Уважаеми Бойко, яви се с трудовата си книжка в деловодството на МС

Вчера площадът под прозорците ти беше пълен с животни. Не ги видя, защото не си стъпвал на работното си място от доста време.

© Георги Кожухаров

Вчера площадът под прозорците ти беше пълен с животни. Не ги видя, защото не си стъпвал на работното си място от доста време.Текстът е препубликуван от профила на автора във "Фейсбук".


ОТВОРЕНА ПОКАНА


Уважаеми Бойко,
Вчера площадът под прозорците ти беше пълен с животни. Стадо, което трябваше да бъде подкарано с гегата. Анархо-комунистически маймуни, оядени тулупи, контрабандисти и мафиоти, платени метежници.


Не ги видя, защото не си стъпвал на работното си място от доста време.


Според чл. 190 от Кодекса на труда, ако един служител не се яви на работа повече от два дни, без уважителна причина, това се води самоотлъчка и ние, животните, като твой законен работодател, сме в правото си да те уволним.


Затова те приканвам в тридневен срок да се явиш с трудовата си книжка в деловодството на Министерския съвет.


P.S. Само да те информирам, че страхът не се води уважителна, а унизителна причина. Така че няма да мине.


Поздрави,
Тулуп Бимбалов


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK