Кой снима в спалнята на Борисов

Кой снима в спалнята на Борисов

© ДневникМинистър-председателят Бойко Борисов "хвърли нова бомба", като обвини президента Румен Радев, че е изпратил жена от близкото си обкръжение да снима спалнята му в резиденция "Бояна".


Четири дни след изказването все още няма институция, която да е реагирала дали разследва това твърдение, дали вече е разследвано, доказано ли е нещо и какво, какви ще бъдат последствията. А президентът беше лаконичен по темата с: "делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога". "Дневник" изпрати въпроси до прокуратурата в петък, но отговор все още няма.

До медиите през юни и юли анонимно бяха изпратени аудиозаписи, снимки и видеоклип. Няма официално потвърждение, че те са правени от един и същи човек и изпращани от него. На кадрите се видяха пистолет, кюлчета злато и пачки с банкноти от 500 евро в нощното му шкафче. За да се защити тогава, Борисов свика пресконференция с целия ГЕРБ зад гърба си и докато убеждаваше зрителите, че става дума за компромат, подхвърли, че в резиденцията му преди време се е събирала изпълнителна комисия на ГЕРБ - възможно било някой да е режисирал кадрите. Вторият човек в партията доскоро беше Цветан Цветанов и мнозина изтълкуваха репликата като стрели към него. Тогава Радев беше обвинен само, че го "снима с дрон" в двора.

Новата версия на Борисов по изключителния скандал, който в друга държава би бил повод да подаде оставка и без да му бъде искана, беше оповестена пред тв репортери, повикани на огледа на строежа на магистрала "Хемус" край Буховци в четвъртък. Пред тях той обяви по адрес на президента:


"Аз съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично. Не случайно само той го повтаря, защото близко негово обкръжение го свърши."
След това добави: "За мен случаят е приключен, взел съм си поуката, но не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин. И след това към него, виждате как, майсторски започнаха да нареждат други неща. Примерно - убийството на манекенка в Гърция, през различни други сайтове гръмна всичко, оказа се пълна лъжа. После - Борисов пие ракия с гангстер, той се оказа Себастиан Курц и сме заедно в Австрия. Такива примери с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща."


За мнозина тези думи на Борисов вероятно са неразбираеми - кога официално и от кого беше изяснено, че видеото е направено от жена, при това и близка на Радев, за какво убийство на манекенка в Гърция говори и за каква ракия с гангстер.


Разгадаване на част от твърденията на премиера е възможно с публикации в жълти медии и във "Фейсбук".


Видеото е заснето от жена


Видеото беше получено и публикувано от няколко медии, сред които и "Дневник", на 16 юли. То е озаглавено Na_ gosti_u_Bace и представлява 31-секундна разходка из банята, дрешника и спалнята на премиера, която завършва с нощното му шкафче, върху което има пистолет, а в чекмеджето му - пачки с банкноти по 500 евро и злато.


Още в първите дни след записа, във форуми и в социалните мрежи, потребители анализираха кадрите и твърдяха, че то е снимано от жена, чието отражение се вижда в огледалото. Няколко пъти тази версия изрази и Цветан Цветанов, включително през последните дни, като анализираше, че такъв достъп до спалнята няма мъж. Имаше и обсъждания, че начинът, по който е снимано (забързано или гледната точка), също е "по женски".


Подробен анализ на кадрите прави и програмистът Стефан, собственик на сайта "Сухиндол.инфо", който още в средата на юли обясни в клип, че е изследвал видеото и е направил откритието. Ето как описва технологията си:


"1. Увеличих звука 400%
2. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена
3. Казах си: А, дали има начин да видя отражение?
4. Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко)
5. Когато се обръща на излизане от дрешника, встрани на огледалото случайно засякох женска фигура."


На кадъра от 23-ата секунда, показан от Стефан на стопкадър, наистина се вижда женска фигура. Тя е елегантна, с черна рокля, с високи токчета и дълга черна коса, падаща на раменете й. Според повечето гледали кадрите - роклята е без ръкави или дори с гол гръб. Лицето не се вижда. На дясната ръка на жената в огледалното изображение се вижда бяла (сребърна) гривна, според Стефан, а според мнозина - това е ръбът на найлонова ръкавица, която вероятно пази от оставяне на отпечатъци (други свързват с чистачка).


Стопкадърът на Стефан от "Сухиндол.инфо" с висока резолюция.

© suhindol.info

Стопкадърът на Стефан от "Сухиндол.инфо" с висока резолюция.


През юли никой в държавата не реагира официално на тези разкрития и те останаха разговор в социалните мрежи.


Предположенията обаче бяха потвърдени официално от самия Борисов преди дни, когато заяви, че е снимала "прекрасна госпожа". Така премиерът потвърди и първоначалните допускания, че той много добре знае кой кога е снимал и/или записвал.


Коя е жената - официално мълчание


Прокуратурата, която с голяма съпротива все пак се принуди да образува разследване за проникването в премиерската спалня, запази пълно мълчание тези дни. Така и не се разбра дали Борисов е разпитван за това, нито дали е направен опит да бъде установено кой е снимал, нито как върви проверката - истински ли са банкнотите и кюлчетата.


Мълчание вече три месеца пази и НСО. Макар че през юли по Би Ти Ви бившият вече началник на службата ген. Красимир Станчев съобщи, че се прави вътрешна проверка за това как са направени снимките и видеото. Тогава той беше убеден, че няма как това да се е случило със съдействието на охраната на премиера. "Има един определен кръг лица, които се чувстват близки на охраняваното лице. За тях допускът до жилището му или до работното му място е по-облекчен, ние не ги проверяваме дали носят със себе си мобилни устройства, фотоапарати или други такива неща. Явно от този кръг някой е направил въпросните снимки", заяви Станчев. Той напомни, че вече 11 години едни и същи служители на НСО отговарят за личната охрана на премиера. "Вярвам на тези хора, изключително доказани са, Борисов им вярва, те му вярват на него", подчерта тогава генералът.


Борисов и жълтите медии


В изказването си в четвъртък Борисов показа добро познаване на жълтините по темата. В обичайния си стил той омеси непроверени и фалшиви новини и постинги в социалните мрежи, като ги доукраси.


През август в жълти издания и анонимни сайтове, които цитираха за източник македонски сайт, се завъртя името Светлана Иванова, снимка на млада жена и страховитата новина, че тя е правила снимките и е намерена мъртва в Гърция. След това пак в тези медии това беше опровергано, а снимката се оказа на руска манекенка, която сама съобщава, че е жива и здрава.


Такъв е случаят с "пиенето на ракия с гангстер", подхвърлено от Борисов. Става дума за публикация във "Фейсбук" на Светослав Трайков - за това наскоро писа "24 часа". Той прикачил стара снимка на Борисов със Себастиян Курц и Доналд Туск и се възмутил, че докато на премиера му искат оставката, той пие ракия в Сърбия. Вярно, че не е улучил времето и мястото, но за ганстер не става и дума - това е украса от Борисов.


Смесването на истини с непроверени слухове е често ползван похват както от него, така и от кръга издания, които пишат в негова услуга.


Замесвайки директно Радев в скандала със снимките, Борисов подаде нова удобна топка на лоялните си медии. Те не се поколебаха моментално да оповестят, че премиерът е потвърдил версията им, че снимките и видеото от спалнята са направени от съпругата на по-малкия от братята Бобокови - Христина. Името на Бобокова не се появява за първи път в тези медии, то се завъртя още през юли. Тогава Борисов мълчеше по темата и правеше намеци за Цветанов.


Всъщност и сега премиерът не каза име и не е ясно как е потвърдил жълтите информации по темата, както твърдят тези издания. Борисов засега не е опровергал или коментирал публикациите, в които се твърди, че е имал предвид именно тази жена. А сайтът, известен като най-яростен защитник на премиера - "Пик" е най-упорит в тази версия. В нея навързани бяха освен президента Радев, НСО, братя Бобокови (които бяха атакувани и задържани в края на май, Атанас Бобоков още е в ареста и са разследвани от прокуратурата) и беглецът в Дубай Васил Божков, както и приятелството на жените им.


Внушението е, че Борисов е жертва и всички споменати хора действат съгласувано срещу него. Така историята заприлича на разчистване на лични сметки.


Борисов избра този сюжет, защото му е най-удобен. А прокуратурата, без съмнение, може да го обслужи подобаващо, защото оцеляването им е тяхна обща кауза.


Дали "случаят е приключил" и какво не е ясно


Целта на премиера с "прекрасната госпожа" е опит за поредно отклоняване на вниманието от съществените въпроси - за съдържанието на чекмеджетата и за чутото в записите. За Борисов (и придворните му медии) е удобно да ни занимава с кой, а не с какво, да изглежда като жертва и ако може да запрати бумеранга в друга посока.


Премиерът дори заяви, че "случаят е приключил". Не е ясно за кого - за него и жената, за прокуратурата, за НСО.


Явно самоличността на дамата, заснела покоите, е известна на широк кръг хора - сред тях са самият Борисов и ръководството на НСО. Би било абсурдно да е тайна и за прокуратурата, затова смятаме, че не е. Тоест онзи кръг с достъп до спалнята, за който говори шефът на НСО, отдавна би трябвало да е "преслушан" както от премиера, така и от прокуратурата. И няма съмнение, че това се е случило - въпросът е защо се пази в тайна. И какво друго се прикрива.


Големият въпрос е какво предприемат разследващите в такъв случай - не само коя е жената, защото тя е важен свидетел, а какви са тези пачки и кюлчета и на какво основание са придобити. Къде е тя? Разпитана ли е? Важно е да разберем и за себе си ли го е снимала или изпълнява поръчка. И още: Разпитан ли е Борисов? Какви обяснения е дал? Претърсена ли е резиденцията му? А останалите му имоти?


Тезата на Борисов, че става дума за брилянтна инсценировка, издиша най-малкото защото всички снимки и видеото показват различни пачки с банкноти с различни номера. Специалисти вече установиха, че кадрите не са правени нито в един и същи ден, нито в един и същи месец, а в продължение на две години. Затова всеки път съдържанието на чекмеджето е различно, чаршафите и номерата на банкнотите - също.


Нима "прекрасната госпожа, нащракала Борисов" е влизала да "инсценира", когато си пожелае? Включително и докато премиерът спи?


Досега няма и ясен отговор дали записите и снимките и видеото са правени от един и същи човек ("госпожа"). За записите Борисов избягва да говори още по-упорито. А прокуратурата не изяснява едно разследване ли води или различни. А освен въпросът кой е записвал, е по-важно разследването на последствията от чутото от премиера в тези записи.


В единия аудиозапис гласът "като на Борисов" казваше: "Иван Гешев вика: "Аз обичам да се праим на луд, ама вие се правите много успешно!" Не, викам, братко, прост съм и ми е лесно".


Засега им се получава.Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (244)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4323 Весело

  И коя е жената, Светлана Георгиева?! Все пак сте редактор в отдел "Анализи"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 2. 2 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  Няма кой да му вярва вече на лъжливото овчарче. Не са нито първите записи, нито първите снимки. Колкото и да се мъчи да неглижира тези скандали, все повече не му се получава.

 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4584 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Дано да е жива.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 846 Неутрално

  На Баце все някой друг му е виновен - класически комунист.
  ОСТАВКА

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4323 Весело

  До коментар [#3] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Освен, че не само е жива, разбрах, че вече е и още по-богата...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 8. 8 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  И коя е жената, Светлана Георгиева?! Все пак сте редактор в отдел "Анализи"...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  Само питам : някой виждал ли е снимка на Десислава /сега Радева / заедно със Слави Трифонов и още една "дама " ??? Вероятно много от вас , като опиша фотографията ще си спомнят , че не им е "чужда "- Славчо е в центъра , а "дамите " са от двете му страни ,облечени с черни тоалети , доста над коляното , с високи черни ботуши ,черни ръкавици до лактите , дълги черни коси. Триото е с тъмни очила - напомнят участници в садо - мазо ...

 9. 9 Профил на kzj35678888
  kzj35678888
  Рейтинг: 392 Неутрално

  Подкрепям Борисов и ГЕРБ. Тези снимки с фалшивите пари, поставени в чекмеджето за снимка и после прибрани от снимача, се оказаха голям автогол за враговете на Борисов. Само увеличиха подкрепата за ГЕРБ.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3387 Неутрално

  Да поддържаме, че:

  1. Това не е спалнята на Борисов, а възстановка с подобни мебели от ИКЕА.
  2. Борисов е легнал напреко през възглавниците, защото си е у дома и може да си лежи, както си ще.
  3. Снимал го е Радев с дрон, който пилотира от разстояние (т.е. не е вътре в дрона).
  4. Пистолетът е за самозащита, понеже няма доверие на НСО, което е пълно с агенти на Радев.
  5. Пистолетът е гумен и е на внучето на чистачката, което е аранжирала пачките на Черепа в чекмеджето, за да го злепостави.
  6. Радев е пращал на Бойко Борисов леки жени, за да го ощракат, след като го напият. Пачките са на Радев.
  7. Всичко това работи за Бойко Борисов, защото от тия пачки раздава на бедните и им строи магистрали.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. 12 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 632 Весело

  Гербериата: Това е много евтин фотошоп, кой глупак може да повярва?!
  Бойко: Една прекрасна госпожа нащрака снимките
  Гербериата: ...

 13. 13 Профил на Локомотив
  Локомотив
  Рейтинг: 1241 Неутрално

  И коя е жената...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  Чакаме отговора на прокуратурата.
  Ако реши да си го причини.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1313 Неутрално

  [quote#1:"hamiltonf"]И коя е жената, Светлана Георгиева?!

  Жената хърка доволна напряко на спалнята, а снимките ги е правил кметът на Симитли.

 17. 17 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1924 Весело

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Хриса Бобокова е тарашила Боко май.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 18. 18 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 643 Неутрално

  Каквато и простотия да изръси тиквата като оправдание, то прокуратурата е длъжна да провери. Но някой смята ли че сегашната прокуратура има желание да проверява каквото и да е свързано с гореспоменатата тиква? Докато няма прокуратура, няма да имаме и държава!

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1301 Неутрално

  В друга страна при появата на подобни материали "щяла да последва оставка, без да е поискана". Не, в други страни изобщо нямаше да може да се публикуват такива долнопробни компромати за един премиер.
  Което повдига въпросът за свободата на медиите у нас и прословутото им 111 място. 111то, но не поради липса на свобода, а заради прекалена свобода в манипулациите и фалшификациите, какъвто пример е и тази многословна "статия", страдаща от недостатъчност откъм факти и истина.

 21. 21 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2244 Любопитно

  Каква "прекрасна госпожа"⁉️
  Каква "найлонова ръкавица"⁉️

  Ето въпроса:
  Откъде премиерът получава такива пари⁉️

  "Чуждестранен агент"
 22. 22 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3387 Неутрално

  До коментар [#16] от "gianni":

  “Жената хърка доволна напряко на спалнята, а снимките ги е правил кметът на Симитли.”

  Гешев ще изясни всичко, ама първо да защити доктората в Бобовдолския университет.

  Ако междувременно не се получи сигнал за безакцизна ракия в мазето на бай Гатю от с. Шишинци, Кулско.

  Битовата престъпност клати държавата.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 23. 23 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  сега се сещам за друго
  за жената. освен гривната, която
  може да се види и на други снимки,
  снимането с лява ръка означава, че е
  левичарка. кат шерлок холмс съм станал:)

 24. 24 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1968 Весело

  До коментар [#3] от "КМЕТ В СЯНКА":

  КГБ отговаря за живота и, Молбите към тях.

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 25. 25 Профил на dlagnikov
  dlagnikov
  Рейтинг: 831 Неутрално


  Кой снима в спалнята на Борисов
  Тези, които искат да седнат на мястото му, защото не могат да го направят чрез избори вече 10 години.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3387 Неутрално

  До коментар [#19] от "kzj35678888":

  “Парите и златото не са на Борисов. Те са поставени в чекмеджето от снимача, снимани са и после прибрани от снимача...”

  И така - 5 пъти.
  А на камерите - един гол ***.
  По-добре да си беше мълчал.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 28. 28 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2506 Неутрално

  "ГЕРМАНИЯ ПЛАЩА ЗА НАШАТА ПОРОЧНА СИСТЕМА"
  Големият немски вестник WELT с цяла страница за положението в България, за протестите, за корупцията и мафиотското статукво.
  https://www.facebook.com/bivolnews/posts/3536064556445301

 29. 29 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1413 Весело

  Шехерезада може да е троен или четворен агент 😁😁😁 Щом има пачки - няма как да не е тя. 😁😁😁✨

 30. 30 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2506 Неутрално

  "Когато пандемията е прикритие за корупция: как Биволъ докладва за COVID-19 в България" Този репортаж е част от Resilience Reports на Европейския журналистически център /ECJ/ за това как новинарските организации в Европа коригират ежедневните си операции и бизнес стратегии в резултат на кризата с COVID-19.
  https://www.facebook.com/bivolnews/posts/3526732194045204

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3708 Весело

  Типични манипулативни похвати в първосигнален порядък - кой бил снимал бърлогата на един неадекватен тип ! В същото време всячески се избягва отговора на въпроса : а какво следва за цялото ОПГ във властта от тези снимки !!!

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 632 Весело

  До коментар [#12] от "danubian.whale":снимките не са фотошоп. Парите и златото не са на Борисов. Те са поставени в чекмеджето от снимача, снимани са и после прибрани от снимача, все едно Борисов ги е оставил там. Ама кухи кратуни като твоята не мога да го разберат това.
  —цитат от коментар 19 на kzj35678888


  Ама верваш ли си?

  Отначало мантрата си беше, че е евтин фотошоп. После като излезе видеото сменихте плочата на дронове и аранжировки.

  И все пак, да кажем, че наистина си вярваш - не става ясно как някой може да внесе 400-500 хил. евро и няколко кюлчета злато в спалнята на министър-председател и опитен охранител, пазен от НСО, да ги аранжира в личното му чекмедже и да ги наснима без той да разбере?

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 882 Неутрално

  Ръпона е въвлечен в унизителен к-р капан, оплел се е като пате в кълчища, заради страховития си банкянски нагон . Значи Радев му праща някакъв курник за задоволяване на мъжкото му достойнство, НСО пуска въпросния курник, понеже му има вече "досие" и изведнъж се оказва, че това било активно мероприятие на Москва..
  Вместо да намери нещо по така, гербаджийско, например една ПКП, той налита на комунистическите ПП-та.
  В тая цялата пошло-селска история, обаче има нещо много важно, показ е лежащия тулуп, вероятно пиян и задоволен, на фона на пачки и пистолети. Сюжет от чалга филм, в който живее цяла една нация, която му прави ветър на Баце.
  И Баце е щастлив, нал' копа метро и пробива пътища на цялата територия, та за едни чекмеджета и свирки ли ще го мислим.
  Не знам дали християнството се е пръкнало най-паче в БГ, преди Европа, но със сигурност простотията населява държавата в последните 70 години с тенденция да не я напуска.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3388 Неутрално  ТИШИНАТА около СНИМКИТЕ В СПАЛНЯТА

  ражда КРАЯ на БОКОШЕНКО като ПОЛИТИК

 40. 40 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1968 Любопитно

  До коментар [#33] от "samoedin":

  И какво трябва да следва?
  Какво следва когато кажат че сетрати е к.? Да доказваш че нямаш сестра или да отминеш с мълчание?
  А какво последва след снимката на Радан по безбански костюм? А трябваше ли да последва нещо?

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 41. 41 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#27] от "Norman Granz":

  тоя се е филмирал леко.
  значи влиза някой/някоя с чанта
  с пачки, нсо не я проверява/не я записва
  и тая си прави каквото си иска.
  ми знчачи нсо са станали гавази на боко.
  и си го знаят, ама щото държавна тайна
  и си отдъхват всички по веригата.
  ами ако някой конспиратор реши, че това
  са пари за държавен преврат, какво правим.
  както казват подкупните полицаи.
  кво праим сеа.

 42. 42 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 1201 Неутрално

  Няма как да е в отсъствие на Борисов, пищовът нямаше да е там. Да не се изкарва жертва, а да подава оставка!

 43. 43 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3105 Неутрално

  "....какви са тези пачки и кюлчета и на какво основание са придобити."

  Тук е заровено кучето.
  Боко признава, че пачките са истински, а снимките не са фотомонтаж. Откъде знае това?
  Просто е разбрал, че технологията на разпознаване не може да бъде излъгана. И си признава.
  Затова измисля жената-вамп с куфарче с милиони евра, която влиза в спалнята, аранжира и снима. А Радев я изпратил. Една такава теза обаче е фантасмагорична. Но има и такива, които искат да вярват.

 44. 44 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 996 Неутрално

  "Майсторско" признание. Само това е достатъчно да се започне разследване срещу Борисов. "Дневник" питал прокуратурата и няма отговор, пита и ЕК и също няма отговор, въпреки обещанието на прокуратурата, че ще го даде.

 45. 45 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3387 Неутрално

  До коментар [#41] от "mihail_p":

  “... ми знчачи нсо са станали гавази на боко.
  и си го знаят, ама щото държавна тайна
  и си отдъхват всички по веригата...”

  Един офицер от НСО, напуснал системата, каза в интервю, че Бойко сам си е каниж жени, които не са минавали никакви проверки за сигурност, не фигурират в никакви дневници за посетители и са си влизали и излизали като у дома си.

  Преди време описах защо е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО не външно, а КАКВОТО И ДА БИЛИ ЛИЦЕ да проникне в спалнята на премиера в негово отсъствие и без негово знания.

  Свободните съчинения на Гербиджа в стил “испански диспечер” съм изредил (като непълен списък) в първия си коментар по темата.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 46. 46 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#37] от "SSS":

  даже е още по-тъпо.
  явно е **** жената на оня пепи лашев
  или любовница или нещо подобно.
  за това мълчи кат насран.
  чувал съм, че си пада по разни мисирки
  и подобни. толкова е лесен за сготвяне.
  сто процента чко се е вбесил, че са го
  наредили толкова лесно.
  просто се е филмирал толкова много,
  че е забравил къде се намира изобщо.

 47. 47 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  До коментар [#10] от "НеКой":

  Сигурно и спестените от държавата на Божков 700 млн. такси за хазарт са фалшиви новини ..... или ще ми кажеш, че случайно и без да искат 5 години не са виждали, че не плаща милиони всяка година ??!

  Що се правите на улави, всичко е кристално ясно, Борисов е затънал в дебела корупция.

 48. 48 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  До коментар [#19] от "kzj35678888":

  Сигурно и Борисов е "поставен" гол да спи на леглото си, а после е изнесен от същата "прекрасна госпожа" ??!

 49. 49 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2705 Неутрално

  По информации от .... над 150 мадами са вземали интервю от Баце !! Той с охраната си организирал ХАЗАРТ .. Мадамите на КАЛИГУЛА ще бъда ясни ..., след смяна на властта. Българското общество много се безпокои за сигурността на ...и всички журналистки да бъдат огласени , може да са пратени от Путин , Ким чен ун, Идил и тн :)))

 50. 50 Профил на Борис
  Борис
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#19] от "kzj35678888":


  До коментар [#12] от "danubian.whale":снимките не са фотошоп. Парите и златото не са на Борисов. Те са поставени в чекмеджето от снимача, снимани са и после прибрани от снимача, все едно Борисов ги е оставил там. Ама кухи кратуни като твоята не мога да го разберат това.
  —цитат от коментар 19 на kzj35678888


  И как се внася чанта с пачки, златни кюлчета и пистолет през скенерите на НСО ако не се казваш ББ?

 51. 51 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 882 Неутрално

  До коментар [#37] от "SSS":.....просто се е филмирал толкова много, че е забравил къде се намира изобщо.
  —цитат от коментар 46 на mihail_p


  Баце отдавна е Read only, от него нищо не зависи и се е отдал на "сладостите на живота"...
  По - трагичното е, че електоралните единици са запленени от голото му теме, явно силен подсъсзнателен аналог за мачовщина, силна дясна ръка и мъжественост.
  Това, че бръщолеви от сутрин до вечер глупости на никой не му прави впечатление.
  Внимание , вратите се затварят -Следваща спирка - Централен Софийски затвор

 52. 52 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4158 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Небивала атмосфера на компромати.

  И бистришки тигърчета разпускат.
  Отбора.
  Кое откъде натам, според как може:

  https://www.mediapool.bg/tigrite-na-borisov-ot-vitosha-bistritsa-razpuskat-otbora-news312540.html

 53. 53 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1490 Любопитно

  До коментар [#20] от "princess_x":

  Например преди няколко години във Франция изобщо не се публикуваха снимките на тогавашния президент, който тайно от приятелката си се измъкваше, за да посети любобницата си.

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 54. 54 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 837 Неутрално

  И коя е жената...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  Верно ли има още някой, който не е разбрал, че и видеото и снимките са правени от някоя от к.рвите, които сикаджията събира на пиянските си оргии в държавната резиденция? Наистина ли някой вярва, че сикаджията се е проснал гол напречно на леглото след тежък работен ден в МС?

  Впрочем, някой от форума ляга ли си така, когато не е пиян?

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 55. 55 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#45] от "Norman Granz":

  аз се чудя съвсем аналитично,
  как жена като цветелина бориславова
  се е хванала с тоя тъпак. явно го е напуснала,
  след като го е хванала на калъп.

 56. 56 Профил на Суджук Герберите
  Суджук Герберите
  Рейтинг: 827 Неутрално

  Боко, обяви я тая жена щом е така, пък нека тя да се защити ако лъжеш. Ама явно не ти изнася никак, което е странно щото никой няма да те съди ако чукаш. Ние те съдим за ръководенето на най-голямото ОПГ в държавата след падането на комунизма, не за това че пиеш и чукаш.

  ... с двеста...
 57. 57 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3387 Неутрално

  До коментар [#46] от "mihail_p":

  “толкова е лесен за сготвяне.”

  Като всеки глупав и самонадеян човек, опиянен от властта.

  Пищовът и пачките са допълвали образа му на мачо и играч пред “дамите” - също като пиянското му ломотене как щял да “размаже физиономията” на чуждестранен инвеститор, задето не му се д отчел.

  Горкият - не си е давал сметка, че през цялото време го снимат и записват.

  Глупак.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 58. 58 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1794 Неутрално

  И коя е жената, Светлана Георгиева?! Все пак сте редактор в отдел "Анализи"...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  Цяла статия за нищо, по скоро да претопли клюките които пусна Боко.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 59. 59 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1942 Неутрално

  Много думи, малко съдържание.. Накрая само да не излезе, че Слънцето е направило само тези снимки и ни плакне месеци наред.

 60. 60 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 574 Неутрално

  До коментар [#38] от "kzj35678888":

  Помолих Ви да се погледнете в огледалото. Доказано е, че читателите на ПИК започват да приличат на собственика й.

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2413 Неутрално

  То пък една спалня. . .

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 63. 63 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2776 Неутрално

  Тези пари и кюлчета са интересни. Прекрасната госпожа не е важна , може да бъде всяка.

  SHADOWS of SOFIA
 64. 64 Профил на Ramon Asvalda
  Ramon Asvalda
  Рейтинг: 691 Весело

  Това са пари за бягство, съдейки по пистолету.. Никога не знаеш кога ще ти се наложи да бягаш :))

  Мога да спекулирам, че щом има такъв навик, значи не е живял чист живот :)) Но то се подразбира :))

  Човек с чиста съвест не държи пари за бягство и пистолет до главата си :))

 65. 65 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Китайският дрон на Радев се превъплътил в прекрасна госпожа, която го снимала на спалнята разголен, докато той отсъствал от Бояна... Всичко е пределно ясно, няма какво да се коментира - човекът е за спешно лечение от специалистите на Четвърти километър.

 66. 66 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2776 Неутрално

  До коментар [#38] от "kzj35678888":Помолих Ви да се погледнете в огледалото. Доказано е, че читателите на ПИК започват да приличат на собственика й.
  —цитат от коментар 60 на wkk57607068


  Може и на Шехерезада да прилича.

  SHADOWS of SOFIA
 67. 67 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2413 Неутрално

  До коментар [#19] от "kzj35678888":И как се внася чанта с пачки, златни кюлчета и пистолет през скенерите на НСО ако не се казваш ББ?
  —цитат от коментар 50 на Борис


  Ми той човеко казà: Има един определен кръг от лица. . . само не казва колко многоброен е кръгът.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 68. 68 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4158 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Има верващи искащи да верват.
  Има и гяури: не щат и не щат.

  Изрови кучето и връчи на съдебен експерт, за експертиза.

  Теоретични имитации заобикалящи миризня
  не са достоен заместител

  До коментар [#43] от "Judjuk":

  "....какви са тези пачки и кюлчета и на какво основание са придобити."

  Тук е заровено кучето.

  Боко признава, че пачките са истински, а снимките не са фотомонтаж.
  Откъде знае това?
  Просто е разбрал, че технологията на разпознаване не може да бъде излъгана.
  И си признава.

  Затова измисля жената-вамп с куфарче с милиони евра, която влиза в спалнята, аранжира и снима. А Радев я изпратил. Една такава теза обаче е фантасмагорична.

  Но има и такива, които искат да вярват.

 69. 69 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3387 Неутрално

  До коментар [#64] от "Ramon Asvalda":

  “Това са пари за бягство, съдейки по пистолету.. Никога не знаеш кога ще ти се наложи да бягаш :))”

  Това беше първият ми коментар, още като видях снимките.

  Половин-един милион евро в брой и Глок - типична спалня на колумбийски наркобарон, глава на Якудзаили шеф на мексикански картел, който няма доверие и на брат си, и на децата си.

  Човек като Ел Чапо или Пабло Ескобар.

  Той си призна, че патлакът е негов и винаги спял с патлак до главата, понеже нямал вяра на НСО.

  За каква пробита, продънена държава говорим?!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 70. 70 Профил на Stalwart
  Stalwart
  Рейтинг: 1495 Весело

  До коментар [#10] от "НеКой":

  "Много много ниска топка, ако си мислите, че са такива способи ще дойдете на власт, жестоко се лъжете"

  А тя идеята не им е да идват на власт реално а да я дадат без избори на собствениците си които вече е напълно ясно кои са.

  Умнокрасивците през цялото време са били най-ценният кремълски асет именно с лъже прозападната си антикомунистическа дясност а това че от едно време собствениците им ги хвърлиха без маски и грим в домогванията си показва че България е на прав път, дано удържи тия вече крайно отчаяни опити за преврат

  Facing Worlds
 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#12] от "danubian.whale":
  Именно, подръжниците на Борисов, изкарват Борисов лъжец, че снимките не са фалшификат, а снимани от прекрасна госпожа.
  Вярно, неудобно се получава, някак си. 😁😁

 73. 73 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 1103 Весело

  До коментар [#50] от "Борис":И как се внася чанта с пачки, златни кюлчета и пистолет през скенерите на НСО ако не се казваш ББ?".
  ************************************************* Предполагам, че си ги е внесъл и държал в чекмеджето за да може всеки ден чистачката да почиства златните кюлчета и да брой банкнотите от по 500 евро😂

 74. 74 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3387 Неутрално

  До коментар [#72] от "Котаракът на Шрьодингер":

  “Именно, подръжниците на Борисов, изкарват Борисов лъжец, че снимките не са фалшификат, а снимани от прекрасна госпожа.”

  Те няма как да са по-умни от фюрера.

  Затова се оплетоха като руските “опълченци” с испанския диспечер.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  До коментар [#71] от "tacheaux":

  А ти, гербераст, знаеш ли колко курви е вкарал там лично Бойко, с предтекст пред НСО, че са "журналистки" и да не бъдат официално записвани ??!

  Почти сигурно точно някоя от тези "журналистки " е била с двойна цел.

 77. 77 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3708 Неутрално

  До коментар [#69] от "Norman Granz":

  "....Човек като Ел Чапо или Пабло Ескобар..."


  Всеки знае как е завършил Пабло Ескобар ! Накрая е горил долари, за да може да се стопли, преследван от всички, изоставен от всички, та тоя един милион едва ли ще му помогне да се спаси веднъж започне ли се с истинско наказателно преследване срещу обръчите на властта и корупцията, която цари у нас.....

 78. 78 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#70] от "Devils Slide":

  абе я оди да спиш, че нещо
  почна да ти прескача плочата.

 79. 79 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3699 Любопитно

  Явно обектът е останал доволен от посещението (?) за да коменира така резила си.....

 80. 80 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1451 Неутрално

  До коментар [#35] от "danubian.whale":

  Ако всички са на руска служба

 81. 81 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2413 Неутрално

  То пък една спалня. . .
  —цитат от коментар 62 на Един вампир броди из Европа


  И Той сам като куче в нея. . .

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 82. 82 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#19] от "kzj35678888":т

  Тоест, някой е преместил част от парите на Борисов от сейфа в коридора, в чекмеджето в спалнята и е снимал?? Има такава вероятност, но това пак не обяснява произхода на парите и златото. Някой да вкара едно чекмедже злато и пачки в резиденцията е невероятно. А защо Борисов би приел прекрасна госпожа от врага си Радев, остава загадка, обгърната в мистерия, при положение, че Бойко ви е Царят на магистралите и всички магистрални труженички може да са негови.

 83. 83 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1451 Неутрално

  До коментар [#50] от "Борис":

  Човекът е толкова близък до Радев че изобщо не е имал проблем да ходи из резиденцията

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 85. 85 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 281 Неутрално

  И коя е жената, Светлана Георгиева?! Все пак сте редактор в отдел "Анализи"...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  За какви жени става въпрос.

  Значи много отдавна май имаше някаква подписка от някаква групичка към някаква европейска институция , срещу Борисов че бил не мога да си спомня точно думата със значение престъпник . Беше с някаква молба да му се разследва криминалното минало .
  Европейската институция им отговори че това не им е работа .

  За днешно време .
  Аз не съм следила нещата , ама кога се появиха снимките?
  Преди да изгонят последните дипломати или след това?
  Аз мисля че е преди да се огласи изгонването .
  Явно има къртица и са разбрали че ще ги изгонят. И за това му извъртяха тоя номер за отмъщение . .
  Нещата са сериозни защото нищо не се каза за българските граждани , които са им съдействали .Явно Борисов или който там отговаря за нац. сигурност е Зготвил дипломатите .
  1. За да докажат че Борисов е ненадежден да му се доверяват тайни от партньорски служби , щом може да допусне такова нещо да му снимат спалнята . .
  2. Предполагам че са се опитали да стигнат и да се подмажат на мириканката . Щото много се радваха че мириканката каза че подкрепя протеста .
  Показаха и колата на мириканката как е била на гости на Борисов . Някъде прочетох че и той е ходил на гости , но може и да греша. . Явно е била информирана от Борисов за какво става на въпрос.
  А мириканката си взе Президентчето ни за менекен на някакъв военен парад.
  Като видяха че от тая трънка няма да изскочи заек сега се обръщат към европейските медии.

  Надяват се посланниците да напишат докладите си до страните си от рода на това , "куче е ама наше куче" , та да го разнасят като знаме по вестниците . .
  Абе цялата история е "женска работа" Знаят че съпругът изневерява ама си губят времето да го следят на всяка крачка безуспешно.

  Баце си житка с жипката и хич не го еня.
  А тия сутрин следят , вечер го следят . , през деня на всяка крачка .
  Нещата обаче са сериозни защото за НСО отговаря Президентът ни .
  А той знае ли какво вършат подчинените му ? А вършат ли си работата?

  А сега кой охранява Министър председателя . Пак ли НСО??

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на Jezmy Halibram
  Jezmy Halibram
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Председателката на Парламента Караянчева
  :) :) :)

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4158 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Труженичка на пилон.
  #Коя мисирка е снимала компромат срещу сладко спинкащ
  в кьор китюк опиянение гол пуяк.

  Име?

  До коментар [#5] от "kzj35678888":
  Каза ви се кой снима.

  Борисов ви каза, ама вие пак не сте разбрали.
  Журналя, не журналисти.

 91. 91 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2250 Неутрално

  До коментар [#5] от "kzj35678888":

  Кой снима баце, може ли име?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 709 Неутрално

  Не крия че съм имал голяма надежда за Герб в Борисов 1,вярвах в промяната но много бързо се разочарова още в края на 1. След това почнаха много лоши времена с Б2 и с Б3. Вече няма значение дали и кой го е снимал и колко точно са биле парите. На всички е ясно че имат абсурдно много пари в офшорни зони. Въпроса е че обществото трябва да си извоюва държавата обратно. И Радев да е бил за мен е ок. Всички са за смет

 94. 94 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2025 Неутрално

  И коя е жената, Светлана Георгиева?! Все пак сте редактор в отдел "Анализи"...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  Светлана Георгиева , както вярно си посочил е радактор, а не детектив. На този въпрос трябва да отговорят НСО и най-вече прокуратурата на любимия ти каскет. И тя трябва да е най-малкото разпитана. На бас, че Гешев знае коя е?

 95. 95 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2025 Неутрално

  До коментар [#5] от "kzj35678888":Кой снима баце, може ли име?
  —цитат от коментар 91 на Чарли Мишкин


  На този въпрос трябва да отговори Иван Стоименов Гешев, гл. прокурор на републиката.

 96. 96 Профил на gdd26676132
  gdd26676132
  Рейтинг: 8 Неутрално

  охраната ПОДЧИНЕНА НА РАДЕВ
  —цитат от коментар 36 на nxl27679751


  Радев, за разлика от Борисов, няма никакъв оперативен кортрол. Борисов дори сам си подбира хората.

 97. 97 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 709 Неутрално

  Нито ББ нито който и да е от Герб+коалиции няма да бъде ни разследван ни най малко осъден, докато има евро съюз. Те са плод на зелките.

 98. 98 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 965 Весело

  Президентът, мръсникът му с мръсник, освен че му праща дрон да Го снима, му праща и курви. Сутеньор нещо го раздава. Или му праща курви, а после и дрон, да го снима с курвите. Ужасно подло поведение, бих казал. И Го "сготвИли", нашичкият, барабар с пачките и кюлчетата в чекмеджето!
  В каква държава живеем?! Министър-председателят ни работи като шофьор на "жипка" и ни разказва, кръстейки се по комунистически, че президентът ни работи като сутеньор. Ужас!!!

 99. 99 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4640 Любопитно

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Не е ли по-редно следствието, водено от твоя идол Каксет Гешев да установи кой е направил видеозаписа и снимките, а не една журналистка? Зная, че няма да ми отговориш!

 100. 100 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2008 Гневно

  За пореден път проституиращите медии се опитват да префокусират вниманието от истинския проблем, а той е: истина ли е онова, което се вижда на снимките!
  И вместо това са готови да опищят света с питания за авторството на въпросните фотоси....Класическо активно мероприятие!

  Мараба, С-ДС доносници!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK