Илия Златанов към Борисов: Безопасно ли е разкрилите схема като "Осемте джуджета" да живеят в България

ресторант "Осемте джуджета"

© Юлия Лазарова

ресторант "Осемте джуджета"Бизнесменът Илия Златанов, който е основна фигура в разследването на Антикорупционния фонд "Осемте джуджета", разпространи днес отворено писмо с 10 въпроса до премиера Бойко Борисов. С тях Златанов напомня, че не е последвало нищо от разследването, показало как се отнема бизнес със съдействието на прокуратурата и МВР.


В серия филми, излъчени през юни и юли миналата година, собственикът на асансьорната фирма "Изамет" Илия Златанов разказва как чрез заплахи е бил принуждаван от бившия шеф на следствието Петьо Петров - Еврото и съпругата му Любена Петрова да прехвърли целия си бизнес. Разказва и че е бил свидетел на близки контакти на Петров с бившия ръководител на Специализираната прокуратура Димитър Франтишек и шефа на Националната следствена служба Борислав Сарафов. Златанов разказва и че пред ресторанта "Осемте джуджета", ползван като офис от Петьо Петров, постоянно е имало патрулен полицейски автомобил, а братът на тогавашния вътрешен министър Младен Маринов бил шофьор на Петьо Еврото.


След като случаят доби публичност, Златанов се опита да влезе в завода си в Дупница, окупиран от друго дружество, но охранителите от "Делта гард" (съсобственик там е Димитър Спасов, известен като Митко Каратиста) не допуснаха частния съдебен изпълнител, а полицията в Дупница отказа да му съдейства въпреки съдебното решение и осъществи действия в интерес на другата страна.
Прокуратурата образува проверка след излъчването на разследването, а главният прокурор Иван Гешев тогава коментира иронично: "Mожем да разследваме, както осемте джуджета, така и десетте малки негърчета", и постави под съмнение източника на разкритията - Илия Златанов. Не е известно какъв е напредъкът на разследващите оттогава.


Първата част на разследването гледайте тук.
Втората част гледайте тук.
Третата част гледайте тук.


"Дневник" публикува въпросите на Златанов към министър-председателя изцяло и без редакторска намеса:


До г-н Министър Председателя на Република България, г-н Бойко Борисов


ОТВОРЕНО ПИСМО


Уважаеми г-н Борисов, в интервюто Ви с Франкфуртер Алгемайн цайтунг, Ви бе зададен въпрос: "Има, например, един добре документиран случай, наречен на името на софийски ресторант "Осемте Джуджета", който се явява място за преговори и се е стигнало до това, на собственик на българска компания, да бъде отнето имуществото, чрез една корумпирана съдебна система". "Ако някой се включва в незаконни сделки, разбира се не мога да коментирам" - казахте Вие. Затова, като български гражданин и бизнесмен, създал 300 работни места и платил над 110 млн. лв. данъци, такси и митни сборове, питам:


1. Имате ли данни за незаконни сделки, свързани с кръга "Осемте джуджета" и ако това е така, какво точно сте предприели?


2. Нека ви напомня, че ръководената от вас изпълнителна власт участваше много активно в процедурата по избор на сегашния Главен прокурор чрез писма и институционална подкрепа, докато правосъдният ви министър отказваше да издигне друга кандидатура и мълчаливо подкрепяше тази на Иван Гешев. Какво е вашето участие в този процес? Как да си обясним синхронът с действията на Любена Петрова- съпруга на Петьо Еврото от "Осемте джуджета", която ръководеше протестите в защита на единствената кандидатура за Главен прокурор?


3. Знаете ли, че подобни механизми, като този в "Осемте джуджета" работят перфектно за отнемане на бизнеси у нас? Известно ли ви е, че българският бизнес се чувства застрашен?


4. Знаете ли как функционира този кръг и каква е ролята на главните участници в него, особено на онези, които са на ръководни позиции в държавните системи? Как да си обясним многократното явяване на Борислав Сарафов и Димитър Франтишек при Петьо Еврото в "Осемте джуджета", при това под осигурена охрана от патрулка на МВР пред ресторанта в тези моменти, отделно и на охранителната фирма "Делта гард?


5. Министърът ви на вътрешните работи заяви пред Цветанка Ризова в бтв, че патрулката стояла пред "Осемте джуджета", тъй като наоколо имало институции. Обръщам внимание, че институциите все още са там, но патрулки вече няма. Ще извършите ли вие проверка, след като вътрешният ви министър очевидно отказва такава? Възложихте ли проверка относно данните, че братът на бившия ви вътрешен министър е бил шофьор на Петьо Еврото докато е действащ полицай?


6. Как е възможно в държава-членка на ЕС една фирма да окупира предприятия и да има лиценз за охранителна дейност? Публично известно е, че това е положението с "Делта гард" ООД, които окупираха предприятието ми в Дупница за около три месеца, а другото в София от преди около година и все още отказват да го
освободят.


7. Възложихте ли проверка относно действията на Началника на РПУ- Дупница, който препятства действията на ЧСИ? Защо същият е още на същата си позиция?


8. Относно изнесените в "Осемте джуджета" данни за препятстване работата на Единния европейски номер за спешни повиквания 112, нека ви припомня, че същият е въведен като ангажимент, поет от България във връзка с присъединяването й към ЕС. В рамките на съюза въвеждането му стана с Директива 2002/20/ЕО на Европейския парламент и на Съвета на Европа и от 2008 г. телефон 112 функционира във всички държави-членки. Вероятно с изключение на случаите, в които сме потърсили спешна помощ Ние, жертвите на "Осемте Джуджета". Възложихте ли вие проверка или да се обърнем за такава към съответните европейски институции?


9. Възложихте ли проверка във връзка със сигналите за заплаха срещу адвоката ми и срещу журналиста, който публикува фактите по случая "Осемте джуджета"?


10. Считате ли, че е безопасно за гражданин, разкрил публично схема като "Осемте Джуджета" да живее и работи в България?


Илия Златанов


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (128)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7212 Неутрално

  То даже и за тези, които не са разкрили схема ,като "Осемте джуджета" е опасно.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3188 Неутрално

  Да безопасно е, понеже никой не се бъзва от "сигнали". Сигнализирай си колкото искаш, пари не връщаме, тая власт защо я храним, нали да ни осигурява рахат.

 5. 5 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3188 Неутрално

  Този е известен предимно с некачествените си асансьори
  —цитат от коментар 3 на lig35561597


  И тогава се появил добрият Робин худ, който му ги взел, в името на народа.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1843 Неутрално

  Този Златанов, който топял сина си, че е престъпник, каква точно схема е разкрил!?

 9. 9 Профил на naturiST
  naturiST
  Рейтинг: 313 Весело
 10. 10 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2802 Неутрално

  И тогава се появил добрият Робин худ, който му ги взел, в името на народа
  —цитат от коментар 5 на blondofil

  Робин Худ не се е появил,Златанов сам го е намерил.И парите никой не му ги е взимал,той сам ги е дал.

 11. 11 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2873 Гневно

  "разпространи днес отворено писмо с 10 въпроса до премиера Бойко Борисов" - ББ не чете, ББ само мисли как да ОПравлява цялата държава(по Резилворо), ЦвЦв каза за началниците на РПУ-тата, а Гешев пази. К`ви въпроси, к`ва европейска държава, никак не е политкоректно?! Ще го мотаят, ще му късан нервите, ще страда човека за едната СПРАВЕДЛИВОСТ...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 12. 12 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 1608 Неутрално

  Като стана дума за Гешев, да попитам - за него екокатастрофата във Варненското езеро не съществува ли ?? Взети са милиони, за да се положи тръбата на 3 метра под дъното, вместо това, очевидно за да се спестят пари и да се гепят, тя е положено за по-лесно по самото дъно .... тук си плаче за тежки наказания .... Гешев, къде спиш ??? .... или там са набъркани ТИМ и Доган, и ти нямаш позволение да пипаш ??!

 13. 13 Профил на yxy36658763
  yxy36658763
  Рейтинг: 161 Неутрално

  Ами като не му харесва на Златанов, да отива в САЩ.
  Там от днес(!) арестуват за карикатура !
  Карикатура, че резултатите на изборите били фалшиви

 14. 14 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2907 Неутрално

  Всъщносъ какво стана със завода ? Нали има съдебно решение ? Или Делта Гард са над закона защото са приятелчета на бай Х?

 15. 15 Профил на pafaka22
  pafaka22
  Рейтинг: 798 Неутрално

  [quote#10:"uvtest"][/quote]

  Сравнението с Робин Худ не е много коректно. Литературния герой Робин е крадял от корумпираните управници и е раздавал на бедните. Не знам дали е г-н Еврото е давал част от откраднатото на някого, но определено това не са бедните.

 16. 16 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 975 Неутрално

  Как са наскачали гербаджийските тролчета, замирише ли на пърлено под задника на вожда им скоро и на тях ще им запари. Унищожихте българската държава бе, некадърници крадливи!

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 17. 17 Профил на angel angelov
  angel angelov
  Рейтинг: 440 Неутрално

  Когато отиваш да търсиш помощ от бандити срещу сина си и съпругата си , какво очакваш, да се задоволят с 10% ли ? Златанов се явява тлъст шаран за ОПГ-то в "Осемте джуджета" .Обаче шаран или не, Златанов е жертва и ролята на правосъдието е да го защити от бандитите.

  razkolnikov
 18. 18 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 879 Неутрално

  Не е безопасно. Но все пак благодари, че си в България. Защото другаде можеше да те отровят. Тук, само Пеевски ще ти вземе бизнеса.

 19. 19 Профил на Strymski
  Strymski
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Каква схема бил разкрил Златанов?Сам ,от алчност , се набутал на Еврото и жена му,изпълнявал всичко,което ония му кажат ,и чак когато го врътнали,започнал да пищи.
  —цитат от коментар 2 на uvtest


  Сериозно ли го мислите или така си е по рождение?
  Значи , в такъв случай , властите не трябва да правят нищо и да се преструват на умрели лисици?
  От поста ви се разбира ,че знаете за “ реномето” на този Евро ли долар ли....и ви се струва в реда на нещата да има хора като него?!

 20. 20 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2209 Весело

  Оставете на мира Боко!
  Той тъкмо научи как завива локомотива, вие помрачавате радостта му с джуджета-муджета!

 21. 21 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 1388 Любопитно

  Каква схема бил разкрил Златанов?Сам ,от алчност , се набутал на Еврото и жена му,изпълнявал всичко,което ония му кажат ,и чак когато го врътнали,започнал да пищи.
  —цитат от коментар 2 на uvtest


  И като започнал да "пищи" , какво стана ?

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3949 Неутрално

  Много защитници на българската мафия имало в този форум.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4400 Неутрално

  До коментар [#10] от "uvtest":

  Бабите и те дават сами парете си на тел измамници! И тел измамници ли са невинни?

 26. 26 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1902 Неутрално

  1. Имате ли данни за незаконни сделки, свързани с кръга "Осемте джуджета" и ако това е така, какво точно сте предприели?

  Данни има, а предприетите действия са следните: затова, че са ги хванали в крачка и ГЕРБ е загубил 50 000 гласа от разпърдяването на цялата работа, Пепи Еврото и Франтишек трябва да внесат лично в партийната каса 50 000 х 50 = 2,5 млн. лева за покупка на същия брой гласове по маалите, за да ликвидират щетата.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 617 Неутрално

  До коментар [#23] от "tacheaux":

  "Много защитници на българската мафия имало в този форум."


  Едва ли са чак толкова дето я защитават. Даже няма такива. Просто ти казват, че мафия е имало винаги и няма да изчезне.
  Помниш ли мутренските години около 95-та? Ако сравниш със сега как е?
  Помниш ли 97-ма банките, цените, стоките в магазините? Ако сравниш със сега как е?
  Помниш ли приватизацията? Там мафия имаше ли? Ако сравниш със сега как е?
  Помниш ли убийствата до 2005, поне знаковите? А отвличанията? Ако сравниш със сега как е?
  Заменките и строежите на хотели помниш ли ги? Ако сравниш със сега как е?
  Заплатата помниш ли си? Ако сравниш със сега как е?
  Освен да мрънкате друго не правите. За всеки има добри възможности да се развие и който не вярва да погледне хората около себе си.

  Радвайте се, че най-оборотните статии са за:
  - паднала скала на пътя
  - бус за кренвирши возещ ваксини
  - криви плочки на Графа
  - една съборетина на Росенец
  ....

 29. 29 Профил на nij50393132
  nij50393132
  Рейтинг: 1840 Неутрално

  Прави ли ви впечатление от колко места му се задават удари на ББ, още ще има, много. Хубавото е че господарите му не го пускат да избяга, трябва НС да им свърши каквото им е обещал или са му заповядали.

 30. 30 Профил на nij50393132
  nij50393132
  Рейтинг: 1840 Неутрално

  До коментар [#27] от "kzj35678888":


  Как няма да се занимава с ГЕРБ не ти ли е приятно да се гаврим с тях като гледаме как се разпадат, айде отпусни се, порадвах се и ти

 31. 31 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2802 Неутрално

  До коментар [#10] от "uvtest":Бабите и те дават сами парете си на тел измамници! И тел измамници ли са невинни?
  —цитат от коментар 25 на vassilun


  Бабите сами ли ходят да търсят тел.измамниците ?И сигурно им дават парите си,за да не ги вземат децата и внуците им.Сега сериозно,Еврото и жена му са измамници и обществеността трябва да изисква от прокуратурата да си свърши работата,но да се изкарва Златанов безстрашен борец срещу мафията ,е най малкото смешно.

 32. 32 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1902 Неутрално

  Когато отиваш да търсиш помощ от бандити срещу сина си и съпругата си , какво очакваш, да се задоволят с 10% ли ? Златанов се явява тлъст шаран за ОПГ-то в "Осемте джуджета" .Обаче шаран или не, Златанов е жертва и ролята на правосъдието е да го защити от бандитите.
  —цитат от коментар 17 на angel angelov


  Кои са бандитите? Дай поименно! Пепи Еврото, брат му, който води делото срещу Прокопиев-Трайков-Дянков, братът на бивишя вътрешен миннистър Младен Маринов, който е личен шофьор на Пепи Еврото? Или следователите от онова "претърсване", които донесоха търсените предмети, а втора група дойде да ги "намери", където са ги оставили?

 33. 33 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1902 Неутрално

  [quote#31:"uvtest"][/quote]

  В схемата на Пепи Еврото Специализираната прокуратура е ключов играч. Без нея схемата на Пепи Еврото не работи.

 34. 34 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2558 Неутрално

  Уместен въпрос.

  SHADOWS of SOFIA
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на evpetra
  evpetra
  Рейтинг: 1235 Гневно

  Историята с Осемте джуджета е потресаваща, особено онази част, в която повикват Златанов в Специалната прокуратура и там пред очите му жената на Петьо Еврото му открадва злато за 500 хиляди лева! Къде го има това? Дори авторите на криминални романи и политически трилъри не биха позволили такава разхайтеност на въображението си. Такива неща не могат да стават в една държава, членка на ЕС! Стават само в мафиотски държави.
  И ... нищо!

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3677 Весело

  И все пак, темата "навални" е с по голям шанс да донесе поне стотина гласа

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3558 Весело

  До коментар [#2] от "uvtest":

  "Каква схема бил разкрил Златанов?Сам ,от алчност , се набутал на Еврото и жена му,изпълнявал всичко,което ония му кажат ,и чак когато го врътнали,започнал да пищи."

  А нещо за " опраскване" на целия му бизнес от кръговете на властта или това не е интересната част от въпросите ?

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1179 Весело

  Айде, 6 950 000 могат да живеят в България безопасно, едни 50 000 криминали не могат?
  Самальот, чемодани и Дубай, "Българско лято" набира членове.

  Нямам политически амбиции, мога даже да си го татуирам.
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1179 Любопитно

  Бай Илия като същинский Навални разобличава тиранина. Очакваме да му намажат гащите с нещо, какво ще е на цвят, ще покажат лабораторните анализи. Ако е жълто, ще е отпред, ако е кафяво, ще е отзад.

  Нямам политически амбиции, мога даже да си го татуирам.
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 62. 62 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 671 Неутрално

  А тоя Илия Златанов откъде има пари за два асансьорни завода !? От закуски ли и той?

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3558 Неутрално

  До коментар [#48] от "Стилиян Ганев":

  " Екокатастрофа? Та до преди идването на Борисов, цялото черноморско крайбрежие беше в такава "екокатастрофа" - благодарение на чудесните управления на БСП, ДСБ и ДПС до 2009 година - нито една пречиствателна станция и всички фекални води от градовете и курортите се изливаха директно в морето! А сега се спукала някаква тръба в езерото и вие се опитвате да ни убедите, че сме в национална катастрофа? А чудите ли се, защо никой не ви вярва?"

  Тая " някаква" тръба извежда фекалиите на Варна ! За нейното полагане са платени няколко милиона лева, притова е трябвало да е закопана в дъното, а тя не е ! Чиста проба източване на обществото ни, ама на фона на всички останали престъпни схеми, тази далеч не е най - голямата ! Най - миризливата - може би !

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 73. 73 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 681 Неутрално

  До коментар [#3] от "lig35561597":

  Тоест лапа ги първия толуп и ги прави по-качествени от рехавия асфалт дето ръси по пътищата. Пха-хх.

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 77. 77 Профил на Стилиян Ганев
  Стилиян Ганев
  Рейтинг: 19 Неутрално

  Тая " някаква" тръба извежда фекалиите на Варна ! За нейното полагане са платени няколко милиона лева, притова е трябвало да е закопана в дъното, а тя не е ! Чиста проба източване на обществото ни, ама на фона на всички останали престъпни схеми, тази далеч не е най - голямата ! Най - миризливата - може би !
  —цитат от коментар 69 на samoedin


  А къде се отвеждаха фекалиите преди тръбата? Или варненци не дефекираха при управленията на БКП до 2009?

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 722 Весело

  Само ни е интересно едно - защо и другаря Златанов вярва,че Борисов е всесилен?
  Той не е нито прокурор,нито съдия!
  Не е и Спайдърман,май!
  След като постоянно го кичат с всевъзможни обиди на тема интелект и ум,ясно е,че той не може да реши случая.
  Тогава?Какво правим?
  Да се обърне към бойкикев и компания,там са все светила в юридическата мисъл за съвет.
  Но преди това ни е интересно едно - как се става горд собственик на два,нали толкова бяха или се лъжем,завода?

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK