"Освободителната армия на ЕС" няма да дойде

Обявеният тия дни основен враг на българската държава са всички българи, за които "Западът" не е чужбина.

© Георги Кожухаров

Обявеният тия дни основен враг на българската държава са всички българи, за които "Западът" не е чужбина.Текстът е препечатан от "Дойче веле". Заглавието е на "Дневник".


За всеки, който познава историята на 20-и век, изобщо не е смешно да слуша, как в днешна България прокурор описва терористичните намерения на задържани IT-специалисти. Според прокурорската версия, терористите искали да хакнат поливната система пред парламента с намерение: "евентуално при преминаване на автомобили на различни - може би на държавен глава, или на гости на нашето Народно събрание - евентуално да бъде активирана поливната част пред парламента. С което да се създаде някакво затруднение в придвижването". Целта на терористите била не само да ни изложат пред чужденците, но и "всяването на паника сред неограничен брой български граждани", което пък е посегателство "срещу действащата в момента политическа система, форма на управление". Според Наказателния кодекс това вече би могло да бъде разпознато като държавна измяна, а не просто някакъв си тероризъм, пък бил той и "кибер". Може би прокурорите още не са забелязали този член на НК, но рано или късно някой ще им го разкаже.


Тунел от Бомбай до Лондон, под пръскачките пред НС
Цялата абсурдна случка ми напомня за една сцена от филма "Покаяние" (съветски, от времето на "гласността"), в която агенти на НКВД карат някакъв арестуван да си признае, че по заповед на английското разузнаване имал за цел да прокопае тунел от Бомбай до Лондон. Можем да сме сигурни, че точно агентите на НКВД нямат никаква представа, що е то "Бомбай" или "Лондон". Но все пак човекът е разстрелян.


Тукашните прокурори също нямат ни най-малка представа, как точно функционира поливната система около парламента. Нито пък по какъв начин опръскването на някой висок "гост на нашето Народно събрание" може да произведе "всяването на паника сред неограничен брой български граждани" - да речем в Монтана, Мало Конаре или Миндя. Но пък - също като своите предшественици от НКВД - тукашните прокурори нямат нуждата да знаят такива неща. Важното е арестуваният да си признае за връзки с чужди разузнавания.


И за такива връзки прокурорите сякаш вече опипват почвата: с твърдението, че обвиненият бил споделял "данни" с "Би Би Си и Ройтерс, което вече е посегателство върху националната сигурност, защото данните са излезли извън Република България".


Назад към времената на сталинските репресии


Дотук има няколко извода, до един връщащи нещата две поколения назад, към времето на сталинските репресивни органи. Първо: всеки, който иска да полее с вода (не, че е полял, но го е желал) някой висок гост на някоя българска институция, е терорист. Второ: всеки, който споделя "данни" извън територията на България, упражнява "посегателство върху националната сигурност, защото данните са излезли извън Република България".


Този подход на прокуратурата – очакван, впрочем – прави нещо чисто диктаторско: разширява обсега на "враговете" до стотици хиляди и милиони. Всеки един от тях във всеки даден момент може да се окаже зад решетките заради това, че мечтае да замери парламента с вода, домат или яйце.


Мечтае - не че го е направил.


Хиляди българи всекидневно споделят "данни" с институции "извън Република България": земеделският деятел, който праща до Брюксел статистика за новородени агнета; финансовият чиновник, който пак там праща данни за българските банки; предприемачът, който споделя информация със свой партньор в Мюнхен; анализаторът, който пише статии за България за публикуване в изданията на Оксфордския университет. И всеки един от тези субекти може да се окаже обвинен в тероризъм или държавна измяна. И аз, когато пиша това за Дойче веле, всъщност изнасям данни от територията на Републиката. И очевидно съм терорист и държавен изменник.


Целта на опита да превърнеш половината население в потенциален арестант, е очевидна: всички да си налягат парцалите, защото всеки може да отгърми във всеки даден момент. Този процес, всъщност, вече стартира с интервютата на Иван Гешев, очертал групите от населението, сред които ще търси бъдещите си арестанти: демократичната опозиция, адвокатите, медиите, IT-специалистите. Тия дни пък един масов български вестник бе така любезен да посочи (в неподписан материал) още една категория врагове: "прозападната интелигенция".


Стоп. Прочетете пак последните редове и се опитайте да погледнете отвъд поливането на високи гости с вода от пръскачки. Виждате ли червената, така да се каже, нишка? Би Би Си, Ройтерс, "прозападната интелигенция"?


Какво обичаш: Оксфорд или Москва?


Обявеният тия дни основен враг на българската държава са всички българи, за които "Западът" не е чужбина. И за които Изтокът не е втора родина. Като разберем това, вече няма как да се изненадваме, че именно последният началник на зловещия Шести отдел в Шесто управление на комунистическата ДС застана твърдо зад номинацията на Гешев за главен прокурор. Надеждата на ДС е ясна: всички "прозападно" настроени хора в България да бъдат окачествени като врагове на народната власт. И да подлежат на унищожаване заради тероризъм и държавна измяна. Някъде по този път ще бъдем информирани, че истинските българи са онези, който смятат Москва за своята същинска родина. И които предлагат съответните политики за държавата.


"Граждани за европейско развитие на България"? А корабче плува ли?


Преврат?


Дали не тече преврат? Истински, НКВД-ейски. Начело на репресивните органи на държавата изглежда са хора, които мислят и действат като онези свои предшественици, които в края на 40-те години са организирали трудови колективи да маршируват из София с плакати "Смърт на Никола Петков!" Или "Трайчо Костов", "Г. М. Димитров" и т.н. Ако този преврат не бъде спрян, решително и своевременно, май отново ще стигнем до същото. Само имената ще са други.


Докато в България са текли сталинските процеси от 40-те години, софиянци са се разхождали по Орлов мост, надявайки се да видят американската освободителна армия, задаваща се откъм Цариград. Тя така и не се зададе. И днес, колкото и да се оглеждаме за помощ откъм ЕС, такава няма да дойде. Спасението на давещите се (както е било винаги) се намира в ръцете на самите давещи се. Или: когото го е страх да надигне глава за собствена самозащита днес, утре няма да има правото да се оплаква, когато дойдат за него.


Бележка на редакцията на "Дойче веле": В коментара на Евгений Дайнов липсват две имена - Евгения Станкова и Димитър Иванов. Можете да ги поставите, където им намерите място.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (103)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 446 Любопитно

  Да се провери дали компютърните специалисти, атакували НАП, не са гюленисти.

 2. 2 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1267 Любопитно

  "Какво обичаш: Оксфорд или Москва?"

  Това, предполагам, е риторичен въпрос към самия другар Дайнов (сигурен съм, че чете коментарите тук, а сигурно има и профил), който имаше привилегията да живее и учи там по времето, когато хората не можеха да пътуват свободно и до Ниш.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 3. 3 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1014 Весело

  Залповете на Аврора все още гърмят в ушите на другаря Дайнов... И той продължава да чака армията освободиелка, точно както неговите дядовци са чакали на 9-ти септември преди повече от 70 години ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 4. 4 Профил на WWW
  WWW
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Уважавам Дайнов не толкова като политолог, а като един от "фоундинг фадерс" на соросоидите в България.

  Дайбов е един от първите които фанаха гранта, още в далечната 1990.
  Усвоил е за 30 години стотици грантове, даже хиляди !

 5. 5 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2567 Неутрално

  Ако дойде освободителна армия от ЕС, трябва първо да ни освободи от вас болшевиките!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 6. 6 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 1337 Неутрално

  Дайнов, това не е преврат, а еволюция на едни "управници" от един заспал народ, водеща до посочените от вас резултати.

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 7. 7 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 893 Неутрално

  Ще ме прощава бившия другар, а сега господин Дайнов, НО да хакнеш и изложиш данните на милиони българи в тракери, удобни за престъпници от близо и далеч няма как да се оправдае!
  Това е престъпление!
  Друг въпрос дали е срещу републиката...

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1014 Весело

  "Какво обичаш: Оксфорд или Москва?"Това, предполагам, е риторичен въпрос към самия другар Дайнов (сигурен съм, че чете коментарите тук, а сигурно има и профил), който имаше привилегията да живее и учи там по времето, когато хората не можеха да пътуват свободно и до Ниш.
  —цитат от коментар 2 на nv


  Децата на червената аристокрация, които успяха да станат храненици на нови господори, продължават революционния напън, за братство, равенство и свобода... с/у съответните облаги... Това правиха родителите им в НРБ-то, това правят сега Сатанишев / Йончева и Христо Иванов / Дайнов, защото са двете страни на една монета ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 10. 10 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  "Надеждата на ДС е ясна: всички "прозападно" настроени хора в България да бъдат окачествени като врагове на народната власт. И да подлежат на унищожаване заради тероризъм и държавна измяна"

  Този човек на какви наркотици е?

  Като си помислиш, че той получава и живее от тлъстите хонорари за всичките глупости, които пише...

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 11. 11 Профил на Max91
  Max91
  Рейтинг: 473 Любопитно

  Другари руско-червени тролове,хората не се интересуват Дайнов какъв е бил, а това което казва дали е вярно.

 12. 12 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Освободителната армия на ЕС няма да дойде, но един дълъг профан от село се задава на хоризонта.

  Щял да ни оправи (някак) макар и кукловодите му да са толкова некадърни (като него самия), та 3 от 6-те въпроса, дето скалъпиха за референдума бяха противоконституционни. Ето такъв неук "спасител" с неуки съветници се задава...

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 13. 13 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 1337 Весело

  "Бележка на редакцията на "Дойче веле": В коментара на Евгений Дайнов липсват две имена - Евгения Станкова и Димитър Иванов. Можете да ги поставите, където им намерите място."

  Хахаха...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 14. 14 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3866 Любопитно

  До коментар [#5] от "lz2":

  Ако дойде освободителна армия от ЕС,.....
  =========
  Не........
  Тия от ЕС са съвсем друг тертип освободители.......
  Освобожнават ви поединично. ....чрез ''терминал 2''......

  Познай кой е крайния губещ....?!

  Bukalemun
 15. 15 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1267 Любопитно

  "Надеждата на ДС е ясна: всички "прозападно" настроени хора в България да бъдат окачествени като врагове на народната власт. И да подлежат на унищожаване заради тероризъм и държавна измяна"

  Ето, аз съм на на 100% прозападно настроен човек, от 1990 г. насам съм гласувал за СДС, ОДС, Реформаторски блок, Трайчо Трайков за президент и т.н. Не съм усетил някой от властта да иска да ме унищожи...

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 16. 16 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1014 Весело

  Освободителната армия на ЕС няма да дойде, но един дълъг профан от село се задава на хоризонта. Щял да ни оправи (някак) макар и кукловодите му да са толкова некадърни (като него самия), та 3 от 6-те въпроса, дето скалъпиха за референдума бяха противоконституционни. Ето такъв неук "спасител" с неуки съветници се задава...
  —цитат от коментар 12 на majorman


  Какъвто народът, такива и преставителите му.... креатурата на Мултигуп, наистина има потенциал да ни оправя поне 2 мандата в парламента ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 17. 17 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5137 Неутрално

  Много силен текст. Четох го вчера в Медиапул.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 18. 18 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Другарят Продайнов отново е касирал днес измишльотини срещу надник.

 19. 19 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 1337 Весело

  Другари руско-червени тролове,хората не се интересуват Дайнов какъв е бил, а това което казва дали е вярно.
  —цитат от коментар 11 на jto30589660


  Да ама в "Наръчник на лумпена" пише друго!

  Хахаха...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 20. 20 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  До коментар [#18] от "zidar":

  Най-тъпото е, че ние с тебе се потим и хабим нерви по офиси и прочее работни места, за да преживеем, а той живее от хонорарите за всичките глупости, които ръси.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 21. 21 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 1055 Неутрално

  "Освободителната армия на ЕС" няма да дойде, аз отивам при нея !
  ТоЧка !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 22. 22 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 4894 Неутрално

  До коментар [#1] от "zxe00613919":

  Специалисти - може би да, но източването на данни, през хакната защита (колкото и слаба да е), е равносилно на кражба с взлом, което си е абсолютно престъпление.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 23. 23 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2567 Неутрално

  Другари руско-червени тролове,хората не се интересуват Дайнов какъв е бил, а това което казва дали е вярно.
  —цитат от коментар 11 на jto30589660


  Първо като човек прочете нещо гледа кой го е написал! Защото ако е написано от доказано честен и принципен човек се приема на доверие заради човека! Когато същото е написано от комунистическо отроче с доказана безпринципност човек трябва да гадае какви са му задните мисли и облаги за да го напише. И написаното вече няма никакво значение!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 24. 24 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 1033 Неутрално

  Сичките бокулизачески никове се наредили да пищят къф лош е бил Дайнов!

  А за да илюстрират простотията си(нали сам Боку им казА, че са прости като него) някои заФанаха да повтарят простотиите си.
  След което и ще затретят.

  Ма кво друго да се очаква от дивата бокулизаческа сган?

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 25. 25 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1014 Весело

  До коментар [#11] от "jto30589660":

  "За всеки, който познава историята на 20-и век, изобщо не е смешно да слуша, как в днешна България прокурор описва терористичните намерения на задържани IT-специалисти. "

  Познавам повече IT-специалисти от Дайнов и нито един не клиент на прокуратурата... може би, защото не са нарушавали закона... и не са откраднали данните на всички българи....

  Ох, забравих, че НАП са виновни за това. А и да не са виновни революцията иска жетви, дори да се бориш за правова държава, няма проблем да платиш на пресъпници да съсипят някоя институция.... все пак след това ще комунистическо/НПО балгоденствие. Нали другари???!?
  А законът е враг номер едно на всяка комуна,

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 26. 26 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1827 Весело

  ......аааааа........!!!!???!!!!......некой от ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ на ШЕСТИ ОТДЕЛ на Д С навремето СЪЩО си е ГЛЕДАЛ през "ПРЪСТИ" РАБОТАТА..... ииии .....си е "ПИПАЛ УШИТЕЕЕ".... щом ТЕБЕ са те ИЗПРАТИЛИ да ИЗУЧИШ в АНГЛИЯ....../....средно .Лондон и ВИСШЕ.... ОКСФОРД....../.......знаеш КОИ ПРАЩАХА НАВРЕМЕТО в ПРОГНИЛИЯ като МУШМУЛА ЗАПАД......!!!!!????!!!!!......./...ние ПРОСТОСМЪРТНИТЕ наблягахме на РУСКИЯ и МОСКВА БЕШЕ ДЕТСКАТА ни МЕЧТА...за ВИСШЕ........!!!!.......аааааа.......АМАН от """" АРТИСТИИИИ."""""".......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 27. 27 Профил на WWW
  WWW
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Ако още не сте разбрали - Дневник води война срещу държавата България и живеещите в нея българи.

  Войната се води под лозунга - ние не сме срещу българите по принцип , а сме само срещу тези които са отгоре.
  Всъшност Дневник са срещу всички българи, и искат да ги видят колкото се може по малко - под 3-4 милиона.
  За тази цел правят всичко ккавото могат да вредят на икономиката, психологията , традициите на българите - ситемна работа за деградация на етноса.

  Затова авторите на Дневник са вингати финансирани от чужди пари.

 28. 28 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 296 Неутрално

  "Бележка на редакцията на "Дойче веле": В коментара на Евгений Дайнов липсват две имена - Евгения Станкова и Димитър Иванов. Можете да ги поставите, където им намерите място." За първи път чета подобно послание???
  Ще добавя от себе си: А целият коментар на Евгений Дайнов, можете да си поставите... Вие си знаете!

  roo
 29. 29 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 1055 Весело

  До коментар [#5] от "lz2": Ако дойде освободителна армия от ЕС,.....=========Не........Тия от ЕС са съвсем друг тертип освободители.......Освобожнават ви поединично. ....чрез ''терминал 2''......Познай кой е крайния губещ....?!
  —цитат от коментар 14 на eti mehter


  поединично ли ?
  средностатистиЧски при 50.000 на година, колко ли прави това на ден ?

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 30. 30 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 1394 Любопитно

  А къде се е покрил Негово Величество Тиквоний Първи?!?Защо мълчи и не е в първите редици?

 31. 31 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 722 Неутрално

  Дайнов, пич, на всички е ясно, че си безопасен хипар. Всичките ти "връзки" с Ройтерс, Оксфорд и въобще Западна Европа отдавна са изветрели.

  Никой няма да те превръща в мъченик зорлем. Пии си ракията и си гледай плажа, тая игра нито я схващаш, нито ти е по силиците.

 32. 32 Профил на Encho B_
  Encho B_
  Рейтинг: 275 Неутрално

  Вярно е, че в страната отдавна тече процес на рекомунизация, с всички присъщи методи на тоталитарните режими. Освен физическото отстраняване, т.е. политически убийства на политически противници и "неудобни хора" (засега). Цензурата е огромна, като освен прикриване на информация, се правят различни опити "недоволните" да бъдат лишени от възможност да изнасят информация за нередности и закононарушения - "хакване" на профили, набеждаването им в "тормоз", "тероризъм", "език на омразата" и пр. А СЕМ и МВР услужливо бездействат. Целта е да се прикрият беззаконията на ЗАДКУЛИСИЕТО. От доста време изнасям информация (подобно на оня виц за краставицата), която се игнорира с абсолютно мълчание по въпроса.
  Гербаджийското Мите (заместникът на Б.Б.) на 1-ви февруари не уважи с присъствие Денят за почит към жертвите на комунизма, но на 9-ти май правеше метани до земята пред паметника на окупаторите, заедно с руския консул, български комунисти и забележете лидерът на ВМРО в Бургас, който същевременно е и общински съветник от ГЕРБ. https://www.flagman.bg/article/187061 Тия двамата – гербаджийското Мите и гербаджията от МВР-О се изгавриха с паметта на жертвите на комунизма, като единият (уж) искаше да се отстрани паметна плоча с имената на шумкари-терористи, поставена на входа на едно училище https://burgascouncil.org/Dokladni-zapiski/3195 (кьорфишек), а другият не изпълни законно взето решение от общинския съвет. И сега плочата си стои на мястото, а тия юнаци мълчат по въпроса като комунисти на разпит! Мила родна (и жалка) картинка. Законът е нарушен, но никой (уж) не забелязва!

  „Няма нищо скрито, което да не се открие, нито има нещо тайно, което да не се узнае.“ Лука 2:12


 33. 33 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3295 Неутрално

  Другари руско-червени тролове,хората не се интересуват Дайнов какъв е бил, а това което казва дали е вярно.
  —цитат от коментар 11 на jto30589660


  Хората може би, но българите са нещо различно.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 34. 34 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 722 Неутрално

  До коментар [#25] от "100 Рублей за Доллар":

  То пък едни ИТ специалисти... Шеф с бизнес в сандвичите, няколко недооценени меринджеи и един самоук хакер, дето още не е преодолял хормоналния дисбаланс от пубертета...

  Големи специалисти, нема що.

 35. 35 Профил на Devils Slide
  Devils Slide
  Рейтинг: 1650 Весело

  Умнокрасивият преврат НЕ успя.

  А и вече КАТЕГОРИЧНО е ясно че лилявците са най-ценният кремълски проект точно щото се маскират като 'прозападни' отвличайки вот и позволявайки на бесепе да задържа позиции които иначе отдавна щяха да са доста по-слаби и обезверявайки иначе демократично настроени избиратели да не гласуват с токсична пропаганда колко е зле всичко и 'няма смисъл', отлична стратегия ама минава до време, айде за дълго под опашката :)

  Persistence of Time
 36. 36 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1827 Разстроено

  Някой знае ли дали Дайнов не е от евреиски произход?
  —цитат от коментар 8 на WWW


  ......НЕ......!!!!..КАТЕГОРИЧНО.....!!!!!..........иначе нямаше да се ЗАНИМАВА с ГЛУПОСТИ........!!!!!.......Всичко ДЪЛЖИ на БЛИЗКИТЕ КОНТАКТИ на БАЩА СИ .../....Александър ДАЙНОВ..././//.по мое му ВИСОКО СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК///.../.постоянен кореспондент на вестник РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО в ЛОНДОН..../.... с ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА...../.....ВЕЧНА и ПАМЕТ..!!!....../...---...ДЪЩЕРЯТА на """""ДИКТАТОРА""""".......!!!!?????!!!!....Пази БОЖЕ......!!!!!!....Сляпо да ПРОГЛЕДААА........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 37. 37 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2567 Неутрално

  [quote#29:"Dark Avenger: който не ме харесва, не е БЪЛГАРИН !"][/quote]

  "
  поединично ли ?
  средностатистиЧски при 50.000 на година, колко ли прави това на ден ?"

  Това е ваш патент!! Доказано ваш! Аз говоря да ви отстранят от всякакви държавни постове и да получите доживотна забрана да преподавате на децата ни! който навремето е получавал благини от комунизма, сега да е вън от всякакви демократични структори!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 804 Неутрално

  Много слаб текст.
  По принцип, излагацията с пръскачките е на Тад груп, след като са си мислели, че по този начин ще разклатят държавата.

 40. 40 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 982 Неутрално

  До коментар [#5] от "lz2":

  Много е просто! Трябва да те хакнат тебе, така че да започнеш да пишеш тъпите си коментари на руски. Тогава всички ще намразят Русия.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 41. 41 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 221 Неутрално

  А дали пък тези, дето хулят Дайнов, да не бъдат разстреляни?

  Дедо Крум
 42. 42 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2338 Неутрално

  Другари руско-червени тролове,хората не се интересуват Дайнов какъв е бил, а това което казва дали е вярно.
  —цитат от коментар 11 на jto30589660


  Не,не е вярно.

 43. 43 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3866 Любопитно

  До коментар [#37] от "lz2":

  благини от комунизма,
  ========
  Тия които се облагодетелстваха от тия благини , вече са вън от Бг......и сега пишат по форумите......
  Това са освободените......

  А за неосвободените ....се написа книга за прехода (в кавички).....за балсам.....

  Bukalemun
 44. 44 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 499 Неутрално

  ]>

  Задължителния дисклеймър под всеки балвоч на Дайнов:

  Евгений Дайнов е роден на 11 май 1958 г. в Пловдив, а по-късно живее в София [1]. Баща му Александър Дайнов е бил член на БКП и „рабкор“ – кореспондент на в. „Работническо дело“ – в Лондон [1].Средното си образование получава във Форест Хил Скуул в Лондон [2]. Започва обучението си в Оксфорд през 1976 г. [1] благодарение на получена стипендия от фондация „Людмила Живкова“, а по-късно получава бакалавърска степен от колежа „Корпус Кристи“ на Оксфордския университет. През 1984 г. получава научната степен „кандидат на историческите науки“ след защита на дисертация на тема „Френската комунистическа партия и проблемът за политическите съюзи (1972-1981 г.)“[3] Преподава известно време в Оксфорд, бил е асистент в Софийския университет [1] Евгений Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант в Института по история на Българската комунистическа партия при ЦК на БКП през 1982 година. [4]От проведената аспирантура има докторат по съвременна история на тема „История на комунистическото и работническото движение на националноосводобителните движения в Западна Европа след 1945 г.“ (1985) [2] [5]. Работил е като преподавател в Института по история на БКП.

  -Из Wiki-то.

  ]>

  Върнете дъгата на децата, педераси!
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2644 Весело

  посегателство "срещу действащата в момента политическа система, форма на управление"
  _____________
  Ами то като се знае ,че управляващите са ГОЛА-ВОДА логично е ,човек да се сети ,че някой иска да разклати държавата което си е в хармония с демокрацията! Колкото до поливните системи нали стана ясно ,че се полива ръчно ??? Освен Бай Мишо от Озеляняване да е хакнат като манджурски кандидат и да ходи с коф-помпа след депутатите и висшите гербери и да ги пръска с вода за поливане!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 47. 47 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 982 Неутрално

  До коментар [#25] от "100 Рублей за Доллар":

  Мъдрият народ е казал "Покрито мляко котки не го ядат!".
  В разградения двор, в който гербавите превърнаха държавата има пари само за крадене. За такива дреболии, като заплати за добри ИТ специалисти няма.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 48. 48 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 1055 Любопитно

  [quote#29:"Dark Avenger: който не ме харесва, не е БЪЛГАРИН !"]
  —цитат от коментар 37 на lz2
  Това е ваш патент!! Доказано ваш! Аз говоря да ви отстранят от всякакви държавни постове и да получите доживотна забрана да преподавате на децата ни! който навремето е получавал благини от комунизма, сега да е вън от всякакви демократични структори![/quote]

  какво е виновен Дайнов, Че се е родил в семейство на някой от номенклатурата ?!
  лустрация до девето коляно ли ?

  ПС: що се отнася до "демократичните структури", такива в днешна България (имам предвид държавата-кенеф Тиквостан) ги има само на хартия !


  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 49. 49 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2644 Весело

  А дали пък тези, дето хулят Дайнов, да не бъдат разстреляни?
  —цитат от коментар 41 на Дедо Крум

  Дайнов си има много трески за дялане ама относно господарите на тъпомерите дето съчиняват сценарии за хакери човека си е написал хубава статия!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 50. 50 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2025 Неутрално

  Залповете на Аврора все още гърмят в ушите на другаря Дайнов... И той продължава да чака армията освободиелка, точно както неговите дядовци са чакали на 9-ти септември преди повече от 70 години ;-)
  —цитат от коментар 3 на 100 Рублей за Доллар


  Така е ! Прав си , но ме е страх да не би ДА ГИ ДОЧАКА !!!
  Ние пътуваме към бъдещето, използвайки единствено огледалото за обратно виждане. — Маршал Маклуън

 51. 51 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 314 Неутрално

  Пак глупости. Сами се маргинализирате с такива напъни.

 52. 52 Профил на patilanskomeze
  patilanskomeze
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Някой знае ли дали Дайнов не е от евреиски произход?
  —цитат от коментар 8 на WWW


  Галактически рептилий е.
  А сега марш обратно в кофата...

 53. 53 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1014 Весело

  До коментар [#25] от "100 Рублей за Доллар":Мъдрият народ е казал "Покрито мляко котки не го ядат!"
  —цитат от коментар 47 на tribiri


  Точно това ми казаха мутрите в средата на 90-те, когато отидохме при тях да си застраховаме колата... и си платихме, понеже нямахме избор ;-)

  Все още няма отворена за всички в интернет палформа, която да не бъде хакната по един или друг начин - това което направи прокуратурата със записите с камера на паролите е много добър "workaround", на пример. Точно за това има полиция и наказателно законодателство, за да се бори с престъпниците, след исвършването на пресъпление. Вкарването на престъпници в затвора е най-добрата предантивна мярка за всички видове пресъпления, от римско време насам...

  Не ми е ясно, как може някои хора да продължават да твърдят, че тези от ТАД са невинни... и че е супер Бивол да получава цялата база нданни на НАП незаконнов... защото се били борели с/у мафията, престъпността и т.н. ... пълен абсурд ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 54. 54 Профил на patilanskomeze
  patilanskomeze
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Другарят Продайнов отново е касирал днес измишльотини срещу надник.
  —цитат от коментар 18 на zidar


  Още сме в болшевишкия филм дето да получаваш хонорар за статия означава че си продажен лакей на ЦРУ, и само безплатно да пишеш за заводская газета показва искрено родолюбие?

  Ами всеки със своите фетиши, дори да е позиране с будьоновка пред огледалото;)

 55. 55
  Хи-хи
  Рейтинг: 1744 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 56. 56 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2567 Неутрално

  [quote#48:"Dark Avenger: който не ме харесва, не е БЪЛГАРИН !"][/quote]

  Лустрация до трето коляно! Ял, пил, гулял, учил на наша издръжка, а сега ни се подиграва! Айде-КЪШ!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на patilanskomeze
  patilanskomeze
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Дайнов, пич, на всички е ясно, че си безопасен хипар. Всичките ти "връзки" с Ройтерс, Оксфорд и въобще Западна Европа отдавна са изветрели.Никой няма да те превръща в мъченик зорлем. Пии си ракията и си гледай плажа, тая игра нито я схващаш, нито ти е по силиците.
  —цитат от коментар 31 на niakoi_si


  Самият Виктор Пелевин ако описва персонаж карикатурно мафиотско ченге, няма да успее по-добре да напише такова мнение в което всяко изречение да излъчва толкова мегаджаули ченгесарство на изречение.

  Поздравления.

 59. 59 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 2079 Неутрално

  Досега бях скептичен към статиите на Евгений Данов. Сега след Гешевата "кандидатура" и пръскачките бих се подписал с две ръце. Вървим с широки крачки назад към тошевизма и сталинизма. Пред дни стар политически затворник ми каза, че всичко около Иванчева му напомня неговото собствено скалъпено осъждане по време на тошевизма.

 60. 60 Профил на charlesdegaulle
  charlesdegaulle
  Рейтинг: 1147 Разстроено

  Може би е малко пресилено, но е верно. А е така, по поростата причина, че можеш да манипулираш така хората, че да спечелиш при всички избори... Или по-право, КДС все още има огромно влияние у нас. И ни управлява.

 61. 61 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1273 Неутрално

  За да повярвам на това за пръскачките, потърсих видео в нета и.....оказа се истина :)

  Между другото, препратките към сталинизма е съвсем намясто, защото параноята на тогавашната власт, видях и у въпросната прокурорка.

 62. 62 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  А дали пък тези, дето хулят Дайнов, да не бъдат разстреляни?
  —цитат от коментар 41 на Дедо Крум


  Най-добре! Злеооставят демокрацията и величието на ЕСъюза,

  В Русия съм! В Русия съм!
 63. 63 Профил на Иван К.
  Иван К.
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Дайнов , Генчо не разбра ли , че "Освободителната армия на ЕС" вече дойде тя е тук и управлява , неин представител е Бойко Борисов .... Това , че на теб не ти се иска да е така , но човекът на Брюксел у нас или поне на тея , които взимат решенията там се казва Бойко Борисов и кака ти Урсула шефката на Еврокомисията , не просто ще си затваря очите , ами ще вика мачкай Бойко , смачкай ги като бременни хлебарки.

  Винаги можеш да пишеш ферман до Брюксел или да помолиш Рамадан да ти съдейства , но него не го броят за жив там ....

 64. 64 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 279 Неутрално

  дневник, политиката на сайта ви е отвратителна. Омръзнахте ми с политическите си внушения и ви казвам чао, защото отиваме на плаж/басейн. Не си струва човек да си губи времето, особено през лятото, с политическите ви внушения и смешната ви ''редакционна политика''. Ами решете си проблема най- накрая, създайте си собствена политическа партия- като славиту, влезте в политиката и направете форума на дневник политически рупор на целите и задачите на партията ви и да се свършва най= накрая...

 65. 65 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 2079 Неутрално

  До коментар [#64] от "cmy12603507":

  Лелче, ти не се ли похвали, че заминаваш преди три дни за гръцките острови с внуците?

 66. 66 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  На другарите им харесват еднакво съветският социализъм и феодализма. След като си дресираха кадри с обещания за светло бъдеще и ги поставиха на позиции, от които да крадат и да не носят пряка отговорност, какъв таралеж им влезе в гащите и накара дърти мъже да се тресат като чумави? Какво ги уплаши? Не казват, дали искат явно да управляват.
  Мигьо Гестапото уж знае много и разбира от всичко, защо крие зад Пеевски и по какъв начин вдъхва кураж на подобни индивиди?

 67. 67 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 644 Весело

  До коментар [#8] от "WWW":

  а ти, вероятно си ромско-руски ген.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на block
  block
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Ако още не сте разбрали - Дневник води война срещу държавата България и живеещите в нея българи.Войната се води под лозунга - ние не сме срещу българите по принцип , а сме само срещу тези които са отгоре.Всъшност Дневник са срещу всички българи, и искат да ги видят колкото се може по малко - под 3-4 милиона.За тази цел правят всичко ккавото могат да вредят на икономиката, психологията , традициите на българите - ситемна работа за деградация на етноса.Затова авторите на Дневник са вингати финансирани от чужди пари.
  —цитат от коментар 27 на WWW


  да ти се чуди човек как се жертваш да седиш тука в тая токсична и предателска среда във форума на дневник :)

 70. 70 Профил на block
  block
  Рейтинг: 931 Неутрално

  те хубаво искат да ни завлекат обратно в соц кочината ама който е поживял свободно му се услажда. та се притеснявам да не им се случи някаква неприятност на тези носталгици...

 71. 71 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4299 Весело

  До коментар [#69] от "block":

  Подобни брътвежи са също резултат на дебилизирането на обществения живот успешно проведени в последните години, не че се изискваха кой знае колко много усилия за това за бездруго лумпенизирания матрял!

  klimentm
 72. 72 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2496 Неутрално

  До коментар [#59] от "spiegel":

  Айде стига се! Иванчева чиста като сълза. Истинска Жана Д,арк. Хахахаха.
  Е аз не смятам крадците на наши пари за борци.

 73. 73 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 2079 Весело

  До коментар [#72] от "Да вярваме на истината":

  Тогава явно смяташ Гешев за Божия глас на истината и справедливостта.

 74. 74 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 898 Неутрално

  доста слаба статия, не разбирам как тоя чиляк е 'професор''?!?

  цяла статия разтяга локуми за пръскачки и ББС, ама тия хора не са с повдигнати обвинения за пръскачките....

  и прокуратурато говори глупости, но и тоя нелеп рев в защита оставя горчив привкус

 75. 75 Профил на Petko Boukov
  Petko Boukov
  Рейтинг: 658 Неутрално

  До коментар [#2] от "nv":
  До коментар [#3] от "100 Рублей за Доллар":
  До коментар [#4] от "WWW":
  До коментар [#31] от "niakoi_si":
  До коментар [#44] от "puhpuhan4o":

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
  Дискусията по темата се подменя с атакуване на личността или мотивите на изказалия се.


  Необходима е не волята да вярваш, а волята да откриваш, което е точно обратното. - Бертранд Ръсел
 76. 76 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4299 Неутрално

  До коментар [#72] от "Да вярваме на истината":

  Да, крадците не са борци но и прокуратура устройваща евтино шоу в услуга на власт или неизвестно кой също не е защитник на гражданите!

  klimentm
 77. 77 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 898 Неутрално

  До коментар [#25] от "100 Рублей за Доллар":То пък едни ИТ специалисти... Шеф с бизнес в сандвичите, няколко недооценени меринджеи и един самоук хакер, дето още не е преодолял хормоналния дисбаланс от пубертета...Големи специалисти, нема що.
  —цитат от коментар 34 на niakoi_si


  смятай щом тия хапват държавните масиви, ако некои чужди хакери/агенти решат сигурно могат да спрат и тока в цяла Бг......

 78. 78 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  До коментар [#75] от "Petko Boukov":

  Точно това прави Дневник по темата за НАП, откланя темата за заловни пресъпници с коментари, за това кой ги е заловил ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 79. 79 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4299 Весело

  До коментар [#78] от "100 Рублей за Доллар":

  В никой случай не можеш да речеш че са престъпници преди съда да го каже! Не повтаряй тезите на Гошеф и Цветанов( в миналото)!
  За сега имаме само риалти шоу и преразказ по картинки!

  klimentm
 80. 80 Профил на patilanskomeze
  patilanskomeze
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#2] от "nv":До коментар [#3] от "100 Рублей за Доллар":До коментар [#4] от "WWW":До коментар [#31] от "niakoi_si":До коментар [#44] от "puhpuhan4o":https://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem Дискусията по темата се подменя с атакуване на личността или мотивите на изказалия се.
  —цитат от коментар 75 на Petko Boukov


  Браво, колега.
  Друг хубав линк е този https://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism
  Относно старата съветска хватка на всичко да се отговаря "за вие защо потискате негърчета?"

 81. 81 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2223 Неутрално

  До коментар [#2] от "nv":
  Имал е възможност да учи в Оксфорд, използвал я е. Други не са имали възможност и са завършили в България и също като Дайнов са хора свободни, почтени и със запазено достойнство. Вие сега имате възможост да учите в Оксфорд, но предпочитате да се оплаквате от Дайнов, за това, че има баща.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 82. 82 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1014 Весело

  До коментар [#79] от "klimentm":

  По тази логика и Пеевски не е пресъпник. За какво протестирате тогава?!??!

  А ако някой ти разбие колата и ти после видиш на записа от камерата в гаража, че това съседът ти, какво ще направиш? Ще чакаш съдът да го осъдят преди да го наречеш престъпник ли??!??

  Цялата кампания с/у прокуратурата в този случай е смешна и вие ставате смешни така.

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 83. 83 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  На всеки един чакащ освободителната армия от ЕС има по 5, които чакат Дядо Иван да прецапа Дунава и те от нощни пазачи по строежите да израстнат кариерно до надзиратели в концлагер за гейове, цигани, соросиди и евреи, с възможност да крадат златните коронки от зъбите на труповете.

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 84. 84 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално


  Омръзнахте ми с политическите си внушения
  —цитат от коментар 64 на cmy12603507


  Наж отга та дебна ти покажа теа юнаци

  DEF CON 26 -- The L0pht Testimony 20 Years Later and Other Things
  https://www.youtube.com/watch?v=noE4o-roAWM

  на софпруга ти треа му стане драго ги види дваесе године по-късно. бак орифиче, неткрак, л0фткрак итн

  ПП Следващите няколко часа съм откриваем на [email protected]

  яж бахур
 85. 85 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2223 Неутрално

  До коментар [#15] от "nv":

  Ако продължиш да лежиш на тази кълка ще усетиш. Но ще е много късно.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 86. 86 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7022 Неутрално

  Авторитарният режим е на крачка от нас

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 87. 87 Профил на #ОСТАВКА
  #ОСТАВКА
  Рейтинг: 2996 Неутрално

  Слави знаете ли как "ше ни оправи"? Отзад.

 88. 88 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 976 Любопитно

  Да, вече го четох в Дойче Вле ,заглавието тук е много по-добро!

 89. 89 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7847 Неутрално

  Ще трябва сами да се изтеглим за косите, ако имаме достатъчно мозък.

 90. 90 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Ще ме прощава бившия другар, а сега господин Дайнов, НО да хакнеш и изложиш данните на милиони българи в тракери, удобни за престъпници от близо и далеч няма как да се оправдае!Това е престъпление!Друг въпрос дали е срещу републиката...
  —цитат от коментар 7 на Paolo Di Canio


  Прав сте, другарю. Остава само да хванат кой е хакерът. И да го накажат. Но са безсилни и безпомощни. Нито могат да ГИ хващат, нито да ГИ осъдят. Затова си намират жертва (като ТАД Груп) и издевателстват над нея с чувството (а и не е само чувство) на недосегаеми.

 91. 91 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 3620 Неутрално

  "...И аз, когато пиша това за Дойче веле, всъщност изнасям данни от територията на Републиката. И очевидно съм терорист и държавен изменник."

  Ще ти се!
  Всъщност си оставаш грантаджия - дембел с манталитет на партиен секретар от времето на Тато - няма как да се откъснеш от м@дурите на създателя си - поне не и това пококление!

  I Want To Believe
 92. 92 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  До коментар [#81] от "Gopeто":

  По тази логика дай да оправдаем всички от номенклатурата: имали са възможност хората да пазаруват в специални магазини, да учат в чужбина (на държавни разноски) и т.н., защо да не се възползват? Тодор Славков, Евгения Живкова, все чудесни хора... Демек не е луд този дето яде баницата...

  Абе ти чуваш ли се какво говориш?

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 93. 93 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1267 Весело

  До коментар [#85] от "Gopeто":

  Веднага подавам документи за политическо убежище в Нова Зеландия :)))))

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 94. 94 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До коментар [#75] от "Petko Boukov":

  Индивидът написал това...нещо, явно се е подвел от категоризирането на 80% от българите от червения депутат Иво Христов като "дебили". И така е решил, че ще разтърси умовете и душите на поне 80%.
  Знаете ли кое е циничното в случая? Той прекрасно знае, че българинът не е дебил, че онези, които тяхната мръсна и болна партия успя да увреди, са само възрастните над 70 г. И то не всичките. И те не го четат.
  Дайнов, не знам дали виждате някой зад гърба си в огледалото. Но се съмнявам, че успявате да познаете самия себе си. След толкова хамелеонщина.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 95. 95 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 553 Неутрално

  Вие си се смейте на някакви пръскачи. Тия, дето извършиха това, са за затвора. Не казвам кои са, не ги съдя аз. Съдът ще го стори. Надявам се преди местните избори.

  "Разкодирането на компютрите стана чрез камерите от системата за сигурност на ТАД-Груп", съобщи пред Нова телевизия директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

  "Впоследствие следата оставена в базата на НАП съществува и на компютъра на Кристиян Бойков, както и текста на мейла, който уж бил изпратен от руски хакер", каза още той.

  Той добави, че в компютъра на Бойков има следи, че се е опитвал да хакне 49 фирми, списъкът на които се намирал пак в компютъра.

  "Това е само част от нещата, има още много неща, които са събрани", каза Спиродонов.

  "За нас има достатъчно данни, които сочат евентуалния поръчител", заяви той, но не конкретизира имена.

  На въпрос дали става дума за Атанас Чобанов от "Бивол" Спиридонов отговори уклончиво.

  По думите му, твърденията, че Бойков е обучавал експерти от ГДБОП е измислица."
  https://www.faktor.bg/bg/articles/i-spiridonov-tvardeniyata-che-hakerat-kristiyan-boykov-e-obuchaval-eksperti-ot-gdbop-e-izmislitsa

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 96. 96 Профил на elena_pipilota
  elena_pipilota
  Рейтинг: 360 Неутрално

  Чета коментарите под статията и си мисля кога точно Турция ни е превзела и Ердоган е взел властта, а ние сме проспали? Положението стана точно както ловът на гюленисти-превратаджии, за който четяхме и цъкахме. Доста по-напреднали са работите, отколкото си мислех. А спасение няма отникъде.
  Съветвам честните български граждани да се позамислят тези дни за разни варианти на емиграция, да си постелят предварително, та когато им се наложи спешно да се изнасят, да не действат на юруш.

 97. 97 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3405 Неутрално

  "..софиянци са се разхождали по Орлов мост, надявайки се да видят американската освободителна армия, задаваща се откъм Цариград. Тя така и не се зададе. И днес, колкото и да се оглеждаме за помощ откъм ЕС, такава няма да дойде."

  Ма как тъй няма да дойде? Ми тя не е ли вече тук? И наистина ли Системата не припознава "прозападните" като НАШИ хора? Леле човек като чете Дайнов, колко много може да научи! Четете Дайнов, приятели!

 98. 98 Профил на koz
  koz
  Рейтинг: 548 Неутрално

  дневник, политиката на сайта ви е отвратителна. Омръзнахте ми с политическите си внушения
  —цитат от коментар 64 на cmy12603507

  Ми не чети Дневник бе, овцо. Просто е.
  И на нас ни омръзна от твоите коментари.

 99. 99 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#27] от "WWW": Мисля, че коментарът Ви е точно в десетката++++++++++++++++++++++++++++++++!

 100. 100 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 1193 Неутрално

  Тая година Миндя Рок Фест няма да има. По тази причина и УУдсток е забранен.

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK