Разбира се, че Доган е против предсрочни избори

Ахмед Доган

© Цветелина Белутова, Капитал

Ахмед ДоганЗаключителните думи от новогодишното слово на почетния председател на ДПС Ахмед Доган категорично доказват тезата, че движението е част от управляващата конструкция.


Не страната, както твърди г-н Доган, а движението и другите, видимите политически формации в кабинета "Борисов 3" нямат нужда от предсрочен парламентарен вот. Те са тези, които се притесняват от имплозия. Така че изразеното в началото на речта безпокойство от възхода ("избуяването") на политическия популизъм, национализмите, вечната битка между Доброто и Злото, бедността и пр. повърхностен философски кич е протоколно.


Лицемерно
Защото ДПС нерядко работи под масата не само с ГЕРБ, а и с "Патриотите". Движението е също така в ролята на градинар, грижещ се за "избуяването" на национализмите. Не е тайна, че етническата партия и нейните заветни врагове взаимно се подхранват и легитимират.


Това е първият акцент, "превод" на традиционно витиеватата, дълбокомислена реч на г-н Доган пред елита на ДПС.


Вторият е, че ДПС вече не се задоволява с това имплицитно, под сурдинка да участва в разпределението на порциите в държавата. Апетитът идва с яденето. Движението иска да влезе в изпълнителната власт през парадния вход.


На бял кон. Как?


Чрез "програмен кабинет", в който да се включат "всички партии, които са влезли в Народното събрание с ясно дефинирани цели за десетина и повече години и с отчитане на нововъзникващи ситуации и проблеми". Явно г-н Доган и ДПС се готвят да пребивават още (поне) няколко петилетки в коридорите на властта.


Липсваше само крилатата фраза, патент на котарака Леополд, от известното съветско детско филмче: "Ребята, давайте жить дружно". Коледни сладкиши за наивници.


Очевидно г-н Доган аргументира нуждата от програмен кабинет с незадоволителните резултати от управлението на ГЕРБ. Малко колегиална критика никога не е излишна, а и така изглеждаме по-обективни. Поради тази причина г-н Доган изтъкна: "Драстичният спад на чуждестранните инвестиции през последните 10 г." – с 85%; недостатъчният растеж на БВП – "ние трябва да имаме три пъти по-бърз растеж спрямо средноевропейското нарастване на брутния продукт на глава от населението. Паднем ли под 6%, е индикация, че нещата не са подредени както трябва. И най-неприятното е, че с още едно поколение се обричаме да бъдем най-бедната страна в ЕС". И т.н.


Накратко: конструкцията се клати, но нас тя, виждате ли, ни устройва – така че е добре да се ремонтира. Хем ще стане по-здрава, хем ще се придвижим на по-челно място на трапезата.


За Бога, братя, огладняхме!


Доколко можем да приемем тезата за нуждата от програмен кабинет?


Мисля, че в най-новата история на България, а и не само нейната, има достатъчно примери за това как политическата отговорност не просто се размива в "програмни правителства", а те практически действат като зле маскирани пиратски кораби.


В заключение бих посъветвал речта на г-н Доган да не се разглежда като изповед. Лидерът на ДПС няма навика да си разкрива картите.


Той е добър покерджия


Заявките са едно, а какво ще прави ДПС на практика може да се окаже съвсем различно. При всяко положение движението обмисля внимателно всички опции и оферти. Нивото на водата в кораба "Борисов 3" се покачва. Навлиза през пробойните. В момента, в който се окаже, че конструкцията е неспасяема или има по-изгодна и апетитна порция на масата, от ДПС първи ще се евакуират, ускорявайки потъването на кораба.

Коментари (55)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  Политическата корпорация "ДПС" е тумор в снагата на Отечеството!!!

 2. 2 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1768 Неутрално

  Защо пък да има предсрочни избори.
  Само заради напъните на умните и красивите ли?

 3. 3 Профил на О, ко ма напрай!
  О, ко ма напрай!
  Рейтинг: 1908 Неутрално

  талаш.

  от ситна шкурка и ренде намах.

 4. 4 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 4357 Неутрално

  Докато този цирей е жив....просперитет няма да има!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !
 5. 5 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2773 Весело

  Защо пък да има предсрочни избори.Само заради напъните на умните и красивите ли?
  —цитат от коментар 2 на НеКой


  ++++++++++++++........!!!!!!........не виждам ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА КАБИНЕТА да не ИЗКАРА ПЪЛНИЯ си МАНДАТ.........!!!!!.........иначе АДМИРАЦИИ за АВТОРА.......!!!!!????!!!!!.......удоволствие е да четеш ОБЕКТИВЕН ЖУРНАЛИСТ........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 6. 6 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8742 Любопитно

  Нямат нужда от предсрочни избори партийните велможи от всички партии на статуквото,а също и от ДПС тъй като участват в разпределение на "баницата".

  karabastun1@abv.bg
 7. 7 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8742 Весело

  Както Доган каже - така ще бъде! :)

  karabastun1@abv.bg
 8. 8 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 438 Неутрално

  Това ли са му пошепнали водещите го офицери?

 9. 9 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  Пак един куп глупости, казани с апломб от Доган. Чудя се защо всяка година се обръща толкова внимание на предколедните речи на този Студен резерв — да не би той все още да разпределя порциите?

 10. 10 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#9] от "Fiji":
  Доган не разпределя пропорциите, сега вече на него ще му дават всяка година по една многомилионна порция, за да гарантира енергийното спокоийствие на държавата. А и човекът е дал нещо насреща - нещо като 3500 лева. Ако разделим печалбата му, да речем за 10 години, на инвестираната насреща сума - дали това няма да бъде най-крещящият от поредицата факти (Лукойл, КТБ, големите енергийни шлемове и пр.), които обясняват защо държавата поддържа въпросния стандарт.
  Ахед Ага, кажете при такава умопомрачителна кражба от Ваша страна, като колко трябва да се труди народът, включително и Вашите избиратели, за да доближим европейският стандарт? И не сте ли Вие човекът, който има най-малкото право да предлага решения за повишаване на жизнения стандарт на българина!

 11. 11 Профил на Alex Prime
  Alex Prime
  Рейтинг: 491 Весело

  Защо пък да има предсрочни избори.Само заради напъните на умните и красивите ли?
  —цитат от коментар 2 на НеКой


  те тази година и тъпогрозните се вдигнаха

 12. 12 Профил на Джузепе Мацини
  Джузепе Мацини
  Рейтинг: 101 Неутрално

  Предсрочните избори през последните 10г. възпроизвеждат едни и същи форми. Разликите са само в нюансите. Кой ще бъде булката е въпроса при предсрочно преброяване? Женихът е предварително известен.
  ББ е заслуженото наказание за греховете на БСП.
  Останалите, извънпарламентарни партии не могат да съберат голяма обществена подкрепа. По различни причини, предимно в тях самите. Не си правят реалистичен анализ. А бидейки извън реалността, са и извън властта.

 13. 13 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 617 Неутрално

  Тоя е говорител на създателите си! Знаят как да настройват и манипулират раята. Никога не му вярвайте!Ако искате да стигнете до замисъла им, просто обърнете на 180 градуса това, което дърдори този. Между другото, демонстрира съвсем явно, че е непреодолим фактор и му проличават признаци за собствената му непогрешимост. Путин също. А Боко вече не може да прикрива обзелия го страх.

 14. 14 Профил на arcanum
  arcanum
  Рейтинг: 2846 Неутрално

  Доган му е напекло под задните части. Програмен кабинет в никакъв случай! Искаме управление, водено от демократи и проевропейци

 15. 15 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 3980 Неутрално

  До коментар [#14] от "arcanum":

  Искате управление от деца н червената номенклатура,не се прави!

 16. 16 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 939 Неутрално

  Меди Доганов е свидна, алчна, промосквоитетна дъщеря на злостните съветски агенти от бившата държавна сигурност, спъващи евро-атлантическия просперитет на България.
  И като всеки техен проект е гнусна и противна проруска диария.

  Navigare Necesse Est
 17. 17 Профил на charlesdegaulle
  charlesdegaulle
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  До коментар [#9] от "Fiji":

  Защото е един от говорителите на руската мафия (Путин, или по-право КГБ) и то май главния. Или с други думи казано, какво прави и има да прави тя у нас. Освен енергетиката, имат отдавна съдебната власт. Издействаха си президент и сега искат изпълнителната. И както винаги, куклите им са с доста добро заплащане.
  Още една руска атомна (ще продаваме руски ток на ЕС), паток у нас (независимо от къде другаде минава) руски газ пак за ЕС. Или по-право Троянския кон в ЕС, нали?

 18. 18 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3403 Неутрално

  До коментар [#14] от "arcanum":

  "Доган му е напекло под задните части. Програмен кабинет в никакъв случай! Искаме управление, водено от демократи и проевропейци"
  ===============
  Мда.... Само трябва да си произведем такива, че липсват.

  Еретик
 19. 19 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3403 Весело

  Всички са се учили при едни учители.....
  Каквото и да става, каквото и да те питат, говори каквото ти изнася.
  Доган така, журналистите така, ние така.....

  Еретик
 20. 20 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Добре де, той пие 12-годишно, а аз от 20 лева, но като обърнем по 3-4, едни и същи глупости дрънкаме!

 21. 21 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  Видно е, че в това НС с представени само руските и ДС партите, които се наричат сами себе си “системни“. Заветната цел е постигната. Време на обединение и възраждане на Партията! Чл.1 след това.

  No Pain No Gain
 22. 22 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 10597 Неутрално

  ДПС се е окопало във властта и няма никакво намерение да се евакуира през следващите десетилетия...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 23. 23 Профил на Darcas
  Darcas
  Рейтинг: 1142 Неутрално

  Изборите може да се отменят спокойно, ефект от тях няма.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 24. 24 Профил на motochristo
  motochristo
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Не е нужно да правим избори на всеки 2 седмици, щото ганьо по време на изборите гласува с гъза си. Да карат мандат, докато могат и това е. С протести по 40 души няма да стане, още повече, че повечето хора, които протестират нямат идея какво да се направи.
  Иначе депесето са безподобни к*пелета и нямат дори малко спирка. Ама ние сме си виновни.

  Кажи ми, жалко ти творенье, как се покачи тъй високо? - С пълзенье! - извика рогатата гадинка.
 25. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8520 Неутрално

  Че какво му е на Доган при сегашните обстоятелства. Гушна едни 30 млн, сега иска да уреди и своите / не че сега не са/ под формата на експерти.

 26. 26 Профил на jgu46589028
  jgu46589028
  Рейтинг: 274 Весело

  Всъщност Доган не казва нищо. Просто се подпичква с анализаторите.

 27. 27 Профил на jgu46589028
  jgu46589028
  Рейтинг: 274 Весело

  Всъщност Доган не казва нищо. Просто се подпичква с анализаторите.

 28. 28 Профил на deutscher._
  deutscher._
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  Това затворническо шпионско ченге на ДС който е топял съкилийниците си по време на социализма като че ли отново е изгладнял за официалната власт ! ?
  Ама то в БГ всичко е възможно- какъвто народа такава и власт си заслужава !!

 29. 29 Профил на doo08488440
  doo08488440
  Рейтинг: 418 Неутрално

  А Боко вече не може да прикрива обзелия го страх.
  —цитат от коментар 13 на Анти Шишковци


  Нали )))
  Гледа напоследък като ранена сърна, сърдцето ми се къса.

 30. 30 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3443 Неутрално

  " Малко колегиална критика никога не е излишна"

  Това може би е най-точното. На ДПС не им пука от избори, но за тях са излишно главоболие, от което нищо не печелят. Апетитът да влязат "програмно" във властта обаче няма как да се задоволи. Боко засега е бетониран и повече навлеци не му трябват. Практиката показва, че са повече отколкото са му нужни. Какво тогава цели Доган? Нищо! Просто успокоява раята с менте грижа. И дразни управляващите с цел да ги изкара от равновесие. Умен е доган, но не чак дотам. Малко по-умен ако беше и държавичката нямаше да се свлече толкоз ниско.

 31. 31 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 288 Неутрално

  До коментар [#16] от "Schopenberg":

  каламбура ми хареса, ама не мога да го пресъздам:)
  езика ми се заплете.

 32. 32 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 288 Неутрално

  До коментар [#24] от "motochristo":

  оооо има нужда.
  така не се свикава с диктатурата.
  динамиката е смърт за комунизма.
  както е била индустриалната революция
  за феодализма.

 33. 33 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 288 Неутрално

  До коментар [#21] от "Умнокрасив":

  след чл.1 следва:
  1.терминал две
  2.обезлюдяване
  3.смърт
  4.тоя път термнал 1.
  5.и живели до дълбоки старини
  :)това може и да мине като коледно пожелание:)

 34. 34 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 288 Неутрално

  До коментар [#29] от "doo08488440":

  знаеш ли как гледа.
  като Роналд Куман когато
  Евертън загуби в лига европа.
  уплашено и паникиращо.

 35. 35 Профил на doo08488440
  doo08488440
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Знам хора с такъв поглед. Чуйьека вече е включил на автопилот (°_°)

 36. 36 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 8786 Неутрално

  Като е против предсрочни избори какъв програмен кабинет иска, или хем му се иска но не му стиска.

 37. 37 Профил на motochristo
  motochristo
  Рейтинг: 900 Неутрално

  До коментар [#32] от "mihail_p":

  Не и докато 51% ганьо гласува и освен това гласува като идиот. Резултатите са еднакви. Защо трябва да се стресира толкова и без това изпърделата ни икономика?

  Кажи ми, жалко ти творенье, как се покачи тъй високо? - С пълзенье! - извика рогатата гадинка.
 38. 38 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 847 Неутрално

  Това полуграмотно турче прави луд цял народ? Дали той е гений, или на народа нещо му липсва? Само терминът "вътрешна имплозия" говори за всеобща тъпня... Никой не забелязва. Като детска педиатрия...

  roo
 39. 39 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 2205 Любопитно

  КОЙ ще иска избори ,последните десет години са златните години на доган , ахмед ще пази бойко като писано яйце

 40. 40 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 989 Весело

  Т.н. "протести" под егидата на президентото увехнаха, ще се купуват истински бойни самолети, а не скъпите шведски играчки с тлъстите комисиони в джобчетата на путинските мекерета, та бай Доган взе да променя тактиката. Забележете, другари и другарки, за втори път в рамките на една година от "Магнолия" идва указание, че предсрочни избори няма да има. Разбира се, това вбесява Чолаков и компанията му, щото им писна да ги правят на маймуни, хаха.. Да вземат да се съберат двамата витошки "титани" в сянка и да ни кажат какво са решили, защото заприличаха (да ме простят, че ги принизявам) на Тереза Мей и Борис Джонсън, играещи на игричката "Тука има, тука нема". Таман от лилявите набраха инерция и надигнаха главици да свалят правителството за пореден път и Ахмед пак ги цапардоса и замая с приказки за "имплозии" (все едно, че те не знаят какво е)... Затова и авторът е гневен. И този път Доган се подигра не само с щенията им за обръчи, порции и прочие благинки, разпределяни от него, а и с отчаяната отколешна идея на Костов за "програмно правителство", свързано обаче само с подаване на оставка от страна на Борисов. Казвам "подигра се", щото нито Костов тогава, нито Доган сега, ръководят третата политическа сила в НС. Затова, а и не само затова, тяхното програмно правителство го пишем "бегало", но пък локумите на витошките шамани ги разтягаме от 1990 г. до днес, знаейки, че омразата обикновено ражда чудовища, а алчността на московските посредници, независимо от цвета им - едни и същи идеи.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 41. 41 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3594 Неутрално

  Това полуграмотно турче прави луд цял народ? Дали той е гений, или на народа нещо му липсва? Само терминът "вътрешна имплозия" говори за всеобща тъпня... Никой не забелязва. Като детска педиатрия...
  —цитат от коментар 38 на babyroo

  Това е загадка – защо целият политически елит и всички медии чакат коледните речи на Доган, сякаш е папа Франциск, и после с дни ги анализират и коментират. Не се ли усещат, че така му придават значимост, която го кара да се смята за някакво величие, или пък наистина за тях е Доган е "Величеството"? А народът – той се впечатлява от това, което му пробутват тези от "голямото добрутро" посредством слугинските си медии.

 42. 42 Профил на Ivan Nikolov
  Ivan Nikolov
  Рейтинг: 157 Неутрално

  Не напразно англичаните казват,че най-сигурния начин да се разруши една държава е да се създаде етническа партия.Може другите партии да падат да изчезват,но етническата си остава,защото независимо от действия ,бездействия,успехи неуспехи,винаги има достатъчна група фанатици за етнически вот,гарантиращо им постояно присъствие в парламента.Тя се превръща в събирателна точка за всякакви тарикати и престъпници търсещи облаги, или спасение от закона.Докато другите партии намаляват или дори изчезват ,етническите партии с постоянното си присъствие си осигуряват и постоянно участие във всякакви избори по съд.система комисии агенции квоти и др.Самите експерти в администацията започват да търсят тяхната подкрепа и се включват в аферите им за да оцелеят. Бизнеса също става зависим и послушен пред незаобиколимия фактор.После следва контол над медиите и над кого ли не.Англичаните са го изследвали за тяхната си демокрация ,а какво остава за нашата неузряла,чудя се, как и това сме постигнали.Доган можеше да стане нашият Мандела, европейски визионер ,ама от кокошкар и доносник орел не се става.Пропиля и моралния капацитет на турците,от репресирани и жертви ги докара под строй да правят паметник на П.Кубадински. Турското население по-големи овце и от българите станаха.Халал да им е и на тях и по едно заводче им пожелавам да си закупят като техния гуру.

  НЯМАМ БРАТУШКИ И НЕ СЪМ ОСВОБОЖДАВАН
 43. 43 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 1268 Весело

  До коментар [#2] от "НеКой":


  Защо пък да има предсрочни избори.Само заради напъните на умните и красивите ли?
  —цитат от коментар 2 на НеКой  Защо само "умните и красивите"? Кака Кури и тя сака избори! Мераците им много странно се припокриват в последно време.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 44. 44 Профил на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Рейтинг: 1095 Неутрално

  В с. Дръндар се е родил и израснал Аметчо Доганов най обикновено ученолюбиво цигане . ....... Та за по кратко дръндарски циганин с дръндарски номера се подиграва на българите по дръндарски подло и злобно а великите '' български '' ентелегЕнте '' му ближат сандоледа и лапат ...... ''мухите '' на цигането злобно от с. Дръндар . Е .... до кога бе ........ БЪЛГАРЕ ?

  Русофилите живеят в ЕС и посмъртно не биха живяли или пратили децата си в Русия. Обаче прoдават България на Русия. Неграмотност и Шизофрения?
 45. 45 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 923 Неутрално

  Абе имаше начин взаимно две турски партии да се неутрализират, ама конструкторите бързо взеха мерки и цялата сила на държавата и медиите дружно елиминираха "доста".

 46. 46 Профил на niki7
  niki7
  Рейтинг: 425 Неутрално

  ДПС е карцином, който изпива държавата и пуска метастази навсякъде.

 47. 47 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2253 Неутрално

  Др Доган ужасно е огладнял ,няма ли кой да муподари мякой друг милион

 48. 48 Профил на iliyapopov
  iliyapopov
  Рейтинг: 519 Неутрално

  Чявекът говори така, както му отърва на интереса, по-скоро на интереса на ДПС. И благодарение на тази политика винаги е предните редици! А ние (по-голямият етнос) не можем да се обединим като тях, дърпаме във всички посоки и се вижда какво се получава. Доган е много по-умен от всички действащи политици, ако и да не ни се иска да го признаем.

 49. 49 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1103 Неутрално

  [quote#5:"kesh"][/quote]

  Сложих Ви минус дори само заради препинателните знаци.

  Как, по дяволите, може човек да разбере мисълта при такава граматика?!

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 50. 50 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2126 Неутрално

  Статуквото се е окопало. Р. Радев и Ив. Костов също призовават за запозване на правителството. Явно няма алтернатива на хоризонта.

 51. 51 Профил на gigabyte
  gigabyte
  Рейтинг: 485 Неутрално

  До коментар [#50] от "volarok":

  Статуквото е до време. Няма да забравя думите на поляка Анжей Стоклоса през 1985 г. - Сами не можем да прогоним руснаците и техните сатрапи. Ще ги изчакаме още малко и те ще се съсипят сами. Тогава идва нашето време.
  Тогава ми изглежадше невероятно, че империята на злото ще се срине сама и ще повлече със себе си цялата болшевишка измет на Източна Европа. Четири години по-късно всичко стана точно така, както го предрече Анджей. И сега е въпрос на време, без путинова Русия нашите коменданти няма да струват и пукната пара. Само че след новия провал на матушката вече няма да има ново изправяне от коленете, нито ще има разпределяне на порцийките.

  master
 52. 52 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4440 Неутрално

  ,,Разбира се, че Доган е против предсрочни избори,,

  И разбира се, че БСП и ОФ искат предсрочни избори

 53. 53 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3518 Неутрално

  До коментар [#47] от "edin drug":

  Има....! Бойко се казва човека. За последно, изсипа едни милиони на Доган, за някакъв студен резерв....! :)

  Бивш tww09306483.
 54. 54 Профил на ivo
  ivo
  Рейтинг: 602 Неутрално

  Откакто ЦРУ му направиха атентата, Доган говори и прави всичко каквото Сорос му каже! Но е възможно да го прави привидно само и да мами глобалистите, точно както и Бойко прави!

  Не на глобалистите и глобуса! Make Earth Flat Again!
 55. 55 Профил на iq146
  iq146
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Хем доган е на власт под сурдинка, хем иска да влиза в официалната власт, което неминуемо ще я катурне, ерго, ще катурне и властта му под сурдинка... Доста тъпо, г-н умнокрасив анализатор. Но не и неочаквано. Та вие не можете да произведете нито една идея как да преминете Сцила(1%) и Харидба(1%), общо 2%... Е, колкото-толкова, толкова дал Господ в тъпите ви анализаторски кратуни...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK