Отказвам да бъда управляван от войнстваща арогантност и очевидна престъпност

Ще участвам в антиправителствения протест на 10 септември като по този начин подкрепя десетките хиляди свободни и разочаровани хора, съсипани и ужасени от гнета на мафията в България

© Надежда Чипева, Капитал

Ще участвам в антиправителствения протест на 10 септември като по този начин подкрепя десетките хиляди свободни и разочаровани хора, съсипани и ужасени от гнета на мафията в България"Дневник" публикува позицията на зам.-декана на юридическия факултет в СУ доц. д-р Мартин Белов от профила му във "Фейсбук". Заглавието е на "Дневник".


Аз, Мартин Белов,


независим и свободен гражданин на Република България и горд като гражданин на Европейския съюз, разбиран като организация за насърчаване на свободата, демокрацията, правовата държава, социалния просперитет и включване и солидарността между народите на Европа, а не просто като структура за раздаване на еврофондове, заявявам категорично нежеланието си да бъда управляван от настоящото правителство на моята страна.
Считам, че това правителство отдавна и безвъзвратно е загубило своята легитимност


поради обоснованите съмнения в корупция, непотизъм, клиентелизъм, шуробаджанащина, опасна и повсеместна некомпетентност и сериозно и систематично, дори брутално нарушаване на правата на човека.


Отказвам да бъда управляван повече от войнстваща арогантност, безпардонна простащина и очевидна престъпност. Отказвам да гледам разрушаването на последните устои на демокрацията и пазарната икономика в България. Отказвам да приема, че е възможно в ЕС да има територия, завладяна от мафията и превърната в машина за източване на европейски фондове под флага на алчността, користта и войнстващата глупост.


Отказвам да приема за нормално хора със скандално образование и ниска квалификация да заемат висши и средни управленски и административни длъжности. Отказвам да гледам абдикацията на държавата от истинското образование и наука, което не е просто продукт, бизнес, инструмент за прикриване на безработица или средство за раздаване на дипломи на "нашите". Считам, че десетилетният умишлен и целенасочен процес на антиселекция, поставящ навсякъде, но особено на стратегически места, некадърни, необразовани и арогантни послушковци, трябва да спре.


Ето защо категорично заявявам, че


възнамерявам да упражня конституционното си право на събрание на открито и така мирно и без насилие,


в рамките на конституцията, закона, международното право и правото на ЕС да участвам в антиправителствения протест на 10 септември, като по този начин подкрепя десетките хиляди свободни и разочаровани хора, съсипани и ужасени от гнета на мафията в България.


Считам, че правото на мирно гражданско неподчинение е в основата на западната либерално демократична конституционна цивилизация, към която принадлежа и която искрено и по убеждение преподавам на моите студенти както в България, така и в редица европейски университети. Това право има своите корени в идеите на най-светлите умове на човечеството, сред които особено място заемат Джон Лок и Махатма Ганди. Правото на съпротива срещу узурпация на държавната власт е прокламирано и в най-добрите образци на западния конституционализъм, например в Основния закон на Федерална република Германия.


Участвам в каквато и да е форма на протест за първи път в живота си. Надявам се и за последен.


Правя го, за да мога да погледна в очите студентите,


на които по убеждение внушавам, че демокрацията и правовата държава си заслужават, права на човека - естествени и неотменими, а не дарувани от полуграмотни писарушки, съществуват, а гражданският активизъм е в основата на колективната човешка свобода. Правя го и защото го дължа на моите деца, семейство и родители. В крайна сметка го дължа и на себе си, за да продължа да се считам за свободен, честен и достоен човек. Правя го и защото обичам безкрайно професията си и вярвам, че конституционализмът и конституционното право могат и трябва да са инструмент на доброто и справедливото.


Бъдещето е неясно, вероятно лошо. Олигарси и политици вероятно се надяват да използват този протест. Някои от тях може и е вероятно да успеят. Предстоят години на нерадост и разочарование - икономическо, политическо, социално, цивилизационно. Въпреки това настоящото положение е нетърпимо, противоконституционно и незаконно. Държава, която е завладяна от мафията, е недопустима в ЕС. Ето защо ще участвам в протеста не в подкрепа на политици, олигарси и личности, които искат да го използват, не в полза на резервен отбор от калинки и тролове.


Моят протест ще бъде против корумпираното, нечовешко и жестоко управление на България в момента,


което оскверни и продължава да осквернява конституцията на страната и систематично гази правото на ЕС и международните задължения на България пред широко затворените очи на някои бюрократи.


Има мигове в човешката история, които не трябва да се пропускат. Пропуснеш ли ги, следващата поправка идва след десетилетия, може би и дори столетия. А може и такава да няма. Влезеш ли в спиралата, излизане няма.


Българската история, за съжаление, изобилства от примери за това. Вярвам, че сега преживяваме един от тези решаващи, ключови моменти. Мирният, но неотклонен протест срещу злото днес вече не е политически акт. То е морално задължение на всеки свободен български гражданин, който желае достойно и реално европейско бъдеще за България. Протестът трябва да е мирен, без насилие, без кръв и без злоба! България няма нужда от гражданска война, която завинаги да счупи и без това крехките основи на фасадната ни демокрация.


Нека свободният дух и чистите помисли ни пазят! Не на насилието и злото във всичките му форми!


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (159)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 566 Весело

  Гербевите на се възпаляват, като им говориш с факти.

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 4. 4 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 566 Весело

  Казах ли #оставка веднага!

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 5. 5 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3010 Неутрално

  И толкоз нещо изписа, за да кажеш, че ще се включиш в Метеж 2.0 на 10 септември? ;)

  Още на първия метеж ви казах, че без съвецката армия на Дунав нищо няма да стане. :)

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на Psycho the rapist
  Psycho the rapist
  Рейтинг: 8 Неутрално
 8. 8 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2032 Неутрално

  Казах ли #оставка веднага!
  —цитат от коментар 4 на danvan


  Да, оставка на РРадев веднага!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 9. 9 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2653 Неутрално

  Циитат:
  Аз, Мартин Белов,
  независим и свободен гражданин на Република България и горд като гражданин на Европейския съюз,

  --------
  Донасям на форума, че авторът не е пълноценен евро-атлантик, понеже не е посочил НАТО-то...
  А след като не го е посочил, то това означава, че се разграничава от НАТО-то, а след като се разграничава от НАТО-то, то това буди ОСНОВАТЕЛНО недоумение...

 10. 10 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 566 Весело

  Голяма мъка ... да си гербев трол днес е като да си купиш фабрика на 8.9.1944 :)

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 11. 11 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 517 Весело

  До коментар [#4] от "danvan":

  Не бихме искали точно ние да ти кажем,но от *портрета на стената* струи такава ЕнтИликтуална мощ,че веднага сме готови да повярваме на всяка твоя дума!
  Искрено се радваме,че никое от децата ни не се *обрече* на този факултет в този университет!
  А цитираните от другаря дейци,манифести ипрактики са коренно противоположни на това,което става в София,дело на великите терористи.
  Впрочем,те носеха черния ковчег,зовяха за бесилки и народен съд,тъй че да не се правят на вакарелски щипани моми!
  Но простено да им е - от такива толкова!

 12. 12 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1069 Весело

  Що не си направите една република на отказалите се да бъдат управлявани, например в Странджа-Сакар? Вместо Република на младостта ще се казва Република на ума и красотата.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 13. 13 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2032 Неутрално

  Уважаеми г-н Белов, това е ваше право, а право на всички българи е да ви се присмеят или да не са съгласни с вас!
  Вие искате оставка на ББойко, аз искам оставка на РРадев! Е?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 14. 14 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Неутрално

  До коментар [#1] от "kaiser":

  " Отказвам да бъда управляван от площадни лумпени като Копейкин, Бабикян, Минеков и Хаджигенов."

  Спокойно, управлява те ОПГ - то сикаджията, на сараите, на успелия млад мъж, на ГЕПИ груп, редник Киро и още куп герои от поне 10 години ! За такива като теб това е бъдещето - кочината и престъпността в гигантски, повсеместни мащаби !

 15. 15 Профил на bobyb
  bobyb
  Рейтинг: 800 Неутрално

  До коментар [#2] от "Devils Slide":

  Остана само "сенсей". Да цитираме Сенсей Боко Великолепний - аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме.

 16. 16 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  Отказвам да бъда управляван от площадни лумпени като Копейкин, Бабикян, Минеков и Хаджигенов.
  —цитат от коментар 1 на kaiser


  Па те досега управляваха ли те? Горкият...

 17. 17 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3042 Неутрално

  До коментар [#1] от "kaiser":


  До коментар [#2] от "Devils Slide":

  Не на злото и простотията във всичките им форми- тикви ,каскети, прасета

 18. 18 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  Циитат:Аз, Мартин Белов,независим и свободен гражданин на Република България и горд като гражданин на Европейския съюз,--------Донасям на форума, че авторът не е пълноценен евро-атлантик, понеже не е посочил НАТО-то...А след като не го е посочил, то това означава, че се разграничава от НАТО-то, а след като се разграничава от НАТО-то, то това буди ОСНОВАТЕЛНО недоумение...
  —цитат от коментар 9 на Аскет


  За пръв път чувам, че имало и граждани на НАТО. Ама, щом казвате...

 19. 19 Профил на bobyb
  bobyb
  Рейтинг: 800 Неутрално

  И толкоз нещо изписа, за да кажеш, че ще се включиш в Метеж 2.0 на 10 септември? ;)Още на първия метеж ви казах, че без съвецката армия на Дунав нищо няма да стане. :)
  —цитат от коментар 5 на realguru


  Съвецката армия в момента е поканена от Сенсей Боко да строи "балкански" паток и разширение на пристанището на Доган. И на двата обекта са не просто руски фирми, а и руски "работници" на място.

 20. 20 Профил на turmion_katlot
  turmion_katlot
  Рейтинг: 473 Весело

  Е такива учат децата ни 🤣🤣🤣

  ... wide awake, but still asleep, always a stranger in the crowd!!! .أبو فرح
 21. 21 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1362 Неутрално

  ... абе тук бая гербаджийски тролчета са се нароили...

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 22. 22 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1069 Любопитно

  Искам да видя тук интервю с Райна Кабаиванска.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 23. 23 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3597 Гневно

  Умнокрасивците имат един бляскав успех - пълното дискредитиране на титли значели нещо навремето.Сега всяко джихадистко врескало на неомаркситка/добролигархска хранилка гарантирано върви с такава
  —цитат от коментар 2 на Devils Slide


  Не тели е срам бе!?
  Всичките некадърници, учещи в разни измислени университети са все герберски чеда.
  С какво право ти наглецо се опитваш да прехвърлиш вината за убийството авторитета на дипломите и титлите в България, след като политическата история на ГЕРБ е пренаселена от калинки и амбициозни простаци!?
  Трябва ли да изброявам?
  Само ще започна с името на некадърната Румяна Желева, а продължението на списъка оставям на останалите форумци.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 24. 24 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2246 Неутрално

  Умнокрасивците имат един бляскав успех - пълното дискредитиране на титли значели нещо навремето.Сега всяко джихадистко врескало на неомаркситка/добролигархска хранилка гарантирано върви с такава
  —цитат от коментар 2 на Devils Slide


  Така е, Евлампи. Сега значещи са ПКП*, мутро-милиционери, калинки и т.н.
  И В Беларус протестите са инспирирани от марксисто-олигарси (каквото и да значи това).

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 25. 25 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  Уважаеми г-н Белов, това е ваше право, а право на всички българи е да ви се присмеят или да не са съгласни с вас! Вие искате оставка на ББойко, аз искам оставка на РРадев! Е?
  —цитат от коментар 13 на chichka


  Като искаш оставката на Радев, що се криеш, ве мишок?
  Излез гордо, с името си, изрази своята гражданска позиция като човека горе и се аргументирай като него. ПИК ще ти дадат трибуна, ако те е срам да се покажеш лично в София. Ама не можеш, щото дори и за пари те е срам, иначе много си смел като анонимен трол.


 26. 26 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6304 Неутрално

  Протестът е необходим, но най-важното е, да се спазват законите и да не се нарушават правата на останалите граждани.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 27. 27 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 568 Неутрално

  Ти да видиш?
  Джон Лок, Махатма Ганди ... и до тях наш Белов.

  Но къде е той, къде са те?
  В сравнение с нашия лилаво-червен титан
  /боже какви хора стават заместник декани в днешно време/
  тез двамата са абсолютни аматьори.
  Ни са носили ковчези по улиците, ни са разнасяли бесилки, ни въстания са вдигали..
  Пълни аматьори.
  Поне едно яйце да бяха хвърлили срещу тираните.
  Срам.

 28. 28 Профил на Nathan Cohen
  Nathan Cohen
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Познавам Мартин Белов още от университета и мога да кажа, че преподаватели с честноста и интелекта му рядко се срещат. Изключително ерудиран в областта на конституционното и сравнителното конституционно право; познавам всичките му трудове. Съвсем нормално е подобен почтен и ерудиран интелектуалец да се обявява срещу мутро-милиционерската диктатура на двете слабоумни тикви - Бойко и Гешев. #ОСТАВКА ГЕРБЕРСКИ ИДИОТИ!

 29. 29 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2042 Неутрално

  До коментар [#1] от "kaiser":Колко сребърници заработи днес, гербаджийски троле? Ти ли първият дежурен?
  —цитат от коментар 6 на murry


  Всъщност, много по вероятно е Вие да сте ''гербаджийски трол'', тъй като с Вашата лексика отблъсквате хората от партията на която сте привърженик.

  Но да се върнем на въпроса, Вие желаете ли да бъдете управляван от посочените от мен лица??

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 30. 30 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  Е такива учат децата ни 🤣🤣🤣
  —цитат от коментар 20 на turmion_katlot


  Какви?

 31. 31 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1552 Неутрално

  Отказвам да бъда управляван от площадни лумпени като Копейкин, Бабикян, Минеков и Хаджигенов.
  —цитат от коментар 1 на kaiser


  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  И АЗ СЪЩО ! И ДРУГИТЕ ОКОЛО МЕН !

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2246 Весело

  До коментар [#29] от "kaiser":

  Щото "свикват народен съд" ли? ЧеСно, кажи.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 34. 34 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Прав ти път. Няма да ни липсваш!

  The best way to predict the future is to invent it.
 35. 35 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  ББ Ни строй магистрала Европа.
  ББ Ни строи южната дъга.

  Тоя другар Белов какво прави за Нас? Нищо.
  Я чупката!

  The best way to predict the future is to invent it.
 36. 36 Профил на Nathan Cohen
  Nathan Cohen
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Диктаторът Борисов няма никакво образование, а през 90-те когато крадеше автомобили и разпространява наркотици си е купил фалшива диплома от пожарникарското

 37. 37 Профил на Nathan Cohen
  Nathan Cohen
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Диктаторът Борисов няма никакво образование, а през 90-те когато крадеше автомобили и разпространява наркотици си е купил фалшива диплома от пожарникарското

 38. 38 Профил на vincenzo76
  vincenzo76
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Доцент Белов...........,всичко написано от вас е самата истина!!!Но.........,бихте ли се изказали и по отношение на въздухара Радев и шумкарите около него???По отношение на тримата отровени глупаци и всичката останала пасмина, която дейстава по принципи валидни за нацистите в Германия и болшевиките в СССР,а не по принципите на съвременна Европа на която и вие също сте гражданин!!!

 39. 39 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3597 Неутрално

  Ти да видиш?Джон Лок, Махатма Ганди ... и до тях наш Белов.Но къде е той, къде са те?В сравнение с нашия лилаво-червен титан/боже какви хора стават заместник декани в днешно време/ тез двамата са абсолютни аматьори.Ни са носили ковчези по улиците, ни са разнасяли бесилки, ни въстания са вдигали..Пълни аматьори.Поне едно яйце да бяха хвърлили срещу тираните.Срам.
  —цитат от коментар 27 на buljubei


  Ти си типичен представител на войстващата простотия, която покрай "простия" Борисов е завладяла цялата управленска система.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 40. 40 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 792 Любопитно

  До коментар [#29] от "kaiser":

  Но да се върнем на въпроса, Вие желаете ли да бъдете управляван от посочените от мен лица?
  —цитат от коментар 29 на kaiser


  Въпреки, че не питате мен, аз бих могъл да ви отговоря.
  – Почакайте докато въпросът ви стане актуален (ако изобщо) и тогава.

  А докато чакате, може да ме питате дали искам децата ми бъдат ръсени с кемтрейлс, Дали ми харесва чипът на Бил Гейтс и каквото още ви дойде на ум, само и само да сме встрани от актуалните въпроси, нали?

  🤮

 41. 41 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  До коментар [#21] от "pariah":

  Ами заработват нискочелите, лошо няма. Все пак и те хляб ядат. Е, покрай хляба вожда им ги храни и с друго, ама те си го заслужават. Дори им харесва. Мазохисти всякакви.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 42. 42 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1027 Весело

  Малоумното диктаторче се чуди на къде да поеме, а краят е по петите му! И той го знае!

  Имало едно време ссср...
 43. 43 Профил на smotlixx
  smotlixx
  Рейтинг: 631 Неутрално

  Хем са обвинени в непотизъм, хем в шуробаджанащина, деебъ.

 44. 44 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  До коментар [#29] от "kaiser":

  Те пък кога са упрявлявали? Носа расте ли?

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 45. 45 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  До коментар [#2] от "Devils Slide":

  Неуспешен опит. Пробвай пак.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 46. 46 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2042 Неутрално

  До коментар [#29] от "kaiser":Те пък кога са упрявлявали? Носа расте ли?
  —цитат от коментар 44 на sandman


  Не са, но се готвят да вземат властта.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 47. 47 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 792 Разстроено

  До коментар [#38] от "vincenzo76":

  Малко е! Можеше още теми да предложите.
  Втората част на коментар [#40] е и за теб.

  Кибици!
  🤮

 48. 48 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  Наистина е така, превзетата от маймуните държава с уникални експерти - министри:

  https://www.youtube.com/watch?v=kU0zW3tMKsQ

  Оставка на маймуните, както прогнозирах, задкулисието и обслужващата го тиква ще излъчват все по-нелепи и неподготвени хора, ако ги оставим. Докато накрая ще са такива, които няма да имат умствената възможност да свършат каквато и да е работа. Тогава идва мястото на експертния кабинет.

  Не съм съгласен с идеята, че трябва да се свърши работата един път завинаги. Няма такова нещо, стремежа към демокрация е постоянен процес с ежедневни усилия. Ако гражданското общество се отпусне - изродите ще изпълзят отново от дупките си. Метлата трябва да е честа докато изрода се примири със съдбата си на последна дупка на кавала, както е в повечето западни общества. Дали ще сме на нивото, което изисква времето, това е големият въпрос. Цели империи са преставали да съществуват ако само един от плеядата царе е бил слаб и неподготвен. Имаме ли силите, които са имали възрожденците?
  По време на протестите, край "Графа" видях група огромни младежи да си купуват бира и си казах - ако тези бяха с нас на протеста в първите редици, щяхме да пробием кордона без никакъв проблем и властта щеше да рухне, защото щеше да осъзнае, че полицията не може вечно да я брани.

  Не съм съгласен, че мирният протест върши работа, заради мирният преход сега сме най-изостаналата посткомунистическа държава, никога в историята права не са се печелили с мирен протест, освен ако имаш хора срещу себеси. Когато отсреща са маймуни, трябва да се хваща оръжието. Не се ли изрита мафията, тя ще мимикрира постоянно и ще ни се предлага с нови лица!
  https://www.youtube.com/watch?v=AT-64_oMHhE

 49. 49 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  До коментар [#27] от "buljubei":

  Привет ДПС-ар, пак ли си дежурен?

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 50. 50 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3597 Весело

  Някакви жалки, платени клакьорчета на ГЕРБ правят отчаяни опити да анатемосат един зам.-декан на юридическия факултет в СУ.
  Само като го каже човек това горното и го напушва неконтролируем смях.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#1] от "kaiser":

  Борисов, издай последната заповед. Има еничари край теб, които ще я изпълнят. Извади и своя пистолет, от снимките на шкафчето. Протестите са многолюдни, има жени, деца и възрастни - все лесни цели... „Патриотите“ и онзи от „Воля“ ще подкрепят един такъв законов акт по опазване на реда, стига да им обещаеш нещичко. И в Брюксел ще се аргументираш... на некнижовен български, от който онези, дето им правиш нещо с 200, няма нищо да разберат.  Как се губи човешки образ… От страх, че ще раследват това, което си вършил.  Огнян Стефанов

 53. 53 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Циитат:Аз, Мартин Белов,независим и свободен гражданин на Република България и горд като гражданин на Европейския съюз,--------Донасям на форума, че авторът не е пълноценен евро-атлантик, понеже не е посочил НАТО-то...А след като не го е посочил, то това означава, че се разграничава от НАТО-то, а след като се разграничава от НАТО-то, то това буди ОСНОВАТЕЛНО недоумение...
  —цитат от коментар 9 на Аскет


  Не изпадай в такива подробности, защото ако внимателно анализираме възможностите ни и съвместимостта може да се окаже, че България е член на НАТО само по документи.

 54. 54 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  До коментар [#46] от "kaiser":

  Не съм чул или чел да го казват. Искат честни избори и оставка на два тулупа.
  Не звучи като искане на власт.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 55. 55 Профил на klecho
  klecho
  Рейтинг: 923 Неутрално

  1. Дневник, направо си направете един пункт за събиране и обработка на мнения от Фейса и да ви закриваме като медия;
  2. Изразът "мирно гражданско неподчинение" е оксиморон;
  3. Няма как всеки лумпен, да има непрекъснатото право (по всяко време на деня и ноща) на свободно водоизлияние- според настроението, консумираните вещества, продължителното неконсумиране на здравословна взаимност. Изборите са веднъж на 4 години. Предсрочните избори се наричат така, защото самото им провеждане предполага изключение в закона. Доколкото законите следва са се спазват безпрекословно, този род изключения следва да са малобройни и добре аргументирани. Моралното въжделение на средния Ганьо, че нивото на корупцията е осезаемо високо за праведната му душа, възприятие особено изострило се някоя вечер, след като гледал Сашо Диков, нищо че с гласа си докарал Баце на власт, и след това гласувал още 3-4 пъти за него...НЕ е добър аргумент.

 56. 56 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 568 Неутрално

  До коментар [#39] от "Храбър":
  и си типичен представител на войстващата простотия, която покрай "простия" Борисов е завладяла цялата управленска система.
  ....................
  Разбира се.
  Аз се слагам до велики личности, като всъщото време правя точно обратното на това, което те са проповядвали.
  Аз сипя "на едро" обиди и клевети без да дам ГРАМ Доказателство.
  Аз си позволявам да изтъквам длъжността си като , че има някакво значение какво работя и какво звание имам.
  С нищо този клатикурец не е по-добър от останалите хора, които имат обратна на неговата позиция. С НИЩО.
  И в същото време никой не може да бие протестиращите по циничност на езика и каруцарските изразни средства.


 57. 57 Профил на turmion_katlot
  turmion_katlot
  Рейтинг: 473 Неутрално

  До коментар [#30] от "Котаракът на Шрьодингер":

  Хора без реален опит. Теоретизиращи цял живот без никакво практическо приложение на теориите им. Създали са си собствен академичен echo chamber който им помага да оцелеят в академична среда.

  ... wide awake, but still asleep, always a stranger in the crowd!!! .أبو فرح
 58. 58 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3597 Весело

  Доцент Белов...........,всичко написано от вас е самата истина!!!Но.........,бихте ли се изказали и по отношение на въздухара Радев и шумкарите около него???По отношение на тримата отровени глупаци и всичката останала пасмина, която дейстава по принципи валидни за нацистите в Германия и болшевиките в СССР,а не по принципите на съвременна Европа на която и вие също сте гражданин!!!
  —цитат от коментар 38 на vincenzo76


  Нищо против.
  Само дето на нормалният човек вече му писва от тези перманентни опити да обвързвате единия с другия.
  А пример за това обвързване ви даде не друг а вашия уж верен, но винаги подмолен, таен коалиционен партньор ДПС.
  Тази неизбежна връзка идва съвсем естествено в главата на човек, независимо от жалките ви опити да докажете, че не сте ДПС-арски марионетки.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 59. 59 Профил на dlagnikov
  dlagnikov
  Рейтинг: 863 Неутрално

  "Аз,
  независим и свободен гражданин на Република България и горд като гражданин на Европейския съюз, разбиран като организация за насърчаване на свободата, демокрацията, правовата държава, социалния просперитет и включване и солидарността между народите на Европа, а не просто като структура за раздаване на еврофондове, заявявам категорично нежеланието си да бъда управляван от настоящото правителство на моята страна."
  а така също от президента РР и с-ие,от слугата на задкулисието Сл.Трифонов, от български граждани защищаващи руски интереси, от популисти като М.Манолова и т.н.

 60. 60 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2916 Неутрално

  Голяма мъка ... да си гербев трол днес е като да си купиш фабрика на 8.9.1944 :)
  —цитат от коментар 10 на danvan


  И упорито да отказваш да победиш функционалната си неграмотност, сиреч да разбираш същността на един текст.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 61. 61 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3597 Неутрално

  Строи викаш, сигурно е разбил детската касичка на внучето и се е лишил от хляба си за благото на народа...
  Да те питам нещо, можеш ли да кажеш какво е построил Тиквата извън парите от оперативни програми и пари от ЕС?
  —цитат от коментар 51 на SSS

  Аз не си спомням да съм виждал някъде Борисов да върти кирката или лопатата за бетон.
  За сметка на това многократно съм го виждал и чувал да ръси (от джипката разбира се) обилно плоски хитроумности. Това е.
  Да работи, да строи - никога, но да плещи врели-некипели - непрекъснато.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 62. 62 Профил на radelmarfx
  radelmarfx
  Рейтинг: 286 Неутрално

  Добре се посмях на статията!!

  Цитат
  -------------------------------------------
  Аз, Мартин Белов,

  независим и свободен гражданин на Република България и горд като гражданин на Европейския съюз, разбиран като организация за насърчаване на свободата, демокрацията, правовата държава, социалния просперитет и включване и солидарността между народите на Европа, а не просто като структура за раздаване на еврофондове, .....
  ----------------------------------

  Мартинчо, пиле шарено, ти не си гражданин на организация за насърчаване на свободите, а обратното. Ти си роб на нещо наречено Европейски Съюз. Самото ти изказване, че в Европейския съюз фондовете се разпределят правилно ме хвърли в бурен смях. Ако не си си подавал носа от кабинета да ти спомена, че преди седмица ЕК даде милиарди долари от твоите/нашите доходи на Астра Зенека. Това преди години беше наричано планова икономика, сега му викат подпомагане на бизнеса.

  Друг пример е преди два дена бивш топ политик от Германия се оказа в борда на директорите на Газпром.

  Друг пример шефката на ЕЦБ - Катастрофалната кристина беше съдена за 400 милиона като финансов министър на Франция.

  Понеже академичната ти работа не ти позволява явно повече от теоретични разсъждения ще ти помогна с истината дано я разбереш:

  Това което става в момента е трансфериране на сверите на влияние от Българската в и в частност руската мафия към европейската мафия. Това е.

  Време е да се събудиш от зимния сън и да излезеш навън, света не са само теории по виртуална полит икономия ами и дефакто ограничаване на свободите ти от двете мафии на върха. И като отказваш да бъдеш управляван от едните и поддържаш другите не те прави по прав.

  И още нещо Мартинчо, нашите деца ще плащат за масрафите на двете мафии така че не ги намесвай много много в речите си.

  Не поддържам никоя партия или чужда държава. Държавите са подтисници на свободния човек и на капитализма. Най удачната система която позволява най много свободи е анархическия капитализъм. Повече на моя канал: https://www.youtube.com/channel/UCtu_sd6wJycUkJwU8u4dkJw?view_as=subscriber
 63. 63 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  ББ Ни строй магистрала Европа.ББ Ни строи южната дъга.Тоя другар Белов какво прави за Нас? Нищо.Я чупката!
  —цитат от коментар 35 на EU defender


  Ти да видиш другарят Ким какви работи строи, освен дъги и магистрали - това ядрени бомби, туй ядрени подводници, междуконтинентални ракети...абе, голяма работа е. За другарят Путин да не говорим. Та по твоята логика, трябва да изгониш Борисов и да поканиш Путин или Ким Чен Ун. 😂😂

 64. 64 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2032 Неутрално

  Диктаторът Борисов няма никакво образование, а през 90-те когато крадеше автомобили и разпространява наркотици си е купил фалшива диплома от пожарникарското
  —цитат от коментар 36 на Nathan Cohen


  Ето за такива лъжи хората не ви вярват! Дори после да кажете някоя истина.....имат ви за лъжец и не ви вярват!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 65. 65 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  До коментар [#56] от "buljubei":

  Вай вай, колко скромен станал бея. Никой не можел да бие протестиращите по цинизми, дали? Има един ганьос, дето заедно със бликото си обкръжение задава модните тенденции по просташко говорене и цинизми. Само дето не се задоволява само с говоренето, ами претворява и в дела.
  Недей да сромничиш, в това също сте ненадминати.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 66. 66 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3597 Неутрално

  ...С нищо този клатикурец не е по-добър от останалите хора, които имат обратна на неговата позиция. С НИЩО.
  И в същото време никой не може да бие протестиращите по циничност на езика и каруцарските изразни средства.
  —цитат от коментар 56 на buljubei


  Ето го следващият недоучил, който е отворил голяма уста и си внушава, че колкото повече обиди изсипе, толкова по-убедителен ще бъде.
  Ми що не отидеш и ти да канадидатстваш за неговото място бе умнико!?
  Само дето заплатката ти там няма да е като на държавен служител, назначен с връзки от някой негов роднина, а точно този факт достатъчен за да покаже къде стоят "клатикурците".
  Този последен цитат е с голямо уважение към "циничния език", който използваш и "каруцарските ти изразни средства".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 67. 67 Профил на geordgeo
  geordgeo
  Рейтинг: 1116 Любопитно

  Страхотно написан текст, браво! Подкрепям всичко казано в него, а, че ще съм на протеста така, както всеки ден досега е повече от ясно.

  Долу ББ и цялата герберска сган около него!

 68. 68 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  Отказвам да бъда управляван от площадни лумпени като Копейкин, Бабикян, Минеков и Хаджигенов.

  —цитат от коментар 1 на kaiser++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  И АЗ СЪЩО ! И ДРУГИТЕ ОКОЛО МЕН !
  —цитат от коментар 31 на doroteus


  Еее, па аз не знаех, че Триото са управляващи някъде...
  Там на Четвърти километър явно ви управляват други хора и много ви мъчат,
  като гледам как крещите. 😂😂

 69. 69 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1792 Весело

  "Ще участвам в антиправителствения протест на 10 септември като по този начин подкрепя десетките хиляди свободни и разочаровани хора, съсипани и ужасени от гнета на мафията в България"

  Доколкото разбирам, този е заместник на нафталина от НДСВ Даниел Вълчев.
  Помним 800- те дни на лидера им и как неговото управление триумфално се присъедини към предшестващите катастрофирали на Виденов и Костов.
  Та, лъжа първа-да покаже факт, който да удостоверява наличието , хайде, да не е десетки хиляди, но поне десет хиляди "ужасени".
  Втора лъжа- в България в момента няма гнет на мафията. Мафията е натикана в миша дупка, а най-ярките й представители си греят задниците по екзотични места извън България.
  Добрали се дотам благодарение на българското правосъдие под масата, за което Гешев е смъртна заплаха.
  Открито ще напиша- поради наличието на окопала се в съдебната система съдийско-адвокатска мафия.
  Дори си имат отделна колегия- адвокати на мафията.
  Всеизвестни!
  В тази среда се е вмирисало от червиви ябълки.
  Всеизвестни!
  Сега и едните, и другите всеизвестни, са се впрегнали като куц кон в каруцата на един избягал (по горните причини) престъпник с 18 обвинения и се старят да убедят Европа, че са черешката на тортата.
  Е, такива са, но тортата е вмирисана като Орлов мост, а черешката е гнила до костилката.
  Мафията вилнееше в България, когато Главният прокурор на Костов, Иван Татарчев, си пиеше ракията на Ивановден с кръстника на мафията Иво Карамански.
  И оглушаваше ушите на всички, че над него е само Бог.
  На което ръкопляскаха Костов и цялото умнокресливо братство.
  Които сега поливат с помия Главния прокурор, избран по ТЕХНИТЕ правила ( но не е техният човек- УЖАС).
  Така, че горният напомпен с патос кьорфишек хваща точно толкова декиш, колкото и този на неговия шеф.
  Лицемерие струи от всяка дума.
  Отвратително лицемерие!
  Платено!

 70. 70 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  [quote#68:"Котаракът на Шрьодингер"][/quote]

  Не ги мъчат! Криза е и са ги пуснали в отпуск за да пестят!

 71. 71 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7830 Неутрално

  До коментар [#62] от "radelmarfx":

  Ами , вие герберите, повечето имате ментални проблеми.Смеете се на нещо, което не само не е смешно, а е тъжно. Да се докарат български учени до положение да излизат да протестират на улицата, вместо да се занимават с академичните си задължения е тъжно, не смешно.

 72. 72 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално

  Е такива учат децата ни 🤣🤣🤣
  —цитат от коментар 20 на turmion_katlot  Ти добре си направил, че си останал тъп и необразован .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 73. 73 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално

  Искам да видя тук интервю с Райна Кабаиванска.
  —цитат от коментар 22 на proventuss  Ученото си е учено . Добре, че поне си чул, че има такава българка . Като за теб - това си е прогрес, рийш’ли .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 74. 74 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2325 Неутрално

  Този ли беше който съставяше списъци и заплашваше колегите си които са против протестите с репресии след като вземат властта? Питам защото добре си спомням този случай в СУ но името ми се губи.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 75. 75 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  До коментар [#69] от "Дон Кихот":

  800 те дни си бяха много добри. БВП на България растеше с по 6-7%, а не като сега. Влязохме в НАТО и се подготвихме за ЕС. Външният ни дълг се сви, както в абсолютен размер, така и като % от БВП. Само дето някои бяха разтворили толкова широко бузи в очакване да бъдат оправени, че останаха неразбрали и разочаровани

 76. 76 Профил на radelmarfx
  radelmarfx
  Рейтинг: 286 Неутрално

  До коментар [#62] от "radelmarfx":Ами , вие герберите, повечето имате ментални проблеми.Смеете се на нещо, което не само не е смешно, а е тъжно. Да се докарат български учени до положение да излизат да протестират на улицата, вместо да се занимават с академичните си задължения е тъжно, не смешно.
  —цитат от коментар 71 на Роси


  Роси, прочети ми подписа. Не поддържам Герб или някоя политическа партия. Разбира се че тия трябва да бъдат оставени да се занимават с академични проблеми. Те от друго не разбират така или иначе.

  Не поддържам никоя партия или чужда държава. Държавите са подтисници на свободния човек и на капитализма. Най удачната система която позволява най много свободи е анархическия капитализъм. Повече на моя канал: https://www.youtube.com/channel/UCtu_sd6wJycUkJwU8u4dkJw?view_as=subscriber
 77. 77 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 998 Неутрално
 78. 78 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1579 Любопитно

  Та викаш, дрОгарю Белов, че „Моят протест ще бъде против корумпираното, нечовешко и жестоко управление на България в момента“, така ли? А нещо примерче да дадеш, нещо документче, нещо това-онова? Нещо да си пострадал ти или някой твой близък, приятел, колега или който и да е извън вкараните в следствието тарикати и избягалите олигарси? Или ти си мислиш, че в Брюксел пасат трева, рупат доматите с колците, нямат разузнавателни и други специални служби и то във всяка държава от ЕС и НАТО, та чакат на такива като теб да им отворят очите? Нали се пенявиш, че ще протестираш „поради обоснованите съмнения в корупция, непотизъм, клиентелизъм, шуробаджанащина, опасна и повсеместна некомпетентност и сериозно и систематично, дори брутално нарушаване на правата на човека“. Къде са ти доказателствата за тези неща, повтарям КЪДЕ СА ТИ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ КЛЕВЕТИ, ИНСИНУАЦИИ И ЗА ТОВА, че става така, че в „ЕС да има територия, завладяна от мафията и превърната в машина за източване на европейски фондове под флага на алчността, користта и войнстващата глупост“?

  Ти седнал ли си, дрОгарю Белов, до ден днешен да напишеш поне два реда на ОЛАФ за това „източване на европейски фондове“? Не знаеш контактите на ОЛАФ? Ето ти ги: Report fraud - https://ec.europa.eu/anti-fraud/olaf-and-you/report-fraud_en ! А искаш ли и тези на Laura Codruţa Kövesi? Ето ти ги и тях - https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2019/10/14/eu-public-prosecutor-s-office-eppo-laura-codruta-kovesi-to-become-the-first-european-chief-prosecutor/ ! Още нещо? Други начини за контакт с други служби? На ЦРУ? На ФБР? На Интерпол? На Европол? Какво не ти е наред, за да вдигнеш по тревога и да спешиш прокурори, съдии, специални служби и ред други правоохранителни органи, да им отвориш очите за „войнстваща арогантност, безпардонна простащина и очевидна престъпност“ на диктатора Борисов? Кое те спира, лъчезарни? Кое не ти е наред? Какъв ти е проблема?

 79. 79 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  До коментар [#76] от "radelmarfx":

  Ами вие сте попаднали на идеалното място! Има ли капитализъм - има. Има ли закони - има ама не се спазват, т.е имаме анархия. Ерго сте лют фен на нашата действителност.

 80. 80 Профил на radelmarfx
  radelmarfx
  Рейтинг: 286 Неутрално

  До коментар [#76] от "radelmarfx":Ами вие сте попаднали на идеалното място! Има ли капитализъм - има. Има ли закони - има ама не се спазват, т.е имаме анархия. Ерго сте лют фен на нашата действителност.
  —цитат от коментар 79 на 3biri


  Трябва да се образовате какво е капитализъм. Според вас това капитализъм ли е?:

  https://www.dnevnik.bg/biznes/2020/09/08/4111165_energiiniiat_holding_otpuska_50_mln_lv_zaem_za_mini/?ref=home_layer2

  Според мен това си е типично планова икономика.

  Не поддържам никоя партия или чужда държава. Държавите са подтисници на свободния човек и на капитализма. Най удачната система която позволява най много свободи е анархическия капитализъм. Повече на моя канал: https://www.youtube.com/channel/UCtu_sd6wJycUkJwU8u4dkJw?view_as=subscriber
 81. 81 Профил на Bada Bing
  Bada Bing
  Рейтинг: 376 Неутрално

  До коментар [#2] от "Devils Slide":

  Мда, в герп е пълно с ерудити със IQ около 85, а каймака на ОПГ герб са възпитаници на "елитни" университети като ЮЗУ.
  Хунвейбините и калинките са 99% от цялата герберастия.


 82. 82 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  До коментар [#10] от "danvan":

  Голям кеф, умнокрасивите джихадисти в прав текст заявяват че са деветосептемврици

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 83. 83 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1579 Весело

  Този ли беше който съставяше списъци и заплашваше колегите си които са против протестите с репресии след като вземат властта? Питам защото добре си спомням този случай в СУ но името ми се губи.
  —цитат от коментар 74 на Fred


  Не е този, ето този е - https://ibb.co/D18Lnn9 ! Познай той пък откъде е! От същата кошара!

 84. 84 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  Толкова ки е трудно да се наемат професионални журналист и да се налага да се излагатт с подобни текстове от фейсбуците на хората!?

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1528 Неутрално

  [quote#64:"chichka"][/quote]

  Аха, вярваме ти, чичак. Бойко е демократ, не мутра.

  http://burgas-podlupa.com/wp-content/uploads/2013/01/SIK-BB1.jpg
  http://burgas-podlupa.com/wp-content/uploads/2013/01/Маринов-и-ББ.jpg
  http://burgas-podlupa.com/wp-content/uploads/2013/01/Teo_cigari4w.jpg

  Те Пашата и Маргините с Бойко и те демократи, нали ве, чичак? Голяма демокрация, голяма работа. 😂😂
  И ви вярваме, щото ваш Бойко хич не лъже. 😂
  Бойко наистина е марширувал с червена връзка под радиоактивния чернобилски дъжд през 1986 г., на 27 години. 😂😂
  Бойко наистина по време на управлението на БСП и банковите фалити едва намирал "Хумана" за дъщеря си, която е била някъде на 15-16 години, нали чичак? 😂😂
  За това, че дори осъдиха Бойко за лъжа, ще си трая. 😂😂

 87. 87 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 919 Неутрално

  Нали всъщност беше на 2-ри септември? К’во стана? Фалстарт?

 88. 88 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2453 Неутрално

  По-добре е късно , отколкото никога да се признае от мнозинството , че от десетилетия управлението е обидно , корумпирано , политизирано , мафиотизирано политически и......слугинства на поредица чужди интереси......" Плюсовете " по-късно също.....

 89. 89 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 49 Неутрално

  Колкото по малко остават, толкова по зли ще стават

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 90. 90 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1233 Неутрално

  др.Белов, с троцкизъм не става!

 91. 91 Профил на ivo
  ivo
  Рейтинг: 954 Неутрално

  СУ май е пълен с такива като тоя! Държавата да спре всякакви пари за СУ и са ги видим тогава!

  Не на глобалистите и глобуса! Make Earth Flat Again!
 92. 92 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 39 Неутрално

  Като отказаш да се съгласиш с вота на хората и политиката на легитимно избраното правителство, хващай самолета и се махай!
  Границите са отворени.

 93. 93 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 872 Неутрално

  До коментар [#23] от "Храбър":

  +++++++++++++++


  Освен това гербераският министър Серготеп Инатов направи така, че всеки да може да зашити и да се хбилитира със смехотворни наукометрични постижения.

 94. 94 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 631 Неутрално

  Гербевите на се възпаляват, като им говориш с факти.
  —цитат от коментар 3 на danvan


  Вие какви факти видяхте в статията?

  Май не знаете каква е семантиката на съществителното факт!

  Всъщност, като прочетох текста под вашия акаунт разбрах, че се асоциирате с "изключително прост народ". Това си е ваше право, можете да "дълбаете" по въпроса.

 95. 95 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3612 Неутрално

  Не смятам, че лицето Мартин Белов е достойно да упражнява професията "юрист", при това да е преподавател по материя, която употребява в ущърб на самите ѝ принципи.
  Като започнем от "дура лекс сед лекс"...
  А после се чудим защо висшето ни образование произвежда ".недоносчета"

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 96. 96 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2382 Неутрално

  Белов, отказваш да те управлява агресивна престъпност, но отиваш на демонстрация която Божков управлява дистанционно. Даже се кахъри, че бавно реагира. Приготви ли си воден пистолет. Както изисква Хаджигенов?

 97. 97 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3612 Неутрално

  Я Мартинчо пак да прочете какво е написал собственоръчно ето тук:
  "Институциите на изпълнителната власт в континентално европейския конституционализъм".
  А сега да обясни отрича ли се от научните си публикации с настоящия си текст. Щото ако се отрича - трябва да напусне и преподавателското си място.

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 98. 98 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4167 Весело

  До коментар [#3] от "danvan":

  Деди, взе ли добавка към пенсията?! Поспри се малко и си отвори очите...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 99. 99 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 49 Неутрално

  Както казваше една от малцинствата
  .... нема, нема па току се пръкне нов революционер.

  Щото у тая кафедра професурата мое да му се иплъзне като през крив макарон, ако не дере рубашка по протестите

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 100. 100 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 568 Неутрално

  До коментар [#65] от "sandman":

  Вай вай, колко скромен станал бея.
  .........
  За бея , не знам.
  Обаè вашите "мъдри" изхождания се виждат / и миришат/ всеки ден.
  Каруцарски език и непредизвикана агресия - пък вие си се харесвайте.
  На мен не ми пречите, пречите на вас самите.
  Щото надувковците без покритие са жалка гледка.

  Дори да са додрапали някак до заместник деканска позиция.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK