Борисов и Гешев отричат ли "теоремата на Бушета"

Април 2006 г. – Васил Божков е викнат на разпит по дело от 1997 г. за побой пред негово чейндж бюро. Тогава съобщава на репортерите, че си плаща редовно данъците, че познава Ахмед Доган, с когото са на здравей-здрасти, и че отношенията му с прокуратурата са никакви.

© Георги Кожухаров

Април 2006 г. – Васил Божков е викнат на разпит по дело от 1997 г. за побой пред негово чейндж бюро. Тогава съобщава на репортерите, че си плаща редовно данъците, че познава Ахмед Доган, с когото са на здравей-здрасти, и че отношенията му с прокуратурата са никакви.Търговията с влияние е бизнесът на управляващите - в това няма съмнение, потвърди го и поредната порция дозирано огласена информация на новия най-голям враг на властта Васил Божков. За да си осигурят безпроблемна пропаганда сред широката публика, управляващите "джиросват" медии на едри бизнесмени, осигуряват им също толкова едри рекламодатели, а в замяна осъществяват "съпорт", тоест подкрепа, за останалия им бизнес.


Така политическата класа, която напоследък се е закрепила във властта, си представя успешното управление - "со кротце, со благо и со малко кютек" за хората с парите, за които е наясно, че няма как само да дават, трябва и да получават нещо.


Отношенията на Васил Божков и новия собственик на "Нова телевизия" Кирил Домусчиев, онагледени от една паметна бележка, чиято достоверност беше потвърдена и от двамата, илюстрира отдавна известното - че правителството не даде медията на кандидат-купувача Петр Келнер, за да не би да бъде изпусната за овладяване от интересите на властта. Като кмет на София някога лидерът на ГЕРБ задължаваше различни компании да му поддържат градинките в центъра на града.
По същата схема сега се "поддържат" медии и футболни отбори


Защото така властта се сдоби със свои рупори и с любовта на футболните запалянковци. А какво друго й трябва на една партия, за да печели избори?


Така, разменяйки си "добри услуги", избрани представители на бизнеса и хората на най-високите места във властта оцеляват, забогатяват и източват публичните ресурси. В наказателното право това деяние се нарича "търговия с влияние". Принадлежи към раздела "Корупция". Вярно, в Наказателния кодекс не съществуваше такъв състав в зората на демокрацията, когато видни представители на властта завършваха право в Академията на МВР или Югозападния университет. Но през последните две десетилетия все трябва да са чули, че това престъпление е добавено в НК.


Как обаче изведнъж да започнеш да разследваш, след като толкова дълго си се упражнявал да си затваряш очите? В записи, изтекли през последните 10 години, бивши министри от ГЕРБ, бивши прокурори и съдии говорят за потресаващи практики на управляващите от ГЕРБ - учебникарски примери за търговия с влияние.


Не се намери прокурор, който да посмее да ги разследва


Затова при всеки следващ сигнал за корупционни практики по най-високите етажи на властта "обитателите" на тези етажи се правят, че нищо не се е случило.


Така беше, когато чухме, че Борисов се е обадил на шефа на митниците Ваньо Танов да спре проверка в пивоварната на Михаил Михов - Мишо Бирата. "Защото там поех ангажимент", признава, че е казал премиерът. Прокуратурата проформа направи някаква проверка и заключи, че понеже си бил направил "самокритика", Борисов не подлежал на наказателна отговорност.


Така беше и когато разбрахме, че ключов министър от първото правителство на ГЕРБ се опасява, че свидетели ще се разприказват за това как в министерството му са били разпределяни европейски пари на избрани медии. И тогава премиерът му дава съвет: "Това да ти е проблемът - не е тоя човек, който пет пъти е сменял показания. Заради такъв кошаревски свидетел няма да те вкарат в затвора. Адвокатите ще искат сто пъти да го изследват луд ли, не е ли, защо, пък как... Колкото и да натискат в тази посока, минали са три години и половина. Можело е да отиде у Брюксел и да каже на комисията каквото има да казва. Той не ти е проблем. Проблем е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Там отивай и се оправяй... Той, за да се откаже за пети път, клюката, че аз съм го натиснал... Няма логика, че три години и половина не са го прекратили това дело..."


От същия разговор чухме и кой "си е избрал" предишния главен прокурор. Но какво от това?


Още по-вълнуващо стана със записите на бившия председател на Софийския градски съд, в които лъсна как се правят поръчки за "опраскване" на съдии, как се придобиват къщи в Барселона, какъв е механизмът за влияние на изпълнителната власт в съдебната, която по закон трябва да е независима. А премиерът направо нахлу във Висшия съдебен съвет, след като беше уведомен с SMS, че се обсъжда въпросът да бъде изслушан по темата.


Тези неща обаче отдавна се забравиха. Както се забрави фактът, че цялата власт е утъпкала пътека до "касичката" си Корпоративна търговска банка, докато оттам се лееха безотчетни пари. След това сегашният главен прокурор "кацна с дизелов двигател на Луната", като успя да си затвори едното око и вкара в обвинителния акт само непослушния банкер Цветан Василев, без ортаците му, оглозгали банката за нула време.


Това е сценарият и сега - на изхвърления от омертата Васил Божков се лепи


етикет "един обвиняем дрънка врели-некипели, за да се защити"


Така прокламират и финансовият министър Владислав Горанов, когото Божков сочи като човека, държал чадър над бизнеса му, и премиерът Бойко Борисов, който трябва да отговори на въпроса оказва ли натиск за "придобиване" на медии и футболни клубове, и главният прокурор Иван Гешев, който въпреки закона "не си бил причинил" запознаване с уликите, публикувани от Божков.


Тезата им е доста нестабилна. Това е все едно да не признаем мегапроцеса срещу мафията, изпратил 338 души в затвора и до който се стигна след разследването на Джовани Фалконе и Паоло Борсалино. По логиката на Гешев, Борисов и Горанов то не струва, защото основният свидетел беше също мафиот - Томазо Бушета. Не върви точно носителят на даваната от община Благоевград награда "Джовани Фалконе" - Иван Гешев, да не признава приноса на патрона си. Напротив - от него очакваме да знае и да проповядва "Теоремата на Бушета", която гласи, че лидерите на коза ностра от т.нар. Комисия,


които обикновено "не си цапат ръцете", са отговорни за престъпленията, извършени от по-нискостоящите


в йерархията. Математикът Божков именно това ни обяснява в момента. Остава само да научим пълния състав на българската "Комисия".


А нервите по върховете са силно опънати. "Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по цял ден говорят! Имате рядък шанс да управлявам аз", изгуби самообладание Борисов за пореден път пред журналисти. А по-добре да обясни на избирателите си как върви бизнесът с влиянието. Ако не намира отговора, може да потърси в "Кръстникът".


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (206)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7868 Неутрално

  Интересно, какво ще говорят, когато Божков ни осъди в Страсбург.

 2. 2 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 922 Неутрално

  Статия за ненакралите се ушеви. Тъжната действителност в Бг, която се крепи с подкрепата на електората, а там където липсва, с печатане на бюлетини и кебапчета.
  Никога не съм чул поне един свестен аргумен против всички тези факти.
  Винаги се започва с Костов и се завъшва с Мая Манолова и Копейкин.
  Ушеви, струпвайте се бързо под форума, че ви чакат премиални.

 3. 3 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2584 Неутрално

  Томазо Бушета се разприказва пред прокурори, а не пред каскети.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 4. 4 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 1087 Любопитно

  Прекрасно изложено мнение, браво!

  Обобщава огромен обем информация без да е пристрастно, нарушаващо рамките на добрия тон или съдържащо неподкрепена с факти информация.

 5. 5 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Само не разбрах как свързахте една бележка от среща между Божков и Домусчиев със Боко и Горанов. Твърде голямо желание имате да оплюете двамата и се оливате.

 6. 6 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Интересно, какво ще говорят, когато Божков ни осъди в Страсбург.
  —цитат от коментар 1 на Роси


  Когато Божков ни осъди, никога няма да се случи. Недей да говориш за невъзможни хипотези.

 7. 7 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 289 Неутрално

  "О времена, о нрави. Преди години докато работех в един сайт собственикът му на всяка оперативка искаше да пишем срещу Националната лотария, да разкрием как лъжат хората, да издирим фалшиви печеливши. Гледам днес същият собственик на хиперопозиционния сайт се слага на шефа на Националната лотария Васил Божков, превърнал се за ден в знаме на революцията. Какво се слага ? Направо му е плонжирал в краката. А материалите от същия сайт срещу лотарията са изтрити.🙃.
  Друг пък мой шеф, в друг сайт, искаше да пиша срещу вносители на игрални автомати, защото Божков му дал пари и трябва "да му свършим работата". За да може след публикациите да се задейства ГДБОП. Вносителят, който мътеше водата на Божков, се оказа Валтер Папазки.
  Не свърших и в двата случая "работата" и си заминах и от двете места.😀 Не, не съм дисидент и репресиран. Работа. Като не ти харесва, си тръгваш. Ама нелепо е довчера Цветан Василев да е бос на мафиотска банка, утре да е бял, добър и честен в едни и същи издания. Да описваш в медията си как дясната ръка на Божков Георги Попов е мръсно ченге от ДС, с псевдоним Китин, а днес вече герой от Дубай...Айде някаква хигиена, моля. Не всичко е пари. Приличате на фурнаджийски лопати."

  Стефан Ташев, фейсбук

 8. 8 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 289 Неутрално

  И въобще прекалявате с доверието към Божков. След като години наред го плюхте, накрая след като го подгониха изведнъж му станахте големи фенове. Както и на всички олигарси, които в момента се крият или са на топло. Мислите ли че ще спечелите от тия циркове?

  Не е готина позиция да защитавате всички знакови олигарси на прехода, как не го разбирате не ми е ясно. Както беше глупава позицията на Корнелия и Радев винаги да са на въпреки, дори и в критични за нацията моменти и това си личи по рейтингите им напоследък.

 9. 9 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 873 Неутрално

  "По същата схема сега се "поддържат" медии и футболни отбори"
  Моля авторката да анализира как властта "поддържа" БТВ, за да стане "рупор" на подсъдими престъпници и как "десни" медии ги превръщат в мъченици и национални герои в борбата с хунтата ГЕРБ.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 10. 10 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1136 Неутрално

  Фалконе, Борсалино и още десетки магистрати и полицаи в Италия платиха с живота си в борбата с мафията. Смели хора. Такива в територията на снишаването няма или са много, много малко.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1701 Неутрално

  Не бе гербераски матросовци. Не защитаваме , нито сме му фенове не черепа. Въобще не си правим илюзии за неговата особа. Просто се надяваме той да е следващия Бушета или Салваторе " Сами Бикът" Гарвано.

 14. 14 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 873 Неутрално

  "О времена, о нрави. Преди години докато работех в един сайт собственикът му на всяка оперативка искаше да пишем срещу Националната лотария, да разкрием как лъжат хората, да издирим фалшиви печеливши. Гледам днес същият собственик на хиперопозиционния сайт се слага на шефа на Националната лотария Васил Божков, превърнал се за ден в знаме на революцията. Какво се слага ? Направо му е плонжирал в краката. А материалите от същия сайт срещу лотарията са изтрити.🙃.Друг пък мой шеф, в друг сайт, искаше да пиша срещу вносители на игрални автомати, защото Божков му дал пари и трябва "да му свършим работата". За да може след публикациите да се задейства ГДБОП. Вносителят, който мътеше водата на Божков, се оказа Валтер Папазки.Не свърших и в двата случая "работата" и си заминах и от двете места.😀 Не, не съм дисидент и репресиран. Работа. Като не ти харесва, си тръгваш. Ама нелепо е довчера Цветан Василев да е бос на мафиотска банка, утре да е бял, добър и честен в едни и същи издания. Да описваш в медията си как дясната ръка на Божков Георги Попов е мръсно ченге от ДС, с псевдоним Китин, а днес вече герой от Дубай...Айде някаква хигиена, моля. Не всичко е пари. Приличате на фурнаджийски лопати."Стефан Ташев, фейсбук
  —цитат от коментар 7 на plebs


  "Предателството е като огледало, през което човек преминава, за да се окаже в друга реалност. Тази авантюра може да приключи зле за предателя и рядко му носи слава, а още по-рядко - благодарности от родината."

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 15. 15 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1412 Неутрално

  Нормално. Така е когато управляват МУТРИ. Управляват както те си знаят - с РЕКЕТ. Само дето бухалките сега са държавните органи - комисии, министерства, полиция и прокуратура.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1412 Неутрално

  Я! Гербреастките тролове са получили опорните от Севда. Много сте жалки.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 18. 18 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3063 Любопитно

  Без пряка връзка със статията ,да попитам ,Гела плати ли си глобата от следприватизационния контрол или му я опростиха срещу реклама на тиквите?

 19. 19 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  А междувременно Влади Горанов не помни да е Vladi Goranov.

  Навремето и шефовете на Стрелков-Гиркин проявяваха повече интелект и изобретателност, когато се оправдаваха за сваления Боинг на Малайзийските авиолинии.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 20. 20 Профил на iradev
  iradev
  Рейтинг: 263 Неутрално

  Гледах Горанов на брифинга тази вечер.
  Изключително жалка картинка, той милият нямал спомен за тази комуникация с Божков, която се появи преди ден.

  Класическа търговия с влияние, като по учебник, ама онзи с каскета
  разбира се, че ще се направи на разсеян.

  Стават все по-нагли, гнусни и безпардонни.

 21. 21 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Неутрално

  Много добре е описано почти всичко от авторката! Браво! Но преди това един главен секретар на МВР в противоречие със закона нареди да се стреля с РПГ-та по човек, барикадирал се само с пушка в ръка!

 22. 22 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 1087 Весело

  Само не разбрах как свързахте една бележка от среща между Божков и Домусчиев със Боко и Горанов. Твърде голямо желание имате да оплюете двамата и се оливате.
  —цитат от коментар 5 на Червен дисибар
  Може би поради факта, че Домусчиев се ангажира с осигуряването протекционизъм от страна на ДКХ на бизнеса на Божков, а ДКХ е на пряко подчинение на Горанов?

  Сигурно ще е поради това.
  До коментар [#5] от "Червен дисибар":

 23. 23 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 776 Неутрално

  Едновремешните мутри са заменени с по-културни мутри

 24. 24 Профил на peaspiring
  peaspiring
  Рейтинг: 647 Разстроено

  До коментар [#8] от "Червен дисибар":

  Няма доверие към Божков. Има факти. Ама промито-платения ти тролски мозък не може да го схване? Или не иска?

  Колко ти плащат на пост?

 25. 25 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5124 Неутрално

  До коментар [#5] от "Червен дисибар":

  Божков ви гаври по устав !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 26. 26 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2892 Неутрално

  "Остава само да научим пълния състав на българската "Комисия"."

  Нека започнем. Като начало:

  Ахмед Емир Доган ЕГН 540329хххх

  Делян Славчев Пеевски ЕГН 800727хххх

  Бойко Методиев Борисов ЕГН 590613хххх

  Иван Стоименов Гешев ЕГН 701219хххх

 27. 27 Профил на peaspiring
  peaspiring
  Рейтинг: 647 Разстроено

  До коментар [#12] от "Червен дисибар":

  Олигарсите, като ги подгонят, и имат навика да се разприказват как са си натрупали париците.

  Разбра ли, тъпа тролска кратуно?

 28. 28 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Хммм ... хубаво е, че има и честни журналисти, които държат на името и морала на професията си.
  Коментар за поведението на Борисов, Гешев, Горанов, както и бившите Георгиев, Цачева и Цветанов няма да напиша, считам че е безсмислено по две причини: първата, че те няма да го прочетат, втората, че дори да го прочетат ще се направят ... на ни лук яли ни лук мерисали.
  Най-много да претърпя още по-тежко корабикрушение и да бъда преместен на още по-самотен остров и без интернет.
  Но все пак да кажа какво си мисля: сигурен и убеден съм, че чистачката в бившата КТБ, леля Пенка и портиера на Фонансовото министерство, бай Кольо, във всички случай имат нещо общо със изчезналите и потънали в дън земя милиони и милиарди левове.
  На нещо подобно намирисва и този случай, та той, този обвинения в 11 престъпления ли ще слушате?
  Не ни гледайте какво правим (т.е. как крадем) а слушайте какво ви казваме!
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

  robin ot Crusoe
 29. 29 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1327 Любопитно

  Понеже няма кой да го каже на аФторката, а и тя самичка никога няма да се сети, ще ѝ припомня, че въпросната „паметна бележка“ не „илюстрира отдавна известното - че правителството не даде медиата на кандидат-купувача Петр Келнер“! Илюстрира само паметна бележка преди договор. И какво му е незаконното на този договор? Сключен, както претендира Черепухин, между „Национална лотария“ АД, „Ню геймс“ АД и „Нова броудкастинг груп“ ЕООД, които и трите са частни фирми? Какво общо има това с Баце, Горанката и държавата? Че е сключен на български? Айде стига!

  Но, набрала инерция, аФторката почва с картечни откоси: „По същата схема сега се "поддържат" медии и футболни отбори“, „Защото така властта се сдоби със свои рупори и с любовта на футболните запалянковци. А какво друго й трябва на една партия, за да печели избори?“. Епохално, стремително, завършващо! И много плитко! Щом „По същата схема сега се "поддържат" медии и футболни отбори“, къде беше аФторката досега, та не разкри на нас, не толкова умните и съвсем не толкова красивите, тези чутовни престъпления? Може би защото „Не се намери прокурор, който да посмее да ги разследва“, както плахо споделя тя? Случайно да е писала есемес до някой в Брюксел въпросната г-жа? Или на Кьовеши? Или не знае какво е „How to make a complaint at EU level“ - https://ec.europa.eu/info/about-european-commission/contact/problems-and-complaints/complaints-about-breaches-eu-law/how-make-complaint-eu-level_en - и има затруднения с английския език? Ами може да пише и на български, има кой да го преведе и достави!

  Останалата част е същата боза с косми! Така че всички приказки и писаници на въпросната г-жа са само за вътрешна и строго таргетирана употреба. Тя знае прекрасно, че никой в Брюксел няма да ѝ обърне и капка внимание, но си пише, зер довечера трябва да се мине поне през супера. Така че в това отношение я оправдавам, пък и затова има народна поговорка, че „Не е луд, който яде зелника, а който му го дава“! Добър апетит, а що се отнася до мечтите, завоалирани тук – е, няма да се изпълнят, ама то пък не може всичко да е идеално! Нали?

 30. 30 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 873 Весело

  "Теоремата е доказано логическо твърдение"- от Уикипедия
  Виц за логиката:
  - На колко години сте?
  - На 22.
  - Какви са вашите силни страни?
  - Логиката.
  - Как се виждате след пет години?
  - На двадесет и седем.
  Нашите умнокрасиви Божкови Матросовци след пет години по законите на любимата им логика се виждат под 1 %, само партия "Възраждане"/по коментара по-нагоре/ ще е с двуцифрен резултат. А, честито!

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 31. 31 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4014 Неутрално

  Със сигурност всички по върховете се "тресат от страх" и има защо!

 32. 32 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4014 Любопитно

  До коментар [#1] от "Роси":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++
  Със сигурност Божков има още доста "аса в ръкава" за раздаване!

 33. 33 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Любопитно

  До коментар [#5] от "Червен дисибар":

  До коментар [#7] от "plebs":

  До коментар [#9] от "proventuss":

  Въпроси към герберастите:
  1. Достонерно ли ви се струва ДКХ да си затваря очите пред таксите, които Божков плаща без знанието на прекия началник та комисията - Влади Горанов? И то в продължение на пет години и при трима председатели на ДКХ, назначени от същия Влади Горанов.
  2. Нормално ли е финансов министър да НЕ забележи липсата в бюджета на едни 700 милиона лева? И така пет години.

  Отговопете на горните два въпроса и спирам да пиша срещу ГЕРБ!

 34. 34 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4135 Неутрално

  До коментар [#13] от "Doge":

  “ Не защитаваме , нито сме му фенове не черепа.”

  Черепа е престъпник и злодей.

  Разликата между него и Барба Ганьос е единствено в IQ-то.

  Около 4:1.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 35 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4014 Неутрално

  До коментар [#3] от "Николай Колев":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Прокурори с П и те си платиха за това с живота , но останаха в историята !За Джовани Фалконе земният му път приключи в Палермо по пътя за летището!Но у нас няма такива личности , а само мижитурки-прокурори!

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3360 Неутрално

  До коментар [#6] от "Червен дисибар":

  Божков дори и не мисли да съди БГ вероятно.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 38. 38 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1539 Неутрално

  Вярно е , че ГЕРБ са бандити, вярно е, че те управляват в последно време и на тях трябва да се търси сметка. Но е вярно, че и всички, които управляваха преди тях са не по-малко бандити, а някои и по-големи.
  Статия, която напада само една от бандитските групи и не споменава никоя друга , няма как да не е поръчкова!
  Управленията на БКП, БСП, СДС, НДСВ, Тройната коалиция, Орешарски, правителството на Румен Радев заедно с него, не са по-малко престъпни, но за тях няма нито дума!
  След като прокуратурата подгони шефчето Прокопиев, Дневник се "сетиха", че са опозиция на герб. Преди това лошите бяха БСП и ДПС.
  Реално няма нищо лошо в това, бандитите да се бият помежду си, но е смешно и тъпо да обявяват чрез такива "съвестни журналисти", че го правят в името на държавата и законността.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 39. 39 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Любопитно

  До коментар [#29] от "Santos":

  Към тебе един специален въпрос: Какво търси третата точка ("пълен съпорт пред ДКХ") в паметна записка между двама "бизнесмени"?

 40. 40 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 778 Неутрално

  Вярно е , че ГЕРБ са бандити, вярно е, че те управляват в последно време и на тях трябва да се търси сметка. Но е вярно, че и всички, които управляваха преди тях са не по-малко бандити, а някои и по-големи. Статия, която напада само една от бандитските групи и не споменава никоя друга , няма как да не е поръчкова! Управленията на БКП, БСП, СДС, НДСВ, Тройната коалиция, Орешарски, правителството на Румен Радев заедно с него, не са по-малко престъпни, но за тях няма нито дума! След като прокуратурата подгони шефчето Прокопиев, Дневник се "сетиха", че са опозиция на герб. Преди това лошите бяха БСП и ДПС. Реално няма нищо лошо в това, бандитите да се бият помежду си, но е смешно и тъпо да обявяват чрез такива "съвестни журналисти", че го правят в името на държавата и законността.
  —цитат от коментар 38 на quatro_4x3


  Аааххахахахахахахахаххаха
  Милиционер, седни си, слаб две!

  "Ама и те бият негрите" е номер, който върви до някъде седми клас в училище и максимум при аудиторията ви от тъпанари в Пик и блиЦ....

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на ПИК е велик
  ПИК е велик
  Рейтинг: 341 Разстроено

  "А по-добре да обясни на избирателите си как върви бизнесът с влиянието"
  цитат от авторката

  Един от най-големите проблеми на тази територия е, че избирателите на ББ не очакват никакви обяснения. Те или "вярват" като комунисти, или интересите им диктуват вота.

  Спечелихме битка, но не и войната!
 44. 44 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1003 Неутрално

  Годината е 2007. Питането от ДСБ . Главен прокурор - Борис Велчев.Министър на културата - Стефан Данаилов /лека му пръст /
  "Не виждам защо заради някакъв конюнктурен скандал трябва да изостават проверките на музеите и да насоча вниманието си към една или друга частна колекция“, бе категоричен главният прокурор Борис Велчев.

  Повод за изказването му е призивът на ДСБ да се спре разрешението за временен износ на колекцията на Васил Божков от страна на министъра на културата. ДСБ са сезирали главния прокурор в началото на миналата година относно криминалния произход на предметите в някои частни колекции, включително и в тази на Божков."

 45. 45 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1327 Любопитно

  До коментар [#29] от "Santos":Към тебе един специален въпрос: Какво търси третата точка ("пълен съпорт пред ДКХ") в паметна записка между двама "бизнесмени"?
  —цитат от коментар 39 на vassilun


  Откъде да знам, аз да не съм им нещо пъдар или да съм им светил на тези двама "бизнесмени"?

 46. 46 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  Математикът Божков именно това ни обяснява в момента...

  Ау, пОснах сАлза. :)
  Ми той математик верно, ама да не ти се налага да те изпитва.
  Иначе е трогателно как феновете на Бойкикев реват срещу Борисов.
  И веднага ми напомнят как тук им писах, че с протестите срещу Орешарски ще върнат точно него на власт...

  П.С.
  Шансът на феновете на тази партия да влязат в парламента са също толкова минимални, както и преди започването на компроматната война, която подкараха.
  А колкото и да не съм фен на премиера, трябва да отбележа, че има и достатъчно плюсове в това управление.
  Ще кажа само, че не се допуснаха:
  1. Истанбулското онуй
  2. Писъмцето от ООН за допускането на мигрантите на всяка цена
  3. Стратегията за децата на Барневернет
  Други постижения
  4. На прага сме на влизане в чакалнята на Еврозоната
  5. Подобрихме изключително отношевията си със САЩ
  6. Отмениха ни наблюдението върху съдебната система
  7. Готови сме за Шенген

  И т.н.

 47. 47 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2051 Неутрално

  Странна статия! Ако тази журналистка мисли, че Домусчиев е "управляващ" си е сбъркала професията.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1539 Неутрално

  До коментар [#40] от "Позорно събрание":

  Глупости! Цялата работа е "ГЕРБ са лоши, да дойдем ние на власт". Едни други бандити огладнели и искат мястото на днешните такива. Покажи ми такива статии, като тая, на авторка срещу БСП, ДПС, НДСВ, СДС и птавителството на Радев.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 51. 51 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2051 Неутрално

  Проблема не, че Божков казва нещо, защото бил обвиняем. За сведение на журналистката обвиняемия е също толко невинен, колко необвинения, поне в България и останалия цивилизован свят. Проблема е, че в България има свобода на договарянето и хората могат да сключват каквито си искат сделки и това си е само тяхна работа.

 52. 52 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 458 Неутрално

  "През 2015 година Никола Гратери бе в България, за да представи заедно с Антонио Никасо книгата си „Бялото злато“ (изд. Авлига). Това бе едно от малкото му пътувания без охрана. Среден на ръст, набит, със скиорска шапка, нахлупена над очите му, той приличаше на хлапак, избягал от час. Тогава пред Клуб Z магистратът за първи път предложи да направи съдебната реформа в страната ни. Безплатно. Предложението е в сила, но институциите ни не се интересуват. Ние си имаме хора, наши хора."

  Това е Магистрат! А не главния каскет на прокуратурата.
  Каскета би стоял до него, като москвич 412, до MASERATI Gran Turismo

 53. 53 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#33] от "vassilun":

  "Въпроси към герберастите:
  1. Достонерно ли ви се струва ДКХ да си затваря очите пред таксите, които Божков плаща без знанието на прекия началник та комисията - Влади Горанов? И то в продължение на пет години и при трима председатели на ДКХ, назначени от същия Влади Горанов.
  2. Нормално ли е финансов министър да НЕ забележи липсата в бюджета на едни 700 милиона лева? И така пет години.

  Отговопете на горните два въпроса и спирам да пиша срещу ГЕРБ!"

  Ей сега ще ти обяснят как трябва да търпим холерата за да не дойдела чума на нейно място.
  Пък се оказва друго и ние си го знаем от много време; холера, чума и проказа са се събрали в едно по време на CV и много преди това.

 54. 54 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1963 Любопитно

  В никакъв случай не съм на страната на Черепа! Там нещата са ясни от време Оно.
  Питам се как властта се оказва винаги във всеки един скандал с мутри, наркотрафиканти,олигарси и хазартни босове?

 55. 55 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  До коментар [#48] от "Позорно събрание":

  Нали вземаха 700 милиона на Божков с актове на НАП това е важното.
  Като Държавата си прибере и последният диван на най-дребният масов и РМД приватизатор значи ще си е свършила работата.
  Това е просто и ясно. А Божков е най-големият РМД приватизатор. А до него плътно стои ДС както виждаш и в момента. Което преди всичко разобличава предателят Костов.

 56. 56 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2842 Неутрално

  До коментар [#46] от "НеКой":

  Готови сме за Шенген? Според кого обаче? ;)

  Бивш tww09306483.
 57. 57 Профил на skomina
  skomina
  Рейтинг: 515 Весело

  До коментар [#1] от "Роси":

  Миии,да сте му мислили преди да трошите...

 58. 58 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1683 Весело

  До коментар [#53] от "gmbh":

  Затова си има Гешев, Василунчо:) Ето обяснявам ти. Ама не ставай от ГЕРБ. Ще чакаме истинска дясна партия.
  По тия неща дето пуска Божков нищо не може юридически да се направи. Може ако иска Горанов да си подаде оставката. Ама няма да си я подаде:)

 59. 59 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  Интересно, какво ще говорят, когато Божков ни осъди в Страсбург.
  —цитат от коментар 1 на Роси


  По-интересно е умните от вас какво ще говорят, когато Черепа 💀 не ни осъди.

 60. 60 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Любопитно

  До коментар [#44] от "doroteus":

  И сега лоши ли са ДСБ? И какно общо има това с подхлъзването на Божков? Всички знаем, че Божков е мутра, но вие (ГЕРБ) едва сега ли се сетихте за това?

 61. 61 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Любопитно

  До коментар [#45] от "Santos":

  Дори не си задаваш такъв въпрос, нали? Защото е трудно да се мисли. По-лесно е да се вЕрва!

 62. 62 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Любопитно

  До коментар [#46] от "НеКой":

  "Готови све за Шенген."

  Бащицата ти измаза ли онази стена? 😂🤣

 63. 63 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2842 Неутрално

  До коментар [#55] от "Да вярваме на истината":

  Тия претоплени манджи с приватизацията ги забрави...! Или вярваш, че Пеевски ще върне Булгартабак? Сигурно са ти пробутали менте алкохол в някой от 400-те ресторанта в Габрово?! :)))

  Бивш tww09306483.
 64. 64 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  До коментар [#13] от "Doge":

  Да бе, въобще не му се кефите на 💀 Черепа, само на парите му.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 804 Неутрално

  Проблема е, че в България има свобода на договарянето и хората могат да сключват каквито си искат сделки и това си е само тяхна работа.
  —цитат от коментар 51 на svoboden

  Могат да сключват сделки само за неща които са тяхна собственост или услуги които те могат да предоставят. Чия собственост е ДКХ ?

 69. 69 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2892 Неутрално

  До коментар [#65] от "Alarmstufe: Rot":

  Да плюеш страната си, само защото твоите господари не са на власт. Има ли по-голямо човешко падение?
  —цитат от коментар 65 на Alarmstufe: Rot


  Има. Да лижеш задниците на господарите си, които са власт точно след като са се из..али върху страната ти.

 70. 70 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5229 Любопитно

  До коментар [#46] от "НеКой":

  До коментар [#49] от "proventuss":

  Бихте ли отговорили на въпросите ми от пост #33?

  Благодаря!

 71. 71 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#55] от "Да вярваме на истината":

  "А Божков е най-големият РМД приватизатор. А до него плътно стои ДС както виждаш и в момента. Което преди всичко разобличава предателят Костов."

  РМД приватизацията знаеш ли кога започна?
  Приватизация имаше по времето на: Беров, Жан, Симеончо, триглавата ламя и при Ганьос.
  За приватизацията при тези, чувал ли си. Или нямаш спомен.
  Приватизация имаше съвсем скоро, и за нея ли не се сещаш?
  Само не претендирай за обективност.

 72. 72 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  До коментар [#63] от "Petleshev":

  Булгартабак не е по РМД или Масовата Приватизация. За него Доган е платил 204 милиона кредит от КТБ
  По Догановите приватизации с кредити ме интересува как и защо Цветан Василев дава 500 милиона лева заеми на Доган.
  Как мислиш?!

 73. 73 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  До коментар [#40] от "Позорно събрание":

  Всъщност, единственият ти аргумент е да наречеш опонента си милиционер. Раздразнението ти показва обаче, че той те е нацелил в слънчевия сплит.

 74. 74 Профил на beastie
  beastie
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Прее*аха ме, Ваше Величество"

  Какво означава "пълният съпорт" от страна на държавата, който Кирил Домусчиев е обещал на Васил Божков срещу 20 млн. лв. на година в "Нова телевизия"

  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/redakcionni_komentari/2020/05/15/4068306_preeaha_me_vashe_velichestvo/

  The Power to Serve!
 75. 75 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  До коментар [#71] от "gmbh":

  Хахаха. Още един защитник на РМД кражбите. Вярвай си. И прочети колко РМД-а има Божков. Една седмица ще четеш.
  Но това е добре. Тия петима шестима с Манол Велев уемат 50% от РМД-ата. Баневи въобще арестуваните. Остават само 50%.

 76. 76 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  Иначе, накрая се оказва, че филмът е съветски, въпреки трогателните усилия на авторката да го изкара шведски.
  И е банално социален, а не сексуален.
  Оставям на публиката да се сети за истинското му заглавие, вместо пробутваното от авторката.

 77. 77 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4311 Весело

  Толкова защитници на Божков, които години наред го заклинаха за това, че бил най-голямата мутра, и никой не го пипал дори с перце, сега същите, са на амбразурата?! Трагикомична история, типична за смартбютита...
  А ако само можеха да предположат какво ще се случи след 5-6 месеца?! Тогава ще е много интересно...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 78. 78 Профил на beastie
  beastie
  Рейтинг: 8 Неутрално

  България гони африканските бантустани по корупция и разпад на държавността.

  Гарантирано от Сарая.
  —цитат от коментар 16 на Norman Granz


  Видими резилтати!

  The Power to Serve!
 79. 79 Профил на beastie
  beastie
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Класическа търговия с влияние, като по учебник, ама онзи с каскета
  разбира се, че ще се направи на разсеян.
  —цитат от коментар 20 на iradev


  111 Профил на BSD Daemon
  BSD Daemon
  Рейтинг:
  19:28, 18 май 20
  Неутрално

  А да имаш спомен, как си съдействал на един хазартен бос (престъпник, гонен от прокуратурата!!!) при покриването на данъчна дупка в размер на 700 милиона???

  —цитат от коментар 24 на virtual brain


  че Гешев замете едно престъпление за четири милиарда... Борисов нали затуй изкара целия катунарски цирк на ГЕРБ само и само да го назначи за главен прокурор

  виждате ли колко е бил прозорлив, Слава Борисовъ

  The Power to Serve!
 80. 80 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#75] от "Да вярваме на истината":

  "Хахаха. Още един защитник на РМД кражбите""

  И как го разбра? Подуши си пръстите ли?
  Я ме цитирай къде защитавам РМД приватизацията.
  За РМД търси Жан и комунягите.

 81. 81 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Търговията с влияние е бизнесът на управляващите - в това няма съмнение"

  Ово е старт на харна приказка.

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 82. 82 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#7] от "plebs":

  Надали фурнаджийските медии ще се обидят.Иска се достойнство за това!

 83. 83 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  Прави впечатление, че 💀 Черепа вече не е 💀 Череп, а Божков. Даже господин Божков. По същия начин, по който Льотчика вече не е Льотчика, а президент. Даже Президент.

 84. 84 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  До коментар [#46] от "НеКой":Готови сме за Шенген? Според кого обаче? ;)
  —цитат от коментар 56 на Petleshev


  Вас много ви е страх България да не би да успее.

 85. 85 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#16] от "Norman Granz":

  Това твоя приятел,агента на МОСАД ли ти го призна?!Оня,дето сте каралинколело заедно вчера!

 86. 86 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1683 Весело

  До коментар [#65] от "Alarmstufe: Rot":

  Толкова остана интелектуалният потенциал в сините и червени болшевики:) Няма хора бе човек разбери ги. Могат само да плюят. Че лесно.
  И после ще се чудят що ще има Борисов четири, пет и шест:)

 87. 87 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1290 Неутрално

  След днешната бележка, за която Домусчиев призна, че е автентична, аз да попитам... Защо Домусчиев все още е без обвинения?!!! Очевадно е, че се е споразумял да продава влияние в ДКХ на Черепа! Това по всички земни кълбета е тежко престъпление!

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 88. 88 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2892 Неутрално

  До коментар [#72] от "Да вярваме на истината":

  До коментар [#63] от "Petleshev":Булгартабак не е по РМД или Масовата Приватизация. За него Доган е платил 204 милиона кредит от КТБ .....
  —цитат от коментар 72 на Да вярваме на истината


  И 5% от акциите рушвет на Бойко Борисов. Които след разпродажбата на "Булгартабак" станаха 5 млн. евро кеш. Документите за истинските акционери се пазят в една кантора в Лихтенщайн. Ще ги прочетем един ден. Както джирата на акциите на "Левски" и "паметните записки". Скоро.

 89. 89 Профил на beastie
  beastie
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Един от най-големите проблеми на тази територия е, че избирателите на ББ не очакват никакви обяснения. Те или "вярват" като комунисти, или интересите им диктуват вота.
  —цитат от коментар 43 на PisnaMi


  В България, след 2009-та, не е имало честни и свободни избори. Все едно да виним "избирателите" на Тодор Живков

  The Power to Serve!
 90. 90 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  До коментар [#69] от "Един препил":

  Всъщност, срещу страната плюе вашият нов кумир 💀 Черепа. А вие го подкрепяте, защото сте препатили от евтин алкохол. За пореден път.

 91. 91 Профил на beastie
  beastie
  Рейтинг: 8 Неутрално

  След днешната бележка, за която Домусчиев призна, че е автентична, аз да попитам... Защо Домусчиев все още е без обвинения?!!! Очевадно е, че се е споразумял да продава влияние в ДКХ на Черепа! Това по всички земни кълбета е тежко престъпление!
  —цитат от коментар 87 на Viva la Evolution


  епохален скандал

  The Power to Serve!
 92. 92 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  До коментар [#84] от "Alarmstufe: Rot":

  Тука пък си най-прав. Ако успява България нали плювните нямат никакъв ефект. Само слушай Резидента и си прави изводи за тези дето му коленичат.

 93. 93 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2892 Неутрално

  До коментар [#90] от "Alarmstufe: Rot":

  До коментар [#69] от "Един препил":Всъщност, срещу страната плюе вашият нов кумир 💀 Черепа. А вие го подкрепяте, защото сте препатили от евтин алкохол. За пореден път.
  —цитат от коментар 90 на Alarmstufe: Rot


  Не виждам Черепът да плюе срещу страната. А само срещу по..аните задници на Вашите господари. Които Вие с удоволствие продължавате да облизвате.

 94. 94 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1980 Неутрално

  До коментар [#77] от "hamiltonf":

  А вие защо се отричате от Божков? Нали и колекцията в Брюксел му показвахте. Ние критикувахме. А вие? Защо не го критикувахте? Сега изведнъж стана лош! И междудругото не защитаваме Божков, а подкрепяме това, че изважда доказателства за корупцията, в която и той е участник, но главните герои са управляващите, начело с Борисов. Одобряваме това, че изнесените факти от Черепа може да разклатят тази порочна система на управление. Защото повече така не може да продължава.

 95. 95 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  До коментар [#93] от "Един препатил":

  Така е, срещу страната плюят Лозанъ, Бойкикъ, Раданъ и техните верни фенове.
  Два вагона.

 96. 96 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4311 Неутрално

  До коментар [#94] от "Fiji":

  Кои "вие", бе, "девойко?! Защо клеветите?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 97. 97 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  До коментар [#93] от "Един препил":

  А задника на 💀 Черепа е по - вкусен или как?

 98. 98 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2552 Неутрално

  Одобряваме това, че изнесените факти от Черепа може да разклатят тази порочна система на управление. Защото повече така не може да продължава.
  —цитат от коментар 94 на Fiji


  А защо все чакате някой друг да ви свърши работата и да бутне омразния Бокаса?Надявахте се на резидента и лазехте пред него,прегърнахте се с Галева и Копийкин,оповавахте се на Кьовеши и на испанските прокурори,сега сте вперили погледи с надежда в Черепа.Защо след като "повече така не може да продължава",не се вдигнете и съборите тази "порочна система"?

 99. 99 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4631 Неутрално

  До коментар [#96] от "hamiltonf":

  Девойката Фиджи😂😂😂😂😂

 100. 100 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#93] от "Един препатил":

  "Не виждам Черепът да плюе срещу страната. А само срещу по..аните задници на Вашите господари. Които Вие с удоволствие продължавате да облизвате.""

  По мятане на злъч и помия надминаха Кутевите. Пък може и Кутев да ги е учил на занаят.
  Черепните изяви ги побъркаха. Сто пъти им се каза, управление и олигархия/мафия са срастнала. Кой го пусна Божковхда избяга, кой?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK