Борисов се превръща окончателно в чучело на Пеевски

Неговите политически решения губят стойност, изпада във все по-голяма неадекватност.

© стоп кадър БТВ

Неговите политически решения губят стойност, изпада във все по-голяма неадекватност.Коментарът е от профила на автора във "Фейсбук".


Горанов днес обяснил, че не виждал причина да си подава оставката. Нямал връзки с ДПС, както твърдят областните координатори на ГЕРБ. Явно "стандартът ГЕРБ" не важи, ако си проспал 700 милиона лв., и за теб има неразследвани твърдения на Васил Божков за тясно взаимодействие и взимане на подкупи.


По същия начин след Росенец Младен Маринов буквално "отбичи" искането на Борисов за оставката на Радослав Сотиров, областен директор на МВР и човек на Пеевски. Маринов не понесе и никаква отговорност за побоя над Евгени Марчев.
Неговата оставка също беше поискана и полуоттеглена от Борисов.


Очаквам и той скоро да каже, че не вижда причина да се оттегля.


Почвам да имам чувството, че сме свидетели на нов 10 ноември. След като изпусна момента да си подаде оставката и да отиде на избори, на които да потърси нов мандат от избирателите си, Борисов се превръща окончателно в чучело на Пеевски. Неговите политически решения губят стойност, изпада във все по-голяма неадекватност.


Мисли си, че като инсталира някакъв нов кабинет от сламени хора, ще си ограничи щетите, но всъщност


ще изгуби и последните остатъци от контрол.


Мисли си, че ще влезе в ролята на почетен председател, а не си дава сметка, че скоро основната му полезност за Пеевски ще бъде като предмет на поредната медийна акция на прокуратурата, с която да опитат да легитимират Гешев


Не бива да допуснем поредната подмяна!


Оставка!


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK