"Прокуратурата връчи коледна индулгенция на премиера"

"Така от любопитство и по съседски (нали живее в Дом 5 на Бояна) дали господин Гешев е питал Борисов коя е тая прекрасна госпожа?"

© неизвестен

"Така от любопитство и по съседски (нали живее в Дом 5 на Бояна) дали господин Гешев е питал Борисов коя е тая прекрасна госпожа?"Новината, че прокуратурата не е разкрила коя е дамата, заснела пачки с банкноти и кюлчета злато в спалнята на премиера Бойко Борисов в един от най-охраняваните обекти в държавата, предизвика находчиви коментари в социалната мрежа. Особено след като прокурорите не откриха никакви данни за престъпление и в изтеклите аудиозаписи на премиера. Ето някои от тях без претенции за изчерпателност.


Андрей Янкулов, адвокат, Антикорупционен фонд:


Белингкет установи самоличността на осем агенти на ФСБ, нашето официално разследване не можа да разкрие коя е една прекрасна госпожа, била на гости на министър-председателя в охранявана резиденция.
Стоян Мадин, адвокат:


Един от първите 10 хиляди ваксинирани ще вземе еврото с неустановен собственик, намерено в нощното шкафче на премиера.


Стефан Левашки, адвокат:


От цялата прокурорска проверка разбрах, че премиерската спалня е като Аврамов дом.


Слави Трифонов, "Има такъв народ":


След като преди няколко дни Специализираната прокуратура обяви, че не намира нищо нередно в записите с Бойко Борисов, вчера Софийска градска прокуратура обяви, че не намира нищо нередно и в снимките и видеото от спалнята на Бойко Борисов. Не намира нищо нередно и в чекмеджето му.


В съобщението си от вчера прокуратурата де факто казва, че няма никаква представа дали са истински парите и кюлчетата в чекмеджето.


Прокуратурата казва, че няма никаква представа коя е "прекрасната госпожа", снимала в спалнята на министър-председателя. Снимала включително и как той "спинка сладко" с пистолет до главата си.


Прокуратурата казва, че няма никаква представа как да открие фамозната "Мата Хари" и заради това, забележете - прокуратурата спира наказателното производство по скандалните снимки и скандалното видео.
Че за какво ни е въобще тогава прокуратура, която никога няма никаква представа за абсолютно нищо, уличаващо властта?


А, да, на властта й е нужна такава Прокуратура. За работата на прокуратурата само властта може да каже: "Конграчулейшънс!"


Две са думите, които ми хрумват след тези уникални съобщения на прокуратурата. Думите са саморазобличаване и затвърждаване.


Саморазобличаване на прокуратурата като слуга на изпълнителната власт и затвърждаване на легитимността на протестите от лятото, които искаха едновременно оставките и на министър-председателя, и на главния прокурор. Видимо протестиращите съвсем правилно са гледали на Бойко Борисов и Иван Гешев като едно цяло, като един отбор в една превзета, мафиотизирана държава. И колкото и двамата да обичат да се правят на луди, както стана ясно от единия запис, истината е една и тя не може да бъде скрита.


Това, което направи прокуратурата вчера, е абсолютното доказателство, че протестите лятото са били прави и абсолютното доказателство, че тези хора трябва веднага да се махнат от нашия живот!


Всъщност още през лятото един холандски карикатурист обрисува зависимостите между Изпълнителната и Съдебната власт в България, зависимости, които днес косвено се потвърждават от замитането на скандалните записи и снимки. Тази карикатура казва всичко:


"Прокуратурата връчи коледна индулгенция на премиера"

© Мартен Волтеринк, Twitter


Радослав Бимбалов, рекламист:


КАСКЕТ КОЛЕДА И ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА


Специализираната прокуратура връчи коледна подаръчна индулгенция на премиера. Според официалното им изявление Борисов не е извършил нищо от нещата, които чухме в онзи запис. Не е разпореждал проверки на държавни контролни органи за саморазправа с частен бизнес. Не е упражнявал натиск върху съдебни производства, свързани с представители на местната власт и евродепутати.


В същото време няма и капка информация за това какви са резултатите от поръчаната преди брутално много време експертиза. В началото прокуратурата категорично заяви, че няма да разследва съдържанието на записите, докато не установи тяхната автентичност. Щом вече са разследвали съдържанието и това действие е приключено - има един единствен логичен извод:


Експертизата относно автентичността на тези записи е готова. Прокуратурата е длъжна да оповести този доклад. Ако не го направи - това означава, че го укрива. Ако го направи и експертизата доказва, че гласът на онези записи НЕ Е на Ненчо Балабанов - значи имаме реално нова ситуация.


Да приемем за миг, че вярваме на прокуратурата. Да затворим нос и да преглътнем лъжата, че премиерът не е извършил нищо от това, с което се хвалеше в записа. Ок. Тогава той е отправял ЗАПЛАХИ към представители на бизнес, местна власт и европарламент. Заплаха за саморазправа, изречена от човек на неговата позиция, не е като псувня в бакалията.


Това си е престъпление.


Освен това човекът, с който говореше по телефона, получи ясни указания от премиера как да участва в разпространението на заплахи с цел изнудване. Тоест доказаната автентичност на записите ще уличи премиера в създаване на организирана престъпна група.


И това си е престъпление.


Единственото, което не е престъпление, ще бъде новата титла на Цвета Караянчева, която премиерът публично оповести в този запис.


Толкова от мен. Почваме да чакаме прокуратурата. Нека броенето започне сега. Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем джуджета, девет, десет.....


Полина Паунова, журналист в "Свободна Европа":


Когато Коледа идва... с 200


Нали разбрахте - няма "категорични доказателства", че пачките, кюлчетата, пистолетът и кремовете против гъбички, които видяхме на снимки от държавната спалня на премиера, отразяват "обективната действителност". Така Софийската градска прокуратура обяви, че спира разследването за въпросните фотоси. И посочи още една причина: "неразкриване на извършителя на престъплението".


Демек: спете спокойно, деца. Премиерът е невинен. Няма "категорични доказателства", че в нощното си шкафче Борисов пъха кюлчета и пачки, или че има гъбички. Макар да съм искрено тревожна за микозата... Но оставете тая работа - министър-председателят COVID пребори, кожни проблеми ли ще му се опрат (ако ги има, де, щото не знаем нищо за "обективната действителност").


Обаче от СГП отбелязват, че за няколко секунди във видеото (онова, дето също излезе от спалнята на премиера в Бояна) се вижда отражението на автора на клипа. Това е "жена в черна рокля без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса, но поради лошото качество, както и поради това, че се касае за отражение, за експерта е трудно да определи повече детайли". Самоличността на жената не е установена.


Ама не е установена от прокуратурата. Борисов си я знае коя е.


Тука една скоба: помните ли, дето министър-председателят викаше за изтеклите аудио записи, че са "дийп фейк" - после даде назад, де? И забрави за "дийп фейка" и взе да обяснява, че така си говори. Може би това беше вид извинение за дамата от Кърджали, дето не била дори от там, но каквото такова - прокуратурата и това оправи: няма данни за престъпление.


Сега ше затворя скобата: та... премиерът можеше първо да обяснява, че телефонните разговори са дийп фейк, ама за видеото не каза такова нещо. Даже заяви, че знае коя е "прекрасната госпожа". После даде и подробности - че помни кога е била у тях сама, как той давал интервю през това време (макар че в дните, в които са правени снимките Борисов интервю не е давал, или то е останало тайно). И я сравни Мата Хари. Ма-та Ха-ри.


Та, прокуратурата не е установила коя е "прекрасната госпожа", нашата Мата Хари остана една мистика за обществото. Само премиерът си я знае коя е. Това поставя доста въпроси: на първо място за сигурността на въпросната госпожа, ама вече сме ги дискутирали, та няма да го правим пак.


Чудя се, обаче - така от любопитство и по съседски (нали живее в Дом 5 на Бояна) дали господин Гешев е питал Борисов коя е тая прекрасна госпожа. М?


Чудя се и дали един от наблюдаващите прокурори - Боряна Бецова е питала Борисов за името на госпожата, което той така уверено твърди, че знае. Впрочем, нали помните прокурор Бецова и провалите на прокуратурата в съда (в които тя е участваше) - делото "Бисеров", прекратената проверка срещу Делян Пеевски. (Съжалявам, че само с лидера на ГЕРБ сега и преди с ДПС-функционери давам пример. Не те не са едно цяло. Просто фактите изискват да бъдат напомняни).


Обаче оставете и това. Важното е, че Коледа идва.... с 200, както казва за една друга ситуация глас, дето приличал на Борисовия. А! Нали помните, че същият тоя глас, дето с 200... преразказваше и какво му е казал някой си Гешев: "Аз обичам да се правим на луд, ама вие се правите много успешно".


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (103)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2137 Неутрално

  ГП си изми ръцете, оставяйки решението в ръцете на избирателя. И нещо ми подсказва, че след няколко месеца последният ще направи същия избор.

 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  Както е казал МЪДРИЯТ български народ- Всички пъдят в едно гърне!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 1736 Любопитно

  абе като сте толково арбап ко ги е правил тези снимки що се покри
  или то с фотошоп лесно ама като трябва да кажеш бях там и ги направих не става щото няма кой да прояви тази смелост

 4. 4 Профил на gnp15648o82
  gnp15648o82
  Рейтинг: 0 Неутрално

  По-важна е индулгенцията от Вашингтон, Берлин и Брюксел, и най-вече каква цена сме платили за нея (т.е. колко милиарда за армейски поръчки и пропуснати ползи от загърбени български интереси).

 5. 5 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  Ха ха ха.... никога не съм приемал прокуратурата като част от честното правосъдие, нито този Главатар на прокурорите за грамотен човек. Но след като докарва до бяс умнокрасивите, НПО-шките и цялата измет по медиите.... Браво стискам им палци все така да продължават!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 6. 6 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  Браво, браво и до Трифонов стигнахте.
  Сега остава и Годжи и ванката да с изкажат.
  В смисъл да направят преразказ по снимка.
  Снимка-анонимка...

 7. 7 Профил на Емил Добрев
  Емил Добрев
  Рейтинг: 322 Весело

  Мъко, мъкооо, умнокрасаФска!

 8. 8 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  До коментар [#5] от "chichka":

  какво стана с парите на момичето ? Взехте ли ги от онази банка??

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 9. 9 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Чудя се, обаче - така от любопитство и по съседки (нали живее в Дом 5 на Бояна) дали господин Гешев е питал Борисов коя е тая прекрасна госпожа. М?

  Може и да са си я разменяли - нали била прекрасна.

 10. 10 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  абе като сте толково арбап ко ги е правил тези снимки що се покриили то с фотошоп лесно ама като трябва да кажеш бях там и ги направих не става щото няма кой да прояви тази смелост
  —цитат от коментар 3 на 1001


  +++++ Тя и Милийончева размятваше флашки, дискове, записи.... дори телефона с който е направен оригиналния запис.... и накрая всичко се оказа компилация. А оригиналния телефон с който е направен записа е произведен една година по-късно!!!! Дневник що млъкнаха по темата?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 11. 11 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 638 Любопитно

  Добре де, как може тази "красива госпожа" да влезе в резиденция Бояна във вилата на министър-председателя, а прокуратурата да не може да я установи?
  Вкъщи ако вкарам гадже, цялата махала ще го знае, пък клюки и т.н. Тия не могат да установят коя влиза в спалнята на министър-председателят ни. Жалки, жалки и взимат заплати от данъкоплатците.

 12. 12 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  Не ,,тиква на тояга”, а тиква с каскет!

 13. 13 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5208 Неутрално

  "Прокуратурата връчи коледна индулгенция на премиера"

  Нали Боко затова си назначи Каскета

 14. 14 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 15 Любопитно

  Разбра ли се вече коя е била дамата която е понижавала осмотичното налягане в тестикуларният апарат на премиера?Или е бил некой разкрепостен демократичен българин?🐵

  Много съм прост
 15. 15 Профил на pppdaemon
  pppdaemon
  Рейтинг: 538 Весело

  Защо презумпцията е за госпожа? Може да е бил господин...

 16. 16 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#15] от "pppdaemon":

  Борисов каза че е госпожа. Недей сега му изопачава думите

 17. 17 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 984 Любопитно

  Мигачи към Учиндолския?
  Това ли е последната ракета-носител, която умнокрасивитета се точи да яхне за да кацне в Парламента?
  А Учиндолския дали е толкова гламав, че да им се върже? Не вярвам....

  Знанието е сила, информацията - власт
 18. 18 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 984 Весело

  Защо презумпцията е за госпожа? Може да е бил господин...
  —цитат от коментар 15 на pppdaemon


  Тук не става дума за Ръдан, а за Бойко...

  Знанието е сила, информацията - власт
 19. 19 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 801 Весело

  мда, Весела и спокойна Коледа за цар Тиквоний !
  а за Нова година и закон за доживотна амнистия !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 20. 20 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 801 Весело

  До коментар [#16] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  абе май е джендЪр, облечен като "госпоЖа" !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 21. 21 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Ако някой си мисли, че тоя цирк ще се размине ей така, не е познал. Видимо цялото общество не вярва на лъжите на Борисов (те колко ли бяха само по тая тема). Тая работа ще се отнесе и до европейските институции, Йончева е организирала на министрите ни привикване в началото на януари, ще се обясняват, до изборите това ще се е основна тема, на избирателя ще му се обясни подробно, а след като го свалим тоя от власт все пак новия парламент и ново некорумпирано правителство ще използват всички механизми тая работа да не остане така.

 22. 22 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Весело

  До коментар [#18] от "pag":

  Забравяш симитлийския.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 23. 23 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  До коментар [#8] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ооо, да. Извинявай, че не тиотговорих първия път, но тогава ме бяха баннали... и после забравих.
  Момичето отиде с адвокат и двама свидетели да си иска парите, и въпреки категоричния отказ предния ден, без нито един допълнителен документ след шумна разправия са изплатили всичко, но са удържали солидна такса! Момичето след това си замина за Испания, там живее с мъжа и децата.
  Сега наблюдавам друг номер на друга банка, където си получавам пенсията. Банкоматите в антрето или на входа на банковия клон до нас изписват че са празни и не дават пари през работното време на клона!!!!! В извънработно време работят! Който е на зор, влиза и тегли на гише слрещу 2-3 лв такса.
  Абе много си ги обичам българските банки.
  Весели празници.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 24. 24 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  [quote#18:"pag"][/quote]

  Че Радан не може ли да е гостувал?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 25. 25 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  Както винаги, цитират се само мненията на едната заинтересована страна.

 26. 26 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2804 Неутрално

  Винаги накрая идва Видовден. И Тиквата и Каскета го знаят

 27. 27 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Весело

  До коментар [#23] от "chichka":

  Благодаря за информацията, че ги следя с целите им мурафети. Хубави празници и на теб и семейството и се пазете.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  В края на годината може да обобщим, че всички некадърни мероприятия на слабите сценаристи от задкулисието се провалиха с гръм и трясък. Въстания, снимки, записи, барселонски къщи и гръцки острови. Основните спонсори са по арестите или се крият в чужбина. Предсрочни избори няма да има. Затова кукловодите са бесни. Кеф!!!

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 30. 30 Профил на Емил Добрев
  Емил Добрев
  Рейтинг: 322 Любопитно

  До коментар [#15] от "pppdaemon":Борисов каза че е госпожа. Недей сега му изопачава думите
  —цитат от коментар 16 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Миче, ти ли беше?

 31. 31 Профил на kkl38598034
  kkl38598034
  Рейтинг: 86 Неутрално

  Прокуратурата оствя невероятен прецедент. Сега при това положение щом не може да се устанвои нищо, следващия път като заловят някой с две торби наркотици в дома му нали и той ще каже че не помни и не може да се установи как са се отзовали там.

 32. 32 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  В края на годината може да обобщим, че всички некадърни мероприятия на слабите сценаристи от задкулисието се провалиха с гръм и трясък. Въстания, снимки, записи, барселонски къщи и гръцки острови. Основните спонсори са по арестите или се крият в чужбина. Предсрочни избори няма да има. Затова кукловодите са бесни. Кеф!!!
  —цитат от коментар 28 на Alarmstufe: Rot


  Идва нова година, нов късмет. Звездите ми говорят, че ще стане вече работата.

 33. 33 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  В края на годината може да обобщим, че всички некадърни мероприятия на слабите сценаристи от задкулисието се провалиха с гръм и трясък. Въстания, снимки, записи, барселонски къщи и гръцки острови. Основните спонсори са по арестите или се крият в чужбина. Предсрочни избори няма да има. Затова кукловодите са бесни. Кеф!!!
  —цитат от коментар 28 на Alarmstufe: Rot


  Идва нова година, нов късмет. Звездите ми говорят, че ще стане вече работата.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 38. 38 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3123 Неутрално


  С цялото си неадекватно поведение и Борисов

  и прокуратурата и всички заети с това ДА ЗАМАЗВАТ станалото

  показаха и на слепите че ЗАД МАТА ХАРИ стои

  МАТУШКАТА Хари

 39. 39 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 984 Весело

  [quote#18:"pag"]
  —цитат от коментар 24 на chichka
  Че Радан не може ли да е гостувал?[/quote]

  Ако беше той, щеше да си направи селфи на "знамето" и да го пусне у фейса, с което веднага щеше да се разконспирира.

  Знанието е сила, информацията - власт
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 776 Весело

  Поредна статия за шкафчето! Браво "Дневник", революционният дух на пролетариата трябва да се подклажда. А и е лесно, той(пролетариата) не е претенциозен. Имение в САЩ, остров в Гърция, къща в Барселона, чекмедже... Както казва Божков:"Изкефи ме как се управлява тълпата".

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 42. 42 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2996 Любопитно

  Всъщност, всички които се будалкат с анонимността на "госпожата" истински се надяват Бочко до не каже името и.
  Отдавна се говори за съпругата на известен бизнесмен, не съм го измислил аз.
  Ако бъде обявено?

  Еретик
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 44. 44 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2996 Весело

  До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":

  "Както е казал МЪДРИЯТ български народ- Всички пъдят в едно гърне!!!"
  ============
  Да, кмете, там са и твоите. Затова на Масларова и се размина, когато дойде Бойко. А вие пак си приказвайте за бай Ставри.

  Еретик
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2996 Весело

  Чудя се, обаче - така от любопитство и по съседки (нали живее в Дом 5 на Бояна) дали господин Гешев е питал Борисов коя е тая прекрасна госпожа. М?Може и да са си я разменяли - нали била прекрасна.
  —цитат от коментар 9 на koko65bg


  Вероятно.
  Но цялата работа ми напомня виц от СССР, последните години преди ВСВ.
  Доносник клепа Тухачевски пред Сталин заради историйки по тънката част. Сталин се прави на глух. Доносникът припомня по друг начин - същият ефект.
  Накрая директно пита:
  -А с Тухачевски какво ще правим?
  -Ще му завиждаме-рекъл вождът.

  Еретик
 49. 49 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2996 Весело

  До коментар [#11] от "save_knforest":

  "Вкъщи ако вкарам гадже, цялата махала ще го знае, пък клюки и т.н. Тия не могат да установят коя влиза в спалнята на министър-председателят ни."
  ============
  Бабите пред блока не са на служба при тебе. На пенсия са!

  Еретик
 50. 50 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2996 Весело

  До коментар [#15] от "pppdaemon":

  "Защо презумпцията е за госпожа? Може да е бил господин..."
  ============
  Ами Бойко така каза. Но ако подозираш Радан, питай го лично.

  Еретик
 51. 51 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3687 Неутрално

  До коментар [#11] от "save_knforest":

  Абе, те са я установили. Ама, докато я минат всички прокурори тая госпожа, ехееей! Да я разпитват, бре! Това имах пред вид! Вие какво си помислихте? 😉

 52. 52 Профил на latinicabekreten
  latinicabekreten
  Рейтинг: 232 Неутрално

  Малеееее!!!!! Що народ завижда на Бат Бойко и ламти за некакво измислено шкафче и се надява да грабне власта и да краде, краде ...... краде....! Гадост отврат гадост! Все повече се убеждавам,че Борисов ви направи постановка да си видите простотията ..... и е прав,че е лош матряла. Браво Бойко! Простотията ходи по хората.

 53. 53 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Поредна статия за шкафчето! Браво "Дневник", революционният дух на пролетариата трябва да се подклажда. А и е лесно, той(пролетариата) не е претенциозен. Имение в САЩ, остров в Гърция, къща в Барселона, чекмедже... Както казва Божков:"Изкефи ме как се управлява тълпата".
  —цитат от коментар 41 на todor._89


  Така трябва, тая работа трябва да се коментира непрекъснато. Ти съгласен ли си крадец да имаме за мин пред, нали и от теб е крал?

 54. 54 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 920 Неутрално

  "Прокуратурата връчи коледна индулгенция на премиера"


  Важно е Мат'риалът да не му даде на изборите напролет'2021-ва!

 55. 55 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3687 Весело

  Брях! Що ли си мислех, че църквата само раздава индулгенции? Католическата! Зер, трима папи са гладили Бойко по главата, та смята, че са те! А то се оказа, щото нашата гешевтура била по - горе и от църквата! Сама раздавала индулгенции за опрощение и невинностт! 😀

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  До коментар [#44] от "Костадин Иванов":

  Нямам "мои" освен семейство, колеги и клиенти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 61. 61 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Неутрално

  До коментар [#52] от "latinicabekreten":

  Викаш направил си е селфи с шкавчето - ВЪРВИ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 62. 62 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 975 Неутрално

  Все ми се чини, че всички ще получат удовлетворение месец преди изборите - ще излязат данни с имена. Разбира се, прокуратурата, която играе ролята на клатимукурата и която оневини един престъпник, сега трескаво търси кой е поръчителят. Нещо повече, тя знае не само коя е госпожата, дори всички госпожи, но не обелва и дума, докато вървят преговорите между подлеците. Мълчи, защото я е продумала, я сите участващи задници лъснаха!

 63. 63 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2315 Весело

  Ще си позволя да перифразирам Павел Иванич Чичиков от "Мъртви души":
  "Всички са мошеници; цялата прокуратура е такава... Всички са христопродавци. Само един почтен човек има там - главният прокурор, ала и той, право да ви кажа, е цяла свиня"

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 64. 64 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  "Вкъщи ако вкарам гадже, цялата махала ще го знае, пък клюки и т.н. Тия не могат да установят коя влиза в спалнята на министър-председателят ни. Жалки, жалки и взимат заплати от данъкоплатците."
  До коментар [#11] от "save_knforest":

  Те знаят ма ги страх да кажат. Що ги е страх? Ето това е въпроса! Нали уж демокрация, ЕС, НАТО, туй-онуй, какво не е наред?

 65. 65 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7291 Неутрално

  А защо изобщо ни е такава прокуратура?

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  Има ли читави хора в тази прокуратура? Все пак това са хиляди хора. Чисто теоритически, няма как да няма поне един. Обаче такъв не е забелязан. И това буди не само подозрения ами и притеснения. Докъде сме стигнали и до какво сме се докарали? И как ще се оправяме? Задминахме го социализЪма-комунизЪма на 200!

 68. 68 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5713 Весело

  Весела Коледа!

  Веселбата е тотална.
  Да видим, кой ще се смее последен...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 69. 69 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1589 Неутрално

  Вероятностите не са много. Една госпожа, която снима и записва, е допускана от НСО във вилата на Борисов с телфон и на същата госпожа са ѝ източили телефона когато се е срещала с Божков.

 70. 70 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  Голяма мъка гони всичките воайори описани в статията.
  Само трябва да ни покажете за какво престъпление трябва да се активира прокуратурата, че да се каже коя е 'госпожата'.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 71. 71 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#6] от "НеКой":

  Браво, браво и до Трифонов стигнахте....
  —цитат от коментар 6 на НеКой


  Кофти тръпка, герберска душице. Много се надявахте, че ако Слави Трифонов влезе в парламента може и да се прегърне с Бойко Борисов. Е, няма да се прегърне, и той е наточил сатъра.

  "Това, което направи прокуратурата вчера, е абсолютното доказателство, че протестите лятото са били прави и абсолютното доказателство, че тези хора трябва веднага да се махнат от нашия живот!"

  Каква тръпка, това си е направо втрисане!

 72. 72 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Весело

  В края на годината може да обобщим, че всички некадърни мероприятия на слабите сценаристи от задкулисието се провалиха с гръм и трясък. Въстания, снимки, записи, барселонски къщи и гръцки острови. Основните спонсори са по арестите или се крият в чужбина. Предсрочни избори няма да има. Затова кукловодите са бесни. Кеф!!!
  —цитат от коментар 28 на Alarmstufe: Rot


  +++++++++++++++++++++++++
  Мъка им е.
  Голяма мъка.

  Една надежда им оставаше, да научат коя е госпожата, а то гадната прокуратура не иска да ги осведоми.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 73. 73 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Голяма мъка гони всичките воайори описани в статията.Само трябва да ни покажете за какво престъпление трябва да се активира прокуратурата, че да се каже коя е 'госпожата'.
  —цитат от коментар 70 на zz_s


  ББ е взел от Божков 60 млн (част от които са в чекмеджето) за да ощети бюджета, всички нас със 700 млн лв, за целта ББ като организатор на ОПГ и подбудител в съучастие с Менда Стоянова и Влади Горанов са изменили закон, не са упражнили умишлено контрол, разпоредили са други лиц да не упражняват такъв, за да се извърши състава на престъплението. По всички членове се предвижда затвор и конфискация на имуществото. Сега изясни ли ти се?

 74. 74 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3777 Неутрално

  Това е "подарък " на Каскетът за Боце!

 75. 75 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  [quote#73:"nij50393132"][/quote]

  да вземеш да ги докажеш тези работо, м?

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 76. 76 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#28] от "Alarmstufe: Rot":

  Предсрочни избори няма да има. Затова кукловодите са бесни. Кеф!!!
  —цитат от коментар 28 на Alarmstufe: Rot


  Наистина си е голям кеф! Всяка седмица до изборите ГЕРБ ще губи по един процент от гласоподавателите си. А най-големият кеф ще бъде в нощта на изборите когато Борисов ще подсмърча и ще се обяснява за катастрофалната си загуба с това, че не е подал оставка есента, ама то било само защото милеел на ползу роду.

  Жалко само, че на другия ден всичкото герберско трол ще се изпокрие в миши дупки и няма да има кой да подеме опорната точка.

 77. 77 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  [quote#73:"nij50393132"]
  —цитат от коментар 75 на zz_s
  да вземеш да ги докажеш тези работо, м?[/quote]

  Законът изменен ли е? Изменен. Кой е инициатор? Менда. Божков внасял ли е 5 години по-малко? Внасял. Влади заверявал ли му е отчетите? Заверявал. Божков призна ли си? Призна. Видяхме ли пачките за които признава Божков в шкафчето? Видяхме. ББ беше ли като нас...ан? Беше. Оплете ли се в лъжи? Оплете се!

 78. 78 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  До коментар [#76] от "Един препатил":

  Видно е, че и ти си бесен. Но не си кукловод, а обикновен кукловоден.

 79. 79 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#76] от "Един препатил":Видно е, че и ти си бесен. Но не си кукловод, а обикновен кукловоден.
  —цитат от коментар 78 на Alarmstufe: Rot


  По-добре от трол, това същество е най-низшето на земята, за жълти стотинки и майка и деца продава. Дамите упражняващи най-древната професия са 10 нива по морални ценности над трола!

 80. 80 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#78] от "Alarmstufe: Rot":

  Виждам, че сте напред с материала по кукловодство. Вие си знаете кой, как и защо Ви дърпа конците.

  Аз съм само зрител. И с наслада предвкусвам развръзката.

 81. 81 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3517 Весело

  До коментар [#65] от "Роси":

  А защо изобщо ни е такава прокуратура?

  Е, на нас не НИ трябва, но на управляващата класа си ИМ трябва!

 82. 82 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#77] от "nij50393132":

  Освен всичко друго има и документи - показаните от Божков бордера за теглене на големи суми включително и по 200 - 300 хил. евро. А това са 4-6 пачки по 500 евро. Така, както си ги виждаме в чекмеджето.

 83. 83 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#77] от "nij50393132":Освен всичко друго има и документи - показаните от Божков бордера за теглене на големи суми включително и по 200 - 300 хил. евро. А това са 4-6 пачки по 500 евро. Така, както си ги виждаме в чекмеджето.
  —цитат от коментар 82 на Един препатил


  и ако номера на банкнотата от снимката съвпада с някоя от теглените от Божков, какво правим? Ама някой го върти тулупа на бавен огън. Аз смятам, че ще му го забоде в предизборния ден. Така най-боли!

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 85. 85 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#83] от "nij50393132":

  При теглене на големи суми и в големи купюри банките описват номерата на банкнотите. Много често този опис се изисква и от клиентите - като застраховка при евентуални обвинения за фалшификация.

  В "Булбанк" големите суми не се теглят на гишетата. Вдясно от главния вход има едно не много широко стълбище водещо към предверието на трезора. Там има служба, която се занимава с изплащането на големите суми - от 100 000 лв. нагоре. След получаване на сумата излизането не става през главния вход и площада, а през една малка врата вдясно от стълбището, откъдето се излиза на тротоара на бул. "Тодор Александров" за бързо качване в чакащ автомобил.

  Описът на банкнотите и номерата им се изготвя автоматично като броенето става с машини, които сканират и запаметяват номерата на банкнотите. Описите се пазят в "Булбанк" и намирането на номера на банкнотата, който се вижда на снимката не е никакъв проблем - той си е там и чака някой да го потърси.

 86. 86 Профил на skomina
  skomina
  Рейтинг: 479 Весело

  [quote#10:"chichka"][/quote]

  Не са- Кмето вие та си главу кине...

 87. 87 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Любопитно

  Както е казал МЪДРИЯТ български народ- Всички пъдят в едно гърне!!!
  —цитат от коментар 2 на КМЕТ В СЯНКА


  Щеш ли да ни обясниш какво пъдят всички в гърнето?

 88. 88 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4724 Весело

  До коментар [#87] от "gobay":

  Питай тези които не питат защото за разлика от теб или са разбрали или знаят поговорката.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 89. 89 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Любопитно

  Аз знам не една поговорка,ама ти обясни кого пъдят от гърнето!Нали това те питам?

 90. 90 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Любопитно

  към 89-----кого пъдят в гърнето!

 91. 91 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Весело

  До коментар [#87] от "gobay":Питай тези които не питат защото за разлика от теб или са разбрали или знаят поговорката.
  —цитат от коментар 88 на КМЕТ В СЯНКА


  Има ли разлика от пърдят в гърне и пъдят в гърне?Все пак претендираш да си знаещ човек !

 92. 92 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#83] от "nij50393132":При теглене на големи суми и в големи купюри банките описват номерата на банкнотите. Много често този опис се изисква и от клиентите - като застраховка при евентуални обвинения за фалшификация.В "Булбанк" големите суми не се теглят на гишетата. Вдясно от главния вход има едно не много широко стълбище водещо към предверието на трезора. Там има служба, която се занимава с изплащането на големите суми - от 100 000 лв. нагоре. След получаване на сумата излизането не става през главния вход и площада, а през една малка врата вдясно от стълбището, откъдето се излиза на тротоара на бул. "Тодор Александров" за бързо качване в чакащ автомобил. Описът на банкнотите и номерата им се изготвя автоматично като броенето става с машини, които сканират и запаметяват номерата на банкнотите. Описите се пазят в "Булбанк" и намирането на номера на банкнотата, който се вижда на снимката не е никакъв проблем - той си е там и чака някой да го потърси.
  —цитат от коментар 85 на Един препатил


  Да те допълня. Копирите от 500 евро са под наблюдение, всяка финансова институция е длъжна да записва и пази номерата на банкнотите и самоличността на клиента. Даааа, много интересно, ако пък някой ги е внесал тия банкното в някоя банка някъде след датата на снимките, Готино, а?

 93. 93 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Любопитно

  [quote#92:"nij50393132"][/quote]

  Направо да се чуди човек с толкова много акъл,ум, знания какво търсите с тоя дето без порно ще му е трудно във форума?

 94. 94 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1121 Неутрално

  До коментар [#83] от "nij50393132":При теглене на големи суми и в големи купюри банките описват номерата на банкнотите. Много често този опис се изисква и от клиентите - като застраховка при евентуални обвинения за фалшификация.В "Булбанк" големите суми не се теглят на гишетата. Вдясно от главния вход има едно не много широко стълбище водещо към предверието на трезора. Там има служба, която се занимава с изплащането на големите суми - от 100 000 лв. нагоре. След получаване на сумата излизането не става през главния вход и площада, а през една малка врата вдясно от стълбището, откъдето се излиза на тротоара на бул. "Тодор Александров" за бързо качване в чакащ автомобил. Описът на банкнотите и номерата им се изготвя автоматично като броенето става с машини, които сканират и запаметяват номерата на банкнотите. Описите се пазят в "Булбанк" и намирането на номера на банкнотата, който се вижда на снимката не е никакъв проблем - той си е там и чака някой да го потърси.
  —цитат от коментар 85 на Един препатил


  Мога само да потвърдя това за машинките които сканирват номерата на банкнотите и ти дават една дъъълга лента с номерата, подпечатана от банката. Ако ги помолиш правят това и за $1,000. Ако ги помолиш ти дават две такива ленти. За другите подробности-не знам. Но зная други неща от личен опит, та да ги споделя:

  1. Това прави не само Юникредит Булбанк, а и ПИБ и Пощенска банка. Вероятно и други банки.

  2. Правят го ПОНЕ от есента на 2010 и поне до есента на 2017.

  3. Това май го правят и в чейндж'бюрата, според инфо от мои гости в България за периода 2011-2017.

  За протокола.

  П.С. Относно номера на банкнотата от чИкмиджето на боко, и номера на кюлчето:

  Някой обърна ли 'Фнимание че НИКОЙ НЕ Е ИЗНЕСЪЛ ИНФО в нета/медиите къде и кога се е появила тази банкнота в банковите регистри/броячи на пари? И от къде, и от кого, е закупено това номерирано кюлче? 'Мен ми се струва много странно това, за другите не знам.


  До коментар [#85] от "Един препатил":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 95. 95 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  [quote#92:"nij50393132"]
  —цитат от коментар 93 на gobay
  Направо да се чуди човек с толкова много акъл,ум, знания какво търсите с тоя дето без порно ще му е трудно във форума?[/quote]

  Злорадствам на тъпите обожатели на Бойко, прдставям си как се тръшкат, че не могат да защитят любимия си идол

 96. 96 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 508 Неутрално

  Нова година с нова прокуратура

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 97. 97 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Весело

  Не разбирам кого визирате,но дрън-дрън не Ви прави нещо голямо.Просто сте един пореден номер-трол.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Всичкята умнокраисва тролска маса, аре у лево при кака Мая, тя ще ви погали по главУчките и слИвчо ще ви попее за лек път (в отвъдното)

 100. 100 Профил на M M
  M M
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Г-н Борисов да отиде и даде цялата информация на някоя медия още сега.
  Ако си мисли, че тези които са го записвали 10 години ще го пожалят се лъже.
  Просто подготвят повторение на Костинбродския водевил.
  Изведнъж ще намерят коя е.

  Още преди 10 години му беше казано да се види с един човек на 4 очи. Щеше поне да си спести записите. Да не говорим, че още след първия пуснат в публичното пространство ("Ало, Ваньо" ако се не лъжа) трябваше да бъде по ... "осторожен".

  Пак ще напиша г-н Борисов е в пъти за предпочитане пред подслушващите/сценаристите!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK