Оставката на Цветанов - какви са първите реакции

Борисов и Цветанов през 2007 г.

© Асен Тонев

Борисов и Цветанов през 2007 г."Дневник" следи реакциите в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър" и във форумите по повод оставката на Цветан Цветанов от всички постове в ГЕРБ.


Евгений Дайнов, по БНР:


Очевидно беше, че Бойко Борисов даде втори шанс на Цветан Цветанов след "Апартаментгейт" да направи някакъв бляскав резултат и там вече да има прошка. Макар че според мен прошката трябва да мине през прокурор, първо. Очевидно, че Цветанов не се справи. Очевидно е, че Бойко Борисов, злоупотребявайки с ресурсите си и с властта на министър-председател, изнесе тази победа на собствения си гръб, обикаляйки страната. Очевидно е дошъл моментът, в който вторият човек в такава авторитарна конструкция трябва да бъде премахнат. Това беше неминуемо, то щеше да стане рано или късно. Поводът просто беше "Апартаментгейт" и недобрата работа на Цветанов за изборите. Това е системен проблем в авторитарните системи, каквито Бойко Борисов изгради. Очевидно беше, че цялата власт трябва да се върне в ръцете на Бойко Борисов.
-----


Даниел Смилов, по БНР:


Борисов като че ли влезе в един капан, който сам си постави. Той каза, че 26 май ще бъде ден за прошка, което създаде такова впечатление, че едва ли не, ако ГЕРБ спечели, греховете не неговите съпартийци, които преди това бяха отстранени и най-вече на г-н Цветанов, ще бъдат опростени. Това беше грешен ход, може би е било нещо изтървано в хода на кампанията. Борисов го осъзна и беше логично да се премине към по-сериозна раздяла с Цветанов. Иначе обществото би останало с впечатление за известен предизборен театър, стратегия за печелене на гласове".


-----


доц. Румяна Коларова, по БНР:


Какво означава оставката на Цветан Цветанов за ГЕРБ, ще разберем, като видим кой ще го замести, защото това е по-показателното. Ние може много да спекулираме какво е казал Бойко Борисов на Цветанов, дали му е казал, ако има седми мандат, ще останеш, или от местните структури са недоволни от теб. Няма незаменими хора, но е много важно този, който ще го замести, на първо място, какъв профил ще има и като образование, и като политически опит, и като среда, от която идва. Второ, какъв капацитет има, защото всички знаем работохолизма на Цветанов и способността му да помни... И накрая, това не е по-маловажно, а може би е един от най-важните въпроси – в какви отношения ще бъде този нов човек с Борисов.


-----


Методи Лалов, "Фейсбук":


Валят още морални актове (оставки). Так-так-так! Обществената среда обаче си остава все толкова замърсена. Защото подаващите оставки си отиват от разни постове, но си остават с милионите, апартаментите, асансьорите, къщите за гости, луксозните автомобили, със схемите и каналите за влияние. На тяхно място идват други, да си изпробват и те морала, след което ако и когато ги хванат да подадат оставки. И ще бъде така, докато държавните институции не започнат да се ръководят от почтени, знаещи и можещи хора. А за да има такива ръководители, трябва да има почтени, знаещи, можещи и активни граждани, които да ги излъчат и изберат.


-----


@divini_bg


Корнелия една оставка не може да подаде на спокойствие... Винаги ще изскочи това, което имаме като Цветанов, и ще я засенчи.


-----


Калин Манолов, "Фейсбук":


Милко Балев си отива.


-----


Петър Чолаков, "Фейсбук":

Очаквано решение, закъсняло само с 10 години. Корените на "Апартаментгейт" са още в периода 2009-2010 г., когато са първите скандали с (имотите на) г-н Цветанов.


-----


Николай Николов, "Фейсбук":


Пенсионирало се момчето и заживяло щастливо в 8-те си апартамента... А вие, скъпи приятели, колко апартамента имате или плащате наем?


-----


Иво Балев, "Фейсбук":


Пунта мара.


-----


Кмет в сянка, във форума на "Дневник":


А наказателна отговорност и оставки на другите апартаментчици, които са в отпуск ?!?!?


-----


авторът, във форума на "Дневник":


Наред с другото, Борисов не търпи някой, който да оспорва уникалността му. Така че "Апартаментгейт" беше добре дошъл повод за Борисов да се раздели с Цветанов.


-----


Николай Хаджигенов, "Фейсбук":


Какво тук значи някаква си работа? А и КОЙ има нужда от работа? Награбеното обаче остава, нали?


-----


БОЕЦ, "Фейсбук":


Цветанов приключи. Само за последната една година БОЕЦ внесохме седем сигнала за престъпленията му, включително за #Апартаментгейт (след разкритията на "Свободна Европа" и АКФ) до прокуратурата, КПКОНПИ, Европол, ЕК и американското посолство. И още не сме приключили - съд, затвор и конфискация на незаконното имущество! Има кой да ви накаже!


-----


@PippilotaM


Графа остава така, къщите за тъщите остават така, Цецо си остава с асансьора... Не life, не жизнь, "живот тука е така" е нашето!


-----


@bozhobg:


Цветанов е изхвърлен зад борда или ще бъде пратен в някой борд?


@Adrianw_w:


Все тая е, докато не се разбере как точно е станала заменката, кой още е замесен и каква отговорност ще бъде понесена. Оставката няма никакво значение, защото на финала Цветанов пак ще се вози в частния асансьор към въпросния апартамент, заедно с колегите си.


-----

@burgazliyata:


След като Бареков ще се връща към призванието си - учител по български език, предлагам на Цветанов и той да се върне към своето - учител по физическо...


-----
@Laveol


Бих казал, че г-н Цветанов е не просто мъж на място, а Мъж на Много Места (навсякъде, където има апартаменти).


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (67)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2688 Весело

  Дневник, "първите реакции" са толкова неадекватни, че по-добре да бяхте избрали нещо от форума.
  Има доста по-заслужаващи четене мнения.

  Доброто е заразно
 2. 2 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 5080 Весело

  Първите реакции са на "Кмета Позитанко"...

  Стената на срама: Топ 10 на руските тролове във Форума - von_seeckt, Шопов, Julian Mall, Nada Tomba, WWW, Taiga, Нормален гланц, Али Ибн Абдул Обстул Бей, Divi filius, qwerty 500....
 3. 3 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 1156 Разстроено

  Kaкво е ГЕРБ без Цветанът!?
  Това е като Помощно училище без най-добрия си ученик,като асансьор без електромотор!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 4. 4 Профил на krf54523578
  krf54523578
  Рейтинг: 1335 Неутрално

  Налапа се. Дреме му. Но пък става ясно колко пропаднала е България - в нея фактор почти 10 години да е един малоумник с баща шофьор от ДС. Ами клоуна от Банкя ? Такова падение..

 5. 5 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4468 Неутрално

  Целият този политически цирк е за пред електората!Аз лично не вярвам така лесно Цветанов да отстъпи от своите позиции и най-вероятно ще "дърпа конците" от сянка!

 6. 6 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 2165 Любопитно

  Дневник, "първите реакции" са толкова неадекватни, че по-добре да бяхте избрали нещо от форума.Има доста по-заслужаващи четене мнения.
  —цитат от коментар 1 на АзКлавдия  До коментар [#1] от "АзКлавдия":

  А вие какво очаквате? Да не би да чакате анализ какъв завой прави ГЕРБ? Дали кляка пред хотелиерите, атакували апартаментчиците, или пък наопъки, търси твърда ръка в парламента, не винаги постигащият компромиси Цветанов?

  Има д0а чакате. От Бабикян толкоз...:)

 7. 7 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  Ако си престъпник, но си от ГЕРБ - само оставка подаваш и вече си чист.Няма съд, няма присъда.Така я разбират отговорността милиционерите-комунисти от ГЕРБ!!!

 8. 8 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2688 Весело

  До коментар [#6] от "plebs":

  Какъв Бабикян, те взеха, че ме послушаха и туриха Кмета за представител на форума 😂😂😂.

  Доброто е заразно
 9. 9 Профил на Nil satis nisi optimum
  Nil satis nisi optimum
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  Kaкво е ГЕРБ без Цветанът!?Това е като Помощно училище без най-добрия си ученик,като асансьор без електромотор!
  —цитат от коментар 3 на Милост за живите


  Не подценявайте Борисов. Ако знаете по-добре от него как се ръловоди партия - успех. В българската политика често партии са сменяли "сивия кардинал" и са си се развивали добре...

  Дали инстинктът на Борисов какво е добро за партията му е добър за България е тема за дъъъълъг рагговор... Но не размахвайте крака преди да сте седнали на магарето...

  Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
 10. 10 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2971 Неутрално

  Нали според самият Борисов всичко в ГЕРБ зависи от него. Тогава защо го е СТРАХ от Цветанов и побърза да го разкара? Както разкара и Плевнелиев.

 11. 11 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5099 Весело

  Когато раздали наградите в ТКЗС-то, на всички кооператори - по чифт нови галоши, а на председателаля - пътуване до Сочи, първите реакции били едни злоради коментари: "Нека оди бос!".

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 12. 12 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Дневник, "първите реакции" са толкова неадекватни, че по-добре да бяхте избрали нещо от форума.Има доста по-заслужаващи четене мнения.
  —цитат от коментар 1 на АзКлавдия


  Що да са неадекватни ма, Клавдио? Баш са си таман. Особено тая за Милко Балев е много точна. А за апартаментите - да не би да лъжа? По-скоро твоята реакция на "първите реакции" е неадекватна. Адекватно би било:
  "Дневник, тези истини са твърде болезнени за мен и не мога да ги преглътна."

 13. 13 Профил на balgariez
  balgariez
  Рейтинг: 1075 Весело

  Нема ли да идва пак БСП-то ? Че то много се оядохме нещо...
  Корнелия, "спри, не си отивай- ще ни бъде тъжно-о..." (ツ)

 14. 14 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  До коментар [#6] от "plebs":Какъв Бабикян, те взеха, че ме послушаха и туриха Кмета за представител на форума 😂😂😂.
  —цитат от коментар 8 на АзКлавдия  До коментар [#8] от "АзКлавдия":

  Това не е никакъв експерт, а собственик и издател на информиран.нет, сайт за фалшиви новини.Срамота! Такива ли са ви еталоните?
  —цитат от коментар 1 на АзКлавдия


  :)

 15. 15 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2688 Весело

  До коментар [#12] от "petyo9":

  Петьо, Петьо! Докараха те да възклицаваш одобрително на Кмета, адвокат Аджигенов и платените момченца на Цветан Василев, душка. След малко ще възклицаваш и на Бабикян, Татяна Дончева и Стефан Софиянски.
  Съвземи се, бре!

  Доброто е заразно
 16. 16 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4400 Неутрално

  Дневник, до фейса ли опряхте за новини? Олеквате ДНЕВНИК, олеквате

 17. 17 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4589 Неутрално

  До коментар [#7] от "Капабланка":

  Так точна, тавариш. Расстрелят нада!

  Gunter glieben glauchen globen
 18. 18 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1775 Неутрално

  Сюрия путюмаринковци се радват, че единственият мъж в българската политика си отива. Да, ама не.

 19. 19 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4589 Неутрално

  До коментар [#12] от "petyo9":Петьо, Петьо! Докараха те да възклицаваш одобрително на Кмета, адвокат Аджигенов и платените момченца на Цветан Василев, душка. След малко ще възклицаваш и на Бабикян, Татяна Дончева и Стефан Софиянски.Съвземи се, бре!
  —цитат от коментар 15 на АзКлавдия


  Просто е потресаващо еднаква лексиката на тъмночервения форумен другариат и уждесния снобариат.

  Gunter glieben glauchen globen
 20. 20 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1256 Весело

  Цвинокио, на кого ме оставяш, казал чичо Тиквичка.

  http://www.youtube.com/watch?v=wPw0Z5CtKTs
 21. 21 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  ЦЦ се провали със самолетите (та се наложи посланик да ходи при Доган на крака), не успя да спре категорично Белене и ТП и удари си дойде . Тръмп не праща сенатори .. света е друг и Борисов заложи на ЕС

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 22. 22 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1256 Весело

  До коментар [#18] от "spiegel":

  Цвинокио ли е мъж?

  http://www.youtube.com/watch?v=wPw0Z5CtKTs
 23. 23 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1256 Весело

  До коментар [#15] от "АзКлавдия":

  не бе, само на Харизанов. Той е Баце 2 - криминално минало и тъмно настояще.

  http://www.youtube.com/watch?v=wPw0Z5CtKTs
 24. 24 Профил на 3аНиЗа
  3аНиЗа
  Рейтинг: 2149 Весело

  ЦвЦв е мислил, мислил, после гласувал и осъзнал, че няма да гладува, дори ББ да му каже Збогом.

  Коментиране на анализираното, вече...
 25. 25 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 789 Неутрално

  Ако си престъпник, но си от ГЕРБ - само оставка подаваш и вече си чист.Няма съд, няма присъда.Така я разбират отговорността милиционерите-комунисти от ГЕРБ!!!
  —цитат от коментар 7 на Капабланка


  Сега и ако кажеш кой точно закон,алинея,точка от НПК е нарушил и по който да бъде съден и осъден,ще призная,че си умен.За красив,нямам данни.

 26. 26 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5998 Весело

  До коментар [#18] от "spiegel":

  Ако цецо е единствения мъж то тогава бойко какъв е ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 27. 27 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2442 Неутрално

  Още от реакцията на Дончев и Фандъкова личеше накъде отиват нещата. За Дончев ясно, силен е. Но Фандъкова е типична мижитурка, лае само когато ББ е зад гърба и. Въпреки това не очаквах да се стигне чак до тук.

  За мен основният мотив е, че ББ се освобождава от опасен конкурент за върха. Ако беше само за корупцията един Найденов например го търпя до последно. Чисти се пътеката заДончев според мен. Мерака на ББ е да става президент и на кой друг да остави ГЕРБ /временно/ освен Дончев засега не виждам.

  Сега да видим какво ще става по структурите, ЦЦ има много хора там. И особено ще си проличи на местните избори, Дончев не ми прилича на човек който ще хукне по структурите. Макар че БСП е в много по-жалко положение, вътрешни битки тъкмо преди местните избори но все пак.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 28. 28 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#12] от "petyo9":Петьо, Петьо! Докараха те да възклицаваш одобрително на Кмета, адвокат Аджигенов и платените момченца на Цветан Василев, душка. След малко ще възклицаваш и на Бабикян, Татяна Дончева и Стефан Софиянски.Съвземи се, бре!
  —цитат от коментар 15 на АзКлавдия


  Една истина си остава истина, дори и да е произнесена от човек който обикновено лъже. Опитай се аргументирано да опровергаеш горните "първи реакции", а не да съскаш и да пръскаш слюнки. Истината се защитава с аргументи, а не с обиди.

 29. 29 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2548 Неутрално

  За политиците, властта е по-важна от парите.
  Особено за онези, чиято специализация са интригите.

 30. 30 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5998 Неутрално

  До коментар [#28] от "petyo9":

  Силата ѝ не е в аргументацията. Реве защото с елиминирането на Цжъто може да стане от платен трол само трол.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 31. 31 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2814 Разстроено

  ......ааааа.......!!!!......?????......Бат Цецо си беше ДЯСНА РЪКА......!!!!........аааа г е р б си е ЖИВ ОРГАНИЗЪМ........!!!!????......тряба "БАЛАНС"....в партията......предвид ,че е ГОЛЯМА и има секви подводни СИЛИ и ТЕЧЕНИЯ.......!!!!????.....Спирането на една МЕЛНИЦА налива ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ВОДА в друга МЕЛНИЦА.../...мелници..../.....това е МНОГО ОПАСНО ПОЛОЖЕНИЕ.....-СИТУАЦИЯ..........БАЛАНСА е НАРУШЕННН.......!!!!!????......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 32. 32 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2688 Весело

  До коментар [#28] от "petyo9":

  Коя истина? Колко малко трябва да разбираш от политика или каквото и да било, че да сравняваш Цветанов с Милко Балев??
  А колко неадекватен трябва да бъдеш, за да напишеш "Очаквано решение, закъсняло само с 10 години."??
  Божеее....
  Ако това са "инфлуенсърите", които Дневник следи, то освен жалко, е и толкова глупаво, че няма накъде.

  Доброто е заразно
 33. 33 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5998 Весело

  До коментар [#32] от "АзКлавдия":

  Кажи кого следите милицията и ти и това ще е меродавното ! По герберастки !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 34. 34 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2688 Весело

  До коментар [#28] от "petyo9":Силата ѝ не е в аргументацията. Реве защото с елиминирането на Цжъто може да стане от платен трол само трол.
  —цитат от коментар 30 на КМЕТ В СЯНКА


  Бе ти нали "попал в газету", мълчи там и се наслаждавай на лаврите. Да те турят редом с Манолов, БОЕЦ, Пипилота (???) и дивини.бг, това си е постижение голямо.

  Доброто е заразно
 35. 35 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 3026 Неутрално

  До коментар [#7] от "Капабланка":

  Значи според вас партията трябва у да осъжда. Това сините и червените болшевики все това си искате. Аман. Има съд бе другарю.

 36. 36 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5998 Весело

  До коментар [#34] от "АзКлавдия":

  Отдавна съм надживял суетата от медийното внимание. Давали са ме и по централните електронни медии, така че не ме брига.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 37. 37 Профил на Котаранц
  Котаранц
  Рейтинг: 462 Неутрално

  ЦвЦв ще си остане като най-големия гьонсурат в българската политика на прехода!

  Дано да бъде осъден някой ден като един от най- корумпираните политици...

  Черен хайвер за черна лъскава козина!
 38. 38 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5998 Весело

  До коментар [#35] от "mpq24607239":

  Който съд чака вождът да му спусне задачата. Това отдавна сме го гледали. Лошото е, че пак го гледаме.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 39. 39 Профил на Котаранц
  Котаранц
  Рейтинг: 462 Неутрално

  До коментар [#18] от "spiegel":


  Путьомаринкин е само ББ ,че не намери смелост да шутира ЦвЦв още при първите му гафове и апартаменти...

  Черен хайвер за черна лъскава козина!
 40. 40 Профил на De Michelis
  De Michelis
  Рейтинг: 832 Неутрално

  "C'est la жизнь"

  -казал пияният руски декадент, и продължил да си чопли "полезни изкопаеми" от посинелия си нос.

 41. 41 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 3026 Неутрално

  Освен това ГЕРБ не го мислете. Той проблеми няма. Може да извади всякакви кадри, а е и победител. Мислете комунистите и умнокрасиеите, че 2 години ей сега ще минат

 42. 42 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 3026 Неутрално

  До коментар [#38] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Друг вариант в демокрацията няма:)

 43. 43 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5998 Неутрално

  До коментар [#42] от "mpq24607239":

  Вярно ли ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 44. 44 Профил на arcanum
  arcanum
  Рейтинг: 2888 Неутрално

  Докато Цацаров е прокурор, ГЕРБ ще ни цакат с топла бира и фалшиви оставки

 45. 45 Профил на RUSE
  RUSE
  Рейтинг: 656 Неутрално

  И сега Цвъки кво ша работи? С кви пари ще си плаща данъците за палатите или подръжката на асансьорите? Той няма нито някаква квабификация нито някакви можения. Къде ще слугинства?

  не съм избягал
 46. 46 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2814 Гневно

  ......ааааа......!!!!????.......не искам да съм АДВОКАТ на Бат Цецко- миционерчето......!!!!!????.....но МИСЛЯ , че целата НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ на матрялеца е НАСОЧЕНА в ГРЕШНА ПОСОКА......!!!!....най-ВЕРОЯТНО УМИШЛЕНО......!!!!????........понеже АПАРТАМЕНТИТЕ са конвертируеми , имат "котировки" и абсалютно ЦЕЛАТА МААЛА е в "ЧАС" и може да го ПИПНЕ И ВИДИ.......!!!!......за това е таа "суматоха" и "чудесия"......!!!!!???....Аде сега неко СПЕЦИАЛИСТ да ОБЪРНЕ в АПАРТАМЕНТИ по ОНОВА ВРЕМЕ и ОНИЯ ЦЕНИ.....!!!!????...Б Г А БАЛКАН , БАЛКАН КАР , Д З У Стара Загора......!!!!!!......Само тези ТРИ ПРЕДПРИЯТИЯ в " АПАРТАМЕНТИ..."...!!!!!......нема да ГОВОРЯ за ОБРЪЩАНЕ в "АПАРТАМЕНТИ" на ЦЯЛОТО НАРОДНО СТОПАНСТВО дето се ОКРАДЕ и ПРИВАТИЗИРА......ииии нареза на СТАРО ЖЕЛЯЗООО......штото СВЕТ ше
  ви се ИЗВИЕЕЕ......!!!!!?????!!!!!!........на тоа "ФОН" БАТ ЦЕЦКО не е и ЧАВДАРЧЕ дажеее.........../....организация на НЕВРЪСНИТЕ ДЕЧИЦА по време на СОЦА....до
  ПЕТ годинки..../.....ТРИДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА АКТИВИ ../ по занижени ОЦЕНКИ.../ се ОКРАДАХА от АЙДУЦИТЕ с "ПАРТИЕН" БИЛЕТ......и отидоха в ТОЧНИТЕ ДРУГАРЕЕЕ.......!!!!!......КОЛКО АПАРТАМЕНТА са ТОВА по ОНИЯ ЦЕНИ на Късния СОЦ.../.....сигурно
  ше има АПАРТАМЕНТИ за ТРИ БЪЛГАРИИИ..../...????!!!!!?????!!!!!.......тогава ше ВИДИТЕ КВО ЗНАЧИ ГРАБЕЖЖЖЖ.......!!!!!......ние и затова сме на ТОА ХАЛ.......!!!!......ПОСЛЕДНИ във ВСИЧКО......!!!!!....Щото Господа -" ДРУГАРЕТЕ" ни ПОБИХА от СЕКЪДЕЕЕЕ......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 47. 47 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 6922 Неутрално

  Оставка след оставка, а моделът на грабеж, кражби и корупция остава

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 48. 48 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1688 Весело

  Методи Лалов, бивш председател на СРС, турен там с благословията на Доган и лично на тов. Пеевски, а сега един "г-н Никой", се изОкал, хахах... Къде другаде освен във ...Faecesbook, любимото място на "почтените".
  Колкото до Цветанов, да не го мислим - ще си седи в УС на Европол и ще бере лаврите на успешната си партийна кариера.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 49. 49 Профил на Noise
  Noise
  Рейтинг: 1941 Весело

  До коментар [#48] от "Непукистка":

  Ко е умен , така ще направи... Само да не заговори другият в него..Че вече има един такъв Цветан у Белград.

  Sutor, Ne Supra Crepidam!
 50. 50 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Цветанов, потомственият ортодоксален родово-комунистически-ДС-заместник на агент Буда , от дете обвързан чрез баща си с ДС и МВР, свърши своята роля в продължаването на агонията на българската демокрация. Стоте и петдесетте печени агнета на шиш, опорочили изборите в Златоград ( щото какво друго е, ако не елементарен подкуп с парченце месо ) съвсем развалиха имиджа на този космат балкански хитрец, обичащ да се прави на маймунас народни носии, поясоци, калпаци, само и само да се представи за автентичен селянин и човек от народа. Цветанов обаче се полакоми да заживее като феодал , реши да се репчи с ударно себепротежиране пред избирателите и не схвана посланието в тъмночервеното лице на Питека, когато му направи публична шеговита поправка. Ала остават два политически трупа, сложени на системи - Рашидов и Банов. Докато Борисов не ги натири в говната и не ги даде на прокурор, няма как да афишира морал. Натрупващото се безсрамие на тези двама безочливи и нагли ортаци в "усвояването на едни пари" ( помните , Рашид пусна тази нагла формулировка за откровените грабежи) тежи като олово върху цялото управление изобщо. Присъствието на Рашидов и Банов разяжда с трупни червеи авторитета на самия им Началник. И вонята на гангрена се прехвърля върху телесата на самия Борисов.

  Дедо Крум
 51. 51 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3905 Любопитно

  До коментар [#27] от "Fred":

  Кой Дончев е силен? Този, който се остави безропотно Бойко да го вози като куфар в джипа две седмици?

 52. 52 Профил на За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  Рейтинг: 591 Неутрално

  Отива си от ГРБавите един умствено препятстван индивид, от вида за който в развитите държави предлагат компетентни зрдавни грижи.
  Колко много обаче подобни остават в "редиците" на ГЕРБавите и сред т.н. ГЕРБави "избиратели" ? Не ми се мисли!
  Щото, не бива да забравяме, че мотото на ГЕРБавите е, и ще бъде:
  "Вие ста прости и аз съм прост..."и "се поддадхте на манталитета си".

  Прост охранител в СИК не било мутра,а професия? От такова КОЙ направи премиер,а пък от БКП - ГЕРБ/БСП/ДпС! Борисов:Вие сте прости и аз съм прост - разбираме се.
 53. 53 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2814 Разстроено

  До коментар [#27] от "Fred":

  .......+++++++.....от където и да го погледнеш , баланса е нарушен.........!!!!....аааа идат много тежки ИЗБОРИ.......!!!!!????.......Пилците ше се БРОЯТТТ.......????!!!!......ааа ценни , доказани и проверени КАДРИ са КЪТТТ.......!!!!????....БАЦКО със Сигурност има НЕЩО на УММММ........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 54. 54 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1688 Неутрално

  До коментар [#48] от "Непукистка":Ко е умен , така ще направи... Само да не заговори другият в него..Че вече има един такъв Цветан у Белград.
  —цитат от коментар 49 на Noise


  Другият не е физкултурник, а треторазрядно ДС-КГБ-ГРУ момче за всичко. Само като му видиш мустака, и веднага се сещаш за нещо средно между Бая ти Ганя и Антон Чехов, хихих

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 55. 55 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 872 Неутрално

  Въх, все колоритни и интелигентни личности.

  Защо обаче сте пропуснали мненията на XxX_MoTiVaTorYt69_XxX, Малък_Сладък_18 и Grobarqt1990 не ми е ясно?

  Върнете дъгата на децата, педераси!
 56. 56 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Най-тъжен е "Репортера", дружинката остана без кроасани. Ще трябва да бега на село пак , да си донесе лук и репички.

  Дедо Крум
 57. 57 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 10900 Любопитно

  Моралната "присъда" е оставка. А наказателната, кога?

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 58. 58 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 9017 Неутрално

  И с това приключва ли ерата Цветанов.

 59. 59 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2156 Неутрално

  Освен това ГЕРБ не го мислете. Той проблеми няма. Може да извади всякакви кадри, а е и победител. Мислете комунистите и умнокрасиеите, че 2 години ей сега ще минат
  —цитат от коментар 41 на mpq24607239


  Какви две години? Още на местните избори ГЕРБ ще затвърди позициите си. Не че към момента е в лоши такива. България е "синя"на ниво общинско управление. Да не се бърка от политическите далтонисти с "лилавов червен отенък". Ако Борисов издържи чисто психически и физически, ще му дишат прахта поне още два мандата. И те го знаят. От ОФ-то с/у ГЕРБ, респ. с/у добруването на народ и държава. Цели 18 милиарда евро са отпуснати за следващия програмен период от Еврофондовете. Текат лиги и се пръска жлъч на килограми. Ясно от кого.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 60. 60 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  Ако си престъпник, но си от ГЕРБ - само оставка подаваш и вече си чист.Няма съд, няма присъда.Така я разбират отговорността милиционерите-комунисти от ГЕРБ!!!
  —цитат от коментар 7 на Капабланка


  Какво друго може да направи и видя ли някоя друга партия да процедира така? Съдебната система наказва, не знаеш ли? Започвам да му ставам фен.

 61. 61 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2548 Неутрално

  Моралната "присъда" е оставка. А наказателната, кога?
  —цитат от коментар 57 на penetrating


  Ами ако имаш данни за извършено престъпление - сезирай прокуратурата.
  Имаш ли?

 62. 62 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  До коментар [#27] от "Fred": "...Но Фандъкова е типична мижитурка, лае само когато ББ е зад гърба и. Въпреки това не очаквах да се стигне чак до тук. .."

  Мисля, че грешиш. Софийският кмет е натоварен почти като премиера, не случайно тази длъжност е част от обичайния път на издигане - иначе се получават недоразумения като Корни. Огромно достойнство на Данчето е, че бачка яко без да шуми около себе си и ако се кандидатира за президент ще спечели. ДеБъ яко се чешат по главите за да й противопоставят сравнително равностойна фигура.

 63. 63 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  ЦвЦв ще си остане като най-големия гьонсурат в българската политика на прехода!Дано да бъде осъден някой ден като един от най- корумпираните политици...
  —цитат от коментар 37 на Котаранц


  Защо подценяваш такива като Нинова, Йончева, Манол Велев /мъжът на Лечева/...

 64. 64 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  Моралната "присъда" е оставка. А наказателната, кога?
  —цитат от коментар 57 на penetrating


  Когато се открие нарушение на закона.

 65. 65 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5998 Неутрално

  До коментар [#64] от "4i4oti":

  Нали бойко точно с това го държи - хванали са го .

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 66. 66 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9079 Неутрално

  Явно с оставката си от всички позиции ще приключи без наказания. Лакомията му изяде главата.

 67. 67 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9079 Неутрално

  Явно с оставката си от всички позиции ще приключи без наказания. Лакомията му изяде главата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK