Предозиране: Събраха под строй учители, магазинери и цялата общинска администрация за среща с Цветанов

Цветан Цветанов

© Георги Кожухаров

Цветан ЦветановВсички жители на Ивайловград са били вдигнати на крак заради посещението на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в града. Придружаван от областния координатор на ГЕРБ за Хасково Делян Добрев и народния представител Евгения Ангелова, Цветанов е провел среща с членове и симпатизанти на партията по обяд в читалище "Пробуда".


Цялата общинска администрация в работно време се е изнесла под строй, за да посрещне Цветанов, научи Хасково Прес. Още в 11,30 часа сградата на общината е била призрачно празна.


За да се напълни залата в читалището, която е с 400 места, да се имитира масовост и "всенародна любов" , педагозите от детската градина също били спешени да отидат на срещата. Устно нареждане да посрещат Цветанов получили и работещите в училището – учители, хигиенисти, администратори.
От бутафорната масовка не били пощадени дори продавачките в магазините, чиито телефони изпушили от заповеди да тичат в "Пробуда".


Забелязани са и пълни училищни автобуси от съседните села, които пристигали по това време в Ивайловград. Не е ясно обаче дали и те не са били строени за срещата на Цветан Цветанов с гражданите.


Статията е публикувана със съкращения от независимата медия "Хасково Прес".


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK