"Мата Хари", или кога Борисов казва истината за чекмеджето

Когато опрат до обяснения за пачки, в ГЕРБ много обичат любовните оправдания.

Когато опрат до обяснения за пачки, в ГЕРБ много обичат любовните оправдания.Бойко Борисов - жертва на любовта. "Шерше ла фам". Западна Европа осъмна в неделя с романтичната история на българския премиер.


Досега той беше известен в цивилизования свят като Генерала, Топ полицая, Ловеца на наркотици, Разбивача на печатници за фалшиви пари, Най-верния приятел на Германия, Спасителя на Европа от бежанците, Авера на Ердоган, Брудер Бойко. Цялата тази героика се спихна в последното му интервю за един от най-сериозните вестници в Германия - "Франкфуртер алгемайне цайтунг" (FAZ).


Интервюиращият журналист подчертава, че никога не би си позволил да се занимава с личния живот на един политик, ако не бяха пачките по 500 евро и кюлчетата злато, гарнирани с пистолет, в нощното му шкафче в държавната резиденция. Те станаха обществено достояние, след като до медиите през юни и юли анонимно бяха изпратени аудиозаписи, снимки и видеоклип. От които нищо не последва.
Тази мафиотска картинка, която в България беше заметена под килима от прокуратурата


и от политическата класа, взе, че стигна до международния терен. И там, пред очите на онемялата публика, Борисов сглоби зрелищен сюжет, който надмина всичките му досегашни интерпретации по темата.


Обясненията му по скандалните снимки започнаха доста по-скромно. През юни той призна автентичността на само на един от кадрите - на който се вижда как спи. Всичко останало беше наречено "манипулации" по "учебника на КГБ", който Борисов неведнъж е претендирал да познава отлично. През юни обаче обстоятелствата бяха други. Тогава недоволството набъбваше, краят на мандата беше още далеч. Затова тогава премиерът строи цялото ядро на партията си зад гърба си - толкова несигурен беше в "харизмата си". И докато те стояха като виновни ученици, той започна да се оправдава като жертва на компромат.


Тогава обаче още не смееше да се разгръща по темата и скромно премълчаваше кой би могъл да стои зад предполагаемите манипулации. Все пак


обяви, че подозира някого от приближените си към миналата година


Всички, разбира се, си помислиха за низвергнатия Цветан Цветанов и журналистите директно попитаха за него ли става дума. Борисов не отговори еднозначно. Най-общо обясни, че спалнята му е на същия етаж, на който има и зала за срещи, и докато убеждаваше зрителите, че става дума за компромат, подхвърли, че в резиденцията му преди време се е събирала изпълнителна комисия на ГЕРБ - възможно било някой да е режисирал кадрите. Така публиката остана с впечатление, че някой по време на партийната сбирка може да е прескочил от едното помещение в другото.


Настойчивите въпроси на журналистка обаче пообъркаха Борисов. В един момент той обяви снимките за монтаж и дори направи изказване, че липсвало само "малко момче в спалнята". Подобно противоречие се яви и за пистолета му. Той хем отрече да спи с оръжие до главата, хем призна за истинска снимката, на която се вижда, че спи. На нея обаче до главата му на нощното шкафче има пистолет. На въпрос как хем снимката е автентична, хем той не спи с оръжие, Борисов се затрудни да отговори и смени темата.


Любопитно е, че на същата паметна пресконференция президентът Румен Радев не беше на прицел. За него стана дума само, че си играел с дрон и го пускал да лети из резиденцията. "Радев ме следи с дрон", каза със смях Борисов и всичко прозвуча като шега.


Сюжетът обаче се разви. В края на септември фокусът падна изцяло върху президента. Преди това ИТ специалисти разкриха, че във видеото за части от секундата се вижда женски силует - с черна рокля, с дълга коса. Тогава Борисов разказа друга история: снимките от спалнята били направени от


"една прекрасна госпожа", изпратена от хора от близкото обкръжение на президента,


за да "нащрака всичките тези работи" в отсъствие на министър-председателя. И макар кадрите да са истински, заснетите пачки от банкноти по 500 евро и златни кюлчета били манипулация, защото нямало логика да не са в касата, която се намира до вратата на спалнята.


Така бившите от ГЕРБ бяха оневинени, а обвиненията паднаха върху най-близкото обкръжение на Румен Радев, каквото и да значи това. "Аз съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично."


Тактиката му сработи. Докато всички се чудеха кое е това близко обкръжение, придворна на Борисов медия услужливо подхвърли името на жената на единия от братята Бобокови, които тъкмо бяха паднали на мушката на главния прокурор Иван Гешев и той триумфално обикаляше страната, за да изравя заровени отпадъци, и уж случайно попадаше на етикетчета "Монбат" сред тях. Никой нищо не отрече, нито стана известно да текат разпити или други следствени действия.


Сюжетът доби нови измерения с интервюто пред FAZ. Какво ново добави Борисов? Че има богат любовен живот, както и че НСО драстично е нарушило правилата за сигурността на премиера.


"Никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала


и контролирала чантата й", казва Борисов.


Интересно дали НСО ще потвърди думите му. Много е важно и главният прокурор да излезе от нелегалност и да даде информация издирени ли бяха въпросните дами и бяха ли разпитани. Защото с изказването си Борисов повдигна съмнения за един куп жени. И докато се тревожим за сигурността на премиера, да не забравяме и тяхната.


Интервюто трябва да е било много изнервящо, та се е наложило премиерът да разиграва случката театрално.


На въпрос "Значи казвате, че жена, с която сте имал връзка, е вкарала това в къщата Ви?" следва отговор: "(Борисов се изправя, взима дамската чанта на седящата до него шефка на кабинета му). Погледнете тази дамска чанта: Вътре има достатъчно място, за да съберете малки кюлчета злато и пачки пари. И тогава ми се обажда дамата и казва: "Идваш ли? Чакам те". Аз й казвам: "Изчакай, все още съм на интервю, идвам след 15 минути". Охраната има указания да я допусне в къщата ми и сега тя знае, че има 15 минути, през които е необезпокоявана там. След това слага парите и златото в шкафчето ми, излиза и започва да снима с мобилния си телефон и отново идва в спалнята ми. Като Мата Хари."


Ключовото в този етюд е, че


Борисов изобщо не отрича автентичността на снимките


Той единствено търси начин да ни убеди, че става дума за реквизит. Въпросът е, че снимките не са от един и същ ден - доказват го както метаданните им, така и различните чаршафи и различните номера на банкнотите.


Разказът му може да има буквален прочит - че Борисов се съмнява, че по време на конкретно свое интервю е бил измамен от конкретна своя гостенка, която е снимала на спокойствие в спалнята му пачки и кюлчета злато, които е внесла в чантата си. Тогава обаче фактите не се връзват. Защото дори твърдението му да е вярно, пак обяснението не се връзва с останалите снимки, които са от други дати, както и с видеозаписа.


Освен ако Борисов не подозира, че обектът на любовта му през 2017 г. е влизала многократно с пълна чанта с пачки и кюлчета и всеки път е успявала да го издебне, когато е "на интервю". Още по-интересно в една такава версия е как току-що започналият мандата си президент е успял да вкара скоростно своя агентка в спалнята на премиера. Тук, разбира се, се усеща силното влияние на шпионски филми за агент 007 и Емил Боев - там сюжетите са съшити точно така с бели конци.


Знаково е обаче сравнението именно с Мата Хари - с оглед биографията на героинята, нейната професия и агентурна дейност. И независимо че теренът на морала е винаги страшно хлъзгав, трудно е да се сетим за политици, които доброволно са си признавали, че си общуват с платени агентки, пък били те и много красиви.


Прави впечатление, че когато опрат до обяснения за пачки, в ГЕРБ много обичат любовните оправдания. Точно до такъв сюжет прибягна и близката сътрудничка на премиера Севделина Арнаудова - тя се обяви за Шехерезада, когато беше притисната от Васил Божков с въпроса какво е търсила всеки месец в офиса му. Тя веднага излезе с романтична версия - "Али Баба" Божков я пожелал, а тя го отблъснала (и така всеки месец). Прокуратурата замете и това под килима. Борисов обаче охотно подкрепи тази история, защото хитро съобрази, че личните отношения могат да послужат за чудесен параван. А и защото българският народ се трогва, щом стане дума за любов.


В желанието си да се оправдае пред FAZ


Борисов разказва историята още веднъж и отново прави вариация:


"Една красива жена може много лесно да преодолее защитата ми. Така враговете ми вкараха златото и пачките пари в къщата ми. Снимаха ме, докато спя, и в други моменти направиха снимки на нощното ми шкафче с пари и злато в него. И след това има един видеозапис, който разкрива извършителите. Можете да видите как някой минава през къщата ми. Показана е банята, гардеробното помещение и накрая спалнята ми. Там има няколко шкафа, но човекът, който е правил видеото, целенасочено отива към нощното шкафче и отваря едно чекмедже, в което се виждат пари и златни кюлчета."


Разликите са видими - едната красива госпожа вече е в множествено число. Появяват се и "извършители". Версията вече е за множество прониквания в спалнята му. Основният аргумент на Борисов, че всичко е нагласено, е, че на видеозаписа камерата директно се насочва към нощното му шкафче, вместо, да речем, към скрина. Но и тук може да бъде оборен - ако в чекмеджето редовно се пъхат пачки с пари и злато и това е известно на снимащата, няма причина тя да не се насочи директно натам.


Кулминацията е в отговора на въпроса "Посрещате ли още жени с непроверени дамски чанти?":


"Сега дори не искам да виждам жени. Виждате ли, аз съм успешен политик, но личният ми живот е провал. Работя по 20 часа на ден, цялото ми време е посветено на работата, докато враговете ми се опитват да ми пришият скандали. Какво ли не е имало. Твърдят, че притежавам къща в Барселона, имот в Лос Анджелис или гръцки остров, където дори уж трябва да съм убил манекенка. Когато хората погледнат отблизо, никога не остава нищо от тези обвинения. В допълнение трябва да знаете, че в България отдавна съществува черен пазар за компромати."


Отговор като по "учебник на КГБ"


Разбира се, въпросите, които това интервю поражда, са много и те трябваше отдавна да са зададени на Борисов и на охраната му от прокурор. Въпросните посетителки на премиера също отдавна трябваше да са поканени на разпит и казусът да се е поизяснил.


Има и още въпроси, на които премиерът не е отговорил. Например, ако си свикнал да си пълниш чекмеджето с пачки и злато, защо ти е да ползваш сейфа, нали и бездруго обитаваш най-охраняваната спалня в държавата?


Ако НСО е нарушило протокола за охрана, как се е случило това и кой ще понесе отговорността?


Ако има заговор срещу премиера и пробив на сигурността му, колко месеца й трябват на прокуратурата, за да разкрие престъплението?


Проверена ли е версията, че красивата дама е носила пари на премиера? Чии са те? За какво? Направен ли е оглед на премиерската спалня?


Ако всичко това е свършено, има две възможности - красивата дама да е оневинена или да е обвинена. Кое от двете?


Така че Борисов да подкарва джипа си направо към спецпрокуратурата. Там има да им разказва с дни за приключенията си с Шехерезада и с Мата Хари.


Още за интервюто - тук.
Кой снима в спалнята на Борисов - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (151)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  ДА КАЖЕ ИМЕТО НА КОМПАНЬОНКАТА , КОЯТО СИ Е НАЕЛ БАЦЕ!

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2758 Любопитно

  КГБ, дрън,дрън! Ако беше КГБ Геша щеше за е разкрил руската агентура, защото едва ли жените посещавали Баце са ивънземни и не могат да се разследват за кого работят или пък сайтовете където се появиха снимките! Там е работата че зад всички стоят Доган, Пеевски и Турция ама Баце не смее да ги посочи!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 4. 4 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Туй е работа само на Ива Николова.

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 5. 5 Профил на kpenkov
  kpenkov
  Рейтинг: 562 Весело

  "Най-верния приятел на Германия" - кажи ми, кои са ти приятелите, за да....

 6. 6 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 925 Любопитно

  Тая Мата Хари трябва да е хептен изперкала щом се е хванала с Барба Ганьов!
  (Освен ако не е на повикване за час!)

 7. 7 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Неутрално

  " Подобно противоречие се яви и за пистолета му. Той хем отрече да спи с оръжие до главата, хем призна за истинска снимката, на която се вижда, че спи. На нея обаче до главата му, на нощното шкафче, има пистолет. На въпрос как хем снимката е автентична, хем той не спи с оръжие, Борисов се затрудни да отговори и смени темата."

  Всички сме виждали как се държи циганка - джебчийка като я хванат да бърка и вади от чантата ни портфейла с парите ни ! Е, в нея има повече чест и достойнство, отколкото в един подобен тип !!!

 8. 8 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5818 Весело

  "И там, пред очите на онемялата публика, Борисов сглоби зрелищен сюжет, който надмина всичките му досегашни интерпретации по темата."
  Доколкото знам, тази версия Боце не я разправя за първи път, така че това бомбастично изречение остава да блести единствено с лъскавите си метафори.
  Боце определено спи с пистолет на шкафчето, в чекмеджето са парите и златото му, а в сейфа до вратата е скрил ракия, сланина и люти чушки, за да не разберат докторите...
  Боце определено е прост и глуповат, но нивото на атаките срещу него не е на кой знае колко по високо морално ниво, само вербалната му обвивка е по-извисена, като стил.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 9. 9 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 925 Весело

  До коментар [#7] от "samoedin":


  " Подобно противоречие се яви и за пистолета му. Той хем отрече да спи с оръжие до главата, хем призна за истинска снимката
  —цитат от коментар 7 на samoedin


  Ама това е пистолет - запалка!

 10. 10 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  Още първия ден след появата на снимките аз написах, че Бойко Борисов прекрасно знае коя го е снимала по гол задник в леглото му, т.е. снимките са автентични и всякакви опити да се отрича автентичността им само засилват усещането за гнилоч и поквара.

  Сега той потвърди думите ми по най-нелепия възможин начин: Да, аз съм на снимката, за това е моето чекмедже, но РАДЕВ Я ПРАТИ!!!

  Хехе.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 11. 11 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1476 Весело

  Туй е работа само на Ива Николова.
  —цитат от коментар 4 на Тиква загубена


  Фекалкаджиката?
  Ей да ме не триете това е отправен въпрос от нея към НОЩ

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 12. 12 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Неутрално

  " Ако НСО е нарушило протокола за охрана, как се е случило това и кой ще понесе отговорността?


  Ако има заговор срещу премиера и пробив на сигурността му, колко месеца й трябват на прокуратурата, за да разкрие престъплението?


  Проверена ли е версията, че красивата дама е носила пари на премиера? Чии са те? За какво? Направен ли е оглед на премиерската спалня?"

  Малко остана до края на цялата тая агония, но образа на гангстера, спящ с патлак и шкаФа с евра ще си остане за винаги в нашата политика или поне за много дълго ! Последиците от престъпното му управление - също !

 13. 13 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Бойко е доказан лъжец

 14. 14 Профил на helemong
  helemong
  Рейтинг: 252 Неутрално

  Оплетен в лъжите си един много объркан и болен човек.

 15. 15 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  До коментар [#12] от "samoedin":

  "Ако има заговор срещу премиера и пробив на сигурността му, колко месеца й трябват на прокуратурата, за да разкрие престъплението?"

  Чакай първо да прекършат гръбнака на битовата престъпност - има още катерушки за жандармерийска обсада, още селски казани за "профилактиране" и малолетни циганета за гонене из сокаците...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 16. 16 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  Защо е трябвало да води компаньонки в резиденцията си. Да е внимавал. Все пак е министър-Председател.- не е лукова глава.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 17. 17 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1103 Неутрално

  Нещастният журналист сигурно е взимал интервю с увиснала мандибула. Едва ли му се е случвало да разговаря с толкова прост и първичен чобанин, който обаче е премиер и се къдри на форуми в Европа.

 18. 18 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4259 Весело

  Е сега само остана някой да вземе интервю от въпросната дама и ще настане голямо веселие 😂😂😂

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 19. 19 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Неутрално

  До коментар [#9] от "Tzar Vova Josei-ki":

  " Ама това е пистолет - запалка!"

  Верно, че е запалка ! Държавата е в пламъците на един престъпен фарс ! Всички очакват развръзка в лицето на прокуратура, МВР, разследващи, а вместо това те се явяват като бензин в огъня и правят пожара да се превърне в нещо, застрашаващо националната ни сигурност ! Пожарникарят в случая пък е самия гангстер ......Изобщо един достоен герберски завършек на повече от 10 години мафиотска ( пародия на ) държава.....

 20. 20 Профил на Косьо
  Косьо
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Срам ме е да чета премиерските оправдания. И НСО е вкарана в капан или са виновни или трябва да го разобличат.

 21. 21 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 2329 Неутрално

  Баси остави истински ли са или не снимките ама ..сметай в кой век живее премиера, щом къта пари и злато в буркани. Хората въртят сметки в Швейцария, офшорни компании а наш Бойко ... евраци в нощното шкафче. Остава да извади и мускалите от пояса.

 22. 22
  bobhunter
  Рейтинг: 869 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 23. 23 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1581 Неутрално

  Срам, срам! Този нещастник излага България, както само бай Тошо ни е излагал!

 24. 24 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 865 Весело

  Имаше и шише с уиски.А баце не близвал ама като му гледам физиономията бая попийва....

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 25. 25 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Неутрално

  До коментар [#16] от "kvasimodo":

  " Защо е трябвало да води компаньонки в резиденцията си. Да е внимавал. Все пак е министър-Председател.- не е лукова глава."

  Посочи ми един въпрос, който да има някакъв що - годе смислен отговор в цялото това престъпно блато с властта, че да му коментираме на тоя компаньонките .....Отделно несвързаните му брътвежи за такива са толкова театрални и смехотворни, че все повече анализатори смятат, че всичко това е просто димка за отклоняване на вниманието от най - важното: шкаФа с половин милион ......

 26. 26 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  .Изобщо един достоен герберски завършек
  —цитат от коментар 19 на samoedin


  Дали е завършек , или ще следва продължение,предстои да разберем.Засега сме свидетели на безславния завършек на метежа на фигуранта и руската пета колона.Що касае шкафчето ,българите се оказаха достатъчно трезвомислещи,не повярваха на тази бутафория .

 27. 27 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 792 Неутрално

  Резилът за България с този премиер е огромен. За НСО-то - също. С Гешев прокурор, който не разследва за да не си го причинява резилът е също толкова голям. Какво повече трябва да стане?

 28. 28 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#2] от "dolna4erti4ka":

  За дуловската ли хортуваш?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 29. 29 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  До коментар [#16] от "kvasimodo":

  "+Защо е трябвало да води компаньонки в резиденцията си."

  Защото си е въобразил, че над него е само Господ и всичко му е позволено.

  За 11 години начело на изпълнителната власт този човек превърна цяла България в СИК.

  Докато в един момент дойде келнерът и представи сметката.

  Дължим огромна благодарност на Христо Иванов, че пръв хвърли камък в застоялото блато на СИК-аджийското безвремие, а това интервю (и последвалият убийствен материал във Файнаншъл Таймс) са просто поредните вълнички около цамбурването на камъка.

  Царят е гол (напреко на възглавниците).

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 30. 30 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#9] от "Tzar Vova Josei-ki":

  Или секс играчка.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 31. 31 Профил на nhh18551388
  nhh18551388
  Рейтинг: 1065 Весело

  ДА КАЖЕ ИМЕТО НА КОМПАНЬОНКАТА , КОЯТО СИ Е НАЕЛ БАЦЕ!
  —цитат от коментар 1 на Тиква загубена


  Е нали каза Баце, подпалил е с 200 задните части на Милионершата.

 32. 32 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2254 Неутрално  Тази Мата Космата може сега да отпише приятелството си с Баце.
  Той няма новече да я погледне.
  Никогъш.

 33. 33 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3954 Весело

  До коментар [#6] от "Tzar Vova Josei-ki":

  Тая "Мата Хари" още ли не е разбрахте коя е?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 34. 34 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  До коментар [#29] от "Norman Granz":

  Като каза Христо Иванов ,абе къде се изгуби този човек?Преди ,всеки ден беше на ФБ и искаше нечия оставка,а вечер раздаваше постове на Орлов мост.Скоро не се е появявал , да не е тръгнал по села и паланки да буни народа и да създава комитети.

 35. 35 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#34] от "uvtest":

  Ти кажи за Матето Хари на вожда ти.
  Коя така го врътна и тури на пнгара?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 36. 36 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 548 Неутрално

  Сеа, изобщо не съм фен на екс сикаджията, но пък и историята с това чекмедже ми куца логически. Все пак е бивша мутра и полицай, и да рискува толкова елементарно и крещящо компрометиращо/пачки и кюлчета?!/, не ми се връзва хич.

 37. 37 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  До коментар [#23] от "spiegel":

  "Този нещастник излага България, както само бай Тошо ни е излагал!"

  За България срам, ама за гербиджа гордост.

  Това е нивото на политическите ни опоненти.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 38. 38 Профил на скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  Тя едва ли е вече между живите.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  Толкова примитивнивизъм ......, неможе толкова глупави хора да управляват тази страна...

 41. 41 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  Сеа, изобщо не съм фен на екс сикаджията, но пък и историята с това чекмедже ми куца логически. Все пак е бивша мутра и полицай, и да рискува толкова елементарно и крещящо компрометиращо/пачки и кюлчета?!/, не ми се връзва хич.
  —цитат от коментар 36 на Ruse_Island


  Нещо повече ,държи ги не в собствения си дом ,а в апартамента си в резиденцията ,в който може да влезе всеки :Охраната от НСО,камериерки,поддръжка,друг обслужващ персонал....

 42. 42 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2718 Неутрално

  До коментар [#27] от "ck":

  Резилът и излагацията са пълни. Но това, по никакъв начин не тревожи нито управляващите, нито мат`ряла. Просто излагацията и резила вече са норма и ежедневие.

  Бивш tww09306483.
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2215 Неутрално

  От ударът на Христо Иванов в Росен, през чекмеджето с пачки и кюлчета злато, през къщата в Барселона, стигнахме логично до НАЙ-ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ В СВЕТА!

  Борисов е опасен за България, не само заради корупцията и бедността!
  Борисов носи смърт на българите!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 45. 45 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Нещастният журналист сигурно е взимал интервю с увиснала мандибула. Едва ли му се е случвало да разговаря с толкова прост и първичен чобанин, който обаче е премиер и се къдри на форуми в Европа.
  —цитат от коментар 17 на diegos


  Нещо подобно ми мина през ума докато четях това интервю - как аджеба се е чувствал журналистът, когато е интервюирал този тлъст и дебел примат, приличащ повече на редови бандит, отколкото премиер на страна от ЕС.

 46. 46 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2718 Неутрално

  До коментар [#41] от "uvtest":

  Аха, да бе...! В правителствените резиденции може да влезе всеки и да се разходи, а камериерките и гардовете от НСО ги събират по кръстовищата и ги назначават, нали?
  И изобщо, защо се излагаш с такива глупости?

  Бивш tww09306483.
 47. 47 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1761 Неутрално

  "Мата Хари" или кога Борисов казва истината за чекмеджето.
  А чекмеджето ?

  SHADOWS of SOFIA
 48. 48 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#41] от "uvtest":

  Имаш ли представа за контрола на тази територия???
  Смешен си драги.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 49. 49 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1032 Весело

  Мата Хари, Али Престъпника.... Бандата на кратунковците!🦧

  Имало едно време ссср...
 50. 50 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Кво излезе сега? На Баце му е слаб ангелът. Жена , а? Явно и той не може да купи на всички шантонерки, дето е ползвал, къщи в Барселона? Фактически, това е признание за последното. Герберастията , оше ли ще отричате?

 51. 51 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  " Подобно противоречие се яви и за пистолета му. Той хем отрече да спи с оръжие до главата, хем призна за истинска снимката, на която се вижда, че спи. На нея обаче до главата му, на нощното шкафче, има пистолет. На въпрос как хем снимката е автентична, хем той не спи с оръжие, Борисов се затрудни да отговори и смени темата."

  Какво пречи който го е снимал да е поставил пистолета там, да го е снимал и после да е прибрал пистолета. :)

 52. 52 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 726 Неутрално

  На мен ми се струва, че това е скрита реклама на Булсат...

 53. 53 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2820 Неутрално

  До коментар [#10] от "Norman Granz":

  Е автентични са. Но са стари и са събирани за компромати един ден да излязат.

  Пречи ли нещо да са постановка и да са автентични. :)

 54. 54 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Атанас Чобанов

  Добро утро!
  Това са датите на снимките с чекмеджето. Всичките са в работни дни и в работно време. Освен “Баце нанка”, която е правена в неделя. Работел бил той по 20 часа на ден... Мутренска работа: завира го в Мата Хари и трупа пачки в чекмеджето, а в останалото време бръмчи с джипката.
  25 септември 2017 г., понеделник, в 15 ч. и 18 мин. и 23 сек
  12 декември 2017, петък, в 14 ч. и 19 мин.
  4 януари 2019 г., петък, в 16 ч. и 24 мин. и 41 сек.
  6 февруари 2019 г., сряда, в 12 ч. 11 мин. и 54 сек.

  Буда пак лъже като дърт циганин пред ФАЦ, че го сготвила "прекрасна дама" със снимките на патлака и пачките от спалнята. Защо пред ФАЦ? Защото тази медия и конкретно този журналист са се доказали като удобни рупори (близки до меркеловите кръгове). Защото никога няма да му зададат неудобния въпрос, който разбива на пух и прах жалките му оправдания: поради що "Мата Хари" рискува да внася в стаята му пачки и кюлчета в продължение на две години, от 2017 до 2019, след като четирите снимки от 2017 са напълно достатъчни за такъв "компромат".

 55. 55 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#49] от "citoplast":

  И Осемте джуджета.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 56. 56 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2215 Неутрално

  .. Това е нивото на политическите ни опоненти.
  —цитат от коментар 37 на Norman Granz


  Нивото на държавата е следствие на нивото на управлението!
  Върхушката на герб в лицето на Борисов добива все по-отчетливо формата на един трагикомичен опонент изпаднал в пълна дезориентация!
  Към герб може да се присламчат отломки от Сидеров или Марешки, може Шкембе войвода и Маркуч войвода да станат част от герб, но разумните хора напускат!
  В герб тече разпад.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 57. 57 Профил на осмоъ
  осмоъ
  Рейтинг: 471 Неутрално

  обидно е за всяка цивилизована държава такъв да е премиер

 58. 58 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 664 Весело

  До коментар [#16] от "kvasimodo":
  "Все пак е министър-Председател.- не е лукова глава."

  Така е! Не е лукова глава, а глава тиква!

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 664 Весело

  До коментар [#26] от "uvtest":
  "Що касае шкафчето ,българите се оказаха достатъчно трезвомислещи,не повярваха на тази бутафория ."

  Интересно . . . значи ТИ сте всичките тези "трезвомислещи българи", които не повярвали. Наистина е много смешно!

 61. 61 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3056 Неутрално

  Лелееей, тази авторка ми взе акъла! Перфектна е! Ашколсун!
  Иначе Боко вече всичко си призна. Повече въпроси няма. Допълнителни показания трябва да даде в прокуратурата, но не сегашната. Тази той сам си я инсталира.
  Ама що за изроди са в тази т. н. партия ГЕРБ, която го крепи? Къде ги е търсил и как ги е намирал? Колко голям е ресурсът на криминалната общност в България? Боко създаде една нова мощна Държавна сигурност. Може и направо да е наел старата от Татото си.
  То и дотук нищо изненадващо. Обаче каква е тази подкрепа, която брюкселци му оказват? Особено МАМАТА му Меркел? Тук вече притеснението не е само за злощастната ни родина, а за цялата Европа.

 62. 62 Профил на Sergei Gorbachov
  Sergei Gorbachov
  Рейтинг: 100 Неутрално

  Добре, че беше чуждия журналист, да напомни малко на българина какво чудо си е избрал за премиер и колко бързо се скриха под килима всичките компромати за премиера. Колко е къса паметта на българите и колко добре работи пропагандната машина!! Не е истина колко са добри в това отношение.
  А скандалите не спират. Дали са бонусите за лекарите, дали е тоталната липса на система в здравеопазването, дали са тотално неадекватните мерки и изказвания на министри по темата, дали е социалната политика, дали темата с язовиритие, която отново се замете за два часа.... Има мноооого още такива скандали и достатъчни причини за оставка и на правителството и на прокурора. Дано обаче се събудят тулупите и мисирките по пролетно време. Имам лошо предчуствие, че изборите ще са със същият резултат....

 63. 63 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1111 Неутрално

  До коментар [#18] от "padrino":

  Да, защото ще се разбере че гоуем го е извадил ама мек както винаги.

 64. 64 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  До коментар [#3] от "Julian Mall":

  Не, зад всички стоят Радев, Цветанов, Василев, Божков, Бобокови, Кънев, Иванов.
  Събират се в редакцията на Прокопиев и генерират компромати срещу Тиквата по учебника на КГБ.
  Тиквата обаче е чел правилно само Винету и е лапнал куката горкия.
  Изповедта на една сикаджийска кратуна.

 65. 65 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 664 Весело

  До коментар [#34] от "uvtest":
  "Като каза Христо Иванов ,абе къде се изгуби този човек?"

  Ти остави на мира Христо Иванов. Кажи ни ти къде се изгуби каскетлията Гешев? Разби ли вече гръбнака на битовата престъпност, разкри ли ни "целия ужас" от "престъпната" приватизация? Кажи ни защо всички опандизени от него ги пускат един по един и им падат обвиненията, защо им деблокират масово авоари и имущество? Те такива работи ни разкажи, Скъпи ни "uvtest"!

 66. 66 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Беше казал, че се е учил от Живков и Кобурготски. Но се вижда, че от Кобурготски не се е научил (разлика в образование и интелект). Кобургът беше казал на своите: "мълчанието е злато". Колкото повече обяснява Борисов за шкафчето, толкова повече се оплита като пате ва кълчища.

 67. 67 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  До коментар [#60] от "Косьо Генчев":

  Не само аз , а и 7-те милиона българи не повярваха и не подкрепиха метежа.

 68. 68 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  и им падат обвиненията
  —цитат от коментар 65 на Косьо Генчев


  Това е нещо ново.Ще ни осведомиш ли ,чии обвинения са паднали?

 69. 69 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 664 Весело

  До коментар [#67] от "uvtest":
  "Не само аз , а и 7-те милиона българи не повярваха и не подкрепиха метежа."

  Ти сам ли ги брои всичките тези "7-те милиона българи "?
  Много си добър по аритметика, бе! Хвала таквиз като теб, Скъпи ни "uvtest"!

 70. 70 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#67] от "uvtest":

  И това как точно го установи другарю старшинка?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 71. 71 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 664 Весело

  До коментар [#68] от "uvtest":
  "Това е нещо ново.Ще ни осведомиш ли ,чии обвинения са паднали?"

  Повръща ми се, когато трябва да образовам такива като теб, Скъпи ни "uvtest"!
  Информация има навсякъде, та . . . търси си я сам.

 72. 72 Профил на sen
  sen
  Рейтинг: 69 Неутрално

  Значи, Борисов говори лъжи, а братята истината, само истината!

  sen
 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  До коментар [#69] от "Косьо Генчев":

  Елементарно е ,Косе .Броиш стотината радевчета на площада ,вадиш ги от общата бройка на населението в България и получаваш резултата.

 76. 76 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2387 Неутрално

  До коментар [#71] от "Косьо Генчев":

  Не мен,четящата тук аудитория информирай,Косе.Сигурен съм ,че и те не знаят за паднали обвинения на олигарсите.Апропо,ще има ли многохиляден митинг в защита на несправедливо обвинените и чисти като сълза бизнесмени?

 77. 77 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 583 Неутрално

  ПАТОЛОГИЧЕН ИЗМАМНИК КАЗВА СНИМАН Е САМ ДОКАТО СПИ , ПО ДРУГО ВРЕМЕ НЯКОЙ МУ Е ИНСЦЕНИРАЛ ФОТОТО НА ПАРИТЕ КЮЛЧЕТАТА И ПИСТОЛЕТА , ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НА ФОТОТО ДЕТО СПИ ДО НЕГО НА НОЩНОТО ШКАФЧЕ ИМА ПИСТОЛЕТ , ДЕМЕК ЛЪЖЕ , НЯКОЙ МИ Е ОТКРЕХНАЛ ВРАТАТА И МЕ Е ФОТНАЛ ПРИЗНАВА СНИМКАТА ЗА НЕМОНТАЖ , СЕГА ОТ ПРЕВОДИТЕ УСИЛЕНО ЧИСТЯТ ДУМАТА ПИСТОЛЕТ УСЕТИЛИ СА СЕ

 78. 78 Профил на vladimir slavchev
  vladimir slavchev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А,защо българинът толкова много се вълнува от това шкафче, снимките и видеото?

 79. 79 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  А Мата Хари, откъде се е сдобила с пачките?
  Истината може би минава през КГБ, но интересното е, че през устата на Борисов се отклонява към Румен Радев. Защо? Кой прикрива?
  Не Румен Радев контролира ПИК и другите Пеевски медии. Не Румен Радев върти милиарди евро и левчета чрез офшорки.
  Уплашен човек.
  Илия Павлов - убит!
  Емил Кюлев - убит!

 80. 80 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1625 Неутрално

  Според мен , това беше една " Лебедова песен " , с надеждата да се спечели още време за " реабилитация " , иначе , горко на служби и пазените от тях лица......Разбира се , в нормална държава въпросът би бил , кой за какво става и за какво не.....Ама така е тук , по тези географски ширини и материал......

 81. 81 Профил на milenmihailov
  milenmihailov
  Рейтинг: 584 Неутрално

  Пъзела се нарежда господа съдебни заседатели. Бобокова е приносителят на лептата. При поредното плащане е заснела чекмеджето, защото до касата няма да я допуснат. Затова Бобоков беше толкова сигурен в истинноста на снимките, той лично е осигурил парите и кюлчетата.
  —цитат от коментар 74 на Корки


  Бобокова, казваш... А не е ли симитлийският кмет, със парите от тунела на магистралата...

 82. 82 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  "аз съм успешен политик...",Работя по 20 часа на ден, цялото ми време е посветено на работата..."
  Следва смях в залата. И толкова ли нямаше един пиар да му даде акъл ,да не дава интервюта, за да не се излага повече. Да не излага повече и България.

 83. 83 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1916 Неутрално

  Новият жанр - преразказ по интервю.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 84. 84 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3056 Неутрално

  Значи, Борисов говори лъжи, а братята истината, само истината!
  —цитат от коментар 72 на sen


  Борисов говори лъжи, за братята не знам.

 85. 85 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  Е не казва истината, за кой ли път, а датиде на снимките го опровергават:
  https://www.facebook.com/atchobanov/posts/10164349312210510
  25 септември 2017 г., понеделник, в 15 ч. и 18 мин. и 23 сек
  12 декември 2017, вторник, в 14 ч. и 19 мин.
  4 януари 2019 г., петък, в 16 ч. и 24 мин. и 41 сек.
  6 февруари 2019 г., сряда, в 12 ч. 11 мин. и 54 сек.

 86. 86 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  До коментар [#12] от "samoedin":"Ако има заговор срещу премиера и пробив на сигурността му, колко месеца й трябват на прокуратурата, за да разкрие престъплението?"Чакай първо да прекършат гръбнака на битовата престъпност - има още катерушки за жандармерийска обсада, още селски казани за "профилактиране" и малолетни циганета за гонене из сокаците...
  —цитат от коментар 15 на Norman Granz  Ба, каскета няма да пропусне и бездомния ни екс-министър за едни нищожни 700 милиона ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 87. 87 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  А междувременно, и след като и Financial Times излязоха с общирен материал, снощи и френско-немската обществена телевизия Арте ТВ, от 11 минута:
  на френски
  https://www.arte.tv/fr/videos/091306-098-A/arte-journal/
  и на немски
  https://www.arte.tv/fr/videos/091306-098-A/arte-journal/

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Боцата е паталогичен лъжец.
  ----
  Най-тъжното е че този развратен примат е тотално в ръцете на чужди служби и контролирайки него налагат политиките си в България. И Турция, и Рассия и USA имат безброй компромати за пороците му. Тежко за нормалните хора в България :(

 90. 90 Профил на rkf46690675
  rkf46690675
  Рейтинг: 35 Неутрално

  Беше казал, че се е учил от Живков и Кобурготски. Но се вижда, че от Кобурготски не се е научил (разлика в образование и интелект). Кобургът беше казал на своите: "мълчанието е злато". Колкото повече обяснява Борисов за шкафчето, толкова повече се оплита като пате ва кълчища.
  —цитат от коментар 66 на iiu09354227


  С ТАКИВА УЧИТЕЛИ-ДРЕБНИ ТАРИКАТИ НАЙ-МНОГО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ,КАКТО СЕ ПОЛУЧАВА НА ПРАКТИКА..

 91. 91 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1103 Неутрално

  Патологичен лъжец. Смени си версиите сто пъти, според това какво излиза в общественото пространство.

  Но това не е изненада. Той е осъден от българския съд за лъжа. Документирано. Ако всеки почне да му търси сметка за лъжите които изговаря, може и да не му стигнат кюлчетата и еврата...

 92. 92 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4373 Неутрално

  Авторката определено работи за авторите на гнусния водевил. Защо не ни каже кои са те?

 93. 93 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4373 Неутрално

  "И там, пред очите на онемялата публика, Борисов сглоби зрелищен сюжет, който надмина всичките му досегашни интерпретации по темата."Доколкото знам, тази версия Боце не я разправя за първи път, така че това бомбастично изречение остава да блести единствено с лъскавите си метафори. Боце определено спи с пистолет на шкафчето, в чекмеджето са парите и златото му, а в сейфа до вратата е скрил ракия, сланина и люти чушки, за да не разберат докторите...Боце определено е прост и глуповат, но нивото на атаките срещу него не е на кой знае колко по високо морално ниво, само вербалната му обвивка е по-извисена, като стил.
  —цитат от коментар 8 на Незнайко в Слънчевия град


  Моралното ниво на атаките е най-долното. Срещу никой български политик не са изкарвани подобни мърсотии.

 94. 94 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1056 Весело

  До коментар [#29] от "Norman Granz":Като каза Христо Иванов ,абе къде се изгуби този човек?Преди ,всеки ден беше на ФБ и искаше нечия оставка,а вечер раздаваше постове на Орлов мост.Скоро не се е появявал , да не е тръгнал по села и паланки да буни народа и да създава комитети.
  —цитат от коментар 34 на uvtest


  Ха ха ха,седи си в къщи,че няма цървулки!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 651 Неутрално

  Няма такъв простак. А по съвместителство и любим вожд на десните в България от 15 г., и верен и уважаван член на ЕНП заедно с мутромилиционерската си шайка, и любимо дете на партньорските служби, изгонил 6 руски агенти.

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 97. 97 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1056 Весело

  Борисов тотален смешник и глупак. Не може ли да се сети, че след 10 години безчинства все някога се оплиташ?
  —цитат от коментар 95 на #ОСТАВКА


  Страницата не е намерена
  Страница с такъв уеб адрес не съществува. Ако смятате, че проблемът е у нас (например: попаднали сте тук от грешен линк), моля да изпратите email с описание как сте стигнали до тук на [email protected]

  Ако сте последвали линк от външна страница, възможно е адресът да е променен, затова използвайте търсачката на id.capital.bg.

  Ако не сте сигурни какво точно се е случило, можете да се върнете към началната страница.

  Невидимия смотри здес:
  "Барометър": ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента"
  https://novini.bg/bylgariya/politika/631975

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 98. 98 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Точно както каза някой по-горе. Все едно слушаме циганка джебчийка хваната да краде портмоне. Колкото и да замазва, може да разчита, че ще му повярват ония с промитите мозъци от партията му, тия на хранилката ще се правят, че му вярват и ще му се подиграват зад гърба колко е прост, та да го изклатят така елементарно. А всички компромати трябва да не спират да се въртят до изборите, където да получи най-звучния шамар от народа!

 99. 99 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4373 Неутрално

  До коментар [#59] от "Северозападнал":

  Те отсега подготвят терена да не признаят изборите, ако ГЕРБ ги спечèли.

 100. 100 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4373 Неутрално

  Значи, Борисов говори лъжи, а братята истината, само истината!
  —цитат от коментар 72 на sen


  И Черепа. И Цветан Василев. Те казват самата Света Истина.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK