Вие вярвате ли на тази прокуратура?

Един главозамаян държавен обвинител, със сигурност не без одобрението на прокурорската върхушка, започна саморазправа с обвинени, но невиновни до доказване на противното лица.

© Велко Ангелов

Един главозамаян държавен обвинител, със сигурност не без одобрението на прокурорската върхушка, започна саморазправа с обвинени, но невиновни до доказване на противното лица.Авторите са адвокати. Текстът им е препечатан от "Терминал 3".


На 16 юли Националната агенция за приходите (НАП) потвърди в прессъобщение, че е осъществен "неоторизиран достъп" до нейни бази данни. Почти в същия момент започва да се разгръща шизофренната картина на държавните напъни да яхнат поредното чутовно доказателство, че царят е гол, превръщайки баналния и присъщ за управлението на калинките гаф в "активно мероприятие на десните екстремисти". Картина, в която финансовият министър Владислав Горанов каза, че са засегнати някакви си "около 3%" от информацията, с която НАП разполага. Приходната агенция успокоява гражданите, че все пак това са данни, които така или иначе са публични и всичко е, едва ли не, под контрол, дотолкова, че директорът на агенцията дори не си прекъсва отпуската, Бойко Борисов народняшки говори за вълшебници, а същевременно прокуратурата готви обвинение за тероризъм по състав, намиращ се начело в Наказателния кодекс по своята сериозност.


Първи в публичното пространство "политизира" случая евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев. Той бе споменат от прокуратурата като една от мишените на разследвания Кристиян Бойков. Радев бе категоричен в проправителствената NOVA телевизия, че хакването на базата данни на НАП е политическа поръчка. Според него на политическо инженерство навеждало обстоятелството, че са проверявани конкретни имена – премиерът, депутати и главният прокурор.
Следва "тежката артилерия" на прокуратурата – единственият кандидат за главен прокурор в настоящия т.нар. "избор" на шеф на държавното обвинение, Иван Гешев. Пред БНТ той


окачестви целта за пробив в НАП като "политическа" и това било "безспорно", но било и "въпрос на доказване".


Последното е трудно обясним, но все пак обясним парадокс!


Гешев е наясно със задълженията на прокуратурата да не издава присъди и да не заявява като безспорни факти твърдения, подлежащи на доказване, но той просто не може да избяга от това, което му идва отвътре (или отвън, КОЙ знае) да каже. Така единственият кандидат за поста, над който е само Бог (перифраза на образния изказ на покойния главен прокурор Иван Татарчев), заявява в едно изречение, че "твърди", и същевременно, че това била водещата версия, по която прокуратурата работела, а именно, че фирмата, в която обвиняемият Кристиян Бойков работил, съчетавала основната си дейност – киберрекет – с политически интереси.


Според Гешев тази атака била съвпаднала "с активно преекспониране на случая в определен кръг медии, свързани с подсъдимия Прокопиев и с Христо Иванов" – аргумент, който със своята несериозност, тенденциозност и пълно съзвучие с реториката на кафявите медии


не оставя съмнение в политическите наклонности (да го кажем меко) на кандидата за деполитизираната позиция главен прокурор.


Още в това интервю пред БНТ последният инсинуира за първи път и още нещо – връзка на обвиняемите с независимата медия за разследваща журналистика "Биволъ". Той наблегна на това, че в компютри на задържаните е открит файл "търсене Биволъ". По-късно връзката ще бъде непрекъснато акцентирана от по-нататъшните публични изяви на специализираната прокуратура и съответно "ретранслирана" от всички медии, пряко и косвено свързани с народния представител от ДПС Делян Пеевски.


Това ескалира на 1 август с издадената от специализираната прокуратура европейска заповед за разследване срещу единия от собствениците на сайта "Биволъ" – Атанас Чобанов – постоянно живеещ на територията на Френската република. Чобанов веднага заяви, че всъщност целта на спецпрокуратурата е съвсем друга – да получи достъп до физическите сървъри на "Биволъ" в чужбина, да разбере върху какви разследвания работят и да възпрепятстват дейността им. Органите на реда в България и преди са имали случаи, в които са извършвали незаконни действия срещу сътрудници на "Биволъ" – например срещу репортера Димитър Стоянов, опитал се да заснеме и предотврати унищожаване на документи в международно разследване срещу облагодетелстваните с щедри обществени поръчки ан "Джи Пи Груп" АД – дружество, свързвано в публичното пространство с бившия шеф на дружествата на "Лукойл" в България – Валентин Златев.


Особен, оперетен привкус доби аферата #НАПлийкс с пресконференцията от 31 юли


на представители на спецпрокуратурата, с участието на наблюдаващия прокурор Евгения Станкова, на която бе съобщено, че от "ТАД Груп" направили дори опит да влязат в системата за контрол на поливните системи в София. Целта била следната – когато покрай поливачките в центъра на София и около сградите на парламента и държавните сгради минават правителствени автомобили или такива на чуждестранни гости, те да се задействат и да ги пръскат. Ще използваме думите на самата прокурор Станкова поради фундаменталната им важност за наказателното предследване в България – "евентуално при преминаването на автомобили на различни, може би държавен глава или гости на нашето Народно събрание, евентуално да бъде активирана поливната част пред парламента, с което да се създаде някакво затруднение при придвижването, което пък от своя страна може, и за нас като прокурори е важно да направим своя извод, че, създавайки такава нестабилност, води след себе си веднага знаете какво – това е нестабилност въобще на цялата ни политическа система и т.н.".


Подобна гротеска в цялата история на наказателното правосъдие в страната ни не се е случвала дори по времето на култа към личността или по времето на Живковия "застой", или т.нар. зрял социализъм. Пръскачките на поливните системи около важни сгради на централната администрация могат да доведат до " нестабилност въобще на цялата ни политическа система".


Поливната конспирация подля вода на спецпрокуратурата, защото предизвика лавина от подигравки


в обществото, особено след като се разбра, че нито двете лехички на Народното събрание, обгрижвани с аналогови водоноски, нито общинските тревни площи, поливани с механични настройки, имат нещо общо с компютърни програми за дистанционно управление, интернет и пр. технологии. Едновременно с това, специализираният съд не уважи искането на прокуратурата за налагане на постоянна мярка "задържане под стража" на обвиняемия едноличен собственик на "ТАД Груп" ЕООД Иван Тодоров, който бе задържан зрелищно на българското летище при планираното си завръщане от планирано и обявено публично пътуване в Канада въз основа на Европейска заповед за арест, издадена в абсолютно противоречие на европейските правилата за издаване и приведена в изпълнение на територията на България, където тя няма действие.


Паническият отговор на специализираната прокуратура не закъсня, за да постигне кулминацията на набиращия все по-голяма скорост резил на държавния обвинител, който на 1 август изнесе 13 на брой доказателства (по-точно веществени доказателствени средства) от все още продължаващото разследване, с които искаше да увери обществеността какви злодеи са обвинените и как клатят държавата.


Оставяме настрана неизненадващия пореден дебилен гаф, който беляза този отчаян акт –


изтичането на личните данни на хиляди прокурори и на ЕГН-тата на трима властови любимци на народа, въпреки че въпросът за качествата, компетентността и адекватността на прокурорите е критична тема с огромно значение и по този случай. Думата ни е за немислимото решение на един главозамаян държавен обвинител, със сигурност, не без одобрението на прокурорската върхушка (защото там, знаем, никой не прави нищо без благословията на Големия) да започне директна саморазправа с обвинени, но невиновни до доказване на противното лица, на полето на общественото мнение, с абсолютно недопустими дори само от законова гледна точка средства. Директива (ЕС) 2016/343 на Европейския парламент и на Съвета относно укрепването на някои аспекти на презумпцията за невиновност и на правото на лицата да присъстват на съдебния процес в наказателното производство изрично забранява представянето на обвинени лица като виновни в публични изявления на държавните органи.


Тази забрана беше вече неколкократно нарушена от самия шеф на Специализираната прокуратура, което напълно обяснява куража на наблюдаващия прокурор по делото да стигне още по-далеч, много по-далеч. Толкова далеч, че


оставя цялата правна общност потресена от този почти безпрецедентен акт


(казваме почти, защото все пак помним как през 2013 г. прясно избраният главен прокурор Сотир Цацаров беше организирал публично броене на бюлетини пред журналисти по печално сгромолясалото се дело, известно като "Костинбродската афера").


В своята безпомощност да овладее обществените реакции от трупащите се безумия по #НАПлийкс прокурор Станкова се овъртя в спор за истината, но не там, където би следвало да го води – в съда, а на площада, с гражданите, при това държейки всички козове и избирайки сама кои от тях да изиграе, без възможност на обвиняемите и техните защитници да направят същото, защото, освен че техният залог е твърде голям, най-вероятно не биха си и позволили подобни методи.


Най-възмутителното е, че сред целия обем твърдяни доказателства прокурор Станкова е решила да оповести публично две от тях, които нямат нищо общо с Иван Тодоров, по повод чиято мярка за неотклонение бяха оповестени доказателствата, според твърденията в самото прессъобщение. Става въпрос за твърдяно изявление на другия обвиняем, Георги Янков, че бил изпратил на "Биволь" хакнатите данни и за скрийншот от телефона на първия обвиняем Кристиян Бойков, на който се вижда чат, наименуван "Биволъ".


Няма сила, която да ни убеди, че публикуването на точно тези две доказателства, които нямат нищо общо с протестираната мярка за неотклонение на Иван Тодоров и дори с който и да е обвиняем по делото в момента, не е публична саморазправа с крайно неудобна медия, извършвана от орган, призван да дири обективната истина, да защитава обществения интерес и да е напълно независим от законодателната и изпълнителната власт.


Вие вярвате ли на тази прокуратура?


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (178)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 2. 2 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Не е само Гешев , който свърза фактите и даде оценка на хакерската терористична атака, имаща за цел Дестабилизация:

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/07/16/3938873_hakerskata_ataka_v_nap_e_ot_chujbina_no_ne_se/

  Кибератаката пак е от Русия. Тя желае всичко лошо на България с армия от хакери и тролове, помощта отвътре е .... , а причината е купуването на Ф-16 и отказа от руски паток през България. Нищо ново. Русия през цялата си история ни е била враг, а НАП-аджиите са гола вода. Повишаването на цената на тока пак е заради "Газпром" и "Лукойл", варягите водят война срещу България.
  —цитат от коментар 6 на Сенчеста фигура


  Само заради едни 8 американски самолет рашистанците се разбесняха!А какво ли ще стане, ако престанем да плащаме данък Асвабаждения? Сигурно десант във Варна и Бургас?
  —цитат от коментар 12 на historama  Да припомним Хронологията:

  -преди месец-два е имало атаки срещу НАП

  -купуваме самолетите

  -всичко се задейства, точно тогава , Радан, ДеБъ и Прокппиевите медии започват да искат оставки и да преекспонират..


  Сложно, а?

 3. 3 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Досъдебното производство не е публично, там няма страни, изискването да се привлече обвиняем е да са събрани достатъчно доказателства. По НПК от 2005 г. терминът "безспорно" не се употребява. Когато един прокурор в досъдебната фаза каже, че нещо е безспорно, то би трябвало да покрива изискванията, които го обвързват за привличане на лице като обвиняем. Други изисквания в досъдебната фаза няма. А съдът в производството по мярката за неотклонение потвърди този извод на прокуратурата, като прие, че има обосновано предположение за извършено престъпление.

 4. 4 Профил на jgu46589028
  jgu46589028
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Не вярвам на прокуратурата. Не вярвам и на претоплените манджи на Дневник, но се забавлявам с равнището на неговите автори.

 5. 5 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 575 Неутрално

  След закупуването на самолетите дойде реакцията..
  МНОЗИНА НА ФОРУМА НАМЕРИХА ВРЪЗКА..

  Интересно е, кои политически среди и медии бяха задействани от Кремъл.
  Ето от интервюто на Гешев :
  ---------------------------
  " Гешев подчерта, че новата линия на разследването е, че обвиняемият Кристиан Бойков е изпълнител, а фирмата, в която е работил, се занимавала с киберрекет, като изнудвала фирми, за да станат нейни клиенти. Над фирмата обаче стои и истинският организатор на мероприятието:
  "Само погледнете как интересно съвпадна всичко с политическата реакция примерно на "Да, България" – в рамките на дни беше поискана оставката не на шефа на НАП, а на министър Горанов. Дните в политическия живот представляват милисекунди по същество."

  И още:
  "Безспорно е, че тази атака съвпадна с активно преекспониране на случая в определен кръг медии, свързани с подсъдимия Прокопиев, с Христо Иванов, някои ги наричат "протестърски медии", с активно присъствие по телевизиите примерно на Атанас Атанасов, който е шеф на Националната служба за сигурност по време на г-н Костов, министър-председателя Костов."
  ----------------------------

  Светнаха, като подарени руски коледни елхи ..

 6. 6 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 334 Неутрално

  "Поливната конспирация" се навира в очите на хората в стремеж да се избегне основният въпрос - каква е ролята на обвиняемите в цялата тази, според прокуратурата, престъпна дейност. Иронията и сарказмът не могат да тушират и обезличат факта на изтичане на личните данни. Радетелите на "поливната конспирация" си заравят главата в пясъка, но броят на статиите ежедневно по тази тема не може да приглуши лошия привкус от случилото си и случващото се, както и че за дълго време напред този теч на данни ще даде възможност за добре насочени удари на престъпни групи по правата и имуществото на гражданите. Интересите на много хора са засегнати, за да разчитаме на иронията и гротеската. Сагата с Иванчева се повтаря и при този случай. Обвиняемите и в двата случая не изглеждат да са добри герои. Но статиите в "Дневник" внушават друго. Подозирам, че сте си избрали лошите герои. Само пропагандата временно може да ги обгради с някакъв измамен ореол.

 7. 7 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  Маргарита Попова щеше да е по-добър вариант, но явно ... . Сори.

 8. 8 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3484 Неутрално

  5 години същите писания за Цацаров, как видиш ли лошия Цацаров щял да преследва всички, как редовия гражданин е застрашен, как правата и свободите му са отнети ... и какво от това се случи? другаде ви болката на "независимата" медия . няма българин да не подкрепи прокурор , който осъди макар и един приватизатор. парите за този Ф 16 от ги взеха дядовото ..

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 9. 9 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Когато един прокурор привлича дадено лице като обвиняем, той обективира само с този си акт наличието на ДОСТАТЪЧНО доказателства за извършено престъпление. Когато съдът вземе, потвърди или измени марка за неотклонение или друга мярка за процесуална принуда на обвиняем или подсъдим - той обективира само с този си акт наличието на ОБОСНОВАНО предположение за извършено престъпление. Но всичко това не значи, че е нарушена презумпцията за невиновност, защото това е процесуално качество, пряко предвидено в закона и с него се свързват определени законови ограничения. Тези ограничения и несгоди обвиняемият може и трябва да изтърпи, а в определени случаи и да получи обезщетение, ако се окаже, че са нарушени правата му. И никой все още не третира на този етап обвиняемият като ОСЪДЕН с влязла в сила присъда, за да се счита, че е нарушена презумпцията за невиновност. Статията се опитва да прокара друго внушение. Този случай се превръща в маскарад на суетата - и за журналистическата гилдия, и за прокуратурата. Бъдете обективни, ако искате да ви вярват. Доверието е най-важният ви капитал. Обективността е дължимата отплата.

 10. 10 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  ТАД Груп хакнаха ли НАП? Хакнаха го !

  Биволъ пуснаха ли търсачка в КРАДЕНИ данни ? Пуснаха !
  Кво ревете тогава ? Почти месец вече защитавате престъпници !

  Това , че ТАД не са първите и че държавните бази са пробити не е новина и не от вчера , не променя факта на ПРЕСЪПЛЕНИЕТО !

  Сега ТАД Груп трябва здраво да ги цапардосат с всичката сила на закона , за назидание ! Служителите им пеят в прокуратурата и така трябва да бъде! Престъпниците се оправдават с шефовете си и така трябва да бъде.

  И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА РАЗСЛЕДВАТ КОЙ СТОИ ЗАД ШЕФОВЕТЕ !

  НИКОЙ НЕ ВЯРВА, ЧЕ ТЕЗИ НЕЩАСТНИ ХАКЕРЧЕТА СА ДЕЙСТВАЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ .

  * КОЙстоизадТАДГруп ? *

 11. 11 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3484 Неутрално

  До коментар [#6] от "hammurabi":Но статиите в "Дневник" внушават друго. Подозирам, че сте си избрали лошите герои. Само пропагандата временно може да ги обгради с някакъв измамен ореол.

  и все пак имаме пропукан лед , коментара ви само преди 3 месеца щеше да бъде изтрит секунди след публикуването

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 12. 12 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3484 Весело

  До коментар [#10] от "faeton.":* КОЙстоизадТАДГруп ? *

  и доколко умнокрасив е ?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 13. 13 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2185 Неутрално

  До коментар [#10] от "faeton.":

  И тука рефренът Пеевски-Доган не минава.
  Какво общо имат Оеевдки-Доган с това да ми се хакват данни на хората
  Гледам пак някой активист от Дай България се мъчи да но убеди.

 14. 14 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Медиите от кръга на "добрите олигарси " минаха през всички стадии на падението- от защита на невинния , гениален хакер, който за собствено удоволствие едва ли не се самодоказал, като хакнал НАП до вопли за диктатура и прокурорски произвол !

  ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА !

  Ние пък очакваме ЦЯЛАТА СИЛА И СТРОГОСТ на закона да се стовари върху тъпаците от ТАД, които от месеци ровят в непозволени данни и рекетират , изнудват фирми и даже са достатъчно тъпи, че да се похвалят !

  Не че са единствените и не че не е масова практика , но някой трябва да ОБЕРЕ ПЕШКИРА , че останалите да се стреснат !

  Да се видят и връзките на ТАД с един определен олигархичен кръг !

 15. 15 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 279 Неутрално

  След закупуването на самолетите дойде реакцията..МНОЗИНА НА ФОРУМА НАМЕРИХА ВРЪЗКА..Интересно е, кои политически среди и медии бяха задействани от Кремъл.Ето от интервюто на Гешев :---------------------------" Гешев подчерта, че новата линия на разследването е, че обвиняемият Кристиан Бойков е изпълнител, а фирмата, в която е работил, се занимавала с киберрекет, като изнудвала фирми, за да станат нейни клиенти. Над фирмата обаче стои и истинският организатор на мероприятието: "Само погледнете как интересно съвпадна всичко с политическата реакция примерно на "Да, България" – в рамките на дни беше поискана оставката не на шефа на НАП, а на министър Горанов. Дните в политическия живот представляват милисекунди по същество."И още: "Безспорно е, че тази атака съвпадна с активно преекспониране на случая в определен кръг медии, свързани с подсъдимия Прокопиев, с Христо Иванов, някои ги наричат "протестърски медии", с активно присъствие по телевизиите примерно на Атанас Атанасов, който е шеф на Националната служба за сигурност по време на г-н Костов, министър-председателя Костов."----------------------------Светнаха, като подарени руски коледни елхи ..
  —цитат от коментар 5 на simChо


  Звучи логично, но щом генералите са си избрали Ф16 и САЩ за партньор? Вариантите за развитие стават много след това, а за Русия много сложно.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 16. 16 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2185 Неутрално

  До коментар [#5] от "simChо":

  Да не кажем, че уж най-големите русофоби една дума не казаха в подкрепа на сделката А Ф 16

 17. 17 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 279 Неутрално

  ТАД Груп хакнаха ли НАП? Хакнаха го ! Биволъ пуснаха ли търсачка в КРАДЕНИ данни ? Пуснаха ! Кво ревете тогава ? Почти месец вече защитавате престъпници !Това , че ТАД не са първите и че държавните бази са пробити не е новина и не от вчера , не променя факта на ПРЕСЪПЛЕНИЕТО ! Сега ТАД Груп трябва здраво да ги цапардосат с всичката сила на закона , за назидание ! Служителите им пеят в прокуратурата и така трябва да бъде! Престъпниците се оправдават с шефовете си и така трябва да бъде. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА РАЗСЛЕДВАТ КОЙ СТОИ ЗАД ШЕФОВЕТЕ ! НИКОЙ НЕ ВЯРВА, ЧЕ ТЕЗИ НЕЩАСТНИ ХАКЕРЧЕТА СА ДЕЙСТВАЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ . * КОЙстоизадТАДГруп ? *
  —цитат от коментар 10 на faeton.


  Поне арестите няма ли да си оправите? Какви бяха тези коптори, в които държаха двете невинни жени от Младост? Всеки е невинен преди присъдата. Горанов имал 3.2 милиарда излишък, а нямал за ремонт на арести?

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 18. 18 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#10] от "faeton.":И тука рефренът Пеевски-Доган не минава.Какво общо имат Оеевдки-Доган с това да ми се хакват данни на хората Гледам пак някой активист от Дай България се мъчи да но убеди.
  —цитат от коментар 13 на Да вярваме на истината


  Доган "хакна" разузнаването още в началото на прехода! Затова сме толкова "адекватни" с проблемите с прасетата и всичко. А и разузнаването започна да играе срещу гражданите съответно, което е страшно. Вероятно щяха да го направят, и ако нямаше теч?

  Трябвало е да се реагира при първа информация от Румъния.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 19. 19 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Мислиш ли,че от службите не знаят връзките на ТАД с определени кръгове? Я каква истерия се е развихрила покрай ТАД тука?

 20. 20 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Доверието в институците е много ниско, така че дали ще е трън или глог?

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 21. 21 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2185 Неутрално

  До коментар [#18] от "Trolling Stones":

  Доган нищо не може да хакне без ДС. Камо ли сега, когато може да оказва влияние едва върху 0,5% от икономиката . Ако ДБ не го преекспонира непрестанно. 90% от населението няма да се сеща за Доган.
  Така, че абстрахирайте го Доган и ще спечелите.

 22. 22 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  " Вие вярвате ли на тази прокуратура? "

  Въпросът издава страха на определени медии, свързани с определен кръг от разкритията около ТАД Груп.

  Ние не вярваме на " ПРОКУРАТУРАТА " и не искаме да вярваме или не вярваме, а прокуратурата ДА ВЪРШИ РАБОТА - да обвинява престъпници. Тя това и прави !

  Дали вярваме или не вярваме , няма никакво значение !

  От значение в случая са две неща- дали ТАД ще пропеят КОЙ стои зад тях и дали държавата ще вземе да защити личните данни на гражданите си и да въведе адекватни закони.

  Всяка студентка на всяка хотелска рецепция ти взима личната карта и копира всичко от нея?!

  Един министър с прозвището ПЕПИ ЛЕВОТО събра личните данни , че и пръстовите отпечатъци на цяла България , дори ги даде на ТУРСКА БОЛНИЦА !

  ТУРЦИЯ има личните данни на цяла България ! И ТО ОФИЦИАЛНО С РАЗРЕШЕНИЕ НА ЕДИН БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР, който не само , че още не е осъден , ами си купи апартамент в центъра на София ?!

  Престъпниците трябва да бъдат съдени, независимо дали са глупави хакерчета или министри !

  Определени медии, свързани с определен кръг , които публикуваха КРАДЕНИ ДАННИ , също трябва да бъдат разследвани !

 23. 23 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 575 Неутрално

  До коментар [#5] от "simChо":Да не кажем, че уж най-големите русофоби една дума не казаха в подкрепа на сделката А Ф 16
  —цитат от коментар 16 на Да вярваме на истината


  Нещата почнаха да излизат //
  НАП оказа се, е хакнат МЕСЕЦ преди атаката ..

  А данните са изнесени веднага , СЛЕД сделката със самолетите ...

  https://www.dnevnik.bg/politika/2019/07/16/3939057_goranov_se_izvini_za_hakerskata_ataka_no_tvurdi_che/

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/07/16/3939107_iztichaneto_na_danni_vlastta_obiasniava_che_niama/
  --------------------
  "Днес сутринта министърът на вътрешните работи Младен Маринов обяви, че хакерската атака има политически ефект и застрашава националната сигурност. Той обвърза случилото се с решението на правителството да купуване на осем американски изтребителя Ф-16. По-късно от НАП обясниха, че изтичането на данни най-вероятно е станало през юни - далеч преди решението за самолетите да е факт. Според Маринов обаче пускането на данните точно в деня на решението за изтребителите не е случайно."

  "Вчера правителството взе решение за сделката за купуване на самолети Ф-16, а мейлът е руски, откъдето идва информацията, иска се оставката на финансовия министър... Може да се прави и такъв анализ...", каза Маринов, но отказа да коментира версии за намеса от чужди държави с аргумента, че ще навреди на разследването..."
  --------------------

  И е хубаво да се сетим КОЙ запозна да пише с мерак статии по темата, кои политици почнаха да искат оставки , кои телевизии почнаха да ги канят и как всичко се преекспонираше..

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 575 Неутрално

  А е възможно и определени среди , да се е целили вниманието ни да се отклони ..

 26. 26 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Хакната е 100г. червена кучка, и тиквите вместо от пред са излезли от зад!!!

 27. 27 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Затлъстели и нагли прокурори. Да вярвам им....Че правят всичко възможно и невъзможно да угаждат на всички интереси, които им носят материална и финансова изгода.

  мурзилка
 28. 28 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3846 Неутрално

  Каква прокуратура, какви пет лева? Да, нормалните държави си имат нормална прокуратура. У нас - циркаджии и смешници, способни само да изпълняват политически поръчки да опраскат някой, или замажат важно дело.

 29. 29 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Весело

  "Един главозамаян държавен обвинител, със сигурност не без одобрението на прокурорската върхушка, започна саморазправа с обвинени, но невиновни до доказване на противното лица."

  - Ъхъм... Със сигурност адвокати като авторите ще се подпишат и под твърдението

  "Аз съм единственият доказано некорумпиран политик",

  независимо дали е на Софиянски, Бисеров, Масларова и т.н. :)
  На адвокатите това им е и работата - да защитават ХОНОРАРА си и обвиняемите. НЕ им е работа да се придържат към истината и морала. :)

  - "Доказано некорумпиран" или "недоказано корумпиран"???

  Съдът не се произнесе по обвинението на Масларова защото вече била наказана с глоба от 500лв. за разпорежданията с 15 милиона лева. Това е истината от последна инстанция - тълкувателно решение на ВКС...

  Съдът и прокуратурата символно за Бисеров:

  "По делото липсват събрани непосредствено чрез надлежните швейцарски власти данни за номерата на сметките в Ш., лицата, открили сметките, дата на откриване, лицата с право да оперират по сметките, извършените операции и начин на нареждане на операциите, данни за наредители и бенефициенти, основания за операциите. Отсъстват първични документи, с които се извършват операциите; спесимени от подписите, банкови договори , документи или извлечения от счетоводните книги на Б.та в Ш. и т.н."
  scc.bg/wp-content/uploads/2016/01/МОТИВИ-БИСЕРОВ.doc

 30. 30 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 279 Неутрално

  " Вие вярвате ли на тази прокуратура? "Въпросът издава страха на определени медии, свързани с определен кръг от разкритията около ТАД Груп.Ние не вярваме на " ПРОКУРАТУРАТА " и не искаме да вярваме или не вярваме, а прокуратурата ДА ВЪРШИ РАБОТА - да обвинява престъпници. Тя това и прави !Дали вярваме или не вярваме , няма никакво значение !От значение в случая са две неща- дали ТАД ще пропеят КОЙ стои зад тях и дали държавата ще вземе да защити личните данни на гражданите си и да въведе адекватни закони.Всяка студентка на всяка хотелска рецепция ти взима личната карта и копира всичко от нея?! Един министър с прозвището ПЕПИ ЛЕВОТО събра личните данни , че и пръстовите отпечатъци на цяла България , дори ги даде на ТУРСКА БОЛНИЦА !ТУРЦИЯ има личните данни на цяла България ! И ТО ОФИЦИАЛНО С РАЗРЕШЕНИЕ НА ЕДИН БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР, който не само , че още не е осъден , ами си купи апартамент в центъра на София ?! Престъпниците трябва да бъдат съдени, независимо дали са глупави хакерчета или министри !Определени медии, свързани с определен кръг , които публикуваха КРАДЕНИ ДАННИ , също трябва да бъдат разследвани !
  —цитат от коментар 22 на faeton.


  Колкото и да пеят трябват и доказателства! Погледнете статистика на "успехите" на прокуратурата(осъдените).

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 31. 31 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 279 Неутрално

  [quote#23:"simChо"][/quote]

  Всички!

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 32. 32 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 764 Неутрално

  Вие вярвате ли на тази прокура
  Тъй като въпросът е зададен директно то и отговорът е директен.
  Доверието ми в прокуратурата е около 8 % ,а недоверието в обвинението ми е 92 % .

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 33. 33 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Мислиш ли,че от службите не знаят връзките на ТАД с определени кръгове? Я каква истерия се е развихрила покрай ТАД тука?
  —цитат от коментар 19 на gobay


  Знаят!

  И бе казано!

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/08/02/3946353_znaem_koi_e_poruchal_na_tad_grup_atakata_sreshtu_nap/


  https://news.bg/crime/ot-demokratichna-balgariya-iskat-ostavkata-na-ivan-geshev.html

  .." Гешев направи внушения за участие на "Да, България" и "Демократична България" в атаката срещу НАП и атакува съпредседателите на обединението Атанас Атанасов и Христо Иванов....
  В интервюто си пред БНТ Иван Гешев каза, че не е категоричен, но безспорно: "хакерската атака съвпадна с активно преекспониране в определен кръг медии, свързани с подсъдимия Прокопиев, с Христо Иванов, някои ги наричат "протестърски медии".
  ----------------------

  Според други, раздухването на целия случай е с цел да ни отклони вниманието, от представянето на "Левски" в турнирите ..

 34. 34 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3252 Неутрално

  Опитват се чрез беззаконие и произвол да ни наложат неосталинистка диктатура.

  Но за разлика от Берия, Вишински и Сталин, които са всявали смразяващ страх в душите на "поданиците", тия разобличители на хакнати пръскачки предизвикват неистов смях и генерират свежи вицове.

  Вчера един колега писа, че калинката билс чула НАП системи, а си го превела като НАПоителни... 😆😆😆😎

  Хубав и усмихнат ден на всички - и на троловете също.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 35 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 908 Неутрално

  КОЙ ако не мутрите ще си назначи главен прокурор ,и разбира се той ще бъде ,по техен образ и подобие ,брутално,нагло, пошло ,но така е в мутристан

 36. 36 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Разследването на Специална прокуратура трябва да доведе до повдигане на обвинение и дело !

  Показанията на служителите на ТАД трябва задължително да бъдат подкрепени с фактически доказателства .

  Делото трябва да се гледа в Специализирания съд, а не в обикновен съд !

  Последното е важно, понеже обикновените съдилища са последната крепост на червената и лилавата буржоазия !

  Знаем кои са съдиите и кои им ас приятелите !

  Шефовете на последните съдебни инстанции са любими медийни звезди на един определен олигархичен кръг !

 37. 37 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  До коментар [#3] от "hammurabi":

  На теоритично ниво си прав. Разясняваш как по идеалния НПК трябва да действа идеалният прокурор. Само че целият материал на колегите е посветен на това как чистите идеи на НПК са претворени в реалността от конкретни прокурори по много странен начин (използвам най-меката възможна квалификация). В стремежа си да защитиш закона (благородна позиция, достойна само за уважение) започваш да пренебрегваш видимите дивотии на хора, които съвсем не са такива идеалистии като теб.

  ------------
  И понеже многократно го повтаряш (май не си забелязал грешката си), ще ти цитирам информация (журналистическа) за определението на първата инстанция по мярката на Иван Тодоров:

  "Съдебният състав реши, че НЯМА събрани доказателства да се предположи, че Иван Тодоров е подбудил Кристиян Бойков да копира нерегламентирани данни от НАП и да ги разпространи с цел да всее смут и страх сред населението."

  Цитирам второто изречение от
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/07/31/3945716_sudut_pusna_ot_aresta_sobstvenikut_na_tad_grup_sreshtu/

 38. 38 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1031 Неутрално

  Тези адвокати СЕ ОКАЗВАТ МНОГО свирепи и безпощадни ! Явно им е УДОБНА прокуратура а ла БОРИС ВЕЛЧЕВ - почти "нищонеправеща " , усмихната , привтлива и атакувща предимно "прокурорите на Филчев " - сигурно е имало защо ! Вторият "голям проБив " беше сваляне на имунитета на депутата от ЕВРОРОМА - коал.парртньсор на БСП - ТОМА ЯНКОВ ТОМОВ и освен това се " да АТАКУВА КУЗОВ - ЗА ПЕДОФИЛИЯ !
  Иначе "удобният " на съд и адвокатура ГЛАВЕН ПРОКУРОР най добре е да ходи повече врема "ЗА ГЪБИ " , да се усмихва мило и да не прави това , за което е избран ! Интересно защо толкова много ви допада ЛАУРА КЬОВЕШИ - не посяга на спонсори - олигарси и от време на време атакува някой ПОЛИТИК !
  И най - накрая ИВАН ГЕШЕВ ОЩЕ НЕ Е ИЗБРАН !"

 39. 39 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Добре де...видно е, че Икономедия е в открита война с с прокуратурата и Пеевски.

  Честно казано малко е и дразнещо, но пък може да се намери обяснение на това ако човек търси.

  Аз да кажем, че не търся обяснение защо са досадни.

  Търся обяснение на това те ли наистина пречат на прокуратурата и специалната прокуратура да докажат и осъдят поне един от виновните за милиардите от КТБ.

  Защото не е само Цветан Василев там виновния, то е повече от ясно.

  Къде са другите виновни?

  Къде и кой е виновния за изчезването на тефтерчето на Златанов навремето?
  Какво наказание понесе?

  Има ли виновни за теча от НАП освен хакерите?
  Ще има ли наказани освен хакерите (ако успеят да докажат, кой е хакера, разбира се)?

  Икономедия може да си говори...наричате Прокопиев олигарх...и аз питам...кои фирми на Прокопиев получават държавни средства и от колко време?

  И колко мастит е всъщност бизнеса на Прокопиев, дето едва ли не клати държавата?

  Като на Пеевски?
  Като на Черепа?
  Като на Домусчиев?

  Изнасяйте официална и проверяема информация, моля, или просто цитирайте източника си.

  Защото на мен ми се струва, че Икономедия е изправена срещу най-голямата машина в България - прокуратурата, силовите ведмоства, държавата.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 40. 40 Профил на tos_buratino
  tos_buratino
  Рейтинг: 271 Неутрално

  Къде бързате? Още не е доказано, че ТАД са хакнали НАП. Те вероятно ще твърдят, че хакването го е направил друг, преди доста време, а те само ползват откраднатото. Базата данни е намерена на флашка на улицата също е добра защитна теза.
  И като знам, че в тая прокуратура работят само роднини и връзкари....нищо няма да направят.

 41. 41 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Маргарита Попова щеше да е по-добър вариант, но явно ... . Сори.
  —цитат от коментар 7 на 442


  „Разградското Дясно“ нямаше да хареса и Маргарита Попова, защото навремето тя имаше конфликт с техния човек в Президентството – Росен Плевнелиев.

 42. 42 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Аха,аха,,,,,хакнаха прасетата с чума, и сега к'во тиквите ще се множат на воля .....

 43. 43 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3252 Неутрално

  До коментар [#36] от "faeton.":

  "... обикновените съдилища са последната крепост на червената и лилавата буржоазия!"

  Тимичен следдеветосептемврийски лозунг на полуучен пролетарски драскач, списващ "революционно" седмично списание, препасан с пищов и с червена лента на ръкава.

  Много пъти съм ти казвал, че не си достатъчно интелигентен за успешен трол.

  Опитите ти да се прикриваш зад широкия гръб на моя покоен приятел Алекс Алексиев (който не може да се защити от лигавите ти еулогии) в никакъв случай не скриват примитивната ти милиционерска същност.

  Хайде, бий "последната крепост" с революционен блясък в очите.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 44. 44 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Весело

  ... Сагата с Иванчева се повтаря и при този случай. Обвиняемите и в двата случая не изглеждат да са добри герои. Но статиите в "Дневник" внушават друго. Подозирам, че сте си избрали лошите герои. Само пропагандата временно може да ги обгради с някакъв измамен ореол.
  —цитат от коментар 6 на hammurabi  До коментар [#6] от "hammurabi":

  - "Да ти откраднат чистачките..." :)

  - Шофьори, що не си прибрахте чистачките, бре? ВИНОВНИ сте! :)


 45. 45 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#10] от "faeton.":

  #Кой#е поръчителя?Ако Гешев може да го посочи и докаже,и два мандата да изкара все ще сам ЗА!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 46. 46 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Такава тиквена държава нЕма, нЕма.....нема, нема ама ИМА, и новият цар ще учиндолският ръб, Слави Чука!!!

 47. 47 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Тиквония е умален Говностан и Андрей Вишински е жив и ще живее!!!

 48. 48 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 272 Неутрално

  ...Икономедия може да си говори...наричате Прокопиев олигарх...и аз питам...кои фирми на Прокопиев получават държавни средства и от колко време?...
  —цитат от коментар 39 на Боби Колев


  Дянков, Трайков и Иво Прокопиев - тримата са обвинени в това, че през 2011 г. са участвали в продажбата на 33% от ДЪРЖАВНИЯ дял на енергоразпределителното дружество EVN на занижени цени.


  До коментар [#39] от "Боби Колев":

 49. 49 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2185 Неутрално

  До коментар [#39] от "Боби Колев":

  Проблемът в момента не е в Прокуратурата, а в давността.
  Парламентът трябва да махне давността по Масовата у РМД Приватизациите. А това няма как да стане.
  Кръгът около Доган Бисеров-Ментата-Светлана Дянкова обаче са живи и здрави, а Бисеров беше оправдан от Съдът, който е висшата инстанция.
  Това е положението. Другото е безинтересни за измамените гласоподаватели на Костов.
  А Гечев даже е в Парламента, активен е и пак поучава обществото.
  Това е положението.
  Всичко друго са конкретни игри на конкретни хора.

 50. 50 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Добре де...видно е, че Икономедия е в открита война с с прокуратурата и Пеевски.

  Честно казано малко е и дразнещо, но пък може да се намери обяснение на това ако човек търси..
  —цитат от коментар 39 на Боби Колев


  Русия да е обяснението , как мислиш ?
  Случилото се стана СЛЕД купуването на самолетите ??!

 51. 51 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 703 Неутрално

  НАП се управлява от тикви, в Информационно обслужване шеф е тиква -> Михайл Константинов, в следствието работят най-добрите тикви декриптиращи диск за норматив.....извода е прост!!!
  -------------------------
  Тиквите са хакнали ТАД груп за да им прехебат бизнеса със сандвичи!!!!

 52. 52 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Ама май се забравя, как Гешев и жена му са ортаци на ортаците на оня свидетел, дето с едни показания послужи катодоказателство в случая с подхвърлените пари. Понеже Гешев по никакъв начи н не може да уточни, поради какви причини не е арестувал Иванчева в момента на получаването на парите. Един път били в багажника, втори път били в кашон, трети път в чантата й, Гешев ме ножа да стъкми обяснение като кат изникна Антон Тодоров и защо задържаха Иванчева по тъакъв зверски начин, след като е имал толкова убедителни доказателства. За кого е бил този цирк. Гешев не може по никакъв начин да обясни връзката межу апартаментите на жена си, апартаментите на нахалниците от ГЕРБ, нито да обясни, защо очевадната автентичност на записа на Банов губи стойност, понеже е прехвърлена на друг носител. Все едно музикален запис върху десет грамофонни плочи да е фалшив..., понеже не се намира само върху първия екземпляр или филм върху двд е фалшив, понеже е презаписан от първата лента на заснемане. Гешев има доста просташка визия, едно че е милиционер и няма нужната квалификация, научна степен, постижения, етика, второ, че е обвързан с идиотската тлъста фигура на един обслужващ властта " сами си го избрахте" прокурор. Гешев наскоро в публично интервю обиди мръсно и нагло журналист, който го питаше с пълно право за публична информация. Взе да му напомня накакви несъществуващи минали атаки и после самодоволно се извини. Само че публична обида и набеждаване в престъпление се наказват с до три години затвор. Гешев обвини директно няколко души в заговор срещу държавата, намесвайки имената им без проведено следствие, представени пред съд доказателства, без съдебен процес и съзебна присъда. Само този факт е достатъчен да бъде ицгонен с шутове и от прокуратурата, и никога да не припари в МВР. Гешев е предварително провалена фигура, този човек ще нанесе много тежки травми върху правната система в България и изобщо върху демократичните завоевания дотук. Самата комбинация ГЕРБ + Гешев е заплаха за националната сигурност и демокрацията. Цялото общество трябва да се изправи срещу настъплението на фашизираните милиционер-комунистически диктаторски стремежи на една група самозабравили се наглеци от ГЕРБ и сателитите на ДС партии като БСП и ДПС.

  Дедо Крум
 53. 53 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3252 Неутрално

  До коментар [#52] от "Дедо Крум":

  "Самата комбинация ГЕРБ + Гешев е заплаха за националната сигурност и демокрацията."

  Пряк аналог: Единна Русия и Чайка.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 54. 54 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 549 Неутрално

  Добре е да се вдига пушилката покрай гл.прокурор, а още по-добре е в крайна сметка тази позиция да се заеме от индивид като Гешев. Човека не е особено интелигентен и това му личи. Въпрос на време е да се издъни до степен, че и този който си го избра да поиска да се отърве от него. Т.е. вероятно изборът на такова несъответствие в крайна сметка ще доведе до принуда на късогледите /те са и малоумни/ да свикат Велико НС и да изменят тъпата КРБ. Колкото по-арогантно и тъпо същество изберат на тази позиция, какъвто се очертава настоящия случай, толкова по-сигурно е, че нещата в крайна сметка ще си дойдат на мястото. Разбира се, междувременно някой ще пострадат, неминуемо е, но изкуството иска жертви.

 55. 55 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  това не е прокуратура а бокуратура

  а кой вярва на Борисов? кой вярва на изпечен лъжец?

  колкото до Емил Радев, той е поредната мафия, този път руска, вкарана от ГЕРБ в Европарламента. с груби изборни фалшификации при това

 56. 56 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2185 Неутрално

  До коментар [#52] от "Дедо Крум":

  Когато заставаш зад осъдени на първа инстанция престъпници като Иванчева де факто обезсмисляш всички останали тези. Може да са много верни ама позицията на фен на Иванчева ги дескредетира.

 57. 57 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#9] от "hammurabi":

  Светиш момче. И то по неприятен начин.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 58. 58 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#48] от "nmn58592067":

  Така да е, нека са го продали, нека са се облажили.

  Сега воюват с организации, които поне 10 ГОДИНИ грабят - това са последните 10 години.

  Няма как да симпатизирам на големите тюфлеци просто...до тях Прокопиев е като невинно агънце.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 59. 59 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#56] от "Да вярваме на истината":

  Ухото бе осъден на 2 инстанции а ти пак го подкрепяше !!! Хайде малко по-умно !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 60. 60 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3846 Любопитно

  До коментар [#36] от "faeton.":

  Това означава ли, че специализираната прокуратура, е последното убежище на работническо-селските тикви от ГЕРБ? Защото писанието ти, директно ни поднася този извод? А и не разбрах, тази прокуратура, ще ръчка ли сделките на Доган и Пеевски? Нещо - студен резерв, КТБ?Или,това са теми табу, защото ще лъсне любовната прегръдка на гербавите и депесарите, вече 10 години? Все важни въпроси!

 61. 61 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 279 Любопитно

  До коментар [#57] от "КМЕТ В СЯНКА": Прос*ак, “момчето“ е юрист- “свети“ само празната ти куха ти*ва! Пак те питам- получили ли поръчение от партията си да се гавриш с професионалните коментари на всички юристи, които списваме в този форум, понеже не отговарят на опорните точки на партията ти? Бо8клук- защо оказвате психически тормоз над всички юристи в този форум, твърдите, че трябвало да си скъсаме дипломите- защото на партията ти не й харесва онова, което пишем- а то е строго по буквата на закона, ли?

 62. 62 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3704 Неутрално

  " Няма сила, която да ни убеди, че публикуването на точно тези две доказателства, които нямат нищо общо с протестираната мярка за неотклонение на Иван Тодоров и дори с който и да е обвиняем по делото в момента, не е публична саморазправа с крайно неудобна медия, извършвана от орган, призван да дири обективната истина, да защитава обществения интерес и да е напълно независим от законодателната и изпълнителната власт.


  Вие вярвате ли на тази прокуратура?"

  Вервайте ми ! качествена промяна в стандарта на живот за 800 дни.....
  Да, случи се, за определени хора ! Особено за сараите, които започнаха да градят бизнеси за стотици милиони с помощта на " Царя" ....
  Та опреш ли до " верване" спрямо орган, който трябва да работи с доказателства само и единствено в съдебна зала, а пък от там ни спретнаха сапунка с пръскачки, остава не да им верваме, ами да вадим пуканките....Само дето тука вече говорим за засягане на хора и човешки съдби по необратим начин и не е смешно ! Не говоря само за случая с Тад ! Докато в същото време на свобода се разхождат, толерирани и насърчавани от властта, престъпни лобита и успели млади хора, които във всяка една нормална европейска държава биха излежавали доживотни присъди....

 63. 63 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1908 Неутрално

  [quote#17:"Trolling Stones"][/quote]

  "Невинни жени от младост" ?
  Прокуратурата не се слави с много успехи в съда. В повечето случаи заради некадърноста на материала работещ там, но и често за да не бъде осъден някой.
  Двете жени като са невинни, как така съда ги осъди. По делото в съда са изсипани купища доказателства за вина, част от които дори съда реши да не разглежда поради достатъчността на вече разгледаните.
  Стигна се до там, че в навечерието на заседанието, адвокатите направиха отчаян опит за медийна манипулация, тиражирайки, че като главния свидетел се отказъл от показанията си, по делото ще има обрат.
  Вярвайте си, че тези са невинни, но това изобщо не ви носи плюсове в борбата ви срещу "тираничната прокуратура"
  Проблема ви разбира се е, че зад уж идеалистичните ви протести се крият интереси на хора не по различни от интересите на тези дето са завладяли прокуратурата.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 64. 64 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3252 Неутрално

  До коментар [#60] от "Vlado Nikolov":

  "Това означава ли, че специализираната прокуратура, е последното убежище на работническо-селските тикви от ГЕРБ?"

  Ако трябва да използваме неговата пролетарско-революционна терминология, тя е "челен отряд" и "железен юмрук" за громене на буржуйте.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 65. 65 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 588 Неутрално

  В държава с трайно установена режимна форма на управление, придобила известност като демоКРАТура, прокуратурата по правило е бухалката срещу неудобните и изпълнява указанията на кукловодите. Нещо ме кара да си мисля, че кукловодите се опитват да бетонират господството си по модела на Ердоган. Да интерпретират случилото се в Турция с така нареченият военен преврат, от който Ердоган се възползва брутално и превърне парламентаризма в президентско еднолично управление, с намерение да господства цял живот и да бъде наследен от синовете си. Понеже няма как да се случи театър с военен преврат в БГ, изглежда кукловодите измислиха формулата с едноличното управление зад прокурорско монополизиране на цялата власт, като си инсталираха кукла прокурор, демонстриращ твърда ръка, което е мечтата на голяма част от населяващите територията. Измислиха си и терористи, като повод, вместо да се затрудняват с военен преврат. И без това от военните ни нищо не става. Има всички признаци, че в ход е предварително обмислен план за разширяване на кръга от терористи, тъй като това с хакването на НАП не е достатъчно. Така направи и Ердоган. Така прави и Путин. Някой мисли ли, че в цялата тази постановка Москва ще остане настрана и ще изпусне да ни подчини така, както тя си знае? Кадровите промени от известно време говорят, че се одобряват/предлагат кадри директно от руското посолство. Случаят с "хакването" е типично кагебейски сценарий. Случайно ли дойде новината от Русия тези дни, че Южен поток ще се рестартира и твърдо ще мине през България? Случайно ли БСП се обявиха отново за отпадане на санкциите срещу Русия? Съвсем очевидно е, че джавкането между БСП и ГЕРБ е театрално. Иначе под масата цари пълен синхрон. Има и художествени отклонения с покупката на F16 да се угоди на американците, да не вземат да объркат замисъла за прокурорска република. Ако хипотезата ми е вярна, то до една година доказателствата ще изплуват, маскирани като целесъобразни за националната сигурност, представени като реформи, съпроводени с демонстративни наказания по модела на Иванчева/Вишински.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3252 Неутрално

  "Има всички признаци, че в ход е предварително обмислен план за разширяване на кръга от терористи, тъй като това с хакването на НАП не е достатъчно. Така направи и Ердоган. Така прави и Путин. "

  Това е толкова очевидно, че направо избожда очите.

  Вече в придворния ОРГАН (не уточнявам какъв) "24 часа" се появи дописка, че "поръчителите" били двама, като единият бил от Да!България, а другият - негов "другар".

  Толгова са задръстени, че едно набеждаване не могат да спретнат като хората.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 69. 69 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#50:"simChо"][/quote]

  Личното ми мнение е, че самолетите нямат нищо общо с прокуратурата, нито с НАП.
  Руснаците не клатят държавността в България, те си я купуват....много по-евтино е.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 70. 70 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Какво общо имат Оеевдки-Доган с това да ми се хакват данни на хората
  —цитат от коментар 13 на Да вярваме на истината


  Министър Доганов е общото, руският мафиот Емил Радев вкаран в Европарламента от ГЕРБ чрез тежки изборни престъпления пък е общото между ГЕРБ и ТИМ.

  В НАП са извършвани сериозни престъпления и министър Доганов е лично отговорен за тях. затва и ги замитате, защото Борисов е марионетка на Доган и мафията изобщо

 71. 71 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 326 Неутрално

  Кой ненормалник ще повярва на прокурори обучавани в Москва?!

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Само Емил Радев, ТИМ(ГЕРБ), ЕНП, има близо 25 000 преференции, като минимум 20 000 от тях са купен/контролиран вот

  https://pbs.twimg.com/media/D-JLRXtXYAAYa2c.jpg

  сравнение между две съседни секции в села на трийсетина километра едно от друго(и Плевен). В едното Емил Радев е пазарувал, а в другото не

  https://pbs.twimg.com/media/D-I7uHWXsAAGJTB.png

  такива секции са стотици. ето ги и селцата

  с. Търнене 152400230

  https://results.cik.bg/ep2019/protokoli/15/152400230.html

  https://www.google.com/maps/place/5882 +Tarnene/


  с. Тученица 152400229

  https://results.cik.bg/ep2019/protokoli/15/152400229.html

  https://www.google.com/maps/place/5892 +Tuchenitsa/

  После ми разправяйте как ГЕРБ не са пазарували 100 000 гласа от 600 000 общо

 74. 74 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2185 Неутрално

  До коментар [#59] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Няма как да знаеш дали съм го подкрепям или не защото беше отдавна и не съм писал очевидно тука:)
  А защо не е осъден на третата ще ни обясниш ти.

 75. 75 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!
  —цитат от коментар 14 на faeton.


  Село Баховица - център на модерния градски консерватизъм
  https://offnews.bg/politika/selo-bahovitca-tcentar-na-modernia-gradski-konservatizam-704289.html

 76. 76 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#14] от "faeton.":

  Мисля, че всички изтърваме една доста забавна от многото лъжи на Бокоротурата

  "Видно ... Кристиян Бойков е експлоатирал пропуски в сигурността на уебсайта на Агенция Митници"

  https://www.prb.bg/media/cms_page_media/common/12.pdf

  Видни са ви единствено т-ш-ц-те от това скрийншотче. Видни са също и отчайващата ви некомпетентност, че дори и неграмотност

  Смехотворно е да се говори за post exploitation ситуация

  https://duckduckgo.com/?q=post +exploitation

  да бяха показали reverse shell нещо?

  https://duckduckgo.com/?q=reverse +shell

  Ма, и аз ставам смехотворен, щото това не е дори и pre-exploitation. Не е задължително да бъде и слабост в сайта. Между другото, без бъкел да отбирам, бих предположил, че всеки начинаещ пентестър би се кикотил на тази очарователна комбинация от елементарен опит за SQL injection и елемементарен опит за XSS

  за тези де па ептен бъкел не отбират, сайтът връща малоумното query

  https://en.wikipedia.org/wiki/Query_string

  част от което е джаваскрит алерт-а, който както казах се връща при него и се изпълнява в неговия браузър

  Да повторя, това дори не означава задължително уязвимост в сайта на Агенция Митници. Подобен пропуск би бил проблематичен за Дневник да речем, но само ако би бил видим от други усери.

  Проблематичен, с условности и евентуалности, за усерите на Дневник. Веднъж, някой не беше ли направил да излиза такъв алерт бокс с нещо от сорта на "Борисов пед---рьст" точно в Дневник?

 77. 77 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#14] от "faeton.":

  защо няма обвинени и закопчани за теча на лични данни на над две хиляди прокурори и следователи?

 78. 78 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Поуките, които можем да си извлечем са, хората и бизнеса нямат доверие в държавните институции да ги защитят.
  Нито една от рекетираните от ТАД компании не сигнализирала на съответните институции, а е предпочела да си плати на рекетьорите.
  Държавата е длъжник на обществото и ако не направи така, че доверието към нея да се увеличава престъпността и корупцията ще процъфтяват.

 79. 79 Профил на slq84014722
  slq84014722
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Аз така и не схванах, от какъв зор ТАД Груп (или поне хакерчето самостоятелно) се занимава с лични данни на магистрати? Днвеник се опитва да замаже този въпрос или да прехвърли отговорността другаде. Защо?

 80. 80 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Мислиш ли,че от службите не знаят връзките на ТАД с определени кръгове?
  —цитат от коментар 19 на gobay


  я ряздуй да са повеселиме? бати хамавия народ, наредили се от шест сабалям пет-шест психопата и се чудат кой по-голема простотия да пльосне

 81. 81 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Разследването на Специална прокуратура трябва да доведе до повдигане на обвинение и дело за тежките престъпления извършвани в НАП!
  —цитат от коментар 36 на faeton.


  ^^^fixed

  бих добавил, дело и съд срещу министър Доганов, който е лично отговорен

  а дело срещу публикувалите данните на 2000 прокурори и следователи, сакън, не трябва да има?

  друго, селтак, само сенилните селтаци тургате интервал пред "!"

 82. 82 Профил на Rex
  Rex
  Рейтинг: 286 Неутрално

  ТАД Груп хакнаха ли НАП? Хакнаха го ! Биволъ пуснаха ли търсачка в КРАДЕНИ данни ? Пуснаха ! Кво ревете тогава ? Почти месец вече защитавате престъпници !Това , че ТАД не са първите и че държавните бази са пробити не е новина и не от вчера , не променя факта на ПРЕСЪПЛЕНИЕТО ! Сега ТАД Груп трябва здраво да ги цапардосат с всичката сила на закона , за назидание ! Служителите им пеят в прокуратурата и така трябва да бъде! Престъпниците се оправдават с шефовете си и така трябва да бъде. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА РАЗСЛЕДВАТ КОЙ СТОИ ЗАД ШЕФОВЕТЕ ! НИКОЙ НЕ ВЯРВА, ЧЕ ТЕЗИ НЕЩАСТНИ ХАКЕРЧЕТА СА ДЕЙСТВАЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ . * КОЙстоизадТАДГруп ? *
  —цитат от коментар 10 на faeton.


  Файтоне , въпроса е що няма оставки в държавната администрация за огромния пробив на данни ?

 83. 83 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#52] от "Дедо Крум":

  Когато заставаш зад осъдени на първа инстанция престъпници като Иванчева де факто обезсмисляш всички останали тези. Може да са много верни ама позицията на фен на Иванчева ги дескредетира.
  —цитат от коментар 56 на Да вярваме на истината


  такива комунари като тази гнусна трол-лелка-ГЕРБ едно време са трепали дядовците ни. на къра. с лопатите.

  да се надяваме, че мафиотската организация ГЕРБ нама да успеят да върнат и тези времена

 84. 84 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 980 Неутрално

  Ние може да не вярваме, но ако съдът "повярва", тогава ще заприличаме още повече на Русия.

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 85. 85 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Мислиш ли,че от службите не знаят връзките на ТАД с определени кръгове?
  —цитат от коментар 19 на gobay


  я ряздуй да са повеселиме? бати хамавия народ, наредили се от шест сабалям пет-шест психопата и се чудат кой по-голема простотия да пльосне
  —цитат от коментар 80 на Шихан Йордечка


  Какво да се раздува .. то ясно..

  Помисли , даже и обвинението на Разследването - НЕ Е ЗА НИКАКВО ХАКВАНЕ - а е по Престъпления срещу Републиката ..

  Чл. 108а от НК - ТЕРОРИЗЪМ ...

 86. 86 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Двете жени като са невинни, как така съда ги осъди
  —цитат от коментар 63 на zz_s


  в черезвичайния, марионетен на главанак Борисов, "съд" ли? верно, интересно кък?

  земѝ си направи труда да прочетеш есето на "съдията", незнайно защо наречено "мотиви"

 87. 87 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5522 Неутрално

  Прокуратурата не иска да печели в съда, дори в специализирания съд. Тя търси медийна саморазправа и укрепване на позициите си (всяване на страх) сред политици, бизнес и медии за да бъде еднолична неоспорена от никого власт (Вишински) в България,

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 88. 88 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Аз така и не схванах, от какъв зор ТАД Груп (или поне хакерчето самостоятелно) се занимава с лични данни на магистрати? Днвеник се опитва да замаже този въпрос или да прехвърли отговорността другаде. Защо?
  —цитат от коментар 79 на Отнесен


  защото не е той, а НАП, затва се замита темата. включително и от теб

 89. 89 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1184 Весело

  В държава с трайно установена режимна форма на управление, придобила известност като демоКРАТура, прокуратурата по правило е бухалката срещу неудобните и изпълнява указанията на кукловодите.
  —цитат от коментар 65 на Анти Шишковци


  Подкрепям с една малка забележка - в държава с трайно установена режимна форма на управление, придобила известност като демоКРАТуНа!!!

  Имало едно време ссср...
 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#9] от "hammurabi":Светиш момче. И то по неприятен начин.
  —цитат от коментар 57 на КМЕТ В СЯНКА


  Хамураби е светило, на фона на разни други "юриС'Ки" в този форум. Познава добре системата и описва ясно и разбрано нещата. Неговия коментар за предсъдебните процеси описва нещата както са, не както на теб/на мен, или на някой друг му се иска, по тази или онази причина.
  До коментар [#57] от "КМЕТ В СЯНКА":
  ---------------------------------

  До коментар [#57] от "КМЕТ В СЯНКА": Прос*ак, “момчето“ е юрист- “свети“ само празната ти куха ти*ва! Пак те питам- получили ли поръчение от партията си да се гавриш с професионалните коментари на всички юристи, които списваме в този форум, понеже не отговарят на опорните точки на партията ти? Бо8клук- защо оказвате психически тормоз над всички юристи в този форум, твърдите, че трябвало да си скъсаме дипломите- защото на партията ти не й харесва онова, което пишем- а то е строго по буквата на закона, ли?
  —цитат от коментар 61 на cmy12603507


  Не бързай да се криеш зад гърба на Хамураби, и да се идентифицираш с него като една от "всичките юристи в този форум". Той наистина е юрист който умее да се изразява разбрано и обективно по въпроси (случващото се в предсъдебното производство), които не всеки познава и разбира. И щото не ги знаем в детайли, и не разбираме тяхната същност (и законност) реагираме според убежденията си.

  И аз не съм изключение! По ред причини НЕ ВЯРВАМ на нищо казано от онзи кандидатИН за шеф на цацаратурата (май трябва да сменим името на гешефтатурата). Обаче не се считам за компетентен да определя кое е законно в неговите изцепки пред медиите в досъдебния процес, кое е незаконно, и кое е смешно/гротескно.

  Ти, за разлика от Хамураби, си неуравновесена женица с хормонални и психически проблеми (съчмата яко те бие, както написа друг съфорумник) с форумно поведение на...изнервена кучка. Може би и ти си завършила право (грешки стават), но определено не си достойна да се наричаш "юрист". Поне според форумните ти изцепки.

  А кметът си е...."кмет", знаят го всички, и не си струва да го коментирам!
  До коментар [#61] от "cmy12603507":

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 92. 92 Профил на Шихан Йордечка
  Шихан Йордечка
  Рейтинг: 8 Неутрално


  Прокуратурата не иска да печели в съда, дори в специализирания съд. Тя търси медийна саморазправа и укрепване на позициите си (всяване на страх) сред политици, бизнес и медии за да бъде еднолична неоспорена от никого власт (Вишински) в България,
  —цитат от коментар 87 на penetrating


  +1 с едно уточнение, Бокоратурата

 93. 93 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 840 Неутрално

  Тези титани на мисълта от магнаурската школа когато и да ги наречеш тъпанари, винаги ще е с основните. Съдебна реформа до дупка, че се самозабравихте, другари прокурори.

  No Pain No Gain
 94. 94 Профил на witch_doctor
  witch_doctor
  Рейтинг: 670 Весело

  Алоо, Дневник, спрете се, бе! Оляхте се - всеки ден по пет статии за лошата прокуратура. Ако няма какво друго - протест на трима пенсионери от Силистра срещу Гешев. Смешни и жалки станахте. По зле сте от Работническо дело навремето.
  —цитат от коментар 90 на oliverstone


  ГешеВт, ти ли си бре?

 95. 95 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Алоо, Дневник, спрете се, бе! Оляхте се - всеки ден по пет статии за лошата прокуратура.
  —цитат от коментар 90 на oliverstone


  Така ще бъде (с по пет статии за лошата прокуратура), защото има задържани едни 200 милиона. Скъпи са му на Олигарха тези пари.


  До коментар [#90] от "oliverstone":

 96. 96 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  "Авторите са адвокати. Текстът им е препечатан от "Терминал 3"."

  Да са живи и здрави авторите, че без тях закъде са тези които ги препечатват!

  I Want To Believe
 97. 97 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 623 Неутрално

  Браво на авторите!
  Ето, че са останали интелигентни и почтени хора в страната. Остава само да се мобилизираме и изхвърлим стелещата се наглост, простащина и посредственост от управлението.
  Досъдебно, арест и дългосрочна присъда за Доган и машата му Пеевски е добро начало.

  Navigare Necesse Est
 98. 98 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 441 Неутрално

  [quote#95:"nmn58592067"][/quote]

  Да, аз съм. Гешев. Доволен ли си? Мислиш ли се за много остроумен? Ще ти мине.

 99. 99 Профил на аnka georgievа
  аnka georgievа
  Рейтинг: 283 Неутрално

  Не вярвам на тази прокуратура и на това правителство.

 100. 100 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 441 Неутрално

  Браво на авторите!Ето, че са останали интелигентни и почтени хора в страната. Остава само да се мобилизираме и изхвърлим стелещата се наглост, простащина и посредственост от управлението.Досъдебно, арест и дългосрочна присъда за Доган и машата му Пеевски е добро начало.
  —цитат от коментар 97 на Schopenberg


  От кого го чакаш това с досъдебното и ареста, бе душичко? Нали прокуратурата е неграмотна и т.н. Нали е лоша, че вкарва в ареста / поне да знаехте, че в ареста вкарва съда, но нейсе/.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK