Борисов отне думата на всички, които можеха да навредят

Но ако ГЕРБ решат, че "Апартаментгейт" или "Къщигейт", или друг гейт са забравени, ще сбъркат много.

© Юлия Лазарова

Но ако ГЕРБ решат, че "Апартаментгейт" или "Къщигейт", или друг гейт са забравени, ще сбъркат много.Текстът е от "Фейсбук" профила на автора.


Няколко бързи размисли по евроизборите:


1. Ниска избирателна активност в България. Това трябва да е знак към политиците. Хората искаха да гласуват, но не намериха за кого. Сигурно към 1 млн. човека се оглеждат и чакат своите кандидати, платформи и визии.
2. ГЕРБ спечелиха с преднина, но като абсолютен брой гласове не могат да се похвалят много. Обърнаха кампанията последните 2 седмици. Борисов отне думата на всички, които можеха да навредят, и сам пое волана. И в пряко, и в преносно значение.


3. Ходът с привличане на СДС беше добър. Част от "старите седесари" дадоха гласове за ГЕРБ.


4. Искането на прошка също беше добро. Но ако ГЕРБ решат, че "Апартаментгейт" или "Къщигейт", или друг гейт са забравени, ще сбъркат много. Всеки опит да върнат някого от подалите оставка ще бъде грешка.


5. Тотално сбъркана кампания от страна на БСП. Имаха толкова възможности, но не успяха да се възползват.


6. БСП трябваше да са в парламента. Оплакваха се, че Борисов прави кампания като премиер, а избягаха от възможността за непрекъсната пропаганда от парламентарната трибуна. Изумително странно решение.


7. През последната година и половина Нинова се опита да позиционира БСП като крайна консервативна религиозна формация. Според мен даже и нейните хора не разбраха какво точно иска да направи.


8. Лошо решение беше и два месеца преди изборите, вместо да прави кампания, Нинова да тръгва на вътрешни битки със Станишев, шеф на ПЕС. Ама явно "Говорит Москва" не прощава.


9. ДПС също загубиха като абсолютен брой гласове. Да, ниската активност им помогна за брой вкарани депутати, но сигналът е ясен. Фактът, че Ахмед Доган лично се обърна към гласоподавателите, също е показателен.


10. Крайно време е ДПС да се определи дали наистина са либерали, като вземе отношение по някои теми. Като конвенцията срещу домашното насилие например. Или пък да спре да се нарича либерално, а да си признае, че са консервативни, изконни и религиозни.


11. Идеята, че има много Динковци, претърпя неуспех. Да, кресливи са, но броят им не е толкова голям, колкото сами очакваха. Българите ясно показаха, че не искат фашизоиден национализъм. Все пак децата искат да са граждани на света.


12. Много формации се сбиха за този малък и креслив сектор – "Воля", "Атака", НФСБ, ВМРО, БСП, "Възраждане" и др. Сами се вкараха в капана на собствената си значимост. Разбираемо загубиха.


13. Това трябва и да е знак към управляващите да не се поддават на малкото, но изумително шумни патриотари, сектанти и т.н. А да отстояват цивилизационния избор на българите.


14. ДБ успяха да постигнат много за кратко време. Като за първа кампания им се получи добре.


15. Но останаха в тесен сектор, не успяха да излязат от стандартната си аудитория. Трябва задълбочен и честен анализ и стратегически мерки как да разширят групата гласоподаватели.


16. Основна слабост на ДБ – вътрешните раздори. Половината кампания загубиха да се обясняват и да се карат вътрешно. Политическото сектанство на някои от членовете им няма да доведе до нищо добро. Уж демократи, а скачаха на всеки, който пишеше, че ще гласува за друг. Трябва да си направят модел за позитивна комуникация и да помолят симпатизантите си да са по-толерантни към хората. Изумително неприятно е някой да ти се кара, че не си достатъчно фанатизиран по неговите си разбирания.


17. Имаше интересни "кражби на гласове". Беше ясно, че Иванчева няма как да стане евродепутат, но взе гласове, които можеха да отидат към ДБ. Хората на Първанов излъгаха БСП и им взеха гласове под формата на "Коалиция за България".


18. Като цяло е необходим разговор за Европа, ценностите, цивилизацията и всичко останало. ЕС стана жертва на собствения си успех. Хората забравиха какво е било преди това. Необходима е непрекъсната комуникация по темата.


19. Глобално за Европа има повишаване на избирателната активност. Хората очевидно все повече разбират колко е важно гласуването в обединения ни дом. Даже Юнкер бил изненадан. Ама той се изненадва от всичко.


20. Глобално за Европа старите партии са в отстъпление. Не успяха да разберат, че светът се е променил, че хората са се променили и че трябва нов модел на комуникация.


21. Много нови партии влязоха в ЕП. Новите хора в новия свят очевидно искат повече зелени, устойчиви политики, харесват повече микротаргетирани послания. Старите партии не го разбраха и отстъпиха място.


Като цяло се радвам, че потвърдихме цивилизационния си избор да сме част от западната демокрация. Не е лесно, но дава устойчиви резултати.


Светът се промени. Хората се промениха. Комуникацията се промени. И стана изключително важна. Citizens Communication Management е основната посока за тази година.


Животът продължава. Идват следващите избори.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (178)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Борисов отне думата на всички, които можеха да навредят, и сам пое волана. И в пряко, и в преносно значение."

  нинам кой ви пълни кухарете с теа простотии. за "гаризмата" и кво ли не. кво стана с лакърдиите де шел да става президент?

  Vernam Cipher
 2. 2 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  лакърдиите
  —цитат от коментар 1 на Дедо Лойко


  сорей, вероятно сам си мислил за кър

  Vernam Cipher
 3. 3 Профил на zakkwylde
  zakkwylde
  Рейтинг: 574 Весело

  "В някои извори на вдъхновението музите си мият краката."

  Станислав Йежи Лец

 4. 4 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1487 Неутрално

  "Тотално сбъркана кампания от страна на БСП...."

  Тотално сбъркана партия с тотално сбъркано ръководство, тотално сбъркани кандидати обърнати към Русия, а не към Европа.

 5. 5 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2994 Весело

  Хубав текст, всичко е казано ясно и разбираемо. Поздрави за автора.

 6. 6 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2079 Неутрално

  Ниската активност може би е положително нещо. Може би българинът е проумял че не бива да чака бели принцове на бели коне да го упраят. Може би българинът е проумял че бъдещето му зависи от самият него.

 7. 7 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  се пак:

  кво стана с лакърдиите де шел да става президент?
  —цитат от коментар 1 на Дедо Лойко


  Vernam Cipher
 8. 8 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 962 Неутрално

  Иванчева отнела гласове от ДБ?! Това е новина.

 9. 9 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  По-скоро камила ще мине през иглени уши отколкото умнокрадавец син болшевик ще започне да дебатира нормално и на база реални факти:) Така, че авторът ще има да чака;) И на следващите избори умнокрасавците ще са си толкова само, че тогава гласуват двойно хора:)

 10. 10 Профил на Explorer
  Explorer
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Фактически той купи седесарите. Но кого?-изкукуригалият АлЙо/по обективни причини-възраст и диабет/ и маргиналния, една мънкащ председател на захвърленото СДС с отнета централа. Не е това причината администрацията под строи да гласува за него. Да има 50000 гласа над администрацията.

  Всеки ден стават чудеса! Коледа не е толкова далеч.
 11. 11 Профил на Explorer
  Explorer
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Видя се свободните хора за кого гласуват, а мургавият мошенник може да си мечтае за подобен вот. Затова и не излиза. Няма какво да каже.

  Всеки ден стават чудеса! Коледа не е толкова далеч.
 12. 12 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#10] от "Explorer":

  Ето поредното умно и красиво мъдро изчакване. В моята секция 15% гласували бяха абитуриенти и 80% пенсионери. Този път на ГЕРБ не му се наложи да мобилизира администрацията:) А администрацията в една област е малко:)

 13. 13 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 711 Неутрално

  В точка 17 Аламанов "издиша". Няма такова нещо като "кражба на гласове". Гласовете не са на някой си, бил той и най-големия жълтопаветник. Да се научат да се борят за всеки глас, а не да гледат високомерно на тези, които не гласуват за тях.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 14. 14 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  По-скоро камила ще мине през иглени уши отколкото умнокрадавец син болшевик ще започне да дебатира нормално и на база реални факти:) Така, че авторът ще има да чака;) И на следващите избори умнокрасавците ще са си толкова само, че тогава гласуват двойно хора:)
  —цитат от коментар 9 на mpq24607239


  А БУДАлите кога ще разберат , че не умнокрасивите са им проблема?БУДАлите затова са БУДАли защото БУДАлите ....
  А ти ако повториш още един път умнокрасавци , ще ти е за първи път.

  SHADOWS of SOFIA
 15. 15 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Любомир Аламанов е сред най-влиятелните пиари в света
  [Search domain www.24chasa.bg/novini/article/5930373] https://www.24chasa.bg/novini/article/5930373
  Висока чест бе оказана преди дни на Любомир Аламанов, който бе посочен за един от най-влиятелните професионалисти в пиар сферата на наградите 2016 PR People Awards.

  Vernam Cipher
 16. 16 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  След гърмежа на "бушоните", идва ред на главния бушон. Ако някой си мисли, че всички са крали, а бб е в бяло.... хихи.... Освен това в ЕП има доста смени и въпреки че Боку е плазмодий от ъндърграунда нема да има време да се рекламира измежду вождовете. Съмненията, че се дават дарове на високо европейско ниво за потупване по рамото, ще си проличат още по-повече.... Все пак Бсп казва, че от БГ изтичат десетина млрд :), а това са мнооого пари, дори и истината да е наполовина


 17. 17 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#14] от "KA2":

  Както се вижда от коментара ти трябваха няколко минути само за да ми се потвърди тезата по точка 9.

 18. 18 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  умнокрадавец син болшевик ще започне да дебатира нормално и на база реални факти
  —цитат от коментар 9 на mpq24607239


  гаспадин Барисав и дебат?

  Vernam Cipher
 19. 19 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1487 Неутрално

  По-скоро камила ще мине през иглени уши отколкото умнокрадавец син болшевик ще започне да дебатира нормално и на база реални факти:) Така, че авторът ще има да чака;) И на следващите избори умнокрасавците ще са си толкова само, че тогава гласуват двойно хора:)
  —цитат от коментар 9 на mpq24607239


  Кои са реалните факти?

 20. 20 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2134 Неутрално

  умнокрадавец син болшевик ще започне да дебатира нормално
  —цитат от коментар 9 на mpq24607239


  Ти това за герп ли го казваш?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 21. 21 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  До коментар [#14] от "KA2":Както се вижда от коментара ти трябваха няколко минути само за да ми се потвърди тезата по точка 9.
  —цитат от коментар 17 на mpq24607239


  Не ми дреме какво мислиш.Но се повтаряш.Нали БУДАла?

  SHADOWS of SOFIA
 22. 22 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#16] от "Хи-хи":

  Аз се надявам, че освен сегашните, които са крали най-накрая да се обърне внимание у на кратките от приватизации, бюджети и преди това:) Например 5200 РМД&а. Ама за там не ви интересува нещо.

 23. 23 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#19] от "4ort":

  Реалните факти са фактите от живота. Коментираш това, което виждаш, а не пропаганда. Щото ставате смешни.

 24. 24 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1487 Неутрално

  След гърмежа на "бушоните", идва ред на главния бушон. Ако някой си мисли, че всички са крали, а бб е в бяло.... хихи.... Освен това в ЕП има доста смени и въпреки че Боку е плазмодий от ъндърграунда нема да има време да се рекламира измежду вождовете. Съмненията, че се дават дарове на високо европейско ниво за потупване по рамото, ще си проличат още по-повече.... Все пак Бсп казва, че от БГ изтичат десетина млрд :), а това са мнооого пари, дори и истината да е наполовина
  —цитат от коментар 16 на Хи-хи


  Дрогарьо, че се краде, краде се! Ама ти вярваш ли, че Партията е алтернативата???

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 274 Неутрално

  "1. Ниска избирателна активност в България. ..."

  - Ми точно за това работиха сите хибридни медии - “Арман Бабикян и Добри Божилов - "бащи" на сайтове за фейк новини“ - https://www.faktor.bg/bg/articles/arman-babikyan-i-dobri-bozhilov-bashti-na-saytove-za-feyk-novini

  - "Апартаментгейт" - основният хейт произлезе от "Антикорупционен фонд" и "Свободна Европа", приватизирана от Моника и вездесъщия офицер от ДС Красимир Гергов:

  "Антикорупционен фонд" - Филип Гунев, Илиян Василев /Сашо-11/ и София Разбойникова….“
  https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/atakata-s-apartamentite-tragnala-ot-rumyana-bachvarova-i-bivshiya-zam-ministar-na-mvr-filip-gunev

  "Свободна Европа" :
  „Бончева: Моника прилапа наследника на „Свободна Европа”, затвориха ни устите заради Първанов" - http://www.vlastta.com/displaynews/74257


 27. 27 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  До коментар [#21] от "KA2":Амме забавлявам се с узперкалу, злобни болшевики, които очевидно намалявате ежедневно. Ще настъпи дефицит на уроди дето да ни забавляват.
  —цитат от коментар 25 на mpq24607239


  Във върхушката на БУДАлите , болшевиките са повече от тези в БСП. Уточни си понятията БУДАла .

  SHADOWS of SOFIA
 28. 28 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално


  умнокрадавец син болшевик ще започне да дебатира нормално

  —цитат от коментар 9 на mpq24607239


  Ти това за герп ли го казваш?
  —цитат от коментар 20 на д р Чарли Мишкин от ГРУ


  е чи ГЕРБ са сини. ...веке. през правиа пре-о-спешен мандать не беха ли бозави? цвет ДПС?

  Vernam Cipher
 29. 29 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1725 Неутрално

  Тениските с надпис : "Аз вярвам САМО на този човек" казваха всичко.
  Съдбата на другият играч с еднакви букви е решена....

 30. 30 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  До коментар [#22] от "mpq24607239":

  ??? Мутрата ви е от 2009 на власт, с обещанията да развали заменки и приват. сделки. Нещо свършено? Сега вече са минали всекви давности и ще го разберете чрез Баневи, че 10+ год. е "управлявала" една алчна мръсна Мутра... На глупаците никога не им идва акълът, даже и късно...

  Ето ти една малка връзка https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/ekolozi-sankciia-za-zamenkite-moje-da-byde-izbegnata-s-edna-zapoved-na-agroministyra-143120/

 31. 31 Профил на aralambi
  aralambi
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Най-добрият анализ на изборните резултати, който съм чел/слушал досега. Личи си разликата между професионалиста в областта на PR и смешните и омръзнали ни социолози, политолози и културолози, които гледахме вечерта след изборите.

 32. 32 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Няма такова нещо като "кражба на гласове"
  —цитат от коментар 13 на Пипера е много лют


  тише каеш.... СИК-аджиите зарат машините ли така са умълчаха?

  Vernam Cipher
 33. 33 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Например 5200 РМД&а. Ама за там не ви интересува нещо
  —цитат от коментар 22 на mpq24607239


  би ли раздул повеке?

  Vernam Cipher
 34. 34 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  До коментар [#24] от "4ort":

  Коя Партия? На Цецка и Боко БКП-то ли?
  Вие, живот извън БКП и нейните производни - бсп и герб, май не виждате...

 35. 35 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Нещо за петте милиона, въздържали се от гласуване, българи - години наред изборите не им носиха и не носят удовлетворение заради упоритите еднозначни резултати на баятите екскомунистически партийни електорати - ГЕРБ, БСП, ДПС, години наред изборите разочароваха българските граждани. Получи се нещо като тричане на кучета. Хората се отдръпнаха, открито не желаят да служат за фикуси в постановъчните сюжети на милиционер-партийните хидри. Има нещо идиотско в садо-мазо гласуването в полза на Борисов и покварената му от корупция му шайка, в полза на мръсната комунистическа партия, в полза на турското алчно ДС ченге Доган и противния до болка Пеевски. Как да живееш в едно общество, понасяйки примитива на упоритите техни избиратели?
  И пет милиона омерзени до дъното на душите си сънародници просто направиха това, което това отвратително управление на гнусния милиционер-комунистически триумвират - ГЕРБ, БСП, ДПС ги принуди най-сетне: отказа ги. Явлението се подминава, но то грозно стои, държава, чието население поединично се е затворило, което бяга в мизерното си себесъхранение, отказващо да поеме отговорност за себе си и бъдещето на децата си. Срамно е наистина, но е факт, пет милиона български граждани избраха да бъдат стригани като безропотни овце. Рудимент от комунистическата диктатура ли е това, резултат от геноцидната война на ГЕРБ към сънародниците ли е, други да кажат. Дори и най-безпристрастно съзерцаване на явлението води до страшна констатация, а именно - от силата на духа на българите от времето на Балканската война нищо не е останало. Те се върнаха към яловото си живуркане на роби от турското робство, към смазаното си АЗ от времето на червената диктатура.

  Дедо Крум
 36. 36 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1062 Любопитно

  Ха, най-сетне милото дневниче да копипейстне нещо свястно от фейса вместо поредните малоумни дайновизми/ръдановизми или моника веле.......

  Знанието е сила, информацията - власт
 37. 37 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  https://results.cik.bg/ep2019/protokoli/03/030600383.html

  12 ПП ГЕРБ 51
  20 Движение за права и свободи - ДПС 37
  18 БСП ЗА БЪЛГАРИЯ 27
  23 ВОЛЯ – Българските Родолюбци 20
  3 ПП ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ 12

  Vernam Cipher
 38. 38 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  опа, грешка, тва беше за отатък

  Vernam Cipher
 39. 39 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1062 Весело

  Похвална активност на червените платени амбразурчици - рано-рано са на бойния пост, вече преглътнали солените сълзи на поражението.
  А как се точеха за "победа", "вот на недоверие", "пресрочни избори" и прочие хубавини.
  Ама черна биволица им мина път, мухахахаха........

  Знанието е сила, информацията - власт
 40. 40 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1062 Весело

  опа, грешка, тва беше за отатък
  —цитат от коментар 38 на Дедо Лойко


  Обърка флашките, а?

  Знанието е сила, информацията - власт
 41. 41 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#8] от "waterfall":

  Аз пък се бях заблудил, че Иванчева отне гласове от опг-то...

 42. 42 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#9] от "mpq24607239":

  Защо бавите окончателните резултати ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 43. 43 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#39] от "pag":

  Рано е да се радваш. Загубихте и избиратели и 1 мандат. А ВМРО изяде мандата на червена Лила.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 44. 44 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#35] от "Дедо Крум":

  +++

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 45. 45 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 267 Неутрално

  "7. През последната година и половина Нинова се опита да позиционира БСП като крайна консервативна религиозна формация. Според мен даже и нейните хора не разбраха какво точно иска да направи."

  Ееей не спреха да реват либерастите за пустата Истанбулска и мигрантска конвенция. Нинова просто се вслушва в желанието на 95% от българския народ, които са с консервативни и националистически възгледи. Ами пукнете се от яд, но това носи гласове, а не отнема. С либерални лозунги максимумът е 0,3% над бариерата.

 46. 46 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  червените платени амбразурчици
  —цитат от коментар 39 на pag


  https://results.cik.bg/ep2019/protokoli/03/030600383.html

  12 ПП ГЕРБ 51
  20 Движение за права и свободи - ДПС 37
  18 БСП ЗА БЪЛГАРИЯ 27
  23 ВОЛЯ – Българските Родолюбци 20
  3 ПП ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ 12


  Обърка флашките, а?
  —цитат от коментар 40 на pag


  а моеби нъе? мое па да сам ти показвал как циганите гласуват за ГЕРБ?

  Vernam Cipher
 47. 47 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 267 Неутрално

  "14. ДБ успяха да постигнат много за кратко време. Като за първа кампания им се получи добре."

  Каква първа кампания, те са си същите лица от години, просто се прегрупират различно всеки път. И винаги печелят еднакъв брой гласове, въпреки тоталната пропаганда, с която ни заливат грантаджийските и пр. медии.

 48. 48 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Националистите общо имат над 15%, и тоя гризач да говори за провал и че децата искали да са граждани на света, след като либералите-глобалисти са с 6%? Къде ги намирате такива неадеквати бе?

 49. 49 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5227 Весело

  Хубав текст, точни обобщения, нелоши предложения. Поздравления за автора, който "познавам" от петъците по Дарик :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 50. 50 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#40] от "pag":

  Област код : 03
  Област текст : ВАРНА
  Община код : 06
  Община : ВАРНА
  Район код :
  Район :
  Секция : 383
  Населено място код : 35701
  Населено място : С.КАМЕНАР
  Адрес : Народно читалище "Пробуда", ул."Цар Симеон I"№8

  Vernam Cipher
 51. 51 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 851 Неутрално

  Докато БСП е руска партия за тях ще гласува сам бабички.

 52. 52 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Ниската активност може би е положително нещо. Може би българинът е проумял че не бива да чака бели принцове на бели коне да го упраят. Може би българинът е проумял че бъдещето му зависи от самият него.
  —цитат от коментар 6 на Таралеж


  До известна степен е така, но се разчита на политическата "класа" да строи училища и детски градини. Не може всички хлапета да са в частни такива. Именно за това внимаваш за кого гласуваш. Но избирателите на ГЕРБ са онези страхливци, които нямат желание да променят статуквото и си гласуват за шкембе Бойко до откат. Тия хора, същите, няма да мръднат от провинциалната си заплата от 900 лв, а ги осигуряват на минималната. Класиката. После ще "искат" от държавата. Всичко е в образованието. Невежество на макс.

 53. 53 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#51] от "evtimvz":

  ГЕРБ с какво сте по-различни ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 54. 54 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 514 Неутрално

  До коментар [#30] от "Хи-хи":

  Тая връзка дето е малка, ами е и стара, освен това е поредната манипулация на зелените. Може да има нарушения, не споря, но няма нищо доказано за тия шест години, нито санкции от Европа. Не може да се каже нищо категорично. Категорично, като се докаже-поименно.

 55. 55 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3305 Неутрално

  Дневник, Дневник, що не намерите някой да обясни защо българите практически отказаха да гласуват. При 26% гласували резултатът е по-скоро фейк. Аз ли да съм този, който да обяснява, че на българите не им пука за ЕС, а на ЕС за българите още по-малко. И че пак сме си сбъркали мястото или нас са ни помислили за някакви други. Истината лъщи и няма едно детенце да каже, че царят е гол. Докога ще се лъжем и заблуждаваме? Истината боли, но някой трябва да я каже.

 56. 56 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#40] от "pag":

  хубаво де, поради что циганите гласуват масово за ГЕРБ? биете даже и ДПС?

  Vernam Cipher
 57. 57 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 267 Неутрално

  До коментар [#46] от "Дедо Лойко":

  В Каменар има 3 секци,2 от които в циганската махала.
  Показал си резултатите от секцията в нециганската махала и казваш виж как са гласували циганите.
  Правиш цигански работи.

 58. 58 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 851 Неутрално

  До коментар [#53] от "КМЕТ В СЯНКА": "ГЕРБ с какво сте по-различни ?"

  Понеже си много интелигентен БСП-ар, заключенията ти, че съм от ГЕРБ, са поразяващи.

 59. 59 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2384 Весело

  Много добра статия! Браво!
  Цитат:
  "Хората искаха да гласуват, но не намериха за кого. Сигурно към 1 млн. човека се оглеждат и чакат своите кандидати, платформи и визии."
  *
  Съвсем нормално е хората да търсят партия/коалиция, която да отговаря на възгледите им. След като не намерят такава не гласуват. И никой не може да ги вини за това.

  Цитат:
  "Политическото сектанство на някои от членовете им няма да доведе до нищо добро. Уж демократи, а скачаха на всеки, който пишеше, че ще гласува за друг. Трябва да си направят модел за позитивна комуникация и да помолят симпатизантите си да са по-толерантни към хората. Изумително неприятно е някой да ти се кара, че не си достатъчно фанатизиран по неговите си разбирания."
  *
  Право в десятката, авторе! Изглежда сте чели внимателно "агитацията" на феновете на ДСБ във Форума. Както се изрази един от форумците по подобен повод, че могат да откажат и куче от мешана скара. Много ми хареса израза, който добре пасва на изявите на някои от тях.

 60. 60 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1660 Неутрално

  Всички ревнали в хор "Бойко пое кормилото и обърна ситуацията". Доста тъпичко е да се смята, че хората са стадо което ще се впечатли толкова много от един потен разгърнал ризата мъжага Яхнал Джипа. Не ме учудва, типично за едни които се смятат себе си за много умни и красиви а останалите за тъпи които са лесни за лъгане. Авторът определено изказва симпатии към такива. С такива "анализатори" още доста бой го чака "автентичното".

  И впрочем проучванията показват, че голямата част от гласувалите за ГЕРБ са взели решението си 1 месец преди изборите. Още по времето на гейтовете и далеч преди Бойко Да Яхне Джипа. Така че Ролята Му силно се преувеличава. По-скоро БСП пресолиха манджата с явно калната си кампания и амбицираха електората на ГЕРБ да се противопостави.

  Естествено ББ имаше и попадения и едното от тях е да скрие виновните. Така лиши БСП от мишени и атаката им се спихна.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 61. 61 Профил на бабачко
  бабачко
  Рейтинг: 460 Неутрално

  И на следващите избори умнокрасавците ще са си толкова само, че тогава гласуват двойно хора:)
  —цитат от коментар 9 на mpq24607239


  Двойно повече тъпогрозни, нъл тъй? Само, че на следващите избори ще трябва да извадите и двойно повече петдесетолевки. Видя се цивилизованите хора за кого гласуват ...

  искаш нов монитор? изтрий тук: ##############
 62. 62 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#26] от "plebs":

  да ти са намирга некво обеснений оти циганите са гласували масово за ГЕРБ?

  Vernam Cipher
 63. 63 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#58] от "evtimvz":

  Дай 10-те разлики. Нали си много умен.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 64. 64 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#43] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#39] от "pag":Рано е да се радваш. Загубихте и избиратели и 1 мандат. А ВМРО изяде мандата на червена Лила.
  —цитат от коментар 43 на КМЕТ В СЯНКА


  Лиляна влиза...пак си неосведомен или съзнателно лъжеш както винаги...позитанец сър...

 65. 65 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#60] от "Fred":

  Сега обаче трябва да ги премахне а той май няма да посмее и ще стане страшно.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 66. 66 Профил на attitude
  attitude
  Рейтинг: 594 Неутрално

  ....Борисов отне думата на всички, които можеха да навредят, и сам пое волана. ...
  Г-н Аламанов като блестящ пиар с награди, нали знае,че зад проекта Борисов седят негови колеги, които са му казАли да поеме волана? Защото това изречение,което е съставил внушава интелект, решителност и сила каквито знаем,че Бай Х не притежава.
  Какви са тези намеци, че Иванчева е отнела гласове от ДБ? По скоро е обрала периферия, хора които не биха гласували или биха избрали "не одобрявам никого".
  Греши и за "малкия креслив сектор", не е толкова малък , основава се на безмозъчна русофилия , анти ЕС фейк новини, ниско образование и неинформираност. Иначе казано на мизерна душевност и чалга. Това са облъчените от медиите и ЕЖК субекти, които обличат черни тениски, веят националното знаме и много им се иска да смачкат всичко различно. В Бг успяват, защото докато Европа гласува и променя живота си, тук се шири "няма да им гласувам". Като не гласуваш или продаваш гласа си, няма да недоволстваш, подкрепил си с пасивност статуквото, сега го живей!

 67. 67 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Весело

  До коментар [#64] от "BiGman1":

  Тогава кой гори ? Лила беше № 7. или не ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 68. 68 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 728 Неутрално

  ГЕРБ вкарва 7 депутата, а БСП - 5.
  Мария Габриел ще бъде предложена (и вероятно назначена) като еврокомисар, при което и следващия след Лиляна Павлова ще влезе в ЕП.

 69. 69 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1660 Неутрално

  До коментар [#8] от "waterfall":Аз пък се бях заблудил, че Иванчева отне гласове от опг-то...
  —цитат от коментар 41 на vhv


  За такива всичките гласове са отнети от тях. Особено тези на ГЕРБ, ВСИЧКИТЕ са ТЕХНИ. Достатъчно е само да го няма ГЕРБ и заблудените овце ще плеснат с ръце и ще се върнат при тях. Така де, ще затропат с копитца...

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 70. 70 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 267 Неутрално

  До коментар [#67] от "КМЕТ В СЯНКА":

  5-тия в листата...турчето.

 71. 71 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Циганите са гласували 10% за ГЕРБ и 10 % за БСП. Над 75% - за ДПС.

 72. 72 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#67] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#64] от "BiGman1":Тогава кой гори ? Лила беше № 7. или не ?
  —цитат от коментар 67 на КМЕТ В СЯНКА


  Андрей Слабаков...и без това мястото му не беше там...От ВМРО влиза само Джамбазки...

 73. 73 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Весело

  До коментар [#64] от "BiGman1":

  Май ти послъгваш - милиционер сър !
  Ето пълния списък на кандидатите за евродепутати на ГЕРБ и СДС:

  Мария Габриел
  Андрей Ковачев
  Андрей Новаков
  Ева Майдел
  Асим Адемов
  Александър Йорданов - СДС
  Лиляна Павлова
  Емил Радев
  Ивелина Василева
  Марин Захариев
  Иво Ралчовски
  Младен Шишков
  Николай Диков
  Камен Костов
  Йоанна Йончева Фильова
  Жечо Станков
  Илия Лазаров - СДС

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 74. 74 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1660 Неутрално

  "7. През последната година и половина Нинова се опита да позиционира БСП като крайна консервативна религиозна формация. Според мен даже и нейните хора не разбраха какво точно иска да направи."Ееей не спреха да реват либерастите за пустата Истанбулска и мигрантска конвенция. Нинова просто се вслушва в желанието на 95% от българския народ, които са с консервативни и националистически възгледи.
  —цитат от коментар 45 на izt21595181

  Ами ще реват, знаят че с файтон партиите си либерастията нямат никакъв шанс да пробутат джендъризма при нас. И затова се надяват БСП да им свърши мръсната работа. На ЕС ниво успяха, СерГей си е от тяхната порода. Но на местен терен Курнелия излезе мъжага и им се опъна...

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 75. 75 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Най- важният извод , че евроизборите намят НИщО ОБщО с националните - местни, президентски и парламемнтарни - избори.
  Всяка ектраполация е глупава и наивна .

  Казано с прости думи- надеждите , че на следващите местни избори картинката ще се повтори, са ялови .

  Казано още по- просто- това , че бай Г.з влезе с КЛИЗМА в ЕП, не означава , че ДСБ ще влезе в следващия български парламент.

  Още по- просто- ако за европарламента се състезаваха реално само двама души- бай Г.з и Тафроффф, за националния парламент ше се сътезават мнозина и апетитите са огромни.

  Ощо по- просто е да нарисувам картинка ! Като за Дрънц !

 76. 76 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#70] от "tosho_toto":


  До коментар [#67] от "КМЕТ В СЯНКА":5-тия в листата...турчето.
  —цитат от коментар 70 на tosho_toto


  Тцъ...чете и други медии...тук трудно се отразяват такива новини...:)

 77. 77 Профил на Васил Пенчев
  Васил Пенчев
  Рейтинг: 522 Неутрално

  Защо "Апартаментгейт" изобщо не навреди на ГЕРБ? Защото в общественото мнение на Европа и разбира се, много по-заглъхнало в България има либерално-зелен обрат и в неговите рамки толерантността към корупцията, като неизбежно зло при свободата, е по-високо. Наистина въпросните облагодетелствания, при това възможно целенасочено провокирани, са за около сто хиляди евро, реално без икономическо значение. Оставките, заедно с "вниамнието" на прокуратурата, са съвсем достатъчни.
  По всичко личи, че Борисов не схваща този обрат и продължава да си мрънка мантрите срешу крадливостта. Че ДПС е олигархично и крадливо, и продава на всеки, който има пари да го купи, напр. на Пеевски, вота на турците и циганите, е очевидно.
  Обаче въпросният обрат неглижира това като по-малкото зло в сравнение с пропуснатите ползи от несвободата, особено по отношение на инвеститорите.
  Борисов не само не разбира това, но изглежда не е в състояние да го разбере - още една причина да си ходи.

  Васил Пенчев
 78. 78 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#73] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Знам че те боли но това е истината...и се кефя, че страдаш и подскачаш като ужилен...хаха...

 79. 79 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1417 Неутрално

  До коментар [#73] от "КМЕТ В СЯНКА":

  На чети... една близка до теб медиа...
  http://epicenter.bg/article/Lilyana-Pavlova-e-sedmiyat-deputat--koyto-GERB-izprashta-v-Evroparlamenta--/184240/2/0

 80. 80 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2905 Неутрално

  До коментар [#22] от "mpq24607239":

  Напротив, много ни интересува...! Даже, едно от обещанията на Борисов през 2009-та година, преди да дойде на власт, беше свързано точно с това. Но си останахме с чакането. Освен това, станахме и свидетели на подаръци към Домусчиев, които въобще не кореспондират с високопарните приказки на ГЕРБ.
  Така че, който прибрал нещо покрай приватизацията, прибрал. ГЕРБ ще замажат всичко...!

  Бивш tww09306483.
 81. 81 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#27] от "KA2":

  Може да са по-големи болшевики от тебе ама не го показват:) Адаже авторът на статията ти го казва в прав текст не само аз:)

 82. 82 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2643 Неутрално

  Не съм съгласен, че ВМРО са загубили. Напротив, спечелиха. Тяхната (на Джамбазки) кампания беше много ясна и "обрана". Затова обраха гласовете на другите от този сектор. И говоренето беше като за евроизбори. "Европа това, Европа онова". А за ДБ какво да кажа. Огромен потенциал, но много слаба комуникативност. Трябва да си наемат експерт по комуникациите, защото не могат да изговорят онова, което избирателите са готови да чуят.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 83. 83 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Весело

  До коментар [#78] от "BiGman1":

  Баш ме брига за червена лила !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 84. 84 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#77] от "Васил Пенчев":

  Колкото гейтовете около Тръмп му навредиха, колкото сканадалите около Нетаняху му навредиха толкова и апартамент гейт ще навреди на ГЕРБ - тоест николко. Не разбрахте ли, че помията, която хвърлихте по ГЕРБ с тези гейтове само увеличи подкрепата за тази партия? Полина Паунова да бъде уволнена от Свободна Европа

 85. 85 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Весело

  До коментар [#78] от "BiGman1":

  Затова ли бавите резултатите ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 86. 86 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1660 Неутрално

  До коментар [#67] от "КМЕТ В СЯНКА":Андрей Слабаков...и без това мястото му не беше там...От ВМРО влиза само Джамбазки...
  —цитат от коментар 72 на BiGman1


  Наистина бях доста изумен да го видя на конференцията след изборите. Беше напълно неадекватен, не знаел как да си изключи смартфона и подобни циркаджилъци...

  ЕС е последното място за такива театрални хипари, одъртели и за това още по-смешни и жалки. Да вземат да се прегърнат с Дайнов, да се заселят на необитаем остров и там да си хипарстват на воля. Не знам кой и защо го е сложил в изборните листи, май с преференции изскочил нагоре... за мен е пълна загадка.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 87. 87 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2905 Неутрално

  До коментар [#60] от "Fred":

  "... Естествено ББ имаше и попадения и едното от тях е да скрие виновните..."!

  И, какво стана с виновните? Изпариха се? А Борисов, няма нищо общо с тях и не знае, откъде са се появили! Даже, на гости не им е ходил и не разбрал, че са толкова крадливи. Да се разплачеш от умиление, като се замислиш за интелектуалният потенциал на тия, които вярват на такива постановки...!

  Бивш tww09306483.
 88. 88 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#42] от "КМЕТ В СЯНКА":

  А де. И аз това питам.що се бавят окончателните резултати и то от области дето ДБ има по 2% че умнокрасавците да изквичат:) В Габрово бяхме първи 100% ако си следил по области.

 89. 89 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Хората разбраха за подмяната на вота, която се целеше с този апартаментгейт измислен от БСП, ДСБ, Дай България и медиите около тях, и не се подадоха на лъжите ви, а гласуваха масово за ГЕРБ, за да ви го нач**кат

 90. 90 Профил на NIKE
  NIKE
  Рейтинг: 488 Разстроено

  Нямам нищо против срещу ДБ , но много ми приличат на Реформаторите...
  С Атанасов просто стават троянски кон ... отново ...
  Не забравяйте как ДСБ разбиха Реформаторите , а Костов СДС....

 91. 91 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#87] от "tww09306483":

  А виновната Елена Йончева защо не беше скрита?

 92. 92 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#83] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#78] от "BiGman1":Баш ме брига за червена лила !
  —цитат от коментар 83 на КМЕТ В СЯНКА


  Брига не брига...хванах те в лъжа... за сетен път...ма вие от БСП лъжата я нямате за нищо така, че продължавай...стана за смях и на уличните кучета...

 93. 93 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#82] от "Николай Колев":

  Джамбазки го избраха шофьорите. Дано не ги подведе, че те не си поплюват.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 94. 94 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Неутрално

  До коментар [#88] от "mpq24607239":

  Не следя никой и нищо. това е работа за милиционери и доноснци.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 95. 95 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#55] от "Judjuk":

  Вие ненормални ли сте или се правите с активността. Гласуваха пак колкото на миналите и по миналите у на първите европейски избори. Какво ми демагогствате загубилите. Ами що бе изкарахте 1 милион да гласуват за вас и готово. Или пак Бойко ви е виновен гагаха

 96. 96 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално


  До коментар [#46] от "Дедо Лойко":

  В Каменар има 3 секци,2 от които в циганската махала.Показал си резултатите от секцията в нециганската махала и казваш виж как са гласували циганите.Правиш цигански работи.
  —цитат от коментар 57 на tosho_toto


  ма ти си бил ноо ватришин у сиганскити рабути и махли вей? дай да видим сицку прутуколе тугаз?

  Vernam Cipher
 97. 97 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1836 Неутрално

  До коментар [#85] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Явно искат да пробутат Рамадан с това бавене на резултатите ако питаш мене. Всички останали ги боли гъза. Няма да се променят с много. Така, че пак се пениш неправилно.

 98. 98 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Циганите са гласували 10% за ГЕРБ и 10 % за БСП. Над 75% - за ДПС.
  —цитат от коментар 71 на Минувач


  айде още един гробар от циганската кухна :D сорсче плийз?

  Vernam Cipher
 99. 99 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2905 Неутрално

  До коментар [#82] от "Николай Колев":

  Точно...! Нещо, като рецептата за правене на касови филми в Холивуд. Зрителите трябва да видят това, което очакват. С избирателите, същата работа. Знаят, че ги лъжат, но искат да чуят това, което им харесва. Наистина си е чиста психология и си има, точно определени начини и методики, за да се възползваш от стадното поведение на глупаците. Десните, трябва да не подхождат толкова принципно. Доста пъти се е споменавало. Трябва и да послъгват повече и да обещават повече. Да се правят на клоуни, като Бойко... Просто, това искат хората.

  Бивш tww09306483.
 100. 100 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4658 Весело

  До коментар [#92] от "BiGman1":

  Фанал си нещо друго !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK