"Не!Новините": ЮНЕСКО обяви изборните правила в България за културно наследство от Бай Ганьо

"Не!Новините": ЮНЕСКО обяви изборните правила в България за културно наследство от Бай Ганьо

© "Протестна мрежа"
"Дневник" препечатва съобщението на "Не!Новините" за промените в Изборния кодекс, написано в типичния за сайта ироничен стил.

БОКО ОНО - Румънската фирма за паметници ЮНЕСКО обяви Изборния кодекс и непрестанните промени в него от българските депутати за историческо и културно наследство от Бай Ганьо.


Според организацията не бива изборният правилник да бъде променян по друг, освен традиционния тъп, арогантен и фалшификаторски начин, така че да се произвеждат традиционните за България подменени избори.
"Гражданите нямат право на думата относно промените в Изборния кодекс, защото ще подменят историческия паметник, описван от Алеко Константинов чрез Бай Ганьо, а и в други негови текстове. Да оставим Ганьо Балкански да продължи да прави избори" - зоват от ЮНЕСКО.


Гражданите приеха, че Изборният кодекс е един културен феномен в развитие, който трябва да бъде оставен да вирее в естествения му хабитат на цинизъм, малоумие и властолюбие.


Настоящите управляващи не схванаха за какво е цялата врява и приеха да се гласува само в сряда и право да избират да имат само хората, в чийто зодиакален знак е датата на съответните избори.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK