Символ верую на истинските български патреоти

Привърженици на Динко, ловец на бежанци

© Христо Русев

Привърженици на Динко, ловец на бежанциВярвам в България на три морета.
Вярвам в историята и туризъмът ни.


Вярвам във Ванга и Дънов.
Вярвам, че матушка Русия винаги ни е спасявала и ни обича.


Вярвам във всичко казано от Божидар Димитров.
Вярвам в созополските вампири, костите на Йоан Кръстител, царичинската дупка, съкровището на Вълчан войвода, гробницата на Бастет в Странджа, новите руини, крепостите от пенобетон, бутафорията и съборените паметници на културата, които пречат на развитието на туризъма.
Вярвам в атака, патриотизма, алфа и скат.
Вярвам в турското робство.


Вярвам, че е по-добре на Вуте да му е зле.
Вярвам, че преклонената главичка сабя не я сече.


Вярвам в домашната ракия и карането пил.
Вярвам, че с 20 лева ще ми се размине.


Вярвам, че с връзки всичко става.
Вярвам, че някой друг ще ни оправи.
Вярвам, че чалгата е ритъмът на сърцето.


Вярвам, че преди винаги беше по-добре.
Вярвам на телевизора.


Вярвам, че изборите са, за да изкараме едни 50 лева.


Вярвам, че наш'то Черноморие и наш'те планини са най-дълбоки, най-високи, най-чисти, и че още 5 000 хотела, 300 казина и 20 писти ще ни направят топ дестинацията на света.


Вярвам в световния заговор и че евреите са виновни за всичко.


Вярвам, че всички туристи имат нужда само от слънце, вода и четири стени, нищо че никога повече няма да се върнат. Там, от където идват, има още.
Вярвам, че тия тъпаци туристите са ми дошли в къщата (ресторанта/хотела), само да ми създават проблеми и да ми пречат на почивката. Аз парите им ще им ги взема така или иначе.


Вярвам, че да си татуираш Ботев и Левски и да си сложиш профилна снимка с българския флаг те прави по- по- най-българин и всички други не са същински и исконни българи. И че с това съм изпълнил дълга си към България.


Вярвам, че ние сме велики, ама всички искат да ни прецакат.


Вярвам, че 5 етажната къща с 10 стаи в родното село е единствения смисъл на живота, и си струва 12 години да живееш 7 човека в една стая в Лондон, за да я построиш.
Вярвам, че ако не вземеш заем от 20 000 за абитуриентската на детето, не му намериш бентли или силикон, и не профука поне 5 бона за пиене, дрога и салфетки за две вечери, значи не си любящ родител.


Вярвам, че българите сме най-умни, българките са най-красиви, а мъжете ни са най-добрите любовници.


Вярвам, че сме малки и всички искат да ни унищожат.
Вярвам, че всички са маскари.
Вярвам, че разбирам и знам всичко.
Вярвам, че да откраднеш и да изневериш, ако не те хванат, не е грях.
Вярвам, че мога да се напия, да бия жена си, децата, и да псувам всичко и всички, колкото искам. Това са конституционни права.


Вярвам, че мога да си викам, да си купонясвам, да руша чуждото, да навлизам в личното пространство на другите. То си е мое.
Вярвам, че да караш с превишена скорост, без книжка, в насрещното, ме прави по-голям мъж.
Вярвам, че бежанците са дошли специално да нахлуят в дома ми, да ми вземат ракията, колата, щот друго ценно нямам, да ми вземат работата, щото от 7 г. съм безработен, и да изнасилят жена ми, то не знам кой ще я вземе, след толкоз бой и работа, ама...


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK