО И ПЛАНЕТАТА Земя.

  Вижте какво е направила ЗАТВОРЕНО-ПАРТИЙНАТА ИДЕОЛОГИЗАЦИЯ с обществото в държавата на ДЯКОНА?
  Всички сме жертва на ЧАСТНАТА КУЛТОВО-МАЖОРИТИРАНА ПОЛИТ-УЗОРПАЦИЯ!
  ДОКОГА?
  Меж-партийна безприемстйвеност, пререкания, поборства, НЕНАВИСТ, ОМРАЗА, тотално социално-разцепление, още повече в Държава с многоетническо общество като РОДИНАТА НА ДЯКОНА!
  И то в момент когато ни трябва КОНСОЛИДАЦИЯ а не безприемствена ПАРТИЙНО-ИДЕОЛОГИЗИРАНА, РАЗЕДИНЯВАЩА НИ групщина, за да оцелeeм.

  ДЪРЖАВАТА не значи правителството, а НАРОДA В НЕЯ.
  Какъвто е народa такава ще е и Държавата.
  А правителството е само един временен "резултат" от РАБОТАТА на Народа.
  От това следва изводa че, щом една "работа" не е свършена както се полага, то и "резултата" от нея НЯМА ДА Е ДОБЪР!!

  Какво е да си Българин?
  Това значи да си разбрал че,
  “Истината за проблемите не престава да съществува,
  само защото сме я игнорирали.”
  Фактите са неоспорими!

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 97. 99 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 450 Весело

  Честита Новата 2014 Година на ВЕБ-администраторите!
  Честита Новата 2014 Година на всички читатели и коментатори!
  Честита Новата 2014 Година на всички отговорили ми на мойте коментарии до сега!
  Цял свят сега МЕЧАЕЙКИ ДА ДЕМОКРАЦИЯ, живурка в неравноправният за всички нас конкурентен-капитализъм. А капирализмът като частно-финансово-игоистично явление е основан единствено на основата на личната-печалба, а не на обшият успех, бвлагоденствие и прогрес!
  Заттoва няма и бъдеще! Капитализмът е обречен на провал и самоунищожение от обществената сфера на живот.
  Ако ли не то цяла държава и нация са обречени на загиване, както Шумерската, както Маите, както Вавилoнци и Римляни.
  ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ТАЗИ ВЕКОВНА ГРЕШКА Е, ИДЕЯТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРОМЯНА / ПЕРЕСТОЙКА НА КОНСТИТУЦИИТЕ НА ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ЧРЕЗ ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА!
  ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ-ПОТОМЦИ НА ДЯКОНА БОТЕВА И ВАПЦАРОВА, ПРИЗОВАВАМЕ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ДА СЕ НАДИГНЕ, И КОНСТИТУЦИОННО ДА ПРИЕМЕ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТА!
  ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА ТАКЪВ ЗАКОН В ЧОВЕШКИТЕ КОНСТИТУЦИИ, СМЕ ПОПАДНАЛИ В ТРОИЧНАТА НИЩЕТА НА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА.
  1. БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ ГРУП-ПОЛИТ-КУЛТОВИТЕ СБИРЩИНИ,
  2. БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ ГРУП-МУЛТИ-РЕЛИГИОЗНИTE РАДИКАЛ БОГО-АЛЛАХСКИ ПОДСТРЕКАТЕЛСТВА,
  3. БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ ГРУП-МУЛТИ-ЕТНИЧЕСКИЯ НИ ПРОИЗХОД.

  ТЕЗИ ТРИ КУЛТОВО НЕПРИЕМАЩИ СЕ ЕДИН ДРУГ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ФАКТОРА, СА НИ ПОСТАВИЛИ В БЕДСТВЕНОТО И БЕЗ БЪДЕЩЕ ПОЛОЖЕНИЕ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОЙНИ, НА ПОЛИТ-КУЛТОВАТА, ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА-ПОБОРЩИНА, И НАЙ СРАМНОТО, ГРУП-МУЛТИ-ЕТНИЧЕСКАТА НИ САМООТРЕКЛА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА, ОЗВЕРЕНА-НЕНАВИСТ.
  И ЗАРАДИ УМИШЛЕНОТО НЕПРИЕМАНЕ РАЗЛИКИТЕ НА БЛИЖНИЯ КАТО ИНДИВИД ИЛИ ГРУПА, СЪЗДАЛИ “ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ”!

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ ЖИВУРКАМЕ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ КРАДЕМ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ, ЩЕ ТЪРСИМ МИР И ЩАCТИЕ, разбръщолевили НАПЪЛНО НЕРАЗБРАНО ДУМАТА Демокрация?

  НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!

  ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ОСНОВНО ДА ПРЕРАБОТИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ, ЗАБРАНИЛИ СЪС ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕНОСТТА, ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ НАМЕСАТА НА ЧАСТНИЯТ КУЛТОВ ТРОИЧЕН ФАКТОР; (Политика, Религия и Етнос) разпокъсващи консолидарността на Народа течения, да се мешат в общо-народните вътре и вън ДЪРЖАВНИ ОТНОШЕНИЯ!
  Нека ние ХОРАТА, най-вече Българи, да издигнем моралното съзнание не само собствено но и съзнанието на ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЧРЕЗ ЗАКОН НА ПРИЕМСТВФЕНБОСТТА, подсказвайи че ние всички сме различни в мисли, убеждения-идейно, вярващи-религиозно иразлични етнико-произходно.
  Време е да забраним друг-другиго да се конфронтираме, да поборничиме и потдържаме ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУП-МАЖОРИТИРАНА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ ДОВЕЛА НИ ДО СЪСТОЯНИЕТО НА ОТКРИТАТА ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА ДИСКРИМИНАЦИЯ;
  Груп срещу-група,Човек срещу човека и Нелоял срещу ТАЛАНТА. ВСИЧКО ТОВА ПОТДЪРЖАЩО мажоритетно, средното нелоялно решение на СИВАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ, в следствцие на безприемствеността МЕЖДУ тези по-горе упоменати КУЛТОВИ, ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ТЕЧЕНИЯ СРЕД НАС!
  За да имаме щастие и запазим бъдещето на децата си трябва СПЕШНО ПРОМЯНА НА КОНСТРИОТУЦИЯТА, ПРИЕМАЙКИ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ГИБЕЛ НЕ НСАМО НАС НО И ПЛАНЕТАТА Земя.

  Вижте какво е направила ЗАТВОРЕНО-ПАРТИЙНАТА ИДЕОЛОГИЗАЦИЯ с обществото в държавата на ДЯКОНА?
  Всички сме жертва на ЧАСТНАТА КУЛТОВО-МАЖОРИТИРАНА ПОЛИТ-УЗОРПАЦИЯ!
  ДОКОГА?
  Меж-партийна безприемстйвеност, пререкания, поборства, НЕНАВИСТ, ОМРАЗА, тотално социално-разцепление, още повече в Държава с многоетническо общество като РОДИНАТА НА ДЯКОНА!
  И то в момент когато ни трябва КОНСОЛИДАЦИЯ а не безприемствена ПАРТИЙНО-ИДЕОЛОГИЗИРАНА, РАЗЕДИНЯВАЩА НИ групщина, за да оцелeeм.


  ТЕЗИ ТРИ КУЛТОВО НЕПРИЕМАЩИ СЕ ЕДИН ДРУГ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ФАКТОРА, СА НИ ПОСТАВИЛИ В БЕДСТВЕНОТО И БЕЗ БЪДЕЩЕ ПОЛОЖЕНИЕ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОЙНИ, НА ПОЛИТ-КУЛТОВАТА, ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА-ПОБОРЩИНА, И НАЙ СРАМНОТО, ГРУП-МУЛТИ-ЕТНИЧЕСКАТА НИ САМООТРЕКЛА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА, ОЗВЕРЕНА-НЕНАВИСТ.
  И ЗАРАДИ УМИШЛЕНОТО НЕПРИЕМАНЕ РАЗЛИКИТЕ НА БЛИЖНИЯ КАТО ИНДИВИД ИЛИ ГРУПА, СЪЗДАЛИ “ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ”!

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ ЖИВУРКАМЕ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ ЩЕ КРАДЕМ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ?

  ДО КОГА БЕ ХОРА НА 21-ви Век, ТАКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНО, РАЗЕДИНЕНО-ПОБОРНИЧЕСКИ И НАСТЪРВЕНО ЕДИН-ДРУГ, ЩЕ ТЪРСИМ МИР И ЩАCТИЕ, разбръщолевили НАПЪЛНО НЕРАЗБРАНО ДУМАТА Демокрация?

  НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!

  ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ОСНОВНО ДА ПРЕРАБОТИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ, ЗАБРАНИЛИ СЪС ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕНОСТТА, ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ НАМЕСАТА НА ЧАСТНИЯТ КУЛТОВ ТРОИЧЕН ФАКТОР; (Политика, Религия и Етнос) разпокъсващи консолидарността на Народа течения, да се мешат в общо-народните вътре и вън ДЪРЖАВНИ ОТНОШЕНИЯ!
  Нека ние ХОРАТА, най-вече Българи, да издигнем моралното съзнание не само собствено но и съзнанието на ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЧРЕЗ ЗАКОН НА ПРИЕМСТВФЕНБОСТТА, подсказвайи че ние всички сме различни в мисли, убеждения-идейно, вярващи-религиозно иразлични етнико-произходно.
  Време е да забраним друг-другиго да се конфронтираме, да поборничиме и потдържаме ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУП-МАЖОРИТИРАНА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ ДОВЕЛА НИ ДО СЪСТОЯНИЕТО НА ОТКРИТАТА ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА ДИСКРИМИНАЦИЯ;
  Груп срещу-група,Човек срещу човека и Нелоял срещу ТАЛАНТА. ВСИЧКО ТОВА ПОТДЪРЖАЩО мажоритетно, средното нелоялно решение на СИВАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ, в следствцие на безприемствеността МЕЖДУ тези по-горе упоменати КУЛТОВИ, ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ ТЕЧЕНИЯ СРЕД НАС!
  За да имаме щастие и запазим бъдещето на децата си трябва СПЕШНО ПРОМЯНА НА КОНСТРИОТУЦИЯТА, ПРИЕМАЙКИ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ГИБЕЛ НЕ НСАМО НАС НО И ПЛАНЕТАТА Земя.

  Вижте какво е направила ЗАТВОРЕНО-ПАРТИЙНАТА ИДЕОЛОГИЗАЦИЯ с обществото в държавата на ДЯКОНА?
  Всички сме жертва на ЧАСТНАТА КУЛТОВО-МАЖОРИТИРАНА ПОЛИТ-УЗОРПАЦИЯ!
  ДОКОГА?
  Меж-партийна безприемстйвеност, пререкания, поборства, НЕНАВИСТ, ОМРАЗА, тотално социално-разцепление, още повече в Държава с многоетническо общество като РОДИНАТА НА ДЯКОНА!
  И то в момент когато ни трябва КОНСОЛИДАЦИЯ а не безприемствена ПАРТИЙНО-ИДЕОЛОГИЗИРАНА, РАЗЕДИНЯВАЩА НИ групщина, за да оцелeeм.

  ДЪРЖАВАТА не значи правителството, а НАРОДA В НЕЯ.
  Какъвто е народa такава ще е и Държавата.
  А правителството е само един временен "резултат" от РАБОТАТА на Народа.
  От това следва изводa че, щом една "работа" не е свършена както се полага, то и "резултата" от нея НЯМА ДА Е ДОБЪР!!

  Какво е да си Българин?
  Това значи да си разбрал че,
  “Истината за проблемите не престава да съществува,
  само защото сме я игнорирали.”
  Фактите са неоспорими!

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK