Ицо Хазарта към "Демократична България": В "Ъпсурт" вече нямате човек

Ицо Хазарта

© Надежда Чипева, Капитал

Ицо Хазарта"Дневник" препечатва от e-vestnik.bg обръщението на Христо Петров, по известен като рапъра Ицо Хазарта. Поводът за текста са критики във "Фейсбук", че рапърът е пял на концерт на ГЕРБ в Самоков, сред които имаше и много от симпатизанти на "Демократична България". Заглавието е препратка към една от популярните песни в албума му - "Имам човек".


Не знам дали да адресирам това, което ще напиша, към лидерите на "Демократична България" или към симпатизантите. Ако съдя по резултатите от вчера – може би двете са едно и също.


Бих искал да призная своята вина за загубата на арх. Игнатов. Въпреки несъмненото обаяние на лидерите Христо Иванов и генерал Атанасов ключова роля в отлива на гласове изигра моят концерт в Самоков пред транспарант на ГЕРБ.
Нека ви разкажа една история.


През 2013-а осъзнах, че не е редно почти всички артисти в България да си мълчат относно ставащото в политиката в страната ми.


Заявих публично на доста места подкрепата си към ДСБ, после и към Реформаторския блок.


Давах интервюта заедно с лидерите им, те идваха по концертите на "Ъпсурт" и се снимаха с мен и си качваха снимките по социалните мрежи, и ме цитираха под път и над път. Хората приеха, че съм един от тях. Когато ги атакуваха – защитавах лидерите им по интервюта, по медии и по социални мрежи. Никога не поисках и стотинка за това, понеже за мен то не е бизнес, и съвестта ми не го позволи – това половината хора не го повярваха, а другата половина казаха, че съм луд.


Естествено тая работа не мина без последствия. Намразиха ме доста хора, с други се изпокарах. "Уикенд" и "Пик" се редуват да пишат лъжи и клевети за мен. Милионите, които ГЕРБ и БСП харчеха в кампаниите си, позволиха на доста мои "колеги" да опознаят скъпите коли и апартаментите с изглед към Витоша. Когато от тези партии идваха и при мен – аз учтиво им посочвах вратата.


След простотиите на "Да, България" и на моите избраници през 2017-а аз, както хиляди други хора, останах изумен как е възможно това да се случи. Имаше два варианта – тези или са нереално тъпи, или просто играят роля в нечий сценарий. И двете не ме устройваха, но реших, че не е редно да обиждам и да преча. Прецених, че трябва да замълча – все пак там има много мои приятели, защо да ги насаждам така, дай да си гледам моята работа и да не се излагам.


Миналата седмица приех да пея на концерт, организиран от ГЕРБ в Самоков.


Поставих условие да не агитирам, да не се снимам с кандидат-кметове и да не използват името ми за политическа пропаганда. Отивам, пея си песните и си тръгвам. Хората приеха тези мои условия и ги изпълниха.


Отказвам площадни мероприятия в големите градове – не би било честно спрямо хората, които дават пари за билет в залите или за вход в заведенията, в които пея. В повечето малки градове в България обаче концерт на площада е единственият начин да имаш концерт и който твърди друго – лъже или просто си приказва.


Свободолюбив художник на заплата в "Булгаргаз" качил снимка от концерта в Самоков и коментирал как духам. Една госпожа писала за двете ми лица. Видях,че десетки хора споделят тези постове и коментират моята продажност. Нещо веднага ми направи впечатление – тези хора бяха фенове или членове на "Демократична България", виждаше се на профилните им снимки. Разбирайки, че с моята постъпка съм ги обидил, седнах и написах пост, в който обясних защо съм бил на този концерт. Извиних се на всеки, който се е почувствал засегнат от решението ми да бъда там.


Като обясниш – тоя кво се обяснява, гузен е. Като си мълчиш – тоя що си трае, гузен е


Реших да потърся в интернет как стоят нещата с други изпълнители. Най-великият български певец Васил Найденов в същия ден пее в Ямбол на концерт на кандидат-кмет, подкрепен от ДПС. D2 са в Смолян на концерт на "Новото време". Миро от "Каризма" – на концерт на партията на Марешки в Пловдив, а предишния ден – в Плевен на концерт на ГЕРБ :) И доста други, списъкът е дълъг.


И – как да го кажа – леко се позачудих Наистина ли точно тези, на които най-много помогнах, сега седят и ме плюят с такова вдъхновение?


Пичове, ако бях на мястото на Бойко Борисов – милиони бих ви давал, за да продължите да сте такива, каквито сте, и да играете ролята на опозиция.


Аз, гласувайки за вас, ви давам моята подкрепа – да разпределите данъците ми,


да водите България напред и да пазите моя интерес пред хищници като Ердоган или Путин. Как точно ще ми пазите интереса пред хора от тоя калибър, като за най-дребни неща не умеете да се разберете помежду си и все някой друг ви е виновен.


Сега Борис Бонев ви е виновен, а не това, че издигнахте три месеца преди изборите един човек очевидно способен, но тотално непознат на хората в нашия град. В политиката вие от години сте това, което е "Гошо от Почивка" в моята сфера. Една десета от провала ви през тия години да имах – бих запалил с триста към някое село и не бих се показал никога повече.


На хора, които искат по-високи доходи, по-добри пътища и по-малко празни приказки – вие им говорите за Истанбулската конвенция, за тротинетки и за права на гейовете. Всичкото това – докато седите из софийските кафенета, цъкате с телефоните и тъжно обяснявате как София се е напълнила със селяни.


Няма да стане.


И накрая – по повод двете ми лица. С едничкото си лице искам да застана пред вас и ясно да ви кажа – знам, че каквото и да обяснявате, винаги търсите възможност навсякъде да имате човек.


Е, в "Ъпсурт" вече нямате.


Предисторията: Самоков, Концерт на ГЕРБ, снимка, възмущение във"Фейсбук"
В петък (25 октомври) във "Фейсбук" и "Туитър" потребители започнаха да разпространяват снимка, на която Ицо Хазарта пее на сцена, на която има голям трансперант на ГЕРБ с лозунга "Работа, работа, работа за Самоков" и снимки на кандидатите за кмет и общински съветници в града. Кадърът, препубликуван често с надпис "Имам човек в ГЕРБ", стана много популярен и предизвика остро възмущение и критики от потребители, сред които негови почитатели, хора с позиция по темата и за изборите, публични личности. Някои търсеха потвърждение, че е вярно, други бързаха да се разграничат, че никога не са харесвали него или музиката му, имаше много обвинения и по-малко защитни коментари.


В събота (26 октомври), Хазарта публикува като статус на официалната си страница във "Фейсбук" обяснение: "Днес наистина се оказа ден за размисъл.
През последните месеци отказах десетки предложения за предизборни концерти от кого ли не – управляващи, бивши управляващи и кандидати за такива. Причината е една – не намирам между тях никого, когото да харесвам или да подкрепя. Пак тези същите ми предлагаха и да ставам общински съветник. Пак отказах.


Последният ни концерт в Самоков беше преди десетина години. Миналата седмица от една рекламна агенция се обадиха с предложение – казаха ми така: "Направихме проучване между младите хора в Самоков с цел да разберем кой изпълнител биха искали да видят на живо на 24 октомври. Отговорът на повечето от тях беше - Ицо Хазарта. Съгласен ли си да изпееш няколко песни на площада?" Отвърнах: "Да, но при условие, че няма да агитирам за никого и няма да бъда спряган като симпатизант на каквато и да е политическа идея." Съгласиха се, отидох, пях, благодарих на хората и си тръгнах. Като изпълнител, за мен такъв концерт е единствената възможност да отида да пея в подобно малко и бедно градче. Вероятно следващото запитване оттам ще дойде след още десет години.


Немалко свестни и интелигентни хора писаха във фейсбук, че съм се продал. Христо Комарницки например е писал, че за кинти духам яко, както и че трябвало от Пик да ме вземат да пея в подкрепа на Гешев. Николай Хаджигенов също е изказал доста негативно мнение за мен.
Г-н Комарнитски, г-н Хаджигенов, не съм занимавал обществото с тези подробности, но държа да знаете, че аз си патя точно както и вие, от същите гадове и продажници – и в журналистиката, и не само там, за жалост...Вие прекрасно знаете моите политически пристрастия. Години наред аз, както и стотици хиляди други като мен, стоя и наблюдавам нестихващата глупост на онези, които имат политическата ми подкрепа. С огромни усилия се въздържам и не коментирам тази тема, особено днес. Смятам обаче, че отношението на читави хора като вас към ваш съмишленик като мен е една от причините за резултата, на който ще имаме възможността да се порадваме в неделя вечер.


Бих искал да поднеса моите извинения към всеки, почувствал се разочарован от моето решение да пея в един – единствен концерт, па макар и без да правя каквато и да е агитация на него."

Ицо Хазарта към "Демократична България": В "Ъпсурт" вече нямате човек

© Фейсбук профил на Карина Карагаева


То също предизвика различни реакции - някои приеха обяснението и извинението, други не и страстите в социалните мрежи продължиха.


Продължават и след днешната му позиция, адресирана директно към "Демократична България", включително с въпроси - защо към коалицията.


Послеслов: Справка в ЦИК показва, че в Самоков на първи тур печели кандидатът на БСП Владимир Георгиев с 52.64%. Кандидатът на ГЕРБ Валентин Милушев е втори, но партията има повече гласове за Общински съвет спрямо БСП.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (418)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на G Nrc Hristov
  G Nrc Hristov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Айде да ви видя коментарите сега ?

 2. Много си повярва нещо. га яде кифтетета ни рива!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 3. 3 Профил на Ох леле
  Ох леле
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Ицо, да си направим антикомунистическа партия и толкова!

 4. 4 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 301 Неутрално

  И най-упоритите десебари в карйна сметка проглеждат. Можеш да лъжеш много хора ама малко време както се казва.

 5. 5 Профил на fletcherlind
  fletcherlind
  Рейтинг: 579 Весело

  Как пък не се усещате, че не е във ваша полза да го препечатвате това?

 6. 6 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Много си повярва нещо. га яде кифтетета ни рива!
  —цитат от коментар 2 на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките :)


  Оплюйте го другари, отлюспете го, ниюо че ви казва в очите какви сте.

 7. 7 Профил на еко
  еко
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Айде да ви видя коментарите сега ?
  —цитат от коментар 1 на G Nrc Hristov


  Спийчлес са. Срещу Ицо Хазарта опорки не вървят.

 8. 8 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  Костовист съм, гласувам за коалиции в които ДСБ са партньори. Но Ицо е абсолютно прав. На всичките 100%.

 9. 9 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2891 Весело

  Леле, сега каква купчина скъсани ризи ще се струпа...

 10. 10 Профил на ial
  ial
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Не мисля, че е уместно Ицо да е ядосан на партия, защото тия, дето го били плюли, били симпатизанти на Да, България.
  Което не значи, че не е прав за много неща в света на десните или алтернативни партии.
  Което пък не значи, че само те са виновни за дереджето си.

  Иначе има право да пее на всякакви концерти, но тогава част от аурата му/гражданската му позиция ще спихне.
  Много приказки за нещо не толкова голяма се получи.

 11. 11 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 301 Неутрално

  "След простотиите на "Да, България" и на моите избраници през 2017-а аз, както хиляди други хора, останах изумен как е възможно това да се случи. Имаше два варианта – тези или са нереално тъпи, или просто играят роля в нечий сценарий. И двете не ме устройваха, но реших, че не е редно да обиждам и да преча."

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 301 Неутрално

  "Пичове, ако бях на мястото на Бойко Борисов – милиони бих ви давал, за да продължите да сте такива, каквито сте, и да играете ролята на опозиция."

  Кис-кис-кис...

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на HGRA
  HGRA
  Рейтинг: 236 Неутрално

  Абсолютен палячо! Две кифли танцуват до него, отзад гигантски плакат на управляващата партия, после ходил заради 'феновете в Самоков'... Не само симпатизанти на ДБ смятат постъпката му за безумна, ама е лесно да сочим с пръст и да си мислим, че местата за паркиране са по-важни от защитата на българските жени например? Онази вечер след изборите една от националните ТВ беше извикала Графа и Михаела Филева да коментират резултати, сега Хазарта се включва - вие в час ли сте изобщо? Вместо да пише глупости, да беше включил повече от 3 нови парчета в халтураджйския си "албум" - язък за Боздуган и целия потенциал от преди 20 години...

 16. 16 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1087 Неутрално

  Прав е Хазарта!
  И 2017 и сега изглежда, че единствената цел е да пристанем на ББ.

 17. 17 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 301 Неутрално

  "Сега Борис Бонев ви е виновен, а не това, че издигнахте три месеца преди изборите един човек очевидно способен, но тотално непознат на хората в нашия град. В политиката вие от години сте това, което е "Гошо от Почивка" в моята сфера. Една десета от провала ви през тия години да имах – бих запалил с триста към някое село и не бих се показал никога повече."

  Време е пти женераль и Кики Бойкики с триста да се изнесат и да престанат да окупират дясното. И да пречат.

 18. 18 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6047 Весело

  Ицо Хазарта трябваше да издигнете за кмет, а не разни си там....:)

  [email protected]
 19. 19 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Как пък не се усещате, че не е във ваша полза да го препечатвате това?
  —цитат от коментар 5 на fletcherlind


  И какво да се правят че го няма ли ?

 20. 20 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3576 Любопитно

  Принципите са най-важното нещо ...Ицо!!!Нищо че парите не миришат...Та не ми обяснявай какъв си принципен...

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 21. 21 Профил на Siriously
  Siriously
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Но пък ББ вече има човек в Ъпсурт, или?.….

  S
 22. 22 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 745 Неутрално

  До коментар [#14] от "Stewie":


  До коментар [#15] от "HGRA":

  Точно така, плюйте здраво и най накрая ще останат само истю и генералчето.

 23. 23 Профил на HGRA
  HGRA
  Рейтинг: 236 Неутрално

  Допъление: Хазарта е свободен да пее и да подкрепя когото си поиска, независимо дали ни харесва на нас или не. Но нека не забравяме, че и е водещото лице на рап формацията, която буквално се изгради от плюене по силните на деня - със стил, със финес, с лафчета които и до днес се използват. И сега авторът на ''Имам Човек'' иска да ни убеди, че е ОК да пее за ГЕРБ, за бившите приятелчета на Цецо Цветанов, чието МВР всекидневно арестува десетки за трева докато кокаина се сипе и по морето, и в големите градове. Смешен е с тези изказвания, дори да е прав за част от нещата...

 24. 24 Профил на groznik90
  groznik90
  Рейтинг: 566 Неутрално

  Ицо Хазарта е напълно прав в случая. Цели в десетката. Иронията, че той е виновен за загубата на арх. Игнатов много ми харесва. Да се замислят тези от ДБ колко ги бива. Не им е виновен Хазарта за провала - това е ясно на всички, нали?

 25. 25 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  Никога не съм му харесвал творчеството , ама това интервю ми хареса ! Крайно време е ръководството на десните в България да се осъзнаят и да слязат на земята . Не може да се отнасяш към народа си като "Леонсио към робинята Изаура" , и да очакваш подкрепа от същия народ . Тази истерия с "младите и красиви" е*а мамата на цялата дясна идея ! А всяко едно общество в света си има и елит , и по-ниски прослойки , ама само в София продължава да живее призракът на Мария Антоанета и лафа за пастите . И то в разни млади снобчета с претенции за носители на дясната идея , а с масово присъствие на АБПФК и партийни секретари в родословието !

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1531 Весело

  Беше чудно как очевидно умно типче продължава да подкрепя умнокрасивите комунисти, даже аз дето съм балъче и давам кредит на доверие щедро и дълго се лъгах по лицемерно антикомунистическо прозападната им реторика ги разбрах по некое време кво представляват.

  Сега разбира се правоверните умнокрасиви комунисти ще го засипят с плювни ама едва ли му дреме и така трябва

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 28. 28 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 745 Неутрално

  Принципите са най-важното нещо ...Ицо!!!Нищо че парите не миришат...Та не ми обяснявай какъв си принципен...
  —цитат от коментар 20 на Willy Messerschmitt


  Така е! Чистотота на партията трябва, ако трябва с кръв, да се пази. Гаааааа............

 29. 29 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2051 Весело

  "Една десета от провала ви през тия години да имах – бих запалил с триста към някое село и не бих се показал никога повече". Бойкикев, пътя.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 31. 31 Профил на geordgeo
  geordgeo
  Рейтинг: 1138 Разстроено

  Евала Ице, така се прави, мъжка постъпка отвсякъде!

  Да споемна само, че цялото ми обкръжение от приятели и колеги беше с ДСБ допреди някое време, но вече наистина казваме НЕ, тази формация в този си вид не става. Заради дребните и задливи кавги и борби вътре в партия дясното в България просто се разми и изгуби. Жалко за възможностите, които пропускат вече доста години десните, бъдещето им е тъжно, мрачно и несигурно...

 32. 32 Профил на Булаир
  Булаир
  Рейтинг: 732 Неутрално

  "Миналата седмица приех да пея на концерт, организиран от ГЕРБ в Самоков.
  Поставих условие да не агитирам, да не се снимам с кандидат-кметове и да не използват името ми за политическа пропаганда. ... "
  ... Ами, то, самОто участие е ВЕЧЕ агитация, Ице, мамин ! ... Няма лошо, че си припознал ГЕРБ-аджийството (всеки има право на "катарзис") ... ама не подценявай публиката с подобни дебилни оправдания.

 33. 33 Профил на espresso
  espresso
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Аз си харесвам ДБ, макар този път да гласувах за Бонев - просто ми се стори по-добрият кандидат. Нещо като хлабава периферия съм им.

  Повечето ми приятели са от ДБ и наистина ми прави впечатление, че реагират все по-остро на всяко възражение или съмнение. Нещо да попита човек - и веднага го изкарват комунист или поне гербаджия. И те вкарват в позиция да се извиняваш и обясняваш, вместо партията да обяснява или да се извинява. До един момент търпиш, после просто спираш да слушаш.

  Чета за успешните партии по света и ми прави впечатление, че навсякъде се опитват да приобщават хора с разнообразни възгледи, стига поне частично да има съвпадение на приоритетите. В Англия консерваторите говорят за една нация, работниците - за широка църква, в Америка - за широк навес, под който да се приютяват различни възгледи. Тук малко да кривнеш от правата линия - и край, истерия.
  И то поне тази права линия да беше предсказуема, да ги разбереш, ама тя се мени постоянно - трябва постоянно да висиш във ФБ, за да я знаеш, иначе става страшно.

  Недейте така, бе хора, ситуацията е такава, че ако някой ви споделя целите дори и частично - значи е приятел.

  ГЕРБ - Граждани... Европейско... Развитие... - баси тъпия виц.
 34. 34 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 515 Неутрално

  [quote#6:"Jumbo Jet"][/quote]

  Точно пък комунист като Вас да ме нарича другар?

  Не казвам че ревача не е прав, питам само защо чак сега почна да реве!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 35. 35 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Толкова са долни и Атанасов и Христо и Радан...При положение, че бяха в коалиция с Борисов. Радан го игра наааййй- доверения на Борисов. Той ни свеждаше какво ЗАЕДНО са решили. Христо беше министър, Московски, Лукарски, Ненчев, преди това Трайчо......
  А те искаха оставка на първото правителство на борисов защото протестите на платините го изисквали. костов искаше оставка, заедно с бсп и дпс..Борисов даде оставка. Костов----.....Защо подаде оставка.........Той, който я искаше.......веднага. После бсп и дпс. После министерски постове от " ТИКВАТА". Аааа , тогава не беше тиквата, а Господин Борисов. после радан и христо се писаха девствени. Сега Мая....тая никаквица. Не ми се търси интервю на Христо отпреди две- три години за това колко уважавал мая, колко била велика...........Мая, която ни обиждаше пред парламента. С кафенцето. ....

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на encor3
  encor3
  Рейтинг: 785 Весело

  Нека погледнем истината в очите. Ицо Хазарта е виновен, че архитекта с кармазъ тапета има харизма, колкото на табуретка.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 39. 39 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 642 Неутрално

  Много нелепо обяснение...: ))
  Оправдава се с ДБ за тъпата си постъпка, вместо да си признае вината и да каже, че просто са му трябвало кинти...освен наистина да е станал симпатизант на ГЕРБ ...: ))

  Freedom of speech
 40. 40 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 289 Весело

  Абсолютно съгласен с Ицо Хазарта!

  Откакто начело на "десните" /независимо дали обединени или разединени!/ са лица като Пти Женерал, Рада Дълбоката /вечно алчния за постове и власт Радан Кънев!/, Ицо РИформата /с трудов стаж само като министър :)/, и виждайки абсолютно неадекватното им "дясно" поведение, съм взел за себе си решение да не подкрепям нито един кандидат, издигнат от тези тотално провалили се политици ... Докато не отстъпят кокала, ама да отстъпят наистина, а не като Раданча, който "ужким" отстъпи, пък после закопня за Брюксел, са загубили мен и по-голяма част от приятелите ми като гласоподаватели ... Дясното има нужда от нови лица, и най-вече - изповядване на дясна политика и десни идеи, а не на зелено левичарство и подобни леви уклони ... :):):)

 41. 41 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Любопитно

  Как пък не се усещате, че не е във ваша полза да го препечатвате това?
  —цитат от коментар 5 на fletcherlind


  Вие да не сте от отдел Култура и идеологическо възпитание на Работническо дело?

  По темата: Не понасям рап, а и музикалната кариера е до време, но политическите му анализи бих чела, защото е грамотен, работил е сам и знае две и двеста.

  П. П. Специални поздравления за "художника на Булгаргаз", право в десетката.

  Доброто е заразно
 42. 42 Профил на ygo11542256
  ygo11542256
  Рейтинг: 578 Неутрално

  Пичове, ако бях на мястото на Бойко Борисов – милиони бих ви давал, за да продължите да сте такива, каквито сте, и да играете ролята на опозиция.


  Аз, гласувайки за вас, ви давам моята подкрепа – да разпределите данъците ми,


  да водите България напред и да пазите моя интерес пред хищници като Ердоган или Путин. Как точно ще ми пазите интереса пред хора от тоя калибър, като за най-дребни неща не умеете да се разберете помежду си и все някой друг ви е виновен.

  Хахаха, точно на място!

 43. 43 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  Много е тъжно, когато тесните душицш отблъскват широкоскроените, талантливи и достойни хора.
  Които хич не много, та е хептен тъга, стойностните да се кахарят от злобата на некви никви, дето измислената праволинейност им е едничкото "достойнство".

 44. 44 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3728 Неутрално

  Не, че нещо, ама ... шизото продължава и се задълбочава.

  Хазарта какво очаква?
  Хората от ДБ са си точно такива - хард, та хард и не приемат никакви "залитания".
  А Ицо "залитнал", при това силно. В предизборна кампания се писал "малко бременен".
  Ми тогава не е от ДБ. И няма какво да се жали и цупи.
  Пък на хардмат'ряла от ДБ хич не им е изтрябвал такъв лабав. Просто не е от техния косъм!

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1058 Неутрално

  Спокойно Ицо, на тях хора не им трябват. Когато казах на едно от форумните ДСБ остриета, че по принцип гласувам за тях, но за Игнатов няма, той ме обиди на гербер и ми каза, че не го интересувало "някво си л*йно как гласувало". Всички хора, които критикуваме сме идиоти и нашият глас не им е притрябвал. Явно могат без хора.

 47. 47 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 2226 Неутрално
 48. 48 Профил на plamen144
  plamen144
  Рейтинг: 235 Разстроено

  100% си прав Ице,

  За съжаление Да България се превърнаха в партия от "Статуквото", колкото и да скачат против него. И те като всички, псевдо десни страдат от синдрома на "дясната уникалност" - ние сме истинските десни, ние сме истинските демократи, ние сме истинските волеизявители на всички, които са против статуквото.......
  Бля бля бля! След поредния педалски номер в София повече да не ме занимават с глупости - изгубиха ме за идеята. Ей, вие наистина не осъзнавате, че бяхте на крачка от това да започнете истинска промяна, бутайки Герб в София, щяхте да бъдете като Скайуокър срещу звездата на смъртта, ама не.....издигнахте Игнатов (кадърен - но за експерт и за общински съветник, не за кмет, защото няма харизма).
  Борис щеше да отвее Данчето на втори тур - сега отново си развявайте задниците по Фейсбук и по телевизиите, но пичове - вие направихте "историческа" грешка. Не можахте да си надскочите скапаното его и псевдо десни убеждения, просто защото сте си една обикновена ПАРТИЯ ОТ СТАТУКВОТО!!!!!

 49. 49 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5708 Весело

  Харесва ми :)
  Всеки е свободен човек. Напълно съм съгласен с него. Работата на артиста е като на адвоката.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Демократичната общност е крайно критична, също така крайно самокритична. Ицо (а и всички останали), дайте да не се ядосваме като пубертетчета на родителите си. ДБ с всичките си противоречия и недъзи си остава ядрото на демократичната общност в България, затова е и постоянна мишена на каскетите. По-добро няма, който мисли, че може с нещо да помогне, нещо да направи по-добре - да действа. Да се сърдим само, че демократичното ни малцинство е такова, каквото е - разпокъсано, критично, уязвимо, наивно, недорасло... не води до никъде. Комунистите точно за това работят.
  Алтернативите са все комунистически клонинги, така че най-лесното е да се разсърдим на ДБ (всеки има повод), но после какво???

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 52. 52 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  Не харесвам Ицо Хазарта откакто записа клипче за Черепа и Еврофутбол. Но тук направо удари в земята умнокрасивитета. Право куме в очи. Така се прави.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 53. 53 Профил на HGRA
  HGRA
  Рейтинг: 236 Неутрално

  Колкото и минуси да ми слагате на коментарите, аз не съм гласувал за ДБ и не съм писал коментари под снимки от Самоков. Не смесвайте темите, защото сме на едно мнение за тези хипокрити.

  Хазарта е прав за двуличието на тези ''партийци'', но е също толкова продажен и се прави много хитро на ударен как видиш ли отишъл, изпял 5 парчета, и си тръгнал. 20 години прави песни за 'Генерала', ама явно неговите парички не миришат, така ли Ицо? Имаше избор - да НЕ подкрепиш ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. - можеше просто да си замълчиш, можеше и евентуално да удариш едно рамо на независим кандидат - това е твой личен избор. Можеше и да си признаеш - да, предложиха ми добра сума, поставих условията, отидох и пях, подкрепяйки тяхната кампания. Защото да пееш на такава сцена е агитация, и няма какво да се лъжем - никой не е отишъл за без пари да го прави.

  Само че Ицо, и ние имаме право да те критикуваме - не като троловете от ДБ по Фейсбук, но все пак...

 54. 54 Профил на СА
  СА
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Момент сега да разберем - значи до вчера Ицо Хазарта подкрепял ДБ, обаче баш днес се сетил, че от ГОДИНИ, те били като Гошо от Почивка в рапа. Значи кое точно е вярно - че те са като Гошо от Почивка от години, или Ицето се сети, че са такива днес, когато изведнъж не му се понрави, че хората с абсолютно право поставят под съмнение интегритета му.

  И да, Ице, може да сме като Гошо от Почивка, но това е именно заради мними симпатизанти като теб, които хем нямат моралния гръб да не се продават, хем като ги хванат, че се продават, вместо да се скрият в трета глуха, решавата да хапят като зли кучета срещу всичко, зад което са стояли до едва вчера. Историята на СДС, ОДС и ДСБ е пълна с такива като теб, и на политическо, и на чисто фенско ниво.

  Ние не сме ти виновни, че се продаде за жълти стотинки, Ице, което е есенцията на случката, всъщност.

 55. 55 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 999 Неутрално

  До коментар [#33] от "espresso":

  На тва му се казва секта!

 56. 56 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Любопитно

  До коментар [#44] от "xm...":

  Що, той какъв е в ДБ? Председател, заместник?

  Доброто е заразно
 57. 57 Профил на keipax
  keipax
  Рейтинг: 571 Весело

  @Дневник, това е се отнася и към вас:

  На хора, които искат по-високи доходи, по-добри пътища и по-малко празни приказки – вие им говорите за Истанбулската конвенция, за тротинетки и за права на гейовете. Всичкото това – докато седите из софийските кафенета, цъкате с телефоните и тъжно обяснявате как София се е напълнила със селяни.

 58. 58 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 2226 Неутрално

  Най - лошото че точно тези, които се пишат големи либерали,(те нямат много общо с ДСБ) го разкъсаха без дори да му дадат шанс да обясни, или да се защити. Що за либерални ценности са да не дадеш на човек втори шанс или право на грешка? Истината е че това не са либерали- а комунисти!

 59. 59 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2877 Неутрално

  Христо най-после се осъзна. Много червени кукувици има в ДБ - и някои са много т*пи - давам пример с к*чката на Кунева - Кънев - и неговата въпиюща глупост, с която счупи тъпомера, Манолова да се откаже от балотажа и гласуващите за нея да гласуват за Бинев, който да стане от ДБ. Не го харесвам като творец, но браво за това изказване.

 60. 60 Профил на anarhochristian
  anarhochristian
  Рейтинг: 627 Неутрално

  И най-упоритите десебари в карйна сметка проглеждат. Можеш да лъжеш много хора ама малко време както се казва.
  —цитат от коментар 4 на Jumbo Jet


  Ейбрахам Линкълн - Можеш да излъжеш определено количество хора за определено време, но всички хора за винаги не можеш да излъжеш.

 61. 61 Профил на .NET
  .NET
  Рейтинг: 341 Неутрално

  Някой може ли да ми обясни защо, поради какви причини, нео-марксистите, ляво-либералите, розовите прогресисти от "Да, България" се наричат "десница"? Що за идиотизъм е това?

  Бъдещето е не просто пред богатите държави, а пред тези, които са най-напред с образованието. - в."Капитал", 22.12.2016г.
 62. 62 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  Какво да ви кажа, работя с партньори симпатизанти на ГЕРБ. Аз гербаджия ли съм? Ами такъв е бизнеса с който се занимавам, такава е средата. Или трябва да избирам партньорите си по политически симпатии, което да означава да спра с работата си или трябва да си работя с тях и да си гласувам по мои си избор.
  Какво трябва да направи Ицо? Да призове всеки който симпатизира на ГЕРБ да не слуша музиката му? Да не ходи по баровете в които и когато пее Ицо Хазарта?

 63. 63 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 770 Неутрално

  "На хора, които искат по-високи доходи, по-добри пътища и по-малко празни приказки – вие им говорите за Истанбулската конвенция, за тротинетки и за права на гейовете. Всичкото това – докато седите из софийските кафенета, цъкате с телефоните и тъжно обяснявате как София се е напълнила със селяни."

  Много точно казано!

 64. 64 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2338 Неутрално

  Ицо: ....Дъра, бъра, дъра, бъра и накрая отидох при АЕЦ мутрите от Герб..."  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 65. 65 Профил на Петърчо
  Петърчо
  Рейтинг: 77 Весело

  Много си повярва нещо. га яде кифтетета ни рива!
  —цитат от коментар 2 на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките :)


  К'ви кифтета, бе, дреме му на _)_. Може да не е милионер, ама си е изградил стандарта на живот.

  Потребители с активирана функция "автоматичeн минус", 'щото са фанатични комундета: Мутри вън, Иво, Мунчету на Боеку, Ivan Stoyanov, Другарят Иванов*, #ОСТАВКА, Роси, Студио Х, samoedin, niksan1, Котаракът на Шрьодингер, Fiji, Norman Granz, Billy Pilgrim, historama, hawaii, dejmos, cinik, Virgin, Рим, Gopeто, 3biri, yavooor, Alexander97, Voiko, Kingpin, Doge, papуre, Oleg Shishmanov, dnevnikar, stein, Чарли Мишкин, Смартдъмби*, LudLustrator, Тайпи*, Hristov
 66. 66 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 745 Неутрално

  Демократичната общност е крайно критична, също така крайно самокритична. Ицо (а и всички останали), дайте да не се ядосваме като пубертетчета на родителите си. ДБ с всичките си противоречия и недъзи си остава ядрото на демократичната общност в България, затова е и постоянна мишена на каскетите. По-добро няма, който мисли, че може с нещо да помогне, нещо да направи по-добре - да действа. Да се сърдим само, че демократичното ни малцинство е такова, каквото е - разпокъсано, критично, уязвимо, наивно, недорасло... не води до никъде. Комунистите точно за това работят. Алтернативите са все комунистически клонинги, така че най-лесното е да се разсърдим на ДБ (всеки има повод), но после какво???
  —цитат от коментар 51 на virtual brain


  Ми то това ядро нещо много малко бе!

 67. 67 Профил на dzq17576652
  dzq17576652
  Рейтинг: 55 Неутрално

  Прав е! Как пък за толкова години не успяха да намерят ново лице, с харизма, който да обедини всички. Сега е моментът да се почва работа за следващите избори. Има достатъчно време някой да стане достатъчно популярен и харесван. Примери много - как хората забравиха от къде тръгна Манолова. А положителният пример е Бонев. Ако нямате добри пиари, поне погледайте малко американски сериали по темата. Омръзна ни да избираме между двете БКП-та

 68. 68 Профил на ntonev
  ntonev
  Рейтинг: 360 Неутрално

  Хазарта донякъде е прав.

  От друга страна - тъжно е как избирателите от този спектър са толкова чувствителни към разочарование, и след няколко такива (или дори първото) са готови да "зачеркнат" личности или цели партии. Окончателно. И така, докато накрая не остане нито един.

  Докато при останалите електорати - червени, лилави, черни и т.н. - чувствителността е нулева, гласуват си по инерция, включително ще гласуват и ако магаре им издигнат (е, без Ц. Цачева...). И съответно изборнните резултати го показват.

 69. 69 Профил на Stoyan Dimitrov
  Stoyan Dimitrov
  Рейтинг: 171 Неутрално

  Ицее жалък си....ако имаше 1% интегралност никога нямаше да се доближиш до кочината ГЕРБ камо ли да влезеш в леглото с тях

 70. 70 Профил на cozzworth
  cozzworth
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Излишна сприхавост от страна на Хазарта. Окей, понесъл е несправедливо отношение от съмишлениците, но принципната позиция е да не очакваш нищо в замяна, дори респект и признание. Много нерви и напрежение, за радост на лошите...

 71. 71 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 315 Весело

  "...Аз, гласувайки за вас, ви давам моята подкрепа – да разпределите данъците ми,да водите България напред и да пазите моя интерес пред хищници като Ердоган или Путин..."


  Хахаха...
  Ице, този път уцели десятката със "защитник" като баце ти Тиквоний...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 72. 72 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Каза това, което много хора си мислят. Затова и Бонев взима гласовете на Игнатов.

  А ръководството на ДБ, кога ще поеме някаква отговорност за ПОРЕДНИЯ провал в мажоритарни избори?

  Всичко се ебават с Корнелия как се е окопала във партията, а какво прави ген. Атанасов? Радан Кънев? Христо Иванов? Те кога ще поемат някаква отговорност за провалите на оглавяваната от тях партия/коалиция.

 73. 73 Профил на Виктор М
  Виктор М
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Браво, Ицо!

  Много е жалко, когато някакви, които се смятат за десни, гледат в личните портмонета на други хора.

  Един от малкото текстове напоследък, които ми се иска да ги бях написал аз.

 74. 74 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  Христо най-после се осъзна. Много червени кукувици има в ДБ - и някои са много т*пи - давам пример с к*чката на Кунева - Кънев - и неговата въпиюща глупост, с която счупи тъпомера, Манолова да се откаже от балотажа и гласуващите за нея да гласуват за Бинев, който да стане от ДБ. Не го харесвам като творец, но браво за това изказване.
  —цитат от коментар 59 на Deaddark


  И си мислиш, че Хазарта ще гласува за ГЕРБ? По-скоро не, по-скоро няма да гласува въобще. И тук вината си е изцяло наша, на ДСБ (симпатизанти и членове). Вместо да се възползват от популярността му, не чрез снимки, а чрез медийни изяви, те тръгнали да го оплюват

 75. 75 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Ице, братО, не може да агитираш за ГЕРБ, оправдавайки се, че и други правели така!

  Не върви, батка!

  За структурата на Христо Иванов не ми пука, но нещата в ДСБ не са наред!
  Откак го няма Иван Костов.

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 76. 76 Профил на .NET
  .NET
  Рейтинг: 341 Весело

  Ице аз също бях такъв балък като теб, докато не разбрах, че ДСБ и Да България не са партии а секти, тези са по-зле и от БКП през сталинските години. Бий им шута. Алтернатива на национално ниво за сега няма, но ще чакаме да се появи. В София се появи - Спаси София и Борис Бонев. Успех ти желая във всичко, ти си точен пич!
  —цитат от коментар 26 на jeq19606355


  Спаси София на Борис Бонев е класическа нео-левичарска формация :) , тук в Дневник някакъв анализатор я нарече "градска левица" :)

  "Десните" в България са толкова леви, че бай Тошо е хард-консерватор в сравнение с тях :)

  Бъдещето е не просто пред богатите държави, а пред тези, които са най-напред с образованието. - в."Капитал", 22.12.2016г.
 77. 77 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 770 Неутрално

  Ако това момче застане начело на ДБ аз ще гласувам за тях.

 78. 78 Профил на СА
  СА
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Спокойно Ицо, на тях хора не им трябват. Когато казах на едно от форумните ДСБ остриета, че по принцип гласувам за тях, но за Игнатов няма, той ме обиди на гербер и ми каза, че не го интересувало "някво си л*йно как гласувало". Всички хора, които критикуваме сме идиоти и нашият глас не им е притрябвал. Явно могат без хора.
  —цитат от коментар 46 на kapitan_laino


  Навсякъде има агресивни нитернет войни-фенове, от всяка партия. Обаче само 100-200 привърженици на ДБ са проблемът и само те едва ли не, според такива като вас и очевидно обиденият Ицо, задължително са олицетворение на цялата партия. Както обикновено, ДБ са съдени по едни по-различни, по-високи критерии от всички други. А тролиадата срещу тях, че е гнусна и долна, и че цели именно провокации с цел изнервяне, това не е важно, нали? Важно е, че някой си привърженик на ДБ ви казал така и ... край - те всички са такива, от горе до долу. Ако само можете да видите липсата си на логика отстрани!

 79. 79 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 745 Неутрално

  Прав е! Как пък за толкова години не успяха да намерят ново лице, с харизма, който да обедини всички. Сега е моментът да се почва работа за следващите избори. Има достатъчно време някой да стане достатъчно популярен и харесван. Примери много - как хората забравиха от къде тръгна Манолова. А положителният пример е Бонев. Ако нямате добри пиари, поне погледайте малко американски сериали по темата. Омръзна ни да избираме между двете БКП-та
  —цитат от коментар 67 на dzq17576652


  Хайде пак се почна със самозаблудите. Като онзи вчера дето виждал Дай Беее като трета политическа сила,

 80. 80 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  До коментар [#51] от "virtual brain":

  Ядрото на демократичната общност?
  Бившият лидер, сега заместник лидер, на ДСБ вчера обясни ли ви как Игнатов да се откаже от третото място, барабар с всичките двайсетина или колкото там ХИЛЯДИ души, които са го подкрепили? И като се откаже и Манолова (!?!), теглим чертата отново и подреждаме демокрацията? Кънев се подиграва с вас открито, подрежда ви като някакви негови лични пластмасови играчки, играе на Монополи, ти ми говориш за ядра и демокрации!
  Как пък веднъж не се засрамихте!

  Доброто е заразно
 81. 81 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 2226 Неутрално

  А ръководството на ДБ, кога ще поеме някаква отговорност за ПОРЕДНИЯ провал в мажоритарни избори?.
  —цитат от коментар 72 на niakoi_si


  Стига сте я въртели тази опорка. Ако изборите бяха наистина мажоритарни, кандидатите на ГЕРБ щяха да взимат максимум по 3 %. Но поне 80% от хората си гласуват за партии.

 82. 82 Профил на propeller
  propeller
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Костовист съм, гласувам за коалиции в които ДСБ са партньори. Но Ицо е абсолютно прав. На всичките 100%.
  —цитат от коментар 8 на stanislavdi


  Ами да, така си е. Откак Радан си заложи г@за за Христо, а пък последния си направи партия и се разцепиха за пореден път, съм в тая дилема - МНОГО ли са прости 'моите', или пък не дай си боже и те да са в театъра? Срамота е, и не са само ченгетата виновни, синя София избира м/у руска учителница и сестра галева, а тъмно-синя (навремето) Варна избира м/у руснак и руска подлога.

  И дори без да бях чувал за проблемите на Хазарта, аз тоя път НЕ гласувах, във Варна моите ми предложиха някаква Стела, дето не можа да ме убеди да и запомня фамилията, камо ли за кмет да я слагам. Тъжно, много тъжно.

 83. 83 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 946 Неутрално
 84. 84 Профил на FakePath
  FakePath
  Рейтинг: 852 Неутрално

  Ицето ги удари като маче у дирек!
  Каза на глас всичко неизказано от огорчените избиратели на десницата в България
  ДБ откраднаха доверието на хората си, предлагат им да избират магарета и после ги обвиняват, че не са ги избрали.
  ДБ няма нищо общо с дясното, с градската десница, с развитието и с ценностите на демокрацията.
  ДБ имат всички белези на комсомолските организации. Харизмата на лидерите им става за отпечатване на тоалетна хартия и за нищо друго...
  Време е да бъдат закрити, защото вредят.

 85. 85 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3262 Разстроено

  Еми човекът е прав, дано тези, които трябва, да прочетат текста и да не бързат да го плюят, а да помислят.

 86. 86 Профил на foreverman77
  foreverman77
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#7] от "еко":

  Далече съм от мисълта да оплвам Ицо, но нека погледнем обективно.

  Отишъл на концерт на ГЕРБ, но не искал да го свързват с тях. Не искал нищо политическо да се говори в пресата. Е, как да стане това?
  Да каже, добри бяха парите, взех ги, но не съм с тях. Това пък е малко безпринципно и няма да звучи добре и за Хазарта.
  А и така да е, как изглежда цялата ситуация...не искам да ме обвързвавт политически с гегрб, нямам нищо общо с тях, но им пея на предизборния концерт. Е, няма как, Ицо.

  Кръпката, Милена и останалите, защо не са пели на комунистическите концерти?

  Има нещо, наречено принципи. Ако Ицо е решил да ги нарушава, то, ще си понесе и негативите.

  Не казвам да го разпнем на кръст, но и той да не прекалява с възмущенията.

 87. 87 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Аз лично , разбрах за морала на псевдоградската номенклатурна псевдодесница, за която съм дал десетки гласувания, когато почина детето на Московски....
  Тогава видях морала на "десницата", на троловете на "десницата", на симпатизантите , пишещи по темите и т.н.
  Беше просто невероятно, колко лоши хора, е приютила тая свръхпретенциозна група хора.
  Тогава аз си онемях и после се откъснах напълно от тоя филм. Това просто са недобри хора.

 88. 88 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 346 Неутрално

  Костовист съм, гласувам за коалиции в които ДСБ са партньори. Но Ицо е абсолютно прав. На всичките 100%.
  —цитат от коментар 8 на stanislavdi


  + 1

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 89. 89 Профил на СА
  СА
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Те кога ще поемат някаква отговорност за провалите на оглавяваната от тях партия/коалиция.
  —цитат от коментар 72 на niakoi_si


  Какви провали? Та нали сме един файтон хора, както злорадо ни напомняте? Колко очаквате да изкарат един файтон хора?

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1094 Любопитно

  Ми то това ядро нещо много малко бе!
  —цитат от коментар 66 на von_seeckt


  Малко, голямо - това е. Тя държавицата също е малка и пред закриване - има няма 5 милиона население. В София назначавете кмет със стотина хил. гласа! Е как тогава да не е малко ядрото на демократичната общност, което е трън в очите и постоянно под прицел на библиотекаро-сарайското ви свинско задкулисие!?

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 92. 92 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2948 Весело

  E, и аз навремето гласувах за ДСБ, но след като се обединиха с Хр. Иванов престанах.
  Ето, тези цитати ми харесаха най-много:
  *
  "Бих искал да призная своята вина за загубата на арх. Игнатов. Въпреки несъмненото обаяние на лидерите Христо Иванов и генерал Атанасов ключова роля в отлива на гласове изигра моят концерт в Самоков пред транспарант на ГЕРБ."

  "След простотиите на "Да, България" и на моите избраници през 2017-а аз, както хиляди други хора, останах изумен как е възможно това да се случи. Имаше два варианта – тези или са нереално тъпи, или просто играят роля в нечий сценарий."
  *
  Много точно! А сега т.нар. "лидери" ако имат поне малко отговорност пред избирателите си трябва да се изметат!


 93. 93 Профил на kashpirovska
  kashpirovska
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Нека погледнем истината в очите. Ицо Хазарта е виновен, че архитекта с кармазъ тапета има харизма, колкото на табуретка.
  —цитат от коментар 37 на encor3


  Не става дума за това.Според мен де! Архитектът си е нормален човек,образован(както обича да подчертава дебело Хр.Иванов,него го е гнус от необразовани).Може би трябваше да се появи по-рано,да обиколи селата и градовете ,така,както го правят останалите кандидати.Които може би дори и не са тоооолкова добре образовани!
  Смееха се на Цветанов,че си обличал народна носия и турял калпака на хорото-ама печелеше ли сърцата на хората? Сега знам,че ще ми скочите,че тия прости хора не са ви таргет групата...Ами добре тогава!

  Дневник-токсичният сайт
 94. 94 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 745 Неутрално

  [quote#74:"stanislavdi"][/quote]

  Така е, Хазарта може би има повече фенове от членовете на дсб.

 95. 95 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 922 Любопитно

  няма как да се очаква от един рапър, някаква реална самооценка ,позата му на ощипана госпожица е повече от нелепа, герб силно привлича всякаква халтура и кич ,и явно ицето не можа да им устои ,да е жив и здрав и да радва дълги години шайката !

 96. 96 Профил на Kephy
  Kephy
  Рейтинг: 797 Неутрално

  Всъщност става дума за пари и елементарна политическа култура. Ицо е прав, като дава примерите със свои колеги, които участват на чисто комерсиални начала в предизборни кампании - това е стара съществуваща практика, та не зная защо от този човек се иска да прави изключение. Тая хунвейбинска кампания срещу него не прави чест на участвалите в нея. Казвам го като човек, който последователно е подкрепял ДСБ на избори.

  Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem
 97. 97 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 315 Неутрално

  [quote#78:"jjs30624784"][/quote]

  Повечето от плювачите във форума са платени. Просто усилията да се дискредитира ДБ са преминали отдавна границите на разумните средства...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 98. 98 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3728 Весело

  До коментар [#56] от "АзКлавдия":

  Ами нали се бара редови мат'рял?
  И к'во?
  Ръководство и актив били тъпи и "художници от "Булгаргаз", демек опортюнисти и сметкаджии. И не ги приема. Щото бил "с ценностите на редовите".
  Но пък писка от реакцията според ценностите на редовите, уж от които бил, когато се е метнАл по принцип на същото като "художника от "Булгаргаз".

  Ми шизо си е! Идеологически.
  А иначе - и той опортюнистче.
  И това мен винаги ме дразни. Особено ако се заема поза на нацупена и обидена невинност, защото не му признавали правото да е опортюнистче ...

 99. 99 Профил на foreverman77
  foreverman77
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#94] от "von_seeckt":

  Не всеки избирател на ГЕРБ е циг**ин, но всеки циг**ин е гласувал за ГЕРБ (платен или не).

  Обратното, малко, с всичките им негативи, но десните избиратели не са платени или промити орки.

  Още повече дърти комунисти като теб.

 100. 100 Профил на Танев
  Танев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ицката е идол на няколко поколения българи и е станал такъв благодарение на творчеството което прави. Със сигурност то не се разбира от всички, но тези които го разбират надали им трябва човек, който да им казва на коя партия да симпатизира. Утре като се махнат ГЕРБ и дойдат други на власт, то песните му си остават същите и пак ще се усмиват управляващите.
  Да, факт е че пя на концерт организиран от партията представляваща властта и която той посочва в песните си, но със сигурност на концерта са били и хора поддръжници на всички други партии.
  Хората бяха там за да оценят творчеството му и колкото повече го оценяват толкова повече то се явява стимул за даден творец.
  Сред здравомислищите хора надали, пак казвам, им трябва някой който да им казва за кой да гласуват и подкрепят.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK