"Да се оплачеш в МВР от тормоз и да лъснеш в жълт сайт"

Скрийншот от текст в ПИК, отразяващ тенис турнира "ПИК мастърс" през септември 2015 г., който беше спечелен... от Бойко Борисов. На снимката Борисов се здрависва с Недялко Недялков (собственик на ПИК)

© Скрийншот от ПИК

Скрийншот от текст в ПИК, отразяващ тенис турнира "ПИК мастърс" през септември 2015 г., който беше спечелен... от Бойко Борисов. На снимката Борисов се здрависва с Недялко Недялков (собственик на ПИК)"Дневник" събра реакциите на няколко журналисти по повод прекрачването на границите в журналистиката с публикуването на интимни снимки на приятелката на кандидата за кмет на София от "Демократична България". Публикуваме ги, защото акцентът вече не е само върху медията, която направи това, а и върху бездействието на разследващите органи - прокуратура, полиция, ГДБОП. Какво правят компетентните органи по разследването за изнудване и тормоз? Какво са направили досега и как снимките, които са им дадени от жалбоподателката, стигнаха до жълтия сайт?


Мирослав Иванов, журналист, в "Трансмедия":


Случаят с Игнатов и партньорката му е ново доказателство, че в България работи строен механизъм за профилиране на потенциално опасни за властта хора.
Да, част от работата на службите по цял свят е да бъдат създавани профили (досиета) на хора, които са обществено опасни. Това може да са хора, които са склонни към религиозно радикализиране, податливи са към влияние от терористични организации, участват в такива. Може да са свързани с разпространение на наркотици или така любимата на управляващите тема – контрабанда.


В случая обаче не става дума за такава работа на българските служби. Публична тайна е, че те от доста време са буквално приватизирани. Т.е. не работят в обществен, а в частен интерес. А частният интерес е прост – да се запази досегашната управляваща структура – официалната, както и дълбоката държава.


В изпълнение на тази задача са концентрирани всевъзможни държавни ресурси, лостове и механизми. Огромни ресурси.


Най-безпардонният, най-отвратителният и може би най-работещ механизъм е профилирането на потенциални противници на властта.


Казано най-просто – нерегламентираното следене, анализиране, събиране на всевъзможни сведения, документи и данни с потенциал да бъдат създадени "компромати". Веднъж набрани, тези данни са обект на анализ и намиране на слаба точка, през която потенциално опасният за властта субект да бъде неутрализиран. А след това са дистрибутирани през контролиран, близък до официалната власт и дълбоката държава медиен канал.


Емилия Милчева, журналист, в текст за "Дойче веле":


Жената е подала жалба в МВР, "следствието обаче остава без резултат", пише арх. Игнатов във "Фейсбук".


МВР дължи публичен отговор защо разследването е без резултат. А прокуратурата би следвало да се самосезира за разпространението на порнография - и не само. Издателят на ПИК Недялко Недялков намеква в свое писание, че най-вероятно бившият приятел е предоставил скандалните снимки. Работа на МВР е да научи истината от Недялков и да издири "приносителя" на снимките. След като екипите на МВР за кратко време успяха да разкрият двойното убийство край Негован, едва ли ще е толкова трудно да се установи самоличността на един интернет изнудвач.


Въпреки излятото възмущение никой освен Мая Манолова не обяви, че изключва микрофоните си за ПИК. За това призоваха в декларация над 25 медии и десетки журналисти, чийто брой продължава да расте. Във въпросната декларация те настояват политиците "да не легитимират подобни "медии", като им дават интервюта, канят техни представители на събитията си, плащат им за рекламни и PR кампании по време на избори".


Миролюба Бенатова, журналист, във "Фейсбук":


Да подадеш жалба в МВР за тормоз и изнудване и да видиш това, от което се оплакваш, в ПИК.


Ако прокуратурата се самосезира за разпространение на порнография, тази жена ще трябва да доказва, че не е тя, ако е тя, ще се гърчи под анализите на експертите по порнография, а темата ще се върти поне до изборите. Унижение по 1000. За жертвата.


Ако статията бъде свалена, това ще даде повод на силните на деня да искат "коректност" и неприкосновеност на личния живот за щяло и нещяло, като например незаконни тераси и лични асансьори. Тънък лед. Добро активно мероприятие.


Владимир Йончев, журналист, във "Фейсбук":


Въпросът сега е МВР ли е пратило на ПИК снимките или разочарованият любовник. Защото ако е първото, имаме нов казус.


Иван Бакалов, журналист, в e-vestnik:


Борисов веднага заяви, че не приема "чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам". Тази красива джентълменска и моралистична поза на премиера беше повторена в рамките на час и от Йорданка Фандъкова, подобно възмущение изразиха Тома Биков от ГЕРБ, герберската тв "Европа" и др.


Има нещо необяснимо в тези изявления – защо гербаджии твърдят няколко часа след публикуването на снимките, че те са "лични снимки на едно момиче"? Откъде са знаели, че са истински? До вчера нямаше никакво потвърждение или обяснение какви са скандалните снимки на приятелката на кандидат-кмета на "Демократична България" и как са се появили на бял свят, за да ги публикува ПИК. На снимките се вижда по-младо момиче от приятелката на кандидат-кмета арх. Игнатов и не е сигурно дали е тя на тях. И предвид авторитета на сайта, докато няма потвърждение за такива снимки, никой не се произнася за тях като автентични. Но Борисов ги приема за истински веднага след публикацията. Излиза, че Борисов, Фандъкова и др. гербаджии предварително са знаели, че това са автентични снимки.


Едва вчера снимките получиха официално потвърждение – правени са преди 10 години, тогавашният приятел на момичето е започнал да я шантажира с тях, след като са се разделили. Тя се е оплакала в полицията, от което не е последвало нищо. Сега излизат на бял свят предизборно. Но как?


Невъзможно е от сайта ПИК да са попаднали случайно на тези няколко снимки сред милионите други снимки в порносайтове. Някой им ги е дал. Има две възможности кой го е направил.


Едната е снимките да ги е дал изоставеният отмъстителен бивш приятел на момичето отпреди 10 години.
Другата е да ги е подал някой от полицията. Преди години жертвата е писала жалба в полицията, посочила е извършителя и с какви снимки я шантажира. Преписката е потънала някъде в архив, докато някой не се е сетил да я извади в подходящ момент.


Възмутените декларации на медии са известно преиграване и придават прекалено голямо значение на този сайт като някаква медия. В e-vestnik щяхме да се присъединим към тях, ако по този повод не се бяха включили с крокодилски сълзи и някои издания, които иначе безсрамно практикуват политическа порнография и проституция.


Ивет Добромирова, журналист, в текст за "Терминал 3":


Най-големият шок всъщност би трябвало да бъде изнасилването в публичното пространство, на което станахме свидетели. Това също е естествено продължание на всички "за" и "против" Истанбулската конвенция, Стратегията за детето, #MeToo, правото на аборт и накрая, но не последно място – ролята и мястото на жената в нашето недоразвито общество.


Това не е нищо друго освен изнасилване в публичното пространство. И това деяние трябва да бъде криминализирано по същия начин, както това е направено с физическото посегателство срещу личността. Жертви на такова изнасилване са и мъже. Познаваме достатъчно и такива примери.


Изнасилването в публичното пространство трябва да бъде криминализирано. Хвърлям ръкавицата към всички политици да инициират изменения в Наказателния кодекс, които да преследват и наказват собствениците на интернет сайтове, печатни издания, отговорните редактори и редактора на деня и всички, които са замесени и носят отговорност за публикуването на материали – снимки и текстове, които реално нарушават интимния, личен живот с очевидна цел за публична дискредитация.


Предлагам да се направи генерален преглед и драстични промени в законодателството, което третира търсенето на отговорност за неверни и клеветнически публикации и да се вдигне рязко границата на обезщетенията в тези случаи, както и да се задължават нарушителите да изтрият всяка следа от тях в интернет (защото нали не забравяте, че Google е вечен).


Другият основен проблем, поради който се случва това, е, че към момента потърпевшите стават жертви на всички възможни нива:


1. Със самите публикации, които ги клеветят и злепоставят в обществото и пред близките им.


2. В момента, в който решат да си потърсят правата в съда, те се сблъскват с мудно правораздаване, свободно тълкуване и интерпретации от страна на съда (в моя случай една съдийка бе написала в решението си "че да си любовница на президента не е обида").


3. Абсурдно малките обезщетения, неотносими на фона на щетите, които са нанесени – нито като нанесена обида, нито като нанесена щета върху публичния образ и последствията от това, нито като загубено време в преследване на адекватно наказание в съда, нито като превенция за съответната медия да не го прави в бъдеще и накрая, но не последно място:


4. Когато най-накрая се стигне до присъждане на дори и тези неадекватни за размера на щетите обезщетения, рязко се оказва, че въпросните медии са вече фантоми и нямат нито редакционен адрес, нито собственици, които да бъдат потърсени от съответните органи, за да изпълнят решението на съда.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (124)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4141 Неутрално

  Няма да има отговор. Всичко е ясно за всеки прочел повече от една книга.
  Хайде гробарите бързо на амбразурата че бият вашите !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на today
  today
  Рейтинг: 804 Неутрално

  В Булгаристан е така, всичко е по съветски модел. Който не е с башицата е против него, и следва да бъде наказан по всякакви възможни начини.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 4. 4 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4211 Неутрално

  На това му се казва

  ОВПУТЯВАНЕ

  България се превръща в лошо копие на ЧЕКИСТКА русия.

  С всичките мурафети за изнудване, рекет, компромати....

  и прочее от АРСЕНАЛА НА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА и КГБейщината...

 5. 5
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 6. 6 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8169 Любопитно

  Не разбрах откъде МВР има снимките, момата ги е приложила към жалбата си ли ?
  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  [email protected]
 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#7] от "SSS":

  Герб не я е съблякъл и снимал, нали?
  Нито пък аз имам нещо общо с Герб.
  Но на теб такава опорка ти харесва, нема лошо, вервай си.

 9. 9 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 531 Неутрално

  (П)еевски (И)ска да (К)аже - ПИК!!!
  Ако някой все още не е разбрал #КОЙ клати държавата. Друг е въпросът, защо населяващите държавата позволяват да бъдат клатени.

 10. До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  На коя амбразура да застана кмете, аз съм върл русофоб, комунист, а следователно и гробар :)
  В ГРОБ всички са като мен - върли русофоби и комуняги :)

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 11. 11 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4141 Неутрално

  До коментар [#6] от "karabastun":

  Да. Като доказателство към жалбата.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 12. 12 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4141 Весело

  До коментар [#10] от "Ат Советцкое Информ Бюро ГАВАРИТ МАСКВА":

  Колко книги си прочел ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 13. 13 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8169 Весело

  До коментар [#11] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Значи не само е палава и красива, а и умна :)
  Евалла - бая са се посмяли от районното :)

  [email protected]
 14. 14 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Дневник, ако сте решили да закопаете кандидатурата на Игнатов, просто го кажете в прав текст, подкрепете Манолова в прав текст и карайте нататък.
  Егати гнусотиите.
  Няма една дума от Игнатов като кандидат за кмет, една теза, пък макар и спорна, само стонове, въздишки и съчувствено цъкане с език.
  Не знам какво си въобразявате, но това е отвратително.

  Доброто е заразно
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на gwe49620445
  gwe49620445
  Рейтинг: 9 Неутрално

  До коментар [#7] от "SSS":Герб не я е съблякъл и снимал, нали?Нито пък аз имам нещо общо с Герб.Но на теб такава опорка ти харесва, нема лошо, вервай си.
  —цитат от коментар 8 на НеКой


  Не е ГЕРБ.
  Путин я е снимал ! И после е изпратил снимките на ПИК.

 17. 17 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 42 Любопитно

  Може би Дневникъ е мноо по дискретен от Пикъ!?
  Аз тук никога не съм видел да се плюе по некой!Особено умиление предизвикват препечатките на Дойчо Велев.

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 18. 18 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#16] от "gwe49620445":

  И Тръмп и Тръмп. И двамата членуват в кръжок Млад фотограф...

 19. 19 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3244 Неутрално

  ПИК е агенция на Делян Пеевски. Делян Пеевски иска да дискредитира Борислав Игнатов. От което могат да спечелят Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Изводът се натрапва от само себе си: Независимо дали ще гласувате за Фандъкова или Манолова все ще получите Пеевски - не го правете.

 20. 20 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 910 Любопитно

  почти е сигурно че зад тази свинщина стои герб ,остриетата на шайката са с постоянно присъствие в пик ,а и недялко е безумно влюбен в баце . Един антисистемен играч като Игнатов е лесна мишена и ще бъде атакуван по всякакъв начин от всякакви нищожества

 21. 21 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 42 Разстроено

  [quote#16:"gwe49620445"][/quote]

  Путин ще да е,снимал е с фотоапарат "Смяна 8"!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 22. 22 Профил на mck53620759
  mck53620759
  Рейтинг: 5 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":

  За "нормално мислещ човек", задаваш въпроси, на които в статията има отговори. Дневник са заявили кого са цитирали. Също така вярваш на парцала, който от години омаскарява хора като Георги Парцалев, Стефан Данаилов и др. Като са взели снимките от порносайт, Пик показаха ли източник? Явно за "нормално мислещ човек" като тебе е нормално, медията-защитник на статуквото да се рови в личния живот на хората за да компроментира политици. Недялко Недялков от години омаскарява хора и опростачва населението. Тази реакция даже е закъсняла.

 23. 23 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#20] от "Stewie":

  Коя свинщина?
  Значи за вас беше нормално ТАД ГРУП да хакнат 5 милиона българи, но сега не е нормално да се публикуват снимките на една самопубликувала са годеница на ваш кандидат кмет?

 24. 24 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8169 Весело

  До коментар [#14] от "АзКлавдия":

  ''Горкото момче, горкото момче - нека всички да го подкрепим в тежък за него момент и да го изберем за кмет на София, че като не може да се оправи с приятелката си, барем да оправи столицата '' - трябва да е реакцията :)

  [email protected]
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 910 Любопитно

  публикуването на лични ,интимни снимки в една от медиите на властта, с цел компрометиране на политически противник е СВИНЩИНА ,невероятна свинщина ...ама вий милиционерите няма как да го разберете това

 28. 28 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Кафевите може би настъпиха мотиката тоя път, в смисъл такъв, че вече политиците ще ги е страх ачик да им дават пари и кранчето им може да секне. Поне част.

  Кой, обаче, ще спре тукашните НЕдялковци? Да, говоря за форума на Дневник, който се е превърнал в най-голямата платформа от тоя формат за пропаганда В ПОЛЗА на клиентелистко-феодалното статукво от Путинов тип и ПРОТИВ всички негови критици, от водещи политици, до обикновени симпатизанти.

  Докога Дневник ще търпи тези съмишленици на НЕдялко, негови близнаци по достойнство и акъл, превзели форума и агресивно атакуващи всеки поддръжник на малкото демократични сили с фалшификации, лъжи или обикновено профанизиране на дискусията с несвързани клишета и алабализми? Хубаво, айде, мен ме банвате за това, че казвам на кретена "кретен" и на глупака "глупак". А какво правите с изметта, която е много по-вулгарна, рушаща дискусии чрез профанизация, лъжи и мантри, и която целенасочено троли с цел размиване на критерии и авторитети. Щото за толкова години вече трябва да ви е ясно, че положението не става по-добре в тоя форум. По-зле става. Поради мащаба на този форум, вие сте най-голямата про-правителствена, анти-демократична платформа в България след Фейсбук. Ясно ми е, че кликовете от рефреш бутона са сладки, но помислете малко и за обществото и реномето на медията, все пак. От няколко години, редакционната ви политика на обективност към всяка политическа сила, критичност към правителството, про-евроатлантизъм, про-ЕС, е в абсолютен разрез с това, което се разразява във форума и вие не правите нищо.

  Предлагам ви едно от следните две решения на проблема с тукашните НЕдялковци:

  1. Просто баннете завинаги лаладжиите, които нямат за цел някаква дискусия, а просто да изсипят някаква опорна точка, лансирана от НЕдялко и себеподобните му.

  Почнат ли да говорят за "умнокрасивци", "Рада Дълбоката", "Бойкикев", "Прокопи", "Сорос" и т.н., това са хора, които нямат за цел да завържат дискусия, това са хора, които искат да лансират про-правителствена, анти-демократична пропаганда. Вечен бан, веднага.

  Ако искате, баннете и мен, ако смятате, че съм зловреден за дискусиите, но махнете акаунти с никове като неКой, Гербер, karabastun, yanne, Дон Кихот, Непукистка, saint of me, faeton, gozambo и тем подобни тролове, които нямат за цел да направят някакво твърдение по темата или да стартират дискусия, а да постнат абсолютно едно и също нещо, независимо от темата: "умнокрасивците" са лоши, смешни, жалки и ... толкоз.

  Е, да - ще ви обвинят в какво ли не, но какво от това? Нима вече не ви обвиняват в каквото им падне: в цензура, в подчинение на Прокопиев, в "грантаджийство", във фалшификация на плюс-минусите. Дневник, те не ви харесват (както постоянно ви напомнят) не ви и четат даже.

  Ако изритате тях - самоцелните провокатори, навъртащи се тук не защото ценят медията, а защото знаят, че тук е единственото средище измежду новинарските сайтове, където се събират привърженици на демократичните сили, то тонът във форума сам ще се нормализира, повярвайте ми.

  2. Ако 1. ви се струва прекалено радикално и недемократично, просто ЗАКРИЙТЕ форума. Това е най-логичното и най-ефективното решения за да се неутрализират местните НЕдялковци. Както казва Нойзи, "Не може и най-обикновеният плебей, и проф. Цочо Бояджиев да имат еднакъв достъп до медия. Просто не може"

  Вижте световни медии като CNN, NPR: те закриха форумите си от тоя формат и минаха изцяло на формат социални медии. Искаш нещо да коментираш - направи го от профила си във ФБ, Туитър, и т.н. под техния пост/туит в съответната социална медия. Пак ще има тролове, но излизането от анонимност ще е най-ефикасния отвес за това докъде да залиташ в крайности.

  Неслучайно повечето западни медии вече преоцениха отношението си към този тип форуми, защото осъзнаха, че анонимния форум не може да се превърне в нещо повече от плацдарм за всякакви екстремисти, фанатици или платени тролове. Разбира се, въпросните може да използват и социалните медии за целта, но сегашният формат е много по-стимулиращ.

  В заключение, вижте коментарите под тая статиите относно случая: дори и най-гнусното деяние, осъдено от кажи-речи всички, тук събира толкова адвокати. Кога стана така, Дневник? Трябва нещо да се направи.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 29. 29 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#27] от "Stewie":

  Интимните снимки не включват порно. И не се самопубликуват.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#28] от "КретенКилър":

  Викай Ленин направо, да гърми от Аврора и вземайте властта.
  Какво тук значи някаква си демокрация и свобода на словото...

 32. 32 Профил на stanchopansa
  stanchopansa
  Рейтинг: 510 Неутрално

  Кой ви ги пише такива пропагандни текстове".
  —цитат от коментар 5 на НеКой


  Ти май въобще не си прочел статията. Текстовете са написани от журналисти от различни медии. А правото на личен живот е защитено от закона. Публикуването на подобни снимки е нарушение както на конституцията - Чл. 32.(1), така и на Закона за Радиото и Телевизията - Чл. 16. (1). А сигурно и на други закони. Ако разбираш някоя и друга дума Български, отвъд селски речник, те съветвам да прочетеш какво пише там. Това че някой ти плаща да пишеш глупости в коментарите не означава, че не можеш и да научиш нещо полезно.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1189 Любопитно

  Разбрахме, че дамата е наивна и инфантилна жертва на лошия си късмет, нооо горе са се изказали журналисти, които по цял ден се ровят в л... калта, нима и те са така нежни и неразбиращи?

 36. 36 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#14] от "АзКлавдия":

  Нещо по темата за кафявите гербави медии имаш ли да споделиш? Защото това е темата.

 37. 37 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#32] от "stanchopansa":

  От различни медии, ама обединени от една кауза.
  Внимателно ги прочетох кои са, само Бакалов е по-неутрален, но той пък никак не харесва Борисов, така че затова е по-краен.
  Иначе и на мен не ми се слушат реклами на кондоми и вибратори по телевизиите, ама нали точно вие искате пълна свобода на словото...

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Весело

  До коментар [#28] от "КретенКилър":

  Аз съм още по-смела: да баннат всички освен теб и да не закриват форума, а да го направят задължителен, като вогонска поезия.

  Доброто е заразно
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  До коментар [#33] от "Славчо Рапона":
  Личните снимки се4 правят доброволно, но това не ги праву публично достояние. Жена ти се е.е с теб доброволно, но това дава ли ми право да пускщам в Интернет как го прави?!

 42. 42 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#41] от "авторът":

  Защо се е снимала в такава поза, ако не смята да ги публикува?
  За да си ги разглежда сама ли?

 43. 43 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  Опряхте до на гранц "достоверната" информация, или пробвахте през тази регистрация как се приема подобна инфантилщина? Да участваш в сцена с два артикула и фотограф и да се изненадаш, че може да се появи в интернет?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Обърнете внимание, че никъде другаде не се пише вече по този въпрос, само в Дневник и КлубЗ!
  Дето се вика, с такива приятели не ти трябват врагове.

  Доброто е заразно
 46. 46 Профил на sturmgewehr
  sturmgewehr
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Дневник,никой не е "дал" снимките на ПИК.Те са качени преди повече от година в световноизвестен порносайт,оттам дявол знае накъде са плъзнали из Интернет.Момичето е подало жалба в МВР,но те едва ли са можели да направят нещо.Подобни сайтове са регистрирани обикновено на някакви острови на майната си,с неясни собственици и т.н.Пълно е с такива клипове,участниците в тях едва ли горят от желание цял свят да ги гледа,но нищо не може да се направи.Не става МВР да им звъннат и да им кажат -"Вижте сега,Йорданка е разстроена,махнете снимките,ако обичате".Пълно е и с джихадистки сайтове,където има хиляди клипове с екзекуции.И тях не могат да махнат.Достатъчно е било някой просто да се обади в ПИК и да им даде съответния линк.Всички коментиращи и осъждащи постъпката би трябвало добре да го знаят.Все пак сме 2019,не 1965.И,Дневник,спрете се вече !

 47. 47 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 947 Неутрално

  До коментар [#3] от "today":

  Бащицата е слаб и зависим от кого ли не, а зад гърба му други си вкарват гестаповски главен прокурор

 48. 48 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1902 Неутрално

  Самите журналисти преди време се бориха със зъби и нокти да бъдат ненаказуеми...Сега изведнъж искат наказание за техни колеги...
  Кой определ;я къде е границата между престъпление и липсата на такова в журналистиката? Май само и единствено самите журналисти. Т. е. "Все дозволено".
  Най-голямата глупост беше да не може да се осъди журналист. Все едно не са грешни хора и не грешат. Не може да има власт без никакъв контрол. Не може законите да не важат за определени хора. И не може да се надяваме само самите тези хора (журналисти) сами да се изобличават.

  Анатема на комунизма!
 49. 49 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#45] от "АзКлавдия":

  Точно.
  И виж как си противоречат.
  В предишната статия Игнатов, който не чухме какво мисли относно подобряването на средата в София, каза че е била излъгана от човек, който обича. Сега пък ПИК е виновен.
  Ма то в порносайтовете е пълно с такива снимки, публикуват ги и западни медии.
  Въпросът е, че ако имаш миналото на златките и после решиш да се правиш или да ставаш сериозен човек, е доста трудна задача.
  Направо невъзможна.

 50. 50 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1351 Неутрално

  При всички положения случаят е озключително грозен. Дори да не става въпрос за жена свързана с политик, пак е грозно!

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 51. 51 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2938 Неутрално

  Предозиране :)

  Доколкото разбирам снимките са доста стари. Жалбата и тя сигурно е стара. Едва ли е от преди 2 седмици.

  Отделно всички са знаели какви ги върши мацката. Видели са я в публичното пространство и айде да пускаме стари снимки. :)

 52. 52 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#44] от "АзКлавдия":

  Не се прави на ударена и не измествай фокуса на темата. А именно - нормално ли е правителството и ГЕРБ да финансират кални медии които публикуват подобни снимки с цел да ударят политически противници на Баце. Темата не е за вибратори или дори дали е редно да се публикуват подобни снимки. Темата е защо Баце участва във финансирането на подобни парцали.

 53. 53 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Това, което се случва ежедневно в този форум е пълен абсурд, на фона на редакционната политика.

  От една страна, Дневник е про-евроатлантическа, демократична медия, една от малкото, която си позволява да помества материали неудобни за властта, както и материали от сериозни наши и чужди анализатори. От друга, форумът е наводнен с противници на такъв вид редакционна политика. Това просто не е нормално!

  Нека крайно-десните и крайно влюбените в Борисов да си ходят в специализираните издания, които поддържат съответната редакционна политика. В противен случай не се получава форум, получава се тролиада. Не може редакционната политика да е такава а форумът да е толкова диспропорционално зареден другояче идеологически. Това не е естедтвено.

  Поводът да пиша това точно тук е именно случаят "годеницата на Игнатов", защото той доказа, че каквато и да е гнусотия пак ще бъде ревностно защитавана от тукашните тролове. Не може така, Дневник. Това не е форум, това е сбирка на социопати.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. До коментар [#12] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Синовете на великата мечка до заглавието :)

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 56. 56 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2938 Неутрално

  До коментар [#53] от "КретенКилър":

  Виж сега - аз ПИК не чета. Ако Дневник и няква тъпа асоциация на журналистите не бяха раздухали случая нито щях да разбера кой е тоя Игнатов, нито коя е тая приятелката му.

  Освен това - това се нарича Свобода на словото. И аз съм твърдо за нея.

  Щом някоя медия е видяла голи снимки на жената на някъв кандидат за кмет има пълното право да ги публикува. Вече всеки да си прави сам изводите как тези снимки са се озовали там. Още повече в случая нямаме изнудване, нямаме капан (като на оня министър в Австрия с подкупите). Имаме ровене в мръсното бельо на някакви хора. Аз не си правя никакви изводи за човека по това. Но и не искам медиите да се самоцензурират.

 57. 57 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Обърнете внимание, че никъде другаде не се пише вече по този въпрос, само в Дневник и КлубЗ.
  —цитат от коментар 45 на АзКлавдия


  Защо най-накрая не се насочиш към "никъде другаде" и не спреш да тролиш под медия, чиято редакционна политика очевидно не харесваш?

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на kashpirovska
  kashpirovska
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Дневникари, прочетох заглавието и ми стана ясно за какво ще се мрънка в "статията". Затова не я прочетох!
  Абе вие кого всъщност подкрепяте: Манолова или Игнатов?! Или нарочно се сополивите лицемерно по въпроса с някакви си снимки?
  Наистина дъно за вас няма,убеждавам се в това всекидневно...

  Дневник-токсичният сайт
 60. 60 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  А къде ли беше морала и стандарта журналистически, когато през гранц и ко се пробутваха нелепиците за "златен дъжд",коремчета на момченца ....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 61. 61 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3046 Неутрално

  До коментар [#46] от "sturmgewehr":

  Така е, но някои не искат да вденат за очевидни неща.

 62. 62 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1570 Неутрално

  Аахаха ама милиционерите ли са светнали ПИК , ще умра от смях .Сто процента от там е инфото . Снимките специално , мисля дори и аз съм ги мяркал в хамстера .Но посмъртно не бих ги свързал с някого, конкретно. Ония просто са им подшушнали - я преровете два-три саита и се оглеждайте за физиономията на еди кого си .
  Хамстерът гъмжи от домашноаматьорски творби . Къде с скрити лица , къде не . Удивително е , колко много хора имат желание да се разхвърлят пред публика.

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 63. 63 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 1849 Весело

  Стюпида май е излязъл на революционната барикада и громи вразите на прогресивната революция с манифести! Венсеремос, другарю! :D

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 64. 64 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 42 Разстроено

  Това, което се случва ежедневно в този форум е пълен абсурд, на фона на редакционната политика.От една страна, Дневник е про-евроатлантическа, демократична медия, една от малкото, която си позволява да помества материали неудобни за властта, както и материали от сериозни наши и чужди анализатори. От друга, форумът е наводнен с противници на такъв вид редакционна политика. Това просто не е нормално! Нека крайно-десните и крайно влюбените в Борисов да си ходят в специализираните издания, които поддържат съответната редакционна политика. В противен случай не се получава форум, получава се тролиада. Не може редакционната политика да е такава а форумът да е толкова диспропорционално зареден другояче идеологически. Това не е естедтвено.Поводът да пиша това точно тук е именно случаят "годеницата на Игнатов", защото той доказа, че каквато и да е гнусотия пак ще бъде ревностно защитавана от тукашните тролове. Не може така, Дневник. Това не е форум, това е сбирка на социопати.
  —цитат от коментар 53 на КретенКилър


  ++++
  Напъно си права килърке!
  Тук требе да остане само един елитарен кръг-20 либерали с по 10 ника!По цял ден да се критикува Расия, Путин и всичко което е по наляво от ултра лилаво десното!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 65. 65
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 66. 66 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Весело

  До коментар [#52] от "Големи яйца:)":

  Въобще не е това темата.
  Баце ти като се тътрузи на форумите на Капитал с половин правителство, нищо не казваш за опасна близост, а?
  Тъй че остави Баце си и гледай някак да продължи тази кампания, без "дигитализация" и "онлайн присъствие "да звучат смешно.

  Доброто е заразно
 67. 67 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5484 Неутрално

  Затова трябва като в в английския случай
  https://en.wikipedia.org/wiki/News_of_the_World
  Закриване и изплащане на обезщетения. Веднага.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 68. 68 Профил на Noise
  Noise
  Рейтинг: 279 Весело

  До коментар [#63] от "Тюфлекчия":

  Тва вчера го постна и явно е решил, че е върхът на творческата му кариера и е редно да го постне и днес..Мамин сладък болшевик.

  Sutor, Ne Supra Crepidam!
 69. 69 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#57] от "КретенКилър":Защото не желая бе, сладък. Болшевиче разпалено то!
  —цитат от коментар 65 на АзКлавдия


  Да бе, видно е, че не желаеш. Това го знам. Предполагаше се, че ще обясниш и ЗАЩО не желаеш, след като толкова не ти харесва Дневник. Това, разбира се, ако дискусията ни бе между два разумни индивида, а не между разумен човек и класически интернет трол. Защото това е интернер тролът: ходи на места, където знае, че мненията са различни от неговото, за да се заяжда с хората. Платените тролове са башка.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 70. 70 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дневник,никой не е "дал" снимките на ПИК.Те са качени преди повече от година в световноизвестен порносайт,оттам дявол знае накъде са плъзнали из Интернет. !
  —цитат от коментар 46 на sturmgewehr


  Бе вие така и ли не разбрахте, че не е това проблемът?

  Абе хора: толкова уважавани и неуважавани медии, обшественици, асоциация на журналистите ви казва, че тва не е ОК. Фандъкова ви каза, сам Борисов ви каза. Обаче вие чакахте баш го*нян Недялко да се изкаже и баш неговото мнение приехте, при наличието на толкова авторитети, които казват обратното.

  Защо?

  Ами явно сте недялковци.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 71. 71 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#69] от "КретенКилър":


  Може да имам приятели във форума, а може и просто да съм задръстена носталгичка, която се надява дневник един ден отново да стане това, което беше някога!
  Ясно?

  Доброто е заразно
 72. 72 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#70] от "КретенКилър":

  Аз, бидейки древна, мога да ти кажа, че бях отвратена още през 1998, когато размятаха по медиите една синя рокля на една Моника и правеха за резил американски президент.
  Оттогава размятат какво ли не, това е положението.

  Доброто е заразно
 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  Аз не мога да разбера какво очакват от МВР - шантажирал я бил и го била посочила - и кво? Той тоя може да има 52 копия на всяка от снимките на различни източници. Въобразява ли си някой, че електронно съдържание може да бъде окончателно и безвъзвратно затрито??? Ще му изземат това-онова, но никога не могат да са сигурни (ако и да са иззели нещо) че няма копия на снимките, а да се твърди, че е възмножно е налудничаво. Веднъж в интернет - завинаги в интернет. Неизтриваемо, проследимо, безсмъртно...

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 75. 75 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 10 Неутрално

  До коментар [#20] от "Stewie":Коя свинщина?Значи за вас беше нормално ТАД ГРУП да хакнат 5 милиона българи, но сега не е нормално да се публикуват снимките на една самопубликувала са годеница на ваш кандидат кмет?
  —цитат от коментар 23 на НеКой


  като начало, тая, че си се родил след зачеване в анус

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 76. 76 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 483 Неутрално

  "в моя случай една съдийка бе написала в решението си "че да си любовница на президента не е обида" - ми не е обида. Ако обаче си търсила защита от клевета, тогава пък няма да е клевета ако е истина. Та подозирам, искала си защита от обида, за да избегнеш разобличаването. Правилно съдията, която неправилно наричаш съдийка, тъй като пола в случая няма значение, ти е рекла, че да си любовница не е обида. Сега, ако някой те нарече курвата на президента, това е друга работа.

 77. 77 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  И как точно Баце е участвал във финансиране на "подобни парцали" ?. Само да напомня че ПИК и подобни жълти медии се финансират от читателите си
  —цитат от коментар 58 на m17


  тц, от правителството и ГЕРБ. и явно и прикрито

  Vernam Cipher
 78. 78 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3046 Весело

  До коментар [#69] от "КретенКилър":

  Някои живеят с мисълта, че останалите им дължат някакви обяснения...

 79. 79 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1496 Неутрално

  Изпълнението е брутално - ПИК защити името си - заслужена емблема на кафявото в този занаят.
  Въпреки това, има два най-прости въпроса, на които, отговорите са също толкова прости и самоподразбиращи се:
  1. Трябва ли Б. Игнатов да изостави тази жена в този момент? Не! За всеки, който не само се прави, а действително си е мъж, такава дилема въобще не може да стои. (трябва никога да съм нямал майка, трябва да съм нямал приятелка, трябва никога да не съм общувал с жена, за да съществува някакво мислене по въпроса).
  2. Трябва ли Б. Игнатов да се откаже от кандидатурата си. Не! Обратното ще значи, че прасетата са си постигнали целта. (има една аксиома за случая: С терористи не се преговаря)

  -----
  Игнатов и приятелката сигурно си казват: Лесно ви е да говорите отстрани, не знаете какво ни е. Сигурно е така, но точно затова - ние, които нямаме лична емоционална ангажираност по случая (дори не съм и софиянец), най-ясно виждаме постановката на проблема...

 80. 80 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":

  Герберастията пуска некви снимки, после ние сме били отблъсквали хората😁

  Герберастки трол в целата му красота. Па и снимките били гнусни... Ми като сте свикнали само на мъжка ласка...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 81. 81 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 964 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":

  Да бе, и под снимките в този сайт тя се е подписала с истинското й име, да знаеш. И хоп, понеже идват избори, някой потърсил името й в интернет (оправен недялко), и гледай на какво попаднал.

 82. 82 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7378 Неутрално

  Милиционери, какво да ги правиш, Нищо ,че сега се наричат полицаи. Те си останаха милиционери.

 83. 83 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#58] от "m17":

  Ми ей така участва бе, неадекватник!
  https://pik.bg/images/Договори ИЗБОРИ 2019_26.05.pdf?fbclid=IwAR2TYhitAUu2jipQrKDHj9tFC-ezbaoOzvYPaZsX2g4C06RiaFCx3Rvz_jE

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 84. 84 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3066 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Добре дошел кмете. Моите поздравления за статията ви миналия месец срещу АЕЦ Белене. Този ТЕЦ според мене няма бъдеще, защото бъдещето на всички топло-произвеждащи машини е до 2040-2045г. А един ТЕЦ е много мощен генератор на топлина. Време е да се потърси отговорност от тези които са поръчали двата реактора. А сега по темата. Това да е обица на ухото за всеки мераклия да стане публична личност, защото такива неща, с публични личности, като интимни снимки се правят и са правени и показвани по цял свят, няма ние Българите да откриваме топлата вода, нали. Та който иска да става публична личност трябва да се самоогледа под лупа. И ако види нещо скандално свързано с него, моят съвет е по добре да се откаже от мерака си, защото скритият скандал рано или късно ще лъсне

 85. 85 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2938 Неутрално

  Затова трябва като в в английския случайhttps://en.wikipedia.org/wiki/News_of_the_World Закриване и изплащане на обезщетения. Веднага.
  —цитат от коментар 67 на penetrating


  Само дето случаите са доста различни, но карай. Умно-красивите не правите разлика явно. :)

 86. 86 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#84] от "сидер":

  Гледам, и не виждам некъв проблем с личността на Игнатов. Ти?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 87. 87 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2938 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":Да бе, и под снимките в този сайт тя се е подписала с истинското й име, да знаеш. И хоп, понеже идват избори, някой потърсил името й в интернет (оправен недялко), и гледай на какво попаднал.
  —цитат от коментар 81 на truly


  Не, но лицето и се вижда. :)

  Отделно сайтът се посещава от доста българи. Има си българска секция. И някой който е лъскал на нейните снимки, щото са били качени отдавна я е видял до кандидата за кмет и се е сетил, че е лъскал на нейни снимки и хоп скандала е готов. :)

 88. 88 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 955 Любопитно

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  "Жената е подала жалба в МВР, "следствието обаче остава без резултат", пише арх. Игнатов във "Фейсбук"."
  А защо не напише и къде ,на кой ,на коя дата е подала тая жалба ?
  Игнатов ,ако не ги каже тези неща ,излиза ,че лъже и то лъже ,като небръснат плешив циганин лъже
  Друг е и въпроса пък ако си приказва така ,дали юристите от МВР няма да го съдят за клевета
  А по въпроса ,че бившия на Данчето дето бил правил снимките, я изнудвал, е да му каже името ,това е престъпление или Данчето ,не може да си спомни кой от всичките е фотографа

  гошо
 89. 89 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3066 Неутрално

  ,,....Жената е подала жалба в МВР,...,,

  Такаа, жената била подала жалба. Ма тази жена, не знае ли, или вие не знаете, че жалбата се номерира и прелият жалбата издава документ в който е вписан входящият номер на жалбата. Аз например си пазя от четиридесет години бланки с входящи номера на мои молби до разни места

 90. 90 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 990 Неутрално

  Боклуци бивши колеги на сикаджията са ровили из масивите на МВР за информация за кандидати и техни близки в София, изкочила е жалбата и те доволно са потрили мазните си ръчички. Града има над 1 000 000 000 лв. бюджет и гербаджиите кръв ще серат, но такъв келепир лесно няма да изтърват. За да ударят по Манолова започват да го играят защитници на националния интерес и борци с имперска Русия- декларацията за изложбата и ареста на онзи от движение ,,Русофили". Ето ги комунистите, ние сме десните. Ами не сте десните, и вие сте комунисти но от по-долнопробните, по-тъпите, по-некадърните. В БКП е събран измета на България, в ГЕРБ е събран измета на БКП.

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 91. 91 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 451 Неутрално

  До коментар [#27] от "Stewie":Пич, публикуването на снимките в пълният им блясък е от преди една година, в американски порносайт, който също е електронна медия. Престани с глупавите опорки, че ставате смешни.
  —цитат от коментар 30 на oliverstone


  Пич ,снимките са публикувани без съгласието на потърпевшата и доколкото се разбира с цел рекет от бившето й гадже .Имало е и жалба до МВР но следствените органи както винаги, не са си свършили работата.Та сега следва въпроса откъде ПИК има инфото.От техен служител посещаващ подобни сайтове или от следствените органи които се знае ,че са свързани с ПИК ,БЛИТЦ и още няколко поправителствени издания.Що Недялко не излезе и ни разкаже как и КОЙ им е дал инфото?

 92. 92 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3066 Неутрално

  До коментар [#77] от "Дедо Лойко":

  Ей на лъсна снимка на Бойко през 2015 година как са здрависва със собственика на ПИК, явно доказателство за тайната помощ която Бойко оказва на ПИК

 93. 93 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 406 Неутрално

  Когато едни снимки се въргалят в интернет рано или късно ще излязат наяве и това няма как да е проблем на Недялко или Пик, защото те си копаят в тяхната нива и нито са изфабрикували тези снимки, нито са ги публикували първи. Да не говорим и че от кумова срама поне са закрили срамните части на госпожицата, което не е така в порносайта.
  Много е смешно да се говори за вина на полицията, защото тази преписка ако изобщо я има някъде, няма как да не е прекратена отдавна, поради простата причина, че полицаят от н-ското софийско районно, нито има капацитет, нито има правна възможност да търси отговорност от американския сайт, че в него са публикувани тези снимки и още по.малко да изисква информация кой, аджеба ги е предоставил. Как Недялко ще знае кой точно полицай и в кое районно е работил по случая?
  Отхвърленият любовник е в основата на подадената информация на ПИК, но в случая не може да става въпрос за никакво престъпление освен за обида, но това е престъпление от частен характер и като такова прокуратурата няма никакво участие по закон, нито полицията, за да се пита, какво са направили те по случая..

 94. 94 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 406 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":Герберастията пуска некви снимки, после ние сме били отблъсквали хората😁Герберастки трол в целата му красота. Па и снимките били гнусни... Ми като сте свикнали само на мъжка ласка...
  —цитат от коментар 80 на Darth Plagueis


 95. 95 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 406 Гневно

  Ми, като е толкова убаво момето и снимките са ок, що ревете, бе

 96. 96 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#92] от "сидер":

  има и от тази година как стоят заедно. тоест Недоебалко лъже като Борисов. комунарска ви ралта

  Vernam Cipher
 97. 97 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#95] от "oliverstone":

  Аз рева, щото:
  1. Никой не пита МВР как снимките изпълзяха от там.
  2. СЕМ си трае за ПИК, а отдавна трябваше да са затворени.

  Със снимките проблем нямам. Само олигофрен би имал.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 98. 98 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#92] от "сидер":

  И едни пари лъснаха...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 99. 99 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 990 Неутрално

  Ако архитекта е знаел за проблема със снимките е трябвало да не се кандидатира, шанса мръсотията да изкочи е висок, една полузабравена история се раздухва, съседи, колеги, роднини гледат снимките, одумват, със сигурност неприятно и ще се помни. Колкото и тук да му се изказва съчувствие за кмет вече няма шанс, отстрелян е.
  А ако приятелката му знаейки за кандидатурата му не го е предупредила за този си проблем, това е нечестно и неразумно.

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 100. 100 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#87] от "realguru":

  Мда. Ае дай линк към сайта да видим снимките от извора?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK