Нено Димов си отива с прокурорско шоу

Снимката, разпространена от прокуратурата със съобщение, в което името на Нено Димов не се споменава

© Прокуратура на РБ

Снимката, разпространена от прокуратурата със съобщение, в което името на Нено Димов не се споменаваЕкоминистърът Нено Димов бе "отведен за разпит" в четвъртък (9 януари). Това стана публично - пред събрали се медии - с микробус на прокуратурата - надписът се вижда ясно. Думите в кавички ги цитирам от медиите, в НПК отвеждане за разпит не съществува като термин.


За разпит извикват с призовка или - когато е спешно - по телефона. Всички въпроси до прокуратурата какъв е актуалният статус на министъра - дали е задържан, както пишат някои сайтове, са отклонявани с препоръката - вижте официалното съобщение. В него не се споменава името му, както не се споменават и имената на шефа на ВиК в Перник Иван Витанов и на бившия областен управител Ирена Соколова, за които пак сайтове, близки по позиции до властта, пишат, че двамата били арестувани.


Няма съмнение, че това ще бъде зрелищната новина на телевизиите. За медиите бяха изпратени снимки от "отвеждането" и от самата прокуратура.
Няма съмнение и че


след такава акция министърът ще си отиде, но е далече от понасяне на наказателна отговорност


Напрягам паметта си да си спомня за случай, започващ с такова шоу, да е завършил в разумен срок с влязла в сила присъда. Зрелищата и въобще акциите пред камерите са противопоказни за събирането на доказателство за виновност и това е азбучна истина в учебниците на всички прокурори и полицаи и у нас, и по света, с извинение. (Показните акции само въоръжават потърпевшите с аргументи пред съда за нарушени права, за което после им плащаме но да се отклонявам твърде.) Ето защо си мисля, че след като се слегне пушилката, Нено Димов ще бъде лека-полека "изпран".


Всъщност, ако Специализираната прокуратура и новият главен прокурор Иван Гешев целяха не спектакъл, а резултати, щяха да подкрепят пернишките прокурори, които още на 10 декември излязоха със заключение, че за двамата министри - на околната среда и водите и на регионалното развитие и благоустройството, са събрани данни за престъпление по служба по повод кризата за водата в Перник и посочиха конкретната разпоредба от Наказателния кодекс - член 219 - безстопанственост в управлението на водите и водопреносната инфраструктура.


На 27 декември обаче Гешев взе под свой личен надзор разследването и извади двамата министри от него, като обяви досъдебни производства "срещу длъжностни лица във "ВиК Перник" ООД, община Перник, Областна администрация - Перник, и "Басейнова дирекция - Западнобеломорски басейн в Благоевград".


И изведнъж - днешният панаирджийски цирк с министъра за разпит.


Шоуто е най-вероятно


прокурорска помощ за Борисов да се отърве от Нено Димов


за да тушира актуалните скандали с водата и вноса на боклук от Италия.


Дали Бойко Борисов не е посмял да му поиска оставката - да не разлюти патриотите и да разклати стабилността си; или Гешев е решил да започне мандата си с изпитания си специалитет на героични според неговата представа мизансцени, не е най-важното.


Важното е, че на масите се предоставят зрелища, както винаги е било. И то с паралелни демонстрации от страна на Гешев, отказващ да се срещне или да отговори на въпроси на народен представител. Е да, народният представител е Корнелия Нинова - председател на БСП. Със съобщение Прокуратурата на Република България я посъветва да... се информира от прессъобщенията на прокуратурата. Иначе срещите щели да означават политизиране. Интересно - хвалбите на управляващите депутати патриоти и на Борисов към предшественика му Цацаров и към самия Гешев никак не го политизират, така излиза...


А Нено Димов отдавна трябваше не просто да си отиде, а да понесе отговорност, и далеч не само заради безводието на Перник. Копирам постинга на колегата Вера Стаевска, която припомня подвизите му, които трябваше прокуратурата досега да забележи:


"Толкова за днешната #радост. Иначе наказания за Димов трябват, но в присъди, не в показни акции. И не само за Перник и вноса на боклук. От 2017 г. насам:


- Разораване и пожари в "Натура 2000" (Каварна)
- Опит за унищожаване на част от национален парк (Пирин)
- Опит за изключване на площи от най-старата защитена територия на Балканите - природен парк "Витоша"
- Мълчаливо неизпълнение на служебно задължение да обяви 200 зони от "Натура 2000" - тоест липсват мерки и режими за защита на всички тези зони и те не пазят нищо (има наказателна процедура, има и официална констатация от Сметната палата)
- Три наказателни процедури за проблеми - направо липсваща - чистота на въздуха
- Нови строежи по морето, непрекъснато, включително в "Натура" и защитени територии
- Разорани и замърсени реки
- Маловодие заради ВЕЦ-ове
- Плащане на милиони за докладване за "Натура 2000" от МОСВ на фирми, които нямат никакви данни и съответно няма информация как трябва да се опазва "Натура"
- Опит да промени ЗБР и да извади територии от "Натура 2000", за да се строи още по-лесно
- Да, и приемане на фалшиви ОВОС-и, за да се пускат разни съмнителни строежи - като магистрала през уникална "Натура" зона, каквато е Кресненското дефиле.
- Забравям ли нещо?"


П.С. След като от прокуратурата отклониха въпросите на "Дневник", БНТ съобщи, че Нено Димов е задържан за 24 часа, като се позова на говорителя на главния прокурор Сийка Милева.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (62)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1777 Неутрално

  Май Гешев ще се окаже коалиционният партньор на Борисов.

 2. 2 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 915 Любопитно

  "Толкова за днешната #радост. Иначе наказания за Димов трябват, но в присъди, не в показни акции. И не само за Перник и вноса на боклук. От 2017г насам:


  - Разораване и пожари в Натура 2000 (Каварна)
  - Опит за унищожаване на част от национален парк (Пирин)
  - Опит за изключване на площи от най-старата защитена територия на Балканите - природен парк Витоша
  - Мълчаливо неизпълнение на служебно задължение да обяви 200 зони от Натура 2000 - тоест, липсват мерки и режими за защита на всички тези зони и те не пазят нищо (има наказателна процедура, има и официална констатация от Сметната палата)
  - Три наказателни процедури за проблеми - направо липсваща - чистота на въздуха
  - Нови строежи по морето, непрекъснато, включително в Натура и защитени територии
  - Разорани и замърсени реки
  - Маловодие заради ВЕЦ-ове
  - Плащане на милиони за докладване за Натура 2000 от МОСВ на фирми, които нямат никакви данни и съответно няма информация как трябва да се опазва Натура
  - Опит да промени ЗБР и да извади територии от Натура 2000, за да се строи още по-лесно
  - Да, и приемане на фалшиви ОВОС-и, за да се пускат разни съмнителни строежи - като магистрала през уникална Натура зона, каквато е Кресненското дефиле
  - Забравям ли нещо? "


  Въпросът е в колко от изброеното, пряко е замесен и Боко!

 3. 3 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 979 Любопитно

  "Всъщност ако Специализираната прокуратура и новият главен прокурор Иван Гешев целяха не спектакъл, а резултати, щяха да подкрепят пернишките прокурори, които още на 10 декември излязоха със заключение, че за двамата министри - на околната среда и водите и на регионалното развитие и благоустройството са събрани данни за престъпление по служба по повод кризата за водата в Перник и посочиха конкретната разпоредба от Наказателния кодекс - член 219 - безстопанственост в управлението на водите и водопреносната инфраструктура.

  На 27 декември обаче Гешев взе под свой личен надзор разследването и извади двамата министри от него, като обяви досъдебни производства "срещу длъжностни лица във "ВиК-Перник" ООД, Община Перник, Областна администрация Перник и Басейнова дирекция - Западнобеломорски басейн в Благоевград".
  ----

  Защо, бе, Гешев?

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 4. 4 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5302 Неутрално

  Дано го осъдят ако се докаже виновността му за боклука и за водната криза. Крайно време е и министри да отговарят за действията и бездействията си.

 5. 5 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 915 Неутрално

  До коментар [#4] от "Peni Nikol":


  ...за водната криза...
  —цитат от коментар 4 на Peni Nikol


  Виновността му за водната криза е заради неговото безхаберие!
  И за състоянието на пернишката водопреносна система, вината е на шефа му от Банкя! Все пак от 12 години, ако не е подушил че там има нещо гнило, кой ли му е виновен?

 6. 6 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2767 Неутрално

  Нено може наистина да опере пешкира заради италианското раследване ,иначе ще гръмнат приятелчетата на бай Х ,които внасят боклука

 7. 7 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 264 Неутрално

  РАДОСТТА-бухалка на Пеевски и Дпс бие по патреОтарите. А Бай.Х. се чеше по Тиквата и отделя газззз към газов хъб Балкан.

  Сега единственият въпрос е, дали само Нено-бушона ще изгърми или Петя Аврамова, която САМО ПРЕДИ 4 МЕСЕЦА в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗАЯВИ, ЧЕ ПРОБЛЕМ С ВОДАТА НА ПЕРНИК НЯМА И НЯМА ДА ИМА!

  Как не се намери една телевизия да извади записа - да се види дебелата герберунгелска ЛЪЖА!

 8. 8 Профил на Gunners
  Gunners
  Рейтинг: 1464 Неутрално

  За жалост няма да понесе наказателна отговорност.

 9. 9 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1020 Неутрално

  Този е на пързалката, а русата кака кога? Или я чакат да се върне от лифтинг?

 10. 10 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1152 Неутрално

  Нено на пързалката - в райе, на сухо и сред всякакъв боклук.
  Радост, а?

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Иначе Еднокнижника е овладял милиционерските тактики. Хвърляй пушечно месо на на тълпата, зареждаш троловете на Недялко Пика да славят Радостта, медиите отразяват лайв шашнатия Нено-бушона и Сичко е шест.

 13. 13 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  Твърде много се задържа и твърде много неумности направи!!!

 14. 14 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1865 Неутрално

  Може би от “греховете” му пропускате най-важния, опълчи се на зелената мафия, а това не се прощава.

 15. 15 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 499 Неутрално

  Борисов пак си изми ръцете с подчинени и в към момента е "чист"

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 16. 16 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 678 Неутрално

  Мафията може и да пожертва тази биологична единица нено-удобното за да прикрие други на по-високи позиции в мафиотскаота ерархия.
  Няма страшно проблема с водата рещен: Вода няма да има,както решиха проблема с дюните по морето: Дюни няма и няма да има,защото има бетон.
  Това е положението в територията управлявана от кремълската мафия.
  Материала,материала.

 17. 17 Профил на sanvito
  sanvito
  Рейтинг: 355 Неутрално

  Много точна статия за поредния цирк, но зрителите отдавна са изпаднали в апатичен сън

 18. 18 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1594 Неутрално

  До коментар [#14] от "svoboden":

  Хахапа, да, зелената мафия управлява Гешев и Борисов 😁😁😁

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 19. 19 Профил на Котаранц
  Котаранц
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Честито на всички костоваци!
  Да се готвят...

  Черен хайвер за черна лъскава козина!
 20. 20 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 257 Неутрално

  Народния съд в свободната и независима медия вече го осъди, а той още повдигнато обвинение няма.
  Това ми напомня никога да не гласувам за комунисти.

 21. 21 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 712 Неутрално

  И то с паралелни демонстрации от страна на Гешев, отказващ да се срещне или да отговори на въпроси на народен представител. Е да, народният представител е Корнелия Нинова - председател на БСП. Със съобщение Прокуратурата на Република България я посъветва да... се информира от прессъобщенията на прокуратурата, там било казано всичко.

  Ами точно с това не съм съгласен. Прокуратурата си върши или не работата и няма защо да се среща с народен представител - който и да е той. А народният представител ако иска информация а не цирк, знае какъв е редът за получаването и.

 22. 22 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#3] от "virtual brain":
  "Защо, бе, Гешев?"

  Защото, според извратените разбирания на милиционер-прокуратурата, това е идеален случай за пиар в стил "Един шериф в Дивия изток".

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 23. 23 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3846 Весело

  До коментар [#22] от "BG Territory":

  Така ли било?! Значи, дай да арестуваме действащ министър, зад която е малката коалиция, която крепи правителството?! Голямо "прозрение", голямо "нещо"...
  Смешна история...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 24. 24 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  Време да гърмим шампанското. Разгеле! Колко го чакахме тоя момент.

  В списъка с греховете на Нено авторката е забравила един огромен грях:

  - даване на съвети на кметове как да се заобиколи закона за промяна на земи от Натура 2000.

  Дотогава не бях чувал министър на околната спеда да дава съвети как да се нарушива законът за околната среда, но и това доживях да видя. Друг такъв турист надали някога ще стъпи в това министерство. В продължение на две години и половина ние нямахме министър на околната среда, а министър на строежите, измамите и безхаберието. /МСИБ/

  Прав ти път, Нено. Дано те осъдят на обществено полезен труд - да садиш дървета и да залесяваш гори и поляни.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 25. 25 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  ненка требе да бъде скатана докато се поразмине италианското разследване, тва е... останалото са приказки за лека нощ

 26. 26 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1606 Неутрално

  До коментар [#20] от "tosho_toto":


  Народния съд в свободната и независима медия вече го осъди, а той още повдигнато обвинение няма.Това ми напомня никога да не гласувам за комунисти.
  —цитат от коментар 20 на tosho_toto


  Особено лиляви...толкова са се превъзбудили горките, че забравиха дежурното...Браво Петя...

 27. 27 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  Лично аз ПРЕДПОЛАГАМ че Димов е набъркан в схемите с боклука и нещата са доста по-дълбоки отколкото изглеждат на повърхността.
  Като се прибави и безхаберието около проблемите в Перник.....

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Тоя някакъв министър по ски пистите и лифтовете ли беше?

  Където и да натиснеш в ГЕРБ, излиза ГНОЙ.
 30. 30 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1020 Неутрално

  Нено е министър в правителството на Борисов. Ако са го хванали с любовница - да подава оставка, но той е изпълнявал коалиционни политики.
  Някой друг трябва да поеме отговорността!

 31. 31 Профил на bzd45626642
  bzd45626642
  Рейтинг: 8 Весело

  Нено тъпото ще се топли с бай Ставри. Гешеф го зарадва....

 32. 32 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 560 Неутрално

  Не го мислете него, със сигурност си е послал добре. Иначе Баце е решил, че е време да го играе добрия цар(вул) и да накаже лошите придворни, които тормозят народа. А пък, като се мине малко време хората в най-добрия случай ще си сомнят, че баце го е наказал онзи министър дето ни скри водата и така.

  Накратко реалният проблем няма да бъде решен, а кандидати за министри безброй. Който и да сложиш все същото. За Бойко е важно да се отърве от всеки, който по някакъв начин може да застане между него и (все)народната любов и винаги да излезе целия в бяло.

 33. 33 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3891 Неутрално

  " Напрягам паметта си да си спомня за случай, започващ с такова шоу, да е завършил в разумен срок с влязла в сила присъда. Зрелищата и въобще акциите пред камерите са противопоказни за събирането на доказателство за виновност и това е азбучна истина в учебниците на всички прокурори и полицаи и у нас, и по света, с извинение. Ето защо си мисля, че след като се слегне пушилката и позатихнат страстите, Нено Димов ще бъде лека-полека "изпран"."

  Това е , което и повечето мислещи в този форум написаха по случая ! Не че държа точно Нено да е в затвора ! Той просто е едно от пипалата на модела ! На почетния !
  Докато не се изреже туморът, наречен сараи, впил се в тялото на нашето общество, кръвосмучещо всеки ден нашите ресурси, нищо друго няма значение ! И няма да има !

 34. 34 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  Само ми е чудно кой е по-смешен: Нено или Боко Главата.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 35. 35 Профил на zpl07627198
  zpl07627198
  Рейтинг: 8 Весело
 36. 36 Профил на BULEXIT
  BULEXIT
  Рейтинг: 264 Неутрално

  С Нено като министър е свършено.
  След такъв спектакъл няма начин да остане в играта. Финал.
  Петя е права за всичко. Край с министерството, но не и затвор.
  Нено е бушон от таблото, след като изгърми ще има кратка пушилка и като се уталожи дима ще го рециклират тихомълком на друг пост.

 37. 37 Профил на BULEXIT
  BULEXIT
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Откак видях 45-килограмовата Иванчева с оковани ръце и крака, претръпнах към всичко.
  Виждал съм да водят във Варна в Окръжния съд закоравели убийци, високи два метра и двеста кила с един придружител и без никакви железа.
  Това е театър, но не на абсурда. Абсурда е в нас.

 38. 38 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1594 Неутрално

  До коментар [#26] от "BiGman1":

  Сетих се за един, дето четеше присъда на лекари от парламентарната трибуна...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 39. 39 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1300 Неутрално

  Дори да го намажат с катран и овалят в перушина, малко е за този ликвидатор на българската природа...


 40. 40 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 257 Неутрално

  До коментар [#38] от "Darth Plagueis":

  Четеше СРС-та, за това как лекарите се наговарят да се оправдаят за смъртта на детето.
  Ти комуне постави ли се на мястото на родителите на това дете тогава и каква справедливост получиха тези родители ?

 41. 41 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1409 Весело

  Тоя някакъв министър по ски пистите и лифтовете ли беше?
  —цитат от коментар 29 на keen


  тц,
  "Нено Димов е магистър по математика и докторант по физика. Но и двете са с с еконасоченост - първата е за база данни за защитените територии у нас, а втората - за замърсяването на въздуха."

  бива си го опелото на Гочева, м... сигурно пишман е станал че не е гушнал букета днес :)

 42. 42 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  Естествено, че операцията е за изпиране на Нено Димов. А и за поставяването в сигурна услуга на Гешев. Не че той си е мислил да не му се предлага де. Ама с една папчица в Гешефтурата всичко е сигур.
  А прокурорът от Перник обвинил Нено Димов и Петя Аврамова най-вероятно скоро ще бъде командирован в някоя затънтена провинция до второ пришествие.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 43. 43 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1594 Неутрално

  До коментар [#40] от "tosho_toto":

  Ей го бе, щом е техен човек, може. Нищо, че съдът после ги оправда. Типичният комунист раздава присъди, и не се съобразява дори със съд. Е такива сте, гнусни и предвидими.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 1980 Неутрално

  Нено най-вероятно ще бъде оправдан, понеже е скрита лимонка на ДПС (които държат водния сектор у нас), каквато е и спецпрокуратурата.
  По-важно е, че покрай водната криза в Перник Баце започва да гърми бушони в правителството, опасявайки се от справедливия гняв на пернишкия винкел, под реалната угроза перничани да останат без вода цяла зима. Очаквам още арести и оставки на бушони.

 46. 46 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 730 Неутрално

  Хем Гешев извадил министрите от разследването, хем министъра задържан за 24 часа? Не се връзват на Петя внушенията. Утре ако има повдигнати обвинения кво правим? Ми нищо. Бравопетя пак ще съчини нов сценарий.
  —цитат от коментар 44 на Lemmy


  Това е защото не можеш да четеш и да осъзнаеш какво си прочел, а времевата линия за тебе е нещо имагинерно и не свързано с битието ти.

 47. 47 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 534 Неутрално

  прав му път що бели сътвори що каши забърка

 48. 48 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2294 Весело

  Извинявайте, но БокУ е невинен.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 49. 49 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  Няма да го осъдят Ненов, просто ще го разкарат. За да го осъдят, значи толкова пари да е завлекъл и да не се е отчел на никого, а това не може да стане през главата на Баце. Радост за народа, осигурена от ГешевЕРадост

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 50. 50 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  Пристрастна е Петя, но както обикновено е и логична.

  Когато и защото и да бъде изхвърлен Димов все ще е късно.

  Същото важи и за онова недоразумение правосъдния министър Рабъл.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 51. 51 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 420 Неутрално

  Излишен пореден цирк!Перник почернял от полиция,ДАНС,Спец прокурори.И арестували 2 женици и един бивш директор-сигурно са били въоръжени с ракетни комплекси и са оказвали яростна съпротива?Гешев,ние плащаме на артистите ти,не можеше ли районният инспектор да посети тези хора и да им връчи призовките-и законно,и нормално, а не 100 души добре платени държавни служители.По тази логика,за големите айдуци армията ли ще се изкарва?!И за зализания Нено-същата работа.КАКВО се постига с ареста му за 24 часа?Ще избяга ли,ще се укрие ли,документи ли ще фалшифицира,престъпление ли ще извърши?Погледнете архивите на административните съдилища-90% от тези арести по закона за МВР се обявяват за незаконни,защото по този закон всеки тъп милиционер може да ви задържи,а вие се жалвайте после!Та,не ме е жал за Нено-завършил математика,доктор по физика,ама му се усладила политиката,30 години на софрата на управляващите,да беше станал даскал в някое школо и да гони нацепените ученички,нали за това е учил.Като назначават такива боклуци,какви добрини да очаква БЪлгария,а?!

 52. 52 Профил на deacon
  deacon
  Рейтинг: 348 Неутрално

  До коментар [#7] от "idiotstavrev":

  За това ли става въпрос?От 20 Септ.
  След 4-тата мин.
  https://www.youtube.com/watch?v=QnHq3JKjOHo

 53. 53 Профил на the_librarian
  the_librarian
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Народния съд в свободната и независима медия вече го осъди, а той още повдигнато обвинение няма.Това ми напомня никога да не гласувам за комунисти.
  —цитат от коментар 20 на tosho_toto


  Трябва да се чете с разбиране, или поне с опит за такова. Свободната и независима медия не го е осъдила, а само привежда фактология, отдавна известна на обществото. И всъщност позицията на свободната медия е, че начина по който се направи тази чиста РR акция, извършена под прякото ръководство на "радостта" на "матр'яла" - т.нар. главен прокурор Гешеф, не е това, което обществото иска да се случи.
  Аз лично не харесвам г-н Димов, нито арогантното му отношение, което проявява(ше) в позицията си на министър. Но още по-малко ми допада циркаджийския подход на главния прокурор, който явно се превръща в негова запазена марка. След като няма повдигнато обвинение защо е нужно да го "задържат за разпит"? Точно това е проява на истинския "народен съд", в каквото действие обвинявате редакцията на Дневник.

 54. 54 Профил на the_librarian
  the_librarian
  Рейтинг: 615 Весело

  Само ми е чудно кой е по-смешен: Нено или Боко Главата.
  —цитат от коментар 34 на Свинчуга


  Мдаааа, това е наистина сериозна дилема.

 55. 55 Профил на Срам ме е от ГЕРБ
  Срам ме е от ГЕРБ
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Може би от “греховете” му пропускате най-важния, опълчи се на зелената мафия, а това не се прощава.
  —цитат от коментар 14 на svoboden

  А бе, ти да нямаш задание да пишеш възможно най-парадоксалните коментари? Досега не съм видял нито един твой адекватен на реалността такъв, все е някъв поглед през комуно-гербави очила, за малоумни тролове! Ти сериозно, вярваш ли си на нещата, дето пишеш, или го правиш само в работно време? Ако се затрудняваш да отговориш, което е нормално за твоя подвид, не се притеснявай - копейките не миришат! А "свободен" явно ти е само задния отвор!

 56. 56 Профил на бабачко
  бабачко
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Това си е чисто показно от страна на Гешев да им покаже къде зимуват раците, да си налягат парцалите и кой дефакто ще е шефът идните 7 години. Сума ти и народ плюе по Евгени Дайнов, но той още преди няколко месеца предупреди Б.Б., че това ще се случи, ако изберат Гешев за главен прокурор, но никой не го послуша. Нищо чудно накрая и Б.Б. да се окаже в кауша.

  искаш нов монитор? изтрий тук: ##############
 57. 57 Профил на Zeleno BG
  Zeleno BG
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Есента дойде, лъсна задника на министър Димов!
  https://zeleno.bg/esenta-doyde-lasna-zadnika-ministar-dimov/

 58. 58 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2362 Неутрално

  Нено си е бушон от всякъде - гърмян заек!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 59. 59 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 800 Гневно

  боклукът нено има толкова общо с опазването на околната среда, колкото хитлер с опазването на генофонда на евреите!!!

 60. 60 Профил на frisky
  frisky
  Рейтинг: 362 Неутрално

  Че е за разледване Ненов, за разледване е, но ме объркват лилавите другари - довчера реваха що не бил с пранги, днес припяват на Петя, че било твърде показно „отвеждането“. Ама бушон бил, ама Гешев нещо си сатрапин, ма не бил само Нено, добре де, да го разследват или не, как ще ви е по-угодно?

  Да се знае: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7729679
 61. 61 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 942 Неутрално

  До коментар [#2] от "Vova Josei-ki":

  Егати човека е тоя Борисов. Има ли нещо в държавата и света, в което Той да не е замесен? :)

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 62. 62 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 942 Неутрално

  До коментар [#14] от "svoboden":

  Прав си, но форумчето вече е територия на зелените... откакто десните им пристанаха.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK