Митовете за отнемане на деца и реалносттта

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (294)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 4264 Любопитно

  Отчетите на социална служба АЗЗД - за отнети деца - МИТОВЕ ли са ?

  [email protected]
 2. 2 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 54 Любопитно

  Норвегия е водеща страна в отнемането на деца,там се провеждат "най-великите" експерименти!От тях требе да черпим челен опит, а и деца можем да изнасяме към братска Норвегия!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 3. 3 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 4264 Гневно

  Я погледнете само, колко забрани за приближаване от МВР, и запоповеди за лишаване от родителски права от съдилищата са издадени на основа на неграмотни доклади от полуобразовани социални ''работнички'' и си представете каква какафония ще настане, като с тази дейност се заемат и всякакви любители.....!!!!

  [email protected]
 4. 4 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  "Национална мрежа за децата е създадена през 2003 г. като свободен алианс от неправителствени организации. През 2006 г. придобива статута на неправителствена организация в обществена полза.
  От 2007 г. организацията отговаря за реализирането в България на международната програма PROCOPIL за борба с малтретирането на деца, съ-финансирана от Министерството на външните работи на Франция.
  От лятото на 2009 г. Национална мрежа за децата работи и по проект „Имам право” за по-добра закрила на детските права в България, финансиран от фондация OAK и УНИЦЕФ."


  Неправителствените организации получават пари от други държава за дейността си в България.

  Колкото повече работа имат в България, толкова повече пари получават.
  Те нямат интерес проблемите на семейството да се решат, имат печалба, само ако има повече деца, с " които да работят" и да извеждат и въобще да се разпореждат с тях.  Любовта ще спаси света!!!
 5. 5 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  Половината статия е пълна лъжа и който се интересува, вече знае това.
  Има достатъчно материали.
  За това как се отнемат деца, поради бедност, само заради доноси.


  Любовта ще спаси света!!!
 6. 6 Профил на uporit
  uporit
  Рейтинг: 587 Гневно

  Аман от промити мозъци!

 7. 7 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Любопитно

  До коментар [#4] от "hope":

  Все съм искал един ден да те упрекна ,че преувеличаваш.....
  Но нещата и вас вече са тръгнали по оная линия....че връщането назад е почти невъзможно.

  Bukalemun
 8. 8 Профил на Черен хумор на кило
  Черен хумор на кило
  Рейтинг: 274 Неутрално

  И кое е лошото нещо в горните редове?

 9. 9 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  "На 01.02.2017г. Фондация „Джендър алтернативи“ бе официално приета и се присъедини като пълноправен член към Национална Мрежа за Децата (НМД). В мрежата членуват над 140 неправителствени организации, работещи с и за деца в страната.
  Национална мрежа за децата работи за общество, в което всяко дете има свое семейство и се радва на най-добрите възможности за живот и развитие. Съществува хармония между секторните политики за детето и семейството и правата и благосъстоянието на децата са гарантирани. Мисията на Мрежата е да се застъпва за правата и благосъстоянието на децата като обединява и развива широка, обществено значима мрежа от организации и съмишленици.
  Трите основни приоритета на Стратегията на Мрежата са поставяне на детето в центъра на обществения живот, което включва както дейности по застъпничество за подобряване на политиките и практиките за деца и семейства, така и усилия за промяна на нагласите на обществото към правата на детето; детско и младежко участие; и развитие на Мрежата.
  Организациите-членове на Национална мрежа за децата участват в планирането и осъществяването на дейностите на Мрежата, които според Стратегията могат да се разделят в четири големи направления на работа. "

  https://genderalternatives.org/bg/402-stavame-chast-ot-natzionalna-mrezha-za-detzata

  Любовта ще спаси света!!!
 10. 10 Профил на Big Muzzy
  Big Muzzy
  Рейтинг: 1122 Неутрално

  До коментар [#7] от "eti mehter":

  Ети вие като ги вземахте за еничери в правилната посока ли беше?

 11. 11 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Няма реалност за тези хора като другарката Хоуп, бе Дневник.

  Самият феномен на фейк нюза е, че тия, които се вързват на него, НЯМАТ желание да знаят истината. Те ако имаха такова желание, нямаше да вярват сляпо на лъжи на първо място.

  Не. Другарката Хоуп има нужда точно от обратното: тя има нужда да вярва, че в момента тя е активен уастник в разкриването на конспирация и спасяването ни от нея. Без тази сляпа вяра, живота на другарката Хоуп ще загуби някаква част от смисълът си, вероятно голяма.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 12. 12 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2838 Неутрално

  В няколко материала Дневник дава думата на "Национална мрежа за децата"да изложат и защитят своето виждане във връзка със стратегията.Това е похвално,но в името на обективността не трябва ли да се даде думата и на другата страна,тези които са против.Да видим и техните аргументи и съставим информирано мнение.

 13. 13 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  До коментар [#4] от "hope":Все съм искал един ден да те упрекна ,че преувеличаваш.....Но нещата и вас вече са тръгнали по оная линия....че връщането назад е почти невъзможно.
  —цитат от коментар 7 на eti mehter  Добре сме поспали.... аз не съм си и представяла какви работи стават в нашата скъпа Родина. Под носа ни.
  В тази организацийка членуват 140 още по-гнусни организации, не знам на колко хора дават работа, но явно изкарват добри пари.

  Любовта ще спаси света!!!
 14. 14 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Любопитно

  Норвежкият финансов механизъм плаща, за да се въвеждат практики за деца и семейства.

  Норвежкият финансов механизъм съществува от 2004 г. и подкрепя 16 страни част от ЕС, не само България.
  ========
  Нещата са били изпуснати отдавна.....
  Коя ли е била екс новината , която преди 15 години е засенчила тая ?

  Bukalemun
 15. 15 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  Това също е хубаво да се знае:
  "ДА ЗНАЕМ КОЙ Е ОТСРЕЩА
  "Национална мрежа за децата стана член на Международната коалиция за ратифициране на Трети факултативен протокол на Конвенцията на ООН за правата на детето. Един от фокусите на работа на коалицията е да следи процеса на ратификация на документа в страните по света.
  Третият факултативен протокол към Конвенцията на ООН за правата на детето позволява на ДЕЦА или на техни представители да депозират жалба пред Комитета по правата на детето на ООН, ако считат, че не са били подходящо възмездени за нарушение на техните права в собствената им държава. Процедурата дава възможност на Комитета да разглежда всяка жалба по същество и да изисква писмени обяснения от държавите.
  Документът предвижда и процедура за събиране на информация от страна на Комитета за системни нарушения на правата на децата от страните членки и задължение на държавите да сътрудничат в това отношение. По този начин се създава не само още един орган за разглеждане на индивидуални жалби в лицето на Комитета, но също така се дава и ясно послание, че на тези жалби ще се отдават нужното внимание и значение."
  http://nmd.bg/natsionalna-mrezha-za-detsata-se-prisaedini …/…

  Любовта ще спаси света!!!
 16. 16 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Неутрално

  До коментар [#10] от "Big Muzzy":

  Пишеш така ,все едно си бил свидетел на ония времена.....

  Представям си как днешните събития ще се обесняват на поколенията след сто години

  Bukalemun
 17. 17 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 7739 Неутрално

  Борисов не мисли, той се вслушва в глупостите на улицата...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 18. 18 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  Ще разбият семейството, ще направят така, че всяко дете да може да се оплаква , че иска да яде всеки ден шоколад за закуска, а родителите да не му дават. Няма да може да му се каже копче, изобщо не става въпрос за шамари, както наивно смятат хората, които не са чели Стратегията.


  Искат да направим детски-съдилища, където битово-нравствените проблеми на непълнолетни деца да се решават от детски съдии.
  Цял един нов бизнес.
  Печеливши ще са НПО-тата.

  Любовта ще спаси света!!!
 19. 19 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2780 Неутрално

  http://animusassociation.org/wp-content/uploads/2013/11/ALF_Newsletter_1_Bulgarian1.pdf
  http://animusassociation.org/wp-content/uploads/2013/11/BCoC_Newsletter_01_BG1.pdf

  ето го и оператора на телефона

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 20. 20 Профил на КретенКилър
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 412 Неутрално

  Няма да стане, дневник, няма да стане уважаеми читатели. Достатъчно са ни филмите на бибиси, на австралийските телевизии и предаванията в самата Норвегия, за да знаем, че има огромни проблеми в систеите от този тип! Страсбург е приел много дела срещу норвегия, като делото на Труде Лоббен е прието за разглеждане в Grand Chamber на съда в Страсбург и чакаме с нетърпение решението. На тази жена й отнемат няколкоседмичното бебе с обвинение, че не става за майка, уж бебето било загубило тегло. Но данните от болницата са съвсем различни, бебето е повишавало теглото си и жената е кърмила. Сега 33 годишната жена има две други деца, които гледа със съпруга си и те много искат да срещнат 10 годишното си братче. Майката не е виждала детето си от 3 годишно, когато е напълно лишена от родителски права и детето е дадено за осиновяване.

  В други случаи като с чехкинята, децата са отнети по обвинение за насилие, но такова не е доказано в съда, нито има присъда за насилие на някой от родителите. Въпреки това децата едното бебе, другото на 4, са отнети, разделени в различни семейства, връзката с всички други роднини прекъсната . Имената на децата са сменени с норвежки, за да не са чешки, децата са дадени за осиновяване. Връзката между братчетата прекъсната на сто процента. С баби дядовци, чичовци лели стринки, братовчеди -- също.

  В България само тази година безмозъчните социални отнеха много деца НЕПРАВОМЕРНО, които после съдът върна . Но тези изроди се борят за промени в законодателството. Бюджетът на тази мрежа от НПО-та е целеви, свръзан с брой отнети деца, брой "обгрижвани" деца и тн. Те имат директна печалба да се бъркат в живота на максимален брой семейства и да ни учат как да си гледаме децата. Няма да стане, дами и господа. Ако ен сте го осъзнали и продължите да притискате нас родителите, много лошо ви се пише.

 22. 22 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 586 Неутрално

  Бе кой шти чете толку дълги текстове бе.
  Идват гей викинги да ни вземат децата и тва е.

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 23. 23 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1909 Неутрално

  #КОЙ е собственик на фирмата Национална мрежа за децата и защо ни занимавате с неговите интереси!?

 24. 24 Профил на our12595545
  our12595545
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Е може ли толкова долнопробна пропаганда и откровени лъжи? Отнемане на дете при нарушен интерес и в скоби склоняване към проституция. В закона така ли ще е записано със скобите? Вие за идиоти ли ни вземате? В момента законно ли е да се склонява към проституция бе Дневник? Колко милиона ще загуби НМД ако тази Стратегия не заработи ясно ли е вече?

 25. 25 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1258 Любопитно

  Любопитното е колко силна е корелацията между целите, задачите и методите на тази Международна коалиция, Национална мрежа и т.н. и целите, методите и задачите на Комунистическия интернационал.
  Само "движещите сили" на Революцията и класите на експлоататорите и експлоатираните са различни.

  Образно казано е подхвърлено куквиче яйце. Ама не става въпрос за птиче, а за ВЛАСТ и пари.

  Нагли и ОКОТО ИМ НЕ МИГВА!
  !

 26. 26 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 446 Неутрално

  Когато чуем, че тази "национална мрежа за децата " е платила поне едно лечение на тежко болно детенце, тогава ще им повярваме. На дедо Шори номерата вече не вървят. Научихме се да ги разпознаваме, колкото и да се крият под различни имена.

 27. 27 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  До коментар [#19] от "дерибеев":

  Анимус:
  “Фондация Анимус” (организация, която предлага услуги за уязвими деца в София), Dissens (джендър обучение и изследователска агенция в Берлин), AMGI (център за изследвания по темите на мястото на мъжете и мъжествеността, ........

  Любовта ще спаси света!!!
 28. 28 Профил на aivn001@gmail.com
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 29. 29 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 412 Неутрално

  Забравих още нещо много важно да добавя, което винаги много ме е нервирало. Говори се за физическо насилие, говори се за психическо насилие. Един шамар е много лош, да навикаш детето си е много лошо, НО ДА ГО ТЪПчЕш С РИТАЛИН ОТ 3 ГОДИшНО, ЗАщОТО Е ПО-БУЙНО, Е ПРЕКРАСНО! Защото има кинти в това!!! Да живей милосърдието!

 30. 30 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Както и да им го напишете, каквото и да напишете, ТЕ пак няма да го разберат, както е видно от коментарите.

  Фейк-нюзърите си искат фейк-нюза, Дневник. Той за тях е като наркотик.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 31. 31 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2872 Весело

  И кое е лошото нещо в горните редове?
  —цитат от коментар 8 на Черен хумор на кило


  Че са прах в очите. Тия видяха, че малко избързаха с налагането на "прогресивни" политики и понеже се стреснаха от реакцията, сега спешно бичат кризисен PR, в който си пишат каквото си мислят, че хората искат да чуят. Нещо не забелязвам да има цитати от въпросната стратегия - само есе на тема "Как да успокоим обществото, за да продължим да си правим каквото си искаме".

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 32. 32 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#5] от "hope":Ти кажи от коя протестантска се... деноминация си?? Щото цялата тази неимформирсна истерия беше започната именно от разните сектанти, след това подета от червенокафевите медии и фб групи и не знам до къде ще стигне 😡
  —цитат от коментар 28 на aleks ivan


  Ще стигне до насилие над хомосексуални или активисти на някое НПО, или нарочени за такива.

  Ще доведе и до повече насилие над децата.

  Със сигурност истерията покрай отхвърлянето на ИК доведе до повече насилие над жените и повече убийства. Просто изродите се почувстваха безнаказани, и с право.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 33. 33 Профил на aivn001@gmail.com
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 34. 34 Профил на our12595545
  our12595545
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#20] от "КретенКилър":

  Хаха, нормалните хора били заети, а 150 НПОта или минимум 500 човека, чиито принос към БВП е нулев? После дайте да внасяме работници, че нямало кой да работи. Сестри по болниците нямало, ама има доброволци за Анимус, а? За магистрала Хемус да се строи никой не иска доброволец ама за броене на врабчета опашки, а?

 35. 35 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Любопитно

  До коментар [#18] от "hope":

  Искат да направим детски-съдилища,
  ======
  И почват от най критичната възраст.....12.....16 годишната.....
  Когато един индивид не е нито дете ,нито навършил 18.....

  Това е много добре обмислена стратегия,в основите на която не се забелязват никакви семейно морални принципи.....

  Bukalemun
 36. 36 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2872 Неутрално

  Със сигурност истерията покрай отхвърлянето на ИК доведе до повече насилие над жените и повече убийства. Просто изродите се почувстваха безнаказани, и с право.
  —цитат от коментар 32 на КретенКилър


  Имаш ли статистика по темата? Дай да я видим - ще ми бъде много интересно.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 37. 37 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 434 Неутрално

  само изроди работят в такива НПО-та

 38. 38 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 412 Неутрално

  До коментар [#5] от "hope":Ти кажи от коя протестантска се... деноминация си?? Щото цялата тази неимформирсна истерия беше започната именно от разните сектанти, след това подета от червенокафевите медии и фб групи и не знам до къде ще стигне 😡
  —цитат от коментар 28 на aleks ivan


  от същата като БиБиСи, на Хенри осми деноминацията:
  https://www.youtube.com/watch?v=3XrzUAQ4qpE
  https://www.youtube.com/watch?v=jGdWOCwuvgg
  или на
  ЕсБиЕс (Путинофили, сектанти?)
  https://www.youtube.com/watch?v=C-PzrwliUk4

  Джърнименпикчърс
  https://www.youtube.com/watch?v=is0Hq1OfHaE

  Форбс
  https://www.forbes.com/sites/realspin/2017/02/27/norways-government-abducted-children-and-ramifications-for-europe/

  Съдът в Страсбург

  https://www.thelocal.no/20170215/norway-barnevernet-serious-warning-echr-human-rights

  Все путинофили, все истерици и сектанти :))) Не минава, господине, не минава.

 39. 39 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 446 Неутрално

  До коментар [#28] от "aleks ivan":

  "и не знам до къде ще стигне"

  Ще стигне дотам, че всички педерастки организации ще бъдат изритани от България.

 40. 40 Профил на aivn001@gmail.com
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 41. 41 Профил на aivn001@gmail.com
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 42. 42 Профил на aivn001@gmail.com
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 43. 43 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  До коментар [#35] от "eti mehter":

  Ами пробват, ако мине.
  Всеки бизнес печели от някаква човешка необходимост-да се храниш, да слушал музика, да изглеждаш добре.

  С тази Стратегия искат да създадат нов пазар, който да създаде работни места и печалби, както всяко едно потребление.
  Цялата схема не е защото са се загрижили за децата.

  Любовта ще спаси света!!!
 44. 44 Профил на NotWokeEnough
  NotWokeEnough
  Рейтинг: 274 Неутрално

  НПО-тата трябва да се одитират по същия начин както всички други европейски програми. Не само да ни се казва че финансите им са по публични данни.

  Не може организация работеща с влияние на общественото мнение, с достъп до власт и силно крещящ тон да работят на тъмно по подобие на медиите на Пеевски и обръчите на Доган. Виждаме чуждото влияние от Русия/САЩ/ЕС завоалирано през всевъзможни организации как тъпче националните ни интереси.

  'progressives' is the politically correct word for communists
 45. 45 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 412 Неутрално

  До коментар [#29] от "blahblah":Виждал ли си родител да удря шамар на детето си? Ако видиш, ще се обадиш ли на 112? За едни семейни ценности питам 🤔
  —цитат от коментар 33 на aleks ivan


  По площадките съм по цял ден и не съм виждала нито една майка или татко да удрят детето си. Децата са глезени, добре облечени като кукли, в количките всякакви джаджи дюшечета, чувалчета, и с много играчки. Случвало ми се е да направя забележка на дете, по-голямо от моето, да внимава да не го бутне, изскача някаква дрисла да ми обяснява да не смея да държа такъв тон на детето й. Идвало ми е на майката да забия шамар.

  Ако видя някой да удари шамар на детето си не бих подала сигнал, но ако видя някой да бие детето си в истинския смисъл на думата, бих подала, разбира се! Не смятам случайния шамар за насилие над детето, въпреки, че не го смятам за възпитателен или правилен, но не го смятам за насилие. Децата падат по много опасни начини, това е много по-страшно за тях от леко шамарче.

 46. 46 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2587 Неутрално

  Българинът май не е дорасъл да е като норвежец, дърпа си го към Ориента.

 47. 47 Профил на NotWokeEnough
  NotWokeEnough
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#29] от "blahblah":Виждал ли си родител да удря шамар на детето си? Ако видиш, ще се обадиш ли на 112? За едни семейни ценности питам 🤔
  —цитат от коментар 33 на aleks ivan


  А ти? Или е по-лесно да се чувстваш добре като даваш нравоучения по Интернет?

  Лицемер 101%

  'progressives' is the politically correct word for communists
 48. 48 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 412 Неутрално

  Българинът май не е дорасъл да е като норвежец
  —цитат от коментар 46 на Таралеж


  айде нема нужда :)) Ние сме южноевропейци. Защо да не сме като Италия, Испания, дори Франция, а трябва да сме като болните скандинавци, където са се побъркали от липса на слънце и много пари.

 49. 49 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 754 Весело

  Пълна лудница

  Тази "Национална стратегия на детето 2019-2030" кой я пише? Държавата в лицето на своите институции или някакво НПО? Защо държавата в лицето на своя министър-председател заявява, че няма такава стратегия (чийто проект е публикуван), а някакво НПО се явява да ни обяснява как точно трябва да четем "Стратегията", която според държавата я няма.

  Приемаме, че деца ще се извеждат в семейството само в краен случай (въпросът, който очевидно вълнува най-много родителите), както обявява НПО-то. НПО-то ли ще извежда децата от семейството, или държавата ще го прави в лицето на социалните служби. (Не коментирам подготовката на социалните работници, качеството на студентите, които следват тези специалности, мотивацията им, заплащането и т.н.)

  Ако цитирам един титан на мисълта, имам обоснованото предположение, че Стратегията, която я няма, но която ни се обяснява, е писана всъщност от НПО-то, което ни я разяснява. Ако е така, е редно то да посочи авторството си - няма нищо срамно някой да е създал някакъв продукт, пък бил той и нефелен.

  Преди време попаднах на любопитно четиво на "Отворено общество" от 2017 г. за броя на активните НПО-та в България. От с. 12 от този доклад става ясно, че броят на регистрираните НПО-та в България е 14600. Повече от половината са в София, Пловдив, Варна и Бургас. Половината от НПО-тата са извършвали някаква дейност само в София, Пловдив и Варна; 34% работят в сферата на образованието, 29.4% са в сферата на социалните услуги, 24% са организации за регионално и местно развитие. Имам "обоснованото предположение" и че огромният процент от тази дейност са разни проекти и проектчета, финансирани по някакви механизми и от държавата България, които минават и заминават, и абсолютно нищо не остава, или пък носят полза само на преките участници в тях.

  http://osi.bg/downloads/File/2017/active NGOs.pdf

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 50. 50 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Имаш ли статистика по темата? Дай да я видим - ще ми бъде много интересно.
  —цитат от коментар 36 на Тюфлекчия


  "През последните три години убийствата на жени, извършени от съпрузи, партньори и близки роднини, са се увеличили с 50 процента. През 2016 година те са 22, година по-късно вече са 27, а през миналата година са убити 33 жени. Това показва статистиката на МВР, предоставена на Mediapool по Закона за достъп до обществена информация. Данните са плашещи, защото всяко трето умишлено убийство в България е на жена в нейния дом. Убиецът е сред най-близките ѝ хора."

  https://news.lex.bg/pregled-na-pechata/драстичен-ръст-на-убийствата-на-жени-п/

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 51. 51 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Любопитно

  До коментар [#46] от "Таралеж":

  А лошо ли е това ?
  Къде е файдата ,да бягаш от нормалното си агрегатно състояние.....?
  Вече от 10 години го правите ......и все на "втора скорост" ви държат.....

  Bukalemun
 52. 52 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 446 Неутрално

  До коментар [#41] от "aleks ivan":

  "И ще остснат само православните??"

  Точно така. Православието ни крепи като народ вече над 1100 г, а не педерастията.

 53. 53 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 446 Неутрално

  До коментар [#46] от "Таралеж":

  "Българинът май не е дорасъл да е като норвежец,"

  И какво им е дораслото на норвежците? Че са богати? Ми той и Шиши Пеевски е богат, дай да го сложим за пример на всички. Норвегия е на едно от първите места по самоубийства в света. Да не говорим за "рекордьори" като Брейвик, възпитаник на печално известната Барневерн, чийто практики се готвят да би наложат.

 54. 54 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2872 Неутрално

  До коментар [#50] от "КретенКилър":

  Мдааа - както и предполагах. Всяко убийство само по себе си е трагедия и трябва да бъде преследвано с пълната строгост на закона, както и става обикновено (изключваме конспиративните схеми където са обвързани политика, бизнес и т.н.). Само дето цифрите ти показват колко всъщност незначителен процент са убийствата на жени в България - щом 11 са 50%. Извинявам се много, ама 33 убити жени за една година показва всичко друго, но не и някаква бесуваща патриархална диващина, в която съпрузи убиват жените си под одобрителния поглед на съседите си. Естествено че всички искаме този брой да е 0, но това няма да стане с приемането на ИК, а като се намалят причините да се стига до там. В България те се няколко - бедност (или по-точно убедеността, че живееш в "бедност", което не е същото) и злоупотреба с алкохол и наркотици. И сега е забранено да убиваш хора независимо от пола им пък се случва - е как повече закони конкретно за жените ще променят това? Тоя дето убива ще се замисли "Ама оня ден приеха ИК, значи няма да я убивам!". Отново нямаш никаква теза, а само изсмукани от пръстите преувеличения.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 55. 55 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  Норвежците имат и специална комисия, която разследва големият % самоубийства на деца.

  Любовта ще спаси света!!!
 56. 56 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не смятам случайния шамар за насилие над детето, въпреки, че не го смятам за възпитателен или правилен, но не го смятам за насилие. Децата падат по много опасни начини, това е много по-страшно за тях от леко шамарче.
  —цитат от коментар 45 на blahblah


  Госпожата, инак много активна под темата, дори няма споспбностите да направи разлика между психологическите последици от шамарите и физическите такива.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 57. 57 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#54] от "Тюфлекчия":

  Тифлек, ставаше дума дали се увеличават убийствата на жени или не в последните години. Не можеш да стоиш в темата без да правиш увъртания и да се опитваш да сменяш темата (примерно за "бесуваща патриархална диващина"), това ми е ясно.

  Аз, обаче, така си водя разговорите: правя твърдение, после го подкрепям със статистика. И толкоз. Като се научиш и ти да го правиш, мога да ти обърна повече внимание, но това, разбира се, е невъзможно: маймуната не може да се научи на квантова физика.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 58. 58 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 446 Неутрално

  До коментар [#50] от "КретенКилър":

  "а през миналата година са убити 33 жени. Това показва статистиката"

  Че той Брейвик в ратифициралата всякакви подобни конвенции Норвегия уби за 1 час над 80 човека. С тези темпове никога няма да ги стигнем норвежците.

 59. 59 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2872 Неутрално

  До коментар [#36] от "Тюфлекчия":Виж само колко статии имаше за мъже убили жените си. А и децата си. За обратното що не се чува нищо?
  —цитат от коментар 42 на aleks ivan


  Аз знам за много случаи на жени убили децата си. С мъжете е по-трудно, поради простата причина, че чисто биологично мъжете са по-силни и агресивни. Все едно да се чудиш защо О Джей Симпсън уби жена си и любовника ѝ, а не те него. Жените практикуват психологически тормоз, който често води до самоубийства при мъжете, но това въобще не е тема за дискусия. Въпросът е защо въобще се стига до такава развръзка, а не как да накажем по-тежко извършителя, особено ако е мъж. Наказанието няма да върне жертвата.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 60. 60 Профил на Нормален гланц
  Нормален гланц
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#11] от "КретенКилър":

  Доста по нормална изглежда от теб...

 61. 61 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 446 Любопитно

  До коментар [#56] от "КретенКилър":

  "психологическите последици от шамарите"

  Почти няма дете в България, което да не е получавало шамар от родителите си. Но в България няма и дете нахлуло с оръжие в училище и разстреляло съучениците си, както често се случва в любимите ти "правови" държави. Как ще коментираш това?

 62. 62 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2872 Весело

  До коментар [#57] от "КретенКилър":

  Специалисте, ти се опитваш да изкараш, че има връзка между неприемането на ИК и увеличението на убийствата на жени. Това е смешно просто. И от кога стана такъв любител на статистиката? До скоро обясняваше как това че тестовете за интелигентност показват по-ниска такава на населението на Африка било расизъм, а не факт. Айде уточни се вече, че нещо все се обръщаш като фурнаджийска лопата.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 63. 63 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  [quote#32:"КретенКилър"][/quote]

  Лъжеш.Стюпи-ти си лъжец.Дай доказателства,че убийците на жени остават ненаказани.

 64. 64 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#57] от "КретенКилър":Специалисте, ти се опитваш да изкараш, че има връзка между неприемането на ИК и увеличението на убийствата на жени. Това е смешно просто.
  —цитат от коментар 62 на Тюфлекчия


  Не точно с неприемането на ИК, а с истерията около неприемането й, която ясно показа, че на българите не им пука за насилието над жените. Това е факт: насилието над жените бе изтикано на доста заден план. Логично е това да се отрази на потенциалните убийци.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 65. 65 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#62] от "Тюфлекчия":

  Между другото хора като теб, Муши, Говлампи показвате защо пропагандата я има точно в тоя и формат.

  Естествено, че пропагандаторите от кремълски произход, заквасени с нео-нацистки отенък не им пука ни за деца, ни за джендъри, ни за християнски ценности.

  На тях им пука да обозначат "врага", демек, НПО-тата, демек "левичарите", демек "умнокрасивците" и т.н. и ВСИЧКО, абсолютно ВСИЧКО свързано с тях да бъде отричано от таргет групата, в която си ти.

  И така какво се получава? Една плашеща статистика за това как насилието над жени се увеличава всяка година бива абсолютно неглижирана от такива като теб. Човешкия живот бива пренебрегван с някакви многоабзацови увъртания, които в общи линии казват "е кво толкова".

  Ето това е страшното. Щото ако я нямаше тая пропаганда против НПО-та и т.н., в момента цялото общество можеше да е заето да работи по въпроса как да почнем да намаляме тези случаи. Но ... уви, ти и себеподобните ти предпочитате да се занимавате с измизлени казуси като "джендъри" и трети пол.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 66. 66 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1696 Неутрално

  За Дневничето почивен ден няма, редуват се пребити жени (разбирай още ревем за ИК), насилвани деца (Стратегия си трябва), а за цвят от дъгата периодично се добавят и "липсващите'' права на всякакви джендъри и третополови. Хайде мило Дневниче дерзайте, белким за туй ви плащат. Но радостното е, че все повече хора се усещат за какво става въпрос, а ефекта от жалката ви пропаганда е обратен.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 67. 67 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  [quote#64:"КретенКилър"][/quote]

  Смешко-нали се беше именувал Американец,преди да се наречеш УБИЕЦ.В САЩ всеки ден три жени стават жертва на съпруг или приятел .Т.е в САЩ за 11 дни убиват толкова жени,колкото за една година в България.И там ли неглижират насилието над жени?
  И тия, които убиват жените си,не ги плаши доживотен затвор,та някаква конвенция ще ги уплаши.

 68. 68 Профил на Нормален гланц
  Нормален гланц
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#64] от "КретенКилър":

  Реакцията на българския народ беше отрицателна по повод приемането на ИК-истерична определено е реакцията на индивиди като теб!

  Просто свиквай с фактите-повечето българи са такива ,каквито са ,а не са като теб!

  Ще ти е трудно ,защото повечето пълни егоисти като теб им е трудно да понасят чуждото мнение ,но такъв е живота в България...

 69. 69 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 546 Весело

  До коментар [#65] от "КретенКилър":

  "Една плашеща статистика за това как насилието над жени се увеличава всяка година бива абсолютно неглижирана"

  Имаш предвид изнасилванията в Швеция?

  Опа, това там беше част от културните особености на една част от иначе чистите шведи, тююю, па ми лъсна фашиската същност и неразбиране на заедността и толераризъма :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 70. 70 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#65] от "КретенКилър":"Една плашеща статистика за това как насилието над жени се увеличава всяка година бива абсолютно неглижирана"Имаш предвид изнасилванията в Швеция?
  —цитат от коментар 69 на Saint of Me


  Като всеки скромен интелект, имаш склонността да поставяш знаци за равенство там, където ги няма. Уви, опитът с теб ми е посказал, че процесът е необратим и затова ще те оставя с петокласническите ти аналогии.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 71. 71 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1696 Неутрално

  1. Предвижда ли стратегията да се отнемат деца от социалните и да се дават на приемни родители?

  Да, просто бизнес (вкл. за НПО-та), на кой му пука за децата?

  2. Защо не се дават пари на биологичното семейство, а се плаща на приемни родители?

  Ами, просто бизнес (вкл. за НПО-та), на кой му пука за децата? Ако подпомогнем биологичните родители всички съпътстващи "услуги" стават излишни, а с това стават излишни и социалните работници и НПО-тата.

  3. Извеждат ли се от социалните служби деца поради бедност?

  Да, има такива случаи. Но видяхме, че това е просто бизнес (вкл. за НПО-та), на кой му пука за децата?

  4. Защо изобщо се отнемат деца от родителите им?

  Няма деца, няма бизнес, а има гладни хора, примерно некадърниците в социални служби или НПО-та, които за друго не стават.

  5. Предвижда ли новата стратегия да се взимат деца за един шамар?

  Не! Взимането ще го правят социалните с подкрепата на заинтересованите НПО-та. Но просто бизнес, на кой му пука за децата?

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 72. 72 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2587 Неутрално

  "На сила хубост не става", време си трябва, поколения да минат, камиони книги да се изчетат, милиони учебни часове да се посетят. За материалните неща е лесно, някой някъде е измислил айфон, дават го на туземеца, след два часа вече интуитивно ще го ползва даже и по добре от цивилизования човек.

 73. 73 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Мошеници.
  НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА БЕ.
  НЕ стоплихте ли. Вече минахме СТО ХИЛЯДИ ДУШИ.

  .............Телефон 116111 е национална телефонна линия, която се поддържа от Държавната агенция за закрила на детето, която възлага управлението й след конкурс и в момента тя се управлява от Асоциация "Анимус", съвместно с ДАЗД.............

  Значи от ДАЗД, но е даден на пъсторото Анимус.
  Държавата НЯМА контрол над този телефон.

  Той е сред забраните, които ще наложим насилствено. Ще сменяме правителства през три месеца, докато не увре и последната политическа тиква, че тази няма да я бъде.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 74. 74 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Предпоследния ми пост ми напомни, че истерията покрай ИК влиае за увеличаване на убийствата над жени и по друг начин: зомбираните вече неглижират всякакъв тип новини, статистики и т.н. с логиката "е кво толкоз". Дават някакви примери от Щатите, демек, положението не е зле. И ВСИЧКО това, цялото това неуважение към човешкия живот, само и само да си ДОКАЖАТ на себе си, на жалкото си аз, че правилно са грачили в хора против ИК.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 75. 75 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Въпросът е защо въобще се стига до такава развръзка, а не как да накажем по-тежко извършителя, особено ако е мъж. Наказанието няма да върне жертвата.
  —цитат от коментар 59 на Тюфлекчия


  Ами то в ИК си имаше предвидено обучение на малките ганьовчета в ненасилие, ама големите ганьовци и ганки се уплашиха, че дечицата им няма да усвоят злобата и комплексите им и, естествено, единствени от Европа, изритаха всичко.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 76. 76 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#69] от "Saint of Me":

  На първо четене е внесен закон, който да позволява секс между баща и дъщеря с "образователна" цел.

  Кръвосмешение и педофилия в едно.

  Не вярвах цяла година, че до там ще стигнат. Не повярвах на хора, които ми казваха, че така ще стане.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 77. 77 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  До коментар [#74] от "КретенКилър":

  Малоумнико-откакто свят светува има мъже, които убиват жените си.Най-вече заради ревност.И това ще продължи докато има мъже и жени по света.Това не е процес,на който може да се повлияе,щото в повечето случаи не става въпрос за лица от криминалния контингент,а за хора, които поради ревност решават да предприемат насилие.
  Такива твари като теб използват това за пропаганда,но на подобни хора никаква конвенция няма да повлияе.Няма държава в света,в която насилието над жени да е намаляло след приемането на Истанбулската конвенция.Напротив-в Швеция всяка година има все повече изнасилвания.

 78. 78 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 546 Весело

  До коментар [#70] от "КретенКилър":

  Има ли проблем с насилието над жени в Швеция?

  Да или Не?

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 79. 79 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#57] от "КретенКилър":

  В САЩ знаеш убийците всякакви ги пържат на ел. стол.
  Не намаляват, обаче.

  Конвенция СРЕЩУ децата ни с какво би помогнала тоя лудия дето уби жена си и братовчед си да не го прави?

  И не ти ли се стори странно, че ЖЕНИ бяха против ИКонвенция?
  Нали уж била за тяхно добро? Що не се вързаха на измамата нашите жени, майки и сестри?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 80. 80 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2872 Весело

  Ами то в ИК си имаше предвидено обучение на малките ганьовчета в ненасилие, ама големите ганьовци и ганки се уплашиха, че дечицата им няма да усвоят злобата и комплексите им и, естествено, единствени от Европа, изритаха всичко.
  —цитат от коментар 75 на КретенКилър


  Всъщност още по соца в училище ни учеха, че не трябва да удряме момичета и жени, а да ги уважаваме. Не знам защо някаква тумба недоучили НПО-активисти си мислите, че всичко започва и свършва с вашата поява на тая планета. А защо въпреки това има случаи на насилие - ей това е темата. Въпросната конвенция, както и тази малоумна стратегия не адресират проблема и неговото решение, а под прикритието на "загриженост" се опитват да налагат съвсем други неща на обществото, като например върховенство на държавата (чрез анонимни чиновници естествено - то няма как по друг начин) във възпитанието и грижата за развитието на децата. Точно както са учили Хитлер и Сталин - децата са на държавата и тя има последната дума по всеки въпрос. Ами сори Стюпид, ама някои не сме съгласни и докато сме повече - можеш само да цвърчиш, което и правиш.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 81. 81 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  До коментар [#70] от "КретенКилър":Има ли проблем с насилието над жени в Швеция?Да или Не?
  —цитат от коментар 78 на Saint of Me


  В Швеция има 7230 изнасилвания за една година.При 70 в България.Разлика от 100 ПЪТИ.

 82. 82 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#70] от "КретенКилър":Има ли проблем с насилието над жени в Швеция?Да или Не?
  —цитат от коментар 78 на Saint of Me


  Нямам достатъчно достоверен източник, за да преценя. Всичко, което съм чувал по темата е от нео-нацисти като теб и вашите пропагандни аутлети, така че ми е трудно да кажа. Все пак съм сигурен, че ако има проблем, шведите се отнасят сериозно към него, за разлика от булгаристанците към очевидния проблем с насилието и убийствата над жени.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 83. 83 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Много фалш прочетох в тези "отговори" на тази "национална" мрежа.

 84. 84 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2611 Неутрално

  МЕЛНИЦАТА НА ДОЛНОПРОБНАТА АЛКАШКА ПРОПАГАНДА СМЛЯ МОЗЪЦИТЕ НА МНОГО СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ....

 85. 85 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  До коментар [#80] от "Тюфлекчия":

  Първата работа на баща ми като станах на 5-6 години беше да ме научи,че момиче не се удря .Никога и при никакви обстоятелства.Естествено такива като Стюпида не са расли в нормални семейства и си мислят,че хората трябва да се възпитават от НПО.А 99 процента от възпитанието идва от семейството.

 86. 86 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 546 Весело

  До коментар [#82] от "КретенКилър":

  "Все пак съм сигурен, че ако има проблем, шведите се отнасят сериозно към него"

  Абсолютно!

  Крият самоличността на извършителите за да не се разпалва гаден расизъм :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 87. 87 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ами сори Стюпид, ама някои не сме съгласни и докато сме повече - можеш само да цвърчиш, което и правиш.
  —цитат от коментар 80 на Тюфлекчия


  Повече сте само в Бугаристаня, очевидно, щото ИК я отхвърлихте само тук (и донякъде Словакия, но там нямаше такава смешна истерия).

  Мен ако питаш, обаче, вие сте тези, които цвърчите. За горкия бял мъж. За политическата коректност. За Холивуд.

  И да, има някакви моментни радости за вас като изборът на Тръмп, които илюзорно ви карат да си мислите, че нещата ще се върнат, но колко ще продължи тази радост? Нима мислиш, че човечеството, след като от хилиядолетия върви към либерализъм, точно сега ще спре и ще се върне към расизма, сексизма и хомофобията ли?

  Нещо повече - вие сте лицемери, на които постоянно им се налага да увъртат истинските си мотиви. Защото на всички ни е ясно, включително и на вас, че сте расисти, хомофоби, сексисти и т.н и това е вашето начало. Не е някакъв абстрактен консерватизъм, не е любовта към хората или народа. И вие си го знаете, ОБАЧЕ, в днешно време, поради много изстъпления на вашите идейни братя, се знае, че расизмът не е ОК; сексизмът не е ОК; хомофобията не е ОК. И на вас постоянно ви се налага да увъртате, да лъжете, да мажете, да криете, което уморява. А и самият факт, че го правите, вече показва, че либерализмът е спечелил войната.

  Единственият ви шанс е да се разкриете и да се борите от тая позиция. Примерно, вместо да ми се правиш на две и половина, да си кажеш (както между другото някои форумци тук си го казват): аз съм расист и така смятам, че е правилно.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 88. 88 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  Най-малкото е,че лицемерът Кретен се прави на защитник на жените,а най-много обиди във форума спрямо жени е отправял той.А насилие над жени извършват тези, които първо проявяват подобно грубо и просташко отношение към жените.Крадецът Стюпида вика"Дръжте крадеца".

 89. 89 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#82] от "КретенКилър":"Все пак съм сигурен, че ако има проблем, шведите се отнасят сериозно към него"Абсолютно!Крият самоличността на извършителите за да не се разпалва гаден расизъм :)
  —цитат от коментар 86 на Saint of Me


  Обаче от теб, явно, не са успели да я скрият ;-)

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 90. 90 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2079 Неутрално

  ..естествено, единствени от Европа, изритаха всичко.
  —цитат от коментар 75 на КретенКилър

  Би ли пояснил чудноватата си и доста налудна мисъл "единствени от Европа"??

  Какво си имал пред вид, какво ли мисъл е подскочила в малкото ти мозъче..

  За подпомагане- уточняваш въпрос ЗНАЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ, КОЛКО ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА, СА РАТИФИЦИРАЛИ НАПЪЛНО СТАНИШКОВАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ?

 91. 91 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Всъщност още по соца в училище ни учеха, че не трябва да удряме момичета и жени, а да ги уважаваме.
  —цитат от коментар 80 на Тюфлекчия


  Явно не са ви учили добре.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 92. 92 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Най-малкото е,че лицемерът Кретен се прави на защитник на жените,а най-много обиди във форума спрямо жени е отправял той.А насилие над жени извършват тези, които първо проявяват подобно грубо и просташко отношение към жените.Крадецът Стюпида вика"Дръжте крадеца".
  —цитат от коментар 88 на Мусаши


  Бе де'а знам - ти си тоя, според когото в природата на жената е да бъде подтискана от мъжа 😁😃😁

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 93. 93 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  [quote#92:"КретенКилър"][/quote]

  Ако ми цитираш и един мой коментар,в който обиждам жена,спирам да пиша завинаги във форума.Докато ти имаш стотици такива.И тръгнал да говори за уважение към жени.Насилниците са такива като теб.

 94. 94 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2079 Неутрално

  доведе до повече насилие над жените и повече убийства. Просто изродите се почувстваха безнаказани, и с право.
  —цитат от коментар 32 на КретенКилър


  Абсолютно вярно!
  Долната мръсна идиотска паплач, е до лактите в кръв!
  Кръвта на убити жестоко жени!

  Заради толерастите-соросоиди .. изродите се чувстват безнаказани ..
  Ето и ФАКТИ:

  -----------------------
  Починала е 70-годишната жена, която бе нападната от 24-годишен мъж в кв. „Христо Ботев“ в София. Това съобщиха от УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, където бе транспортирана жената..."
  -------------------------
  Почина жената, пребита от затворника Ушко ..В болница в София след две операции в събота почина битата и ограбена от криминално проявения Иван Христов-Ушко Тинка Хаджиспасова, на 71 г., от Дупница. Погреба я нейната приятелка Наташа Илиева, шефка на Бюрото по труда в града, полицията все още не е открила грабителя, пише "Струма".
  -----------------------
  Иван Христов-Ушко, който преди десет дни е излязъл от затвора в Бобов дол за кражба, с мотика разбил металната входна врата на къщата на починалата. Тя се отбранявала, като хвърляла саксии от прозореца, надявала се така да го спре, но не успяла. Ушко влязъл вътре и се нахвърлил върху нея с юмруци и крещял. „Дай парите!“."
  -----------------------
  .."46-годишна жена от Дупница е с опасност за живота, след като е била нападната от 15-годишно момче. Това съобщават от Окръжната дирекция на МВР в Кюстендил, предаде Дарик радио. Инцидентът е станал снощи около 22:30 ч. в квартал „Горна махала”. Младежът е задържан от полицията като заподозрян извършител на грабеж.
  Жертвата на нападението е настанена в столична болница с множество травми - както от удари, така и от наранявания с нож. Започнато е досъдебно производство..."
  ----------------------
  "Илиян Здравков има общо 6 присъди. По време на убийството на Вероника той е трябвало да бъде в затвора, за да излежава присъда за друго нападение, извършено на 1 юни 2014 година."
  ----------------------
  "Трима роми, отвлекли две 19-годишни ученички, са заловени при акция на ГДБОП в плевенското село Бъркач към 14.00 часа днес."
  ---------------------
  " ... .. събота около 21 часа на бул. Цариградско шосе. Двете ромчета нападнали 32-годишна жена и .."
  ----------------------
  .. "В деня на побоя баба ми е изнесена на носилка. Изнасят жена пребита до смърт и завеждат преписка за откраднато одеяло. Това е рецидивист, пуснат под гаранция за добро поведение. А те го пускат! Кой е този прокурор? Ако тези топ полицаи не могат да се справят с 3-ма цигани, задържани на място, с какъв друг случай могат да се справят?“, недоумява Милена Нейова.
  -----------------------

  Та мръсната долна паплач, дори само заради ЕЙ ТЕЗИ СЛУЧАИ , които тя е подпомогнала , си заслужава напълно съдбата ...
  В началото на ноември в село Черна, други две възрастни жени бяха изнасилени, като едната бе жертва и на побой. Тогава извършителят бе заловен - 22-годишният П. Я. от с. Черна.""
  ------------------------


 95. 95 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Любопитно

  До коментар [#76] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Помниш ли , бях те предупредил....
  Сритахте ИК .....и сега ви идват с нещо друго, по мащабно и финансово много по мощно ....

  Bukalemun
 96. 96 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Любопитно

  До коментар [#73] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Мошеници.
  НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА БЕ.
  ========
  Ами минал е ......през 2004.....

  Bukalemun
 97. 97 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4289 Весело

  До коментар [#93] от "Мусаши":

  Ако ми цитираш и един мой коментар,в който обиждам жена,спирам да пиша завинаги във форума
  =========
  Още вчера го направи ....
  Но моя съвет е да не напусгаш бойното поле. ....:)

  Чрез твоя милост добре разобличавам много неща. ... :)

  Bukalemun
 98. 98 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 915 Неутрално

  До коментар [#93] от "Мусаши":Ако ми цитираш и един мой коментар,в който обиждам жена,спирам да пиша завинаги във форума=========Още вчера го направи ....Но моя съвет е да не напусгаш бойното поле. ....:)Чрез твоя милост добре разобличавам много неща. ... :)
  —цитат от коментар 97 на eti mehter


  Ислямизмът е не по-малко вреден от политкоректността.А двете идеологии се допълват.Така че моите коментари са насочени към ислямизма като идеология и носенето на бурки като символ на тази идеология.

 99. 99 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2587 Неутрално

  [quote#81:"Мусаши"][/quote]

  Колко ли са изнасилванията за които не се знае?

 100. 100 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#95] от "eti mehter":

  И отговора е по-мащабен и по-силен.

  Ще блокираме МСъвет и НСъбрание, докато са вътре и ще стоят там, докато приемат всичко, което искаме. Официално те твърдят, че го приемат. Значи трябва да приключим бързо.
  Оставките не са много. Мая Манолова (по мое настояване, заради ИК), Социалния Петков и заместничката му, и ДАЗД да се закрие, както и закриване на норвежкият телефон, който НЕ се контролира от РБългария.

  Чуй ме. Това не е Турция, макар, че имаме какво да научим и от Турция. Изборите в Истанбул.

  Тук Султан няма и ще падат правителства през три месеца, докато не се приеме ВСИЧКО, което искаме организаторите на протестите. А ние искаме това, което искат хората от нас.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK