"Ще мине тихо и кротко." Как следващият шеф на КПКОНПИ може също да е с голяма тераса

Антон Славчев може да е следващият шеф на КПКОНПИ

© Георги Кожухаров

Антон Славчев може да е следващият шеф на КПКОНПИТекстът е препечатан от "Свободна Европа". Полина Паунова е политически и разследващ журналист в медията.


Назначението на Пламен Георгиев за консул във Валенсия предизвиква въпроси не само за нивото на владеене на испански език. Все по-често управляващи и опозиция си задават въпроса кой ще заеме овакантения пост на ръководител на антикорупционната комисия (КПКОНПИ). Изборът ще бъде направен от Народното събрание.


"Ще мине тихо и кротко", твърдят от ГЕРБ. Настроението в управляващата партия е "да не си отварят втори фронт" наред с избора на нов главен прокурор, който предстои непосредствено преди местните избори през октомври. В опозиционната БСП настроението е същото и казват, че засега не са мислили дали и кого да номинират за поста.
"Който и да искаме да издигнем – той няма да се съгласи, защото ще бъде похарчен като кандидат. С мнозинството на ГЕРБ, ДПС и "Обединени патриоти" номинация на опозицията няма шанс", обясняват социалистите. "В този смисъл не сме в позиция да вдигаме много шум, защото едва ли ще имаме силна алтернатива. Тъй като силните не биха искали да участват в състезание, което е предрешено", допълват от "Позитано" 20.


Депутати от ДПС коментираха пред "Свободна Европа", че не възнамеряват да издигат когото и да било за поста в КПКОНПИ. От ДПС твърдят още, че са напълно съгласни с това, че около избора в комисията не бива да се вдига особено голям шум.


Два сценария


Сценариите за "тих" избор са два. Първият е с влизането в новия политически сезон да не се бърза за откриване на процедурата по избор за шеф на КПКОНПИ. "Има си заместник-шеф тая комисия – може да си работи така", обясняват от ГЕРБ.


Втората възможност е именно зам.-председателят Антон Славчев да бъде избран за председател и комисията да се попълни с още един човек.


Славчев обаче също си е купил голяма тераса. Тя е с площ 243 кв.м и е разделена между него, жена му Зорница Тодорова и брат му Светослав Славчев. Според нотариалния акт тримата са платили 39 486 лв. Имотът се намира в сграда в столичния квартал "Хиподрума". Тримата имат апартаменти в същия блок.


Сделките на Славчев


Сделките за апартамента на Славчев и терасата са сключени през 2010 и 2011 г., когато той работи в ДАНС. През март 2010 г. той придобива право на строеж върху 63 кв.м. Осем години по-късно декларира, че е собственик на апартамент със същата квадратура. Като цена на жилището в декларацията си е посочил само сумата, платена за правото на строеж – 18 600 лв., или по 151 евро на квадратен метър.


Година по-късно е купена и остъклената тераса от 243 кв.м срещу 39 486 лв. Посочената цена е 5 пъти по-ниска от данъчната оценка на имота – 216 419 лв.


Терасата на Славчев и посочената ниска цена обаче не предизвикаха толкова голям отзвук в публичното пространство, както се случи с имота на бившия му шеф Пламен Георгиев. Затова управляващите и ДПС независимо един от друг смятат, че скандалът е "изчерпан".


Ако бъде застрашен имиджът на ГЕРБ


Все пак партията на Борисов предвижда вариант, в който скандалът да застраши имиджа й. По тази причина за поста се обмисля и резервен кандидат – директорът на главна дирекция "Национална полиция" Христо Терзийски. Той обаче не е юрист по образование. Управляващите вече внесоха поправки в закона за КПКОНПИ, които ще позволят комисията да не се оглавява само от завършили право.


Депутати споделят неофициално, че не е изключено и главният прокурор Сотир Цацаров да получи комисията, след като бъде наследен в държавното обвинение от своя заместник Иван Гешев. Управляващите обаче твърдят, че подобен сценарий не им се вижда реалистичен, защото главният прокурор засега е демонстрирал други амбиции. Публикации досега свързват Сотир Цацаров или с посланическо място, или с възможността да оглави Инспектората към Висшия съдебен съвет, с което той ще има силно влияние върху магистратите.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  "Все пак партията на Борисов предвижда вариант, в който скандалът да застраши имиджа й."

  Няма проблем. Места за консули има доста. Ако трябва ще открием нови.

 2. 2 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 973 Разстроено

  По лакомията и наглостта им ще ги познаете.

 3. 3 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1626 Неутрално

  С тераса или без тераса, запори явно няма да се вдигат.

 4. 4 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Кучетата си лаят, керванът си върви. Въртите едни и същи изтъркани плочи и после защо никой не висе връзва.

 5. 5 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 277 Неутрално

  С тераса или без тераса, запори явно няма да се вдигат.
  —цитат от коментар 3 на НеКой


  Това им е болката на облажилите се от прехода.

 6. 6 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1229 Неутрално

  Ако избЕрат нЕкой от типа - крадецо вика дръжте крадецо, ще е по-интересно.

 7. 7 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Хайде сега и новият кандидат с голяма тераса. Абе тези малоумни ли са, или прекалено алчни и прости? Или вземат останалите за глупаци. Няма да мине "тихо и кротко" избирането на шеф на КПКОНПИ, както няма да е кротко и назначаването на главния прокурор. Те държат за назначването на Гешев повече, отколкото на всеки друг висш служител, зашото той ще им служи вярно и ще прикрива престъпленията им.

 8. 8 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Пърлинчето нема ли да изанализира и "избора" на кандидат на граЦката "десница" - демек, на радикалното БКП - ДСБ? Понеже щото и она "десна", нали, че и костовис'ка от мъшки род…

  Щем да разумеем като как най-големите "демократе" от ДСБ-то скалъпиха нелепата кандидатура на московското архитектче, отде го изкопаха, кого питаха - структурата в Орландовци ли, във Факултето или в Овча Купел 2? Ил' дръгалефската "демокрация" веке е "нема демокрация, нема диктатура", както "десното" стана "нема лево, нема десно"? Буха-ха-ха-ха...

 9. 9 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Е, хайде да помислим позитивно. Ако следващият шеф на КПКОНПИ е демократ за силна България, дабългарист или поне зелен, тогава със сигурност няма да има тераса. Освен ако не махне запорите на г-н Прокопиев

  "Alle bisherigen Bewegungen waren Bewegungen von Minoritäten oder im Interesse von Minoritäten. Die proletarische Bewegung ist die selbständige Bewegung der ungeheuren Mehrzahl im Interesse der ungeheuren Mehrzahl." - Karl Marx, Friedrich Engels, Manifest der Kommunistischen Partei. MEW 4, S. 472
 10. 10 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Те държат за назначването на Гешев повече, отколкото на всеки друг висш служител, зашото той ще им служи вярно и ще прикрива престъпленията им.
  —цитат от коментар 7 на proza

  Кои престъпления бе, другар? Като има "престъпления", де са ви сигналите за тях? Нали саде "йористи" у дръгалефското БКП? М?

 11. 11 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Очертава се интересен стил на Свободна Европа, силни анализи, тежки доводи, железни доказателства, които за улеснение сме сумирали отдоле, отстранявайки талаша.

  - твърдят от ГЕРБ.
  - Настроението в управляващата партия е
  - В опозиционната БСП настроението е същото
  - обясняват социалистите.
  - допълват от "Позитано" 20.
  - Депутати от ДПС коментираха пред "Свободна Европа",
  - От ДПС твърдят
  - обясняват от ГЕРБ.
  - Затова управляващите и ДПС независимо един от друг смятат
  - Все пак партията на Борисов предвижда
  - Депутати споделят неофициално,
  - Управляващите обаче твърдят,
  - Публикации досега свързват Сотир Цацаров

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 12. 12 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3479 Неутрално

  А междувременно Пламенчо си фалшифицирал и тапията за владеене на испански език:
  https://btvnovinite.bg/bulgaria/novi-vaprositelni-okolo-ispanskija-ezik-na-plamen-georgiev.html

  Гербаджии, кво да ги прайш...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 13 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  А междувременно Пламенчо си фалшифицирал и тапията за владеене на испански език
  —цитат от коментар 12 на Norman Granz


  Верно? Ти на санскритски ли четеш нейде, брайлово по екраня на опушения си монитор? Оти на български няма посочено нищо за "фалшифицирана тапия"? Има само информация, че Георгиев е записал в биографията си ниво на владеене на испански език с една степен по-ниско от придобитото според сертификата. Можеше да мрънкяте, ако е било обратното - да има В, а да е написал С, с цел да получи по-висока служба, например. А тук очевидно става дума за недоглеждане или просто преценка, че това не му е толкова важно, че да си преправя биографията. Големи "деДективи" сте това, дръгалефските мурзилки! Ама мълчите за липсващите четири години от биографията на тов. Атанасаф, най-вероятно прекарани в школата на КГБ в Кременчуг, а? Буха-ха-ха-ха...


  "Атанас Атанасов е роден на 17 май 1959 г. в село Батин, Русенско. Завършва право в Софийския университет „Климент Охридски“, след което е съдия в Русе (1987 – 1988) и прокурор в Разград (1989 – 1992). През 1992 – 1995 година оглавява районната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) в Разград, а след това работи като адвокат. "

  Язе съм тръгнал на 7 на школо, карал съм най-дългото възможно средно - 4 години и на 19 бех веке у казармата. На 25 бях завършил "вишу". Ся, за тов. Атанасав, ако не е повтарял неко клас (какъв резил, на фона на завършилия със златен медал Борисов), би следвало след СУ да започне веднага работа, такъв биде режима по него време. Та, 1959 + 7 + 8 + 4 + 5 = 1983

  В задачата се пита, що е чинил тов. Атанасаф от 1983 до 1987, когато става съдия? Некви идеи? Кременчуг, мременчуг нящу? ДС? Обади, биографе на "десницата" дедо Гръндж?

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2826 Неутрално

  Дългата скамейка на бай Х е само от тераси и суджици ,тук-там асансьор....

 17. 17 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3082 Неутрално

  До коментар [#13] от "Reporter US":

  Борисов завършил със златен медал? Къде и какво? Детската градина ли? :)))

  Бивш tww09306483.
 18. 18 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Пърлинчето нема ли да изанализира и "избора" на кандидат на граЦката "десница" - демек, на радикалното БКП - ДСБ? Понеже щото и она "десна", нали, че и костовис'ка от мъшки род…Щем да разумеем като как най-големите "демократе" от ДСБ-то скалъпиха нелепата кандидатура на московското архитектче
  —цитат от коментар 8 на Reporter US


  Един въпрос: осъзнаваш колко си долен, но не ти дреме; или изобщо не осъзнаваш?

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 19. 19 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#13] от "Reporter US":


  Язе съм тръгнал на 7 на школо, карал съм най-дългото възможно средно - 4 години и на 19 бех веке у казармата. На 25 бях завършил "вишу".
  —цитат от коментар 13 на Reporter US


  Ммда, личи си високият IQ...на 19 в казармата, дето тогава беше 2 години, а след това завършил "вишу" за четири...Всъщност да не си завършил някое ВНВУ...

  В задачата се пита, що е чинил тов. Атанасаф от 1983 до 1987, когато става съдия?
  —цитат от коментар 13 на Reporter US


  Май пропусна едни 2 години...
  Ами аз предполагам, че се е дипломирал някъде около 1985...после стаж и т.н.

 20. 20 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 270 Весело

  До коментар [#13] от "Reporter US":

  Ще се повторя, значи...
  Грамофончо, тази плоча дето я въртиш, от мозъчния тръст на герберските малоумници ли ти я дадоха? Само милиционерската герберастия може да изкриви по този начин факти, лъжи и полуистини и да ги вплете толкова умело в малоумната си демагогия!

  П.С. Ако все пак греша и тази словесна диария е произведена от теб, еваалла! Направо си вдигна айкюто в очите ми (до 64)!
  Хахаха...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 21. 21 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#20] от "Kamenarski":


  ...Направо си вдигна айкюто в очите ми (до 64)!Хахаха...
  —цитат от коментар 20 на Kamenarski


  Мнне, 64Е-1...

 22. 22 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 270 Весело

  До коментар [#13] от "Reporter US":
  —цитат от коментар 19 на lz73


  И аз го питах, да не е завършил "Магнаурската школа", ама то нищо не каза!

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 23. 23 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  До коментар [#17] от "Petleshev":

  До коментар [#13] от "Reporter US":Борисов завършил със златен медал? Къде и какво? Детската градина ли? :)))
  —цитат от коментар 17 на Petleshev


  Вярно е. Бойко Борисов е завършил средното си образование в 78 училище в Банкя със златен медал. Защо и как е станало - не зная, но е така.

 24. 24 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  "През март 2010 г. той придобива право на строеж върху 63 кв.м. Осем години по-късно декларира, че е собственик на апартамент със същата квадратура. Като цена на жилището в декларацията си е посочил само сумата, платена за правото на строеж – 18 600 лв., или по 151 евро на квадратен метър."

  Надявам се, че е излишно да го споменаваме, но нека все пак припомним, че това е класическа схема за прикриване на действителната цена на имота, избягване на въпроси за произхода на парите, укриване на ДДС и данък придобиване. Абсолютно същото, заради което си отидоха Цецка Цачева и Цветан Цветанов - едно към едно.

 25. 25 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Ами аз предполагам, че се е дипломирал някъде около 1985...после стаж и т.н.
  —цитат от коментар 19 на lz73


  Мноу тъй, ларШ го давате дръгалефските комуня, кога става дума за вожда ви, бе! Губят се 4 години от биографията му, и то в най-мракобесните времена на соца - възродителен процес, половин милион турци репресирани и прогонени, тов. Атанасаф прокурор... "после стаж и т.н."?! А за някакъв си шеф на комисия - голем реФ, че бил писал А2 за ниво на испански вместо В1. Ммммм, що тъй, недъгави комунета от ДСБ-то? И що мълчите за "избора" на кадидат на "градската десница"? Като посрани мълчите, буха-ха-ха-ха...

 26. 26 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Един въпрос: осъзнаваш колко си долен, но не ти дреме; или изобщо не осъзнаваш?
  —цитат от коментар 18 на КретенКилър


  Не знам как поддръжник на радикалната комунистическа партия ДСБ, която от години лъже избирателите, че била "дясна" и "демократична", а подарява по 40 депутата на БСП, може да нарича някой друг "долен"... Комунист срам нЕма, е па нЕма!

 27. 27 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#25] от "Reporter US":


  Мноу тъй, ларШ го давате дръгалефските комуня, кога става дума за вожда ви, бе! Губят се 4 години от биографията му,....
  —цитат от коментар 25 на Reporter US


  Виж сега, допустимо е човек да е тъп, но твоето е патология...
  Кои точно ЧЕТИРИ години му се губят? На колко би трябвало да се дипломира ако не е учил като тебе в средно сержантско училище?

 28. 28 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#26] от "Reporter US":

  Не знам кой подарява места на БСП, това е спорен въпрос. Безспорен факт е, че ББ направи Маяма омбудсман...Но тя не е комунистка, нали?

 29. 29 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 270 Неутрално

  До коментар [#26] от "Reporter US":Не знам кой подарява места на БСП, това е спорен въпрос. Безспорен факт е, че ББ направи Маяма омбудсман...Но тя не е комунистка, нали?
  —цитат от коментар 28 на lz73


  ...А радев - президент!
  Баце още малко, и голЕм шлем ще си направи!

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 30. 30 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  До коментар [#25] от "Reporter US":

  ...Губят се 4 години от биографията му, и то в най-мракобесните времена на соца .....
  —цитат от коментар 25 на Reporter US


  Според бившия главен прокурор Никола Филчев след средното си образование Атанас Атанасов не е постъпил веднага в университета, а е работил като помощник-машинист на товарен влак. Имате ли нещо против Филчев? А против влаковите машинисти?

 31. 31 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Не знам кой подарява места на БСП, това е спорен въпрос.
  —цитат от коментар 28 на lz73


  Спорен, друг път. А че не знаеш е самопонятно - нали си радикално комуне от ДСБ, знаеш само лозунги. Ето, "умнокрасивй", не е толкоз трудно, дори за такива с айкю като на Доли:

  43 НС

  - ГЕРБ - 84 депутата
  - БСП - 39 -"-
  - ДПС - 38 -"-
  - РБ - 23 -"-
  - ББЦ - 15 -"-

  44 НС

  - ГЕРБ - 95 депутата
  - БСП - 80 -"-
  - ДПС - 26 -"-
  - РБ - 00
  - ББЦ - 00

  Кой, според теб подари депутатите на БСП? Естествено, двата "проекта" на цветан Василев - РБ (ДСБ) и ББЦ на Бюреков.

  Нещо да споделиш по темата?

 32. 32 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4655 Весело

  С тераса или без тераса, запори явно няма да се вдигат.
  —цитат от коментар 3 на НеКой


  Само да не ти наложат запор върху клавиатурата! 🤣🤣🤣

 33. 33 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Имате ли нещо против Филчев? А против влаковите машинисти?
  —цитат от коментар 30 на Един препатил


  Имам против най-големите комунисти и лъжци - ДСБ - да ми морализаторстват, дорде са осрани до ушите! като е работил, що не го е записал в биографията си? Или се срамува? Или някой може да провери и да изнесе де е карал влак, и да се окаже нейде из руската тундра? Що бе, другар, го няма това в биографията му?

 34. 34 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не знам как поддръжник на радикалната комунистическа партия ДСБ, която от години лъже избирателите, че била "дясна" и "демократична", а подарява по 40 депутата на БСП, може да нарича някой друг "долен"..
  —цитат от коментар 26 на Reporter US


  Долен си заради лъжите, които пишеш, и начина, по който пишеш.

  Доколкото разбирам, явно не го осъзнаваш. Което не е изненада.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 35. 35 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#30] от "Един препатил":

  Всъщност сега гонамерих:
  "Не се срамувам, че две години съм бил локомотивен машинист. Завършил съм редовно юридическия факултет на Софийския университет, а Димитър Иванов, наречен Гестапото, е завършил школата в Симеоново за Държавна сигурност. "

  Това казва Атанасов по повод заяждане от страна на Митко Гестапото, че е карал влак...Надявам се някои US репортери да приемат за истина думите на водещия им офицер...

 36. 36 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1699 Неутрално

  До коментар [#12] от "Norman Granz":

  Май този сертификат е съвсем пресен, издаден със задна дата. Това е по-вероятно, отколкото да си е занижил умишлено нивото преди време.

 37. 37 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#31] от "Reporter US":

  "Кой, според теб подари депутатите на БСП? Естествено, двата "проекта" на цветан Василев - РБ (ДСБ) и ББЦ на Бюреков."

  Точно така трябва да контрираш всяка лъжа на умнокрасивите. На моменти такива глупости пишат все едно са малки деца. Дали е от незнание или нарочно е отделен въпрос.

 38. 38 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Лесбийката с мъжествен вид не се спря да манипулира и ръси пропаганда.
  —цитат от коментар 14 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар

  До коментар [#8] от "Reporter US":Лесбата е близка до Милиончева и май ще подкрепи Костинбродската слива сестра Галева.
  —цитат от коментар 15 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Ненапразно сте известни като Партията на милиционерите.

 39. 39 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#31] от "Reporter US":

  Ами депутатите, както и президента им ги подари ББ със особената помощ на ЦЦ...

 40. 40 Профил на Big Muzzy
  Big Muzzy
  Рейтинг: 1313 Неутрално

  В тази агенция да не ги избират пи терасите. Този с най-голямата е шеф, следващият заместник и т.н.

 41. 41 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4655 Неутрално

  "Публикации досега свързват Сотир Цацаров или с посланическо място, или с възможността да оглави Инспектората към Висшия съдебен съвет, с което той ще има силно влияние върху магистратите."

  Цацата е подходящ за посланик в мАсква! Да е близо до Чайка и Гундяев!

 42. 42 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1699 Неутрално

  До коментар [#23] от "Един препатил":

  Майка му е била преподавател в същото училище.

 43. 43 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#31] от "Reporter US":Ами депутатите, както и президента им ги подари ББ със особената помощ на ЦЦ...
  —цитат от коментар 39 на lz73


  Верно? От 84 депутатите на ГЕРБ стават 95 бе, другар! Какво точно сме подарили? А вие от 23 - една кръгла нула. буха-ха-ха-ха… "С тойзи си маймунски акъл" (Парцалев, "Криворазбраната цивилизация") навсегда ще си останете с нула депутати!

 44. 44 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Имам против най-големите комунисти и лъжци - ДСБ - да ми морализаторстват
  —цитат от коментар 33 на Reporter US


  Репортерче, ти обаче в стар съветски стил, освен "а пък вие защо си биете негрите", май друго нямаш, а?

  За тераските говорим, долний. За тях нещо имаш ли да кажеш? Чакай да позная: "дръгалефското БКП това, дръгалефското БКП онова".

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 45. 45 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  За тераските говорим
  —цитат от коментар 44 на КретенКилър


  За "тераски" говорите само вие, шъпата позасранци на дръгалефското БКП. А иначе цялата държава, цялата нация, която ви нарита под опашката на коня, говори за имотите с наем 30 000 на месец на Костов, за подареният на Путя "Нефтохим", за милионните къщи по морето на щерките костови, за безлихвения заем от 100 000 за ДСБ, даден ви от Делянчо Пеевски, за милионите на Костов в КТБ...

 46. 46 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  Всеки борец срещу корупция ще е корумпиран. Толкова е логично.

 47. 47 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  До коментар [#35] от "lz73":

  ...Надявам се някои US репортери да приемат за истина думите на водещия им офицер...
  —цитат от коментар 35 на lz73


  Полковник Димитър Иванов (Митьо Гестапото), началник на 6-ти отдел към 6-то управление на ДС, отговарящ за следенето не на кого да е, а на самата комунистическа номенклатура - водещ офицер на "Reporter US"? Моля Ви се, та те и в Държавна сигурност се гнусяха от такива индивиди!

 48. 48 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#47] от "Един препатил":

  Прав си, мама му стара, този не е имал водещ офицер, а звеновод...при цялото ми уважение към текезесарите...

 49. 49 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  До коментар [#48] от "lz73":

  Ако трябва да бъдем пределно точни "Reporter US" не е имал и звеновод, а "оператор на биологична единица" както му казваха в ония времена.

 50. 50 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#47] от "Един препатил":
  До коментар [#48] от "lz73":
  До коментар [#49] от "Един препатил":
  Другариадата, ко стана сега, другарски съд ли ще ми организирате? Като на Москов? Давайте по същество, що окрадохте България и кое ви кара да вярвате, че съществуват подобни на вас слабоумници, които да ви върнат на власт? Все пак, доста години минаха, прогонените от вас поживяха в странство, видяха кое как е, видяха ви и как се осирате зрелищно, как работите с БСП и ДПС, как подарявате 40 депутата на Курнела, как участвате с БСП и ДПС в болшевишки преврати... Кой очаквате да ви повЕрва, се чудя? Буха-ха-ха-ха....

 51. 51 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#44] от "КретенКилър":


  "Репортерче, ти обаче в стар съветски стил, освен "а пък вие защо си биете негрите", май друго нямаш, а?

  За тераските говорим, долний. За тях нещо имаш ли да кажеш? Чакай да позная: "дръгалефското БКП това, дръгалефското БКП онова"."


  Пацо не е чист, както и много гербери.
  Но човекът ти казва друго - да спрете от ДемБГ да повтаряте, че:
  - сте най-хубавите и най-чистите
  - не сте били във властта и няма компромати с/у вас (били сте и има компромати)
  - всички пишещи са тролове (освен тези от ДемБГ, а точно те са най-много)
  - сте най-образованите (пълни сте с фризьорки, машинисти, измислени висшисти и простаци-антибългари)
  - медиите подкрепящи ДемБГ са независими (абсолютно зависими са, но от други хора)
  - сте десни (всъщност сте си либерално-леви)

  До коментар [#44] от "КретенКилър":
  А ти точно правиш много лоша услуга на ДемБГ, като ги подкрепяш. Не се обиждай, просто ти го казвам.

 52. 52 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#44] от "КретенКилър":"Репортерче, ти обаче в стар съветски стил, освен "а пък вие защо си биете негрите", май друго нямаш, а?За тераските говорим, долний. За тях нещо имаш ли да кажеш? Чакай да позная: "дръгалефското БКП това, дръгалефското БКП онова"."Пацо не е чист, както и много гербери.Но човекът ти казва друго - да спрете от ДемБГ да повтаряте, че:- сте най-хубавите и най-чистите- не сте били във властта и няма компромати с/у вас (били сте и има компромати)- всички пишещи са тролове (освен тези от ДемБГ, а точно те са най-много)- сте най-образованите (пълни сте с фризьорки, машинисти, измислени висшисти и простаци-антибългари)- медиите подкрепящи ДемБГ са независими (абсолютно зависими са, но от други хора)- сте десни (всъщност сте си либерално-леви)
  —цитат от коментар 51 на z_axis


  Така. И с какво дългото и лъжливо писание променя факта, че "човекът", както неправилно го наричаш, действа по съвесткото "а вие защо си биете негрите"? Дори и да бяха верни опорните ти точки, а те не са, темата е за Пацо и терасите. Като иска да обсъжда какво (уж) твърдим "ние", нека го прави под статия за това, или поне когато един поне "от нас" го твърди в дискусията. А не да размива темата за Пацо и терасите със съвеЦки номера.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 53. 53 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А ти точно правиш много лоша услуга на ДемБГ, като ги подкрепяш. Не се обиждай, просто ти го казвам.
  —цитат от коментар 51 на z_axis


  Сигурен съм, че щеше да гласуваш за тях, ако не бях аз... 😃😁😁

  Абе туй герберастията задължително ли върви с празнодумие и неспособност да кажеш нещо умно?

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 54. 54 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  До коментар [#50] от "Reporter US":

  До коментар [#47] от "Един препатил":До коментар [#48] от "lz73":До коментар [#49] от "Един препатил":.....видяха кое как е, видяха ви и как се осирате зрелищно, как работите с БСП и ДПС, как подарявате 40 депутата на Курнела, как участвате с БСП и ДПС в болшевишки преврати....Кой очаквате да ви повЕрва, се чудя? Буха-ха-ха-ха....
  —цитат от коментар 50 на Reporter US


  Извинявайте, прав сте, вярно е, че ГЕРБ свършиха всичко това. Ама ние не сме от ГЕРБ. Та и ние се чудим има ли още кой да вЕрва на Борисов и неговата шайка. Към която е и хубостника - имотен далавераджия, за когото всъщност е и тази статия.

 55. 55 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#51] от "z_axis":

  "Пацо не е чист, както и много гербери."

  Няма "чисти" хора на тази планта. Всички сме грешни, всички допускаме грешки. Факт е, че "Пацо" някак стана НЕчист, сле като запорира сметки и имущество за почти 300 млн.
  Аз лично се учудвам/ но и някак ме кефи/, че е още жив!

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 56. 56 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Извинявайте, прав сте
  —цитат от коментар 54 на Един препатил


  Разбира се, че съм прав. Както се разбира и че ти си доста неумен. Именно порадиу туй си и десебилче, де. Буха-ха-ха...

 57. 57 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 775 Неутрално

  Не пожелавай на друг това което на теб е искаш да се случи . Това е пословична истина и ако интелигентността на тези вдигащи ръце в пленарна зала от ГЕРБ не надделее , то този Франкенщаин (КП КОНПИ) ,който сътвориха с цел разправа с партийните опоненти неминуемо ще застигне и тях.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 58. 58 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5865 Неутрално

  Пазарът се движи последователно...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 59. 59 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#51] от "z_axis":"Пацо не е чист, както и много гербери."Няма "чисти" хора на тази планта. Всички сме грешни, всички допускаме грешки!
  —цитат от коментар 55 на tolkoli


  Герберастите се лутат някъде между съветското "ама вий защо си биете негрите" и байганьовото "всички са маскари".

  И действително, като си представим образа на типичния гербер, това е именно смесица от комунист и бай ганьовец, какъвто е и самият им лидер.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 60. 60 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#53] от "КретенКилър":

  "Сигурен съм, че щеше да гласуваш за тях, ако не бях аз..."

  Гласувал съм преди за всички разновидности (без ДемБГ). Сега вече много трудно.
  И троловете определено имате негативно влияние. Говоря конкретно за антибългарски настроените чуждопоклонници - ти, либералтодъбоунсите, мунчовци, боянтаксировци, януарските тролове, лойковци и подобни. По една "случайност" сте все от ДемБГ и се радвате на всяка лоша новина за БГ. Освен това повтаряте "ганьовци", "територия", "кочина" за каквото и да става въпрос. Това е изключително отблъскващо държание. Отделно се манипулират гласовете от същите тролове. И все в посока опорните точки на ДемБГ.

 61. 61 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Факт е, че "Пацо" някак стана НЕчист, сле като запорира сметки и имущество за почти 300 млн.Аз лично се учудвам/ но и някак ме кефи/, че е още жив!
  —цитат от коментар 55 на tolkoli


  Ми не. Тераската я е пазарил преди тва. Земи да научиш кво е факт, ма.

  А тва какво запорирал и колко кой ти го каза?

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 62. 62 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#53] от "КретенКилър":"Сигурен съм, че щеше да гласуваш за тях, ако не бях аз..."Гласувал съм преди за всички разновидности (без ДемБГ). Сега вече много трудно.И троловете определено имате негативно влияние. Говоря конкретно за антибългарски настроените чуждопоклонници - ти, либералтодъбоунсите, мунчовци, боянтаксировци, януарските тролове, лойковци и подобни. По една "случайност" сте все от ДемБГ и се радвате на всяка лоша новина за БГ. Освен това повтаряте "ганьовци", "територия", "кочина" за каквото и да става въпрос. Това е изключително отблъскващо държание. Отделно се манипулират гласовете от същите тролове. И все в посока опорните точки на ДемБГ.
  —цитат от коментар 60 на z_axis


  Дефинирай "тролове".

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 63. 63 Профил на evpetra
  evpetra
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  До коментар [#23] от "Един препатил":

  "Вярно е. Бойко Борисов е завършил средното си образование в 78 училище в Банкя със златен медал. Защо и как е станало - не зная, но е така."

  Е, как, нали майка му е била учителка.

 64. 64 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 274 Неутрално

  "Как следващият шеф на КПКОНПИ може също да е с голяма тераса" ...

  !!! ???

  - Дневник определено ме карат да не мога да се позная. Хиля се на поразия и ми идват едни такива наум... :)

  - Ми тя Хохегерова е с "голяма тераса" ... Виж, за "терасата" на Поли Пунова нямам данни. :)
  А пък за "терасата" на следващият шеф на КПКОНПИ - хептен. Ама щом Поли казва сигурно технологиите за смяна на пола доста са напреднали... :)

 65. 65 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Как следващият шеф на КПКОНПИ може също да е с голяма тераса" ...!!! ???- Дневник определено ме карат да не мога да се позная. Хиля се на поразия и ми идват едни такива наум
  —цитат от коментар 64 на plebs


  Спокойно. По клиниките има и други като теб. Важното е да не ставате агресивни.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 66. 66 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Обаче едно не мога да разбера. Гербавия слугинаж хич ли няма против някои хора като Терасо да злоупотребяват с власт. Не ги ли дразни поне мъничко, че се вършат такива мошеничества. Или кво ли викат: неска той, утре аз. Човещинка. Човекът с власт може да злоупотребява с нея. Та нали властта е добродетел сама по себе си, ако ги питаш тях, а не какво я правиш.

  И сетне негодуват, че им викаме прости и долни. Ми че вие изпълнявате критериите от-до бе, нечестиви слуги на мафията и корупцията.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 67. 67 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 274 Весело

  До коментар [#55] от "tolkoli":

  Како, кога ще престанете с глупостите и лъжите - Комисията на Пацко е подала искове за запор (налагане на обезпечителни мерки) на имущество на Прокопиев на стойност 220 млн. лева и съда ОТХВЪРЛЯ ТОЗИ ИСК и налага запори за 12 млн . лева, като за останалата сума казва, че няма Преки доказателства,че е от престъпна дейност ... Какви 300 млн., какви 2 млрд. ?!?!?! :)))) А че Тони Балкони е като Пацо Терасаата - поредния елементарен далавераджия, облечен във власт :)))

  П.С.: Имам питане към рипортера/крейзи майк - пич, ти беше ли на протестите срещу избирането на ПееФски за шеф на ДАНС? Ако да - питането ми е - От кой момент феновете на ГЕРБ изживяхте катарзис и започнахте да харесвате ПееФски? Защото последната година Всяко важно законодателно предложение на ГЕРБ е подкрепено от ДПС, всяко предложение на ПееФски е подкрепено от ГЕРБ най-големите кредити от държавната банка ББР са за фирмите на Вълка и ПееФски, Очеизвадно е, че Бащицата играе в отбора на ПееФски. Вие, истински десните демократи, кога започнахте да харесвате ПееФски и защо се получи този катарзис при Вас? Благодаря предварително за отговора и от теб, и от другитефенове на ГЕРБ (вероятно всеки си има различна причина да харесва ВЕЧЕ ПееФски) :)))))))

 68. 68 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7416 Неутрално

  Ако изберат Славчев, да бяха оставили Пламен Георгиев, разлика няма.

 69. 69 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3927 Весело

  Ух, то няма кьорав неоцапан май?!

  klimentm
 70. 70 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1799 Неутрално

  До коментар [#50] от "Reporter US":

  Абе другарче, защо мислиш, че всеки който плюе ГЕРБ и БСП едновременно е точно от ДСБ? Айде ти като си почнал, кажи нещо за видния строител на партията ти Цв.Цв. Щото него го оплюха и от БСП и от ГЕРБ! А ти го защитаваше неуморно. Кажи сега ти ли сбърка или Светинята ББ, дето го разкара? Кажи нещичко и за една Фидосова и за други подобни...

 71. 71 Профил на espresso
  espresso
  Рейтинг: 274 Весело

  Снимка трепач. Дон Пацо ди Терассо и неговия консилиери Тони Балкони обсъждат как всичко да стане да си остане между свои, тихо, защото това си е "наша работа" - коза ностра. Не ти трябват филми.

  ГЕРБ - Граждани... Европейско... Развитие... - баси тъпия виц.
 72. 72 Профил на Клюводървец
  Клюводървец
  Рейтинг: 694 Любопитно

  Във всяка държава която е различна от путинова русия,когато държавата погне големите крадци,медиите на крадците са против Държавата.Пресен пример Гаргамел.

  Ръй! Ръй!
 73. 73 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1332 Неутрално

  А-а-аа, може и по-голяма! Токива тарикати се навъртяха там...

  Малинчо
 74. 74 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1420 Неутрално

  "главният прокурор засега е демонстрирал други амбиции"

  Тука е така - изпълняват се личните желания на тоз или онзи. Явно имат гоуеми заслуги

 75. 75 Профил на Умен и красив но не умнокрасив
  Умен и красив но не умнокрасив
  Рейтинг: 695 Неутрално

  С тераса или без тераса, запори явно няма да се вдигат.
  —цитат от коментар 3 на НеКой


  С тераса или без, с Главен прокурор или без, осъдени няма да има. Единственото сигурно е, че дружно ще плащаме обезщетения заради мафиотската ни власт. Това те радва, защото ще има и комат хляб за теб, а дай Боже, и тераса, нЕкой слънчев ден :)

  No Pain No Gain
 76. 76 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1629 Неутрално

  Ако избЕрат нЕкой от типа - крадецо вика дръжте крадецо, ще е по-интересно.
  —цитат от коментар 6 на 442

  Че те и шефа - Пацо Терасо и ВРИД -а Тони Балкони са от този тип. И не е като да е било безинтересно до сега.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK