"Не!Новините": Държавата прави компания за разпространение на наркотици

Вече се обмислят и лотарийни талони с кокаиново покритие, което след търкане да се смърка, с което да се грабне нацията

© Анелия Николова

Вече се обмислят и лотарийни талони с кокаиново покритие, което след търкане да се смърка, с което да се грабне нациятаСатиричният сайт "Не!Новините" предвижда следващата стъпка във възраждането на държавната икономика, предприето масирано от управляващите от ГЕРБ и "Обединените патриоти". Според анализатори в този бизнес социалистическата държава е вряла и кипяла.


ПРАВИТЕЛСТВОТО - Държавна компания ще поеме разпространението на наркотици и ще гарантира на народа качество на достъпни цени.


След като през последните дни властите събраха материал, от правителството хора с опит в тия неща обявиха, че ще е грехота да се унищожат 300 килограма кокаин, вместо да се продадат и да отидат парите за магистрали, къщи за гости и крив тротоар.
Държавата се надява най-после да създаде предприятие, което не е на загуба, тъй като стоката ще бъде конфискувана от незаконната конкуренция и продавана на населението.


"А ако се сдобием с количества, които не може да пласираме, ще тръгнем и на международния пазар. По дипломатическата поща ще е страхотно преимущество с оглед, че конкуренцията гълта кондоми" - убеден е анализатор от финансовото министерство.


Вече се обмислят и лотарийни талони с кокаиново покритие, което след търкане да се смърка, с което да се грабне нацията.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK