"Не!Новините": Джиросаха новите акции на ПИБ на премиера

"...Насила не можеш да дадеш, казваше дядо, но също така и казваше, че не трябва да се отказва два пъти, може да ги взема този път и да направя държавна банка в полза на хората, която да се конкурира с частните..." - коментира премиерът.

© Велко Ангелов

"...Насила не можеш да дадеш, казваше дядо, но също така и казваше, че не трябва да се отказва два пъти, може да ги взема този път и да направя държавна банка в полза на хората, която да се конкурира с частните..." - коментира премиерът.Сатиричният сайт "Не!Новините" напипва пулса на последните новини в банковия сектор.


КИПЪР - След като се оказа, че няма никакъв интерес към новите акции, пуснати от ПИБ за увеличаването на капитала на банката, собственикът й


Цеко Минев реши да прехвърли акциите на Бойко Борисов.
"...Насила не можеш да дадеш, казваше дядо, но също така и казваше, че не трябва да се отказва два пъти, може да ги взема този път и да направя държавна банка в полза на хората, която да се конкурира с частните..." - коментира премиерът, гонейки с "Тойотата" си някакво добре поддържано "Ауди 80" по магистралата.


Очаква се банката да се конкурира съвсем наравно с другите банки, но да предлага лихви на истински цени, каквото и да значи това,


просто такава е терминологията с държавната петролна компания.


Премиерът също заяви, че ще се обмисли програма за кредитиране на правителствени служители, след като се оказа, че не всичките му приближени имат богати родители, с които да оправдаят палатите, в които живеят при заплати, по-ниски от тези в IT-сектора, чиито работяги се радват на жилищенца в "Малинова долина".


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK