Десетте черти на българския патрЕот

При представянето на програмата на "Атака" за парламентарните избори през 2013 г.

© Надежда Чипева, Капитал

При представянето на програмата на "Атака" за парламентарните избори през 2013 г.Портретът на т.нар. патриот от Николай Слатински е публикуван във "Фейсбук"


Десетте черти на българския патрЕот (от направилия главата човечец в кварталната кръчмичка и до евродепутата, който се радва на лукс, обезпечен му от Европата, която люто кълне и Запада, който свирепо презира).


1. Той вярва в световни, западни, ционистки и либерастки конспирации, специално замислени да съсипят България.
2. Той не е в състояние да говори нормално, а само с фалцет, очевидна истеричност и блясък в очите.


3. Той е путинофил.


4. Той е американофоб.


5. Той не може да живее и ден без да охули и осмее ЕС.


6. Той вярва в неизбежния близък край и започналия вече Залез на Запада.


7. Той е бил свързан (предимно като доносник) с Държавна сигурност, но ако е по-млад, то тогава предпочита да бъде заобиколен от такива, които са били свързани (предимно като доносници) с ДС.


8. Той обича българските граждани само ако са етнически, при това православни, българи, мнителен (меко казано) е към българите-мохамедани, снизходителен е към арменците, недолюбва евреите, мрази циганите и ненавижда турците.


9. Той смята всички, емигрирали за постоянно или временно от България в търсене на препитание или развитие, за българоизменници или най-малкото, за лоши хора, чужди на Майка България.


10. Той никога не говори срещу олигархията, модела Кой, корупцията на властта, злоупотребата със силовите структури и ограничаването на демократичните права и свободи.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK