Как България тихо се феодализира

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (57)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3000 Неутрално

  Смилов , Смилов ...колко ти плащат от "Дойче веле", че да си струва да се излагаш ?!

  [email protected]
 2. 2 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 710 Неутрално

  След тежкия скандал с раздаването на българско гражданство - политика, която от години е лицето на ВМРО, "воеводата" получи като компенсация югозападната тема Македония плюс лиценз да води индиректни преговори с премиера Заев. И Каракачанов ги поведе, както си знае - от спора за езика, през идентичността на Самуил, та чак до общата ни историята до 1944 година. След тези преговори не се знае дали въпросната обща история ще бъде призната от македонците, но със сигурност рязко ще намалеят шансовете ни за обща история днес.

  Смилов, ако искаш като Жельо Желев да им клекнем за всичко на макетата си е твой проблем. Ние не мислим, че трябва да отстъпваме. Македонски език в ЕС не трябва да има и няма да има. То си е някакъв правен абсурд, не може държава, която се казва Северна Македония да има несеверномакедонски език...

  Между другото, ето ти още нещо по темата.
  Може би и Ботев трябва да им отстъпим...


  - Признаването и съобразяването с историческите и лингвистичните факти ни най-малко не означава заплаха за суверенитета на Р Македония. Един език в две, че и в повече държави, не е непознато явление. Манипулациите и лъжите обаче застрашават суверенитета на науката. Защото в Р Македония многочислените последователи на коминтерновската доктрина - филолози, етнолози и историци - с помощта на вътрешноезиков превод, достигащ до плагиатство, съчиняват история, подменят факти, прекрояват текстове, при това, забележете, не само на българските автори от Македония, но и на автори от Мизия и Тракия. Само един пример от многобройните ще ви дам. В "Речник на македонската народна поезия" са прекодифицирани Ботевите стихове от "На прощаване": "Нем жалаj, маjко, нем плачи, ќе станам, маjко, аjдутин, аjдутин, маjко, бунтовник / Не можам, маjко, да гледам / Дек турци, маjко беснеат...", а в друг сборник е публикувана широкоизвестната из цяла България песен за Райна Княгиня от Панагюрище като "македонска": "Аjде, наjдете ми Раjна Попѓоргова, Райна кумитката. / Ниту jа колете / ниту jа бесете / Мен jа доведете. Jаз ќе jа попитам: Коj соши баjрако / Коj му тури знако. / Смрт или слобода." Такава е техниката за системното прилагане на вътрешноезиковия превод от книжовнобългарски на прекодифициран и частично конструиран български език от западен тип.

 3. 3 Профил на oIo
  oIo
  Рейтинг: 485 Весело

  шишковците в управлението не харесват тази статия - вдигат кръвно!

 4. 4 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2370 Неутрално

  В Дневник ако не импийчват Тръмп, то бутат българското правителство. :)

  И двете без успех както се вижда. ;)

 5. 5 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1277 Неутрално

  "негативите от скандалите да бъдат обрани от по-долните нива в йерархията на ГЕРБ"
  Крайно време е отговорните да си понесят отговорността. Не може при всеки дребен скандал предизвикан от някой си някъде цялото правителство да хвърля отставка. Този, който е сбърал - той да си носи отговорността и да си дава отставката.

 6. 6 Профил на KLINGON
  KLINGON
  Рейтинг: 364 Весело

  Много българи не са запознати с процесите на феодализиране в средновеловието, но си мълчат и не се излагат като др.Смилов.

  "...Срамно е ние да сравняваме силата си с такива гламавци, каквито са турците…"... из дописка на Васил Левски до в. Свобода, публикувана на 13.02.1871 г.
 7. 7 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1042 Неутрално

  Шишман не беше ли последния цар?

  ФАТАЛНА ГРЕШКА: https://fatalerror.bg
 8. 8 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 803 Разстроено

  Много хубава статия на г-н Смилов. Чето я и ми стана тъжно. ГЕРБ и патриотите си имат "феоди", ДПС си има "вакъфи", комунистите си ги знаем.
  Само "Демократична България" си няма нищичко! Останаха горките бедни като парии, като роби и крепостни селяни, за да им се смеят "Обединените консерватори"...

  "Alle bisherigen Bewegungen waren Bewegungen von Minoritäten oder im Interesse von Minoritäten. Die proletarische Bewegung ist die selbständige Bewegung der ungeheuren Mehrzahl im Interesse der ungeheuren Mehrzahl." - Karl Marx, Friedrich Engels, Manifest der Kommunistischen Partei. MEW 4, S. 472
 9. 9 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2743 Неутрално

  Не бъркайте феодализиране с криминализиране.

 10. 10 Профил на vesela
  vesela
  Рейтинг: 297 Неутрално

  Борисов има една грижа - да остане на власт колкото може по-дълго. Затова обществените интереси нямат никакво значение за него. Обществото само трябва да узрее, за да брани интересите си - реформи в съдебната система, образованието, здравеопазването и прозрачност в публичния сектор. Докато това не стане, ще има най-различни абсурди, като например протест срещу опозицията в защита на правителството.

  vesela
 11. 11 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3000 Весело

  До коментар [#8] от "Günther":

  "Демократична България"си има феод - "Дойче веле"
  ИЛИ "Дойче веле"си има феод
  "Демократична България"
  ---------------------
  все тая .............................:)

  [email protected]
 12. 12 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 803 Любопитно

  Хубаво е, че в любимата ни медия се пише за феодализирането на България, но аз съм притеснен.
  Днес няма нито ред за развихрящия се ЛГБТ+++ скандал със запаления билборд във Варна и това е странно!
  Декларации днес излязоха във Фейсбук не само от Младежкото ЛГБТ+++ движение, ами и от София Прайд, а тук да няма никакво медийно представяне. Това е притеснително!

  "Alle bisherigen Bewegungen waren Bewegungen von Minoritäten oder im Interesse von Minoritäten. Die proletarische Bewegung ist die selbständige Bewegung der ungeheuren Mehrzahl im Interesse der ungeheuren Mehrzahl." - Karl Marx, Friedrich Engels, Manifest der Kommunistischen Partei. MEW 4, S. 472
 13. 13 Профил на KLINGON
  KLINGON
  Рейтинг: 364 Неутрално

  До коментар [#12] от "Günther":

  ти сериозно ли? :)

  "...Срамно е ние да сравняваме силата си с такива гламавци, каквито са турците…"... из дописка на Васил Левски до в. Свобода, публикувана на 13.02.1871 г.
 14. 14 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1864 Неутрално

  Най-важното за двете ГЕРБ и БСП е, да се направи една тръба от шлема на Гоце и "Белене". След това, в почивката до следващия обир, да отдадат почит на Тошо от Правец, като поднесат венци заедно със Златев на паметника му.

 15. 15 Профил на Добрин Илиев
  Добрин Илиев
  Рейтинг: 268 Неутрално

  Най-важното за двете ГЕРБ и БСП е, да се направи една тръба от шлема на Гоце и "Белене". След това, в почивката до следващия обир, да отдадат почит на Тошо от Правец, като поднесат венци заедно със Златев на паметника му.
  —цитат от коментар 14 на Ще върнем България в Европа


  Друго си е да си красив и умен (като тебе). Виж какви лилави идеи предлагаш.

 16. 16 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2996 Весело

  Все пак феодализма е къде , къде по прогресивен от робовладелския соц !

  Всички бяхме роби на труда изключая червените патриции ...

 17. 17 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 710 Неутрално

  До коментар [#12] от "Günther":

  Направо съм в потрес.
  И БХК мълчи. И ПЕС.
  Сигурно нямат свобода на словото...

 18. 18 Профил на directino
  directino
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Да се говори за обща история до 1944 г. е голяма дипломатическа грешка. Много лесно можем да си представим как приемат подобни коментари македонците. Колкото нас започват да ни обливат топли чувства към Турция, когато Ердоган заговори за общата ни история до 1878 г...

 19. 19 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 710 Неутрално

  Много интересно как някой започва да ни обяснява, че нямаме право да си отстояваме правата. Защото северно там еди кои си нямало да могат да кандидатстват за еди какво си. Ми ние сме България бре.
  Нашите интереси са най-важни.
  Който иска да се сърди.

 20. 20 Профил на Todor Plamenov
  Todor Plamenov
  Рейтинг: 287 Весело

  От всички медии в Дневник могат да се прочетат най-неадекватните политически анализи.

 21. 21 Профил на Gligani
  Gligani
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Смилов явно е готов да подари историята ни и културното ни наследство на Македония. Надявам се, че няма да го позволим и за тази цел Каракачанов би бил от много повече полза отколкото Смилов.

 22. 22 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 719 Неутрално

  Става ми вече досадно с подобни дежа вюна "дяволът чете Евангелието". Освен това леко одрасква интелигентността и интелекта ми. Съжалявам г-н Смилов. Нищо лично.
  Зала с криви огледала. Там човек се смее по правило. Тук съм леко омерзена, защото и Смилов е интелигентен човек.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 23. 23 Профил на oziris
  oziris
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  Дъбър анализ на Смилов и аналогията е доста добра. Не случайно много граждани гласуват с краката си, емигрирайки на запад, именно поради системното пожертване на обществения интерес в полза на няколко феофали и вакъфи.

 24. 24 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2328 Неутрално

  Гн Смилов , когато си взривил самодоволството на Гражданите за Европейско развитие , вече е постижение.

  SHADOWS of SOFIA
 25. 25 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2328 Неутрално

  До коментар [#22] от "Реми":

  Добре де Ками , ама не можеш да отречеш , че провокира емоциите ти.

  SHADOWS of SOFIA
 26. 26 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 803 Неутрално

  До коментар [#13] от "KLINGON":

  Абсолютно напълно сериозно! Фейсбук гърми особрно в средите на демократичната общественост. Дори се зачудих каква ли поредна далавера са направили ГЕРБ, която искат да прикрият, за да се раздухва пак поредната ЛГБТ+++ истерия. Съвсем сериозно, дали не се е спретнало някое разширение на феодите във Варна и в Бургас, че да се предизвикат поредните спонтанно организирани във Фейсбук протести?

  "Alle bisherigen Bewegungen waren Bewegungen von Minoritäten oder im Interesse von Minoritäten. Die proletarische Bewegung ist die selbständige Bewegung der ungeheuren Mehrzahl im Interesse der ungeheuren Mehrzahl." - Karl Marx, Friedrich Engels, Manifest der Kommunistischen Partei. MEW 4, S. 472
 27. 27 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 719 Неутрално

  До коментар [#22] от "Реми":Добре де Ками , ама не можеш да отречеш , че провокира емоциите ти.
  —цитат от коментар 25 на КА2


  Странно предположение, по-скоро е фрустриращо. Едно е да чета не достатъчно грамотни и доста арогантни "коментари" на тролове, съвсем друго е да прочетеш материал от умен и културен човек, написал Евангелието наобратно/в преносен смисъл разбира се/.
  Някак е тъжно. И нямам дефицит на емоционални дразнители, само професията ми предоставя достатъчно, а темпераментът ми в личен план допълва, че и препълва емоционалния ми живот.
  Благодаря ти за вниманието, жив и здрав!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 28. 28 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2328 Неутрално

  До коментар [#27] от "Реми":

  Поздрави Доктор Ж Христов.

  SHADOWS of SOFIA
 29. 29 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 719 Неутрално

  До коментар [#28] от "КА2":

  Док, въпреки че не се познаваме, не отминавам поздрав, без едно сърдечно "благодаря"!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 30. 30 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  "воеводата" получи като компенсация югозападната тема Македония плюс лиценз да води индиректни преговори с премиера Заев. И Каракачанов ги поведе, както си знае - от спора за езика, през идентичността на Самуил, та чак до общата ни историята до 1944 година.
  _____________________________________________________________________________

  За много неща ,не съм съгласен с ''Шкембе войвода'' , но не мога да отрека , че по въпроса за т.нар. ''Северна Македония'' , той е абсолютно прав.
  Те , това е начинът да се третират крадците на идентичност ,по Вардарско!
  Те, само от това разбират ...
  Призивите за ''Со кротце-со благо'' ,са контра-продуктивни ...
  На главите ни ще се качат, така да знаете
  ...Еле пък тоя сърбоман-Заев , дето вони до небесата на югославското ''УДБ-а''!
  На каква база , да преговаряш за история ,с крадци и фалшиикатори, бе?
  Кажи си им Истината в очите , и във прав текст, и не им оставяй възможност да си го тълкуват ,както им кефне и във техен интерес!

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 31. 31 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4337 Неутрално

  Вакъфът е феодална единица в Османската империя, състояща се от имоти и население, чрез която публична институция е набирала средства за своята издръжка.
  =======
  Не е много вярно това.
  Вакъфа е финансова организация на доброволни начала, имаща грижата да подпомага главно с пари.....
  За имоти и други неща, вакъфите не са толкова активни.

  Bukalemun
 32. 32 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 597 Весело

  Тия неспирни умнокрасиви пустосвания сигурно разсмиват и коня изпод чиято опашка излизат :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 33. 33 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  ....То и без това , т.нар. ''Договор за добросъседство'' ,
  си прилича на ,ни повече-ни-по-малко на ...
  Договор между американските посолства е София и Скопие!

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 34. 34 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Ами тихо, ние постоянно крещим и там "отгоре" не чуват.

 35. 35 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 294 Любопитно

  От феода на Моника ли се дочува този тежък стон? :)

  "Висшето изкуство на войната е изобщо да не се биете, а вместо това да подкопаете всички ценности на страната на врага докато възприятието на реалността от негова страна не бъде изкривено до такава степен, че повече да не ви възприема като враг и вашата система, цивилизация и амбиции да му изглеждат като алтернатива на неговата собствена, ако не желана, то възможна, по-добра, отколкото изглежда. ..."
  Из "Пропаганда и методи на психологическата война в КГБ – няма митове, реалност са"

 36. 36 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 925 Весело

  гербавите бягат от истината като дявол от тамян ,браво смилов ,само така !

 37. 37 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  България не се феодализира , тя се мафиотизира. В днешния свят да се говори за феодализъм е неточно.

 38. 38 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  В Дневник ако не импийчват Тръмп, то бутат българското правителство.
  —цитат от коментар 4 на realguru


  Тръмп ще види втори мандат през крив макарон. Борисов ви е назначен за пет мандата. Все пак е лицето и най-сериозната инвестиция на ужасяващата корупция и мафия в България.

  Vernam Cipher
 39. 39 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5046 Неутрално

  Изказа се смилов, както винаги с неточности и в защита на червените комундели.

 40. 40 Профил на leslin
  leslin
  Рейтинг: 606 Неутрално

  Тая морда горе на снимката докога ще я гледаме да се развява във властта.Няма ли достойни хора,и компетентни.Бива го да се спотайва в нАпечени моменти,и да раздава нашите пари,в повечето случаи на хрантутници.

 41. 41 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7886 Неутрално

  Хубава статия и по-важното, че е вярна. То не че Борисов е чел българската история.

 42. 42 Профил на Miguel Ramierez
  Miguel Ramierez
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Тоа па, бавно.

  1.618
 43. 43 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Смилов, Смилов... смисъл няма в написаното, защото нямаш мисъл за 5ст.

  Борисов оцелява ЕДИНСТВЕНО и САМО защото няма смислена алтернатива!
  Затова и Европа и САЩ го къткат, затова и българина гласува за него.

  Аналитичното ви мислене на всичките "анализатори" е тотална скръб.

 44. 44 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#40] от "leslin":

  няма.

 45. 45 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4774 Весело

  До коментар [#2] от "НеКой":

  Ха ха македонския език враг номер едно на демокрацията в България! В кой век живееш ?

  klimentm
 46. 46 Профил на espresso
  espresso
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Хубава статия, но при феодализма поне се знае кой е феодалът, стои там с името си и понякога си носи отговорността - докато тук повечето хрупат тихичко под масата.
  Иначе е вярно, че ББ от борбения бате Бойко постепенно става беззъба баба Бойка.

  ГЕРБ - Граждани... Европейско... Развитие... - баси тъпия виц.
 47. 47 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#36] от "Stewie":

  гербавите бягат от истината като дявол от тамян ,браво смилов ,само така !
  ............
  Истината, драги ми смехурко, ТИ специално, няма да я рабереш дори да ти влезе отзад.
  За Смилов не е така, виж, той добре знае защо и за колко пише.

 48. 48 Профил на Поручик Балканец
  Поручик Балканец
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Обаче господарите на Дойче веле се отнасят повече от благосклонно към Бат'Баце. И правят бизнес с него, и келепирят на негов гръб, и си правят политически уговорки, и PR. Точно както венецианците към Иван Срацимир от II българско царство, царство му небесно и на него, и на царството му. А самият Бат'Баце покрай тях дотолкова си е повярвал, че се е самозабравил вече не му пука за реалностите. Накрая ще му обърнат гръб, а той пак ще кълне нас, заради чипа ни, калпавия мат'рял и "акъла, колкото на кучето му". Понеже той вече "аристократ", а ние го излагаме.

  На господарите сме им криви само ние, обикновените българи. Презрени, прости, глупави, инертни, и нелицеприятни. Затова не ни искат в Шенген и в Еврозоната, понеже не се вписваме в представата им за западняци. Като на парти, на което ние никога не ще бъдем поканени. Един мой познат румънец казваше "И към вас се отнасят като към нас, хубава страна, но жалко, че е населена!". Който не вярва да почне да чете Дойче Веле, там си личи ясно линията на "водещия офицер".

  Зор ще видят докато ни уморят и тук останат само едни прости и неграмотни цигани. Тогава ще могат спокойно да ликвидират и продадат всичко. В това число Пиринския край на Македония. За какво им е война, след като си имат Бат'Баце? Пък и други, като него...

 49. 49 Профил на dlagnikov
  dlagnikov
  Рейтинг: 824 Неутрално

  До коментар [#19] от "НеКой":

  Този титан на форума ми напомня Алековия Бай Ганьо, който в банята под учудващите погледи на околните, удряйки се в косматите си гърди викал:булгар!булгар!

 50. 50 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2709 Неутрално

  До коментар [#11] от "karabastun":

  не знам за феоди,ама Смилов и за обикновен васал не става!

 51. 51 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2709 Неутрално

  До коментар [#20] от "tosho_toto":

  Е,Дневник е лява медия,пуска други леви медии,като ДВ.

 52. 52 Профил на Kiril
  Kiril
  Рейтинг: 287 Неутрално

  До коментар [#20] от "tosho_toto":

  Свободен си да не го четеш.

  До коментар [#21] от "Gligani":

  Каракачанката стопява българската армия и продава българско гражданство на чужди лица за мизерната сума от 10 000 лева а ти твърдиш, че го бива за нещо?


  До коментар [#22] от "Реми":

  Спри с халюциниращите гъби. Нормалният свят те очаква.

  До коментар [#36] от "Stewie":

  Според ГЕРБ, България е най-добре от когато и да било. Нищо, че емигрират повече хора отколкото през Турско.

  До коментар [#32] от "Нагъл Визионер":

  Бъркаш. Умнокрасивите тропат с крак намусено. Смилов ти анализира ситуацията кристално.

  До коментар [#48] от "Поручик Балканец":

  Така е.

  https://imdb.com/title/tt1279083/ + http://socrates.else.is/ + https://chitanka.info/books/category/filosofia + https://tutanota.com
 53. 53 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 446 Неутрално

  "Според ГЕРБ, България е най-добре от когато и да било. Нищо, че емигрират повече хора отколкото през Турско."

  Не според ГЕРБ , а според официалната статистика(не само българската) .
  Или ще ми посочиш година , в която БВП надхвърля 100 милиарда лева, Може би по времето на бай Тошо?
  Не можеш, нали!
  А колко са емигрантите "през Турско" - кажи го де робство!
  Ама, ако е било робство, требе да е било трудно да емигрират. Както беше и през коминизъма - направо трепеха, ако те барнат около оградата на границата.
  Тя стана една... забърка се един проблем - кога е било робство и кога някой е бил свободен да избира къде да си вади прехраната.
  Доколкото съм запознат "през Турско" е можело да ходиш "на запад", да учиш там и т.н. И сега е така - даже е по-лесно. Та въпросът е -за що бе това сравнение ? Нещо доказва ли? Например, колко зле е България в момента, по зле от ....например преди 30 години?
  Не, нали!
  А за Смилов ....по-добре нищо.

 54. 54 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1138 Неутрално

  Един факт в статията на Смилов не може да се отреча - назовал е най-главното, определящото, макрорамката на българското настояще - феодализиране на жизнената среда. Това е главното, което касае България и определя живота ни. Като добавя и още един факт от ежедневието ни, отбелязан от пост 37

  ...България не се феодализира , тя се мафиотизира...
  —цитат от коментар 37 на tacheaux
  , ще се получи картината на българското общество - феодали, бандити, стадо.

 55. 55 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 646 Неутрално

  Това не е новина и не е от вчера. Както казвам и съм казвал управлението на България, както и политическата система може да се охарактеризира като пост-комунистически нео-феодализъм с елементи на демокрация.

 56. 56 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Борисов се доказа като неспособен лидер, единствено работещ за интересите на Кремъл. Трябва да си ходи, незабавно. Мислете за кого ще гласувате следващите избори, че няма за кога да го бутаме това правителство

 57. 57 Профил на Kiril
  Kiril
  Рейтинг: 287 Разстроено

  До коментар [#53] от "wxx44583141":

  Не виждам желание за диалог. Не е натиснат бутона "отговор". Някакви нахвърляни тези в различни посоки смесени с въпроси от тип "айде кажи нещо де". За това ще засегна остро главната тема, която се промъква в това излияние - че не съм прав.

  Както оригиналният ми коментар твърди, въпреки че "сме толкова богати" в сравнение с Турско (както аз казах) и коминизма (както вие казахте) не сме задължително по-добре. Има вече българска диаспора с над 2 млн жители навън и голяма част, които ходят и се връщат постоянно. Българите са едни от най-работливите, но и най бедните. И българите са едни от най-нещастните хора на планетата земя.

  ПП
  Цитати само след честен разговор!

  https://imdb.com/title/tt1279083/ + http://socrates.else.is/ + https://chitanka.info/books/category/filosofia + https://tutanota.com
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK