"Спонтанните решения на полицията са предварително подготвени"

"Спонтанните решения на полицията са предварително подготвени"

© Юлия ЛазароваНасилието и масовите арести, наредени от властта по време на снощния протест, предизвикаха силно възмущение в социалните мрежи. Полицията използва случая да разчисти и палатковия лагер на протестиращите на Орлов мост въпреки липсата на агресия от тяхна страна. "Дневник" публикува без претенции за изчерпателност няколко мнения за събитията през нощта.


Николай Слатински, професор по национална сигурност:


Декларацията на властта абсолютно прозрачно показва, че е била писана не след, а преди снощните събития. Очевидно те не само са очаквали какво ще се случи, те са го планирали хладнокръвно.


Още снощи някои представители на тази власт говореха как имали информация, как знаели какво ще бъде, как затова свикали полиция и жандармерия от цялата страна, как едва ли не поименно можели да назоват онези, което ще вършат недопустими неща.
Те бяха готови за този сценарий, защото го бяха подготвили внимателно.


Инфилтрирай провокатори и подставени лица!


Създавай разпри вътре сред протестиращите!


Предизвикай насилие!


Персонифицирай извършителите!


Респектирай с демонстрация на асиметрична сила!


Малтретирай отделни хора от предните редици!


Арестувай определен брой протестиращи на произволен (случаен) принцип!


Дискредитирай целите на протестиращите!


Обявявай се за защитник на правовия ред и закона!


Декларирай непоколебимост и решителност!


Заявявай отказ от по-нататъшни разговори и преговори с протестиращите!


Всичкото това го пише в наръчниците на съветските сили за репресия и потискане на иначемислещите, за пресичане на опити за гражданско неподчинение, съпротива и бунт...


Е, остана само едно, което още не са направили - да затворят лидери на протеста в психушки. Но няма да се изненадам, ако най-малкото започнат да ги представят за психически лабилни и емоционално неуравновесени хора, представляващи сериозна обществена опасност.


Теодор Ушев, режисьор:


Изпитани практически съвети на галактическите протестъри:


1. За да не ви обгазят, ходете на протест с кърпи (маски) на лицето, намокрени с вода. (тип палестински шалчета)


2. Щом видите, че пускат газ, не се правете на герои, а бягайте. И дебнете ченгетата в гръб. Вие винаги сте по-бързи от тях, защото те носят снаряжение.


3. Обръщайте и палете кофи в широк периметър, така робокопите се затрудняват в преследването. Те са и най-добър декор за ефектни снимки на фотографите. Никоя прес агенция няма да ви обърне внимание, ако нямате ефектни и драматични снимки.


4. Най-подходящи витрини за чупене са тези на банките. Те винаги са застраховани, притежават застрахователни дружества, освен това ви грабят безжалостно


5. Бъдете готови да ви понабият. На ченгетата им плащат за това. Те са истински платените провокатори. Ако ви кажат, че са част от народа, спомнете си кога за последен път са разкрили грабеж, помогнали са ви да слезете с количка по стълбите, или са ви защитили от бандити


6. Протестът е отчаян вик на хората, когато политиците избягват да ги чуят. Отчаянието не е задължително да е мирно и тихо. То е стигнало дотук заради поведението на политиците и те единствени са отговорни за насилието и погромите.


Радослав Бимбалов, рекламист:


Чух обяснението на министъра на вътрешните работи пред парламента. Разбрах следното:


- шепа протестиращи, въоръжени с подръчни материали, са помляли от бой и са вкарали в болница тежко въоръжени и тежко облечени полицаи. Включително протестиращите са обгазили полицаите, а не обратното.


Другото, което чух:


- при споменаването за почистването на Орлов мост, депутатите бурно ръкопляскаха. Щастливи са.


Георги Гочев, преподавател в НБУ:


Забелязвате ли как по телевизиите говорят за хвърлените "бомби". Същите тия "бомби", дето нито община, нито полиция пречи да ни гърмят на главите, щом поредният малоумник реши, че рожденият му ден е най-великото историческо събитие. Ами умилението по счупената кашпа, ами постовете със снимката с паветата, дето мутрите иначе си ги настилат пред вилите в Бояна?! Сякаш днес нищо друго не е станало - да, речем, едни хора ни върнаха 30 години назад - само лумпени изкъртили паветата на Фердинанд и счупили кашпата на Фандъкова.


Не, не одобрявам агресията по принцип, но не бих я възпрял в този случай. Ще се отдръпна, но няма да я спра. Има една фина обвивка, която превръща човека във властник, а сградата в институция. Наречете тази обвивка доверие, харизма, магия, но когато тя изчезне и властта оголи сопата си, за да оцелее, нищо не може да възпре насилието. Нищо. Никакви планове за конституции и референдуми не са на дневен ред, никакви приказки за диалог, принципи и цивилизация не могат да бъдат чути, преди да се появи нова легитимна власт.


Оставка! Веднага!


Емил Соколов:


Подписите за проекта за конституция са събрани.


ГЕРБ няма да подадат оставка. Следващите няколко месеца ще се преструват, че организират Велико народно събрание. Когато стане ясно, че такова няма да има, вече ще е време за редовни избори. Подмяната е осъществена.


Цената за оставането на ГЕРБ на власт за още няколко месеца ще я платим ние. Докато те крадат като за последно, обществото ще бъде вкарано в друг кошмар - референдум за наборна служба и образователен ценз. Такъв референдум ще създаде единствено разделение и етническо напрежение, каквото досега не сме сънували.


Първо, кампанията за наборна служба ще бъде епизод две на истерията с Истанбулската конвенция. Това ще е триумфът на информационната война и дезинформация в руски стил. Ползи за обществото никакви. Българската армия се нуждае от финансиране и реформа, а не от популистките фантазии на хора, които не са помирисвали военна служба. Идиоти без гръбнак да говорят за чест и достойнство е нелепо.


Второ, въвеждането на образователен ценз е интелигентен начин да кажем 'ромите не трябва да гласуват и да имат права'. Боят по малцинствата е могъщ български фетиш. Под шапката на този дебат ще се развихри такъв бесен расизъм, че не изключвам и сблъсъци на етническа основа. Не успяха да изгираят етническата карта в Росенец, но този път ще успеят. В името на демокрацията ще е това кощунство и отнемане на права. Тази перверзия ще отблъсне от политиката всички читави хора.


Няма как да има по-експлозивен микс от шепа идиоти, които искат да си играят на войници. Тъй като не могат, ще насочат енергията си към малцинствата и всеки, който се осмели да каже какъв кич е това. Комунистическият национализъм в България веднъж нанесе непроправими щети с Възродителния проес. На път сме да повторим това в името на една партия и оставането й на власт с цената на всякакви болни амбиции.


Партия, която е готова да жертва всичко в името на това да продължи управлението си още няколко месеца, докато седлките с всякакви престъпници са готови. Държавните институции, финансите, обществототп, етническият мир - всичко е на масата. Тук няма никаква мисъл за гражданите. Никаква. ГЕРБ са готови да ни вкарат в неосъветски хибриден сценарии, но не и да понесат отговорността за договорките си с олигархията. Конституции, референдуми, всичко това е в стила на Путинова русия.


Идиотията им граничи с национално предателство, но най-големите идиоти ще сме ние, ако го допуснем. Правителствата в България винаги са били корумпирани и некадърни, но толкова опасни не са били. Тук не става въпрос за пари, а за цялостта на нацията. Отворим ли тези рани, години ще минат преди всичко да е отново нормално.


Димитър Механджиев:


В 3 часа през нощта полицията спонтанно решава да разчисти палатковите лагери, поради 'съмнения за съхранение на експлозиви и тежки предмети' (такива не са открити). В 5 часа Столична община възстановява нормалния график за движение на градския транспорт. Това е най-бързата реакция на СО в ИСТОРИЯТА.


Или.. спонтанните решения и открития на полицията, както и реакциите на партийните структури чак до ниво община, са предварително подготвени и координирани.


Което означава, че вместо оставка, Борисов и компания пишат тактически планове за задържане на власт.


Което предполага, че вместо конституция, пишат стратегия за оставане на власт.


Захари Карабашлиев, писател:


Обичам Варна, жал ми е за страдащия туризъм и спестих до този момент горчивите думи от това лято. А те са свързани с любимия за много варненци плаж "Кабакум". Пясъкът е едър, водата чиста, по-вкусната рибешка чорба наоколо е при кръчмата на Иван със зелените чадъри.


В близост до този плаж има не една или две грозни постройка, както навсякъде по крайбрежието. Но има една сграда, която идеално символизира мутро-феодализма, в който сме принудени да живеем повечето що-годе нормални хора. Недостроена, но вече разрушаваща се крепост на простотията и беззаконието. Тя е там от поне 10 години и винаги, когато съм във Варна питам за нея и никога не съм получавал отговор. Но тя е там. Крепостта на анонимния феодал. Вижте чистотата на красивото Черно море. Обърнете се назад и вижте тази постройка. Местните не знаят на кого е, казват, че малко по-на север е къщата "на Марешки", там е и "плажа на Марешки".


Днес разбирам, че Марешки и неговата "партия" вчера са изтъргували концесията за плаж "Кабакум" за следващите 20 години срещу 2 подписа за нова конституция. След като сутринта Марешки се кълнеше, че няма да подпише. Коцесията е за смешните 10 000 лева на година. И ето как се осигуриха липсващите гласове за Борисов. Ако имахме прокуратура, това би следвало да е очевАден пример за търговия с влияние.


Нека се помни това безчестие.


Стела Николова, общински съветник от "Демократична България":


Тази сутрин в 3 ч. маскирани полицаи са разрушили палатковия лагер на Орлов мост.


Снощи до полунощ биха и арестуваха протестиращи, като преди това допуснаха хора с бомбички, а иначе дамски чанти проверявали до последно. Хвърлялите бомбичките се измъкнаха. Арестуваха мирни протестиращи и ги влачеха по земята, събличаха, унижаваха.


И сега какво?


Нали знаете, че днес ще излязат още повече! Защото ще дойдат и роднините на арестуваните, и приятелите им и онези, които снощи видяха, че управляващите ползваха несъразмерно голяма сила, за да разпръснат мирно протестиращи граждани, а провокаторите бяха оставени да си идат.


Днес ще се намери нов Макгахан, който да напише на целия свят как в България една клика бие народа си, за да остане да векува във властта. Ама я чакайте, вече всеки от нас може да го направи. Изпратете снимки от снощи на ел.поща на Урсула фон дер Лайен, на Ангела Меркел, на Макрон. Изпратете и на европейските медии и им напишете само едно изречение: Вчера в България демокрацията окончателно бе окована в белезници и хвърлена в ареста!


Но оставка ще има, защото тези хора, които излязоха няма да се примирят да им пишете нова конституция вместо да сте в затвора!


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (138)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5932 Весело

  Пропагандата стига до кресчендо...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 2. 2 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Затрогващо, наистина! Холивудско, лъскаво – чупете витрините на банките, о, угнетени...

 3. 3 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  А решенията на Звездното трио не са спонтанни! Те от ден първи едно нахакано, тарикатско, говорят за „ескалацищ", „да побеснеят хората", „да дойдат винкелите" – така си е, те са по-последователни!

 4. 4 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1111 Гневно

  "В никакъв случай не искам да носим пасивите на хидроинженерите от ДПС. Нито искам да виждам кръв по улиците. Нито искам да виждам полицаите на България да бият някого. Не мога да гледам окървавен "Орлов мост". Всяка капка за нас е петно. Не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Не ни е това целта"
  ---------------

  Измамникът с пищака и кюлчетата 2013-а година.
  Оставка веднага!!!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 5. 5 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8208 Любопитно

  Ми нормално е полицията да има планове !
  Някой да не е изненадан и удивен !

  [email protected]
 6. 6 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Не, г-н Георги Гочев, преподавател в НБУ, не са само тия „бомби" за рожденни дни, които толкова ви фрустрират. Най-големият проблем са тия „бомби" самоделки, от миниум и бронз, дето са, не сте ли ги чували в НБУ, кой ги ползва и какви трагедии са довели?!

 7. 7 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8208 Любопитно

  До коментар [#4] от "virtual brain":

  На последните избори, организирани от Радев, ГЕРБ отново беше първа политическа сила.

  [email protected]
 8. 8 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2941 Разстроено

  Вярват си в полицията, че другите им вярват. Но щом имало и ръкопляскания, значи има и вярващи наистина, като един много вярващ, към всички, които МУ дават пари, със своя си, някаква собствена църква, което пък било супер яко!?! Та, така - БГ ОПравници си имат олтар, пред който се молят ката ден, да има пак от същото - благинки, спускани им свише. Бог далеко, цар в България е довнесен навремето от Европа, а днес ЕС е ДЕМОкратичен съюз.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 9. 9 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  Ченгиджийски номера.Това може и да мине безкритично пред БУДАлите .

  SHADOWS of SOFIA
 10. 10 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1111 Неутрално

  До коментар [#4] от "virtual brain":На последните избори, организирани от Радев, ГЕРБ отново беше първа политическа сила.
  —цитат от коментар 7 на karabastun


  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 11. 11 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  "В никакъв случай не искам да носим пасивите на хидроинженерите от ДПС. Нито искам да виждам кръв по улиците. Нито искам да виждам полицаите на България да бият някого. Не мога да гледам окървавен "Орлов мост". Всяка капка за нас е петно. Не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Не ни е това целта"---------------Измамникът с пищака и кюлчетата 2013-а година.Оставка веднага!!!
  —цитат от коментар 4 на virtual brain


  Оставка ли? Не, мина времето й. Затвор за Борисов веднага

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 592 Любопитно

  Професор, дето ги е учил на тия неща, сега протестира, че са ги усвоили??
  Режисьор дава съвети как да се нападат полицаи???

  Виждам, че е кипи творческо вдъхнование...

  П.П. Направо се позачудих аз "Дневник" ли чета или " Кратък наръчник на анархиста"!
  П.П.С. Надявам се професорът да има доказателства за думите си.

 14. 14 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1217 Весело

  .....Най-подходящи витрини за чупене са тези на банките. Те винаги са застраховани, притежават застрахователни дружества, освен това ви грабят безжалостно.......

  По-добре ходете при бързите кредите, там Ви грабят ЖАЛОСТНО...

 15. 15 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#4] от "virtual brain":На последните избори, организирани от Радев, ГЕРБ отново беше първа политическа сила.
  —цитат от коментар 7 на karabastun


  И?

  SHADOWS of SOFIA
 16. 16 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1111 Неутрално

  До коментар [#4] от "virtual brain":На последните избори, организирани от Радев, ГЕРБ отново беше първа политическа сила.
  —цитат от коментар 7 на karabastun

  Ами хайде, де, подавайте оставка и отиваме бързо на избори. Що сте напълнили милиционерските гащи? Тиквошенко пак ще ги бие всички, къде е проблема? Само това е решението на дълбоката институционална и всякаква криза, в която бутнахте държавата!!!!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 17. 17 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  На територията полиция няма. Има смешна и жалка милиция, без капка чест и достойнство, застанала да брани мафията крадяща бъдещето и на техните деца. За няколко сребърника.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 18. 18 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  А, всъщност, драги общественици и холивудски звезди, каква е целта на това – да се влезе в празната сграда ли, да се запали ли, какво е? Каква е идеята да се седи срещу полицаите и да им се вика „еничари"? Да се замерват с бутили и павета, да се плюят, да се обсипват с бомби? Утре ще пазят вашите хора, когато влязат вътре. Те това работят!
  Каква е идеята да се оплакваш, че има полиция, когато цяла седмица си навивал за „въстание" и „ескалациця"? Какво всъщност очакваш, да няма полиция, да няма нищо??
  Каква е идеята да ги налагаш с метален прът и след това да плачеш, че са те бутнали?
  Каква е идеята да се оплачеш, че полицията е арестувала? Да, полицията арестува. Да, полицията има униформа и я носи. Въобще, защо?!?

 19. 19 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2522 Неутрално

  Спомнете си, още в първите дни на протеста Томислав каза, че щели да печелят гражданска война. Е първо трябва да разпалят такава, за целта.

 20. 20 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Неутрално

  би било трагично, ако полициата не е подготвена за такава ситуация. започваме да ставаме наистина европейска държава.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 21. 21 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 875 Весело

  "Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”."

  Дневник, точно това харесвам във Вас! Вие представяте ВСИЧКИ гледни точки и подбраните мнения са диаметрално противоположни и никога не съвпадат с позицията на собственика на медията, нито обслужват интересите му. 112-то място е несправедливо! Заради медии като Вас заслужаваме повече! Например 152-ро място...

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 22. 22 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#17] от "rumen_s":

  колкото и да не ти се вярва...хората видяха, как полицията се справи. ще го разбереш догодина март месец

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 23. 23 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3651 Неутрално

  " е бяха готови за този сценарий, защото го бяха подготвили внимателно.


  Инфилтрирай провокатори и подставени лица!


  Създавай разпри вътре сред протестиращите!

  Предизвикай насилие!


  Персонифицирай извършителите!


  Респектирай с демонстрация на асиметрична сила!


  Малтретирай отделни хора от предните редици!


  Арестувай определен брой протестиращи на произволен (случаен) принцип!


  Дискредитирай целите на протестиращите!


  Обявявай се за защитник на правовия ред и закона!


  Декларирай непоколебимост и решителност!


  Заявявай отказ от по-нататъшни разговори и преговори с протестиращите!


  Всичкото това го пише в наръчниците на съветските сили за репресия и потискане на иначемислещите, за пресичане на опити за гражданско неподчинение, съпротива и бунт..."


  Властта избра да се бори със собствения си народ ! Неин избор, но със съветски наръчници и инструкции по справяне с подобни ситуации трудно ще издържи в ЕС ! Жалко е, че сараите използват за еничари етнически българи, които бият .....техните братя българи !!!

 24. 24 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#11] от "stanislavdi":

  пробвай се

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 25. 25 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1111 Гневно

  До коментар [#4] от "virtual brain":На последните избори, организирани от Радев, ГЕРБ отново беше първа политическа сила.
  —цитат от коментар 7 на karabastun

  Махйте изборите въобще, милиционер! Тиквошенко е доказал не веднъж, че е първа политическа сила, какво само ще трошим пари и ще си играем на избори! 😫😫
  Пфу, пълна милицонерска немощ!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 26. 26 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 66 Неутрално

  Свърши се с лъжите около протестите. Време е организаторите да поемат към затвора.

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 27. 27 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  А, всъщност, драги общественици и холивудски звезди, каква е целта на това – да се влезе в празната сграда ли, да се запали ли, какво е? Каква е идеята да се седи срещу полицаите и да им се вика „еничари"? Да се замерват с бутили и павета, да се плюят, да се обсипват с бомби? Утре ще пазят вашите хора, когато влязат вътре. Те това работят! Каква е идеята да се оплакваш, че има полиция, когато цяла седмица си навивал за „въстание" и „ескалациця"? Какво всъщност очакваш, да няма полиция, да няма нищо??Каква е идеята да ги налагаш с метален прът и след това да плачеш, че са те бутнали?Каква е идеята да се оплачеш, че полицията е арестувала? Да, полицията арестува. Да, полицията има униформа и я носи. Въобще, защо?!?
  —цитат от коментар 18 на nniikkii


  Полицията си е полиция със старите си милиционерски номера.Но погледни социологията която е на герб. Погледни не се срамувай. Над петдесет процента подкрепят протеста и искането му за оставка. При едни избори когато и да са те , герб губи подкрепа. Даже и да е първа сила няма да намери с кой да управлява а депутатите на герб ще са редуцирани.
  Та по-скромно ! Царството на глупостта си отива.

  SHADOWS of SOFIA
 28. 28 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2190 Неутрално

  Хитрецът Бойко излезе голям балък: ще остане в историята с позорното си напускане на властта. И колкото повече отлага, толкова по-позорно ще е.

 29. 29 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  Хитрецът Бойко излезе голям балък: ще остане в историята с позорното си напускане на властта. И колкото повече отлага, толкова по-позорно ще е.
  —цитат от коментар 28 на Fiji


  +

  SHADOWS of SOFIA
 30. 30 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 112 Неутрално

  Полицията им е виновна сега на лумпените.
  Те хвърляха бомби и пиратки, опитваха се да запалят полицаите и да ги превърнат във факли....
  Това, ако беше в Лондон или Париж, повечето метежнциите вече щяха да бъдат съдени по бързата процедура.
  АРЕСТ И ЗАТВОР за терористите от вчерашния опит за преврат.

 31. 31 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 66 Неутрално

  Метежа дълго организиран от Отровното Трио накрая срещна парния влак.
  Челно.

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 32. 32 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  До коментар [#27] от "K2":

  Не, аз за камъните и миниумките говорех. По полицаите.

 33. 33 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Това е толкова очевиден сценарии, че и на герберастите от провинцията сигурно им е ясно. Дори властта нарича агитките провокатори. Провокаторите по дефениция целят да дискредитират протеста в полза на управляващите. Реално цяла България видя сценария на герб да ползват протежетата си от София Запад и на следващия ден помпозно да обявят - няма да подаваме оставка. Хахаха, елементарни. Останали в миналия век, закърнели умове.

 34. 34 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  До коментар [#27] от "K2":

  Идва Царството на умността и красивотстта, ок. Но Отровното трио, Мая, Руменовците, майките, Слави, Божков не са доволни. И?

 35. 35 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  Метежа дълго организиран от Отровното Трио накрая срещна парния влак.Челно.
  —цитат от коментар 31 на xyi25666099


  Да нивото в управлението на герб е от технологията на парния валяк. И при теб парата в главата е на максимум.

  SHADOWS of SOFIA
 36. 36 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 661 Неутрално

  Мутрашенко използва хората си от агитките за да предизвика конфликт с паравоенните формирования на МВР. Мутрата събира мутри, за да влезнат в конфликт с мутри в униформи за да изкарат мутри мирно протестиращите вече 56 дни срещу самозабравилия се самодържец, национален предател и престъпник Борисов. Ето това е перверзния сценарий на патологичния лъжец Борисов и кукловодите му Доган и Пеевски.
  Аман от едни и същи ченгесарски номера на напукани на бело престъпници.
  ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР мутри и престъпници!!!!!!!

 37. 37 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 112 Неутрално

  После се чудят умнокрасавците що само 3% ... Даже и това ви е много... Не разбрахте ли, че най-големия загубил сте вие, щото хората се отвратиха от вас. Прегърнати с комунистите правите опит за преврат при положение, че изборите са след 6 месеца. Ей за тва цял живот ще ви плюем в муцуните, щото сте всичко, но не и хора с десни убеждение. Вие сте ляволиберална паплач. Вече всичко го видяха.

 38. 38 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Сега е време съдебната власт да си свърши работата и да вкара снощния крими контингент на топло. Заедно с Радев, Копейкин и отровното трио, те предизвикаха тези мутри.

 39. 39 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  Никога не бих се доверил на политик, който взема решения за отстояване на общественият договор и общественият интерес без подготовка и воден от емоции!!!

 40. 40 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#27] от "K2":Идва Царството на умността и красивотстта, ок. Но Отровното трио, Мая, Руменовците, майките, Слави, Божков не са доволни. И?
  —цитат от коментар 34 на nniikkii


  Не знам! За мен е важно политическата аномалия да си ходи. После идват избори които ще покажат. Теб какво те притеснява?Нали сте много

  SHADOWS of SOFIA
 41. 41 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#25] от "virtual brain":

  тъй де група хора метащи кво ли не по сградите трябва да решават кой ще управлява...

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 42. 42 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2151 Неутрално

  Ми нормално е полицията да има планове !Някой да не е изненадан и удивен !
  —цитат от коментар 5 на karabastun  Да има планове да бие и малтретира ?
  Вече ти повярвах, че си завършил философия в СУ . Особено по начинът ти на разсъждения .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 43. 43 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#40] от "K2":

  е всяка седмица ли ще правим избори, доката хората харесат моравия болшевизам. ми няма как да харесат нито червените кмери, нито тяхните морави партньори.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 44. 44 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  До коментар [#40] от "K2":

  Да де, точно така, след 5 месеца има избори, да.

 45. 45 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2069 Неутрално

  Аз така и не разбрах как е трябвало да действа полицията. Някой ще каже ли мнение? Все пак има разлика между яйца и павета.

 46. 46 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4436 Неутрално

  Всички фенове на смартбютитата са впрегнати да говорят необосновани преразкази на това, на Великия срам, който се случи. СИгурно и този е организиран от Бойко:

  "Пламен Стоянов, известен като Големия Дамбовец, е обвинен за нападение над полицаи по време на вчерашния протест в центъра на София, съобщава Dir.bg.

  Той бе задържан вчера по обяд и отведен в Първо РПУ. С прокурорско нареждане, Дамбовеца ще остане за 72 часа зад решетките. От държавното обвинение не уточняват дали ще искат от съда налагането на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за Стоянов.

  Пламен Стоянов и брат му Йордан, известни като Дамбовците, бяха арестувани през 2010 г. при операция "Октопод" заедно с Алексей Петров."

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 47. 47 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#40] от "K2":е всяка седмица ли ще правим избори, доката хората харесат моравия болшевизам. ми няма как да харесат нито червените кмери, нито тяхните морави партньори.
  —цитат от коментар 43 на sarunka


  Това ще кажат избирателите Уважаема. Не мога да гадая.
  Единственото което е сигурно , че списъка с не гласуващи ще намалее.

  SHADOWS of SOFIA
 48. 48 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 324 Весело

  До коментар [#27] от "K2":Не, аз за камъните и миниумките говорех. По полицаите.
  —цитат от коментар 32 на nniikkii


  Братчет, оловния миниум не се произвежда от поне 25 години, понеже е силно токсичен. Белия бронз - също не се среща никъде. "Бомбите" бяха празнични пиратки и фойерверки. Преиграваш...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 49. 49 Профил на filip_a
  filip_a
  Рейтинг: 87 Неутрално

  До коментар [#33] от "Are de":

  точно

 50. 50 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#40] от "K2":Да де, точно така, след 5 месеца има избори, да.
  —цитат от коментар 44 на nniikkii


  Когато и да са . Те ще дойдат. Може пък вожда на калинките да устиска цял мандат! Кой знае

  SHADOWS of SOFIA
 51. 51 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 772 Весело

  До коментар [#36] от "SaveBG":


  До коментар [#35] от "K2":


  До коментар [#33] от "Are de":


  До коментар [#25] от "virtual brain":

  Само за информация изброените и другите,непопаднали в извадката:
  Казахме ли вече няколко пъти,ЧЕ ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!
  Казахме ви!
  Сега искаме да кажем ПАК на умниците-прависти,които открито призоваваха за бунт и терор - И НА ВАС КАЗАХМЕ - ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!
  И защото обичаме да цитираме,ще ви припомним лафа на Шиши от парламентарната трибуна - знаем,че той е един от вашите *любимци*:Боли ли,боли ли?
  И да викажем,другарЕ протестъри,че ние също гледаме,стоейки под звездното небе,и коментираме стъклата от хвърлените бутилки по жълтите павета!
  Видяхме и дебилчетата,изравящи същите жълти павета!
  Е,и сега искате да ви жалеем за истерията,бомбите,призивите с пяна на уста на псевдо-адвоката хаджи генчо,за газа,за бутилките с *Молотов*,за псувните и обидите?
  Да ви припомним - ще почакате до редовните избори.
  Хайде,бъдете здрави и се пазете не само от вируса.
  А и от съветите на онези,от триото.

 52. 52 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  До коментар [#50] от "K2":

  Ъъъ, в смисъл, кога завършва мандатът?
  И нека позная, досега не ти се е занимавало да си губиш времето да ходиш да гласуваш, нали?

 53. 53 Профил на svetlio_rm
  svetlio_rm
  Рейтинг: 454 Неутрално

  Ако полицията не е подготвена за инзвъредни моменти, тогава става лошо...

 54. 54 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#50] от "K2":Ъъъ, в смисъл, кога завършва мандатът?И нека позная, досега не ти се е занимавало да си губиш времето да ходиш да гласуваш, нали?
  —цитат от коментар 52 на nniikkii


  Аз едва ли ще отида да гласувам. Но може и да ме амбицират .

  SHADOWS of SOFIA
 55. 55 Профил на jelezo
  jelezo
  Рейтинг: 493 Неутрално

  До коментар [#4] от "virtual brain":На последните избори, организирани от Радев, ГЕРБ отново беше първа политическа сила.
  —цитат от коментар 7 на karabastun


  И като са спечелили последните избори, не трябва да има повече такива ли? Като съм им дал гласа си, но са ме излъгали и не са оправдали доверието ми, нямам право да гласувам за други ли?

  Дори нагласените социологически изследвания показват спада на доверието. Хората излязоха с искането на избори. Нищо не оправдава ината! почти два месеца изминаха в протести. Ако бяха подадени оставките и насрочени избори, щяхме да сме в разгара на предизборната кампания и в началото на октомври щяхме да имаме избори. Това е само след около месец.

  Но не, комуниста Бойко, по стар комунистически обичай иска кръв. Преструвките, че е демократ излязоха наяве! Най обикновен мутро-комунист!

 56. 56 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 525 Неутрално

  До коментар [#54] от "K2":

  Обърка ме съвсем...Ти нямаш идея, за какво става дума, нали?!

 57. 57 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#55] от "jelezo":

  Протестират 1% от населението.
  Социологическите проучвания показват това, което този, който ги плаща, иска да види.
  Затова и имаше виц, че учиндолският има 10 %, а Герб 17 %, това показаха едни социолози.
  Изборите са през Март, не може да се угажда на всеки.

 58. 58 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1841 Неутрално

  Снощи, към 21.30 ч., аз вече знаех от сигурен източник, работещ в МВР, че през нощта ще бъде премахнат палатковия лагер на Орлов мост. Единствено не знаех, че ще "разчистят" и този пред Ректората. Предварително са били събрани директорите на дирекциите на МВР в Кюстендил, Перник, и мисля Благоевград, като им е спусната задачата. СПОНТАННО, АМА ДРУГ ПЪТ! И къде са намерили коктейл "Молотов" в премахнатите лагери, след като там всичко беше тихо и мирно, а стълкновенията бяха при Партийния дом? Освен това използуваха провокаторчетата, за да разрушат палатките пред Президентството, като предлог с материалите от тях да замерят полицаите. И днес шефа на МВР лъже най-нагло, като дърт... гербаджия.
  Само че всичко това няма да спаси мутренското правителство.

 59. 59 Профил на anticomunist
  anticomunist
  Рейтинг: 653 Неутрално

  хаиде,хаиде, по НОВА ТВ,15 минути гледах на живо как тия лумпени замерят полицията,ако това е в ню иорк,щеха да ги счупят от бои.

 60. 60 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#54] от "K2":Обърка ме съвсем...Ти нямаш идея, за какво става дума, нали?!
  —цитат от коментар 56 на nniikkii


  Не аз съм тъпо копеле. Само не ми харесва това управление.

  SHADOWS of SOFIA
 61. 61 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2854 Неутрално

  [quote#40:"K2"][/quote]

  Точно така. Не може в европейска страна премиер да бъде сниман докато спинка в държавната резиденция и снимката да бъде размахвана от аверите му в незнайно какво далавери с посланието "никъде не можеш да се скриеш от нас". Протестиращите само дискретно напомнят на Спящия красавец и на приятелчетата му от ЕС, и особено едната, че това положение е неудържимо. Не е тяхна работа да предлагат алтернативи, както внушават помагачите на режима. Нито пък някой протестиращ ще тръгне да хвърля бомбички и да помага на Слънчо да се закрепи -- има си други за тази работа.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 62. 62 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2069 Неутрално

  До коментар [#54] от "K2":

  Това е доста несериозно.

 63. 63 Профил на ТНТ
  ТНТ
  Рейтинг: 987 Неутрално

  А това тук е "бруталният силов арест" на "апостола на "всенародното въстание" Костадин Костадинов - Костя Копейкин:

  https://www.youtube.com/watch?v=5spCJhV8mpE

  П.П. Линкът е копиран от коментар на форумец с ник "Виден масколог" под друга статия в "Дневник".

  "Последният комунист на планетата ще умре в България." Димитър Талев, "На завой"
 64. 64 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2854 Неутрално

  А, всъщност, драги общественици и холивудски звезди, каква е целта на това – да се влезе в празната сграда ли, да се запали ли, какво е? Каква е идеята да се седи срещу полицаите и да им се вика „еничари"? Да се замерват с бутили и павета, да се плюят, да се обсипват с бомби? Утре ще пазят вашите хора, когато влязат вътре. Те това работят! Каква е идеята да се оплакваш, че има полиция, когато цяла седмица си навивал за „въстание" и „ескалациця"? Какво всъщност очакваш, да няма полиция, да няма нищо??Каква е идеята да ги налагаш с метален прът и след това да плачеш, че са те бутнали?Каква е идеята да се оплачеш, че полицията е арестувала? Да, полицията арестува. Да, полицията има униформа и я носи. Въобще, защо?!?
  —цитат от коментар 18 на nniikkii


  Е как ги внесоха тези метални пръти? Дамските чанти до една бяха проверени. . .

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 65. 65 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#54] от "K2":Това е доста несериозно.
  —цитат от коментар 62 на nema_labavo


  Естествено. Аз съм примитив и искам само едно нещо. Оставка.
  Вие с енциклопедичните познания се колебаете между сега и Март.

  SHADOWS of SOFIA
 66. 66 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#60] от "K2":

  сложих ти плюс. има и такива

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 67. 67 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#61] от "Един вампир броди из Европа":

  Ти ли го снима?
  Искам да кажа, фотошопа ти ли го прави?

 68. 68 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  "Човек, когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е" - мъдро бе казал Божинката.

  Защо ли Борисов се дтрахува този път толкова от падане от власт?!

  Човек когато знае, колко е крал, само той си знае, колко е крал.

 69. 69 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#47] от "K2":

  айде на бас, че ще се увеличи

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 70. 70 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#68] от "3biri":

  Ма защо трябва да има предсрочни избори???
  Защото 5000 човека искат ли?
  Половината поне не го и искат, но така иска този, който ги наема.

 71. 71 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2572 Гневно

  "Днес ще се намери нов Макгахан, който да напише на целия свят как в България една клика бие народа си, за да остане да векува във властта."

  Тези съвсем изперкаха! Абе не ви ли е ясно чуе ще докарате ДПС на власт а те ще докарат турските войски и тогава никакъв Маккгахан няма да ни помогне?

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 72. 72 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#48] от "Kamenarski":

  за това може да ги меткаме по полицията, ти остави ами целеха и първите редици на ревулуцията

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 73. 73 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2147 Разстроено

  Метежи, хунти, неосъветски, произвол, стилистиката на инфлуенсърите на септемврийския преврат е показателна, да, има война между мутренски кланове, но тя е така далече от гражданска, колкото всички ние сме далече от гражданско общество.
  И сме виновни и невинни.
  Не бяхме твърди, когато трябваше да отстояваме демокрацията и да режем всички израстъци на старата гвардия, които хитроумно плетяха и затягаха мрежата, търпяхме потомците и слугите им във властта, четяхме излиянията им, вярвахме на катарзисите им, мръзнехме по площадите и чакахме свободата да изгрее като зора.
  Сега сме се овълчили, спорим ожесточено, за да сбъднем копнежите на нови негодници, същите или по-лоши от старите. Обвиняват полицията. Аз обвинявам нас, които позволихме България да има най-многобройната полиция в Европа, с ефективност при разкриване и предотвратяване на престъпления близо до точката на замръзване. Те едни убийци на пътя не могат да спрат, да пази Господ от революционери, особено платени. Полицаите, изпратени навън миналата нощ бяха заложници на гадна игра. Нали знаем, че те изпълняват заповеди. Какво правят мирни протестиращи, жени и непълнолетни по тъмно пред партийния дом, кого свалят, там няма никого, само полиция?! Опомнете се, тези, с глави на раменете и средна почтеност. Ако изберете страна между двама насилници, няма да бъдете пощадени, а само употребени!

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 74. 74 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#50] от "K2":

  вижда се и малко реализъм в позицията ти....кой знае кво може да стане след 5 месеца

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 75. 75 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#58] от "murry":

  погледни от добрата страна. важното е , че софианци можем да се придвижваме свободно в града. кво ти пука спонтанно или не.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 76. 76 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#47] от "K2":айде на бас, че ще се увеличи
  —цитат от коментар 69 на sarunka


  Хи хи. Уважаема , това показват от "Тренд". Те както всички знаем са придворните социолози.Не аз а техните проучвания са моментна снимка на електоралните нагласи.Съжалявам ако са ви разтревожили.

  SHADOWS of SOFIA
 77. 77 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 592 Любопитно

  До коментар [#64] от "Един вампир броди из Европа":

  Не са ги внасяли в клъчове, очевидно. Палатките се опъват с метални пръти. Вчера имаше доста такива складирани на пл. "Независимост".

 78. 78 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2069 Неутрално

  До коментар [#65] от "K2":

  Примитивите нямат твоите претенции. Самоиронията не помага в случая. Подготви се за мрънкане в следващото управление. То ще си дойде, независимо дали гласуваш или не.

 79. 79 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Любопитно

  До коментар [#76] от "K2":

  ма не се ловиш на бас. подкрепен си от някаква соц агенция. хайде на бас.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 80. 80 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#50] от "K2":вижда се и малко реализъм в позицията ти....кой знае кво може да стане след 5 месеца
  —цитат от коментар 74 на sarunka


  Многоуважаема не мога да не съм реалист. Работата ми е такава , нося отговорност за живота на хора.

  SHADOWS of SOFIA
 81. 81 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 324 Весело

  До коментар [#48] от "Kamenarski":за това може да ги меткаме по полицията, ти остави ами целеха и първите редици на ревулуцията
  —цитат от коментар 72 на sarunka


  Опасността е само некой мильо да не напълни гащите...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 82. 82 Профил на M M
  M M
  Рейтинг: 76 Неутрално

  До коментар [#4] от "virtual brain":На последните избори, организирани от Радев, ГЕРБ отново беше първа политическа сила.
  —цитат от коментар 7 на karabastun


  Не знам дали си спомняш как едно от първите решения на иначе времения служебен кабинет беше да назначи нови областни управители и т.н. и т.н.:

  Служебния кабинет измете половината областни управители на Борисов
  https://www.mediapool.bg/sluzhebniyat-kabinet-izmete-polovinata-oblastni-upraviteli-na-borisov-news259900.html

 83. 83 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Неутрално

  До коментар [#55] от "jelezo":

  просто изкарахте малко хора....бацко е страхливец, ако бяхте изкарали повече хора щеше да хвърли кърпата...това е положениет. организирайте се за изборите март месец

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 84. 84 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 521 Неутрално

  От първа ръка искам да уверя измисления професор по национална сигурност,че ако Полицията наистина приложи план и това,което знае за борба с масовите безредици,площадът щеше да бъде напълно пометен за едни 15минути!Да,за 15 минути!И заради това упреквам мекушавостта на ръководството на МВР!Кой допусна балите със слама на площада-на площада и в центъра на София няма сеновал!Намерете организаторите,снабдителите,подстрекателите-обвинение и на съд!А преди това бой на тези,които разпиляваха сламата и пръскаха със спрейове-видяхме как действа полицията в Париж срещу "жълтите жилетки".И тримата педерасти-отровители защо още не са с обвинения по гл.Първа от НК?

 85. 85 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2030 Гневно

  " Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, ....+ Ако това са различни гледни точки не знам какво значи еднакви мнения.

 86. 86 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#55] от "jelezo":просто изкарахте малко хора....бацко е страхливец, ако бяхте изкарали повече хора щеше да хвърли кърпата...това е положениет. организирайте се за изборите март месец
  —цитат от коментар 83 на sarunka


  Вие колко изкарахте с автобусите?

  SHADOWS of SOFIA
 87. 87 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#55] от "jelezo":

  два пъти фърля оставка, явно сега не сте го изплашили...за ваша сметка е, не за негова

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 88. 88 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 285 Гневно

  Не, не одобрявам агресията по принцип, но не бих я възпрял в този случай. Ще се отдръпна, но няма да я спра. Има една фина обвивка, която превръща човека във властник, а сградата в институция. Наречете тази обвивка доверие, харизма, магия, но когато тя изчезне и властта оголи сопата си, за да оцелее, нищо не може да възпре насилието. Нищо. Никакви планове за конституции и референдуми не са на дневен ред, никакви приказки за диалог, принципи и цивилизация не могат да бъдат чути, преди да се появи нова легитимна власт.


  Оставка! Веднага!


  Велико изказване, браво.

  www.commcrime.blogspot.com
 89. 89 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2496 Неутрално

  Браво на МВР, браво на полицаите, че разчистиха катуните и възстановиха реда! Браво на правителството!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 90. 90 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#80] от "K2":

  супер .такива отговорни хора трябват. стягай хората за изборите март месец и не се занимавай с измислени ревулуции

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 91. 91 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  Браво на МВР, браво на полицаите, че разчистиха катуните и възстановиха реда! Браво на правителството!
  —цитат от коментар 89 на chichka


  Чичка комунистите в първата редица на герб са повече от тези в БСП. Начело с потомствения комунист Борисов.

  SHADOWS of SOFIA
 92. 92 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Неутрално

  До коментар [#86] от "K2":

  аз гласувам...много от отдавна разбрах, че ревулуциите не ми пасват.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 93. 93 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2496 Неутрално

  [quote#82:"M M"][/quote]

  Служебния кабинет може всичко, без да сключва международни договори нуждаещи се от ратификация в парламента.
  Можи да сменя , областни управители, Надзорни и управителни съвети, да тегли заеми в рамките на гласувани за редовното правителство граници, да назначава директори, министри и зам министри, началници на отдели, да закрива и открева отдели, дирекции в рамките на управляващите структури.... дори с указ на президента да закрива и създава нови министерства!!!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 94. 94 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 285 Гневно

  До коментар [#6] от "nniikkii":

  Такива на протеста нямаше, защо лъжеш...неграмотник. Ако имаше такива - щеше да има жертви - загинали, а не ранени и пострадали. На протеста се хвърляха големи пиратки, точно от тези дето хвърляш по нова година. Говорят за над 100 - ти знаеш ли какво клане щеше да има при сто миниумки, а неук измамник на дребно...?? А полюцията стоя над час под тази бомбардировка, без да мръдне, защо ли??

  www.commcrime.blogspot.com
 95. 95 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#91] от "K2":

  забрави тези лакърдии...това не носи успех

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 96. 96 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#80] от "K2":супер .такива отговорни хора трябват. стягай хората за изборите март месец и не се занимавай с измислени ревулуции
  —цитат от коментар 90 на sarunka


  Не съм обвързан с партия. Даже не гласувам. Но продължавай, може да ме амбицираш.

  SHADOWS of SOFIA
 97. 97 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Весело

  До коментар [#96] от "K2":

  това е идеята...демокрацията не е съвършенния начин, но няма по-добър за сега

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 98. 98 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1259 Неутрално

  До коментар [#96] от "K2":

  дори и един човек да убедя да гласува, за мен е ок.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 99. 99 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2678 Неутрално

  До коментар [#96] от "K2":това е идеята...демокрацията не е съвършенния начин, но няма по-добър за сега
  —цитат от коментар 97 на sarunka


  Демокрацията е личен избор. Никоий не може да ви забрани да си избирате еднокнижника. А аз съм убеден Костовист.

  SHADOWS of SOFIA
 100. 100 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 285 Гневно

  До коментар [#26] от "xyi25666099":

  Така е, прав си напълно. Затвор за организаторите Пеевски, Борисов и Гешев.

  www.commcrime.blogspot.com
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK