Спецпрокурори и съдии посягат на бизнес и мачкат човешки съдби

Спецпрокурори и съдии посягат на бизнес и мачкат човешки съдби


Адвокат Илиан Василев, ангажиран със защитата на бизнесмена Атанас Бобоков, изпрати отворено писмо чрез медиите до българските граждани. Поводът са действията на специализираната прокуратура и съд по делото срещу братята Бобокови. Миналата седмица срещу бизнесмените, собственици на "Монбат" и "Приста ойл", бяха повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, свързана със схема за незаконен внос и преработка на отпадъци от чужбина, започна проверка и на нумизматичната им колекция по метода с изземването на колекцията на Васил Божков. По случая беше задържан и освободеният в понеделник заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков. Атанас Бобоков е с мярка "задържане под стража", постановена от съда, а Пламен Бобоков е на свобода срещу гаранция от 1 млн. лв. Прокуратурата за пореден път разпространи избирателно материали по дело, като изпрати до медиите гърба на снимка, на който на ръка са написани имената на публично известни личности в обществото, като до всяко име е написана и сума в лева или долари. Без да може да обясни защо, държавното обвинение заяви, че ще проверява въпросните данни. През това време Атанас Бобоков се се оттегли от управлението на компанията си "Монбат", а акциите й се сринаха на борсата.


С настоящето писмо правя нещо, което никога не съм си представял за възможно, тъй като убедено съм изповядвал принципа, че съдебните дела следва да се коментират в съдебните зали, а не по страниците, пред камерите или микрофоните на медиите. Правя го по една единствена причина. Когато човек навлезе във възрастта на лошите болести и проумее, че вратата за оттатък не е толкова далеч, с всеки изминал ден осъзнава пълното безсмислие да се съобразява с норми и принципи, които макар по своята същина да са правилни и морални, в нашето общество се използват от властимащите за удобен параван, зад който прикриват истинската същност на своите действия. В тази ситуация да мълчиш, означава да предаваш себе си, децата си и тяхното бъдеще. Тези, които ме познават, знаят, че никога и пред никого не съм мълчал, сега търся начин да ме чуят повече хора. Правя го чрез всички медии, а не през интервюта с конкретни журналисти, защото не искам да бъда упрекван, че уж обслужвам политически, криминални или бизнес интереси.


Конкретен повод да напиша това писмо е делото и обвиненията срещу братя Бобокови и конкретно задържането на господин Атанас Бобоков. Имам пълното основание да твърдя, че това дело по много страшен начин разкрива горчивата истина, че органите на българското специализирано правораздаване
настъпателно и целенасочено започват да разрушават устоите на стопанския живот и свободната инициатива,


посягайки без всякакви доказателства на светъл бизнес, развивал се в продължение на десетилетия пред очите на цялото общество, бизнес, който дава реален продукт на световно ниво, бизнес, който дава препитание на хиляди хора и който осигурява реални постъпления в държавния бюджет. По някакъв безумен начин този бизнес се пришива с бели конци към реалния проблем с купчините боклук, които през миналата година покриха страната и с които дружествата от групата "Монбат" нямат нищо общо. Никой от така наречените специализирани съд и прокуратура не желае да прочете делото, да го прочете не отгоре-отгоре и на пръв поглед, а да го прочете истински. За пореден път е достатъчно началниците им да кажат какво трябва да е решението и те покорно го изпълняват.


Провокиран съм от извънредната активност на медиите по повод съдбата на един футболен клуб. От сутрин до вечер светила на правната наука говориха, спориха, променяха становищата си. Сега, когато става дума не за спортно дружество, в което като в яма са потъвали стотици милиони, а за крупни индустриалци, които са създавали реални блага, а не фалшиви илюзии, всички светила мълчат. Сакън да не обидят прокуратурата.


Всички отговорни фактори в държавата мълчат. Сакън да не накърнят независимостта на съдебната власт. Независимостта като поредния удобен параван.


Хора, граждани!


Съдебната власт не е и не трябва да е безконтролно независима така, както ви убеждават


Тя следва да е независима от останалите власти, но не е независима от законите и от интересите на обществото. Сега, зад паравана на тази независимост, незаконно, безконтролно, спецпрокурори и спецсъдии следват сляпо спуснатите им разпореждания и мачкат човешки съдби, а вече посягат и на светлия бизнес. Досега с момчетата с прякорите беше лесно. Там каквото и да се случваше по делата, всичко уж беше в интерес на обществото. Сега вече откровено се рушат икономическите основи на това общество. И отново всички мълчат. Гражданите, защото нямат информация, бизнесмените, защото не се отнася за тях, политиците, защото така им изнася. Спомнете си думите на онзи немски поет: "Когато идваха за другите, аз не протестирах, защото не ме засягаше, когато дойдоха за мен, вече нямаше кой да протестира". Най-лесно е да се каже аз мълчах, защото не знаех. Затова искам да покажа конкретната истина за делото на братя Бобокови.


В постановлението са заличени личните данни. На гърба му са подписите, които адвокатът не желае да се показват.

В постановлението са заличени личните данни. На гърба му са подписите, които адвокатът не желае да се показват.


В приложение към това писмо огласявам прокурорското постановление, съдържащо обвинението срещу г-н Атанас Бобоков, огласявам своята жалба срещу задържането му, защото там съм систематизирал аргументите си, когато получа съдебния протокол, ще оглася и него. Нека всички, които се интересуват от истината, със собствените си очи да видят как през 21-ви век, в държава от ЕС, специализираните прокуратура и съд арестуват невинен човек и унищожават законен бизнес.Когато го видите с очите си, вече не слушайте и не питайте мен. Аз съм пристрастен, получил съм хонорар, любимец съм на ъндърграунда, едновременно съм адвокат на мафията, камората и ндрагетата, на китайските триади и японската якудза, на колумбийските картели, на Бен Ладен и, да си остане между нас, на радикалното крило на Трънската пионерска организация и Пернишките сдружени средношколци (на вниманието на ДАНС, не ги търсете, това е шега!), братовчед съм на Сатаната (Здравейте, Пик!).


Но питайте и чуйте професорите по право, питайте и чуйте авторите на учебници, питайте безспорните авторитети в наказателното право, които не са на мафията и не са роднини на Сатаната, питайте и звездите от експертния съвет на главния прокурор. Може би, както намираха мотивация да коментират футболни клубове или да правят инициативни комитети за подкрепа на избора на този и онзи, ще изразят компетентно мнение. Питайте ги не за конкретното дело, питайте ги по принцип - може ли човек да се задържа по такова обвинение, в което дори не е посочено какво конкретно е извършил, питайте ги може ли съдът да задържа някого под стража само защото прокуратурата го е посочила, да задържа защото само отгоре-отгоре на пръв поглед изглеждало, че някой бил извършил нещо. Питайте ги и настоявайте за отговор. Защото,


ако не питате сега, след време, когато и вас арестуват, вече няма да има кой да попита


И не се страхувайте, че като питате и търсите отговор, ще накърните независимостта на съдебната власт.


В сградата на специализираните съд и прокуратурата независимост никога не е имало. Преобладаващата част от работещите в тази сграда отдавна са загубили идентичност, забравили са, че са юристи и магистрати, и са се превърнали в оръдия на чужда воля. Ако някой се опита да отстоява собствено мнение, бързо му решават "ситуативния проблем". Ако не вярвате, елате и вижте. Ще видите началници, които стоят до среднощ - да не би някой да "сгреши "и да реши делото по собствено убеждение, ще видите съдии и прокурори, които в коридорите шушукат едно, а в залите говорят друго, без сами да си вярват, ще чуете прокурорски речи и съдийски мотиви, от които биха се срамували дори студенти от първи курс.
р
Разбира се, ще видите и адвокати, които с ибрици в ръце обслужват "системата ", плетат интриги, взимат пари и после ги връщат. Да, Вие не знаете тези неща и не сте длъжни да ги знаете. Повечето от "дръжките за микрофони" ги знаят, но не ги казват. За тях е важно да следват правата линия на поведение, успоредна на линията, зададена от силните на деня. А тази линия е толкова права, че отдавна е образувала омагьосан кръг, от който няма излизане.


Не виждате ли и не разбирате ли, че тази територия, която три-четири пъти в годината се бием в гърдите да наричаме Родина, вече се е превърнала в място, което и бежанците заобикалят отдалеч, а дори коронавирусът не смее да посети (простете за нетактичната шега). Забравихте ли момчето, което се запали и изгоря на центъра на един от най-хубавите български градове. Сега крайбрежието на този град е покрито с мръсотия, скъпите му булеварди пропадат при всеки дъжд , а властниците му имат 110 процента рейтинг.


Това ли е Родината, която искате да оставите на децата си?


Мълчете си, изборът е Ваш. Но когато Вие, гражданите, си мълчите, се чува само гласът на платените агитки. Сега издигат картончетата с надписи "Прокурорът е радост", след време ВАШИТЕ деца ще носят плакатите с надписи "Свободата е робство".


А на великите специализирани началници и техните послушници, които вече са толкова високо, че едва ли биха ми обърнали внимание, освен ако не им наредят да ме "сготвят", искам да кажа: Сега сте се устремили по стълбата нагоре, по стъпалата мачкате човешки съдби и унищожавате реални икономически субекти, които дават на хората хляб, а не като Вас зрелища. Рано или късно ще тръгнете по същите стъпала надолу и там отново ще минете покрай същите хора, които сега прегазвате. Дано да са Ви запомнили с добро.


Р.S. Изразената позиция е лична и по никакъв начин не ангажира братя Бобокови, както и останалите ми клиенти по други дела. Не искам към позицията ми да се присламчват политици, адвокати политикани и сенчести бизнесмени. И моля приятелите си, особено колегите юристи, когато прочетат това, да не ми изпращат емотикони с усмивки и вдигнати палци, а ясно и открито, с имената си, да изразят открита за обществото позиция. Останалото е мълчание.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (134)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4610 Неутрално

  Пак ще плащаме чужди грехове.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 3. 3 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 82 Неутрално

  Василев е готов да спретне една революция, за да замени съдебната власт с "подходящи" хора.
  Като цяло умнокресливите ненавиждат всичко в политическия живот на страната освен Дебъ.
  Те са най-добрите кадри, които са готови да седнат на държавен стол във всеки един момент, в който биват повикани. За тяхно голямо съжаление, никой не ги вика никъде. Единственото нещо, което им остава е да публикуват статуса по фейса, а Дневник да ги препечатва. Важното е всеки ден да се лее антибългарска пропаганда за това колко лошо биваме управлявани. 😉

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 8. 8 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 713 Неутрално

  Когато човек не му се занимава да си подреди живота поради незаинтересуваност, мързел или нескопосаност, някой друг му го подрежда.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 9. 9 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2002 Неутрално

  Имам молба! БУДАли ,преди да нападнете автора , да помислите за думите му и какво се опитва да Ви каже.

  SHADOWS of SOFIA
 10. 10 Профил на bkstoja
  bkstoja
  Рейтинг: 388 Неутрално

  за това му се плаща на адвоката - да те изкара по-бял от сняг! ако имаш пари наемаш по-обигран адвокат, който прави всички трикове вкл. да те изкара борец за свобода, дори и дисидент!
  Прокуратурата ще събере доказателства и съда ще прецени дали доказателствата са достатъчни да прати бизнесмените и другите около тях в затвора, но този адвокат е много добре платен, не се притеснявам кой знае колко за клиентите му.

 11. 11 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#3] от "Александър":
  Гербарист, като типичен продукт на милиционерщината, си се изокал не по темата.
  Де се бе и тинтири-минтири, само това ви е в главите.
  Не може ли да стигне до главния ти мозък, доколкото съществува, написаното по-горе?
  Човекът ясно е изразил позиция, подкрепена с документи - правилна или не, но документирана. Така, че всеки да си прави изводите.
  Целият електорат на тиквената партия ви е раждала една майка - БКП и затова сте толкова т@пи.
  Умнокрасиви, лиляви, Де Се Бе - дайте нещо по темата, фуражки.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 13. 13 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2138 Неутрално

  Срамота, братята са сред създателите на Амазон и Гугъл и нямат нищо общо с червената аристокрация.

 14. 14 Профил на Head of Medusa
  Head of Medusa
  Рейтинг: 298 Неутрално

  Браво, пич!!!
  Така се говори.

 15. 15 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2905 Разстроено

  Нямам нищо против ако някой е виновен, да бъде съден и осъден.
  Но все повече прокуратурата се справя на фазата с шумното задържане, етикирането "престъпник", ОПГ и пр. глупости, а като иде в съдебна зала - тихо. Междувременно хора са държани в арест само за да се мачкат и да им се руши репутацията.
  Единственото, което може да се направи в такава отровна за правото ситуация, е да се реагира по същия начин, по който прокурорите маскарят обвиняемите - директно в медиите. И след това - търсене на отговорност, и то за сериозни суми.
  Не приличаме на държава от ЕС, много е жалко.

 16. 16 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2002 Неутрално

  Нямам нищо против ако някой е виновен, да бъде съден и осъден.Но все повече прокуратурата се справя на фазата с шумното задържане, етикирането "престъпник", ОПГ и пр. глупости, а като иде в съдебна зала - тихо. Междувременно хора са държани в арест само за да се мачкат и да им се руши репутацията.Единственото, което може да се направи в такава отровна за правото ситуация, е да се реагира по същия начин, по който прокурорите маскарят обвиняемите - директно в медиите. И след това - търсене на отговорност, и то за сериозни суми.Не приличаме на държава от ЕС, много е жалко.
  —цитат от коментар 15 на boevbisser


  Така е.Медийно правосъдие инсценирано от прокуратурата.

  SHADOWS of SOFIA
 17. 17 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 82 Весело

  До коментар [#11] от "SSS":

  Вие нали сте големите демократи тука, НО
  като има мнение противно на умнокрасивия тренд скачате веднага. Ако не ти харесва моето мнение пусни едно протестно писмо.
  Ясно, е че всеки може да пусне документи и да пише статии в Дневник.
  Това, което един адвокат трябва да прави е да защитава тезите си в съда, а не по медиите. Това, което той казва е, че съдиите мачкат човешки съдби. Това според теб адекватен аргумент ли е в съдебен процес? Като че ли излиза , че на крива ракета, космосът и е крив. 😉

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 82 Неутрално

  До коментар [#18] от "vlq37647807":

  Тва е прекалено вече.
  Милен беше добър журналист независимо
  от неговите политически пристрастия.
  Също така за починали хора се казва
  или добро, или нищо.

 20. 20 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2878 Гневно

  Ако прокуратурата няма никакви доказателства за връзка на братята с дружествата които изкупуват от тях опасните производствени отпадъци всички които са участвали в този монтиран процес целящ съсипването на бизнеса им трябва да понесат наказателна отговорност и да възстановяват нанесените материални и морални щети!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#10] от "bkstoja":


  ...Прокуратурата ще събере доказателства и съда ще прецени дали доказателствата са достатъчни да прати бизнесмените и другите около тях в затвора, но този адвокат е много добре платен, не се притеснявам кой знае колко за клиентите му.
  —цитат от коментар 10 на bkstoja


  Явно не си схванал. Прокуратурата иска да прибере бизнесмена без да представя доказателства. Даже не уточнява в какво го обвинява...Просто казва виновен е и толкова...

 24. 24 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2002 Неутрално

  До коментар [#11] от "SSS":Вие нали сте големите демократи тука, НО като има мнение противно на умнокрасивия тренд скачате веднага. Ако не ти харесва моето мнение пусни едно протестно писмо. Ясно, е че всеки може да пусне документи и да пише статии в Дневник. Това, което един адвокат трябва да прави е да защитава тезите си в съда, а не по медиите. Това, което той казва е, че съдиите мачкат човешки съдби. Това според теб адекватен аргумент ли е в съдебен процес? Като че ли излиза , че на крива ракета, космосът и е крив. 😉
  —цитат от коментар 17 на Александър


  Според теб излиза , че прокуратурата може да обвинява чрез медиите а адвокат не трябва да го прави? Линейна логика ,продукт на банкянското виждане за юриспруденцията.

  SHADOWS of SOFIA
 25. 25 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  точно, най-ме боли за съдбата на божков или бобоков...

 26. 26 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1458 Неутрално

  Заспалото стадо дреме. Като резнат нормалния бизнес на неговото предприятие и остане гладно чак тогава ще се усети, ама ще е много късно. Или пък по някаква причина му се наложи да иде в съда и да се съди с някоя гробаджийска калинка. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕ, заслужаваш си овчата съдба!

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 27. 27 Профил на ruc34650917
  ruc34650917
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Страшното е, че не просто ще съсипят бизнеса на 10-20 човека, но с показните си репресии ще изгонят в чужбина още десетки пъти по толкова предприемачи, заедно с капиталите и семействата им, а и ще откажат много повече чужденци да инвестират в страната. Така се гради авторитет ...

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на vlq37647807
  vlq37647807
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#18] от "vlq37647807":Също така за починали хора се казва или добро, или нищо.
  —цитат от коментар 19 на Александър


  Не съм казал нищо лошо за Милен Цветков.
  Написах какво съм чул по телевизията да казват хората за него в негови предавания.

  Ако намираш нещо лошо приеми, че е отговор на казаното от
  БГ-демократите за умрелите комунисти Димитров, Ленин и Сталин.

  До коментар [#19] от "Александър":

 30. 30 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1458 Неутрално

  Страшното е, че не просто ще съсипят бизнеса на 10-20 човека, но с показните си репресии ще изгонят в чужбина още десетки пъти по толкова предприемачи, заедно с капиталите и семействата им, а и ще откажат много повече чужденци да инвестират в страната. Така се гради авторитет ...
  —цитат от коментар 27 на ruc34650917


  Това с инвестициите вече е факт, вече никой не инвестира на територията. Има някакви жалки трохички на фона на случващото се в съседна Румъния, Словакия, Словения и т.н. Но имаме доста повече примери за инвеститори, които напуснаха и няма никога да се върнат обратно. Така и ще бъде докато мафията управлява.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 31. 31 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 82 Неутрално

  До коментар [#24] от "2LOOP":

  Нищо не излиза. Да прави каквото иска. Просто смятам, че добрия адвокат защитава в съда, а не пред медиите. Общественото мнение често няма нищо общо с обективната истина.

 32. 32 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2138 Неутрално

  Ами може би Бобокови трябваше да спретнат усилия вместо да трупат имане в мафиотската ни държавица, да работят за изграждането на справедлива правова държава за всеки. Обаче тук имаме диалектическо противоречие. Ако имахме правова държава щяха ли членовете на номенклатурата и техните племенници да успеят да се се накрадат?
  Или може би на някой във Вашингтон му е светнало, че крадливата шайка утре ще покани руснаците в България. Зар при рашъните се феодалства най-сладко.

 33. 33
  Santos
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 34. 34 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2002 Неутрално

  До коментар [#24] от "2LOOP":Нищо не излиза. Да прави каквото иска. Просто смятам, че добрия адвокат защитава в съда, а не пред медиите. Общественото мнение често няма нищо общо с обективната истина.
  —цитат от коментар 31 на Александър


  А добрия прокурор от къде пледира? От телевизионната кула на Копитото ли?
  Изглежда подценяваш аудиторията.

  SHADOWS of SOFIA
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на ruc34650917
  ruc34650917
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#30] от "rumen_s":

  Факт е, но по други причини и с друго темпо. Сега с ударната публична саморазправа с бизнесмени ще започне масово изтичане на капитали и предприемачи.
  Другите държави се чудят как да привличат инвестиции и капитали, измислят всекакви амнистии, тука обратно - гонят и малкото останали.

 37. 37 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 82 Неутрално

  До коментар [#34] от "2LOOP":

  В нито един от постовете ми в тая тема не съм споменал думата "прокуратура". 😉

 38. 38 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1283 Весело

  бооооже, каква мъка... що ли не взема да ревна

 39. 39 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2905 Любопитно

  До коментар [#37] от "Александър":

  то няма и нужда да я споменаваш, ние и сами виждаме -:/.
  но принципът е, че процесът е състезателен и ако едната страна използва недотам честни прийоми, същото може и трябва да прави и другата.
  само да спомена още веднъж, че поне според мен нормалното е процесите да се решават в съда, а не по медиите.

 40. 40 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2878 Неутрално

  Нека не забравяме, че италианската прокуратура също участва в този случай и че по нейни сигнали е проследена цялата връзка на износа от Италия и вноса в България на тези огромни количества опасни боклуци. Според италианците в този износ участва тяхната мафия, а тук ще има доста задълбочено разследване, което е още в самото си начало! Така че, търпение!
  —цитат от коментар 33 на Santos


  В този случай няма никакво италианско участие! Сигналът е подаден от турски еколози единият от които Емин Георгиев само с това се занимава! Италиянците откриха една композиция с боклук и тогава имената на Бобокови изобщо не бяха замесени по никакъв начин защото този боклук няма нищо общо с отпадъците които те използват като суровина и производствените им отпадъци!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 41. 41 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2002 Неутрално

  До коментар [#34] от "2LOOP":В нито един от постовете ми в тая тема не съм споменал думата "прокуратура". 😉
  —цитат от коментар 37 на Александър


  Не не си! Но нали това е темата? Или си имаш своя ?
  Не искам да се надвикваме. За това ако имаш нещо по темата давай без да излизаш от петолинието.

  SHADOWS of SOFIA
 42. 42 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#37] от "Александър":


  До коментар [#34] от "2LOOP":В нито един от постовете ми в тая тема не съм споменал думата "прокуратура". 😉
  —цитат от коментар 37 на Александър


  Може би щото не знаеш каква е работата на прокурора...
  Та да ти кажа, работата му е да обвинява заподозрените в извършване на престъпления и да събира доказателства за тяхната виновност или невинност. Работата на адвоката е да защитава клиента си, когато клиентът му бъде обвинен по медиите, то той го защитава и там. Просто е!
  А, пропуснах, за действията си прокуратурата също носи отговорност по един закон...та по този закон след време ще бъдат изплатени едни обезщетения. Ще ги плаща държавата, т.е. ти и аз. Всъщност ти няма да плащаш, щото си на социални помощи или държавна заплата. Просто ще получиш по-малко...

 43. 43 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 497 Весело

  Значи и италианската прокуратура е гадна?
  Ама не се чудя - този е налапал голямата пара,а и това му е работата.Но да го питам - и тяхната *колекция* от антики ли е законна?Купували са законно?А в окото ми плава ли кораб?

 44. 44 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  Василев е готов да спретне една революция, за да замени съдебната власт с "подходящи" хора. Като цяло умнокресливите ненавиждат всичко в политическия живот на страната освен Дебъ. Те са най-добрите кадри, които са готови да седнат на държавен стол във всеки един момент, в който биват повикани. За тяхно голямо съжаление, никой не ги вика никъде. Единственото нещо, което им остава е да публикуват статуса по фейса, а Дневник да ги препечатва. Важното е всеки ден да се лее антибългарска пропаганда за това колко лошо биваме управлявани. 😉
  —цитат от коментар 3 на Александър


  Като правило герберски тролове като теб ненавиждат всичко що е против статуквото и бързат да го припишат на политическите си противници.
  Хайде осъзнайте се бе!
  Къде видя политическо пристрастие в написаното горе?
  Нещо повече!
  Понеже ви знае и кътните зъби, човекът специално се обръща към всички медии, а чрез тях към обикновените греждани. Към тези, които не са се герберизирали толкова и все още могат да провидят.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 45. 45 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 497 Весело

  Изобщо - всички български *бизмисмиени* са вода ненапита!

 46. 46 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Ако правилно разбирам поредната (след тази към Божковата невинност) истерия на Василев към Бобокови, съдебния процес и адвокатските пледоарии е редно да минат към Съюза на писателите, в краен случай към този на журналистите. Популярна практика от времето на съветската окупация.Те и днес са първи путинофили.

  Само не разбрах движението на отровните отпадъци от акумулатори подлежащи на определена обработка и износ при невъзможност за съхранение били ли са обект на измама от навързана верига от фирми без капацитет на Бобокови.

  ...

  Navigare Necesse Est
 47. 47 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#46] от "Schopenberg":

  То че не разбираш е ясно.
  Я кажи, като прочете постановлението в статията, разбра ли в какво е обвинен този екземпляр? Да, пише, че е виновен, но не пише в какво?! Имаше някакъв лаф от сталинско време за човека и статията....

 48. 48 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  Хунтата унищожава България под одобрителните погледи на господарите си от Вашингтон, Брюксел и Берлин.
  —цитат от коментар 22 на ruc34650917


  Кога ще ти уври главата, за да видиш, че Вашингтон, Брюксел или Берлин тук в България не са господари.
  Командват от Кремъл.
  Това личи от притичването на Боко и подобни да коленичат на килимчето пред Путин, от нервозните удари по масата пред Радев, от коелничасването на недостойната Йотова пред един изпечен небожи служител-контрабандист.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#49] от "ruc34650917":


  ... Дори дадоха благословията си и за Гешев, след което Дневник/Капитал обърнаха палачинката и станаха много меки към него, а и той спре да им се зъби..
  —цитат от коментар 49 на ruc34650917


  Стига бе! И кога това?
  Щото ако Дневник/Капитал са меки към Гешев, то как да наречем Пик?
  А, сетих се, ЕМЕКА....

 51. 51 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1606 Неутрално

  Наистина адвокат на мафията.
  Без кавички.

 52. 52 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2886 Весело

  До коментар [#48] от "Храбър":Пълни глупости, редовно са привиквани във Вашингтон на инструктаж. В секретните американски писма се вижда добре кой си ги избра и на кого служат. Дори дадоха благословията си и за Гешев, след което Дневник/Капитал обърнаха палачинката и станаха много меки към него, а и той спре да им се зъби - очевиден натиск от вън.Другото за удари по масата и пр. са голи тролски шизофрении, по делата се познава, не по форумни глупости и истерии.
  —цитат от коментар 49 на ruc34650917


  Затова ли Гешев и сие са завели дела срещу Прокопиев?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 53. 53 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 648 Неутрално

  "ако не питате сега, след време, когато и вас арестуват, вече няма да има кой да попита"

  Чухте ли "приятелчета" от ГЕРБ, БСП, ДПС, ченгета от другите парламентарни групи, всички вкупом подвластни на "решенията на априлския пленум" на БКП?
  Чуйте човека и питайте, защото един ден всеки от вас ще си изяде собствените екскременти! Няма начин да не стане така.
  А иначе - сериозно - чудесен текст от този адвокат!

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#3] от "Александър":
  "Дневник да ги препечатва. Важното е всеки ден да се лее антибългарска пропаганда за това колко лошо биваме управлявани."

  Сашко, погледни си суратя, моето момче! Почервенял си целия! И разбери най-накрая ПИК е натам ------>

 56. 56 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#3] от "Александър":
  "Дневник да ги препечатва. Важното е всеки ден да се лее антибългарска пропаганда за това колко лошо биваме управлявани."

  Сашко, погледни си суратя, моето момче! Почервенял си целия! И разбери най-накрая ПИК е натам ------>

 57. 57 Профил на ruc34650917
  ruc34650917
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#52] от "Храбър":

  Какво дело е завел Гешев и кога?

 58. 58 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1308 Любопитно

  [quote#40:"Julian Mall"][/quote]

  Ами не, ето и линк и то на БНТ, а не на някакъв сумрачен сайт - https://bntnews.bg/news/spisak-s-imena-i-krupni-sumi-otkrit-v-doma-na-atanas-boboshev-obobshtenie-1057317news.html - в който пише следното: „По това наказателно производство има сформиран съвместен екип за разследване с колеги в Италия, конкретно с "Антимафия". Като основната линия е свързана с изясняване на фактическата обстановка и факти и обстоятелства свързани с незаконния внос и законния такъв на опасни и неопасни отпадъци, така и с рециклиране и депониране на същите“. И ще можем ли да видим линк, от който да става ясно, че „Сигналът е подаден от турски еколози…“?

 59. 59 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Нима бизнесът на Мустака Цв.Василев не минаха в ръцете на Пеевски?

 60. 60 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#17] от "Александър":
  "Това, което той казва е, че съдиите мачкат човешки съдби."

  Не бе ГЕРБер, човекът казва, че "специализираните съдии" правят това. Ти наистина ли си толкова ограничен, че не правиш разлика? 'Ма какво ли питам - всички по един комунистически калъп сте правени! По калъпа на Комуниста Бойко Методиев Борисов!

 61. 61 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Усещам как българските бизнесмени ще направят на бързо офшорките и ще се покрият под чужди имена след тези разследвания.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  До коментар [#49] от "ruc34650917":

  Затова ли и един лъжовен паметник не можем да махнем от най-централното място в столицата, за да сложим нещо славещо България?
  Затова ли родината ни е осеяна с толкова много руски/съветски паметници, че не е останало място за паметници на български радетели?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 64. 64 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  До коментар [#52] от "Храбър":Какво дело е завел Гешев и кога?
  —цитат от коментар 57 на ruc34650917


  Точно!
  Не е завел дело , но това не му пречи да задържи сума имущество.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 65. 65 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6930 Неутрално

  "ако не питате сега, след време, когато и вас арестуват, вече няма да има кой да попита"
  Айде гербаджиите, заемайте амбразурите. Един умен човек ви кара да мислите. Ама то за мислене трябва нещо да има в главата.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на ruc34650917
  ruc34650917
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#64] от "Храбър":

  Некомпетентен си, бъркаш Прокуратурата с КПКОНПИ.

 68. 68 Профил на matematika
  matematika
  Рейтинг: 309 Неутрално

  Знам за едно закононарушение извършено от Даниел Кирилов на 2.06.2020 г.-отмени жребия за избор на член на Гражданския съвет за създаване на Национален механизъм за мониторинг на борбата с корупцията и организираната престъпност, съдебната реформа и върховенството на закона. Чакам какво престъпление ще се извърши за избор на "правилната" организация.

 69. 69 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  До коментар [#64] от "Храбър":Некомпетентен си, бъркаш Прокуратурата с КПКОНПИ.
  —цитат от коментар 67 на ruc34650917


  Хвани едните па удари другите!
  И двете работят по поръчка.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на matematika
  matematika
  Рейтинг: 309 Гневно

  Поздравление към Илиан Василев, добре написана статия, разбрано и за неправисти. Бобокови ще се оправят, умни са, ще измисят как. Ние, народа какво ще правим???

 72. 72 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#66] от "ruc34650917":

  Съмнявам се Храбър да е "баламурник". Напротив. С коментарите си прави впечатление на разсъдлив и праволинеен човек.

  Проблемът е, че вие си позволявате неоснователни просташки обиди. Баламурник е по-скоро човек без капка национално достойнство, който нагаждачески прекланя глава пред паметниците на окупаторите на родината му.

  Предполагам любимите ви герои са Сталин, Василий Българоубиец и Баязид Светкавицата. Вероятно и абсурдния великан-джудже ввп.

  ...

  Navigare Necesse Est
 73. 73 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2163 Гневно
 74. 74 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  [quote#16:"2LOOP"][/quote]

  А тая статия тук какво е, нещо по различно от медийно правосъдие ли.
  Айде, светлия бизнес да не ми се защитава някъде другъде освен съда.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 75. 75 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  До коментар [#70] от "Храбър":

  Припомни ни 1997-2001 г.кой беше на власт в България.Колко съветски паметника бяха махнати тогава?Мерси.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Всичко е вярно и абсолютно точно.
  Само че, г-н Василев има един неудобен въпрос- тия проблеми не са от вчера и не започват с Бобокови. Първа беше Иванчева. Много честни и почтени, ангажирани хора, открито заявиха подкрепа за нея, протестираха и открито заявиха, че т. нар. спецсъд е просто слуга, присъдружен на прокуратурата, която пък е просто бухалка на хората с пари и власт, и изпълняващ нейните указания.
  Та, вие, г-н Василев къде бяхте? Не знаехте, не чувахте, не разбрахте...?
  Много добре сте го цитирали:
  "Когато идваха за другите, аз не протестирах, защото не ме засягаше, когато дойдоха за мен, вече нямаше кой да протестира".
  А вие къде бяхте?

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на ruc34650917
  ruc34650917
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Хвани едните па удари другите!
  И двете работят по поръчка.
  —цитат от коментар 69 на Храбър

  В момента ставаше въпрос за Гешев, ако не помниш. Колкото до конфликта между Прокопиев и Цацаров (КПКОНПИ), той очевидно е на лична основа.

 81. 81 Профил на Armagedon
  Armagedon
  Рейтинг: 353 Неутрално

  Една будна съвест и една птичка пролет не правят,но събуждат съзнанието и ни карат да си представим,какво ни предстои след година-две или в недалечното бъдеще.Срам и позор за демокрацията и за всички,които са се примирили с наглостта,простотията и профанизира на управляващите днес,така наречената Българска Държава.има грехове простили,но има и такива за които няма прошка.Крайно време е да се противопоставим на наглостта и безочливо страна на управляващите,защото днес не сме ние потърпевшите от това беззаконие,но утре?

 82. 82 Профил на ruc34650917
  ruc34650917
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Руските "паметници" не се били махали по цивилизационни причини!?
  —цитат от коментар 70 на Храбър

  Простак, никой цивилизован човек или общество не взривява паметници заради това, че не отговаряли на собствените му политически, идеологически или религиозни възгледи. Това е присъщо на диваците като тебе.

 83. 83 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 82 Неутрално

  Умнокрасавците се лаят силно срешу всяко не достатъчно либерални и политкоректни мнение.
  Всеки ден в който олигарси и сенчести бизнесмени биват разследвани е лош ден. А всеки ден в който държавността и авторитета на институциите биват подкопавани е добър ден и повод за радост и коментари в нета.
  Няма какво друго да се очаква от петата колона в България. 😉

 84. 84 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2165 Весело

  Крайно време е да се противопоставим на наглостта и безочливо страна на управляващите
  —цитат от коментар 81 на Armagedon


  Еее,най на края!За кога е насрочена революцията?Кои са сборните пунктове?Или ще продължим да се противопоставяме от дивана в холчето,зер от там е по удобно и по сигурно.

 85. 85 Профил на Yomega
  Yomega
  Рейтинг: 680 Неутрално

  До коментар [#3] от "Александър":

  Нещо смислено и по темата ли опита да напишеш? 🙂🙂🙂

 86. 86 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 447 Неутрално

  До коментар [#17] от "Александър":

  Това, което един адвокат трябва да прави е да защитава тезите си в съда, а не по медиите.
  —цитат от коментар 17 на Александър


  Човекът още в първото изречение се съгласява с теб и е обяснил защо го прави.

 87. 87 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 878 Неутрално

  Много силна и точна статия, но ще дойде и Видовден за сегашните примати.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 88. 88 Профил на Armagedon
  Armagedon
  Рейтинг: 353 Неутрално

  Взети са за изкупителни жертви,понеже се развиха на боклук,не само в България а и в Италия.И за да се прикрие мръсното дело на мафията се инсценират проверки(който нищо осъдително не са открили)за да се прикрият истинските виновници за смрадта.И понеже набедените са и богати,както се казва:-"с един куршум два заека" хем ще ги "издоим"здравата,хем ще им съсипем бизнеса и ще го поднесем на мафията,защото октопода трябва да"смуче"за да съществува.А какво става с демокрацията,законността?Мафията родина няма,тя не се интересува от граждански права,законност и ред други "глупости".Те са за наивници.

 89. 89 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2878 Неутрално

  [quote#40:"Julian Mall"]
  —цитат от коментар 58 на Santos
  Ами не, ето и линк и то на БНТ, а не на някакъв сумрачен сайт - https://bntnews.bg/news/spisak-s-imena-i-krupni-sumi-otkrit-v-doma-na-atanas-boboshev-obobshtenie-1057317news.html - в който пише следното: „По това наказателно производство има сформиран съвместен екип за разследване с колеги в Италия, конкретно с "Антимафия". Като основната линия е свързана с изясняване на фактическата обстановка и факти и обстоятелства свързани с незаконния внос и законния такъв на опасни и неопасни отпадъци, така и с рециклиране и депониране на същите“. И ще можем ли да видим линк, от който да става ясно, че „Сигналът е подаден от турски еколози…“? [/quote]

  Това дето си го постнал е пълната смехория с картичката! Няма и дума за някакво участие на италианскат правосъдна система и такова няма. Лично ги видях по БТВ тези красавци Рашид Рашидов и Емил Георгиев които са пуснали сигнала до прокуратурата! С последният имаше и интервю в "Лице в лице", в което заяви че "Патриотичните игри" в МОСВ трябвало да престанат и може би да върнат Джевдет с турско-либералните игри с регламентирано заплащане в касата на ДПС?!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 90. 90 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2878 Неутрално

  .Само не разбрах движението на отровните отпадъци от акумулатори подлежащи на определена обработка и износ при невъзможност за съхранение били ли са обект на измама от навързана верига от фирми без капацитет на Бобокови....
  —цитат от коментар 46 на Schopenberg


  Ами затова прокуратурата трябва да даде доказателства! Или тя действа по сталинският принцип - "виновен до доказване на противното"?

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на Rex
  Rex
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  До коментар [#3] от "Александър":Гербарист, като типичен продукт на милиционерщината, си се изокал не по темата.Де се бе и тинтири-минтири, само това ви е в главите.Не може ли да стигне до главния ти мозък, доколкото съществува, написаното по-горе?Човекът ясно е изразил позиция, подкрепена с документи - правилна или не, но документирана. Така, че всеки да си прави изводите.Целият електорат на тиквената партия ви е раждала една майка - БКП и затова сте толкова т@пи. Умнокрасиви, лиляви, Де Се Бе - дайте нещо по темата, фуражки.
  —цитат от коментар 11 на SSS


  Дебатите с герболяка са направо за учебниците по реторика и логика. Ти му викаш : Тъпи сте. Той гордо ти отговаря : Да, ама сме много. В тая ситуация аз направо губя говор и картина.

 93. 93 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 82 Весело

  До коментар [#91] от "unknown artist":

  И ти какво правиш, за да промениш ситуацията?
  Революция, смяна на системата, протестна мрежа?
  Другото,което е, ако толкова ненавиждаш държавата в която живееш, какво още правиш в нея?

 94. 94 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2828 Неутрално

  България ще бъде превзета икономически - няма да има едър български бизнес. Наред е ПИБ. Всеки ден се “работи” по нейния имидж. Застрахователи още има български.
  Монбат е една от големите ни компании, КТБ, Лотариите.

  Любовта ще спаси света!!!
 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 96. 96 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Весело

  Дори да повярваме. че каскетурата се опитва да бори корупцията лучше, не може да не отбележим, че го прави по най-некадърния начин, как всегда.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 97. 97 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#93] от "Александър":

  Не бъркай държава и страна...

 98. 98 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2770 Неутрално

  Виждам, че доста колеги са се отклонили от темата.

  А тя е показаното постановление на Специализираната прокруратура.

  Ако се върнем към темата не може да не забележим, че авторите на това постановление на Специализираната прокуратура имат нужда от специализирано лечение.

  Такова постановление могат да напишат само индивиди с тежка форма на кретенизъм.

  "Кретенизъм е изоставане в умственото и физическото развитие при тежък хипотиреоидизъм. Болестта е наричана още Олигофрения."
  Уикипедия.

 99. 99 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#98] от "Един препатил":

  А какво да кажем за съдиите, които са го приели...

 100. 100 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1777 Неутрално

  Това е положението с 80 % дебили 🙌 И така не е от фчера.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK