Автопортрет: "Всичко читаво работи за частния сектор, в държавния са само кратуни"

Бойко Борисов

© Фейсбук на Бойко Борисов

Бойко БорисовVerba volant, scripta manent. Думите отлитат, писаното остава, гласи латинската сентенция. И тъй като избирателите често забравят, за 60-ия рожден ден на премиера Бойко Борисов ви предлагаме освежаващ паметта коктейл от собствените му думи. Избраните цитати са от главата "Автопортрет" в книгата "Бойко Борисов. (В) Първо лице" на издателство "Ludite". Като художник любител той се рисува най-добре сам.


"За да ме подберат и Тодор Живков, и царят, да ми се доверят, значи все някакви качества имам."
В интервю за "Сега", 30 юли 2001 г.


"На малко прасе и нов началник никога не се радвам."
В същото интервю на въпрос дали като гражданин е доволен от новото правителство
"Моите лични слабости са много. Не можах да науча много неща, които знам, че ми трябват. Там са учебниците по английски. Обичам да рисувам през свободното си време. Спортувам много. Е можеше да имам и малко повече коса... Или както казва Негово Величество: "Редки са ни керемидите, напича много по главата."
В интервю за "168 часа", 25 август 2001 г.


"В момента вие ме понижавате, защото аз съм собственик на една много голяма фирма, даже на няколко фирми със стотици служители. На края на всеки месец аз раздавам хиляди левове заплата. Имам десетки автомобили. Имам всичко, което може да пожелае един човек материално да бъде задоволен. Така че когато ми предложиха тези неща, аз отговорих само с една-единствена дума, аз го приемам като запас. Така че, който си мисли, че по този начин ми се оказва благодарност, значи просто той не ме познава."
Пред БНР на въпрос дали царят му се отблагодарява, като го прави главен секретар на МВР, 28 август 2001 г.


"Амбиции ли? Моите амбиции като начало... апетитът идва с яденето."
В отговор на читател на "Сега" докъде стигат амбициите му, 3 ноември 2001 г.


"Нищо не налага да отивам в политиката. Тук съм си добре, на място съм."
В отговор на въпрос на "Дойче веле" дали няма да използва високия си рейтинг и да влезе в политиката, 27 февруари 2002 г.


"Аз дойдох от бизнеса. По принцип всичко читаво в България работи за частния сектор, в държавния са само кратуни."
В коментар за високия си рейтинг, в. "24 часа", 29 март 2002 г.


"Няма проблем. Всеки може да ме пипне по мускула."
Към репортерка по време на вечеря, дадена в Слънчев бряг от него и шефа на "Лукойл" Валентин Златев за деца на загинали полицаи, репортаж на в. "Сега", септември 2002 г.


"Тази малката знаете ли как играе туист? Ако беше руса и малко по-голяма – пиши ме артисал."
На същото събитие, по адрес на две малки момиченца, които му искат автограф


"Аз съм на много мушки. Чета сводките за престъпния свят. Знам какво ми готвят. Баба казваше – и без петел ще съмне. И с мен, и без мен – все тая."
В интервю пред "Труд", януари 2003 г.


"Вие знаете, че мен не се съгласиха да ме предложат за генерал-лейтенант, макар че командвам 16 генерали. Една звездичка не ми дадоха, та за кмет на София ли ще ме предлагат?"
Пред журналисти, 5 септември 2003 г.


"Докато ние цяла нощ се занимаваме с убийства и се чудим как да си довършим работата, с мен репетира който му дойде на ум всеки ден. Какво толкова страшно има, ако реша да направя партия? Това нещо противозаконно ли е, опасно ли е? Или ако реша да съм в политиката? Ами има хиляди политици, какво ги е страх? Ами оставете ме на мира!"
Пред Нова телевизия за социологическите прогнози, че ще направи партия, 20 октомври 2004 г.


"Аз никога не нападам първи."
Цитиран от mediapool.bg, 18 октомври 2005 г.


"Аз в спорта съм известен, че и левият, и десният ми удар са еднакво силни... Във футбола еднакво добре играя и с двата крака, играя и с глава."
В предизборен дебат по bTV с кандидата за кмет на София от НДСВ Милен Велчев, 26 октомври 2005 г.


"Искам да подчертая – аз не съм популист, аз съм отговорен човек. Аз не съм някой, който да яха някаква вълна."
В интервю за mediapool.bg, след като е създадено движението ГЕРБ, 31 март 2006 г.


"Аз тавана си съм го минал отдавна. От "Мъж на годината" до "Политик на годината". Всичко, което е можело като награди, класации или в личен план, пета година съм най-одобряваният мъж в държавата. Това е истинската награда. Постът няма значение."
В същото интервю


"Медиите можеш да ги излъжеш един път-два пъти."
В интервю за Велислава Дърева, 19 август 2006 г.


"Премиерството не ми е никаква цел."
В интервю за bTV, 18 септември 2006 г.


"За какво ти е да ставаш премиер на обран бостан?"
При учредяването на партия ГЕРБ, два месеца след като е заявил, че цел на ГЕРБ ще бъде предизвикването на предсрочни парламентарни избори, 3 декември 2006 г.


"Няма сила, която да ме накара да не спортувам."
Цитиран от mediapool.bg по повод публикувани снимки как през работно време е на тенис корта, а не в кметството, 21 януари 2008 г.


"Никога не съм искал, нито ми се иска да бъда премиер... Ако трябва да бъда премиер от квотата на ДПС, никога не бих го направил."
При учредяването на Съвет на старейшините към ГЕРБ, 18 май 2008 г.


"В съвременната история за мен номер едно, който ми е просто модел на подражание, е г-жа Ангела Меркел. От друга страна, Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин също са номер едно. Или Мао – за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации, се изискват качества."
В интервю за списание "Макс", август 2008 г.


"Съревнованието беше между мен и никой."
Пред журналисти, след като е спечелил с 49% в класацията на Дарик радио за "Политик на 2008 г.", 29 януари 2009 г.


"Значи, вижте, аз в личен план съм си постигнал в кариерата това, което примерно всеки човек би искал да има. Моята мечта навремето е била да стана генерал, да стана полицай и аз имах тази възможност мечтата да си я изпълня. Сиреч, казано на жаргон, моето лично его или краста съм си я... начесал... постигнал съм си успеха, ако щете дори и в политиката, като политик на годината в класации и каквото и да било, всичко това ми е минало и въобще не ме ласкае, не ми е важно. Какво значи да станеш премиер? Кой премиер досега е останал с добро в историята на България, за да се блазниш да станеш премиер на всяка цена? Ще ти сложат снимката в МС след това да те гледат. Е, голяма работа."
Пред Нова телевизия по повод социологическо проучване, че ГЕРБ е с най-високо доверия за парламентарните избори, 6 март 2009 г.


"Ще стана премиер, ако хората настояват за това. Хиляди пъти съм бил проверяван от моите врагове и нищо не е открито."
В интервю за "Ройтерс", 16 март 2009 г.


"Аз никога не съм бил бодигард, бил съм пожарникар, началник на катедра, но западните медии пишат за мен, че съм човек с черен колан. Такъв висок сан имат само Путин и някои в Далечния изток."
Цитиран от mediapool.bg, след като ГЕРБ печели изборите, 12 юли 2009 г.


"Аз работя по-добре с жени."
Пред журналисти на въпрос защо предлага Цецка Цачева за председател на парламента, 12 юли 2009 г.


"Аз още този месец можех да имам 40-50 милиона, но на мен пари не ми трябват. Аз съм 10 години във властта, ако исках да крада, може ли сега да ставам за резил – на мен ми стига къщичката в Банкя."
Пред Нова телевизия, 28 август 2009 г.


Автопортрет: "Всичко читаво работи за частния сектор, в държавния са само кратуни"

"Да си премиер е десет пъти по-лесно, отколкото да си кмет. Лесно е, защото имаш телефон с копчета и който министър ти трябва, какъвто проблем има, зависи от теб да го решиш, затова е лесно. Никой не ти пречи."
В същото интервю


"Когато си счупих крака, пред дома ми дойдоха шест врачки – такива, които само като го пипнат и си готов. Не може да ги изпъдим, като оси."
Пред bTV, 16 септември 2009 г.


"Нямам личен живот, ям само вечер и така пестя."
В отговор на репортерски въпрос как пести по време на криза, 6 октомври 2009 г.


"Пращам "гадни есемеси" на журналистите, но не се карам с тях. С тези, с които се познавам по-добре, споря емоционално. Като се появи глупост, се дразня."
Пред "24 часа" за общуването си с журналистите, след като Слави Трифонов публично е попитал "Защо медиите се срамуват да си кажат, че той се обажда и пише sms-и на главните редактори и ги тероризира ежедневно?", 26 януари 2010 г.


"Не съм бил член на БСП, тъй като не искаха да ме приемат, а в Държавна сигурност и да исках, нямаше да ме вземат. Пожарната беше това ниво, до което имах достъп."
В отговор на въпрос от парламентарния контрол, 5 март 2010 г.


"Седя като куче горе в Бояна и гледам футбол... А и ако видите по празниците, винаги съм бил на някакви мероприятия. В България така е устроено всичко, че не трябва да имаш приятели по простата причина, че иначе може само да им попречиш. И се изпокарах с приятели, с които сме от деца приятели. Не си говорим по простата причина, че те имаха очаквания от мен да направя същото, каквото направиха тройната коалиция. И не си говорим. Тенис не играем."
Пред Нова телевизия, 11 април 2010 г.


"Скоро слушах една майка, която казваше, че хранила детето с чубрица, кетчуп и хляб. Трябва да й кажа, съжалявам, че майка, Бог да я прости, не е жива, аз съм израснал само с хляб и картофи. Циганска баница нямаше. Майка ми мажеше мас от прасето и го поръси малко със захар. С едната ръка ям, с другата тичам по ливадата да ритам топката. Половината махала гони този, който е с филията, да му вземе... и обратно. Просто не трябва да забравяме тези години. () Къде ще ги занеса тези пари? На оня свят ли? Нито мога да направя нова къща, нито да ги похарча, нито ходя по ресторанти, нито ходя по кафенета, никъде. За какво са ми, къде да ги скрия?"
В интервю за bTV, 22 април 2010 г.


"След политиката ще си умра. Не остават много години живот, че човек да прави такива планове"
Пред "Форбс" в отговор на въпрос дали би се върнал в бизнеса, 10 ноември 2010 г.


"Я си гледай работата, на такива въпроси няма да отговарям!"
В кулоарите на парламента към журналиста Сашо Диков на въпрос как ще коментира имотната проверка на Цветан Цветанов, 25 февруари 2011 г.


"Това, че ям филия с мас... татко беше сирак, майка – сирак, и аз съм израснал по най-бедния начин. Да, играех със скъсани гуменки и ядях филия с мас."
От парламентарната трибуна се разграничава от израсналите в охолство опоненти от БСП, 15 април 2011 г.


"На футболното игрище и на тенис нямам милост. Който ме познава, знае, че аз от 20 години залагам и играя тенис на вързано. Има тенисисти хиляди в България, ходете ги питайте. И кой не е ял бой! С един играем на печено пиле, с друг играем на един лев, с трети на бира, с четвърти на 5 или на 20 лева... После ги навиваме на фунийки и ми ги слагат на ракетата като майстор."
Докато реже лентата на дневен център за деца, употребяващи психоактивни вещества, 29 април 2011 г.


"С ужас си мисля за понеделник. Първо съм казал на партията – нито искам някого да виждам, нито подаръци... Накрая ще се заключа някъде или ще избягам на 13-ти. Преди да имам рожден ден ми беше любимото нещо. Аз си правех рождените дни в НДК горе. Има ли по-хубав ден от тоя? Идваха всички. А сега вече не искам никого да виждам!"
В интервю за "Труд", 11 юни 2011 г.


"Да ви кажа има неща, които още от майка ги знам и ги правя. Например като ти мине някой път и е по-добре да се върнеш. Който ще да е. А в понеделник не се бръсна! Така съм решил. В понеделник не се бръсна, не си режа ноктите и не давам пари. () По принцип вярвам си в Господ. Сутрин, като стана, три пъти се прекръствам и казвам: "Боже, ти напред, аз след теб".
В същото интервю


"Нито ме интересува дали някой ми вярва, нито пък ще седна на някого да се обяснявам. Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи или една женска дреха, или нещо, кажете ми "Хасан"... Можете да отворите който искате гардероб."
В същото интервю


"Играя карти. Като ми писне, се обаждам на приятели и играя карти. Няма да кажа с кои, че утре ще напишете кръга еди-кой си. А, не. Вальо лъже на карти и с него не играя. Той много лъже. Той, ако има три еднакви карти от един цвят, вика: "Терца". Има седем, вале и асо и вика "Терца"!"
В същото интервю


"Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на "Левски" на "Герена". По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност."
В същото интервю


"Аз съм заявил – не на тези, а на следващите президентски избори. Достатъчно съм уморен, така че е нормално, тогава вече ще съм и на възраст, ще се оженя тогава. Може ли да ставам президент без първа дама?"
Пред TV7, 27 юли 2011 г.


"Много пъти съм колил прасета. Това беше един от начините да се докажеш като мъж."
Пред Нова телевизия, 17 декември 2011 г.


"С мен може да живее само някоя, която да си седи в кухнята и да не излиза. И такива няма, защото аз не харесвам такива жени. (...) Има една госпожица, която ми е по-близка. Милата, само да я обявя и ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера. (...) Не мога да съм влюбен. Да си влюбен означава да мислиш за някого, да му даваш време, да го водиш на разходка, на почивка. Аз сега нямам такава връзка. Събота и неделя работа, вечер – също. И на рождения ми ден нямаше жена в къщата ми."
В интервю за списание LOVEstyle, 26 юни 2012 г.


"Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо."
Към репортери във Варна, 29 ноември 2012 г.


"Сега тези, които си играеха футбол през това време, викат: "Не сме равни". Ми няма да сме равни. Аз съм пълен отличник, златен медалист. Ти си завършил със "среден", как ще сме равни..."
Към децата на работещите във ВМЗ Сопот, 28 януари 2013 г.


"Няма любов, Габриела, само работа за мен!"
Към ученичка на същата среща


"Нито съм агент "Буда", нито съм подписвал някакъв документ. Не знам за такова предложение, отнасящо се до моя вербовка. Това е пълна глупост! Вероятно те са правили опити да се свържат с мен, писали са си предложение, за което аз не знам, но веднага са разбрали, че съм отказал, и са ме свалили от отчет. С мен никой не е говорил. Единствените ми контакти с тях по това време са били около взрива на колата на Цветелина Бориславова. Тогава, ако са си писали нещо по тази линия, то да е останало."
Пред "Преса" по повод информацията, че на 9 декември 1996 г. е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП като информатор под кодовото название "Буда", 4 февруари 2013 г.


"Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук. Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички."
Към журналистите на въпрос бил ли е агент Буда на ЦСБОП през 90-те години, 5 февруари 2013 г.


"Ахмед Доган пръв осъзна, че ако има медийна империя и контрол върху съдебната власт, може да управлява и затова най-дълго управлява България.
В интервю за "Медиапул", 7 февруари 2014 г.


"След десетилетия група ученици посещават парк – музей на ГЕРБ, разхождат се по алеите и виждат голяма красива могила. Екскурзоводката им разказва, че тя е на Бойко Борисов. След това виждат друга могила – още по-голяма и по-хубава, която се оказва на Искра Фидосова. След като обиколката приключва учениците питат защо няма могила на Цветан Цветанов, а отговорът е: "Приписал я е на тъщата."
Разказва виц пред bTV, 15 март 2014 г.


"За работата, която върша, за отговорността, която нося, няма такава заплата, която би ме удовлетворила. Пари не нося в себе си. Аз до 30 години съм живял така – ставал съм в 5.20 ч. да хващам рейса... До 30-годишен така съм живял – с родителите ми гледахме 5 прасета и 15 кокошки. След работа лично косях тревата за 10 заека. Ходех до почивните станции да взимам помия за прасета. Мога да покажа как се копае, как се гърли. Майка ми казваше, че бях картофено момченце, защото ядях пържени картофи с кисело мляко. Агнешко ядяхме само за Гергьовден, и то плешка, защото баща ми беше Методи. Така че аз съм се нагладувал до 30 години."
Пред bTV на въпрос колко пари има в джоба си, зададен от 53-годишна зрителка, която живее с пенсионираните си родители с общо 400 лв., 11 май 2015 г.


"Не съм толкова дебел, колкото ме рисува."
Пред журналисти по повод карикатура на Христо Комарницки във в. "Сега", 8 юни, 2015 г.


"Чудя се за колегата Радев - работил съм винаги добре с него, в авиацията е добър и винаги съм го слушал. И сега ,като го гледах вчера милия как се гърчи тука, как искат да го правят политик, а той не може... И така ми напомняше Бриго Аспарухов, когато решиха генерал да изправят срещу генерал на кметските избори. И пуснаха Бриго Аспарухов, а после след 3-4 г го изхвърлиха и не му се чу думата... А беше добър командир на ВВС. Ще се явя на следващите избори и той го знае, затова е бабаит."
Пред bTV, за кандидатурата на бившия шеф на Военновъздушните сили ген. Румен Радев за президент, издигната от инициативен комитет с подкрепата на БСП, 1 септември 2016 г.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (111)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1186 Весело

  "И с мен, и без мен – все тая."

  Аха, без теб едва ли!!!

  Имало едно време ссср...
 2. 2 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2312 Неутрално

  Ами това е положението ,човек се развива с времето ,дано е на по добре и за него и за държавата ни !

 3. 3 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 294 Весело

  Това не може да е Дневник!!!

  Това е само ТелеграФ...Ф...Ф...

  А статията е от Профан Ведър. :)

 4. 4 Профил на Simeon Stankov
  Simeon Stankov
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Кратуни, ама верни гласоподаватели, кво да ги правиш ?!?

 5. 5 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 910 Неутрално

  Дневник, извадихте жилото.
  Значи ще има нови обвинения...

 6. 6 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 638 Разстроено

  Човек трябва и да мисли, когато говори...

 7. 7 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1667 Весело

  Това изявление ….говори за това , каква е държавата му на която е ….е , няма такава дума!

 8. 8 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 58 Любопитно

  Баце е голем,но омръзна!
  Дайте некои велики мисли,на великия българин Росен Плевнелиев!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 9. 9 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 696 Неутрално

  АМи без да съм му голям фен - повечето му "изцепки" са си съвсем нормални житейски констатации. Човека никога не е имал претенции за някакъв интелект.

  И което е вярно е вярно - имал е бизнес, добър, лош, нещо е правил, борил се е както може, оцелял е физически и финансово.

  За разлика от иначе "десните" Радан Кънев и Христо Иванов, ген. Атанасов и прочие, които през живота си една фирма не са създали, един лев осигуровка и заплата на друг не са плащали. Все са били или самонаети или на заплата. Но се пънат да разбират "дясното", "бизнеса" и икономиката.

 10. 10 Профил на NIKE
  NIKE
  Рейтинг: 524 Разстроено

  Форумът на Дневник е интересен иначе ссамия вестник започна да пожълтява до размирисване...
  ЖАЛКИ.......

 11. 11 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 982 Неутрално

  И ша пазим македонското небе щото самолетите ни немогат да завиват!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 12. 12 Профил на Noname
  Noname
  Рейтинг: 637 Неутрално

  И аз да добавя един цитат от достверен източник - при празненство в ресторант някъде 2002-3, на което присъства шефа на ФБР, ББ и Генерал Василев седят с него на една маса. В един момент уморен от повърхностни разговори, Борисов заключва обръщайки се към преводачката да преведе "кажи му че за мен е най-важно да си се напил, наял и да си нае.ал"... преводачката отказва да преведе...

 13. 13 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 294 Неутрално

  До коментар [#9] от "niakoi_si":

  Асен Генов:
  „Обезсмислихте разговора за „лявото” и „дясното”, сега се смалявате и се превръщате във фарс
  Превърнахте се в политически сектанти,…
  Сега ме оплюйте!“
  https://www.faktor.bg/bg/articles/obezsmislihte-razgovora-za-lyavoto-i-dyasnoto-sega-se-smalyavate-i-se-prevrashtate-vav-fars


 14. 14 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Прав е.

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 15. 15 Профил на Nil satis nisi optimum
  Nil satis nisi optimum
  Рейтинг: 558 Весело

  "Всичко читаво работи за частния сектор, в държавния са само кратуни"...

  Банално вярно, все едно да кажеш "водата е мокра"...

  Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
 16. 16 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6134 Весело


  "Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на "Левски" на "Герена". По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност."

  Това кърти!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 17. 17 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  На пръв поглед - самохвалство и егоцентризъм. При по внимателен анализ - добра и умна самореклама и това което се нарича паблик рилейшънс (контакт с обшеството). Представяте ли си Радан Кънев или Иван Костов да кажат такива неща. И друго прави впечатление - великодушие поне на думи и никакви лични нападки. А Радан Кънев - бай Х.

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 18. 18 Профил на ТНТ
  ТНТ
  Рейтинг: 748 Весело

  "Дневник", горната статия нещо като "Честит рожден ден, господин Премиер!" ли е?

  "Последният комунист на планетата ще умре в България." Димитър Талев, "На завой"
 19. 19 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1780 Весело

  ........аааааа........!!!!!....ДЪРЖАВНИК.......!!!!!......не се РАЖДАТ секи ден ТАКИВААА........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 20. 20 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 294 Неутрално

  "Дневник", горната статия нещо като "Честит рожден ден, господин Премиер!" ли е?

  Не ве, свързано е с вчерашите проверки на прокуратурата..

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 21. 21 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Първо- Борисов няма сериозни противници в България !
  Това говори за нивото на противниците му, не за неговото !

  Второ- Борисов е окупирал целия спектър- и меркелисткия ,и путинисткия .
  Нито една от съществуващите български партии- парламентарни и извън парламентарни, не му е алтернатива !

  Трето- алтернатива на Борисов може да бъде само една нова дясна, консервативна и демократична партия. Такава няма !

  Извод- който основе българска консервативна партия ще обере точките !
  Но такава продължава да няма ?! Защо ?

  Единственият логичен отговор е - нито олигарсите, нито политиците искат такава партия . Тя ще промени коренно политическата ориентация на България ! Никой не иска сътресения, всички са доволни от статуквото. Докато лапат пари от Европа , промяна няма да има !

 22. 22 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2938 Весело

  С едната ръка ям филия с мас , с другата тичам по ливадата....

 23. 23 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2938 Весело

  С едната ръка ям филия с мас , с другата тичам по ливадата....

 24. 24 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  “Аз още този месец можех да имам 40-50 милиона, но на мен пари не ми трябват”
  Я, Бойко, развий тази мисъл, ако обичаш. 40-50М за месец? Как става това по легален начин? А ако е нелегален, кога и как премиерът Борисов го пресече? Нямаше ли показно милиционерско изпълнение? Или то е само за дребните риби?

  Мърфи е оптимист!
 25. 25 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 316 Неутрално
 26. 26 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 466 Весело

  прост премиер,слаба държава

 27. 27 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1012 Весело

  Полу-идиот....

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 28. 28 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#12] от "Noname":

  Не знам дали ще ми повярвате но на повечето немци мотивацията им да дойдат в командировка в София са чалга клубовете. Носят се легенди за салфетка-партита, ракия и т.н и като дойдат една вечер не пропускат. Ще паднете ако разберете колко корпоративни карти са ползвани в клубовете, колко фактури са издадени. И специално немците си падат по вулгарния хумор така че преводачката ако уцели израза хич дори няма да ги изненада.

 29. 29 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  “Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук. Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички."
  =======
  Това е тежко криминално престъпление. Службите да инсценират фалшиви дела по заповед. И това го заявява шефът на изпълнителната власт на една страна в о-тон! Някой да се самосезира?

  Мърфи е оптимист!
 30. 30 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Големите политици за него са: Сталин, Хитлер, Мао. И путин, разбира се... Друг негов модел на подражание е... Меркел...
  Инфантил!

  Като не чете, откъде да знае кои са Бисмарк, Чърчил, де Гол, Аденауер, Шуман, де Гаспери...

 31. 31 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2353 Неутрално


  Нека днес оставим политическите пристрастия и да поздравим Бойко Борисов с неговия юбилеен шестдесети рожден ден!

  От мен - Добре дошъл на борда с "Мъжът на 60":

  https://www.youtube.com/watch?v=H8JqMTmM4v4

 32. 32 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 941 Весело

  Премиер - слънце. Навсякъде огрява безкрайната му мъдрост...

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 33. 33 Профил на ПИК е велик
  ПИК е велик
  Рейтинг: 371 Любопитно

  И което е вярно е вярно - имал е бизнес, добър, лош, нещо е правил, борил се е както може, оцелял е физически и финансово.
  —цитат от коментар 9 на niakoi_si


  Ако се направи паралел между "бизнеса" на охранителите през деветдесетте с партизаните преди 9.09.1944, моделите на развитие на Тодор Живков и на Бойко Борисов много си приличат.

  Спечелихме битка, но не и войната!
 34. 34 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5521 Весело

  Ей това ми липсваше вчера, но след като си го поръчах и ...
  Благодаря на Дневник!

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 35. 35 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#2] от "edin drug":

  А дано, ама след почти 20 години по върховете на държавата - никакви дългосрочни резултати... Като гледам.секретар няма едно разкрито знаково убийство. От инфраструктурните обекти само се облагодетелства...
  Ок, ок... Знам - метрото, магистралите... Първото протича при всеки дъжд, вторите са за ремонт още преди официалното откриване. За ремонтите в София - въобще да не отваряме дума. Но наесен, като му насинят задника с шут, ще го засилят при ндсв.

 36. 36 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 682 Неутрално

  Прост, лъжлив и нарцистичен тип!!!Нагледно доказателство, че за последните 20 години, болестта му е сериозно напреднала!!!

 37. 37 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#3] от "plebs":

  Къф телеграф, бе!? Това са само част от бисерите на идола ви. В цялата си прелест.

 38. 38 Профил на dr.web
  dr.web
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Господин премиер на държавата, в частния сектор също попадат кратуни, и то доста големи кратуни - когато връзките надделеят обикновено така се получава.

 39. 39 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2781 Неутрално


  "Вие знаете, че мен не се съгласиха да ме предложат за генерал-лейтенант, макар че командвам 16 генерали. Една звездичка не ми дадоха, та за кмет на София ли ще ме предлагат?"
  Доганя го предложи и Гоцэ му даде тая пуста звездичка.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 40. 40 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7900 Неутрално

  Колкото му чета излиянията, толкова по-тъжно ми става. Това ли заслужава България след 45 години комунизъм?

 41. 41 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 466 Неутрално

  АМи без да съм му голям фен - повечето му "изцепки" са си съвсем нормални житейски констатации. Човека никога не е имал претенции за някакъв интелект.И което е вярно е вярно - имал е бизнес, добър, лош, нещо е правил, борил се е както може, оцелял е физически и финансово.За разлика от иначе "десните" Радан Кънев и Христо Иванов, ген. Атанасов и прочие, които през живота си една фирма не са създали, един лев осигуровка и заплата на друг не са плащали. Все са били или самонаети или на заплата. Но се пънат да разбират "дясното", "бизнеса" и икономиката.
  —цитат от коментар 9 на niakoi_si


  Ако гласуваш за Бойко - ясен си. Заради такива простовати индивиди като теб имаме 111-то място по свобода на медиите и последно по корупция,, Тънем в собствен сос. По-добре дясна икономика, отколкото фалшив демократ с комунистическа кръв и интелект на тостер.

 42. 42 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#6] от "paf":

  Е, той опитва да мисли, но всеки има лимит на потенциала. Както би го определил Кеко Дзалоне - някои са пó sfortunati...

 43. 43 Профил на dr.web
  dr.web
  Рейтинг: 294 Неутрално

  До коментар [#40] от "Роси":

  ...отговорът е скрит в българския човешки материал, мутирал с времето в "матриал".

 44. 44 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  Тези цитати много добре обясняват защо Баце почти 20 години е във фокуса на народната любов.

 45. 45 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#31] от "Един препатил":

  От мен - На всекиго според заслуженото. По-скоро!

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 47. 47 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#9] от "niakoi_si":

  Този мишок толкова щети нанесе на държавата, че и две доживотни са му малко.

 48. 48 Профил на dr.web
  dr.web
  Рейтинг: 294 Неутрално

  ...арканум, арканум, свали си масчицата бе чоджум, че да ти рекна и кажа някои нещица във фейса.

 49. 49 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  Колкото и да е странно моделът на Герб и на Борисов е създаден в Турция от Ердоган. Ердоган първо беше кмет на най-големият град в Турция - Истанбул, и после стана премиер. И Ердоган използва един трик при създаването на партията си абревиатурата да означава нещо, защото AKP обикновено в Турция се казва като AK Parti (бялата партия). Та и Герб направиха така, че абревиатурата им да означава нещо.

  ДБ=БКП
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#39] от "Николай Колев":

  Това са му мечтите на илитерата - звездичка на пагона, да се фука на село. Манталитет на ефрейтор, който има с какво да се хвали.

 52. 52 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Дали акцията срещу Прокопиев не е вид подарък за тиквата, подобен на убийството на Георги Марков? Дано не е!

 53. 53 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#15] от "Nil satis nisi optimum":

  Вярно, начело с него...

 54. 54 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#49] от "anonim440":

  Глупости!

  Чувал ли си за Жискар д'Естен, Жак Ширак, ...?

 55. 55 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 455 Неутрално

  АМи без да съм му голям фен - повечето му "изцепки" са си съвсем нормални житейски констатации. Човека никога не е имал претенции за някакъв интелект.И което е вярно е вярно - имал е бизнес, добър, лош, нещо е правил, борил се е както може, оцелял е физически и финансово.За разлика от иначе "десните" Радан Кънев и Христо Иванов, ген. Атанасов и прочие, които през живота си една фирма не са създали, един лев осигуровка и заплата на друг не са плащали. Все са били или самонаети или на заплата. Но се пънат да разбират "дясното", "бизнеса" и икономиката.
  —цитат от коментар 9 на niakoi_si


  Ако сте наясно със случилото се непосредствено след 89-та, но очевидно, че не, ще ви стане ясно кой има права и кой няма за бизнес и т.н. Забравихте за Пашата, за СИК, дядо Либен контролираше и наказваше охранителите, едни други другари от ДС раздаваха банки на богоизбрани некадърници, като на Цветелина например и т.н. А Радан Кънев, Христо Иванов, Иван Костов са най-голямата заплаха за собствениците на превзетата държава и затова са основна цел на мафията. А едни жалки човечета, известни като тролове, за жълти стотинки джавкат денонощно, за да си получат дневната дажба от господарите си. Кръгозора на свинята се определя от размера на кочината, в която се въргаля. Прозорец към света е светлинката, която прониква когато и сипват помията в коритото.

 56. 56 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  До коментар [#11] от "tribiri":

  Не намерих данни така, че направих една сметка и излиза, че ф1 6 завива с радиус няколко километра дали е 1 или 5 няма значение. Въпроса е, че това че не можели да направят обратен завой в Мекадония е лъжа и руска пропаганда.

 57. 57 Профил на Анонимен7
  Анонимен7
  Рейтинг: 329 Неутрално

  Чета и ме е срам от и за всички ония наши сънародници, наредили това жалко недоразумение на природата и културата до велики имена като Стамболов, Каравелов, Стоилов

 58. 58 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2585 Весело

  Цитат:""Всичко читаво работи за частния сектор, в държавния са само кратуни""

  С неимоверни усилия, на Мафията и разнопартийните ОПГ-та, по-голямата част от държавата е вече частен сектор!
  Неуспелите да се "ориентират са кратуни!!! ;)
  Самият ФинМин го потвърди с думи и дела!

 59. 59 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#50] от "uporit":

  Това, последното, го остави на кмета на Симитли...

 60. 60 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  До коментар [#21] от "faeton.":

  Валери Симеонов имаше потенциал да създаде такава партия преди черните знамена да го очернят.

 61. 61 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#28] от "m17":

  Това е мотивацията на немците, от твоето ниво.
  Немците и швейцарците с които аз общувам - въобще не са мотивирани нито да посещават, нито да правят бизнес в България.

 62. 62 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#61] от "vhv":

  Е разбира се работя само с обикновени простаци - инжинери, менъджъди до към 200 човека и доста ПиЕйчДи'та . Но се съмнявам че дори сред големите шефове е различно.

 63. 63 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1307 Неутрално

  Отказах се да чета всичките Му цитати. Затъпяването е гарантирано. Всеки който мине статията от край до край ще се окаже с айкю колкото номера на обувките си.

 64. 64 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1900 Неутрално

  В човешки план: "Честит юбилей!"

  В политическата му битност: "Всичко читаво работи за частния сектор, в държавния са само кратуни" - Е, не може да се обобщава така. Но от 2009 г. насам за три от премиерските мандати, това е абсолютно вярно.

 65. 65 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4207 Неутрално

  ........аааааа........!!!!!....ДЪРЖАВНИК.......!!!!!......не се РАЖДАТ секи ден ТАКИВААА........
  —цитат от коментар 19 на kesh


  През последните 75 години често се раждат такива...…….. прости и първични...…. като бате ти Бойко.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 67. 67 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6585 Неутрално

  Честит Рожден Ден на Бойко Борисов !

  [email protected]
 68. 68 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#62] от "m17":

  Какво да ти кажа, пич?!...
  И "бате ти бойко" е инженер, а пеефски "юрист". И тези двамата, управляват стотици служители.

 69. 69 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#55] от "Анти Шишковци":

  Радан Кънев, Христо Иванов и особенно гнома генерал са заплаха единствено и само за собственото си съществувание. Не се опитвай да им придадеш някаква важност, политическия им потенциал приключва с клуба на софийските реситутки.

  От тях в един кратък период нещичко зависеше, но с оглед на политическата им импотентност в момента се свежда до досадни мухи бръмчащи в медийното пространство.

 70. 70 Профил на canu
  canu
  Рейтинг: 468 Весело

  Т.е. бил е читав, но вече е кратуна...

 71. 71 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2409 Неутрално

  На пръв поглед - самохвалство и егоцентризъм. При по внимателен анализ - добра и умна самореклама и това което се нарича паблик рилейшънс (контакт с обшеството). Представяте ли си Радан Кънев или Иван Костов да кажат такива неща. И друго прави впечатление - великодушие поне на думи и никакви лични нападки. А Радан Кънев - бай Х.
  —цитат от коментар 17 на Сатана Ликующий


  Не мога да си представя точно тези хора, политици, да слязат на такова ниско битово ниво! Борисов говори на нивото на средния и ниския слой – това харесва НАРОДЪТ, това се харчи, това се говори. Борисов не го прави умишлено – той си е едно към едно такъв
  По тази причина пИчели избори, а по същата стоим на опашката и мрънкаме, че останалите народи се развиват във всички посоки нагоре!
  Сатана Ликуюшчий, и теб ти е близък този стил!
  Този, на другите, ти не разбираш смислово. Трудно ти е. Вероятно си бил тройкаджия в училище и се дразниш, когато не разбираш какво ти се говори!
  Бойко е прекрасен избор на задкулисието.
  Изпълнява отлично поставената му задача – да бие Костов ЕН пъти на избори, но държавата не мърда!
  Да ти е честито!

 72. 72 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 834 Неутрално

  Това е последната му "проява" (е . . . . само част от нея, де)

  Следващо видео. Пътниците пристигат на гара Пазарджик. След кратък оглед на приемното здание следва качване на влак който ще премине по трасе за скоростно движение, "изградено по европейските стандарти за проектиране на скоростни линии за пътнически превози".
  - Кой ще кара влака? - пита Борисов машиниста.
  - Аз ще го карам, ако искате вие.
  - Не, не, аз нямам книжка за влак. Влади, колко влака ще купим? - обръща се Борисов към финансовия министър.
  А той отговаря както приляга на един пазител на държавното ковчеже:
  - Рано е да се каже
  В кабината на локомотива духът е приповдигнат. И се разказва следният виц:
  "Нали знаеш колко лицеви опори може да направи Бойко Борисов? - Всичките."
  - Премиерът Борисов ли кара влака? - пита жена отвън.
  - Не, возиме се, успокоява я премиерът Борисов.
  И влакът тръгва. Ако премиерът имаше "книжка за влак", можеше да бъде сравнен с цар Борис, който известно е, сам е карал всякакви влакове, в т.ч. теснолинейката.

 73. 73 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6134 Весело

  Боце се е разголил до чисто месо и се е поднесъл на публиката, като вратна пържола в чиния.
  Филията с мас и кофите с помия за прасетата, отнасят всякакви апартаменти в СФ и всякакви дОбрички суджуци, като куцо пиле - домат!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 74. 74 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 526 Неутрално

  [quote#55:"Анти Шишковци"][/quote]

  Ако сте наясно със случилото се непосредствено след 89-та, но очевидно, че не, ще ви стане ясно кой има права и кой няма за бизнес
  .........................
  Какви "права за бизнес" бе младеж?
  В този период се създадоха ХИЛЯДИ фирми. И част от тях са големи и уважавани днес.
  Тези лакъдрии за "разрешенията" ги раздувай на вашите седенки.

 75. 75 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 526 Неутрално

  До коментар [#57] от "Анонимен7":

  Чета и ме е срам от и за всички ония наши сънародници, наредили това жалко недоразумение на природата и културата до велики имена като Стамболов, Каравелов, Стоилов
  ................
  Мдааа
  колко кисело е гроздето, а?
  Уж прост, прост, ама редовно бие на избори, а вашата интелектуална дружинка само подсмърча и реве под коня.
  Не ще да е толкоз прост бат Бойко, ако ме разбираш....

 76. 76 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#68] от "vhv":

  Ами значи и двамата са по-умни от нас, дървените философи дето чешем клавиатурите.

 77. 77 Профил на calypso
  calypso
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#12] от "Noname":

  За тези, които са ти поставили минусите-

  "Тази малката знаете ли как играе туист? Ако беше руса и малко по-голяма – пиши ме артисал."
  На същото събитие, по адрес на две малки момиченца, които му искат автограф

 78. 78 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3472 Неутрално

  "Искам да подчертая – аз не съм популист, аз съм отговорен човек."

  Ако не беше толкова тъжно, ...
  Как така никой от свитата Му не организира издаване по случай премиерския юбилей на аналог на Червената книжка на Мао? Ама не, за да се раздава - да се купува от всеки фен на ГЕРБ. А приходите - за благотворителност!

  „Някои битки се водят повече от веднъж, за да бъдат спечелени.“ Баронеса Маргарет Тачър
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1819 Неутрално

  На тази гудка, на таз самоходно и запълнено каче сланинарче не може да се пожале друго, освен да пукне, дано. Ама не е възпитано все пак. Не ми се искаше "Дневник" да пише за рождения му ден. Обаче тази хумористични бисери ми харесеха. И продължавам да се чудя на какво отгоре една нация твърдеше, че е втора по интелигентност в света (след Израел), след като допуска да я управяла такъв герой на Доньо Донев, наследника на Тодор Живков, или пък на Елена Чаушеско.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 81. 81 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  Уф, аман!
  Този даже не е смешен вече!

 82. 82 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 784 Неутрално

  “Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа” – заключение на дипломатически доклад посветен на Бойко Борисов, изпратен от посланик Байърли на 9 май 2006 г. [06SOFIA647] [Превод на български] Докладът е със степен на конфиденциалност СЕКРЕТНО//НЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ. Над тази степен са само грамите ТОП СЕКРЕТНО, с които Wikileaks не разполага.

 83. 83 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5508 Неутрално
 84. 84 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2179 Неутрално

  Кратуни! Мързеливи, и крадливи кратуни!

 85. 85 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1819 Любопитно

  Вижте един аспект от разликата между цървул и орел.

  Цървулът казва:
  "Аз тавана си съм го минал отдавна. От "Мъж на годината" до "Политик на годината". Всичко, което е можело като награди, класации или в личен план, пета година съм най-одобряваният мъж в държавата. Това е истинската награда. Постът няма значение."
  Бойко Борисов

  Орелът казва:
  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел"
  Боян Петров

  Хич не си и помислям да сравнявам Бойко Борисов с Боян Петров. Това е невъзможно.
  Ще припомня, че Боян Петров също е бил "Мъж на годината". Какво прави мистър Пиги от Банкя в неговата компания не става ясно. Още по не ясно е защо ни управлява човек, който има таван, при това нисък, а не човек без тавана.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 86. 86 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 526 Неутрално

  До коментар [#85] от "Gopeто":
  Още по не ясно е защо ни управлява човек, който има таван, при това нисък, а не човек без тавана.
  ........................
  Ако не ви е ясно защо Борисов управлява, а вашите лилави умнокрасавци - не...
  значи, никога няма да се оправите....

  Подсказвам,
  започва се със смирение и признаване на грешките,
  и не, не ви е крив "простият" народ

 87. 87 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3564 Неутрално

  Как тъй само кратуни, ми Тиквата!!!?

 88. 88 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3564 Неутрално

  Как тъй само кратуни, ми Тиквата!!!?

 89. 89 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 528 Неутрално

  Ах, като му видя мазната селска мутра..

 90. 90 Профил на Мариа Николаева
  Мариа Николаева
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ПОД ВОЛА ТЕЛЕ! ЧОВЕКА НЕ Е УЧИЛ РИТОРИКА,НИТО ТАТЕ МУ ГО Е ИЗПРАТИЛ В ЧУЖБИНА,ДА ПРАВИ ОТ НЕГО ПОЛИТИК.ТОВА Е НАШ БОЙКО ,ТАКЪВ КАКЪВТО Е!ПРИЕМЕТЕ ИСТИНАТА ЧЕ В ОПОСКАНАТА НИ ДЪРЖАВА ПОЛАГА СИЛИ ЗА ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД.АЛТЕРНАТИВА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ СЦЕНА НЯМА.И ДА ДОПУСКАТЕ,ЧЕ НЯКОЙ Е БЪДЕТЕ СИГУРНИ СТАВА ДУМА ЗА ЛУСТРО НИЩО ПОВЕЧЕ.

 91. 91 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Простия (т) - натюр. А малките тикво-простачета му се кефят и си мечтаят и те станат големи простаци.

 92. 92 Профил на ptf39587191
  ptf39587191
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Ебати държавата на която аз им и премиер. Винету Еднокнижния

 93. 93 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#82] от "Ivan Stoev":

  Не искам да ви разочаровам но това важи за повечето исторически или настоящи лидери по света. И на много други, нашия е титан на мисълта ....

 94. 94 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3564 Неутрално

  "ЧОВЕКА НЕ Е УЧИЛ РИТОРИКА,НИТО ТАТЕ МУ ГО Е ИЗПРАТИЛ В ЧУЖБИНА,ДА ПРАВИ ОТ НЕГО ПОЛИТИК.ТОВА Е НАШ БОЙКО "
  До коментар [#90] от "Мариа Николаева":

  Ама госпожа, той има партизанско минало, като ментора му, Тато. Активен БОРЕЦ е! Ние, българите си падаме по активни борци още от време оно.

 95. 95 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1450 Весело

  Кратуни, начело с най-голямата и празна тиква!

  Малинчо
 96. 96 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1450 Весело

  До коментар [#90] от "Мариа Николаева":

  Откъде изпадна тук, мари Марийке? Верна гласоподавателка или платен трол си?

  Малинчо
 97. 97 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1450 Весело

  До коментар [#85] от "Gopeто":

  Ми щото такива като него го гласуват, а те са мнозинството в Бг-то!

  Малинчо
 98. 98 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2135 Неутрално

  След падането на Живков от власт, никога не съм си представял ,че в 21 век България ще бъде управлявана от такъв простак. И то с високомъдрата подкрепа на ЕНП и ХДС-ХСС.

 99. 99 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2956 Весело

  Ебати държавата на която аз им и премиер. Винету Еднокнижния
  —цитат от коментар 92 на ptf39587191


  Това не е на Винету, а на друг образ - вицепремиера на Беров - Нейчо Неев!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 100. 100 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2956 Неутрално

  Кратуни, начело с най-голямата и празна тиква!
  —цитат от коментар 95 на Малинчо Паков


  Прав е човека за герберските кратуни и герберките - калинки в държавната администрация!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK