Малко преди диктатурата на анцуга

Малко преди диктатурата на анцуга

© Юлия ЛазароваПред парламента бият национално известен правозащитник. По същото време, вътре в парламента шайка надлежно избрани последователи на Алфред Розенберг искат, визирайки мигрантския въпрос: "употребата на всички средства и на всяка цена. Без коментар дали са емигранти, бежанци, икономически емигранти и така нататък".


Това "и така нататък" включва ли жени и деца, например? Стари хора? Инвалиди?


Социалните мрежи се тресат от възторг – и по повод изтреблението на мигрантите, и по повод побоя над правозащитник. Циркулират призиви следващия път правозащитниците направо да бъдат убивани – като мигрантите. В същото време милиционерите лъжат (както винаги), че битият правозащитник не искал да им сътрудничи. Един вид: сам си е виновен, нека следващия път да го осакатят...
Злото е тук


Намери процеп и се настани сред нас. Откъде дойде? Кой го пусна?


Откъде дойде – ясно. От онези мрачни дълбини на некултивираното съзнание, в които се въдят изчадията на пъкъла. Кой обаче им отвори вратата, та да излетят от преизподнята и да се настанят сред нас, пръскайки зловоние и отрова?


От столетия е ясно, че бруталното говорене произвежда брутално действие. Затова цивилизованите страни полагат огромни и непрестанни усилия за това, хората да общуват възпитано, уважително и добронамерено. Да бъдат civil (учтиви), без което цивилизацията (civilization) не е възможна.


Онзи, който има за цел да унищожи цивилизацията


той много добре знае – колкото и да е инак неук – че отначало трябва да унищожи учтивостта и добрите нрави. Паднат ли веднъж те – пада и цивилизацията, която се крепи върху тях. И на мястото на цивилизацията се настанява нейното отрицание – не-цивилизацията.


Как изглежда тя ли?


По време на Втората световна война, Уинстън Чърчил е принуден често да обяснява, какво има предвид, когато казва, че Великобритания се бие сама срещу Хитлер и Мусолини не заради националния си интерес, а за да запази цивилизацията по света. Ето ви една от неговите дефиниции: "Цивилизация? Какво означава това? Това означава общество, основано върху мнението на цивилните. Означава, че насилието, господството на воини и тартори, животът в лагери и война, в жестокост и тирания – този живот отстъпва пред парламентите, в които се коват законите; и пред независимия съд, който поддържа тези закони в продължение на дълго време. Това е Цивилизацията – и на нейна почва се развиват свободата, удобството и културата."


Ясно е, кое е обратното на цивилизацията: начин на живот, подчинен на тартори и диктатори, потънал в насилие, безправие и война, без закони и без съд, без свобода, удобства и култура.


Злото, настанило се сред нас, натам ни бута. Но да се върнем към въпроса: Кой го пусна?


Сдадоха крепостта отвътре – отвориха вратата към дебнещото отвън зло – онези, които посветиха публичния си живот на това,


да ликвидират учтивостта, благоприличието и добрите нрави; да извадят civil от civilization


Името им е легион; но името на най-виновните, на онези, които имат и властта (т.е. да подкопаят цивилизацията) и достъпа до медиите (та да ликвидират учтивостта) е знайно: ГЕРБ.


Кой каза: "тоя шибан народ, тия шибани колеги"? Министърът без портфейл на ГЕРБ Божидар Димитров го каза. Кой вмириса публичната арена с: "Да ви е*а циганската нация. Това го напишете, ама няма да посмеете". Културният министър на ГЕРБ Вежди Рашидов. Кой нарече българите в чужбина "шепа соросоидчета", на които нямало да позволи "да ми се мотаят из краката"? Коалиционният партньор на ГЕРБ (и следовник на Алфред Розенберг) Валери Симеонов.


Кой възкачи простотията като висша народна ценност, споделяйки: "Аз съм прост и вие сте прости; затова се разбираме"? Кой демонстрира от десетилетие, че да вдигаш щанги, но да си неук е по-добре, отколкото да не вдигаш щанги, но да си наясно с Кант? Кой обяви, че предназначението на "чистичките с очилцата" – т.е. на онези, които са жертвали години комфорт и пари, за да добият висше образование и професия – е да бъдат негови, на вдигащия щанги, министри?


Сиреч: имаш висше? Значи твоето предназначение е да обслужваш някой въздебел, някога мускулест, днес коремест човек, чиято сила е в силата, а не – в някакви професионални постижения. А после: защо младите били неграмотни... Ясно, защо:


не виждат смисъл в това, първо да учат, а после да станат лакеи на мутрите; по-добре директно да станат мутри


Да продължим.


Кой легитимира анцуга – онзи събирателен образ на мафията, който мотивира един почтен (и начетен, с очилца) човек да каже, че е време "тогите да изметат анцузите"?


Кой легитимира най-варварските предразсъдъци, като демонстрира своите: "Те всички педераси са умни. И аз вече почвам да викам, че съм пидал, за да ме вземат, че съм интелигентен."


Кой легитимира онези разюздани насилници, които вързваха бежанци по границата, като заяви: "всеки, който помогне, само едно "благодаря" заслужава"?


Знаете – кой. Само се правите, че не знаете.


Наблюдаваме нещо, което вече се е случвало; и е ясно, накъде води. Достатъчно е да се погледне, какво е ставало в съветска Русия след 1917 година и в нацистка Германия след 1933 година. В края на 1917 година лидерът на болшевиките Владимир Ленин обявява въвеждането в Русия на "диктатура на пролетариата", която описва така: "голо насилие, неограничавано от никакви закони". Запитан, какво се случва със справедливостта, щом няма закони, Ленин отговаря: пролетарският инстинкт е висшата форма и на закон, и на справедливост; друго не ни трябва.


Резултатът не е изненада за никого. В началото на 1918 година в руските градове вече не е безопасно да се разхождаш, облечен като благоприличен човек, например – с бомбе, очила, сако, панталон с ръб. Защото всеки срещнат нехранимайко, като те види, изревава: "Моят пролетарски инстинкт се бунтува, само като те гледа!" – и те бие или убива ("голо насилие, неограничавано от никакви закони"). През 1930-те години това става политика на държавата, която преследва всеки, облечен като "буржоа" или говорещ по "буржоазен" начин – на "Вие", "господине" и "бихте ли бил така добър", например.


По същото време в Германия, следвайки указанията на своя идеолог Алфред Розенберг (вече стана дума за него), нацистите разбиват еврейски магазини, разпарят "расово нечисти" картини и горят "антигермански" книги. В крайна сметка и в Русия, и в Германия всички, които не са като управляващите троглодити, се оказват умрели или натикани в лагери.


Брутално говорене – юмручно право по улиците – изтребление на просветените


Това е историческата градация, в началото на която изведнъж се оказахме, под мъдрото ръководство на държавните ни ръководители. Днес бият правозащитници. Утре ще бият всеки, който им изглежда, като че знае западен език или чете книги; или знае, за какво служи пълният член. Онези, които не само четат, но и пишат книги – тия направо ще бъдат убивани като антибългари. Анцугът ще стане задължителна дреха, ако не искаш да бъдеш бит от някой разярен патриот-пролетарий, който следва инстинкта си.


Въпрос на елементарна самозащита е да вземем мерки, преди да е станало късно. Като например: да изметем ръмжащо-псуващите лумпен-държавници, които ни управляват в момента, и ги заменим с някакви прилични хора.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (338)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lynyrdS
  lynyrdS
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Поради пълен провал във всичко друго комунистите и паракомунистическите миндили сега си намериха ново порище да спасяват България и да вият - емигрантите... голям прас и обикновено комунделска глупост която ще доведе докъдето е стигало всичко направено от тях..

 2. 2 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1075 Неутрално

  един АОНСУ-вец, защитава друг АОНСУ-вец и агент на ДС! До тук нормално! Сега и 2-мата са на USA хранилка! До тук добре! Само че единия АОНСУ-вец, който нещо малко бил заплашван на улицата от шамаросване, та той, сипеше от ТВ екрана безспирни лъжи за "македноско национлно малцинство" , за "ескимоско национално малцинство" и за "нарушаване на техните права". Ако имаше и най-малки наченки на държавност-да сме го праитли в затвора за национално предателство! Но не, ние не сме държава, а КОЛОНИЯ! Всякакви национални предатели, прикирти като берци за правата над човека, биват толерирани! Не сме държава!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 3. 3 Профил на lynyrdS
  lynyrdS
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Отделно както сме виждали и преди ,след 2 год извън власта всички в БСП / и в мъглата около тях/ са пощръклели.... с това дъпълнение че истерията им се засилва от истерията на Русия която отново затъна в л---а както у дома така и в опитите си да се прави на фактор по света..

 4. 4 Профил на dutch
  dutch
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Да, поредният добър анализ на Дайнов... Прав е.... Много простотия и злоба се е събрала, ще избие на някъде.... Дано не сме пред гражданска война, че лесно стават белите.

 5. 5 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4478 Неутрално

  Следва истеричен вой от форумните анцузи.

  Gunter glieben glauchen globen
 6. 6 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 888 Неутрално

  С хулиганството обществото някакси ще се справи. Опасни са нацисткото мислини и действие, което се инфилтрира в обществото.

  *ПЦК-Проста Цинкова Кофа. Просто кофа.
 7. 7 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Действително е забележителна амнезията на българския народ, и по-точно на онова мнозинство от него, което с някаква садистична сладост залита по нацистките и комунистическите идеологии, доказали своята уродливост. Какво си мислят тези хора, че ще се случи? Изведнъж расизмът, нацизмът, насилието ще придобият изневиделица някакъв нов прочит ли? Откъде накъде? Как така изведнъж ще излезе нещо от девизи като "България на българите", след като са доказали историческата си несъстоятелност. Много ще ми е интересно някой фашо-податлив форумец (около 90% от списващите тук) да обясни какво си мисли, че се е променило.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 8. 8 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7843 Неутрално

  Хайде най- възпитано, уважително и добронамерено да гласуваме на референдум !!!
  въпросът е само един :
  Вие, като български гражданин, съгласен ли сте да бъдат допускани и разселвани на територията на България мигранти от Афганистан, Пакистан,Турция, Арабския полуостров и страните от Африка ?
  Да! или Не !
  ДА - НЕ + !!!!!!!!!!!!!!!

  [email protected]
 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Любопитно

  [quote#2:"Евроатлантически вилает Булгаристан!"] той, сипеше от ТВ екрана безспирни лъжи за "македноско национлно малцинство"[/quote]
  Линк?

 11. 11 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4478 Любопитно

  До коментар [#8] от "karabastun":

  Руснаците що ги пропускаш?

  Gunter glieben glauchen globen
 12. 12 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2482 Неутрално

  Много е прав господин Дайнов! Радан е нашто знаме! Евгений е нашият пророк! Бай Куй е врагът на хоризонта! С трепетни сърца очакваме новия десен проект? След изборите? Коя година?

 13. 13 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2005 Разстроено

  Простотията не ходи по дърветата и камъните, а ходи по хората.
  Народна мъдрост.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 14. 14 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#8:"karabastun"]съгласен ли сте да бъдат допускани и разселвани на територията на България мигранти от Афганистан, Пакистан,Турция, Арабския полуостров и страните от Африка ? [/quote]

  Ето за този расизъм става въпрос. Защо точно от тези страни - там хората са по-лоши, или...?

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 15. 15 Профил на stef
  stef
  Рейтинг: 456 Разстроено

  Кратко, но съдържателно, уви много далечно за възприемане от матрЯла... Знаем си колко му е качеството, лошото е че пада още яхнат от манипулатори, които го експлоатират без той да подозира...

  Stef
 16. 16 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Неутрално

  "Общество, основано върху мнението на цивилните" - цитат номер 1

  "5-минутен разговор със средно-статистически избиртел са достатъчен довод против демокрацията" - цитат номер 2

  Два цитата от един и същ човек, ненавиждащ най-много моя народ...

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 17. 17 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 1848 Неутрално

  Евгений, ГЕРБ че са простаци, простаци са, но опростачването започна от БСП и ДПС. А тъкмо те се очаква да заменят ГЕРБ на власт. За това да кажеш нещо?

 18. 18 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#16] от "forum_terrorist":

  Тя и омразата на Чърчил се оказа поредната партенка в българската митология. Притрябвало му е на Чърчил точно българите да мрази. Всичките тези брътвежи за "антибългарски" хора и събития са всъщност поредната проява на национални комплекси. Измишльотините за "антибългарското" създава илюзията, че сме значими.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 19. 19 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  [quote#17:"volarok"] БСП и ДПС се очаква да заменят ГЕРБ на власт[/quote]
  Няма да им стигнат дупитатите. Впрочем и ГерБорисов ще има по малко представители, след следващите парламентарни избори....

 20. 20 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  Както винаги, острумен. ОБАЧЕ!
  Абсолютно не съм съглсна, че описаната война с цивилизацията на родна почва е започнала с идването на ГЕРБ. Тя продължава с тях.

  Цитат от статията: Кой възкачи простотията като висша народна ценност, споделяйки: "Аз съм прост и вие сте прости; затова се разбираме"?

  Така. Простащината, не точно простотията, се възкачи тук трайно и явно завинаги на 9.9.1944 г. Някой, който е живял достатъчно, да ми опонира? Единственият не-простак, който помня от тогава, беше Иван Башев. Всичко останало беше простак до простака, дъното на простотията.
  И относно анцуга - само една история от живота на баща ми, насилен да ходи бригадир след Девети - само той е спал с пижама и всички са му се присмивали и са злобствали по повод това.
  Между другото - баща Ви, г-н Дайнов, ходил ли е на бригада? Ако да, на каква длъжност е бил - обикновен бригадир или началник? И с пижама ли е спал?
  Иначе за ГЕРБ нямам никакви илюзии.

 21. 21 Профил на agl52316780
  agl52316780
  Рейтинг: 488 Весело

  Всъщност тезата на автора, е че БХК е стожер на законността. И ако ги няма ще настане вакханлията в Русия след Гражданската. Коуето изобщо не е вярно, БХК е стожер на беззаконието, както се нарича прилагането на законите в нечия полза и във реда на други. Впрочем благодаря на автора за описанието на съвременното общество, управлявано от едрия капитал, и буквално игнориращо мнението на цивилните, както ги нарича авторът и понякога налагащи им откровено нежелани политики. Та според автора Запасното общество цивилизация ли е?

 22. 22 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3325 Неутрално

  "Цивилизация? Какво означава това? Това означава общество, основано върху мнението на цивилните. Означава, че насилието, господството на воини и тартори, животът в лагери и война, в жестокост и тирания – този живот отстъпва пред парламентите, в които се коват законите; и пред независимия съд, който поддържа тези закони в продължение на дълго време. Това е Цивилизацията – и на нейна почва се развиват свободата, удобството и културата."Хубаво го е казал Чърчил,ама къде е нашият независим съд и парламент който да"кове"закони в полза на народа си,а не разни лобистки,мутренски и професионално патриотични!?

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на otis5
  otis5
  Рейтинг: 226 Неутрално

  Изключителна статия но не за текезесарски патриоти.

 25. 25 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  [quote#23:"zawert"] същия шаман преди няколко години пишеше радостни оди за същата тази партия ГЕРБ[/quote]
  Не съм писал оди, но съм защитавал ГерБорисов от злобните нападки на комунягите на този форум, до есента на 2010 г. Когато стана ясно, че правителството няма никакво намерение да променя статуквото. Сигурно и Дайнов така?

 26. 26 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 313 Весело

  "... е изправен срещу непозната информационна реалност, в която опонент е самата околна среда" /Олег Кашин/

 27. 27 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 475 Неутрално

  Хубав текст, но Дайнов забравя да отдаде дължимото на НДСВ, БСП и ДПС - този процес започна 2001 и се развива и до днес!

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 28. 28 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2000 Неутрално

  Толерантността, е един от признаците, едно общество да се счита за цивилизовано. Дебатите в нашето, започват и завършват с "оценка" и "квалификацията" на опонента, а не на неговата теза.
  Дори не говоря за езика, употребяван при тези "дебати"!
  За много от казаните неща, Дайнов е прав!
  Но за някои е по-важно, да изсипят душевните си отпадъци, от това да осмислят!

 29. 29 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  Аууу... пред парланента бият национално известен правозащитник... бзя се зачудих кого визира миндята и накрая се сетих. Вътре в парламента пък е още по-голям уджас... едни нови варвари рушат, колят и палят... оп, пардоне муа... тия глупости Миндята ги е записал от 5-6 години насам. Даже рамо до рамо с Буруджиева пусна книжка по въпроса, после се снима със Станишев ама всуе... е..упсяха да докарат камуняките веднъж на власт с Костинбродския преврат и постоянно виене, ама ония бързо се оцапаха и бидоха ометени. Нооо... Миндята пак вие, зер парите са си пари и трябва отнякъде да има за джин с тоник...

  Няма шики-мики.
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  [quote#27:"NicK"]Хубав текст, но Дайнов забравя да отдаде дължимото на НДСВ, БСП и ДПС - този процес започна 2001 и се развива и до днес! [/quote]

  Че той с Буруджиева представя книжки плюещи ГЕРБ, а пък със Станишката се снима на кадро... идеята не е да се плюе по основните виновници за сбъркания преход, а трябва да се плюе по ГЕРБ. И той го прави, макар и нескопосано...

  Няма шики-мики.
 32. 32 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7843 Неутрално

  ''Злото е тук!''
  Абсолютно вярно - цялата агитка на Дайнов, която снощи отсъства, защото беше на концерта на Слави Трифонов и във форума на ''Дневник'' като никога, можеше да се общува културно и със спокоен тон - сега пак злобни махмурлии са тук да защитават поредната антибългарска истерия на Евгений Дайнов !!!

  [email protected]
 33. 33 Профил на mavrut
  mavrut
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#27] от "NicK":

  Този процес се развива от 1989 и до днес, и май няма да спре!

 34. 34 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#21] от "agl52316780":
  [quote#21:"agl52316780"] БХК е стожер на беззаконието, както се нарича прилагането на законите в нечия полза и във реда на други. [/quote]

  Какви конкретни примери може да дадеш в подкрепа на това си твърдение? Кога БХК са настоявали за спазване на законите преференциално? Единственият случай, за който се сещам, е за събарянето на някои незаконно постройки, но това са доста сложни правни казуси, свързани с еропейската конвенция за рпавата на човека, в които България често е осъждана в Страсбург. Освен това, нещо друго?

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 35. 35 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2117 Весело

  Мдааа - Чърчил е велик човек, наистина. Само че цитирането му не потвърждава всяка теза към която се пришива. Щото Чърчил е бил и защитник на свободата на словото - на абсолютната свобода на словото. Нещо на което са отявлени врагове Кънев, БХК и татко им Сорос. Даже нещо повече - те искат и винаги са искали репресии за изказване на мнение, което не им харесва - примерно срещу приемането на нелегални имигранти. Искат уволнения и затвор. И такива като тях го постигат в Западна Европа. В България не им се получава и за това пищят така. И Дайнов и той - не разбра милият, че изграденото му в детските години елитистко самочувствие на "златна младеж" дето ще управлява един ден не стига. Вече е стар и изхабен, а рецитирането на мъдри фрази прочетени в книги до които повечето хора нямаха достъп до скоро се изчерпа, най-малкото понеже вече всеки може да чете всичко. Единственото което им остава на него, Дичев и Кънев е да застанат в кръгова отбрана и да пищят "расистки аборигени!!!", с надеждата Сорос да им обърне внимание и да даде някой долар за джоб-харчлък...

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 36. 36 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1043 Неутрално

  Беше въпрос на време Дайнов да се обади в защита на гранровите си колеги...

 37. 37 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3790 Неутрално

  Цивилизация? Какво означава това?
  ==========
  Все по често ще е задаван този въпрос !

  Bukalemun
 38. 38 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 759 Неутрално

  [quote#5:"Blood Red Skies"]Следва истеричен вой от форумните анцузи.[/quote]
  Ти вечè го започна. дано поне не си с анцуг втора употреба.

 39. 39 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 915 Весело

  Малко "ърли морнинг хейт" с лорд Женя ъв Миндя. Как не му писна, как не разбра, че само с хейт и пейка не може да се скове. Ей, аман.

  Доброто е заразно
 40. 40 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  А снимката трябва да покаже колко е зле при ГЕРБ, нали? Сто пъти съм казвал, опитвайте се да прокарвате пропагандата и лъжите си по-интелигентно, защото постигате обратен ефект

  Няма шики-мики.
 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 42. 42 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#31] от "Радан Фън Шуй Кънев":

  Бойко Борисов също бе гост на рождения ден на Сергей Станишев, който толкова шумно се свързва с присъствието на Дайнов там.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 43. 43 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 921 Неутрално

  страшно силно и болезнено точно !

 44. 44 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 759 Неутрално

  [quote#35:"Тюфлекчия"]Щото Чърчил е бил и защитник на свободата на словото - на абсолютната свобода на словото.[/quote]
  Особено в колониалните войни в Южна Африка които британската империя води и в които участва големият хуманист Чърчил. Там защитата на свободата е най голяма.

 45. 45 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#35] от "Тюфлекчия":
  [quote#35:"Тюфлекчия"]Даже нещо повече - те искат и винаги са искали репресии за изказване на мнение, което не им харесва - примерно срещу приемането на нелегални имигранти.[/quote]

  Конкретен пример?

  Нека да позная - няма да последва.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 46. 46 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  До коментар [#4] от "dutch":

  Не, не сме (само) пред гражданска война, а пред апокалипсис.
  Защото светът се е превърнал в една циганска кочина.

  Проф. Дайнов говори за цивилизация. Но цивилизацията е преди всичко възпитание и култура, съответно тяхната зящита.
  Не може да пълниш Европа с диваци без култура и възпитание (исляма не е нито едното, нито другото) и да очакваш от това да излезе нещо добро.
  Когато дявола започне да командва парада, тогава нещата загрубяват и вървят на разпад. Изпитахме го на собствения си гръб през последните 27 години.

  Апокалипсисът апокалиптичен
 47. 47 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2117 Весело

  [quote#7:"stupid_american"]Как така изведнъж ще излезе нещо от девизи като "България на българите", след като са доказали историческата си несъстоятелност.[/quote]

  Ами аз не познавам нормален човек, който да издига такива лозунги, визирайки българите като етнос. Повечето хора просто искат в държавата да се спазват законите. Един от които гласи, че не може който си иска да си влиза през границата и да си прави каквото си иска. Нещо което правят нелегалните, които НЕ СА бежанци, защото доори не подават молби за такива. Те просто искат да си минават от тук и да не подлежат на никакъв контрол - кой е терорист, кой е убиец, кой изнасилвач. Аз за разлика от теб имам познати в Агенцията за бежанците и са ми разказвали страховити истории много ПРЕДИ да започне настоящата криза. Сега какво е не ми се мисли. Та искаме държава където се спазват законите и всеки който го прави е добре дошъл - като турист или за постоянно. Всеки който мисли че това е кенеф в който може да си вдигне къща на чужда земя и да иска всякакви привилегии заради цвят на кожата или религия - да ходи при теб, нали там такива много ги обичали. Други въпроси имаш ли?

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 48. 48 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  “...Кой легитимира анцуга – онзи събирателен образ на мафията..“ Ето кой- “...Евгений Дайнов е роден на 11 май 1958 г. в Пловдив, а по-късно живее в София [1]. Баща му е бил „рабкор“ – кореспондент на в. „Работническо дело“ – в Лондон [1]. Средното си образование получава във Форест Хил Скуул в Лондон [2]. Започва обучението си в Оксфорд през 1976 г. [1], а по-късно получава бакалавърска степен от колежа „Корпус Кристи“ на Оксфордския университет, както и магистърска степен по модерна история (1984) отново там. Преподава известно време в Оксфорд, бил е асистент в Софийския университет [1]. Евгений Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант в Института по история на Българската комунистическа партия при ЦК на БКП през 1982 година. [3]От проведената аспирантура има докторат по съвременна история на тема „История на комунистическото и работническото движение на националноосводобителните движения в Западна Европа след 1945 г.“(1985) [2] [4]. Работил е в ИИБКП. Главен редактор е на списание „The Insider“ от 1993 и директор на Центъра за социални практики в София [4]. Доцент (1999) и професор по политически науки в НБУ (2002) [2]...“ Из уики,

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 49. 49 Профил на rex
  rex
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#8] от "karabastun":

  Аз пък задавам един друг въпрос към форумците : Вие съгласни ли сте да участвате в референдум в който основния въпрос е формулиран от полуидиот ?

  Мразим Гоце и Любо Гоцев
 50. 50 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  [quote#42:"stupid_american"]Бойко Борисов също бе гост на рождения ден на Сергей Станишев[/quote]
  Същия беше казАл, че ще съди премиера на тройната коалиция, за едни изчезнали документи от канцеларията му....Пък се яви на делото и свидетелства в полза на Съсела!?

 51. 51 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#48:"Логика"] Евгений Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант в Института по история на Българската комунистическа партия при ЦК на БКП през 1982 година.[/quote] Хайде сега авторът на статията да ми каже- беше ли възможно през 1982 г. един човек да е “зачислен“ за редовен аспирант във въпросният институт, ако не е бил един от най- верните членове на бкп? И с каква НАГЛОСТ същият субект сега пита“...Кой легитимира анцуга – онзи събирателен образ на мафията..“?! Как кой- ВИЕ, КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СЕ ВПИХТЕ КАТО КЪРЛЕЖИ В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И СЪСТАВЛЯВАХТЕ СРЕДНИЯТ ЕШЕЛОН В УПРАВЛЕНИЕТО Й!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 52. 52 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  Критикувай текста, не биографията на автора?
  До коментар [#48] от "Логика":

 53. 53 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#47] от "Тюфлекчия":
  [quote#47:"Тюфлекчия"]Един от които гласи, че не може който си иска да си влиза през границата и да си прави каквото си иска. [/quote]

  Някаква конкретика, отново питам? За кои случаи става дума? Кой е настоявал хора да влизат през границата и да си правят каквото си искат?

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 54. 54 Профил на pifi
  pifi
  Рейтинг: 506 Весело

  Евгений Дайнов-крадеца крещи:дръжте крадеца....Издънката на шумкари пак заработва някой лев с екзерсис на ума си за радост на лошия "матриял"....

 55. 55 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1680 Неутрално

  Удивително е, как всички умеят да ни поднесат истината по удобен за тях начин. Дайнов е прав за много неща в този текст, но за съжаление, след като съм чел и други негови текстове, не мога да го приема като израз на някаква принципна или морална позиция, също както и правозащитните напъни на БХК, както и изхвърлянията на Баце и социалната загриженост на Първанов, Дончева и Манолова.
  Как се било промъкнало злото, кой бил отворил вратата? Що за глупост? Злото винаги е било тук, навсякъде около нас, просто е умело маскирано зад лицемерието на всички изброени по-горе публични лица.

 56. 56 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 475 Неутрално

  [quote#33:"mavrut"]Този процес се развива от 1989 и до днес, и май няма да спре! [/quote] - абсолютно прав сте, действително се развива от 1989, но реакцията на обществото през зимата на 1996/97 и последвалото правителство на Костов даде надежда, че държавата може да тръгне в друга посока, които илюзии бяха напълно разбити след 2001, правителството на Костов беше далеч от идеално - корупцията, приватизацията, Бисеров и Цонев, но се случиха и много позитивни неща, без които сега щяхме да сме на нивото на Молдова най-вероятно!

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 57. 57 Профил на pifi
  pifi
  Рейтинг: 506 Весело

  До коментар [#52] от "dobrich":

  И текста е като автора,затова няма отклонение от темата....

 58. 58 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  [quote#52:"dobrich"]Критикувай текста, не биографията на автора? [/quote] Биографията му предпоставя за какво принципно пише въпросният субект. Може да изкараш дайнов от комунизма и бкп, но никога не можеш да изкараш комунизма и бкп от дайнов- това е окончателното ми мнение! Какво друго може да пише един комунист, освен манипулации, лъжи, идиотии- всичко, което ще обслужи тезата за внасяне на нов електорат в България с цел гласуването му на избори- щото сегашният не иска да гласува за комунисти и за партиите им?

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 59. 59 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Много тежко четиво, но през анцунга.

 60. 60 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4360 Неутрално

  [quote#0:"Статията"]Злото е тук
  Намери процеп и се настани сред нас. Откъде дойде? Кой го пусна?[/quote]
  Евгенчо Дайнов,
  На твое местенце,ако бях поканен на гости
  на Серьожко Дмитриевич Станишев,
  щях непременно НА НЕГО ДА ЗАДАМ този въпрос
  Зер,ако не той лично,баща му може да е знаел
  нещо по въпроса...
  А иначе ЗЛОТО НЕ Е ИЗЛИЗАЛО,че да се налага
  да бъде "пускано".
  Зер,имащите "ЗАСЛУГИ" към България
  СТАНИШЕВЦИ,БОКОВЦИ,ЖИВКОВЦИ.....
  СА СИ ТУК СЪС СЪЩИЯ СТАТУС,
  както са си били......
  И с благородството да допуснат
  някой и друг плебей да се отърка у тях....

 61. 61 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2117 Весело

  [quote#45:"stupid_american"]Нека да позная - няма да последва.[/quote]

  Защо всеки път когато коментираш мои постове завършваш с такова изречение, въпреки че аз винаги ти отговарям? Ти нормален човек ли си, или мислиш че другите са ненормални и като използваш подобни смешни похвати ще спечелиш нещо? Ти май не си работила никога нормална работа, щото щеше да знаеш, че това е недопустимо в разговори между възрастни.

  Ето ти да четеш от сайта на БХК:

  "Настояваме също така Европейският съюз и националните правителства:

  - Бързо и ясно да заклеймят всички актове на насилие срещу роми, признавайки и обявявайки тяхната расова мотивираност;
  - Да приложат политика на нулева толерантност към публични фигури, използващи "езика на омразата" срещу граждани от ромски произход или по друг начин нарушаващи правата им."

  Значи първо - искаме да се третира специално отделна група от обществото. Всеки който се сбие с циганин щото са пияни и двамата директно бива квалифициран като расист. Циганинът - не. Той е жертвата и само може да бъде жертвата. И второ - "нулева толерантност". Това какво означава според теб? Щото аз много добре го разбирам.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 62. 62 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#18] от "stupid_american":

  Партенка?! Доколкото знам, Чърчил е ял ак бой по тия земи през ПСВ, та има логика да не ни харесва, но не съм проверявал, дали е изфабрикувано от болшевиките. Как стои въпроса с горните два цитата? Поне един да е изфабрикуван? Понеже бие на шизофрения. И не, не съм нацоиналист, а родолюбец - обичам родината си, която освен на бай Ганьо е дом и на Алеко и да се обобщава така, си е белег на надменност...

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 63. 63 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Имам добър спомен от това момче.1989 год.В кабинета на Петко Симеонов,превърнат в щаб-квартира на Клубът за гласност и преустройство.На едното бюро седеше някакъв толуп,който по-късно броеше добрите дни за демокрацията,и беше за известно време председател на Народното събрание.Този не ми обърна внимание.Другият-Красимир Кънев,се отнесе приятелски,стана,потърси лелката,която даваше пропуските за клуба,и ми съдейства да си получа пропуска.

 64. 64 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  До коментар [#53] от "stupid_american":

  Не се прави на по-тъп отколкото си.
  Тия милиони варвари дето отидоха в Германия и други страни да не би да са паданли от небето?

  Апокалипсисът апокалиптичен
 65. 65 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Ляво- толерастията, чиято еманация у нас е БХК и неговият председател , налага либерастка диктатура в Европа.
  Всяко мнение, противоречащо на идеологията на толерастите, се санкционира жестоко. Европейците биват подлагани на преследване, вкл. с полиция, уволнения, заплахи, цензура в медиите и форумите, децата биват принуждавани да ходят в джамии и да четат Корана, престъпленията , извършвани от мигранти са скривани и потулвани.

  Ляво- толераст да говори за цивилизация и демокрация е все едно проститутка да говори за семейни ценности!

  Преселването и заселването на милиони араби и африканци в Европа е най- значителният социален, верски и етнически експеримент, за които никой НЕ Е ПИТАЛ европейските граждани!

  Това надминава болшевишките експерименти на Ленин.
  Меркел е по- опасна от Ленин.

  Да защитаваш ляво- толерастката диктатура и да зовеш за култура и демокрация и върховенство на закона, е позор.

  У нас Меркелистите са известни- Борисов, Бъчварова и ляво- толерасткият кръг, чийто кандидат за президент се нарича Трайчо Трайков.

  Докато Борисов е обикновен послушник и меркантил Трайков представлява и е финансиран и медийно обслужван от идеолозите на либерастията у нас.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 66. 66 Профил на stephanco
  stephanco
  Рейтинг: 439 Разстроено

  Много трол отрано тази сутрин във форума на Дневник... УжасТъ!
  Налитат на талази опитвайки се да стъпчат какъвто и да е опит за по човешки културна дискусия... И не само в тази тема, а почти във всички касаещи България!
  Много е прав Дайнов!

  Честността е най-добрата политика! Българите ставаме все по-прости, все по-бедни, все по-болни и все по-малко ...
 67. 67 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#61:"Тюфлекчия"]Значи първо - искаме да се третира специално отделна група от обществото. Всеки който се сбие с циганин щото са пияни и двамата директно бива квалифициран като расист. Циганинът - не. Той е жертвата и само може да бъде жертвата. И второ - "нулева толерантност". [/quote] И трето- установяване на политическа диктатура на етноса цигани във всички ЕС държави, промяна на правният статут на останалото им население във втора категория граждани, които работят, за да задоволят нуждите от храна, дрехи, покрив над главата на привилегированият на етнически принцип вид граждани- циганите...Море една тънка ... за тях....

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 68. 68 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#66:"stephanco"]Много е прав Дайнов![/quote]


  За кое е прав Дайнов, за " Пред парламента бият национално известен правозащитник."

  Ти слушал ли си какви ги приказва този "правозащитник" ?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 69. 69 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1075 Неутрално

  [quote#9:"Blood Red Skies"]Пак се хвана да оплюваш личността на автора, вместо тезата му. Типичен тролски похват. И бързаш да си първи, но те изпревариха. [/quote] Коментирам общото в порфесионалните биографии на автора и неговия подзащитен. И обяснявам защо един национален предател, който от амвона на АОНСУ е насаждал чужда тоталитарна НЕдемоКРАДИчна идеология, защитава друг преподавател на АОНСУ! Без значение, че са сменили Съветската хранилка с американска. Че единия по чужда заръка плещеше по медиите за ИЗМИСЕНОТО ОТ КОМИНТЕРНА в Москва"македонско национално малцинство" в България и неговите"нарушени права"! Предателят козината си мени-нравът-никога! Призовавам прокуратурата да си свърши работата и да го прати в затвора! За национално предателство! Сега е много модерно в НАТО и на Блаканите хора да бъдат тикани в затвора с подобни обвинения! Само че за Кънев ще има основание!
  До коментар [#9] от "Blood Red Skies":

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 70. 70 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2117 Весело

  [quote#53:"stupid_american"]Кой е настоявал хора да влизат през границата и да си правят каквото си искат?[/quote]

  Ами чети бе - недей само да пишеш. Кой бил настоявал...
  Айде като съм се хванал да ти отговарям да ти пратя едно поздравче, да видиш какви ги вършат твоите братя и сестри в САЩ с бездомни черни жени подкрепящи нещо различно от Априлската линия. Да видим какво ще коментираш:

  https://www.youtube.com/watch?v=cJV41gS2c8M

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 71. 71 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#61] от "Тюфлекчия":

  Доколкото виждам, даваш ми примери, че БХК искат санкции за, цитирам:
  [quote#61:"Тюфлекчия"]всички актове на насилие срещу роми[/quote]
  [quote#61:"Тюфлекчия"] "езика на омразата" срещу граждани от ромски произход или по друг начин нарушаващи правата им." [/quote]

  Първо: ти виждаш нещо лошо в това да се санкционира насилието и езика на омразата ли?

  Второ: ти каза:
  [quote#35:"Тюфлекчия"]те искат и винаги са искали репресии за изказване на мнение, което не им харесва - примерно срещу приемането на нелегални имигранти.[/quote]
  Не виждам "примерите", които даде, да имат нещо общо. Ето защо казах, че ти примери няма да дадеш - ти нямаш абсолютно никакво уважение към фактите и просто си говориш каквото ти скимне, анцуг с ангуга ти.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1498 Неутрално

  90% от коментарите тук нагледно доказват правотата на Дайнов. Не ми е симпатичен, но тезата му за диктатурата на анцуга е непоносимо вярна.

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Весело

  [quote#58:"Логика"]Биографията му предпоставя за какво принципно прави въпросният субект. Може да изкараш Борисов от комунизма и бкп, но никога не можеш да изкараш комунизма и бкп от Борисов- това е окончателното ми мнение![/quote]
  Заменям името Дайнов с Борисов. Съгласна ли си?

 76. 76 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5689 Неутрално

  Отлична статия! Няма да бъде прочетена от тези с анцузите. Разслоението на интелектите винаги е съществувало. Въпросът е в избора, кой да води нацията. Когато изборът е в полза на анцузите, нацията е чака катастрофа...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 77. 77 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2117 Весело

  До коментар [#71] от "stupid_american":

  Айде последно и прилючвам с тебе, щото си изключително досадна и неприятна събеседничка. В смисъл - гнус ме е от тебе.

  "Езикът на омразата" е език, който толерасти като теб решават че трябва да бъде забранен. А това е нарушение на свободата на словото, защото такива като теб ще обявят всичко което не им харесва за "език на омразата". Пример - "микроагресиите" толкова популярни по кампусите в САЩ. Толкова е просто и логично - ей за това ме е гнус от теб и от още двама-трима във форума. Щото трябва елементарни неща да ви се обясняват. Айде гледай как братята и сестрите ти бият безащитна жена щото подкрепя Тръмп и се къпи в превъзходството си на доброчовек. Също да не забравиш да обявиш пълна победа в спора. Аз ще се съсредоточа върху дискусии с хора които не са обект на гавра от целия форум.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 78. 78 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  До коментар [#37] от "eti":

  Цивилизация значи добро възпитание, добри обноски, начетеност, образование, хубава музика, хубави картини, хубава литература, красива архитектура, хубави паркове, хубави дрехи, хубави и интелигентни хора.

  Анадъммо?

  Апокалипсисът апокалиптичен
 79. 79 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#77] от "Тюфлекчия":

  Дай ми конкретен пример за език на омразата, който е бил санкциониран като такъв, но според теб не би трябвало да се санкционира.

  Нека позная: такъв пример няма да последва.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 80. 80 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#72:"Логика"]Санкционира се- ама не до там[/quote]

  Питай един германец дали не се санкционира.

  У нас настъплението на либерастията е в начален етап. Все още не са овладели държавата. За сега пробват за президент.

  Борисов , Бъчварова, Цачева, която ще ги следва послушно, за мен не са същински ляво- толерасти, не са идеологически правоверни.
  По- скоро са послушници на Меркел.

  Каквато е разликата между обикновен редови комунист и надъхан партиен секретар.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 81. 81 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#72:"Логика"]Санкционира се- ама не до там[/quote]

  Питай един германец дали не се санкционира.

  У нас настъплението на либерастията е в начален етап. Все още не са овладели държавата. За сега пробват за президент.

  Борисов , Бъчварова, Цачева, която ще ги следва послушно, за мен не са същински ляво- толерасти, не са идеологически правоверни.
  По- скоро са послушници на Меркел.

  Каквато е разликата между обикновен редови комунист и надъхан партиен секретар.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 82. 82 Профил на Инспектор Стрезов
  Инспектор Стрезов
  Рейтинг: 534 Неутрално

  До коментар [#23] от "zawert":
  Кое са лъжите, бе ГЕРБер сляп? Кой от цитатите не е верен? Кое от изброеното не се е случило в Германия и Русия? Аман от предани на вожда пролетарски анцузи, за които партията е права дори когато съгреши.

  "Я з москалями не балакаю!"
 83. 83 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#75:"dobrich"]Заменям името Дайнов с Борисов. Съгласна ли си?[/quote] ЕСТЕСТВЕНО- НЕ РАЗБРА ЛИ ЗА 7 ГОДИНИ мое присъствие в този форум, ЧЕ АЗ СЪМ АПОЛИТИЧНА?! Борисов е напуснал мвр, когато е разбрал, че мвр трябва да бъде деполитизирано- какво повече да се говори за него? самите му постъпки говорят за него!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 84. 84 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2117 Весело

  До коментар [#74] от "stupid_american":

  Мдааа - като нямаме какво да кажем преминаваме в обиди. Направо се втрисам като си помисля, че хора като теб ходят по улиците и вероятно ги срещам всеки ден. Брррр....

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 85. 85 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#80:"mr. wonderworld. I vote for Alice Cooper!"]Питай един германец дали не се санкционира. [/quote] Няма нужда! Аз живея в България! Какво ме интересуват германците- същите тези, които на всяка втора дума за нас, източноевропейците, ни стигматизират и ни наричат “ксенофоби, расисти и неонацисти“? Да си гледат държавата !

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 86. 86 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Весело

  До коментар [#58] от "Логика":
  Защо не си съгласна? Борисов да не би преди да е бил член на британската консервативна партия? Пък татко му не е бил полковник от "народната" милиция, а дЕсидент????

 87. 87 Профил на CAHDOKAH
  CAHDOKAH
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#20] от "Мондиана":

  "Между другото - баща Ви, г-н Дайнов, ходил ли е на бригада? Ако да, на каква длъжност е бил - обикновен бригадир или началник? И с пижама ли е спал? "

  А Вие госпожо, или госпожица, с пижама ли спите? Защо отклонявате темата? За пижами ли ще си говорим, когато става дума за нещо друго.

  Истината има много врагове, а лъжата-много приятели.
 88. 88 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#84] от "Тюфлекчия":
  [quote#84:"Тюфлекчия"]Мдааа - като нямаме какво да кажем преминаваме в обиди. [/quote]

  Видно е, ти нямаш какво да кажеш, a?

  Ама голям симпатяга тоя твоя идол Динко, а? Как само я надува Цеца, м?

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 89. 89 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Весело

  [quote#83:"Логика"] АЗ СЪМ АПОЛИТИЧНА?![/quote]
  хахахахахахаха.....

 90. 90 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#81:"mr. wonderworld. I vote for Alice Cooper!"]У нас настъплението на либерастията е в начален етап. Все още не са овладели държавата.[/quote] Няма да я овладеят! Българите не сме като тъпите и прости германски бюргери, които не виждат по-далеч от носа си! Твърде много ни е минало през главите, за да бъдем толкова инфантилно лекомерни като германците!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 91. 91 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#90:"Логика"]лекомерни[/quote] т.е. лекоВерни

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 92. 92 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#81:"mr. wonderworld. I vote for Alice Cooper!"]У нас настъплението на либерастията е в начален етап. [/quote]

  Така е, бога ми. У нас скъпи автомобили карат Динко и Ценко (Чоков). А ей такива като Тюфлека им правят евалата. Щото громят бежанците и циганите.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 93. 93 Профил на Инспектор Стрезов
  Инспектор Стрезов
  Рейтинг: 534 Неутрално

  До коментар [#81] от "mr. wonderworld. I vote for Alice Cooper!":

  Само да ти напомня мистъре, че тази Европа, която е толкова харесвана от милиони и в която ти живееш и ползваш благата й е построена от хората, които наричаш "либерасти". Ти си анцуг драги. По тази причина нямаш думата за цивилизационните порядки.

  "Я з москалями не балакаю!"
 94. 94 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#89] от "dobrich": На кое се смееш? На факта, че съм аполитична? Ми това ми дава предимство в моята професия. Не всички хора в България са политизирани лешпери, които перат парите от черните каси на партиите и на политиците! На много места се цени аполитичността на един специалист!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 95. 95 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Весело

  [quote#93:"Инспектор Стрезов"] е построена от хората, които наричаш "либерасти". [/quote] Хайде , бе! Либерастите от кога плащат данъци- не са ли 99% в сивият сектор, м?

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 96. 96 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  [quote#87:"ХАСАН"]Защо отклонявате темата?[/quote]
  Герберти в това са майстори....

 97. 97 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Весело

  До коментар [#94] от "Логика":
  Смея се на факта че си герберка, но се представяш за аполитична....

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на CAHDOKAH
  CAHDOKAH
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#17] от "volarok":


  "Евгений, ГЕРБ че са простаци, простаци са, но опростачването започна от БСП и ДПС. А тъкмо те се очаква да заменят ГЕРБ на власт. За това да кажеш нещо?"
  Уважаеми, според Вас означава, че трябва да търпим един простак, защото в противен случай ще го замести друг? Нито едното, нито другото. Трябва да се борим да променим нещо в тая държава, т.е. да започнат да ни управляват хората с "очилцата", а не тези с анцузите и майките на нацията.

  Истината има много врагове, а лъжата-много приятели.
 100. 100 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Много добре написано и добре характеризиращо тъжната наркоманско - мутренска действителност.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK