"Не!Новините": Тити Папазов убедил Борисов да направи чекмеджето си спонсор на "Левски"

Папазов не уточни детайли около спонсорството, но намекна, че става дума за крупна финансова организация, поместена на ул. "Секвоя" в покрайнините на столицата.

Папазов не уточни детайли около спонсорството, но намекна, че става дума за крупна финансова организация, поместена на ул. "Секвоя" в покрайнините на столицата.Сатиричният сайт "Не!Новините" следи горещите новини в спорта.


НА АВАРИЙКИ ПОСРЕД ВЕЛОАЛЕЯ - Вторият човек в "Левски" и голямо синьо сърце Константин Папазов се похвали, че е намерил начин да влее живителна доза пари в клуба.


"Г-н Борисов ме увери, че като се върне от Брюксел, ще уреди крупен спонсор, с чиито средства да се стабилизираме финансово. Голям човек с голяма душа, благодаря!" - каза през сълзи баскетболният треньор.
Папазов не уточни детайли около спонсорството, но намекна, че става дума за крупна финансова организация, поместена на ул. "Секвоя" в покрайнините на столицата.


"Нощното шкафче понякога е най-яркият източник на светлина" - сподели по-късно той във Facebook, подсказвайки, че златният дъжд ще бъде от мънички кюлчета, а розовото бъдеще ще е с цвета на едри европейски банкноти.


По този начин се очаква "Левски" да се спаси от фалит за поне месец, преди отново да застане в подобно положение.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK