Протести? Няма. Никога не е имало. Никога няма да има

Протест, 11 ноември

© Дневник

Протест, 11 ноемвриИмате смартфон, цъкате във Фейса и сте убедени, че сте едни модерни, съвременни хора? Помислете си пак.


Колкото по-примитивно е едно общество, толкова повече хората в него се чувстват безпомощни. Убедени са, че всяко нещо, което им се случва, е причинено от сили, върху които те нямат контрол. Богът на ветровете пуска бури, богът на гръмовете – светкавици. Ако не ги омилостивиш – да им се подмажеш качествено, жертвопринасяйки някоя девица например, та точно теб да те подминат следващия път – нямаш шанс за спасение.
Същото е отношението на примитивния човек към властимащите. Те са един вид първи братовчеди на боговете; и са също толкова сърдити, жестоки и непредсказуеми. И тям трябва да се поднасят дарове и покорство, за да (както казват руснаците, а те точно тези работи ги разбират) "сменят гнева с милост".


Това правят примитивните хора, докато все още вярват в богове и в сродни тям земни владетели. Когато престанат да вярват в такива неща, но си остават примитивни, те правят – какво?


Огледайте се около себе си. Да, българското общество демонстрира какво правят примитивните хора, когато вече не вярват в богове. Все същото, но опаковано в други идеологии.


Покорството пред и подчинението
на властимащите е всекидневие


Всеки се озърта, да не ядоса местния феодал, партиец, гангстер или присъдружен тям кмет. И, разбира се, за да го оставят вън от адресатите на своя гняв, човечецът им носи дарове под формата на подкуп. Или под формата на подчинение толкова демонстративно, та цялата общност да знае, че той не се бунтува срещу господарите си. В днешните "кафяви" медии това е особено видно.


От време на време обаче все пак хората започват да се бунтуват. Тогава се включва рефлексът, който едно време е обяснявал стихиите с лошото настроение на гневни по нрав божества, комуто не може да се противостои. В България това минава през две фази:


неглижиране и опаковане в конспиративни теории


И двете имат за цел да отрекат, че нещо съществено се случва. Защото не може да се случва. Няма как човеците да се опълчват на богове и на властимащи. Улиците са пълни с гневни човеци? Блокирани от човеци са магистрали, проходи и гранични пунктове? Даже и по телевизора ги дават?


Има ги, ама всъщност – няма ги.


Навремето, нейде към 1994 година българското общество беше стигнало до убеждението, че бунтът от 1989-90-а не се е случил. Нямало е такова нещо. Нямало е Град на истината, едногодишен блокаж на София, сваляне на Петър Младенов и на Андрей Луканов. Имало е само подпалване на партийния дом, който обаче "комунистите сами си го запалиха".


Последва бунтът от 1996-97. Към началото на 21-ви век обаче българското общество беше заличило спомена и за този бунт. Нямало е хиперинфлация, пълна липса на хляб и гориво, режим на тока, огромни демонстрации. Дори щурм на парламента е нямало.


Подобно неглижиране е самозащитна реакция на примитивния човек. След като той е убеден, че е безпомощен пред всичко, което му се случва – как така само преди години се е вдигал на бунт и е променял нещата? Не ги е. Инак, ако осмисли бунта си истински, ще вземе да стигне до заключението, че все пак нещата зависят от него. А това е прекалена отговорност за примитивния човек. По-добре да прави жертвоприношения...


Днес вече дори българското общество е по-софистицирано и не отрича очевидното: има – емпирично доказуемо е – разбунтували се хора на улицата. Но през новия век, както се софистицираше,


това общество измисляше и по-софистицирани форми
на неглижиране на бунтовете си


Хвана се за конспиративни теории, които вършат същата работа като отричането. Даже по-добра: хем виждаш хора на улицата, хем те не са "истински". Един вид – не съществуват. Нищо не се случва. Бунт няма. Защото не може да има.


В последните десет години примерите са навсякъде.


Бунтувам се против добива на шистов газ? Няма такова нещо; платили са ми руснаците. В рубли. Доказателства? "Руснаците имат интерес"... Е, аз нямам ли интерес моето прекрасно и любезно Отечество да не е дупчено, фракано и отровено от химикали? Не. Аз не съществувам, защото "това е работа на руснаците".


Има бунт за опазване на Пирин? Има, ама няма. Има шайка зелени, дето им плащат австрийците, та да затрият пистите на Цеко Минев. Доказателства? "Австрийците имат интерес..." Аз нямам ли интерес да си пазя Отечеството любезно? Явно не.


Има бунт през февруари 2013 година? Имало е, няма как да се отрече, щом самият Борисов подаде оставка. Да, ама месец-два по-късно дойде и конспиративното отрицание: хората по улиците не са били хора. Били са руски агенти. Руснаците свалиха Бойко. Защо? Защото той е антикомунист и ни пази от комунистите (и респективно руснаците). Доказателства? Само руснаците имали били интерес...


Какъв беше интересът на хората, които се запозапалваха? Абе не е имало такива хора, руска постановка...


В момента има хора по улици, площади и магистрали, разбунтували се по разни поводи. Но я да видим – има ли ги? Не може да ги има, защото няма как да се случват такива неща. Извод: това не са хора. Това са (по Цветанов) агенти на президента и на БСП. А също така: на руснаците (които, разбира се, пак "имат интерес" антикомунистът и атлантик Борисов да не купи американски самолети). И тоже: на ДПС (които, разбира се, единствени имат интерес от свалянето на антикомуниста, атлантик и демократ Борисов).


И най-паче: на мутрите – които, разбира се, имат интерес да свалят антикомуниста, атлантик и демократ Борисов точно в момента, в който той заличава корупцията. Така е според самия Борисов, който няма как да ни лъже, тъй като е антикомунист, атлантик, демократ и борец против корупцията. И освен това иска да купи американски аероплани.


Това е целта на днешните конспиративни обяснения: да се "докаже", че каквито и хора да виждаме да викат из улиците, това не са хора. Това са агенти.


А хората? Хората, за разлика от агентите, са си по къщите. Защото хората знаят нещо важно: те са безпомощни пред нещата, които им се случват. И нищо не могат да направят. И трябва да са безпомощни, защото се бунтуват само агентите. А те са лоши, защото искат да свалят Бойко, който е антикомунист, атлантик, демократ (допълнете списъка според собствените си предпочитания).


Та така. Протести няма. Никога не е имало. Никога няма да има. И само Бойко може да ни оправи, защото ние, хората, сме безсилни и безпомощни.


Цъкайте си из Фейса и си споделяйте за руснаците, комунистите, турците, мутрите и пр. В никакъв случай не се бунтувайте против нищо, за да не станете руснаци, комунисти, турци, мутри или извънземни.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (158)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  Ми не искам с вас да протестирам, Дайнов.
  Има хора на тези протести, не са много, но има.
  Но това наистина не са моите хора, има и много батки.
  С сжипки, които харчат по 30 и нагоре литра, а им е скъп бензина иначе. И те няма да платят между другото 10-те лв. отгоре годишно данък МПС, сещаш се защо.
  И да ти кажа накратко защо не протестирам, защото и да го пиша надърго и нашироко, ти пак няма да ме разбереш, ти просто не искаш друго мнение освен твоето т. нар. либерално.
  Та:
  1. Това правителство резна Истанбулската конвенция
  2. Ще резне и Пакта за миграция
  3. Вие и това не предлагате.
  Нямам време за повече, тръгвам...

 2. 2 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6059 Любопитно

  Евгений Дайнов къде организирва протести ?

  [email protected]
 3. 3 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 6077 Неутрално

  Субективен идеализъм - съществува само това, което мога да възприема.

 4. 4 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2871 Гневно

  Това май е отговора на Дойнов на Тонито за "Малуса и Бонуса"!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 5. 5 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 570 Неутрално

  Ега Ти нескопосани анализатори, ега ти логорея! Не, че ми е работа, ама малко хигиена не излишна. Особено на Дайнов!

 6. 6 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2282 Любопитно

  От толкова примитивизъм, не забелязах идея.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 7. 7 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 982 Весело

  Женя, вместо патетично да хълцаш, хващай Глишев и отивайте да блокирате АМ Люлин, и без това "Перник е БАЛГАРИЯ". Таман евентуално да стане някакъв зрелищен бой?
  Има протести, как да няма. Активистите на БСП в Златица го обясняват като "на 18.11 в софия срещу данаците и гражданската".

  Доброто е заразно
 8. 8 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1682 Любопитно

  АДМИРАЦИИ, Дайнов!

  Право в целта!

  А сега да идват русофобите, "анти"комунистите, мутробизнесмените, милиционерите.. - иначе казано ГЕРБЕРИТЕ и да храчат колкото си искат. Може и да им платят от копанята!
  !
  !!

 9. 9 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 237 Неутрално

  "И само Бойко може да ни оправи, защото ние, хората, сме безсилни и безпомощни."
  Кои сте тези "хора", Дайнов? Предполагам не тези, които бяхте преподаватели в Института по история на БКП?

 10. 10 Профил на gun
  gun
  Рейтинг: 553 Неутрално

  За съжаление Дайнов ще бъде оплют, защото, както казах и под анализа на Смилов, форумът тук се напълни с фалшиви профили, които защитават Герб с голи гърди. Фалшивите мнения вече са по-силно оръжие от фалшивите новини. Славословенията ТУК в подкрепа на Герб и отричането на вкяка критика са с една цел - да се внуши, че именно в опозиционния Дневник читателите му са про-Герб. Спирам дотук, защото очаквам редовните 44 минуса. А за да не повтарям поста си от другия анализ, ще кажа тезата си само с 1 изречение - новото поколение - тийнейджърите вече не търпят татовщината от всякакъв вид - и за разлика от нас, бащите им, нямат и спомен за търпене. Затова протестират. А че има всякаква измет на протестите, е вярно.

  За свободата на словото - форумът да е без регистрация!
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4321 Любопитно

  До коментар [#10] от "gun":

  Кои са фалшивите профили?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 13. 13 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 306 Неутрално

  "Същото е отношението на примитивния човек към властимащите. Те са един вид първи братовчеди на боговете; и са също толкова сърдити, жестоки и непредсказуеми. И тям трябва да се поднасят дарове и покорство, за да (както казват руснаците, а те точно тези работи ги разбират) "сменят гнева с милост".

  Глупостите на Миндя. Чудех се какво ли ще измисли. Понеже на протестите ходят само платените и партийците и не може да увлече масите (как да се увлече човек след някой със скъп джип протестиращ срещу цените на горивата и някак междудругото искащ оставка на правителството), сега реве че хората били примитивни. Че не ви се водят по акъла ли са примитивни? Смешници...

 14. 14 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 237 Гневно

  За съжаление Дайнов ще бъде оплют, защото, както казах и под анализа на Смилов, форумът тук се напълни с фалшиви профили, които защитават Герб с голи гърди....
  —цитат от коментар 10 на gun


  А кои истинските профили, ако може да ни обясниш?

 15. 15 Профил на Nil satis nisi optimum
  Nil satis nisi optimum
  Рейтинг: 486 Неутрално

  Участвал съм във всички "бунтове" през 90-те описани от автора и в някои неописани. През 21 в. също съм протестирал. Но след камионетка на "Атока" с мегафон не съм вървял. И сега не протестирам не защото харедвам Борисов или смятам, че той ще ме оправи, а защото намирам повода за глупав и конкретния "бунт" за безсмислен.

  Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 306 Неутрално

  За съжаление Дайнов ще бъде оплют, защото, както казах и под анализа на Смилов, форумът тук се напълни с фалшиви профили, които защитават Герб с голи гърди. Фалшивите мнения вече са по-силно оръжие от фалшивите новини. Славословенията ТУК в подкрепа на Герб и отричането на вкяка критика са с една цел - да се внуши, че именно в опозиционния Дневник читателите му са про-Герб.
  —цитат от коментар 10 на gun


  Глупости на търкалета. Фалшивите профили тук са предимно от "десебари" и прочие прикрити комуняги. Следя форума от над десет години и мога да го твърдя убедено. Славословия в подкрепа на ГЕРБ друг път, като пишете глупопсти поне плахи опити правете да изглежда правдоподобно.

 18. 18 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  До коментар [#1] от "НеКой":

  Трепери ли ти под лъжичката !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 19. 19 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  До коментар [#5] от "ralita68":

  Ти опитвала ли си го ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 20. 20 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#7] от "АзКлавдия":

  Как са ПРЪСТОВЕТЕ ?!?!?!? Литературно , а - като от златен медалист !!!! Много си готина !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 21. 21 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#9] от "Боби Бобев":

  Ти , малчо, занеш ли как приемаха в Симеоново в "онези" години !?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#14] от "Боби Бобев":

  Гузен негонен бяга !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 24. 24 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#9] от "Боби Бобев":Ти , малчо, занеш ли как приемаха в Симеоново в "онези" години !?!?!?
  —цитат от коментар 21 на КМЕТ В СЯНКА


  Да, знам. И знам на кои децата отиваха да учат в Лондон и вземаха стипендия от фондация "Людмила Живкова. И не ми викай малчо, защото навярно съм по-дърт от тебе, комуне.

 25. 25 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1457 Неутрално

  Греши г-н Дайнов, като роптае против основателя на българската държава г-н Борисов.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 26. 26 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 749 Неутрално

  Поредният нищоказващ умнокрасавец, комуто светът вечно не му е в ред.

 27. 27 Профил на ТумбаЛумба
  ТумбаЛумба
  Рейтинг: 871 Неутрално

  Господин Дайнов, вие защо не протестирахте през 70-те, а заминахте да учите в Оксфорд? Може би ако бяхте протестирали тогава, нямаше да се налага на никой да протестира сега или поне не за фундаментални неща, за които се протестира. Второ, не виждам каква е целта на статията ви. Ако целта ви е да демобилизирате и малкото останали "луди", които продължават да вярват, че протестите ще променят нещо, вероятно успявате. Казвам "вероятно", защото няма как да измеря ефекта на думите ви върху мен. Аз самата се отказах да протестирам, именно защото такива като вас от 20 години казват как да го правим, при все че нямате никаква етика, никаква протестна култура, при все че сте неспособни да формирате движения, при все че такива като вас не искат да си жертват контактите за по-големи цели, а ги използвате само за собствени. Никога няма да забравя самодоволната ви снимка със Станишев, не че имам нужда конкретно от нея, за да получа представа за това какъв сте. Вие изобщо не знаете кой сте и къде се намирате в политическия спектър, докато се опитвате да налагате "позицията" си, за която така и не става ясно каква точно е. За да имате позиция, трябва да знаете кой сте и на какво принадлежите. Трябва да имате характера и биографията на човек с позиция. Вие нямате такива характер и биография. Само дрънкате. Поне да бяхте по-оригинален, но и това не сте.

 28. 28 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#24] от "Боби Бобев":

  Чудесно . Разкажи ни тогава !!! За Симеоново. Кажи и теб как те приеха.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 30. 30 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 982 Неутрално

  До коментар [#20] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Кметче, искам да те информирам, че когато пиша коментари (както и всички останали), те НЕ СА лично адресирани до теб, не се чувствай длъжен да нацвъкваш по осем отговора под всяка статия.
  В лично качество, ако можеш да ми спестиш глуповати включвания, ще бъда много благодарна.

  Доброто е заразно
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#30] от "АзКлавдия":

  Каквото повикало това и се обадило ! Не понасям персони , които се изказват като последна инстанция. Освен това лекинко само те попитах За "ПРЪСТОВЕТЕ" Щото много съдиш хората ама те не ПАРАДИРАТ със ЗЛАТНИ МЕДАЛИ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 34. 34 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 938 Любопитно

  Дайнов брилянтен както обикновено ,дано повече демократи прочетат този текст ,за другите е все тая ,дали ще го прочетат или не ,важно е плюенето да започне сега

 35. 35 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 901 Весело

  До коментар [#33] от "КМЕТ В СЯНКА":

  "Не понасям персони , които се изказват като последна инстанция."

  Имах подозрения, че не понасяш и себе си, но не бях сигурен.:)

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 36. 36 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 923 Неутрално

  Дайнов, в БГ единствените истински протести бяха срещу Жан Виденов и отчасти през 90 година . Отчасти, защото населението тогава още го беше страх и само в София и няколко по-големи градове имаше истински антикомунистически протест.
  През 95-96 година имаше истински протест, защото излязоха и студентите.
  Къде са сега тия студенти? Дето трябва да са най-авангардната част на електората?
  Борисов с протести няма да падне. Герб е втория ешалон на БКП и като такъв е научил урока - да не се правят резки движения. Вербална подкрепа на ЕС, но вътре в БГ има сторйна организация за справяне с и без това маргинализираната дясна опозиция и десномислеща част от населението.
  Създаването на квазиюридически структури, като КПКОНПИ, за спалшване и презвземането на прокуратурата с цел разчистване на политически сметки, както и безпросветните промени в някои закони са фина настройка на посткомунистическата прослойка, пръкнала се с влизането ни в ЕС.
  Няма кой да прави протести, защото тези, които изкарват истински пари не протестират. Това е най-напредничавата част на обществото. Те са се дезинтересирали от политиката, а на тия дето им е скъп бензина няма как да бутнат наподобяващия бай Тошо ББ. Защото те са част от гласувалите за ГЕРБ.
  Единствения начин да падне от власт крадливата милиционерска шайка, е да дойде някой по -харизматичен популист от тиквоча. За да се хареса на пиещите ракийка и псуващите новините българи. Да се хареса и на тия дето си оставят обувките на изтривалките.
  Дайнов, бг сапиенса не протестира, за да сваля от власт, а щото някой могже да му направи заплатата 3 долара, но сега вече не е 1997г. То и тогава като погледнеш резултатите от изборите, ще разбереш колко комунизъм има в тъпите глави на електората.

 37. 37 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#24] от "Боби Бобев":

  Едва ли си по-дърт от баща си освен ако не си някакъв феномен. Обикновено милиционерите в България не се отличават с нищо освен покорство на ПАртията и ненавист към мислещите и свободните. Надявам се да пиша на достъпен за теб и колегите ти език. Старая се да не позвам "чужди" думи.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 38. 38 Профил на ТумбаЛумба
  ТумбаЛумба
  Рейтинг: 871 Неутрално

  До коментар [#31] от "von_seeckt":

  :) Имиджът му на cool chap е съвсем целенасочен, да се вписва по-лесно във всякакви възрастови групи и среди. И понеже тук повечето хора никога не надрастват пуберта си, много държат да са в компанията на гъзарчетата, независимо от коя част на спектъра, а не в компанията на отличниците. Затова и протестите са неуспешни и все повече приличат на тъпо парти в Студентски град.

 39. 39 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 749 Неутрално

  До коментар [#36] от "SSS":

  Ами отивай да демонстрираш, кой те е спрял! Или ти си от ония дето правят пари:))?

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2043 Неутрално

  По принцип съм се отказал да коментирам Дайнов и Слатински. Сега се помъчих да прочета посланието на агитпросветника, но не ми се получи. Вероятно съм доста трезвен и не мога да проумея защо трябва да се съгласявам с дружката на Станишев, която се гордее, че си е сложил слънчеви панели и продава на разпределителните дружества , а ние му плащаме печалбата и се топли и готви на дърва, които при изгаряне замърсяват въздуха.

 42. 42 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#24] от "Боби Бобев":Чудесно . Разкажи ни тогава !!! За Симеоново. Кажи и теб как те приеха.
  —цитат от коментар 28 на КМЕТ В СЯНКА


  Мен ме приеха без проблеми. В МЕИ-то. Пътувах 4 часа с влак предишния ден от провинцията. Учих в Електо факултета - ЕФ. И до сега си работя като електроинженер. Други въпроси?

 43. 43 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Дайнов пренася духът на Митьо Гестапото и агент Димитър от "Епицентър" тук.

  Учудени вече няма.

  "Първо – спекулациите дойдоха именно от редиците на БСП и дясното им извънпарламентарно крило" беше изречено още при убийството в Русе.
  http://vevesti.bg/192719/poshlo-i-plitko-elena-yoncheva/

 44. 44 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 749 Неутрално

  [quote#42:"Боби Бобев"][/quote]

  Е то не е много за хвалене,че са те приели в Меито. По моето студентско време имаше един лаф, че и едно магаре да сложиш и него ще го приемат.

 45. 45 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 237 Неутрално

  [quote#42:"Боби Бобев"]
  —цитат от коментар 44 на von_seeckt
  Е то не е много за хвалене,че са те приели в Меито. По моето студентско време имаше един лаф, че и едно магаре да сложиш и него ще го приемат.[/quote]
  Имаш много здраве от мене. На кандидат-студентския изпит 50% бяха двойки. Та ти какво си завършил, ако не е тайна? И не съм искал да се хваля. Комунето ме питаше.

 46. 46 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 749 Неутрално

  [quote#45:"Боби Бобев"][/quote]

  СУ, право

 47. 47 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3295 Неутрално

  Текстът е хубав и силен, защо всички обсъждат и плюят автора или се плюят помежду си, толкова е тъжно.
  Кажете нещо за написаното.

 48. 48 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 749 Неутрално

  До коментар [#45] от "Боби Бобев":

  Майтапя се естествено. Да не се обидиш. Но въпреки това си спомням, че по разни купони съм срещал разни меисти. Имаха вид и поведение на хванати от гората и грам жена нямаше сред тях.

 49. 49 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 466 Гневно

  Ето ви едно интересно четиво за протестиращите в Бургас. Дайнов за пореден път много се изложи. Това не е особено учудващо. Когато си грабил от комунизма с пълни шепи, както е плюскал младия Евгени, някои неща остават завинаги. Незвисимо, как ще се боядисаш и какъв ще се наричаш. Оставаш си червено отроче.

 50. 51 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2774 Неутрално

  Рядко ще се съглася с Е. Дайнов. Политическите тези на голяма част от ДЕСНИТЕ се отнася до комунизма , Русия и Путин . Ако все още можем да си говорим - какво искаме от тази държава ..или как я виждаме ? Ако слушаме хората и не си говорим за Путин и други глупости, нещата ляво дясно са нищо не означаващи думички.
  Вече сме малка държава . Трябва ни малка администрация (оказа се че имаме повече полиция , прокурори , съдебни чиновници от сходни по размер спрямо нас държави) Трябва ни ЕЛЕКТРОННА АДМИНИСТРАЦИЯ ( много малка възможност за субективен акт). Инвестиции в създаване или насърчаване на производството ( особено преработващата промишленост за земеделски продукти) ; Изграждане на държавни втори мрежи за насърчаване на износ за земеделските стоки или МСП (клъстери). Политики поощряващи заселване в България. Могат още десетки неща...., ако разбира се не влезем в страната на КРАСТАВИЦАТА - ПУТИН И РУСИЯ.

 51. 52 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  До коментар [#42] от "Боби Бобев":

  Коя година ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 52. 52 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 982 Весело

  Понеже гледам, че съфорумците го удариха на спомени за казармата, а Дневник вероятно чакат Тереза Мей напълно да падне от поста, преди да рачат да ни уведомят, искам да споделя нещо, което е свързано хем с Брекзит, хем с Дайнов.
  Цитирам: "Но аз, Тончо, за разлика от теб допреди две години бях член на Conservative and Unionist Party. Плащах членски внос, отговарях на писма, дарявах – макар да знаех, че Камерън няма начин да не оплеска нещата. Познавам го от средата на 90-те, когато беше асистент на Тим Ратбоун, мой близък приятел-депутат; не става момчето. Напуснах партията след идиотския му референдум, когато пое Тереза, която е по-зле и от него (нея познавам по-бегло, но не ми и трябва)"
  Край на цитата.
  С него искам да докажа, първо, че Дайнов чат-пат познава ("не става момчето"), и второ, че толкова много се смях на този пасаж, че се сетих за пловдивския образ бай Иван Карачомака и неговия безсмъртен цитат "Адолфчо, лъжеш ме нещо" (това става преди да зашие шамар на Хитлер, с когото цар Борис го карал със самолета да играят карти).

  Доброто е заразно
 53. 54 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 749 Неутрално

  До коментар [#42] от "Боби Бобев":Коя година ?
  —цитат от коментар 52 на КМЕТ В СЯНКА


  Прекаляваш кмете! Ти още малко ще го питаш, как е жена му в леглото.

 54. 55 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  До коментар [#45] от "Боби Бобев":

  Един изпит е доста малко все пак. признай си го. В ЕФ влизахте с 3-ки на изпита.
  Очаквам компетентния ти разказ за Симеоново.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 55. 56 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#45] от "Боби Бобев":Майтапя се естествено. Да не се обидиш. Но въпреки това си спомням, че по разни купони съм срещал разни меисти. Имаха вид и поведение на хванати от гората и грам жена нямаше сред тях.
  —цитат от коментар 48 на von_seeckt


  Не се обиждам. През 1975 г. образованието все още имаше ниво.

 56. 57 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#46] от "von_seeckt":

  Значи Данито Кирилов ти е колега - гордей се !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 57. 58 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1709 Неутрално

  ........ЕВГЕНИ е продукт на ПРЕХОДА .....!!!!.....не ,че е лошо ....мнозина сме продукт именно на ПРЕХОДА -затова тълкуваме двуяко процесите които протекоха последните 30-ет години.......!!!!!!?????.......аз искам да споделя с форума нещо което ме РАЗТЪРСИ из ОСНОВИ.....!!!!!?????....... написано от за мене ЧОВЕК ЛЕГЕНДА в БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА......!!!!!!.... https://www.blitz.bg/vsyaka-nedelya/ekskluzivno-v-blits-kevork-kevorkyan-kakvo-se-sluchva_news639687.html

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 58. 59 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3036 Неутрално

  Бе има протести, ама са много рехави.

  И искат неща, които са много общи - "За по-добър живот, за по-достойно заплащане, бла, бла". Ми като не ти харесва заплащането смени си работата. Или па научи нещо ново и смени професията с някоя по-скъпо платена.

 59. 60 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3295 Весело

  До коментар [#58] от "kesh":

  ченге - легенда, да бе, да.
  но текстът бива, чак да не повярваш, че той го е написал.

 60. 61 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8066 Неутрално

  То покрай сухото, гори и суровото. А руснаци, че се промъкват на българските протести, за да искат нещо за Русия е факт. Например вчера в руската преса излизат заглавия, че българите протестират, защото в български санаториуми се лекували украинци, участвали в конфликта в Луганск и Донецк.

 61. 62 Профил на Погледни ме в очите!
  Погледни ме в очите!
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Поздравления на Евгени Дайнов за прекрасната статия! По силата с която плюват и определени "коментиращи" се разбира колко е прав авторът.

 62. 63 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#10] от "gun":
  До коментар [#12] от "hamiltonf":
  До коментар [#14] от "Боби Бобев":
  До коментар [#29] от "Чардо":

  Предмет на темата ви могат да бъдат двата идентични и съседни коментар [#7] от "SaveBG" и коментар [#8] от "extraCACA" в https://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2018/11/14/3346126_vsichki_sredstva_s_koito_rabotim_sa_s_iasen_proizhod/

 63. 64 Профил на Погледни ме в очите!
  Погледни ме в очите!
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#36] от "SSS":

  +++++++++++++++++++++++++...

 64. 65 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2246 Неутрално

  Те това е примитивният "интелектуален" мироглед- нещо като не им харесва, то хората са примитивни. Само те ,забележете, имат потенциал да определят ,ръководят ,заклеймяват .Изживяват се друго семе, висша раса, "интелектуалци"- ахаха !

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 65. 66 Профил на Чубакът
  Чубакът
  Рейтинг: 303 Неутрално

  За съжаление Дайнов ще бъде оплют, защото, както казах и под анализа на Смилов, форумът тук се напълни с фалшиви профили, които защитават Герб с голи гърди. Фалшивите мнения вече са по-силно оръжие от фалшивите новини. Славословенията ТУК в подкрепа на Герб и отричането на вкяка критика са с една цел - да се внуши, че именно в опозиционния Дневник читателите му са про-Герб. Спирам дотук, защото очаквам редовните 44 минуса. А за да не повтарям поста си от другия анализ, ще кажа тезата си само с 1 изречение - новото поколение - тийнейджърите вече не търпят татовщината от всякакъв вид - и за разлика от нас, бащите им, нямат и спомен за търпене. Затова протестират. А че има всякаква измет на протестите, е вярно.
  —цитат от коментар 10 на gun


  И в крайна сметка кой ходи на протестите, няма значение. Ако някой иска протест на клонирани и колосани ентелектуалци с евробюрократична вербална закалка, да се гръмне. Жилката на истинската демокрация е в това да можеш да подкрепиш своя съгражданин независимо от социалното му положение. В България обаче царува родово-племенна система - „мъ тос ье от тъпити и беднити, аз тях не дружа“. После същите ходят на граждански сбирки и поучват другите как се гради общество.

  А щом и с Дайнов сме на едно мнение, значи ножът да е опрял до кокала и горното е станало вярно.

  "The nation which can prefer disgrace to danger is prepared for a master and deserves one." || Economic Left: -3.75 || Social Authoritarian: 1.38
 66. 67 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  До коментар [#56] от "Боби Бобев":

  В ония години ви освобождаваха от БНА. Ти уреди ли се ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 67. 68 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 294 Неутрално

  "Мутри яхват протести, отмъщават си за Баневи и други олигарси"
  "С излизането от сградата, навън ме чакаха 50-тина младежи под 20- годишни, придружени от активисти на партия “Възраждане” с викове “Оставка” и “Мафия”. Приближих се към тях и попитах с какво аз, като кмет, не съм си свършил работата? Отговор нямаше."
  http://vevesti.bg/196889/mutri-yahvat-protesti-otmashtavat-si-za-banevi-i-drugi-oligarsi/

 68. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 70 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2530 Неутрално

  В началото умнокрасивите комунисти се превъзбудиха.Първо,опитаха се да използват убийството в Русе,удариха на камък.После,като почнаха "протестите"си помислиха,че "народният гняв"ще измете управляващите.И тая излезе ялова.Петдесетина лумпени тук и там,с дибилни искания ,нищо не могат да постигнат.Затова сега пак са обидени на народа си.

 70. 71 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#56] от "Боби Бобев":В ония години ви освобождаваха от БНА. Ти уреди ли се ?
  —цитат от коментар 67 на КМЕТ В СЯНКА


  Нещо греши. В онези години НЕ освобождаваха от армията.

 71. 72 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2246 Неутрално

  [quote#71:"Боби Бобев"][/quote]

  Правилно, това с освобождаването дойде някъде след '85-'86 година.

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 72. 73 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 578 Неутрално

  Дайнов е фрустриран на тема Борисов. Готов е да стане ортак и с Путин, само и само да е "против". НЕКОЙ /№1/правилно е написал защо не протестира. Защото там наистина са батки, футболни агитки, лузъри и много долно ниво по възпитание хорица. Контингентът на Възраждане и БСП. Чета по форумите неграмотните им цинични постове, видях кои са им лидерите...особено тия дето съвместявят и ролите на "майки".
  Предостатъчно ми е.

 73. 74 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 299 Неутрално

  Отдавна намирам за скучно да "плюя", та дори по осемхилядници, като Дайнов. Миналото му го изяжда отвътре, и това е изписано по лицето. Жал ми е за него... Много се възторгвам от фосили, от доброто синьо минало, дето бяха 2:1:1 ченге, комуне, отроче...
  Те ще се познаят...

  roo
 74. 75 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1543 Неутрално

  "Мутри яхват протести, отмъщават си за Баневи и други олигарси""С излизането от сградата, навън ме чакаха 50-тина младежи под 20- годишни, придружени от активисти на партия “Възраждане” с викове “Оставка” и “Мафия”. Приближих се към тях и попитах с какво аз, като кмет, не съм си свършил работата? Отговор нямаше.
  —цитат от коментар 68 на plebs


  шшш, палячо... Тодоров да се радва че в СЗ кьорав журналист нема, щото заради безобразията, дето чух и видях лятото там, в София отдавна да са го закачили на някоя лампа... рядко нагла твар

 75. 76 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  До коментар [#34] от "Stewie":


  Дайнов брилянтен както обикновено ,дано повече демократи прочетат този текст ,за другите е все тая ,дали ще го прочетат или не ,важно е плюенето да започне сега
  —цитат от коментар 34 на Stewie


  Абе като гледам май демократите се дистанцират от словесната тирада на Миндянския рок фест джизъс...и само комунета като теб и Сенчестия му се кефите...що така. имаш ли някаква идея?

 76. 77 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1543 Неутрално

  До коментар [#68] от "plebs":

  иначе, за "протестиращите" пичлемета мога и да се съглася, в тоя град половината са живи умрели, а останалите толкова овъртолени във всевъзможни зависимости, че и през ум не би им минало да направят некво резко движение... само не е ясно тия от вевести кви мутри са ги подгонили, при положение че щерчицата на Асен вече кой мандат кисне в общинския съвет, па и само тя да беше... конкуренция неква освен да се е заформила хахах

 77. 78 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 613 Неутрално

  САМИ СИ ГО ПОДПАЛИХА ЗА ДА СКРИЯТ ПАРИТЕ ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ НИ ДРУЖЕСТВА И ДА ГИ ПРИСВОЯТ ПО ПОСЛЕ , ДС АГЕНТУРАТА НИ СЪЩО Я ПРИКРИХА ПО ТОЯ НАЧИН , БЯХ В КРИЛОТО НА МОСКОВСКА СЛЕД ТОВА , СТАЯ ГОРЯЛА НЯКОЛКО НЕ ПАЛЕЖИТЕ БЯХА СЕЛЕКТИВНИ , СЛЕД ТОВА ГОЦЕВ И КРЪЖЕЦА СПОРТИСТИ ОКОЛО НЕГО МНОГО РЯЗКО ЗАБОГАТЯХА ТИ ОСТАВИ ТОВА АМИ ТИЯ КОИТО ОТЦЕЛЯХА ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ СА НА ВЛАСТ СЕГА ,ПОЛИТИЧЕСКА ФИНАНСОВА И ДР..........., послеслов крилото на московска е съвсем отделна сграда и протестиращите нямаше откъде да знаят че и там е партийния дом , че да го палят

 78. 79 Профил на Dimitri Damianov
  Dimitri Damianov
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#29] от "Чардо":

  Много от старите форумци я караме по инерция и чакаме нещо да се случи ,ама не се случва !!!!!!!!!!!!!!

  И аз съм така от доста време...

 79. 80 Профил на Dimitri Damianov
  Dimitri Damianov
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#72] от "schwimmwagen":

  С освобождаването от казармата всички се бъркате... Аз съм я карал доста преди датите които споменавате. Една, две, че и три години след мен научавах за кой не е влязъл, заради това или онова... Имаше разни мишоци, които ставаха студенти и като си първокурсник виждаш разни дет са по-малки от теб с по година - две...
  Иначе за автора както доста пъти, попресолил е нещата...

 80. 81 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1717 Неутрално

  А Дайнов защо се прави, че летните протести от 2013 г. не ги е имало? Ах да, той нали е приятел с Буруджиева и Станишев.

  Norman Granz е гласувал за Румен Радев на балотажа през 2016 г.
 81. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 82. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 87 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#71] от "Боби Бобев":

  Разкажи ни сега за Симеоново как ставаше - пробвах - помниш.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 87. 88 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 3009 Неутрално

  [quote#45:"Боби Бобев"]
  —цитат от коментар 46 на von_seeckt
  СУ, право[/quote]

  С кандидадстване в районият комитет на партията?

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 88. 89 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#54] от "von_seeckt":

  Ти ни разкажи за данито.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 89. 90 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#88] от "korc":

  Вероятно е учил в Симеоново и той. и сега лекинко ни омагьосва.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 90. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 93 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Весело

  До коментар [#92] от "nv":

  За ПРЪСТОВЕТЕ ли говориш ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 93. 94 Профил на Погледни ме в очите!
  Погледни ме в очите!
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#85] от "Stewie":

  Не си ли забелязал, че има една групичка "коментиращи" дето се намесват с цел да блокират дискусията като атакуват със всякакви средства тези които имат мнение различно от тяхното. Гледат да те изкарат от равновесие с лични нападки и те отклонят от темата като с провокации те оплитат в мрежата си и генерират безсмислени диалози. Нека да ги игнорираме и не им даваме трибуна, това е ОТП - Организирана Тролска Група... Дръжте си на тезата и не им обръщайте прекалено внимание. Успех! ;)

 94. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 97 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  До коментар [#95] от "nv":

  Кажи ни кои са демократите в управлението в момента - точно и ясно.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 97. 98 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3650 Неутрално

  До коментар [#47] от "boevbisser":

  Миэ питай Кмета, той ще ти каже

 98. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 99. 100 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 466 Неутрално

  За покорството е прав. “Преклонена главица сабя не я сече” - ДНК на роби.
  Да идва демокрацията

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK