"Това е преврат" (реакциите в социалните мрежи)

"Прокуратурата прилича на Шесто управление на Държавна сигурност. Действията ѝ са избирателни и определено са политически", казва проф. Николай Радулов

© Надежда Чипева, Капитал

"Прокуратурата прилича на Шесто управление на Държавна сигурност. Действията ѝ са избирателни и определено са политически", казва проф. Николай РадуловПредставители на МВР и прокурори от Специализираната прокуратура влязоха в президентството тази сутрин и извършват претърсвания на кабинети във връзка с две досъдебни производства, едното - за търговия с влияние. Междувременно Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) съобщи, че оставя без достъп до класифицирана информация съветник и секретар на държавния глава. На този фон се разбра, че по разследването за търговия с влияние са задържани президентският секретар по правни въпроси Пламен Узунов и бизнесменът Пламен Бобоков.


Акцията предизвика възмутени коментари в социалните мрежи:


Ренета Инджова, бивш служебен премиер, по БНР:
Покриването на един скандал с друг е най-сигурният начин да се продължава по същия начин - с корупция и с разрушената държавност. Не би могло да има по-голям скандал, който да потрупа днешния: Посяга се на държавния глава!


Прокуратурата се е прицелила в президента Румен Радев, защото не трябва да се цели върху онзи, който е предизвикал досега необходимостта да слезе от властта:


Мандатът е не да се узурпира, а да се упражнява власт. Както се вижда, нашето правителство е готово на всичко, за да може да стои на власт. Нещата, които се случват, са логическо продължение на нежеланието да се обозначат проблемите на нашето политическо битие. Да се търсят разрешения. Да се сменят правителства, което в други държави става за една нощ.


Едните искат да правят тук ракетни бази - на една територия, на която държавността и националната сигурност въобще не съществуват. Другите ще търсят да утвърдят своето икономическо присъствие в региона. На третите дори се обозначихме, че сме срещу сегашния режим на Ердоган и затова се случват такива неща тук. В момента провокираме целия свят, та който вземе отношение, той да разреши казуса.


Изтича времето не България - като държава и като население, което не е на този свят, не живее реален политически живот, не знае какво трябва да прави, не знае как да се бори.


Завършила е историята с функционирането на демократична, правова държава, която се управлява от състоятелна изпълнителна власт, разделена от другите власти.


Евгений Дайнов, политолог:


Прокурори в сградата на Президента.


Веднага се сетих за репликата на Хенри Втори по повод бунтовния архиепископ на Кантербъри Томас Бекет: "Will none of these lazy insignificant persons, whom I maintain, deliver me from this turbulent priest?"


Та; КОЙ у нас е казал снощи: "Няма ли кой сред тия мързеливи никакъвци, които издържам, да ме освободи от този бунтовен президент?" Разбира се, веднага се намират ентусиасти и утрепват Бекет.


По силата на логиката, това ще да е няКОЙ, наскоро споменат от Президента в негативен контекст и КОЙто има силата на сплашва държавния глава.


Последните споменати от Радев са Ахмед Доган и Делян Пеевски - вчера, в онова обръщение към нацията, което БНТ - Кошлуков - ДПС отказа да излъчи.


Интересни времена, н'ес па?


Божидар Божанов, ИТ специалист, блогър:


08.07.2020 - президентът назовава поименно Доган и Пеевски и казва, че не трябва да имат охрана


09.07.2020 - прокуратурата влиза в президентството


Ходим по ръба на конституционните норми в името на едни мутри.


Проф. Николай Радулов, бивш секретар на МВР, по БНР, университетски преподавател:


Трудно е да се каже дали нещо ще излезе въобще от акцията на прокуратурата в президентството. Това, което се случва днес, има две цели - едната е да се затъмни скандалът с "Росенец", другата е - да бъде компрометиран всячески президентът Румен Радев.


Защото неговата популярност сред хората нараства. Този рейтинг един ден ще се осребри. Управляващите вече очакват да паднат от власт заради многото безумни издънки и се страхуват от служебно правителство, което президентът трябва да назначи.


Как е възможно да се осъществява търговия с влияние от хора, които не са в изпълнителната власт? Това, че някой е препоръчал някого за назначаване някъде, това мога да го направя и аз. Дали ще е търговия с влияние? Къде са получените облаги? Тези записи и чатове, които ни бяха представени от прокуратурата, не показаха никаква търговия с влияние.


Прокуратурата прилича на Шесто управление на Държавна сигурност. Действията ѝ са избирателни и определено са политически.


Андрей Янкулов, адвокат, бивш прокурор:


Вчера президентът си позволи да влезе остро на Доган и Пеевски.


Днес специализираната прест... пардон, прокуратура, влиза остро в президентството. Както си му е редът - без обяснения, но пък с медиите.


В "Осемте джуджета" между подписването на записа на заповед в полза на съпругата на Петьо Петров и влизането на право...охранителните (?) органи имаше цели два дни.


Велислав Минеков, скулптор:


Въоръжени претърсват президентството !


Границите са преминати !


Това е преврат.


Татяна Кристи, журналист:


Върви каскетатурен преврат...


Николай Хаджигенов, адвокат:


Не. Не сме ясновидец, беше очевидно. Народ сме от страхливи, т@@н@ри.


И, да. Това е преврат!


Всички сме гюленисти и това е законно.


Ходете на плаж.


По паветата също ходете, ако че са за хвърляне.


Вилдан Байрямова, журналист:


София, тръгвайте към президента!


Диана Дамянова, бивш синдикалист:


Извършва се държавен преврат! Ако не защитим президента, "защото не е от нашите ", когато дойдат за нас, съвсем няма да има кой да ни защити.


Аз, заедно с цялото ми семейство, ще се явя в събота на Росенец. И ще носим държавния флаг, за да може НАЦИОНАЛНАТА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА НА ПЕЕВСКИ ритуално да го счупи в главите ни.


А пред президентството трябва да отидем днес, всички онези, които знаем, че ни управляват престъпници.
Защото фактът, че между престъпниците има и обикновени идиоти като онзи на правосъдието, съвсем не намалява ранга на извършването срещу нас престъпление.


Но може пък и да решим да ни размажат един по един... онзи полунеграмотен идиот с каскета идва и за нас...


Владислав Панев, съпредседател на "Зелено движение":


Установяването на диктатура на каскетите вече е факт. Нахлуване в президентството, нови арести на съветници и бизнесмени, неглижиране на записи и всичко, свързано с ГЕРБ и ДПС.


Няма как да мълчим и да се правим, че не ни засяга. Засяга ни всички. Тия убиват България. Отстъпим ли им сега, отстъпваме за години напред.


Юлиан Попов, бивш служебен екоминистър:


В рамките на 3 дни Главният прокурор демонстративно и категорично начерта националните граници на неприкосновеността - Росенец е недосегаем, а президент, министър-председател, национално знаме, народно събрание, частен бизнес и граждани са предмет на презумпция за виновност.


Христо Христев, преподавател по право на ЕС:


Кризата на демокрацията в България придобива все по-големи размери. За първи път след влизане в силата на Конституцията от 1991 година се посяга по подобен начин на президентската институция! С разрешение на военен съд и на т.нар. специализиран съд...


Михаил Екимджиев, адвокат, пред "Медиапул":


В момента сме свидетели на откровен прокурорски преврат и погром срещу конституцията и законите. Налице е ескалацията на арогантното и демонстративно погазване на конституционния ред, с което главният прокурор Иван Гешев показва, че няма намерение да се съобразява нито със закон, нито с конституция, нито с правопорядък. Когато става дума за избирателно показваните чатове между (бизнесмена) Пламен Бобоков и президентския съветник, които заливаха публичното пространство, Гешев казва: това е преценка на наблюдаващия прокурор. Главният прокурор не казва дали конституцията или Наказателно-процесуалния кодекс го позволяват. Той доказва тезата, че става дума за прокурорски произвол, а с монопола върху институционалното насилие се злоупотребява в името на частни и корпоративни интереси.


Инициатива "Правосъдие за всеки":


Ние, от Инициатива "Правосъдие за всеки", следейки скандалното поведение и избирателно действие на всички държавни органи и институции, начело с министър-председателя и главния прокурор, и пълното завладяване на държавата от олигархията, не можем повече да останем безучастни и да се ограничим само в правни становища, понеже правото и правосъдието са системно обругавани и потъпквани в частен интерес.


Сега е моментът да се обединим, независимо от политическите си пристрастия и позиции - в защита на демокрацията, свободата, върховенството на правото и независимостта на съда, в защита на суверенитета на държавата, която е наша, а не собственост и владение на Мафията!


Ще се обърнем към всички граждани съвсем скоро с нашите конкретни предложения за конституционна реформа и премахване на безконтролната и абсолютна власт на главния прокурор и политическата квота във Висшия съдебен съвет! Призоваваме за масово участие във всички организирани граждански протести срещу престъпната клика, която руши Правото и държавността!


Слави Трифонов, лидер на партия "Има такъв народ", се включи с видео:Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (209)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Не съм много съгласен, щото преврат се прави срещу управляващите, пък те без друго си управляват.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 2. 2 Профил на polivanov
  polivanov
  Рейтинг: 339 Неутрално

  Дали е преварат ще го кажем българските граждани. Ама не по фейсбук, а ако се съберем пред президентството. Ако довечера там няма хора или са 300 души, съжалавам, ама превратът ще е само форумен.

 3. 3 Профил на giy14583303
  giy14583303
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Гладните хищници се самоизяждат.

 4. 3 Профил на limbize
  limbize
  Рейтинг: 1144 Любопитно

  СП едва ли имат работа там, виж, за ВП е интересно

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1579 Неутрално

  Като гледам имената си мисля дали редактори ни смята за толкова обратни на "острото".....
  Очевидно!
  Жалко!

 7. 7 Профил на Alan Blackmore
  Alan Blackmore
  Рейтинг: 797 Неутрално

  Наблюдаваме финалните серии от сериала "Октопод", където два мафиотски клана опитват да се избият едни други. Желая им успех от все сърце.

  only illogics can find hidden flaws in a straight logic line only erratics can recognize errors in patterns of a perfect design
 8. 8 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Аз като съм против ГЕРБ и не мога да понасям Радев , БСП и русофилската пасмина какво да правя !?

 9. 9 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 1677 Гневно

  Гешев е опасен, тази долна подметка на Пеевски и Доган! Очакваме президентът да реагира с цялата си мощ и НАЙ-НАКРАЯ да спрат прокуратурата и нейните мутренски акции!

 10. 10 Профил на БГА Балкан
  БГА Балкан
  Рейтинг: 649 Неутрално

  "Андрей Янкулов, адвокат, бивш прокурор:
  - Вчера президентът си позволи да влезе остро на Доган и Пеевски.
  Днес специализираната прест... пардон, прокуратура, влиза остро в президентството."

  И в морето ми е до колене .....................
 11. 11 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3803 Весело

  Преврата стана много отдавна но овчедушния избирател блееше!

  klimentm
 12. 12 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2489 Неутрално

  Аз мисля, че е по-скоро акция за отвличане на вниманието от безпрецедентния скандал с държавната земя, узурпирана от Доган и охранявана от тулупи на държавна заплата.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 13 Профил на Alan Blackmore
  Alan Blackmore
  Рейтинг: 797 Неутрално

  До коментар [#8] от "Dankol":

  "Тебе те нема е целата схема..."

  only illogics can find hidden flaws in a straight logic line only erratics can recognize errors in patterns of a perfect design
 14. 14 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4457 Неутрално

  ГЕРБ
  ДПС
  БСП
  МВРо
  АТАКА
  Президент
  Премиер
  Прокуратура

  ОСЕМТЕ ДЖУЖЕТА

  обяздили България

 15. 15 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1070 Любопитно

  КОЙ клати държавата?

  Апокалипсисът апокалиптичен
 16. 16 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 1299 Неутрално

  Га избираха Гешев си пихте ракийката, сега си сърбайте и попарката!

 17. 17 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 380 Неутрално

  Хората изтрещяха тотално. Какъв преврат кви пет лева. Некъв го изгонили от плажа в Росенец, където и без това никой не ходи.
  Ами какво да кажем за другите плажове, където достъпа е одрязна, но ако со платиш 3-5лв, и те пуснат няма проблем. Там вече, ако не си платиш със сигурно ще ядеш бой, но затова никой не говори. Не е апетитен скандал. Не може да се използват високапрни изрази.
  Жалка история и за тия който я сътвориха и за тия които се хванаха

 18. 18 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2490 Неутрално

  В такива моменти има нужда от лидери с.......... ! Къде са Корнелия, Мая, Слави, Костадинов ?

 19. 19 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4457 Любопитно


  Догано-ОсмоДжударските сили

  поемат курс на въоръжена борба

  за запазване на СТАТУКВОТО

  Ще ми го позволим ли да го запазят

 20. 20 Профил на Бай Ганьо
  Бай Ганьо
  Рейтинг: 364 Неутрално

  До коментар [#2] от "polivanov":

  За 16ти Юли има насрочен протест ;)

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на Kamss
  Kamss
  Рейтинг: 329 Неутрално

  Само на мен ли ми прави впечатление, че т.не. коментиращи в социалните мрежи са подбрани.... все видни критици на ГЕРБ

 23. 23 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 766 Неутрално

  колаборационисти ,МУТРООФАШИСТИ и вся остальная , хептен се...........

 24. 24 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4457 Любопитно

  Къде са Корнелия, Мая, Слави, Костадинов ?
  —цитат от коментар 18 на dejmos


  Най-вероятно са В САРАИТЕ НА ИНСТРУКТАЖ

 25. 25 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1548 Любопитно

  Дневник, нещо много се разтревожихте за г-н Радев?
  За мен няма голяма разлика между него и г-н Борисов. Даже г-н Борисов е по-добрият вариант. Ще кажете защо. Ами заради ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА МУ ОРИЕНТАЦИЯ към нормалните държави. За разлика от човекът на г-н Решетников.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 26. 26 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 913 Любопитно

  "Прокуратурата прилича на Шесто управление на Държавна сигурност. Действията ѝ са избирателни и определено са политически"

  СЛЕД 30 години лекомислено лутане, се върнахме обратно там от където уж тръгнахме

 27. 27 Профил на Noname
  Noname
  Рейтинг: 676 Неутрално

  В тази ситуация трябва силно лидерство. Срещу нормалните и недоволни хора стоят брутални хора с десетелетия опит в манипулация на стихийни обществени процеси т.е. Доган и цялото ДС. Да не говорим че те владеят и контролират целия институцианален капацитет на държавата. Трябва визия как ще се канализира това надигащо се обществено недоволство и как да доведе до осбождаване от тази мафиотска примка.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 29 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3897 Весело

  Спокойно другари, не е преврат, а и преврат се прави пред министерски съвет, това си е чисто и просто прибиране на двама "осветени" президентски съветници, работещи с класифицирана информация не известно за кого или коя страна...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4457 Любопитно

  Само на мен ли ми прави впечатление, че т.не. коментиращи в социалните мрежи са подбрани.... все видни критици на ГЕРБ
  —цитат от коментар 22 на Kamss


  Парадоксално си прав душа

  За разлика от наританите на амбразурата БСПари и ГЕРБаджии

  ТИРАЖИРАЩИ ОПОРКИ и ОБИДИ

  справка - екмемплярът представящ се като Министър на правосъдието

  КОМЕНТИРАЩИТЕ наистина са КРИТИЦИ на ГЕРБ

 32. 32 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2378 Неутрално

  "Николай Хаджигенов, адвокат:

  Не. Не сме ясновидец, беше очевидно. Народ сме от страхливи, т@@н@ри.

  И, да. Това е преврат!

  Всички сме гюленисти и това е законно.

  Ходете на плаж.

  По паветата също ходете, ако че са за хвърляне

  Не очаквах от защитника на ислямските навлеци това! Но не мога да не се съглася с всяка дума на адвоката! Това си е парекселанс преврат и Гешоолу трябва да бъде лишен от право да упражнява професията си и да му се търси наказателна отговорност!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 33. 33 Профил на Paco
  Paco
  Рейтинг: 18 Неутрално

  Дневник, нещо много се разтревожихте за г-н Радев?
  —цитат от коментар 25 на haq30626233


  Всяка медия си има своя господар. За някои медии това е преврат и трябва да защитаваме президента, за други това е повод за празнуване.

 34. 34 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Превратът вече беше. Тогава никой не протестира. Сега наблюдаваме малка част Пт последствията от преврата.

 35. 35 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1548 Любопитно

  Хора като г-н Дайнов /уж десен идеолог/ няма за какво да леят сълзи за г-н Радев.
  Те трябва да дадат идеи как десните партии да се възползват от създалата се ситуация. а не да наливат вода в мелницата на съмнителни политици като г-жа Манолова, г-н Радев и подобните им.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 37. 37 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 635 Неутрално

  Товаа е поредното безобразие! Хунтата, както казва г.н Божков, прави кървав преврат!
  Това ли се опитват да скрият?
  https://www.reuters.com/article/eurozone-economy-croatia-bulgaria/eu-to-back-croatia-bulgaria-in-first-step-to-join-euro-sources-say-idUSL8N2EG1VG

  Бог да благослови Америка за България!
 38. 38 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 913 Любопитно

  До коментар [#8] от "Dankol":

  тъпата ви опорна точка "всички са маскари", си я заврете... знаете къде...милиционерските ви номера отдавна не вървят

 39. 39 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Добре де няма ли един патриот от службите да изпразни личното си оръжие в Доган и Пеевски и да се приключи тази комедия?
  Цяла държава козирува и седи мирно пред 2 отрепки и не смее да гъкне никой. Както казва Йода за ситските лордове - винаги са 2ма те - учител и ученик, ни повече, ни по-малко.

 40. 40 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4457 Любопитно

  Даже г-н Борисов е по-добрият вариант. Ще кажете защо. Ами заради ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА МУ ОРИЕНТАЦИЯ
  —цитат от коментар 25 на haq30626233


  По-добрият за РУСИЯ вариант е Борисов

  Ще й ПОСТРОИ С БЪЛГАРСКИ ПАРИ и

  ТУРСКИ ПОТОК по който РУСИЯ ЩЕ ПРОДАВА ГАЗА СИ на Сърби я

  и АЕЦ БелеНЕ ЩЕ Й ПОСТРОИ С БЪЛГАРСКИ ПАРИ

  Толкова ОЧЕВАДНА СЛУГУВНЯ НА РУСИЯ не е имало от времето на Тодор Живков

 41. 41 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1237 Весело

  Как хубаво се осветяват руските агенти, греят като новогодишна украса.
  Умнокрасивитетът блее революционно, Спонджбоб си суши квадратните гащи, а кака Мустафа прилежно попълва тефтерчето с нови и нови имена.
  Колко е забавно тези дни у нас.......

  Знанието е сила, информацията - власт
 42. 42 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 240 Неутрално

  До коментар [#17] от "nehaen":

  Ашколсун, ефенди! И ти си от гавазите на Доган.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4841 Неутрално

  Аз като съм против ГЕРБ и не мога да понасям Радев , БСП и русофилската пасмина какво да правя !?
  —цитат от коментар 8 на Dankol


  Ще получаваш минуси от автентичните демократи.

  Gunter glieben glauchen globen
 45. 45 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#8] от "Dankol":

  "Аз като съм против ГЕРБ и не мога да понасям Радев , БСП и русофилската пасмина какво да правя !?"

  Стоиш си вкъщи и се примиряваш, че ти, децата ти и внуците ти ще бъдат управлявани от Шайката.

 46. 46 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 240 Неутрално

  До коментар [#18] от "dejmos":

  А къде са патрЕотите? Поругаха българското знаме. Скрили са се в миша Дупка. Та нали Деливери стана говорител на Гешев - казваше кого ще ударят.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2378 Неутрално

  Къде са Корнелия, Мая, Слави, Костадинов ?
  —цитат от коментар 18 на dejmos


  Най-вероятно са В САРАИТЕ НА ИНСТРУКТАЖ
  —цитат от коментар 24 на Hawaii


  С тези идиотщини само помагаш на Доган и сие да разделят българите което е жизнено важно да бъдат недосегаеми! Ако всички българи застанат срещу тях единственият им шанс ще е да се скрият в турското посолство като Местан!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 49. 49 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2198 Неутрално

  Алоууууууууууу,
  Редакцията...

  Сега проникнах на вражеска територия и що да видя!
  Русия на нокти!
  Арестували губернатора на Хабаровския щат* - някакъв Фургал - човек на Жириновски.
  С всички салтанати - щракане на белезници, ръгане в камионетката, аеропорт и пряк полет Хабаровск - Москва. Не разбрах дали тия гадове от КГБ-то са дали възможност на човека да си вземе чемодана и сухаря (бойна готовност!)...

  Бил поръчал две убийства (реализирани) и още едно - там май го водят опит...

  Къде сме ние!?

  ---
  заб.* - новоговор.

 50. 50 Профил на katerina_slavova
  katerina_slavova
  Рейтинг: 764 Неутрално

  > Установяването на диктатура на каскетите вече е факт. Нахлуване в президентството, нови арести на съветници и бизнесмени, неглижиране на записи и всичко, свързано с ГЕРБ и ДПС


  Как да заеме човек страна тук, като всички смърдят на мръсни и крадени пари. Тези бизнесмени как точно са забогатели? Президентът не е светец, а един от мафията. За ГЕРБ и ДПС, даже няма нужда от коментар.

  Единствената страна, която трябва да заеме граждинана е абсолютен бунт и не плащане на никакви данъци.

 51. 51 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 812 Неутрално

  До коментар [#17] от "nehaen":

  Ти не ходиш и в центъра на София, нали? Да вземат и него!И всичко каквото си щат да вземат, само твоето гнусно жилищенце да не пипат, че ще плачеш тогава. Но те не пипат рая, като теб - само те стрижат и доят. Е, накрая те колят, ама нали си живял достойно - като плужек!

 52. 52 Профил на David Moyseev
  David Moyseev
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Добре де, нали не Резидентът е задържан, а двама уличени че изнасят квалифицирана информация за уличени в престъпления издънки на комунистически фамилии, а сега добре облечени бизнесмени! И най-вероятно всичко в крайна сметка отива за консумация от Кремъл. Какъв ви е проблемът, че Резидентството е досегаемо. И ББ е извикан на разпит по случая. По-дразнещото е наглата реакция на Каренин за действията на Хр.Иванов в опита му да освети престъпленията на сенчестия господар на Бг /и пак дълбоко свързан с Раша/ Доан ДС Ага Бей Султан и малтретирането му от държавни мутри, на които всички ние им плащаме заплатите! Ето това е преврат!

 53. 53 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3529 Неутрално

  Каквото и да си говорим, едно е факт : превзетата държава и нейните институции ще се борят срещу всеки, който иска нормализирането на държавата ни и поставяне на закона на първо място ! Огледайте се във форума : всеки, който поставя епитети - кресливи и натрапчиви, просто е част от целия този пошъл спектакъл !

 54. 54 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1028 Неутрално

  Руските пионки гърмят. Какъв преврат.

  The best way to predict the future is to invent it.
 55. 55 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 574 Весело

  абе тежък ден неска
  и Мангъров даден на Етичната комисия от лекари

 56. 56 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Аз като съм против ГЕРБ и не мога да понасям Радев , БСП и русофилската пасмина. Какво да правя !?
  —цитат от коментар 8 на Dankol


  Изискваш всичко да е законно.
  П.П. Наистина ли мислиш, че има връзка с Радев изобщо. Всичко е заради вчерашното акостиране на Козлодуйския бряг и издънката на заптиетата.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 57. 57 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 642 Весело

  Целият списък Pro Coppy & Paste е на хора изритани от бюджетните ясли и програми, зяпнали алчно за реванш.
  Не виждам как.

  Но пък форумната защита от спотайващите се гласували за продукта на Решетников е направо сърцераздирателно.

  Дерзайте баданаркаджии! Чрез пребоядисване към прогрес!

  ...

  Navigare Necesse Est
 58. 58 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  Преврат срещу? Не сме президентска република, нямаме и свещенни крави. Може ли по-ясно?

 59. 59 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1028 Неутрално

  Гешев е опасен, тази долна подметка на Пеевски и Доган! Очакваме президентът да реагира с цялата си мощ и НАЙ-НАКРАЯ да спрат прокуратурата и нейните мутренски акции!
  —цитат от коментар 9 на hashtag Нормална държава


  Какво ще направи резидента? Това да не е болшевишка Расия.

  The best way to predict the future is to invent it.
 60. 60 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 812 Неутрално

  До коментар [#36] от "nav18669805":

  По-интересно и важно е, че Тити Папазов се бил заразил или че дъждът е наводнил няколко блока,пак.Това е важното, нали?
  Даже няма да те на псувам, толкова си жалък.

 61. 61 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#44] от "Alarmstufe: Rot":

  "Ще получаваш минуси от автентичните демократи."

  Демократи, комунисти, русофили, русофоби, няма значение. Сега важното е да свалим Тиквата и Пеевски, после ще се делим.

 62. 62 Профил на katerina_slavova
  katerina_slavova
  Рейтинг: 764 Неутрално

  Каквото и да си говорим, едно е факт : превзетата държава и нейните институции ще се борят срещу всеки, който иска нормализирането на държавата ни и поставяне на закона на първо място ! Огледайте се във форума : всеки, който поставя епитети - кресливи и натрапчиви, просто е част от целия този пошъл спектакъл !
  —цитат от коментар 53 на samoedin


  Не си разбрал май. Това Е нормалното състояние на държавата. Друго състояние от 60 години насам, няма. Ненормалното състояние е да е правова и честна към гражданите си. Така че, искай ненормалното.

 63. 63 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1028 Неутрално

  Ако се питахте къде са МАГНИТСКИТЕ бури, това са МАГНИТСКИТЕ бури.

  The best way to predict the future is to invent it.
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 380 Весело

  До коментар [#42] от "iiu09354227":

  За мен постъпката на Ристо е все едно да отида при феновете на ЦСКА и да викам само Левски и после да се оплаквам, че ям бой.
  А, ако зависи от мен не би имало БГ футбол.
  Надявам се, че си ме разбрал

 66. 66 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#8] от "Dankol":

  Не е въпроса против кого си и кого не можеш да понасяш ами дали искаш да има някаква законност в държавата или не. Прецени кой в случая е извън закона Герб-Дпс-Гешев или Радев, отговора е очевиден. Личните симпатии и антипатии спрямо този или онзи в случая нямат значение.

 67. 67 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 574 Весело

  Аз мисля, че е по-скоро акция за отвличане на вниманието от безпрецедентния скандал с държавната земя, узурпирана от Доган и охранявана от тулупи на държавна заплата.
  —цитат от коментар 12 на Norman Granz


  въй кви ги натвори бае Ристьо
  ква я мислеше ква стана а?

 68. 68 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1579 Весело

  До коментар [#30] от "trafopost":

  Висок тон и нисък стил - сигурни признаци, че нервите ви са повече от "аргументите"!
  И нали знаете, че крещенето на обиди изобщо не Ви прави и грам по-убедителен!
  Хубав и зезлоблив /ако Ви е възможно/ ден Ви желая!

  Убеден съм, че ще Ви вземат в наказателните взводове на революцията....когато и да е тая!!!

 69. 69 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 740 Неутрално

  "Извършва се държавен преврат!"
  Леле какъв патос. Ми не уважаеми адвокати, скулптори, бивши служебни премиери и синдикалисти, професори и всичколози. Извършват се действия от компетентните за това органи в съответствие с действащото в страната законодателство. Претърсването и изземването са процесуални действия в досъдебното производство. Има образувани две такива.Значи е имало законен повод и достатъчно данни за това.Тоест, напълно в съответствие с действащия НПК.
  Президента има имунитет. Почти абсолютен с изключение при "държавна измяна".
  Сградата на администрацията на президента няма никакъв имунитет. Както и служителите в тази администрация.Без значение дали са съветници, секретари или хигиенисти. Техните кабинети също. Всеки, който има право да назначава съветници и секретари трябва много да внимава при подбора им. Както и след това. Апропо ако се докаже вина/това става в съда/ на секретаря/шпионство/ и съветника/търговия с влияние/, Президента трябва да е благодарен и на прокуратурата и на ДАНС. Те просто изпълняват законовите си правомощия.Нищо повече. И нищо по - малко.

 70. 70 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1743 Неутрално

  До коментар [#64] от "bruno__dante":

  верно? къде туй?

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
 71. 71 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 574 Весело

  До коментар [#17] от "nehaen": Некъв го изгонили от плажа в Росенец, където и без това никой не ходи.

  па и що да оди
  нали го видохме тоа плаж

  пет метра каманак
  пред каманак море

 72. 72 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1579 Весело

  До коментар [#37] от "Günther":

  Да цитирате черепа е .....как да се изразя по-възпитано...?!?!?!

 73. 73 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2378 Разстроено

  Как хубаво се осветяват руските агенти, греят като новогодишна украса.Умнокрасивитетът блее революционно, Спонджбоб си суши квадратните гащи, а кака Мустафа прилежно попълва тефтерчето с нови и нови имена.Колко е забавно тези дни у нас.......
  —цитат от коментар 41 на pag


  Хич не е смешно! Никакви руски агенти не се разкриват но турските агенти са активирани на макс! Не се мисли че правителството е застраховано от обиски и арести и този път може и да не са от коалиционните портньари а от ГЕРБ!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 74. 74 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 622 Неутрално

  Аз като съм против ГЕРБ и не мога да понасям Радев , БСП и русофилската пасмина какво да правя !?
  —цитат от коментар 8 на Dankol


  Опитай се да мислиш. Кое е редно, кое е правилно, кое би дало по-добро бъдеще за децата ти и близките ти? В каква държава искаш да живееш? Нямат значение тук политическите пристрастия, защото в България не се води политика. Политиката е изкуството на възможното. В случая не наблюдаваме политика а грозни и незаконни демонстрации на сила. Наблюдаваме брутално потъпкване на държавността.

 75. 75 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Незнам. Трудно ми е да определя даже какво се случва в момента с тази акция

 76. 76 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 870 Неутрално

  В такива моменти има нужда от лидери с.......... ! Къде са Корнелия, Мая, Слави, Костадинов ?
  —цитат от коментар 18 на dejmos


  Те пък едни лидери,да стои човек с гръб към тях,пак им е много!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 77. 77 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1428 Неутрално

  Аз мисля, че е по-скоро акция за отвличане на вниманието от безпрецедентния скандал с държавната земя, узурпирана от Доган и охранявана от тулупи на държавна заплата.
  —цитат от коментар 12 на Norman Granz


  много ясно.
  така или иначе вече сме изолирани от европа.
  за съжаление ние трябва да ги разкараме.
  няма кой друг.

 78. 78 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Всяко едно разследване ако се правеше с такова НАХЛУВАНЕ и с ТАКАВА СКОРОСТ... едва ли някой беззаконния щеше да е успял да и избяга от българското правосъдие... Ама нашите престъпници обикновенни много бързо успяват да избягат.. ОСОБЕНО КОГАТО СА СИ ИМАЛИ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С БОЙКО

 79. 79 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 574 Весело

  До коментар [#70] от "Боян Таксиров":

  у форумето на скайкод къде пишеше
  кату доцент китов или веце дизейнер
  ма наи често кату аноним
  и у Сега дращише
  http://old.segabg.com/article.php?id=287260
 80. 80 Профил на Hepo
  Hepo
  Рейтинг: 1918 Неутрално

  За да покрият скандала "Росенец" , политическия картел ни вкарва в нов скандал.
  Нещо на режисьора му са се изчерпали идеите.Ще му се получи ефекта на огледалото , колкото повече му се забиш , толкова повече ти отвръща.

  SHADOWS of SOFIA
 81. 81 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Весело

  До коментар [#76] от "АмброзСП":


  👍😂😂😂

 82. 82 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Мисля че е време за ПРОТЕСТИ...

 83. 83 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Време е за ПРОТЕСТИ! Време е за ОСТАВКИ! Време е за ПЪЛНА ПРОМЯНА!!!

 84. 84 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1428 Неутрално

  До коментар [#42] от "iiu09354227":За мен постъпката на Ристо е все едно да отида при феновете на ЦСКА и да викам само Левски и после да се оплаквам, че ям бой.А, ако зависи от мен не би имало БГ футбол.Надявам се, че си ме разбрал
  —цитат от коментар 65 на nehaen


  доста тъпо сравнение.
  държавната собственост не е
  нито твоя нито моя.
  но като тебе мислят хилади тъпоумни агиткаджии.

 85. 85 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3529 Неутрално

  До коментар [#62] от "katerina_slavova":

  Е, тогава освен нормалните хора наистина да ги наречем луди и да си спомним безсмъртното : лудите, лудите, те да са живи !

 86. 86 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4593 Любопитно

  Руските пионки гърмят. Какъв преврат.
  —цитат от коментар 54 на EU defender


  А, Доган, който е главната руска пионка в България що не гърми никога!?

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 87. 87 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 777 Весело

  Вчера тук и в още два-три сайта с коментарни секции се появиха въпроси "Защо не пишете за арестувания президентски съветник?" Немедлено да бъдат издирени и арестувани авторите им за теч на строго секретна държавна информация, защото те всъщност са предупредили за предстоящата операция и сега прокурорските са намерили на вратата у полето ключа.

 88. 88 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4841 Неутрално

  Хората изтрещяха тотално. Какъв преврат кви пет лева. Некъв го изгонили от плажа в Росенец, където и без това никой не ходи. Ами какво да кажем за другите плажове, където достъпа е одрязна, но ако со платиш 3-5лв, и те пуснат няма проблем. Там вече, ако не си платиш със сигурно ще ядеш бой, но затова никой не говори. Не е апетитен скандал. Не може да се използват високапрни изрази.Жалка история и за тия който я сътвориха и за тия които се хванаха
  —цитат от коментар 17 на nehaen


  Това си беше чисто падане за дузпа на Бойкикев. И понеже съдият не я свири, започнаха да говорят за преврат. А истината е, че за НСО отговаря президентствоито.

  Gunter glieben glauchen globen
 89. 89 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 574 Весело

  Мисля че е време за ПРОТЕСТИ...
  —цитат от коментар 82 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  ти мислиш?
  ехаааааааааааа!
  откога ве?

 90. 90 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 1232 Неутрално

  До коментар [#69] от "subaru":

  Две забележки: 1. Нищо не казвате за българското знаме. 2. Думата "президент", когато е подлог в изречението е с пълен член (трети клас).

 91. 91 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1579 Неутрално

  До коментар [#83] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Пълната промяна са :
  -един череп от Дубай;
  -един мустак от Белград;
  -един чичко без коса от плевенските села;
  -една маяма;
  -един костя копейкин....
  АЗ СЪМ : "НЕ, БЛАГОДАРЯ" от такава пълна промяна!

 92. 92 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4841 Неутрално

  Догано-ОсмоДжударските силипоемат курс на въоръжена борбаза запазване на СТАТУКВОТОЩе ми го позволим ли да го запазят
  —цитат от коментар 19 на Hawaii


  Точно обратното. Курсът към въоръженма борба поехте вие. Цял ден ви чета призивите в стил "на крак, о, парии презрени". Как само без да ви мигне окото обръщате истината с хастара нагоре. Изумително, просто.

  Gunter glieben glauchen globen
 93. 93 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Весело

  До коментар [#79] от "bruno__dante":

  😂😂😂.. Методи Бежански! Уникално!

 94. 94 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  Незнам. Трудно ми е да определя даже какво се случва в момента с тази акция
  —цитат от коментар 75 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  А до вчера как знаеше?

 95. 95 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 632 Неутрално

  Интересна подборка на ,,реакциите в социалните мрежи"!!!

 96. 96 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Любопитно

  До коментар [#91] от "selqnin":

  А другите къде ги забравяш?...

 97. 97 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1924 Любопитно

  За да покрият скандала "Росенец" , политическия картел ни вкарва в нов скандал. Нещо на режисьора му са се изчерпали идеите.Ще му се получи ефекта на огледалото , колкото повече му се забиш , толкова повече ти отвръща.
  —цитат от коментар 80 на K2


  Или пък, за да покрият скандала с арестите, се инспирира скандала Росенец?

 98. 98 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  До коментар [#94] от "nema_labavo":

  До вчера никой не си е позволявал да нахлува в президентството!...

 99. 99 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1743 Неутрално

  До коментар [#79] от "bruno__dante":

  Виш ти, не знаех, че бетона е навъртял толку километраш у форумите...
  Лошо нема, ама туй че са нешто ротственици с боко мнооо ма натажава, мноо...

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
 100. 100 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1237 Весело

  Незнам. Трудно ми е да определя даже какво се случва в момента с тази акция
  —цитат от коментар 75 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Крякай "ОСТАВКА" както обикновено и не се кахъри.

  Знанието е сила, информацията - власт
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK