Борисов стана майстор да "вари жаби"

Боросив "в акция" сред народа.

© Фейсбук/Бойко Борисов

Боросив "в акция" сред народа.Докато престъпният клан, който държи в хватка държавността у нас, продължава стъпко по стъпка да обсебва публичните блага, а правителството не спира невъзмутимо да го обслужва, на сцената се разиграва пиеска.


Премиерът Бойко Борисов обикаля из страната по изпитаната си пиар рецепта от времето, когато беше главен секретар на МВР и посещаваше всяко убийство, за да бъде сниман в черната си тужурка или с борсалиното. Той и сега е на "горещите места", за да раздава справедливост и да обира лично лаврите. Реже лента след лента, всеки ден открива по един завод – така твърди. Значи, откакто е тръгнал на обиколки през април, за пет месеца е открил 150 завода.


С шегички, потупвания, пощипвания, прегръдки – къде желани, къде – не, главата на изпълнителната власт "вършее" из страната.
"Как се казваш, скъпа" – опитва се да прегърне фамилиарно директорка на училище


По неговите представи тя трябва да му целува ръката може би защото правителството е отпуснало пари за ремонт. Това, че парите са на данъкоплатците, на които трябва да се целуват ръцете, Борисов дори не го допуска до съзнанието си. Демонстративно държи тежката си лапа върху рамото на посланичката на Швейцария, докато тя го уверява в бъдещите инвестиции на държавата си у нас. Закача работнички в нов завод - на "ти", естествено – сякаш общува с прислугата си. Никой не смее да гъкне. Само директорката се опитва неловко да отмести ръката му от раменете си.


В импровизирани простовати речи – в стил късния Тодор Живков – на диалект, с хашлашки жаргон той отправя послания до апатичната маса, която си въобразява, че само защото е преяла днес, управлението е чудно. Недоволните навсякъде са изолирани – не се чува и един неудобен въпрос. Клакьорите са строени в шпалир, уж случайно са там.


Удивителни глупотевини се леят от всички краища на страната, където стъпи премиерският крак: че трябва "да мразим хакерите, както убийците и тези, които чупят детски площадки" - за него това са еднакви по тежест деяния. Че не е редно да инвестираме в киберсигурност на държавните системи, съхраняващи личната информация на гражданите и бизнеса, само заради няколко хакери, "дето на всичкото отгоре се познават".


Цяла зала с експерти преглътна изкривяването на реалността,


че нямало голяма разузнавателна служба по света, която да не е хакната, какво остава за една НАП!


Покрай философстването си "по живковски" ораторът често се изпуска: "Хакерите са винаги с една стъпка напред. Едно време крадете с подправени ключове колите, сега всичко е компютри." Крадем? За кого говори Борисов, личен опит ли споделя, той крал ли е коли?


Журналистите, които са засрамени свидетели на всичко това, се сблъскват с грубиянските му реакции всеки път, когато попитат нещо извън успехите му. Когато все пак бъде зададен макар и плах съществен въпрос, разбираме, че


министър-председателят не е отговорен за нищо. Не, той е жертва! Него го саботират.


"Те правят саботаж срещу правителството. Правят саботажи срещу агенцията за приходите, агенцията за вписванията. Планирани, целенасочени, за да строшат системата. Изведнъж правителството е виновно. За кое? За това, че правят саботажи", оправдава се Борисов.


Кои са "те" – вероятно недоволните от управлението му. Опозицията и гневните граждани. Те са виновни, че той и целият му контингент от скъпоплатени държавни служители не си вършат работата. Никой не е уволнен, камо ли да понесе материална отговорност за пълния разпад в държавата, в която личните данни на всички ни изтекоха.


Министърът на финансите, който още не е проверен от прокуратурата как така живее безплатно в свръхлуксозно жилище на преуспяващи бизнесмени, върви след премиера и с лекотата на фокусник ръси милиони тук и там – уж удържайки премиера да харчи прекомерно.


Тези банални сценки са толкова тъпи и изтъркани, толкова възмутителни за мислещите зрители, обаче се повтарят – ден след ден. Избирателите са заливани денонощно от пропагандата на правителството, обществените медии са завладени – и там


от зори до мрак се показват успехите на премиера, пускат се речите му


Когато се появи някой неудобен глас - колко му е да спреш излъчването като на БНР. Заплашваш там някого или му плащаш – и той веднага влиза в ролята на бушон.


Премиерът отдавна ги владее игричките с журналистите. Обажда се по телефона, връща свалената от ефир водеща и счита въпроса за приключен. Това, че й е оказан натиск заради критиките й за кандидата за главен прокурор Иван Гешев и тези, които ще го назначат, спира да се споменава.


Борисов веднага влиза в любимата си роля: и той не можел да схване кой го прави това. Съзнава ли, че ако наистина е така, няма нито едно основание да остане във властта? Че това означава, че не той управлява държавата.


Ама нали той бил водачът? Тогава "главанаците", с които се оправдава, очевидно са негови хора. А най-комичното е, че националното радио директно си призна в декларация, че водещата му пречи, защото е призовала в ефир слушателите да отидат на протест. А протестът е срещу назначението на Гешев и срещу мафиотското управление на ГЕРБ.


След ролята на "бащицата" и на доброто ченге Борисов бързо превключва


в ролята на жертвата, въпреки че двете се изключват взаимно. Малцина обаче се вълнуват от абсурда, че хем той се изтъква, че лично дава и разрешава всеки лев от бюджета, хем няма нищо общо с обслужването на мафията, която е основният бенефициент на държавните пари.


И за него, както и за кандидата за главен прокурор разделението на властите не съществува. Потресаващо е, че премиерът, на когото конституцията все още му е неразбираема материя като английския език, си въобразява, че като председател на партия може да принуждава депутатите да правят нещо. В представите си за демокрация той е председател на партия, чиято парламентарна група е гласувала за шефа на БНР, следователно той може да отиде в парламента и да накара парламентарната група да му иска оставката.


След това развързване на езика на Борисов очевидно са му припомнили, че ако медиите са свободни, той не може да се меси. И той веднага разтяга любимата си дъвка, че "от всеки телевизор, който пусна, и радио се сипят обиди срещу правителството и в същото време всеки казва "няма свобода на словото". От обществените телевизия и радио почти не се сипят критики за жалост, независимо че обществото им плаща щедро, за да следят властта да не злоупотребява.


За да легитимира проправитествените рупори, Борисов ги поставя под общ знаменател


с истинската журналистика. Омазва ги в едно, като заявява, че "скандалът с ПИК е като скандала с "Биволъ". Че "за политическа реклама пари ПИК няма да получи от нас, но няма да дадем и на другите медии, защото смятам, че и те по същия начин прекаляват в други сфери".


Какво означава "по същия начин" – остава да виси в пространството и всичко си потича постарому, защото ГЕРБ хем няма да дава пари, хем това не се отнася за средствата за реклама на европроекти, които медиите получават чрез министерствата. А Борисов на министерствата не се месел. Тоест парите ще продължат да текат към проправителствените пропагандатори.


И докато жегата още размеква умовете на повечето избиратели, а зимните сметки са далеч, премиерът увеличава температурата на котлона, върху който вари избирателите си като жаби. За местните избори ще са готови.Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (132)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2669 Разстроено

  "С шегички, потупвания, пощипвания, прегръдки – къде желани, къде – не, главата на изпълнителната власт "вършее" из страната." - след като сервилността на антуража, на журналята до него, на "гражданското общество", доказва най-добрите си постижения, ББ ще продължава да се чувства като господДАР на самия себе си. Колкото и да не се приема, ТОЙ е даденост, която се търпи - значи жабчета за ручане има и ще има, а подклаждащи огъня българи имало и в ада...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 2. 2 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2225 Весело

  Живот ли бе – да го опишеш?

  Живот ли бе – да го разровиш?

  Разровиш ли го – ще мирише

  и ще горчи като отрова.

 3. 3 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8707 Неутрално
 4. 4 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1141 Весело

  Тюфлека е без колан на видеото ...

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 5. 5 Профил на vxx57592865
  vxx57592865
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Такова описание на Борисов се прави след като правителството подписа договора за пренос на руска газ от „Турски поток“.
  До сега близката до ДСБ медия хвалеше Б.Б.
  А две правителства на ДСБ бяха избрани с гласовете на ВСИЧКИ депутати во главе с Иван Костов и Радан Кънев.
  ДПС и БСП никога не са подкрепяли избора на Б.Борисов за министър-председател.

 6. 6 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 249 Весело

  Тюфлека е без колан на видеото ...
  —цитат от коментар 4 на ь


  Неграмотникът забелязал нещо... Пхахах!

 7. 7 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Борисов не мое ме впечатли с варенето на жаби!
  В мазето на женераль Танасов варят змии и гущери!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 8. 8 Профил на vxx57592865
  vxx57592865
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#5] от "vxx57592865":

  Такова описание на Борисов се прави след като правителството подписа договора за пренос на руска газ от „Турски поток“.
  До сега близката до ДСБ медия хвалеше Б.Б.
  А две правителства на ГЕРБ бяха избрани с гласовете на ВСИЧКИ депутати от ДСБ во главе с Иван Костов и Радан Кънев.
  ДПС и БСП никога не са подкрепяли избора на Б.Борисов за министър-председател.

 9. Отлична статия г-жа Георгиева !
  Няма и една дума, която да не е истина!
  Поздравления!

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 10. 10 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 249 Весело

  Отлична статия г-жа Георгиева !Няма и една дума, която да не е истина!Поздравления!
  —цитат от коментар 9 на Отдел Шейсе и Девет на КДС подслушва шофьора на газката с брезент


  Борисов добре се справя с варенето на агнешки главички! Бухаха!

 11. 11 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4842 Неутрално

  До коментар [#10] от "Боби Бобев":

  Кашавар ли го наричаш ? Защо обиждаш така вожда ти ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 12. 12 Профил на vxx57592865
  vxx57592865
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Борисов добре се справя с варенето на агнешки главички! Бухаха!
  —цитат от коментар 10 на Боби Бобев


  Борисов до сега не е „сварил“ нито един от „Агнешките Главички“. Опитва нещо срещу РазградскотоДясно, но предполагам, че ще предпочете един тлъст рушвет пред осъждането на Олигарха.


  До коментар [#10] от "Боби Бобев":

  До коментар [#11] от "КМЕТ В СЯНКА":

 13. 13 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3467 Неутрално

  Цирков клоун? Обикновен смешник?"Умен и интелигентен" селянин, погрешно заел премиерския пост? ТОЙ е всичко това. Едно недоразумение, изплувало отгоре, което по безпрецедентен начин унищожава държавността. Но за сметка на това, се държи народняшки, простовато и фамилиарно. А народа е зяпнал, като малко дете, което чака захарна близалка. "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". М'да, опростачаването на един народ, успешно завърши.

 14. 14 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 249 Весело

  До коментар [#12] от "vxx57592865":

  Първо ги сварявя, после ги запича в тавичка. Ммммммм!

 15. 15 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Цирков клоун? Обикновен смешник?"Умен и интелигентен" селянин, погрешно заел премиерския пост? ТОЙ е всичко това. Едно недоразумение, изплувало отгоре, което по безпрецедентен начин унищожава държавността. Но за сметка на това, се държи народняшки, простовато и фамилиарно. А народа е зяпнал, като малко дете, което чака захарна близалка. "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". М'да, опростачаването на един народ, успешно завърши.
  —цитат от коментар 13 на Vlado Nikolov


  То тва с Борисов,не е нищо!
  Ти да видиш какъв президент имахме до преди три години!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 16. 16 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 899 Любопитно

  никога преди ,култа към простотията не е достигала такива висоти както при управлението на баце ,и да ,повечето българи изпитват срам от министър председателят си ,но нито на него ,нито на кукловодите им пука от този ФАКТ

 17. 17 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5802 Неутрално

  Смътно си спомням едно заглавие на филм за Тодор Живков - "Човек от народа". Същото прави и Борисов като най-добрия му ученик.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 18. 18 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1141 Весело

  [quote#6:"Боби Бобев"][/quote]

  Бобчо, колко требе си прост за да се цаниш за амбразурчик на Баце па и на който и да е политик? Ти също караш без колан ... милюцинерски лош навик предполагам :)

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 19. 19 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  Убийствен коментар, който не спестява нищо на вулгарния тип, приватизирал държавата.

  +++++++

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 20. 20 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 660 Неутрално

  И?

  От левия в десния крачол ;)

 21. 21 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 249 Любопитно

  [quote#6:"Боби Бобев"]
  —цитат от коментар 18 на ь
  Бобчо, колко требе си прост за да се цаниш за амбразурчик на Баце па и на който и да е политик? Ти също караш без колан ... милюцинерски лош навик предполагам :)[/quote]

  Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ...Ко речи?

 22. 22 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  Бойко Борисов, който си присвоява заслугата за всяка новооткрита автобусна спирка, за всяка прясно боядисана пешеходна пътека във феода си, "не знае" и "не може да установи" кой източи КТБ в посока Москва, кой прекъсна сигнала на Националното радио и кой повика циганите да скандират "Гешев е радост".

  Щеше да е комично, ако не беше СТРАШНО.

  Защото показва едно: начело на държавата стои една 200-килограмова надуваема кукла.

  Това е ПОЗОР за всички нас.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 23. 23 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2359 Неутрално

  Поредният пасквил.
  Авторката ни разяснява какво си мисли Борисов, докато се "опитва да прегърне фамилиарно" директорката на училище и се възмущава, че "от зори до мрак" се показват успехите на премиера.
  Ами ще ги показват! Няма да ги крият я!
  В края на краищата, медии и групировки, които омаловажават успехите на правителството - колкото щеш.
  Борисов управлява в качеството си на лидер на най-голямата политическа партия в България. Щом искате промяна - създайте алтернативна политическа сила, вместо да хленчите в медиите.

 24. 24 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#18] от "ь":

  Той с това "бухаха" се подписва. Направили са му десетина тролски профила, основният е на Репи, да громи драгалефските радикални комунисти под опашката на Коня.

  Дедо Крум
 25. 25 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 899 Любопитно

  Защото показва едно: начело на държавата стои една 200-килограмова надуваема кукла.Това е ПОЗОР за всички нас.
  —цитат от коментар 22 на Norman Granz


  кой ,кой ,КОЙ надува тази кукла

 26. 26 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 443 Неутрално

  А да ръководи държава честно кога?

 27. 27 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  До коментар [#25] от "Stewie":

  "кой ,кой ,КОЙ надува тази кукла"

  Ясно е кой.

  Оня, който ще получи два милиарда и половина НАШИ пари, за да си построи през НАША територия тръба, която на нас не ни трябва за нищо.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 28. 28 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1141 Весело

  До коментар [#24] от "Дедо Крум":

  Нещо много са свалили нивото на троловете си герберите. Имаше преди време няколко далеч по- интелигентни, умело артикулуращи с опорните точки :) Не знам къде изчезнаха, но явно или договора им е изтекъл, или са поискали по- голямо възнаграждение, или са си отишли с Цецо ... който явно разбираше от тези работи... комай само от тези де :)

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 29. 29 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1557 Неутрално

  Много добра статия, точен портрет – не моментна снимка, а панорамна на необятната премиерска природа. Не само че Бойко "изкривява реалността" в бръщолевенията си, които после усърдно се тиражират по медиите, но и никой не го опровергава в публичното пространство и те остават да "висят с тежка сила" като самата истина.

 30. 30 Профил на vxx57592865
  vxx57592865
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Бойко Борисов,... надуваема кукла.Това е ПОЗОР за всички нас.
  —цитат от коментар 22 на Norman Granz


  Позор е за вас, защото вие в последните 10 години вкарвате в НС депутати като Иван Костов, Радан Кънев и цялото ДСБ, които после гласуват за правителството на тази „надуваема кукла“.

  Депутати от ДПС и БСП никога не са гласували за избирането на правителство предложено от Бойко Борисов.

  До коментар [#22] от "Norman Granz":

 31. 31 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 506 Любопитно

  Чудесна статия на г-жа Светлана Георгиева! Но...Както е написал "niakoi_si" : " -И? От левия в десния крачол ;)"...Това е положението.

 32. 32 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 506 Любопитно

  Чудесна статия на г-жа Светлана Георгиева! Но...Както е написал "niakoi_si" : " -И? От левия в десния крачол ;)"...Това е положението.

 33. 33 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Борисов си бръсне ръцете и главата, иначе е УЖАСНО КОСМАТ. Но представете си, всяка жена трябва да изтърпи стоически потната му тежка ръка върху рамото си и допира на огромния му корем. Ние не можем да си представим, по колко чинии с храна излапват дневно Цацаров, Пеевски, Свинетка, Рашид, Каракачанов, Корнелия и Майор Майор Деянов. Обаче Борисов ги бие всичките. Бие ги поне с по десет чинии в плюс. Сяда той с огромен задник на широка пейка ( не се смейте, истина е) зад масата и започва: за ордьовър - десет филии с мас...три чинии със суджуци, направо си отхапва , сетне четири купи супа от жаби, междувременно открива завод по телефона ( то инак е малък цех с тридесет души, барабар с чистачите, но...). Докато пие втората кана с млеко се обажда през отворената врата на секретарките: "Искъм пълен списък на всеко откриване днеска, ей!", сетне лапва наведнъж пет мекици, трие мазна уста, ухилва се и опипва през бялата блузка гърба на най-високата секретарка ( нея си я харесва най-много), благосклонно си чисти мазнината демек. Тя също се ухилва благосклонно и казва с кюстендилско обръщение : " Баткобойко, днес г-н Домусчиев открива цех за жаби в Наречен". "Ма що не си казала бе", вика Баткобойко , скача и пътьом излапва още две филии с мас. Филиите са нарязани по дължината на хляба, той така ги обича. Сетне настъпва истинска вихрушка. В коридора чакат къде стотина журналисти и репортери, доле чакат още толкова пазванти с навити на спирала жички зад ушите. Сички се метат по камионите и надуват с двеста по магистралата. Верно че има риск, де що има една дума, насмалко да се утрепе завчера Цветето. Кавалкадата пристига с бясна скорост в Наречен. Киро е изсипал вече къде кило гел връз главата си, ходи напред-назад като гей в градинка, чака нов "кеш енд кяри" транш от Баткобойко, нема само Доган да плюска я! Сетне Големият излиза търси по навик две-три дамски гръбчета, опипва ги и казва: "Дум Спиро Киро! Честит нов завод! Да гледат главанаците, ей, ше ми трошат държавата те..." . "Заводът" ведро се кипри с лъскави ламарини, верно че персоналът е пет-шест пъти по-малък от свитата на Баткобойко. А по НОВА тв вече върви репортаж, новината е номер едно!

  Дедо Крум
 34. 34 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Българския Ким Чен ама без Ун (Ум), върви из пролетариата и говори "мъдрости". Полсушните си го записват и се усмихват...
  Докъде го докарахме с тая аполитичност и апатия.
  Паралелите са неизбежни. Но отговорността ни остава... Наша!

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 35. 35 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Той си е от мафията,но Европа го подкрепя.
  Ако управляваха БСП,щяха да са в изолация и никой да не ги кани на срещи.

 36. 36 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 272 Неутрално

  До преди половин година опозицията всеки ден ни проглушаваше ушите за липсата на чуждестранни инвестиции, как икономиката се сривала, че нищо не се прави в България, а Баце вместо да ги опровергава с числа и думи се качи на джипката за да покаже на всички какво се случва в страната.
  Сега извънпарламентарната опозиция пък се дразнела от това и искала Баце да си седи заврян в кабинета и по десет пъти на ден всеки ден да отговаря само на едни и същи въпроси, от които само те се интересуват.

 37. 37 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1133 Неутрално

  Зашеметяващо точна статия на Светлана Георгиева!
  Поздравления!

  За 10 години Бибитко разказа играта на всички институции. И все се оправдава като ученик хванат да пуши в тоалетната.

 38. 38 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 841 Неутрално

  Прекрасна статия на Светлана Георгиева!

  Има журналисти в България!

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 39. 39 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1220 Неутрално

  Башбаканът е гротеска на премиер.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 40. 40 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 990 Неутрално

  Такива стаии трябва да има по десет наден, барем му уври на народеца какъв клонинг на бай тодор ни управлява - проста м..ра и разбойник.

 41. 41 Профил на nocomnet
  nocomnet
  Рейтинг: 380 Неутрално

  До коментар [#28] от "ь":

  Аз подозирам, че някои от тях просто ги е досрамяло. Разбирам ББ или Цацаров или Гешев собственоръчно да бичат тука да пишат коментари, но как ще накараш един нормален човек да върши тази работа? Хайде, действително, допреди известно време, ако един сравнително интелигентен, но "объркан" човек се понапъне, все ще успее да измисли нещо да каже. Но на мен поне ми се струва, че в последните месеци и седмици наистина достигнахме точката на пречупване. Не може да си нормален човек (с компютър и що-годе правопис) и да си вярваш. Представи си колко депресиращо трябва да е....

 42. 42 Профил на nocomnet
  nocomnet
  Рейтинг: 380 Неутрално

  До коментар [#32] от "objektivist96":

  Не е така. Просто трябва да се гласува. Познавам лично твърде много хора, които се предадоха и отказват да гласуват. Тези хора, бидейки все пак далеч над нивото на редовия гласоподавател (ГЕРБ, БСП, ДПС), имат, според мен, морално задължение. Те трябва да намерят начин да се преборят с депресията, която ги е налегнала, и просто да гласуват по съвест. Признавам си, че не знам как да ги мотивирам. Който има идеи да споделя. Явно само с приказки не става, или не знам какво да им кажа :-(

 43. 43 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2835 Неутрално

  Някои хора още не могат да проумеят, че Баце прави шоуто заради избирателите си, а не заради журналистите. :)

  Или може би го разбират, но не могат да го преглътнат. :)

 44. 44 Профил на
  Рейтинг: 240 Неутрално

  За съжаление това е истината. Един прост милиционер-пожарникар управлява България с благословията на Европа.

 45. 45 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  ... недоразумение, изплувало отгоре, което по безпрецедентен начин унищожава държавността...
  —цитат от коментар 13 на Vlado Nikolov

  Точно! Унищожава държавността! Всичко сме имали, но такъв цървул - никога.

 46. 46 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1557 Неутрално

  До коментар [#40] от "olimpipanov":

  Народецът не чете Дневник, а ако срещне подобни статии в социалните мрежи, ги пропуска. Така че няма шанс — наслаждава се на топлата водичка и се радва, че е в тенджерата. А ако чуе все пак нещо от някого, казва: а, ти завиждаш, защото не си в тенджерата с приятната топла вода, а си отвън, затова злобееш и клеветиш.

 47. 47 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 899 Любопитно

  много българи изпитват недоверие ,дори омраза към Европа, само заради благосклонното и отношение нашенският дерибей

 48. 48 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2835 Неутрално

  За съжаление това е истината. Един прост милиционер-пожарникар управлява България с благословията на Европа.
  —цитат от коментар 44 на ilkoiliev123


  В крайна сметка избирателите го избират. Никой не поставя честността на изборите под въпрос. А, ако мислиш, че Европа или Брюксел или който и да е ще дойде да ти оправя бакиите дълбоко се лъжеш.

 49. 49 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2835 Неутрално

  много българи изпитват недоверие ,дори омраза към Европа, само заради благосклонното и отношение нашенският дерибей
  —цитат от коментар 47 на Stewie


  Най-вече умните и красивите предполага, дето чакат някой от вън да ги "оправи". :)

 50. 50 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1657 Неутрално

  Мале кат пукне тая торба с лайна ще настане масово самоубийство на грознотъпи гейтаци.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 51. 51 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1482 Неутрално

  До коментар [#21] от "Боби Бобев":


  Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ...Ко речи?
  —цитат от коментар 21 на Боби Бобев


  Рече нещо за това м/у ушите ти.

 52. 52 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До преди половин година опозицията всеки ден ни проглушаваше ушите за липсата на чуждестранни инвестиции, как икономиката се сривала, че нищо не се прави в България, а Баце вместо да ги опровергава с числа и думи се качи на джипката за да покаже на всички какво се случва в страната.Сега извънпарламентарната опозиция пък се дразнела от това и искала Баце да си седи заврян в кабинета и по десет пъти на ден всеки ден да отговаря само на едни и същи въпроси, от които само те се интересуват.
  —цитат от коментар 36 на tosho_toto


  Баце не може да опровергае нищо с числа, щото числата са унищожаващи - между 2008 и 2018 година директните чужди инвестиции в България са се срутили от 28% от БВП (или около 9 милиарда долара перз 2008) до 2% (или около 1.1 милиарда през 2018) - но те и журналистите ни са такива - никой не се подготвя с данни и цифри та да го подхване с тях когато толупът започне да се изхвърля на едро и неподготвен.


 53. 53 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1482 Неутрално

  До коментар [#46] от "Fiji":

  Просто икономиката се развива въпреки ББ и компания. Ония в тенджерата са доволни, щото заплатите нарастват и могат да прескачат до Гърция през седмица...Въобще не се замислят какво би станало ако вместо ББ ни управляваше някой свестен политик. И понеже сега ще креснат, че искам БСП, уточнявам че и те са маскари! Даже по-гнусни.

 54. 54 Профил на MayDay
  MayDay
  Рейтинг: 442 Неутрално

  И тихомълком прокарва руските енергийни интереси. Скоро ще му връчат Големия Шлем на Гоце. Боко отблъсква десните избиратели, но привлича левите. Те си падат по простовати вождове, които реализират руските проекти. Странно е мълчанието на БСП. Уж са репресирани, уж ГЕРБ са мафията и запушват устата на всички, а пък Курнела и Сие. дума не обелват за избора на Гешев, нито дават оценка на Цацата... Ядат си кебапчета на Копринка и хич не им дреме. Пунти мари и шменти капели.

  Единственото което държи ГЕРБ на власт е БСП. Те едни без други няма как да съществуват. И много добре го знаят.

 55. 55 Профил на music_joker
  music_joker
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Да не забравяме, че основната му подкрепа е от ЕС. Там го прегръщат и целуват всеки път. Живеем в доста лицемерна ситуация.

 56. 56 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 283 Неутрално

  Това е ПОЗОР за всички нас.
  —цитат от коментар 22 на Norman Granz


  Пак ли гледаш фотосесията на еврейчето с обратната захапка у ПИК?

 57. 57 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 899 Любопитно
  ХАХА НИКОЙ ,повече от половината от българите НЕ вярват в честността на изборите, затова и не гласуват

  В крайна сметка избирателите го избират. Никой не поставя честността на изборите под въпрос
  —цитат от коментар 48 на realguru


 58. 58 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Срам ме е, че този човек е начело на страната ми!

  I shave with Occam's razor
 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 283 Неутрално

  Срам ме е, че този човек е начело на страната ми!
  —цитат от коментар 58 на Сахаров


  Бегай да се срамуваш в ъгъла, какво си седнал да цвъкаш на компа?

 61. 61 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3230 Неутрално

  До коментар [#13] от "Vlado Nikolov":

  "... М'да, опростачаването на един народ, успешно завърши..."!

  Тц...! Още не е завършило. Има много да се направи по този въпрос и Борисов се справя добре. Естествено, мат`ряла е насреща и помага.

  Бивш tww09306483.
 62. 62 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#46] от "Fiji":Просто икономиката се развива въпреки ББ и компания. Ония в тенджерата са доволни, щото заплатите нарастват и могат да прескачат до Гърция през седмица...Въобще не се замислят какво би станало ако вместо ББ ни управляваше някой свестен политик. И понеже сега ще креснат, че искам БСП, уточнявам че и те са маскари! Даже по-гнусни.
  —цитат от коментар 53 на lz73


  Честно казано, напоследък се питам дали няма дори да е по-добре за България ако ГЕРБ загубят и БСП дойдат на власт? Иначе казано - чудя се дали наистина може да стане по-лошо и ако да - какво би могло да е то?

 63. 63 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 283 Неутрално

  [quote#62:"xhi13317223"][/quote]

  Ба, чудиш се... На кого ги разправяш тия? Още при регистрацията на Вибратов за кмет, Бойкики рече, че аффтентичните ще подкрепят Маяма. Айде не ми се прави на светица.

 64. 64 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  До коментар [#54] от "MayDay":

  "Боко отблъсква десните избиратели, но привлича левите."

  Ако форумът е някакъв индикатор, виж кои го подкрепят тук: откровени путинисти като НеКой и Лъснибастун Гей, сталинисти като WWW и KESH, руски тролове като Файтонджията и Бай Аутсайдер/SimCho (споменавам само няколко илюстративни примера, списъкът е много по-дълъг).

  Бойко Борисов вече се харесва на най-ретроградните антибългарски елементи.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 65. 65 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3230 Неутрално

  До коментар [#55] от "music_joker":

  Основната му подкрепа е от масата глупаци гласуващи за него. В ЕС едва ли някой го взема на сериозно извън протоколните прегръдки и ръкостискания. Даже от време на време, някой министър от европейска държава или посланик му казва директно в очите истината, но Борисов и повечето нашенски медии се правят, че не се отнася за него.
  В ЕС по-скоро се чудят на българите, които си избират такъв премиер. От ЕС не могат да ни назначат правителство. Каквото си изберем, това е...!

  Бивш tww09306483.
 66. 66 Профил на nocomnet
  nocomnet
  Рейтинг: 380 Неутрално

  До коментар [#62] от "xhi13317223":

  Ако достатъчно хора гласуват, никоя партия няма да може да управлява самостоятелно.

 67. 67 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3230 Неутрално

  До коментар [#62] от "xhi13317223":

  Казвал съм го доста пъти... Дали БСП ще дойде на власт е все тая. Дали ще ни лъже Корнелия или ни лъже Борисов, каква е разликата? Какво може да е по-лошо при БСП? Сигурно пак щяхме да строим Белене, пак щяхме да сме зависими от Газпром. Пак нямаше да сме в Шенген. Пак нямаше да сме в Евро-зоната. Пеевски пак щеше да си печели обществените поръчки. Доган пак щеше да получава пари за студен резерв... Какво от всичко, което се случва сега, нямаше да се случи при евентуално управление на БСП? Май, всичко щеше да е същото... Разлика за мене или тебе, нямаше да има почти никаква.

  Бивш tww09306483.
 68. 68 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#62] от "xhi13317223":Казвал съм го доста пъти... Дали БСП ще дойде на власт е все тая. Дали ще ни лъже Корнелия или ни лъже Борисов, каква е разликата? Какво може да е по-лошо при БСП? Сигурно пак щяхме да строим Белене, пак щяхме да сме зависими от Газпром. Пак нямаше да сме в Шенген. Пак нямаше да сме в Евро-зоната. Пеевски пак щеше да си печели обществените поръчки. Доган пак щеше да получава пари за студен резерв... Какво от всичко, което се случва сега, нямаше да се случи при евентуално управление на БСП? Май, всичко щеше да е същото... Разлика за мене или тебе, нямаше да има почти никаква.
  —цитат от коментар 67 на Petleshev


  Съгласен съм с това. Въпросът е дали все пак няма да има някакви ползи от една такава смяна?

 69. 69 Профил на MayDay
  MayDay
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Бойчо е ALL IN на Гешефт и на кметството в София. Изгуби ли което и да е от двете е GAME OVER. Да не говорим, че и Кьовеши идва. Колкото и да си завира главата в пясъка, задните му части стърчат. Той и парламенатрния картел (в който липсва опозиция) си помислиха, че ще векуват и ще могат да играят играта на "дръжте ни на власт, че да не дойдат лошите БСП и ДПС" вечно. Само, че мъглата се разсея и хората видяха, че всъщност те си управляват всички заедно. Разпределят си порциите, косъм не пада от главата на нито един другар, а тече разправа само със извънпарламентарни противници. Дори Ел Президенте е просто една бутафория на опозиция, като се опитва да се докара на приказки, но делата му говорят абсолютна подкрепа за статуквото. Единственото по което има търкания между тях е кога да стане смяната на караула и размера на порциите.

  София не трябва да има за кмет Йорданка Манолова или Мая Фандъкова. Гешефт не трябва да бъде оттеглен. Това ще е победа за гражданското общество и кофа с ледена вода върху тоталитарните амбиции на Боко, Шиши, МЕди и Сие!

 70. 70 Профил на MayDay
  MayDay
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Гешев ТРЯБВА да бъде оттеглен! И ще бъде!

 71. 71 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3230 Неутрално

  До коментар [#70] от "MayDay":

  Едва ли.

  Бивш tww09306483.
 72. 72 Профил на MayDay
  MayDay
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#70] от "MayDay":Едва ли.
  —цитат от коментар 71 на Petleshev  Ще изгори като Пацо Консула, най-вероятно с някаква уговорка, че новия Главен прокуро ще пожали върхушката на шайката. Но това което беше повече няма да бъде. Дори Европа не може повече да се преструва и да жуми. Ако Дебелаците си мисллят, че със създаването на кухи структури, имитации и прочие ще продължават да вдигат пушилка и да си пълнят шкембетата.... време е да помислят пак.

 73. 73 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1557 Неутрално

  До коментар [#62] от "xhi13317223":

  Какво по-лошо можем да очакваме от БСП? Корнелия може да провежда открита проруска и антиевропейска политика, с което да влоши положението ни в ЕС, да спрат паричните потоци от еврофондовете (не че голяма част от тях сега не отиват в ръцете на мафията). Тя настоява за сваляне на санкциите към Русия, обяви се против СЕТА, дори с ПЕС е в опънати отношения, заканваше се преди 2 години на Юнкер и Брюксел и им размахваше пръст: "Вие не сте ни началници, уважаеми европейски господа!" Бойко е играч, вие се като танцьорка около пилон, дори може да се вие едновременно около много пилони. А Корнелия е крещящо и невъздържано напориста. Не че зад кулисите не участва и тя в игричките...

 74. 74 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 538 Неутрално

  При слепите се подобрява слуха, при глухите - зрението, а при празноглавите се появява способността да имат мнение по всякакви въпроси.

 75. 75 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 283 Неутрално

  До коментар [#62] от "xhi13317223":Ако достатъчно хора гласуват, никоя партия няма да може да управлява самостоятелно.
  —цитат от коментар 66 на nocomnet


  А сега, коя управлява "самостоятелно"?

 76. 76 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2527 Неутрално

  Да го направим един доживотен министър на строителството, хем си го обича - ще си реже лентички и на пребоядисана маркировка, ако иска - само да не се бърка в другата работа, че хич не му спори.

 77. 77 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 283 Неутрално

  До коментар [#62] от "xhi13317223":Казвал съм го доста пъти... Дали БСП ще дойде на власт е все тая. Дали ще ни лъже Корнелия или ни лъже Борисов, каква е разликата? Какво може да е по-лошо при БСП? Сигурно пак щяхме да строим Белене, пак щяхме да сме зависими от Газпром. Пак нямаше да сме в Шенген. Пак нямаше да сме в Евро-зоната. Пеевски пак щеше да си печели обществените поръчки. Доган пак щеше да получава пари за студен резерв... Какво от всичко, което се случва сега, нямаше да се случи при евентуално управление на БСП? Май, всичко щеше да е същото... Разлика за мене или тебе, нямаше да има почти никаква.
  —цитат от коментар 67 на Petleshev


  Ти обади какъй жувот предвиждаш (по Богдана Карадочева), ако изберем льо пти женераль - отде ше вземаме газ, бендзинь, гориво за АЕЦ-а, кога аффтентичните обявите вайна на Путя, както воювахте с нега, кога му подарихте Нефтохима? ГЕРБ и БСП ги остави, вий сте ехе-е-е, къде-къде "пред" тях....

 78. 78 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3467 Весело

  До коментар [#50] от "Свинчуга":

  Аааа, няма! Моментално ще си намерят друг кумир, комуто да слугуват.

 79. 79 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 642 Весело

  Добре, че беше драгалевския градинар да въведе комисионна от 10%

  Сега Бойче, само от патока и белене ще се пенсионира с 2 милиарда и ще се оттегли и той градинар на магнолии в Банкя

 80. 80 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  И на мен ми прави впечатление, както отбеляза един форумен колега, рязкото влошаване на качеството в тролобригадата, подкрепяща Бай Х.

  Преди зад него заставаха и по-смислени участници, докато днес разчита на отявлени простаци като активизиралия се в последния час и половина индивид.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82 Профил на MayDay
  MayDay
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Лудия Майк,

  Ти си форумния еквивалент на пернишка мургава мутра, докарана с автобус и плакат "Гешев е расист". Не е ли жалко, че началниците ти са толкова прости и живеят около 50 години назад. Мутро-милиционери, какво да се прави.... стари руски учебници...

 83. 83 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  До коментар [#82] от "MayDay":

  "Лудия Майк,

  Ти си форумния еквивалент на пернишка мургава мутра..."

  Страхотно попадение! Ето за какво става въпрос:

  https://www.informiran.net/wp-content/uploads/2019/05/бойко-цигани.png

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 84. 84 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 283 Неутрално

  До коментар [#82] от "MayDay":"Лудия Майк,Ти си форумния еквивалент на пернишка мургава мутра..."Страхотно попадение! Ето за какво става въпрос: https://pik.bg/f/gallery/128/c8ca7c6af6821218663ee4ed673834cf.jpg
  —цитат от коментар 83 на Norman Granz


  Именно! Но не става ясно, туй желтото от какво е? Да не се мажете с тичинков прашец?

 85. 85 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  До коментар [#69] от "MayDay":

  Само не разбрах кого да сложим на тяхно място?

 86. 86 Профил на MayDay
  MayDay
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#69] от "MayDay":Само не разбрах кого да сложим на тяхно място?
  —цитат от коментар 85 на faeton.


  Ти чакаш аз ли да ти кажа? Или някой друг да ти посочи? Собствен мозък нямаш ли си? Или ако ти кажа аз да почнеш да го плюеш? Все чакате на готово...Ето ще ти дам жокер - не е Славчо Учиндолски!

 87. 87 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8059 Неутрално

  "С шегички, потупвания, пощипвания, прегръдки – къде желани, къде – не, главата на изпълнителната власт "вършее" из страната."
  На дебилите и това им е много.

 88. 88 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  До коментар [#86] от "MayDay":

  "Ти чакаш аз ли да ти кажа? Или някой друг да ти посочи?"

  На руския трол му е все тая кой ще е, стига да не е Демократична България.

  По-голяма реклама за демократите от това, един тролус совиетикус да визира конкретно тях като нежелани - здраве.

  Изказвам му служебна благодарност.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 89. 89 Профил на v.n.t.news
  v.n.t.news
  Рейтинг: 301 Неутрално

  И на мен ми прави впечатление, както отбеляза един форумен колега, рязкото влошаване на качеството в тролобригадата, подкрепяща Бай Х.Преди зад него заставаха и по-смислени участници, докато днес разчита на отявлени простаци като активизиралия се в последния час и половина индивид.
  —цитат от коментар 80 на Norman Granz


  Както по- горе един съфорумец отбеляза , липсващата тролбригада изчезна заедно с напускането на Цветанов . Те бяха от по- умерените , с прозападна ориентация гербери . А сега останаха въшкарчетата от пикблиц контингента . Все шопари , но не защото са дебели . Не . А защото им харесва кочината , в която се превърна китната ни татковина - и помията , с която ги захранва трисвиниума . Срам, гнус и гняв ме обзема от всекидневните им произволи . Все е имало тарикати , но като тия не !

 90. 90 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  До коментар [#89] от "v.n.t.news":

  Напълно съгласен.

  Бих допълнил и настървението, с което остатъчната герберска дружинка, допълвана от отявлени сталинисти, предвкусва прокурорската разправа с десните политически лидери...

  Достойни потомци на дедите си - следдеветосемтемвриските сопаджии и колячи.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 91. 91 Профил на v.n.t.news
  v.n.t.news
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Благодаря на Светлана Георгиева за съкрушително точната ѝ преценка на нашето съвремие !

 92. 92 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 739 Весело

  Това вече е истинска грижа за природонаселението. Евала Боко, аферим. Щом ни тикаш в блатото, трябва да свикваме и с обитателите му.

 93. 93 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#42] от "nocomnet":
  Абсолютно вярно уважаеми "nocomnet", - трябва да се гласува.Това и правя.Но,явно моят глас,а и гласовете на хората около мен, не съвпадат с преобладаващото мнение на гласоподавателите в РБ. Което не означава,че ще променя мнението си,вижданията си и политическата си ориентация. Това е.

 94. 94 Профил на music_joker
  music_joker
  Рейтинг: 272 Неутрално

  До коментар [#65] от "Petleshev":

  Това, че от ЕС го виждат какво представлява и всичко е за пред камерите е ясно. Защо като от ЕС са напълно наясно с прогнилото управление продължават да изпращат средства към България?

 95. 95 Профил на David Moyseev
  David Moyseev
  Рейтинг: 769 Неутрално

  Ами ББ е открил 150 завода от м.април т.г.за да обира лаври за собствена сметка! Така поне пише Дневник и явно авторчето намира това за възмутително. 150 завода, господа - по 30 завода на месец - по един всеки ден?! Дневник, ти ли лъжеш или ББ? Защото ако лъже авторчето ГЕРБ е вече бетониран във властта...

 96. 96 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 261 Неутрално

  Сметай колко са некадърни и неадекватни другите, щом тоя простак управлява вече десет години, само защото е "най-малкото зло". Та те не могат в собствените си партии и коалиции да вкарат ред, какво остава за държавата. За да си политик требва да усещаш народа и да следваш желанията му, да балансираш, а не да цивриш като малко дете че не те разбирали.

 97. 97 Профил на Глистус Педерасус Вулгарис
  Глистус Педерасус Вулгарис
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Омерзен съм, че този проклет, страдащ от затлъстяване рубладжия-московит-кремълска подлога е министър-прецедател на нашата свръх ДЕМОКРАТИЧНА, турбо ЕВРОПЕЙСКА и гига НАТОВСКА шериатска Западна Румелия!!!!!!
  А наистина съм ПОТРЕСЕН от азиатско-комунистическите ЛЪЖИ на проклетите путинисти, че нашите МНОГО ВЕЛИКИ и още повече про-ЕВРОПЕЙСКИ бейлер-бейове Рамаданчо (Кунев) и Глистчо (Бойкикев) са участвали в коалиция с Боко Тиквуня!!!!!!!

  проклетето комунде Борисов е комунде (проклето)
 98. 98 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Много истини казва тази статия. Правдиво обрисува жалката картинка, в която се е превърнала България. От гледна точка на морала. Иначе, разбира се, има много българи, които се трудят и постигат успехи, но положителните им усилия не са обединени в една хармонична среда, а са по-скоро хаотични. Затова и като държава и нация България далече изостава от най-добрите, защото няма обществена воля да се следват добрите практики. Има изпростачване на всички нива в обществото, държавното управление и в политиката. Жалко е.

 99. 99 Профил на v.n.t.news
  v.n.t.news
  Рейтинг: 301 Весело

  До коментар [#82] от "MayDay":"Лудия Майк,Ти си форумния еквивалент на пернишка мургава мутра..."Страхотно попадение! Ето за какво става въпрос:https://www.informiran.net/wp-content/uploads/2019/05/бойко-цигани.png
  —цитат от коментар 83 на Norman Granz


  Гет Вот :)))
  И тоя контингент беше овладян от Цецо . Сега като го няма вече надали ше се мобилизират в строй пред урните . И най- гладните от тях не се мърдат вече за по- малко от пеесе кинта и двойка кебапчета . Ма сичкото масраф ако иде на вятъра от пустото му мързел от типа - " мноо искам да гласувам , ама нямам желание " , кво праим ?
  За това Боко залага сега на цървул вота . Ония със сопите дето споменаваш !!!

 100. 100 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 74 Неутрално

  До коментар [#62] от "xhi13317223":

  Може. Тоя филм сме го гледали. Трябва нещо ново около 10% "градска десница", които всъщност са по-скоро консервативни, отколкото десни, но са единствените що-годе политичеаки грамотни... За съжаление разочарованието, че се оставиха да ги яхнат боклуци като синята пъпка все още е много силно...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK