Внимание, опасни за живота!

Борисов на срещата с Ердоган в края на август 2016г.

© Фейсбук на Бойко Борисов

Борисов на срещата с Ердоган в края на август 2016г."Всеки може да твърди каквото си иска."


(Зам.-директорът на "Гранична полиция" Светослав Манолов на брифинг на 18 октомври по повод твърденията, че седмината експулсирани турски граждани ги очакват репресии в Турция.)


"Те са отказали да подпишат заповедта за временно настаняване в дома в Любимец и са предпочели реализирането на принудителната мярка."
(Зам. главният секретар на МВР Георги Арабаджиев пред "Дневник" на 20 октомври.)


Тъй като е невъзможно да обяснят разумно как в рамките на 24 часа "Гранична полиция", ако спазва законите, може да прехвърли през границата седем души, притежаващи лични документи, затова съответните отговорни фактори раждат горните цитати. Според логиката на зам. главния секретар на МВР, щом като седмината са отказали да бъдат настанени в бежанския лагер (ако е вярно), значи са предпочели да бъдат върнати в Турция. Забележително (най-меко казано).


Цитатът на първия отговорен фактор обаче е опасен -


с агресивното зачеркване на всяко питане и твърдение, на всяко съмнение в правото на силовата власт


Докато той говори пред медиите, Би Ти Ви и "Нова телевизия" предават в телефонен разговор думите на близки на седмината в Турция, които разтревожени съобщават, че нямат връзка с тях и не знаят какво се случва със задържаните в страната им. А са имали мобилна комуникация с тях от петък вечерта до събота сутринта - очевидно това е времето, през което седмината са били на българска територия. И в тази комуникация те твърдели пред близките си, че тук, в България, искат закрила и ще бъдат изправени на съд.


"Всеки може да твърди...", отвръща арогантно властта чрез своя служещ силов орган


(Щом е така - в края на този коментар органът ще чуе какво твърдя пък аз (но не само аз) за неговата власт, по-точно за причините да прехвърлят като кашони през Капъкуле хора, заплашени от репресии, изтезания и дори смърт - малко търпение.)


Да си припомним. През август живеещият от близо две години в България със семейството си Абдулах Бююк, с работеща софтуерна фирма в София, бе заварден от цивилни служещи на улицата в "Младост", откаран на Капитан Андреево и хвърлен на турските власти въпреки забраната на съда за екстрадиция. С обяснението, че бил опасен за националната сигурност. С какво опасен - тайна, така твърди властта, тя има право да твърди, ние трябва да вярваме. (Адекватното име на такова действие е отвличане, само че извършено от служещи, облечени във власт, а тъй като операцията беше придружена и с отказ за политическо убежище, се превръща в заговор срещу човека, и то заговор, който не му оставя никакъв шанс: оттогава някой да е чул нещо за Бююк? Някой да знае дали е жив? Да, това питам, и с въпроса обяснявам мимоходом заглавието.)


Докато пиша, чувам по радиото в новините, че 35 турски дипломати и военни аташета, търсени от Ердоган след опита за преврат, са поискали убежище в Германия със семействата си. На парламентарно питане германското МВР в официална позиция заявява, че въпросите на екстрадицията се решават само от съдилищата.


В България е обратното.


Съдът пречи, затова - никакъв съд, той трябва или да бъде елиминиран, или подчинен


Скандалът с Бююк, понеже се разчу, послужи за урок на органите и те вече изцяло игнорират съда. Как? В конкретния случай - чрез Русенската прокуратура. В камиона на Дунав мост са открити освен седмината турци и двама сирийски граждани. Срещу тях прокурорът образува досъдебно производство и поне за жената сирийка е потвърдено, че е била изправена пред съда и е получила условна присъда. Срещу седмината турски граждани не е образувано, за да не се налага да имат адвокати, а да бъдат откарани на Капитан Андреево.


С две думи - прокуратурата, вместо да контролира силовия орган, както я е оправомощила Конституцията, подсигурява тила на полицията да си върши произвола. Тъй че който казва, че това не го засяга, да има предвид, че ако се окаже натясно и с отнети права - той е свършен.
А за да остане в пълна тайна цялата операция, игнорират и омбудсмана. С абсурдното обяснение, че нямало механизъм да го извикат, понеже европейската директива не била ясна (главен комисар Георги Арабаджиев). Каква директива, какъв механизъм - пише го ясно в Закона за чужденците, трябва им само телефон. Без да им мигне окото, нарушават закони, конституция, Европейската конвенция за правата на човека. С едничкия "аргумент": ами те не поискаха съд.
Близките твърдят обратното.


Ами да си твърдят.


Но защо българската власт прие позора да бъде видяна като партньор на репресивния режим на Ердоган?


(Ха - само мимоходом - че от кого ли пък да бъде видян позорът? Нали по телевизора нонстоп депутати и цялата останала многоцветна партийна гмеж, за да се изпишат предизборно за защитници на народа, и бездруго наплашен от бежанските вълни, притурят в един кюп и мигрантите от Близкия изток, Африка и Афганистан, и бегълците от Турция с редовни паспорти, които бягат от репресиите на Ердоган, и отгоре на всичко наричат манипулациите си национален интерес (по Цецка Цачева). И международен скандал не може да стане, понеже няма кой да го вдигне - задържаните нямат думата ("всеки може да твърди..."), а двете държави (Ердоган и Борисов) имат съвпадащ интерес, така излиза. Къде ли са националистите да коментират феномена.


И все пак защо, защо?


Как така България се оказа единствената държава в ЕС, която без съд предава хора


на друга държава, заподозрени там за политически врагове на режима, без гаранции не само за справедлив процес, но и за живота им?


Защо България стигна дотук?


Само едно обяснение издържа на логиката: зависимост от Ердоган


А има ли защо?


Да видим. Повече от две години турски и български медии съобщават за разкритията на специалните служби на Турция и конкретно на Дирекцията за борба с организираната престъпност и Службата за борба с финансовите измами, че цигари с марката "Булгартабак" се продават контрабандно на турския пазар: през фирми в Северен Ирак, контролирани от кюрди, или през свободната зона в Дубай каналите стигат до турска територия. Спомняме си и малко необичайната среща на главния прокурор Сотир Цацаров с Ердоган в Турция - сигурно го е уверявал, че "сме взели всички мерки". А източници на "Капитал" разказаха в началото на годината, че от най-високо държавно ниво турските власти са поставяли няколко пъти въпроса с контрабандните цигари, но "по принцип", без да са предоставяли "конкретни данни". По същото време те просто отнеха правото на Пеевски и Доган да влизат в Турция.


"Конкретните данни" на турските специални служби - в тях ли е скрит дяволът?


От макар откъслечните данни може да се съди, че службите за сигурност на Ердоган разполагат с информация, която би могла да помете не само управляващото дистанционно у нас трио Пеевски - Доган - Цацаров, а и легалното правителство, нещо повече - да застраши националната сигурност (и не онази по Цецка Цачева). Но, осъзнавайки огромния шантажистки потенциал на информацията на своите служби, защо му е на Ердоган да помита някого, като може да я използва при нужда. За да доставяме през границата политическите му противници като кашони "франко" (термин в търговското право докъде се изпраща дадена пратка - бел. ред.) турските полицейски участъци.


Какви бежанци, какъв национален интерес, каква европейска директива...


Но, ще си каже читателят, нима партньорските служби на ЕС нямат информация за тези тези неща? Нима не знаят кой е сключил дяволската сделка и защо? Сигурно знаят. Но си имат достатъчно грижи, за да се занимават с него, с България.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (177)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1960 Неутрално

  Бедно ми е въображението и не мога да си представя Цеца, ако стане президент и иде до Турция, как ли ще викне мощно - merhaba asker !!!

 3. 3 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 980 Неутрално

  Тактиката на БайКой с Ердоган може да има само временно отлагане на проблема с мигрантите и с турски бежанци. С Ердоган не може да има "достлук", ненадежден е, а и Турция има нужда от пари. За пари Евдоган ще наруши всяко споразумение с БайКой, още повече, че ако има такова, то е устно.

 4. 4 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 2789 Неутрално

  Според Цачева интересите на държавата са над тези на отделните личности .... Трябва да се пише нов наказателно-процесуален кодекс ...

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 5. 5 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1244 Гневно

  "Само едно обяснение издържа на логиката: зависимост от Ердоган"

  Пародия сме на държава, пародия и не територия сме. И заради това, за да могат да стават такива неща е такава /каквато е/ прокуратурата, такъв е и съдът

 6. 6 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1122 Любопитно

  Защо изобщо тези хора бягат, или каквото там правят, през България?
  Имам чувството, че Ердоган нарочно ги праща, за да види дали ще му ги върнем.

  TAKE THE RED PILL!
 7. 7 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#1] от "eurogi":

  Не е като при АЛТЕРНАТИВАТА с 10+ областни управители на ДПС, Ахмед Ахмедов шеф на парк Българка и Пеевски шеф на ДАНС, нали пич?

 8. 8 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 4113 Неутрално

  На снимката липсва само - Путин.

 9. 9 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 561 Любопитно

  Представена е прелюбопитна гледна точка.
  Не е лишена нито от смисъл нито от логика, предвид и твърденията на доскорошният пръв между равни схемаджия Василев, а днес в немилост (из)оставен на произвола на съдбата си, от довчерашните си "братя сътрапезници ".

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 10. 10 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 1462 Неутрално

  И само да допълня, че от същото време е и назначената на Пеевски охрана от НСО. Иначе нещата съвпадат напълно, а брадатите козли от Гранична полиция използваха невежеството на зрителите и ги излъгаха много добре.

 11. 11 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7016 Любопитно

  Голям рев за 5-6 превратаджии - големи герои ги изкарвате, бе хора!
  Ами , ако тука спретнат неуспешен преврат и откажат да ни ги връщат комшиите нашите превратаджии - какво ще кажете ???

  [email protected]
 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 561 Любопитно

  До коментар [#11] от "karabastun":

  [quote#11:"karabastun"]Голям рев за 5-6 превратаджии - големи герои ги изкарвате, бе хора!
  Ами , ако тука спретнат неуспешен преврат и откажат да ни ги връщат комшиите нашите превратаджии - какво ще кажете ???[/quote]

  И на какво основание са превратаджии ?!?!
  На обвиненията на политическата власт в Турция ли, ?!?!
  Или Борисов знае също какви са, ?!? И откъде има доказателства ?!?
  А нима вие имате такива, че твърдите и вменявате така на едро предателство ?!?!?

  в тази връзка, ако утре текущата наша ПОЛИТИЧЕСКА власт ви обвини в държавна измяна било по телевизора или от трибуната на НС, както между впрочем го е правила, без грам правна обосновка, а по предположения или каквото там си реши ?!? Как вие собствено ще възприемете и собствената си съдба и отношението си към тази наша демократична по Конституция власт, произлизаща от народа и за народа ?!?!
  п.п. Не ми отговаряйте глупости, при все че въпросите са риторични

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 14. 14 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Аз искам да питам тука всички дето много мразят ГЕРБ и не са червени тролчета ами много интелигентни фенове на "малка дясна партия". Тъй като толкова много трябва да отървем България от ГЕРБ, ще сте доволни ли ако Раданчо и компания, заедно с БСП и ДПС направят правителство(друг вариант няма)?

 15. 15 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Весело

  [quote#14:"jackdaniels"]Раданчо и компания, заедно с БСП и ДПС направят правителство[/quote]
  Никой не е писал за такъв вариант. Точно обратното - наши наблюдатели писаха, че ГерБорисов ще прави коалиция с БСП и производни. Даже авторитетното брюкселско списание Политико направи също такова предположение. Искаш ли линк?

 16. 16 Профил на heavymetal
  heavymetal
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#14:"jackdaniels"]Тъй като толкова много трябва да отървем България от ГЕРБ, ще сте доволни ли ако Раданчо и компания, заедно с БСП и ДПС направят правителство(друг вариант няма)? [/quote]
  И понеже "няма друг вариант", си съгласен на всички безобразия?! Включително и предаване на хора на сигурна смърт, след две влезли в сила съдебни решения, постановяващи обратното?!

  Who Is John Galt?
 17. 17 Профил на Отнесен
  Отнесен
  Рейтинг: 1352 Неутрално

  [quote#13:"нуцо"]И на какво основание са превратаджии ?!?!
  На обвиненията на политическата власт в Турция ли, ?!?!
  Или Борисов знае също какви са, ?!? И откъде има доказателства ?!?
  А нима вие имате такива, че твърдите и вменявате така на едро предателство ?!?!?[/quote]

  Айде моля ви се, вашите проказки са еквивалентни на твърденията, че няма доказателства, че в опита за преврат в Турция са участвали участници. Още малко ще започнете да твърдите и че няма доказателства, че е имало опит за преврат в Турция. По-сериозно, ако обичате.

  Ако мислите, че можете да докажете, че в Турция е нямало опит за преврат, или пък е имало опит за преврат, в който не е участвал нито един участник, моля, опитайте.

 18. 18 Профил на heavymetal
  heavymetal
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#14:"jackdaniels"]Аз искам да питам тука всички дето много мразят ГЕРБ и не са червени тролчета ами много интелигентни фенове на "малка дясна партия".[/quote]
  Никого не мразя и не съм привърженик на никоя партия. Просто си имам принципи и ценности, които в повечето случаи са в остър конфликт с идеологията и действията на Слънцето и подопечната му маса! Проблемът е там, че, поради цитирани от него обстоятелства, вие винаги ще се разберете, но аз с вас, и с него - никога!

  Who Is John Galt?
 19. 19 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#15] от "dobrich":
  До коментар [#16] от "heavymetal":

  Май ви липсва варианта а? Нещо не го споменавате?
  Ваши наблюдатели писали?!

  Нали не сте червени тролове ами интелигентни хора. Кажете варианта за упарвление ако се отървем от ГЕРБ.

 20. 20 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 616 Неутрално

  [quote#11:"karabastun"]ако тука спретнат неуспешен преврат и откажат да ни ги връщат комшиите нашите превратаджии [/quote]
  Много просто: има си процедура, има си закони. Това трябва да спазваме. А не устни договорки с диктатор. Но, както казва авторът, явно има зависимости. Нищо, че цяла държава е подложена на оскърбление и подигравка.

 21. 21 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  [quote#19:"jackdaniels"]Ваши наблюдатели писали?!
  варианта за управление ако се отървем от ГЕРБ.[/quote]
  Да, наши български анализатори+ Дойче Веле и Политико........Практиката показва, че Боко много по добре си се разбира с Бкп производните - Бсп/Дпс/рублофилските ни националисти. Затова от тези партии има много по малко критики към правителството, в сравнение с "малката партийка". Най вероятно Боко ще се коалира с тях?

 22. 22 Профил на heavymetal
  heavymetal
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#19:"jackdaniels"]Кажете варианта за упарвление ако се отървем от ГЕРБ. [/quote]
  Ако имаше готов вариант, то той щеше да бъде точно от типа Цар, Господар, и пр. Ами няма! Лесни решения няма. Има много работа.
  Ограмотяването и окултуряването на огромни маси хора не е лесна задача. Особено след 500 години Османско владичество, и след 50 години комунизъм.

  Who Is John Galt?
 23. 23 Профил на heavymetal
  heavymetal
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#19] от "jackdaniels":
  Още нещо. Ако желаете да Ви подскажа първата правилна стъпка от дългия процес, който Ви обещах по-горе, ето я: гласувайте за Трайков!

  Who Is John Galt?
 24. 24 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 3018 Весело

  И тази ни напомня от какъв мат'риал е близкото обкръжение на Тр.Трайков. Горкият, обкръжил се е с врагове под прикритие, начело с Рапан Кънев. Но ще се усети, когато Танчето Д21 и Марешки го подминат и го оставят да си ближе раните и да проклина черния миг, когато е казал "Да".

 25. 25 Профил на Мавродинов
  Мавродинов
  Рейтинг: 743 Неутрално

  До коментар [#17] от "Отнесен":
  В Турция стана като в поговорката "Храни куче да те лае". Гюлен измисля умерения и образован ислям, в противовес на пълния секуларизъм на Ататюрк. Ердоган се възползва от образованите и умни гюленисти. за да елиминира кемалистите, а сега елиминира гюленистите, за да останат ислямистите.

 26. 26 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#24] от "Дон Кихот":
  Ти недей да плачеш предварително на чужд гроб....Вижте си първо авторитарната, нямаща аналог в Европа вождистка партия, управлявана хаотично и с импровизации, от един крайно неподготвен човек.

 27. 27 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 3018 Весело

  До коментар [#22] от "heavymetal":

  "Особено след 500 години Османско владичество, и след 50 години комунизъм. "

  Комунизмът има много лица. Най-отвратителното от тях е болшевизмът. В България в класически вид той представен от партийката ДСБ и в по-омекотен - от БСП, нейния съдружник по ОФ.

 28. 28 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 745 Неутрално

  [quote#11:"karabastun"]Голям рев за 5-6 превратаджии - големи герои ги изкарвате, бе хора!
  Ами , ако тука спретнат неуспешен преврат и откажат да ни ги връщат комшиите нашите превратаджии - какво ще кажете ??? [/quote]

  Мога да кажа само едно - както е Цецка умна и красива, така и твоите писания са винаги адекватни и точни...

 29. 29 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#11] от "karabastun":

  Ама ,то воя не е за превратаджиите , воя е срещу Бойко , защото най-лесното е само да виеш .

 30. 30 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#21] от "dobrich":

  Да бе оперативната линия е ясна. Само за ГЕРБ да се говори и да се избягват спорове.

 31. 31 Профил на alicekapital
  alicekapital
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Браво, Петя, за ясния поглед към това позорно затриване на турски граждани, потърсили убежище.
  Знам че ми е наивен въпросът, ама как по дяволите спят спокойно тези изроди, знаейки, че са изпратили невинни хора на сигурни изтезания и може би даже смърт.
  Позор за всички нас е това.

 32. 32 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Любопитно

  [quote#30:"jackdaniels"]. Само за ГЕРБ да се говори[/quote]
  ГерБ управляват втори мандат. За кого искаш да се говори най много?

 33. 33 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 1598 Неутрално

  Оня симпатяга Черни прояви завидна прозорливост навремето, изтипосвайки територията, като кенеф от 19-ти век.

  Не може да се отрече и огромната заслуга на БХГерб за тоталното опростачване и кенефизация на осмърдяния матрял.

  Navigare Necesse Est
 34. 34 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7016 Весело

  До коментар [#29] от "aboto":

  [quote#29:"aboto"] воя е срещу Бойко , защото най-лесното е само да виеш .[/quote]
  Ми то е ясно, че тези юнаци - това го умеят най-добре - и няма значение дали защитават превратаджии или мигранти, важното е да са на бял кон срещу Борисов, вместо да проумеят, че изборът в българската политика в случая - не е между добро и зло, а между лошо и много лошо.

  [email protected]
 35. 35 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 745 Неутрално

  [quote#31:"alicekapital"]Знам че ми е наивен въпросът, ама как по дяволите спят спокойно тези изроди, знаейки, че са изпратили невинни хора на сигурни изтезания и може би даже смърт. [/quote]
  Както каза Цецка - националните интереси стоят над правата на някакви си хора - каза го убедително и без никакво замисляне - като един истински комунист - не човек, не желязо а баш комунист - та какви угризения би имала една Цецка, един Цветанов, един Борисов ?

  Какво чудно има тук ?

 36. 36 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1320 Любопитно

  хехехе откога ибрикчията е партньор на султана ?

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 37. 37 Профил на heavymetal
  heavymetal
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#27:"Дон Кихот"]Комунизмът има много лица. Най-отвратителното от тях е болшевизмът. В България в класически вид той представен от партийката ДСБ и в по-омекотен - от БСП, нейния съдружник по ОФ. [/quote]
  Всеки има право на мнение и оценка. Без да имам нещо общо с ДСБ, не мога да не отбележа, че както и да изглежда във Вашите очи, тя се състои от "един файтон хора", и е създадена едва преди няколко години. И не е управлявала страната. Та как една толкова незначителна партийка постоянно ви е трън в очите? Че и на Слънцето! Където седне и стане, само ДСБ и Радан са му в устата. Нали са незначителни...
  Но, да се върнем към моята теза, за която не разбрах как точно провокира мнението Ви за ДСБ. Комунизмът направи хората мързеливи, немарливи, завистливи и крадливи. Направи ги зависими, слаби и несвободни по дух. Направи ги тарикати и простаци. Ето, в това е проблемът, от който скоро няма да се отървем.
  А ДСБ... как точно Ви пречат?

  Who Is John Galt?
 38. 38 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Защото в България има хора, които носят главите на раменете си само за украшение. Не мислят, отказват да мислят. Потъпкват законите на страната за които са гласували.
  Играят си с огъня.

 39. 39 Профил на nonsens2
  nonsens2
  Рейтинг: 589 Разстроено

  Когато видя тази снимка умирам от срам дори да изоставим дипломатическите финтифлюшки! Вижте му позата, вижте му изражението!
  Абсолютен позор!
  Никой друг ли не се срамува?

 40. 40 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8201 Неутрално

  "Как така България се оказа единствената държава в ЕС, която без съд предава хора"
  Много просто, България е единствената страна в ЕС, която се управлява от мафия и мутромилиционери.

 41. 41 Профил на nonsens2
  nonsens2
  Рейтинг: 589 Неутрално

  До коментар [#37] от "heavymetal":
  Единият минус е от мен. Сгреших.

 42. 42 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 1322 Любопитно

  да се надяваме че България ще бъде осъдена от европейският съд за бруталното погазване правата на политическите бежанци ?

 43. 43 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 1523 Весело

  [quote#8:"chicago514"]На снимката липсва само - Путин. [/quote]
  Е той, нали по това време беше сърдит....

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 44. 44 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 1523 Весело

  [quote#39:"nonsens2"] Вижте му позата, вижте му изражението! [/quote]
  Ми пазарлък бре. Иначе става "бос ходи, търговски стъпва" което е още по-голям резил... а и яко дразни.

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 45. 45 Профил на danid
  danid
  Рейтинг: 554 Неутрално

  Ами ако съответни служители са нарушили закона в този случай, не трябва ли прокуратурата да се самосезира? Ще се разбере кой е издал заповедите за извеждане от страната и предаване на турските власти без съдебна процедура и защо.
  Напълно съм съгласна с автора, че спазването на закона касае и нас.
  И със сигурност има сделка, дали това е заради мигрантски натиск или заради друго, само можем да гадаем.
  Следващият път може и въобще да не разберем за подобна случка.

 46. 46 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 3864 Весело

  “От макар откъслечните данни може да се съди, че службите за сигурност на Ердоган разполагат с информация, която би могла да помете не само управляващото дистанционно у нас трио Пеевски - Доган - Цацаров, а и легалното правителство, нещо повече - да застраши националната сигурност (и не онази по Цецка Цачева). "

  Тук авторката направо е яхнала метлата!

  I Want To Believe
 47. 47 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Управлението на комунетата у нас издиша по всички фронтове, така че, не е кой знае каква голяма изненада свиването на сърмите на боко от който има някакъв интерес...

 48. 48 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 905 Любопитно
 49. 49 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 3864 Неутрално

  До коментар [#48] от "lone_wolf":

  Какво общо има с текста по-горе - нищо?!
  Преди Цацата Борисов са могли да го подгонятт таман двама главни прокурори от СДС + Борис Велчев?
  Обърни се към тях!

  I Want To Believe
 50. 50 Профил на Краси
  Краси
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#3] от "ck":

  Май не става въпрос за бежанци.
  Управляващите ни май са зависими/изнудвани от чужди служби.
  Султана управлява държавата ни!

  Да почистим България от агентурата на руската империя!!!
 51. 51 Профил на az22
  az22
  Рейтинг: 284 Неутрално

  До коментар [#48] от "lone_wolf":+++++++

  Конституцията на една държава се основава на морала на своите граждани
 52. 52 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  Да попитам. Уважаема Петя В. въпросните нарушители са задържани в Румъния, на тяхна територия от техни служители. Как Румъния ги върна в България? Там омбудсмаята вдигна ли медийна революция, Румънската Петя В. пише ли статии громящи румънското правителство? Румънски съд, РХК защо не ги защитиха, спасиха, не ги направиха борци за свобода и светло бъдеще? Защо Румъния ги засили през България към кръволока Ердоган?
  Добре ние сме васали на султана, но румънците и те ли са васали и подлоги на султана Ердоган!
  Другото го знаем, но тези въпроси????

  Русия- проказата на планетата Земя.
 53. 53 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  [quote#42:"Stewie"]правата на политическите бежанци ?[/quote]
  Глупчо, та тези нарушители изрично са се подписали, че не искат политубежище!!!! Как ги дефинира като политически бежанци!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 54. 54 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 980 Неутрално

  До коментар [#52] от "chichka":
  След като са ги хванали на границата и са били вече в България дежурният ПРОКУРОР в Русе, разбирай Цацаров е ОТКАЗАЛ да започне производство, с което е оставил турците в ръцете на МВР. А МВР-то може само да ги върне обратно в Турция. Следователно има съгласувана политика от страна на МВР и на Прокуратурата за този начин на действие. Очевидно целта е гюленистите да не възприемат България като сигурна държава за защита на техните права. Тази тактика не че не е в полза на България, но е базирана на погазването на закона, както би станало в някоя южно-американска държава, прехранваща се с производство на наркотици, проституция и т.н. Т.е имиджът на България доколкото го има е уязвен.

 55. 55 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1459 Весело

  [quote#22:"heavymetal"]Лесни решения няма. Има много работа.
  Ограмотяването и окултуряването на огромни маси хора не е лесна задача.[/quote]

  Абсолютно вярно.
  Само че задачата става невъзможна ако първата стъпка на новите апостоли като вас е да обявят същите маси за простаци, дебили, ненормални, малоумни, мутри, чалгари и пр. и т.н. заради това, че не са съгласни с тях, "най-умните и най-красивите" - само в собствените им очи, разбира се.
  По-умните от вас се забавляват на комплексарщините ви, а по-простите ви отхвърлят, затова и резултатите ви са такива, мижавки......

  Знанието е сила, информацията - власт
 56. 56 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#54] от "ck":
  Ся, спри с лъжите! Хванати са в Румъния, дори имаше ТВ репортаж със записа, как румънците ги вадят от камиона! Що румънския прокурор не ги защити, защо не ги обявиха за нобелови лауреати?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 57. 57 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3000 Неутрално

  До коментар [#11] от "karabastun":


  " Голям рев за 5-6 превратаджии ... "


  Я се помъчи да ми обясниш, как разбра, че тези хора НАИСТИНА са превратаджии . Кое следствие го доказа, кой съд ги осъди ? Ако към това прибавиш и нещо за Хартата за правата на човека, подписана и от Република България - ще ти благодаря !

  ПП Гледай само да не изчезнеш удобно от форума, преди да си отговорил ... Става, ли ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 58. 58 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3000 Неутрално

  До коментар [#15] от "dobrich":


  " Искаш ли линк ? "


  Не, троли за стотинки и истината не го интересува !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 59. 59 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3000 Неутрално

  До коментар [#18] от "heavymetal":


  " ... Слънцето и подопечната му маса . "


  Отлична характеристика за членовете на ГЕРБ !
  Респект !

  ++++++

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 60. 60 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 860 Неутрално

  До коментар [#56] от "chichka":

  Щото не им отърва.
  И Радан нищо не е писал още във фейсбука.
  Затова действат както си знаят - плюй по ГЕРБ
  пък фактите - те не са важни.

 61. 61 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 2120 Неутрално

  България е полицейска държава. ББ нарежда и полицията изпълнява. Толкова. Останалите институции са за очи.

 62. 62 Профил на jony
  jony
  Рейтинг: 521 Гневно

  Ето по този начин едно време комунистите "въдворяваха врагове на народа" в лагерите Белене, Ловеч... Хора Бдете!!!

 63. 63 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#56] от "chichka":
  Борисов демагогски смеси темата за политическите противници на Ердоган с тази за бежанците. Не каза директно, че целият процес е част от сделка с Турция, но даде да се разбере, че югоизточната ни съседка гледа с добро око на нас, за разлика от Гърция.

 64. 64 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Благодаря Владимирова,Вие сте стожера на демокрацията в кочината България...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 65. 65 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5266 Неутрално

  Твърде вероятна е тази хипотеза. Тя обяснява всички странни ходове и на Борисов и на спаринг партньорите му Пеевски, Цацаров и зад тях, повече от сигурно, Доган

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 66. 66 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3930 Неутрално

  [quote#52:"chichka"] въпросните нарушители са задържани в Румъния, на тяхна територия от техни служители. Как Румъния ги върна в България? [/quote]
  Откъде почерпи тази информация, че са били върнати от Румъния? В новините се казваше, че са задържани на българо-румънската граница, от което се подразбира, че не са минавали на румънска територия. Имаш информация или просто пускаш фишеци?

 67. 67 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3000 Неутрално

  До коментар [#34] от "karabastun":


  Много познавам, нали ? Изсули се от отговора, като мокра връв ! Е, ако искаш с тролене да изкараш нещо отгоре - направи го поне мъжки ... или много искам ОТ ТЕБ ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 68. 68 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7016 Любопитно

  До коментар [#67] от "niksan1":

  Първо е възпитано - ти да ми отговориш на въпроса :

  [quote#11:"karabastun"]Ами , ако тука спретнат неуспешен преврат и откажат да ни ги връщат комшиите нашите превратаджии - какво ще кажете ??? [/quote]
  и после да задаваш друг !
  И наистина ли не може да схванете, че
  [quote#34:"karabastun"]че изборът в българската политика в случая - не е между добро и зло, а между лошо и много лошо.[/quote]
  Или карай да върви песента -''Борисов е лош....!!!, а пък другото няма значение!!!''
  ?????

  [email protected]
 69. 69 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7016 Любопитно

  До коментар [#67] от "niksan1":

  И честно - вие КАКВО искате ?
  Борисов да тропне по масата на Меркел, да се озъби страшно на Путин и да поведе войската на бял кон към Босфора ли ???

  [email protected]
 70. 70 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1375 Неутрално

  До коментар [#11] от "karabastun":

  Те традиционно не ни ги връщат.

  CONTADOR GRATUITO!
 71. 71 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 850 Неутрално

  истерията на авторката, но и на цялостната политика на вестника, показват не просто някакви нарушени интереси, но и липса на елементарна интелигентност - Дневник почват да се състезават с ПИК за по-тъпи заглавия, иначе редакционната им политика си е като ляво и дясно крило на един и същ отбор

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 72. 72 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 850 Неутрално

  До коментар [#65] от "penetrating":

  на Доган доесга ДС-б е бил партньор - покрай костинбродските завери, но герб - не, така че по-полека с опорните точки

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 73. 73 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5266 Неутрално

  До коментар [#72] от "hhhuuunnnn":

  Дълбоко бъркате! В това, което казвам няма пропаганда. Затова класификацията "опорни точки" - фраза на БСП е несъвместима с кометара ми. Виж за Вашия - Вие си знаете, но особено за ДС-6 ти отдел като партньор на Доган съм съгласен

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 74. 74 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3000 Неутрално

  До коментар [#69] от "karabastun":


  " И честно - вие КАКВО искате ? "


  Нека бъдем на " Вие ", ако така предпочитате ...
  Не исках, а помолих да ми обясните : Как разбрахте, че поискалите политическо убежище турски граждани са превратаджии и на какво основание българските власти ги предават в лапите на Ердоган ? За сега НЯМА нито следствени, нито съдебни действия, които са доказали вината на хората, а Вие вече ги обявихте за " превратаджии " !
  Отминавам с пренебрежение фантазиите Ви за Борисов на бял кон, знамена, Меркел и бълдъзата ми !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 75. 75 Профил на zzatke
  zzatke
  Рейтинг: 284 Любопитно

  [quote#5:"daam"]Пародия сме на държава, пародия и не територия сме[/quote]

  така ли? я да ме светнеш кои са не-пародии сред държавите и териториите? гърция, откакто е член на ес, похарчи десетки милиарди евро за отбрана, а някакви поср@ни киртаци с гумени лодки я взеха на абордаж и минаха като на парад през нея. същите тези киртаци минаха като на парад и през македония, сърбия, хърватия, словения, унгария, австрия, германия, дания и стигнаха до швеция.

  италия, понеже е не-пародия, директно извозва с кораби на армията си ислямопитеците от либийския бряг и после мургавата орда се разхожда като дОма си из целия 'ботуш', че дори нагази и в швейцарско и във френско.

  ядрената сила франция, понеже е не-пародия, си има(ше) 'джунгла' насред кале и там дерибействаха разни полуидиоти, довтасали от някакви прашни дупки в азия и африка.

  белгия - тази видна не-пародия е оставила на автопилот цели райони от градовете си, където не смее да влезе полиция и брадати ислямопитеци диктуват правилата на живота. пради броени дни имаше скандал между белгия и франция, защото белгийски полицаи бяха качили на автостоп мургави ислямопитеци в посока кале и бяха арестувани във франция, барабар с полицейската кола за трафик на нелегални.

  другата ядрена сила великобритания, понеже и тя е не-пародия, сега приема брадатите 'деца' от джунглата и ще ги уреди с всички благини и екстри, без хич да ги провери тези наистина ли са деца или дърти пръчове-скатавки.

  има-няма 2 милиона ислямопитека в рамките на няколко седмици показаха какви пародии са половината европейски държави. да не забравяме и щатите, които понеже са не-пародия, са с едно (минимум) 11 милиона нелегални имигранти, въпреки че има солидна ограда по мексиканската граница, която се охранява сериозно...

  кажи сега ние къде сме на този фон? много ли сме пародия или не чак толкова?

  reddit.com/r/The_Donald/
 76. 76 Профил на EP
  EP
  Рейтинг: 499 Неутрално

  [quote#5:"daam"]Пародия сме на държава, пародия и не територия сме. [/quote]

  Абе човек, разбирам те, че недоволстваш, но не разбирам позицията ти, защото съм убедена, че оценяваш България, без да си живял в друга държава. Кажи в коя държава си живял и кое те кара да дефинираш България като пародия на държава.

  От Нова Година не се бях прибирала в България и последната седмица не останах с впечатлението, че това е пародия на държава. Какъв ти е проблемът, бе човек? Работа ли нямаш? Децата ти ли не могат да ходят на училище? Малко пари ли дават? Ми като ти дават малко пари, що не си смениш работата, или що нямаш две работи?

  Кретен!

  There are no coincidences, Delia... only the illusion of coincidence.
 77. 77 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1612 Гневно

  Чета го този анализ и ме свива под лъжичката.
  Страшно е!

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 78. 78 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 887 Весело

  Поредната конспиратилва теория, не разбрах що не е добавен приятелят на Ердоган Путин, но може би в следващата публикация!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 79. 79 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 887 Весело

  До коментар [#4] от "vxa15365434":

  Няма нужда да пише нов
  [quote#4:"vxa15365434"] наказателно-процесуален кодекс [/quote]
  и сегашния върши прекрасно работа!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 80. 80 Профил на shtavesht
  shtavesht
  Рейтинг: 229 Неутрално

  уравнението има още един член - олигарх Путин. онзи руски тъпняк от голям писателски род как възкликна преди няколко седмици на тема България - това са исконни територии на влияние на Русия. докато Ердоган иска приятелство с Путин, у нас нищо драматично няма да се случи (ако се случи, то ще е или заради геополит игрите на каубоите и сапогите, или поради ескалира суматоха). не казвам, че Ердоган не се кефи на преклонената голема глАва на мутрестия Борисов, но за Борисов проблем няма - като добър комунист и милиционер, Борисов смята подобни методи на третиране на хора за нормални, а раболепието пред по-големия е част от комунистическата душевност..

 81. 81 Профил на shtavesht
  shtavesht
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#76] от "EP":

  там, където живееш екстрадират ли без съд и присъда? имате ли си Пеевски? премиерът ви проста мутра ли е? кретен е баща ти, дето те е направил такава мегапроста.

 82. 82 Профил на marij57
  marij57
  Рейтинг: 229 Неутрално

  светослав манолов е слуга на ердоган. Турският посланки му плаща за всеки предаден гражданин, няма значение на коя държва е гражданин, набеден че е участник в провалилия се преврат. Манолов се вживява на председател на Народния съд след 1945г. у нас.

 83. 83 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2267 Неутрално

  [quote#4:"vxa15365434"]Трябва да се пише нов наказателно-процесуален кодекс ...
  [/quote]

  Това е въпрос на фундаментални ценности. Както е казал (комунистическия) поет:
  "Какво тук значи някаква си личност?!"

 84. 84 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2267 Неутрално

  "Но защо българската власт прие позора да бъде видяна като партньор на репресивния режим на Ердоган?"

  'Партньорство' предполага взаимност и равнопоставеност. 'Васал' е по-точното определение в случая.

 85. 85 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 551 Неутрално

  И преди сте били манипулативни, но преди избори направи ви излиза пяната от устата!

  Надпис "Опасно за живота" и отдолу снимка на Борисов... То бива, то може, ама и ПИК не се опитва така да манипулира общественото мнение!

  Спирам да ви чета! Спирам да ви отварям страницата! Даже програмата на телевизиите ще гледам от другаде!

 86. 86 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2196 Весело

  [quote#27:"Дон Кихот"]Комунизмът има много лица. Най-отвратителното от тях е болшевизмът. В България в класически вид той представен от партийката ДСБ и в по-омекотен - от БСП, нейния съдружник по ОФ. [/quote]

  Ти си периден лъжец!
  За истина могат да се приемат, само първото и второ изречение, в цитата.
  От там нататък, правиш отровна смес от лъжи и полу- лъжи, лъжецо!
  Ако, поне, се беше помъчил да излъжеш, че ДСБ са "меншевики", можеше в замътените междуушия на някои, от така наричащите се, "десни" НЕ-ГЕРБери, да се породи, отсянка на мисъл, че може да е истина.
  Но какво да се прави, инстинкта на поданика, проговаря. по най-помиярския начин.
  За идиота, всички нормални са като него!

 87. 87 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 573 Неутрално

  В България стана така че хора подкрепяни от 1-2% от държавата,но със собствени медии и собствени журналисти на хранилка,се опитват да манипулират цялото общество.
  Е другари сини комунисти,за това НИКОГА повече след Костов народа няма да ви даде власт.
  Знаем че БАЙ Х..,др.Кънев ,ви е еталон(за умен и красив) за това никой не ви слага на акъла си!

  sdg
 88. 88 Профил на ige_koyo
  ige_koyo
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#11] :
  Хахахахах, ама ти вярно си голям клоун, бастуне!

 89. 89 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 782 Неутрално

  [quote#16:"heavymetal"]И понеже "няма друг вариант", си съгласен на всички безобразия?! Включително и предаване на хора на сигурна смърт[/quote]

  [quote#18:"heavymetal"] Просто си имам принципи и ценности,[/quote]

  И що си се разцвъркал така?Заради аналитичните мисли на кака ти Петя,които си поел?Ми тя може да напише подобен пасквил за каквото й кажеш в тая държава.До тежка депресия може да те докара такава писарушка.
  Нито са гюленисти,нито превратаджии,а гастербайтери,заловени в камион на румънска територия.
  За разлика от Владимирова,Арабаджиев носи наказателна отговорност за това,което говори пред медиите.
  http://www.dnevnik.bg/intervju/2016/10/20/2847846_georgi_arabadjiev_zam_glaven_sekretar_na_mvr_sedminata/

 90. 90 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1028 Неутрално

  [quote#19:"jackdaniels"]Нали не сте червени тролове ами интелигентни хора. Кажете варианта за упарвление ако се отървем от ГЕРБ. [/quote]
  Самият факт да сте сигурни, че управлението на ГЕРБ няма алтернатива, е много смущаващ. Арогантните изказвания на ББ го потвърждават. И Костов беше стигнал до този извод през 2001 и се сгромоляса отвисоко с твърдо приземяване. Никой не е вечен, дори и Путин!

 91. 91 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 939 Неутрално

  [quote#33:"Schopenberg"]
  Не може да се отрече и огромната заслуга на БХГерб за тоталното опростачване и кенефизация на осмърдяния матрял. [/quote]
  Нищо лично, но степента на вискокомерие към собствения ви народ е на опасно високи нива. За вас самия. Сигурно има причина хора с подобно мислене да са към 1-2% от нацията. Какъв изказ само: "кенефизация"....
  Г-жа Владимирова, на какво основание дефинирате Република Турция като:
  " репресивния режим на Ердоган?"
  И не смятате ли, че е меко казано ненамясто да определяте един съсед на България като диктатор и то след като той полага усилия да се справи със забранената организация на имама Гюлен? Замислихте ли се поне за миг какво би било, ако Ердоган е прав? Колко добре сте запозната с организацията на имама? Знаете ли че в много държави, също и в САЩ тя е обект на сериозно разследване?

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 92. 92 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Весело

  Много зъл тоя Ердоган за Дневник,бре?!Пък като предлагаха обща флотилия с него срещу Путин,от ДСБ бяха най-активните поддръжници.Същите като комунетата сте-плюха по Ердоган,когато беше скаран с Путин,и го заобичаха веднага след като се сдобриха.Грантаджиите на дневник обратно-харесваха Ердоган,докато се караше с Путин и го намразиха веднага,след като се сдобри с Путин.А той и преди и след това си е все същия.май разликата между Дневник и Пик е само в това кой дава парите....

 93. 93 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Неутрално

  До коментар [#11] от "karabastun":


  [quote#11:"karabastun"]Голям рев за 5-6 превратаджии - големи герои ги изкарвате, бе хора! [/quote]
  Не е за това рева-той е за това,че Ердоган се събра с Путин.И съответно Ердоган от съюзник,с който ще правят обща флота,стана враг,почти голям ,колкото Путин.

 94. 94 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7016 Весело

  До коментар [#93] от "yanne":

  Аха - значи логиката е :
  - врагът на нашия враг е наш приятел - ЗНАЧИ ЗА ТОВА РЕВАТ - че са предали превратаджиите на съд за преврат - защото ДСБ - то са останали без приятели!
  Разбрах !

  [email protected]
 95. 95 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Весело

  До коментар [#15] от "dobrich":


  [quote#15:"dobrich"] наши наблюдатели писаха, че ГерБорисов ще прави коалиция с БСП и производни.[/quote]
  Нали!И аз така чух-Р.Овч го каза.През 2006-та.Сега,обаче сме 2016-та,Стенли!

 96. 96 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Неутрално

  До коментар [#19] от "jackdaniels":


  [quote#19:"jackdaniels"]Нали не сте червени тролове ами интелигентни хора. [/quote]
  Единия си е точно червен трол.С поне два ника.

 97. 97 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Весело

  До коментар [#21] от "dobrich":


  [quote#21:"dobrich"]наши български анализатори+ Дойче Веле и Политико.....[/quote]Забрави да добавиш и Терминала 3 и Сега...

 98. 98 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Любопитно

  До коментар [#26] от "dobrich":


  [quote#26:"dobrich"] авторитарната, нямаща аналог в Европа вождистка партия, управлявана хаотично и с импровизации, от един крайно неподготвен човек. [/quote]
  ДСБ?!Съгласен съм.

 99. 99 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Неутрално

  До коментар [#37] от "heavymetal":


  [quote#37:"heavymetal"]е създадена едва преди няколко години. И не е управлявала страната.[/quote]
  Колко няколко?!Преди 13 години-по-стара е от ГЕРБ.А за управлението-ДСБ си присвоява цалата история на СДС до излизането на Костов.Смята за свое управлението до 2001-ва(в което Орешарски е зам,министър,а Нинова е топ приватизатор) .Дори Софиянски смятат за свой кмет на София.

 100. 100 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1538 Любопитно

  До коментар [#42] от "Stewie":


  [quote#42:"Stewie"] политическите бежанци[/quote]
  Ония,дето преминават през България, и са заловени от румънската гранична служба ли?!Които румънците ни връщат-щото и там не са искали убежище...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK