След санкциите по "Магнитски" в мрежите: "Освен прокуратурата да нахлуе в посолството на САЩ"

След санкциите по "Магнитски" в мрежите: "Освен прокуратурата да нахлуе в посолството на САЩ"

© Георги КожухаровАдминистрацията на президента Джо Байдън вчера наложи санкции по закона "Магнитски" за участието им в корупция в България на Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков, както и на още трима души и 64 техни фирми. Всички техни активи и собственост в САЩ се блокират, забранява се на американски граждани да извършват трансакции с тях и да им се предоставят каквито и да било средства, стоки или услуги. "Дневник" събра първите реакции в социалните мрежи без претенции за изчерпателност.


Станислав Христов:


Ми освен тая нощ прокуратурата да нахлуе в американското посолство...
Николай Стоянов, журналист:


Пет идеи как утре да пооправим работата малко:


1. Гостуване в сутрешен блок на Йордан Цонев, който да обясни, че това няма как да е така, защото в партията са питали Пеевски и той е казал, че не е така, а и нищо от това не е вписано в Търговския регистър.


2. Законова поправка, която със задна дата да изтрие от колективното съзнание Делян Пеевски и да криминализира споменаването му. Също може и закон за отмяна на закона "Магнитски". Ще бъдат внесени в първия ден на новото Народно събрание между четенията в преходните разпоредби към Закона за банковата несъстоятелност, с които се обявява и Конституционния съд за противоконституционен.


3. Внасяне на обвинения в Специализирания наказателен съд срещу Сорос за покушение и опит за държавен преврат.


4. Извънреден брифинг на ГЕРБ.


5. Създаване на нов държавен холдинг - не е ясно как ще помогне, но винаги е решение!


Андрей Янкулов, адвокат, бивш прокурор:


Из съобщението на американското правителство:


"Пеевски се е договарял с политици да им осигури политическа подкрепа и положително медийно отразяване в замяна на защита от наказателно разследване."


"В допълнение към всичко това Желязков (посочен като подставено лице на Пеевски) изнудвал евентуален кандидат за български министър чрез заплаха от повдигане на наказателни обвинения от Прокуратурата на Република България, ако след назначаването си министърът не окажел по-нататъшно съдействие на Желязков."


Тук в единия случай се твърди търговия с имунитет от наказателно разследване, а в другия - принуда посредством активиране на наказателно преследване.


И в единия, и в другия случай решението да се проведе или да не се проведе наказателно преследване е заключено в една-единствена институция - Прокуратурата на Република България, с един-единствен върховен ръководител - главния прокурор.


В доклада за човешките права на Държавния департамент пък по-рано през годината беше казано, че Пеевски е осигурявал положително отразяване на главния прокурор в медиите си.


Тъй като винаги е била изтъквана добрата съвместна работа с "евроатлантическите партньори", съвсем разбираемо би било главният прокурор най-малкото да вземе отношение по тези твърдения на САЩ за това как поверената му институция упражнява правомощията си.


Пеевски се очертава да се превърне в поредния олигарх, за когото институциите ще прогледнат с огромно закъснение. В неговия случай - дори след изрично задокеанско побутване.


Прекалено често започнаха да ни показват този филм обаче, много се изтърка лентата.


Миролюба Бенатова, журналист:


Извинете, че ще ви разваля радостта, но изгърмяха бушоните. Позволи им се да се изнесат, да разпродадат (Пеевски) или просто им взеха всичко скъпо (Божков).


А този, в чието име направиха поразиите, си е все така свободен, доволен и сит. И както не може да играе честно никакви игри, още е в играта. Откупва се с вашите пари и вярва, че ще му се размине. Не е време за радост. Време е за мотивация и малко (поне) гняв.


Методи Лалов, "Да! България", бивш съдия:


Американците казват нещо, което българските граждани не просто отдавна знаят отлично, но и го живеят, защото са потърпевши.


МВР, ДАНС, КПКОНПИ, НАП и други държавни служби си затваряха очите, за да позволят на тези и други мутри да ограбват и унижават българския народ. Основната отговорност обаче е на прокуратурата и в частност на Иван Гешев и Сотир Цацаров.


Истинска справедливост ще има, когато Борисов, Гешев, Пеевски, Цацаров, Божков, Ковачки, Гайтански и подобните им бъдат осъдени по българските закони.


Петър Чолаков, политолог:


Санкционирането на Пеевски, Божков и Желязков за корупция на базата на Глобалния закон "Магнитски" е категорична оценка от страна на САЩ на ролята на ДПС, а индиректно и на ГЕРБ, в българската политическа система.


Г-н Божков от години е сочен за ключова фигура в престъпния свят на България; САЩ аргументират санкционирането му със създаването на канал за руско влияние. Не трябва да забравяме обаче, че Божков (според собствените му твърдения) е оказвал "съпорт" или "субсидирал" медийната стратегия на модела ГЕРБ - ДПС. А САЩ споменават изрично "медийната стратегия" на г-н Пеевски (макар и в контекста на местните избори през 2019): "договарял се с политици, за да му осигурят положително отразяване в медиите в замяна на защита от наказателно преследване".


От няколко години има очакване за санкции спрямо г-н Пеевски от САЩ. Неговата "лобистка дейност" бе обект на специално разследване в Сената през 2020. Няма изненада, че името му е в списъка на санкционираните.


"Лейтенантът на Пеевски" Желязков е санкциониран основно заради участието му в схема за търговия с български документи за самоличност. За Желязков се смята, че прокарва интересите на Пеевски/ДПС в енергетиката, а и заема ключов пост в бюрото за контрол на СРС. Скандалът с подслушването на опозиционни политици у нас е основна тема тези дни. Санкционирането на г-н Желязков индиректно накланя везните в подкрепа на твърденията, че подслушването е било осъществявано по волята на ДПС, считани за скрит партньор на ГЕРБ в кабинета "Борисов 3".


Към ГЕРБ има и директен сигнал от САЩ. Сред санкционираните е и кадърът на партията Александър Манолев, зам.-министър на икономиката в правителството на ГЕРБ през 2017 - 2019, който подаде оставка, след като името му бе замесено в скандала "Къщи за гости", който заедно с "Апартаментгейт" силно разклати "Борисов 3".


Санкционирането на г-н Харалампиев (бивш шеф на ДАБЧ, замесен още преди две години в скандала за търговия с български паспорти и смятан за протеже на г-н Каракачанов) и г-н Томов от САЩ (бивш секретар на ДАБЧ) не говори никак добре и за бившия (официален) коалиционен партньор на ГЕРБ - ВМРО.


Мащабът на санкциите е безпрецедентен, те са най-големите, предприемани еднократно по закона "Магнитски". Това е атестация за безсилието на съдебната система и прокуратурата у нас, както и за размерите на корупцията. В частност, Белият дом, изглежда, поставя много ниска оценка на работата на главния прокурор г-н Гешев. Българската прокуратура и съд явно за САЩ се нуждаят от бавачка, защото не могат да се справят сами.


САЩ предприемат мерки за редуцирането на метастазите на корупцията, защото виждат в нея заплаха за атлантическата сигурност - корупцията е основен съюзник на Кремъл. Ако определени сили в България искат страната да бъде троянски кон на Москва, САЩ целят да свалят подковите на този кон и да разобличат техните кроежи. От действията на г-жа Мустафа и г-н Ахърн, оставаме с впечатление, че САЩ възлагат надежди на г-н Радев и служебния кабинет в разчистването на "Авгивиевите обори" на "ерата Борисов".


Няма съмнение, че санкциите са "послание" и към избирателите - те "идват" месец преди изборите през юли. Такива "подсказвания" отвъд Океана имаше и по-рано. В навечерието на изборите на 4.04.2021 Държавният департамент публикува силно критичния Доклад за правата на човека в България през 2020; малко преди това бе и острото становище на двамата сенатори Менендес и Риш за състоянието на българско-американските отношения.


Твърде вероятно е списъкът на санкционираните още да набъбне. Прави впечатление, че официалната оценка на САЩ за "енергетика" Ахмед Доган се бави.


САЩ, изглежда, са твърдо решени да продължат "да лекуват" "Ахилесовата пета" на НАТО - България.


Юлиан Попов, политически коментатор:


Решението на САЩ да постави под санкции Пеевски, Божков и останалите е силен и добър знак. Но е знак. Все едно съседът да каже на другите съседи, че мъжът ти те бие. Докато Пеевски и Гешев не бъдат отстранени, напълно неутрализирани и разследвани, нещата ще си останат на равнище знаци. Няма как национална икономика и сигурност да се управлява само със знаци. Подходът "казвам ти куме, пък ако снахата се сети" не може да доведе до обрат.


Всичко, което САЩ знаят, го знае, или е достъпно до знанието на, всеки българин. Да са разкрили нещо ново? Не са. Да са извадили едни документи, които не са вадени преди това десетки пъти? Не са. Да са казали нещо, което не можеш да чуеш във всяка кръчма? Не са. Чрез дипломация на подбутването нещо може да се помръдне. Но ще си останем с помръдването.


Партията на Божков едва не влезе в парламента. Партийните дялове на Пеевски със сигурност влязоха. И пак ще влязат. Ранените зверове ще побеснеят и ще отвърнат с някаква контраатака. Дали тя ще има костинбродско, барековско, ковачко или друго превъплъщение е трудно да се отгатне. Но докато си играем на знаци, ще си играем и на гатанки и заплахи по механите, както е казал поетът.


Повече за санкциите на Пеевски, Божков и Желязков четете тук.
Кои други трима българи са санкционирани от САЩ четете тук.

Повече за реакциите след обявените санкции четете тук.
Ще има ли нови санкции от страна на САЩ четете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (138)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1200 Весело

  нЕма се кОсите, днеска Херо Мустафа, ще каже, че тва е фалшива новина. Как може, та тва са едни от НАЙ-ГОТИНИТЕ пичове по тези територии !!! Наша ГОРДОСТ дет се вика.

 2. 2 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2956 Весело

  То всичко хубаво, но дали клетият български избирател го разбра и дали това ще повлияе на вота му, както би трябвало, ето кое е важното. Според мен, ако държавата ни беше нормална, вчера Герб и ДПС загубиха по 2-3 % на предстоящите избори, а т.нар. партриоти и партията на Божков тотално се дискредитираха. Но така е на теория, а практиката....

 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  Гешефтурата е извикала Магнитски на разпит!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 726 Любопитно

  В началото на COVID 19 пандемията се разбра, че кюстендилската МБАЛ има нужда от респиратори /2 бр./ за хората с напреднал стадий на вируса. Ни в клин, ни в ръкав в дарителската кампания се включи Делян Пеевски с дарени през "Интертръст" АД средства и допълниха необходимата сума за тези респиратори.
  С оглед на "репутационният риск" /добре познат риск в банковите среди и публичните финанси/ какво правим с това дарение на "Интертръст" и Делян Пеевски?
  И някой от кюстендилската ДАНС, районна/окръжна прокуратура направи ли си труда да провери произхода на средствата от това дарение?

 6. 6 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 747 Неутрално

  Хахаха, САЩ спират грантовете на Бойкикиев, и подкрепиха Гешев срещу пРезидента, който пък е подкрепян от Бойкикиев и ДБ.
  САЩ проумяха, че ДБ са си комунисти

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 7. 7 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  защо ли няма санкции за гешов, нали той е дявола ? и нямаше да е прецедент. все пак първите санкции бяха су съдя.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 8. 8 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2956 Весело

  До коментар [#6] от "ironhorse":

  Ко, ко речи? Ей, чудя се само дали си още пиян от снощи или си се подкарал от сабахлянта....

 9. 9 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  До коментар [#3] от "КМЕТ В СЯНКА":

  няма защо да го вика." той" няма нищо против нея😀

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 10. 10 Профил на AdMin
  AdMin
  Рейтинг: 259 Неутрално

  Дотук добре! Ама чакаме още - Влатко, Цацаров, Стоян Мавродиев, Сопола, Караниколов, Ананиев, Теменушка и шефовете в подопечните й дружества, синдикалистите. Айде, бързо, че "Няма време!"

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Неутрално

  До коментар [#6] от "ironhorse":

  Слънчасал си. Потърси помощ!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на goldfinger
  goldfinger
  Рейтинг: 9 Неутрално

  За Божков - давал е подкупи на висш управленец, който в момента е лидер на партия.

  Музика за ушите ни

  На въпрос на журналисти дали ще има среща на Ахърн с главния прокурор и дали ще се предоставят материали на прокуратурата
  - Такива не се предвиждат!!!

 15. 15 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  Вчера, докато четох коментарите, ми направи впечатление как някои хора просто не разбират очевидното като упрекват САЩ, че се намесвали във вътрешните ни работи със санкциите си. Не е така. Със санкциите си САЩ заявят, че посочените от тях индивиди са боклук хора според техните представи. Поради което не ги допускат на тяхна територия и забраняват на своите хора да им вършат услуги. Пазят се хората от наште "токсични" боклуци. А какво ние ще правим с тях - дали ще си ги изберем в Народното събрание да ни правят законите, дали ще си ги изберем да ни управляват, дали ще си ги пазим както досега като някакви "ценности" или просто ще ги изметем от къщичката си, то това си е наш избор и наша работа. В случая зависи от нас като гласоподаватели, от нашето правителство и министри и от нашата прокуратура и съдебна система.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Неутрално


  До коментар [#9] от "sarunka":

  вЕрно ли? Скоро ще се Очудиш!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3540 Неутрално

  До коментар [#7] от "sarunka":

  Защото може да се тълкува като намеса във вътрешните работи, не наказват политици, особено действащи и във висшите еталони на властта, а тези на които слугуват.

 18. 18 Профил на Чарли
  Чарли
  Рейтинг: 1856 Неутрално

  До коментар [#6] от "ironhorse":

  Уважаеми железенКон,
  това са ОЛИГАРСИТЕ на Борисов!
  Не забравяйте на кого бяха дадени 70 милиона в брой от Божков - на Борисов, Горанов и на др. Шехеризада.

  В задачата се пита къде бяха цацата и каскета, за да си го причинят? Или вие твърдите, че тези елементи са "добри момчета".

  И е изключително неграмотно и пошло да пришивате черепа към Демократична България. Ако не го правите срещу заплащане, значи имате ментални проблеми, нали?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 19. 19 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2956 Весело

  До коментар [#14] от "goldfinger":

  Сега като тръгнат едни колебания, едни съмнения кой е въпросният партиен лидер, та Божков да му дава.... Чакам реакция от Герб, шамарът вчера беше зашеметяващ.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#17] от "Тsonkooo":

  не е вярно. миталов и сега си е съдя. не помниш ли какъв вой беше у форумето в негова защита

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 22. 22 Профил на goldfinger
  goldfinger
  Рейтинг: 9 Неутрално

  До коментар [#19] от "boevbisser":

  Спокойно, ще излязат с позиция, че това е лично мнение, Къдравата Сю ги разбира тия работи, няли е бил Външен министър, а и е евроатлантик

 23. 23 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  До коментар [#18] от "Чарли Мишкин":

  ха ха ха олигарсите на борисов....божков, дилърът от магурата кога забогатя? пеев кой го направи шеф на пристанище на 21г.? всичко др е следствие , а не причина

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 24. 24 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#7] от "sarunka":

  защо ли няма санкции за гешов, нали той е дявола ? и нямаше да е прецедент. все пак първите санкции бяха су съдя.
  —цитат от коментар 7 на sarunka


  Чедо, санкции за Каскета Гешев все още няма, защото му дават още един шанс. Както и за Боко Рапона. Ако нощес Каскетът и Рапонът са вденали за какво иде реч и утре се размърдат да обърнат палачинката, сиреч, Каскетът започне да разследва истинските престъпления, а Рапонът си разкъса ризата публично и се разкае пред народа ни за досегашните си золуми, като започне да му съдейства в разкриването на золумите, то това тяхно поведение ще се вземе предвид в бъдеще. Ако ли продължат както досега и тях ще ги застигне подобна участ.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 25. 25 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 683 Неутрално

  Нищо ново не казват, просто заявяват, че прокуратурата не си е свършила работата и се налага от САЩ да блокират аварите на очевидно корупционни лица. Време е да махнем Гешев и да се избере истински главен прокурор, а не обикновена мутра, който да разследва управлението на ГЕРБ и ДПС.

 26. 26 Профил на goldfinger
  goldfinger
  Рейтинг: 9 Неутрално

  До коментар [#21] от "sarunka":

  За Миталов имаше вой от ВСС и писма с искане за доказателства. Те не пожелаха да си го причинят и да изхвърлят такъъв ценен кадър.
  А на всичкото отгоре, два пъти в началото на годината посолството на РФ излиза в защита на правителството на ББ и съдебната ни система, определяки ги като спазвайки върховенството на закона и демократични

 27. 27 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#20] от "oak17621787":

  А миризмата на наакано откУде Банкя кефи ли те???

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на goldfinger
  goldfinger
  Рейтинг: 9 Неутрално

  До коментар [#24] от "simval":

  по-скоро дават шанс на Гешев да арестува Банкянския профан за подкуп, ако не го направи, ще ги опукат и двамата

 29. 29 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  абе кво стана с учередителката на партията на черепа?
  дали и комшията му е още шеф на нап?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 30. 30 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#29] от "sarunka":

  Не е в списъка. Пробвай друго.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 31. 31 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  До коментар [#24] от "simval":

  а защо не дадоха шанс и на оня дето същите го изгониха в дубай, пък той иска да ги изрине?🤔
  даже си прати и учередителката в правителството на изчегъртващите..лудница😁

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 32. 32 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#29] от "sarunka":

  А кво стана с Мата Хари?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 33. 33 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#30] от "КМЕТ В СЯНКА":

  не казвам, че е в списъка. просто питам

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 34. 34 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#31] от "sarunka":

  Ваши си мутренски войни!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 35. 35 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#30] от "КМЕТ В СЯНКА":

  а и по тоя повод...миталов какво работи сега?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 36. 36 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2956 Весело

  До коментар [#29] от "sarunka":

  Вчера оттече учредителката, подаде оставка, а шефът на НАП Спецов, ако наистина е знаел за ревизията на фирмата си и я е продал на подобно лице - до дни ще оттече и той, макар да не се вижда негова връзка с Божков.
  Само не защитавай Гешев, моля, че ще си разваля мнението за теб, и той е пътник.

 37. 37 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  До коментар [#32] от "КМЕТ В СЯНКА":

  коя е мата хари?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 38. 38 Профил на bizarre_infit
  bizarre_infit
  Рейтинг: 405 Неутрално

  До коментар [#18] от "Чарли Мишкин":

  Комя не е железен- чугунен е ;)

  Всеки го бива поне в едно нещо -ако и толкова не те бива, поне не пречи на другите.
 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 40. 40 Профил на Чарли
  Чарли
  Рейтинг: 1856 Неутрално

  До коментар [#12] от "ironhorse":

  Яко си се объркал.
  На 11 юли ще видим кой се е "отекъл".

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 42. 42 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#35] от "sarunka":

  По волята на бойковия ВСС си работи съдия.
  ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 43. 43 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#37] от "sarunka":

  Една малолетна мургавелка дето вожда ти я е дарил със светлината си а тя му е снимала интимностите.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 44. 44 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  До коментар [#36] от "boevbisser":

  не го защитавам. и той е като всички предишни, малко по приказлив, но същия кято резултати. въпроса е защо, когато изгони черепа в дубай. погна руските мизерници баневи стайкови и тн. му спретнаха този пуч, а за предишните мълчаха.
  когато у това форуме аз пишех, че прокуратурата нрябва да е към минист. съвет тука с плам в клавиатурите обясняваха, че ни трябва независим прокурор като кьовеши. е ето ни го и не без помощта на ици риформата.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 45. 45 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#28] от "goldfinger":

  До коментар [#24] от "simval":по-скоро дават шанс на Гешев да арестува Банкянския профан за подкуп, ако не го направи, ще ги опукат и двамата
  —цитат от коментар 28 на goldfinger


  Възможно е, но има и други варианти. Нямам представа какво възнамеряват американците. Единствено знам, че всеки един от нас, българите, трябва да се замисли какъв път на действие избира да прави. Повечето от нас като гласуващи, а политици, министри и чиновници като служители на държавата и обществото. Точно обратното на разпространяваната опорка, че от нас нищо не зависи. Напротив, всичко зависи от нас, кой какво избира, както и каква посока на действие избира. Всеки сам избира дали да бъде почтен човек или боклук.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 46. 46 Профил на Deinio
  Deinio
  Рейтинг: 604 Неутрално

  До коментар [#6] от "ironhorse":

  Братле, радвам се че ти е смешно. Да не си от мъжете с матки?

 47. 47 Профил на bizarre_infit
  bizarre_infit
  Рейтинг: 405 Неутрално

  Чакайте сега, Байдън какъв е- демократ, значи червен. Това е поредната комунистическа атака срещу успешното политическо, икономическо и социално развитие на България! Цели да опорочи и дескредитира такива добри хора които не са направили нищо лошо освен да дават дарения- единия дарил пари за ваксини в Кюстендил , другия дарил пачки евро за нощното шкафче на БайХ_й -все добри хора

  Всеки го бива поне в едно нещо -ако и толкова не те бива, поне не пречи на другите.
 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#41] от "oak17621787":

  Това ли измисли? СЛАБОВАТО Е!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 50. 50 Профил на Deinio
  Deinio
  Рейтинг: 604 Неутрално

  До коментар [#20] от "oak17621787":


  Никой не се интересува какво харесва невзрачната ти особа сутрин

 51. 51 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#31] от "sarunka":

  До коментар [#24] от "simval":а защо не дадоха шанс и на оня дето същите го изгониха в дубай, пък той иска да ги изрине?🤔даже си прати и учередителката в правителството на изчегъртващите..лудница😁
  —цитат от коментар 31 на sarunka


  Не знам, чедо. Не знам какво мислят американците. Знам какво трябва да направя аз. Предполагам, че знам и какво трябва да сторят сънародниците ни.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 52. 52 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#48] от "sarunka":

  Много ти елементарно подсъзнанието. Сниманите тайни и спалнята с „уморения“ кон са интимностите лелче!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 53. 53 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2956 Весело

  До коментар [#44] от "sarunka":

  Не е като предишните, доста по-неграмотен, но с много по-солидна милиционерска и силовашка закваска.
  За мястото на прокуратурата мисля същото - в изпълнителната власт, да е ясно кой ги назначава прокурорите и кой носи отговорност, като не се справят. Независим прокурор в България е оксиморон.

 54. 54 Профил на goldfinger
  goldfinger
  Рейтинг: 9 Неутрално

  До коментар [#45] от "simval":

  През последните дни бяхме свидетели на неистова съпротива и със всякакви средства от страна на ББ към мерките за провеждане на честни избори и осветляване на делаверите им.
  Реакцията на американците е недвусмислен намек към всички, които имат намерение да им съдействат.
  Така поне ще има шанс за по-реално изразяване на това, което казваш. Другото е в ръцете на политическите суекти, след 8 дни започва предизборната кампания и всеки да се опита да убеди хората защо да го изберат.

 55. 55 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#36] от "boevbisser":

  а какво търсеше в учередителката в правителството на братството на почтенните? кой я сложи там?
  галева ли и нея я сложи?
  наистина ли си толкова наивен.😉

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 56. 56 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2541 Весело

  Хахаха, САЩ спират грантовете на Бойкикиев, и подкрепиха Гешев срещу пРезидента, който пък е подкрепян от Бойкикиев и ДБ.САЩ проумяха, че ДБ са си комунисти
  —цитат от коментар 6 на ironhorse


  Ха-ха-ха, всички санкционирани са все хора на ДеБъ.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 57. 57 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3499 Весело


  Айде ся като се събудят от РУСКОТО ПАСОЛЬСТВО

  ще излязат с АНТРЕФИЛЕ В ЗАЩИТА на ББ Шиши и КОмпания

  от АМЕРИКАНСКИТЕ мерки ха-хаааааааааа

 58. 58 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  До коментар [#51] от "simval":

  а защо тогава казваш, че им дават шанс?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 59. 59 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  До коментар [#51] от "simval":

  а защо тогава казваш, че им дават шанс?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 60. 60 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Весело

  До коментар [#55] от "sarunka":

  не ти се полуюава димката лельо.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 61. 61 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  До коментар [#14] от "goldfinger":Сега като тръгнат едни колебания, едни съмнения кой е въпросният партиен лидер, та Божков да му дава.... Чакам реакция от Герб, шамарът вчера беше зашеметяващ.
  —цитат от коментар 19 на boevbisser


  Ако беше Баце, Херо Мустафа нямаше да се среща с него. Да си чул да се е срещала с Божков или Пеевски?

 62. 62 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  До коментар [#54] от "goldfinger":

  че тя учередителката на партията на черепа беше именно в екипа на рашков. дали американците не го пелнаха през ръчичките?😁

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 63. 63 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2956 Весело

  До коментар [#55] от "sarunka":

  Честно казано - не знам как се е промъкнала, ти също не знаеш, не спекулирай. А и тя не е в правителството все пак. Виж, ако се докаже това за Спецов, ще е голям автогол.
  А наивен отдавна не съм, нито пък разглеждам служебното правителство на Радев като братство на почтените, просто ми се струва далеч по-добро от предишното, дето му изпусна края с пилеенето на парите на данъкоплатците в правилните посоки.

 64. 64 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  До коментар [#25] от "Rational":

  е да де ма не санкционираха гешов, а изгониха дясната ръка на рашков.😃

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 65. 65 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#55] от "sarunka":
  Герберастията, я да видим сега какво излиза? Ще чакаме , лейтенантът на Шиши, Илко Желязков , назначен от Герб, , дпс и идиотите за контрольор на СРС-тата, да ни каже честно дали е имало подслушвания?
  Опсс, ма същият бил виден корупционер, и хакнат по закона "магнитски", ни казва , "чичо Сам". Ааааъъъ?🤔🤨🤮

 66. 66 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2956 Весело

  До коментар [#61] от "Николов":

  Е къде да се срещне посланичката с двамата юнаци, до Дубай ли да отиде?
  За Борисов и аз мисля, че му дават последен шанс, да видим.
  Успешен ден на всички.

 67. 67 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  До коментар [#63] от "boevbisser":

  ауууу....как ли се е промъкнала и то като дясна ръка на този дето го чакате да изчегърта хунтата🤣

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 68. 68 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  Нищо ново не казват, просто заявяват, че прокуратурата не си е свършила работата и се налага от САЩ да блокират аварите на очевидно корупционни лица. Време е да махнем Гешев и да се избере истински главен прокурор, а не обикновена мутра, който да разследва управлението на ГЕРБ и ДПС.
  —цитат от коментар 25 на Rational


  Чедо, ако разбираше английски щеше да осмислиш, че МФ на САЩ директно се позовава на омразната българска Прокуратура:

  "In its investigation, the Prosecutor’s Office of the Republic of Bulgaria found that in February 2018, Bojkov paid the then-Chair of the SCG 10,000 Bulgarian Lev (approximately $6,220) on a daily basis to revoke Bojkov’s competitors’ gambling licenses."

 69. 69 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#54] от "goldfinger":

  До коментар [#45] от "simval":... Реакцията на американците е недвусмислен намек към всички, които имат намерение да им съдействат...
  —цитат от коментар 54 на goldfinger


  Не е намек, а е ясно заявена позиция.
  Американците съвсем ясно казват, че посочените от тях индивиди са боклуци и няма да ги допуснат да мърсуват из Америка. А ние какво ще правим с тях си е наша работа.


  Аз не зареждам в Лукойл.
 70. 70 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  Вчера оттече учредителката, подаде оставка, а шефът на НАП Спецов, ако наистина е знаел за ревизията на фирмата си и я е продал на подобно лице - до дни ще оттече и той, макар да не се вижда негова връзка с Божков.Само не защитавай Гешев, моля, че ще си разваля мнението за теб, и той е пътник.
  —цитат от коментар 36 на boevbisser


  САЩ директно се позовават на Гешев - виж коментара ми по-горе.

  А иначе връзката м/у Спецов и Божков не би трябвало да е толкова трудна за виждане. То, всъщност, и без тази връзка Спецов е съмнителен заради сделката с фирмата си, та аз лично не виждам как ще остане.

 71. 71 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 522 Гневно

  До коментар [#15] от "simval":

  Робска завистлива душичка си ти
  Тия може да са всякакви ,ама хич не е работа на щатите да определят това

  гошо
 72. 72 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2712 Неутрално

  До коментар [#61] от "Николов":

  Сметката по която си получаваше заплатата като премиер можеш да я задържиш? Вероятна тема за срещата

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 73. 73 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  До коментар [#65] от "zegi":

  не знам не знам... до сега единствения факт е ,че американците изгониха началника на кабинета на рашков
  всичко друго са интерпретации. нема лошо де.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 74. 74 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#59] от "sarunka":

  До коментар [#51] от "simval":а защо тогава казваш, че им дават шанс?
  —цитат от коментар 59 на sarunka


  Не правиш ли разлика?
  За Божков, Пеевски и другите четирима "game is over". Невключването на Каскета и Рапона в този списък, на този етап, означава, че при една тяхна промяна в поведението им и в действията им в положителна посока, все още, би било полезно за всички.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 75. 75 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 652 Неутрално

  До коментар [#6] от "ironhorse":

  Сладур! Сладурче мамино си ни ти! Не можа да спиш ли?

 76. 76 Профил на ivangabrovo
  ivangabrovo
  Рейтинг: 685 Неутрално

  Да се слагат на едно ниво Божков и лицето с лека форма на кретенизъм Пеевски е точно в стила на холивудските сценарии. Божков респектираше с интелекта си всички мутренски босове и заради това се движеше с тежка охрана; бандитизмът му беше покрит с дебел слой от самостоятелно изградени структури в полето на т. нар. легални дейности и, разбира се, с постоянно търсене и изграждане /вкючително и с незаконно финансиране/ на контакти с подходящи хора.
  Докато Пеевски е резултат от съчетанието на безумната амбиция на майка му и липсата на подходящи лица да играят сламения човек в комбинациите на Доган, както и на поизчерването на възможностите на последния да участва в едри комбинации.

 77. 77 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#73] от "sarunka":

  До коментар [#65] от "zegi":не знам не знам... до сега единствения факт е ,че американците изгониха началника на кабинета на рашковвсичко друго са интерпретации ...
  —цитат от коментар 73 на sarunka


  Грешиш.
  Американците никого не са изгонили у нас.
  Въпросната персона, за която говориш, сама си е подала оставката.
  Лично аз, не разбрах дали оставката й е приета, но това е мой пропуск.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 78. 78 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  „Смущаващото е, че обвиняемият Божков звучи по-обвиняващо, по-убедително от неговите обвинители."

  румен радев

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 79. 79 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#74] от "simval":

  аз не знам какво мислят американците.

  единствените факти към момента са:

  санкциите срещу споменатите.

  изгониха началника на кабинета на рашков

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 80. 80 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#73] от "sarunka":
  Секретарка, свързана с Божков, доста индиректно, не е въобще ясно , дали го познава, както Севдето, да речем, която ежемесечно е била в офиса му, за му отказва секс.😁 Така или иначе, напуска. А директно посоченият за мафиот и мошеник, Илко, си стои като свиня в кочина , и се готви да прави проверки.🙄 И някой очаква , те да са честни.?🤔 Кой?🎃🦧🐷

 81. 81 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#80] от "zegi":

  не е секретарка, а началник кабинета на рашков.

  почети и ще разбереш какво означава тази позиция.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 82. 82 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 416 Неутрално

  Кой решава за санкциите?

  Санкциите по закона “Магнитски” се издават от отдела за контрол над чуждестранни активи (OFAC) към финансовото министерство на САЩ, подписват се от президента на САЩ, за да влязат в сила и се прилагат от три министерства – на външните работи, на финансите и на правосъдието. Тези разпоредби засягат не само правото на санкционираните да влизат на територията на САЩ, но и техните имуществени интереси и точно това прави мярката особено тежка.

  Санкциите се прилагат на базата на информация, предоставена от институциите на други държави и неправителствени организации, които следят нарушаването на човешките права. Но решението за санкциите по закона “Магнитски” не подлежи на съдебен контрол и това лишава от смисъл намерението на бившия депутат от ДПС Делян Пеевски да предприеме “всички законови действия срещу този акт”.

 83. 83 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Любопитно

  До коментар [#80] от "zegi":

  а за тоя илко що братството на почтените не го изгони до сега..?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 84. 84 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#71] от "гошо":

  До коментар [#15] от "simval":Робска завистлива душичка си ти Тия може да са всякакви ,ама хич не е работа на щатите да определят това
  —цитат от коментар 71 на гошо


  Кой има право да влиза в една къща е изключително право на собственика на къщата.
  Ерго, единствено Америка може да решава за себе си кой какъв е и като такъв дали има право да влиза в Америка.

  ПП. Колкото до това, какво е твоето мнение за моята душа - една от незначителните частички от нашата действителност.  Аз не зареждам в Лукойл.
 85. 85 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  До коментар [#77] от "simval":

  наистина ли мислиш, че "случайно" въпросната дама си подава оставката няколко часа преди да излезе информацията..?
  ха ха ха.....ок, мисли си...

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 86. 86 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#83] от "sarunka":
  Щото Герб, дпс и обединените идиоти са го назначили чрез гласуване в парламента за контрольор по ДПС-то, като награда за корупционните му хватки в енергетиката в полза на Шиши, Доган и Путин, между другото.

 87. 87 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3540 Неутрално

  До коментар [#71] от "гошо":

  Санкциите са само за САЩ, не могат да влизат на американска територия и да оперират с американски банки, тука могат да правят каквото си искат, след като мъдрият български народ ги избира за депутати, с негово съгласие коват закони, търка билетчета, за да увеличава печалбите им. Но, чудното е, че много ги заболя потърпевшите, ще съдят държавата САЩ, че им отнема доларовите транзакции.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 89. 89 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 15 Неутрално

  и въпреки това ше има 15% за ГРОБ поне. По селата е страшна корупция. Видя се, че София се осъзна

 90. 90 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2888 Неутрално

  Когато САЩ повдигнаха обвинения към председателя на “Русофили”, попитах същото: къде са доказателствата?

  Любовта ще спаси света!!!
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3540 Неутрално

  До коментар [#89] от "b.rainstorm":

  Напротив, точно в селата гласуват разумно, поне с българско население, защото имат нисък, но постоянен доход, затова са независими.

 93. 93 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#26] от "goldfinger":

  Не сме получили от САЩ уличаващи данни за съдия Андон Миталов, обяви Лозан Панов

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 94. 94 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 416 Неутрално

  "Твърде вероятно е списъкът на санкционираните още да набъбне. Прави впечатление, че официалната оценка на САЩ за "енергетика" Ахмед Доган се бави.

  САЩ, изглежда, са твърдо решени да продължат "да лекуват" "Ахилесовата пета" на НАТО - България."

 95. 95 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  https://www.dnevnik.bg/politika/2020/06/09/4077070_rumen_radev_vasil_bojkov_zvuchi_po-ubeditelno_ot/


  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 96. 96 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 790 Весело

  По – рано тази година Божков също е планирал да осигури парична сума за бивше българско длъжностно лице и за български политик, с цел Божков да бъде подпомогнат да създаде канал, през който руски политически лидери да оказват влияние върху български правителствени служители.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 97. 97 Профил на dokoro
  dokoro
  Рейтинг: 731 Неутрално

  До коментар [#11] от "ggot":

  Абе, ......................протестите срещу Гешев се отприщиха, когато това недоразумение нахлу в президентството.
  Гешев друго чуство освен погнуса не може да предизвика.
  Къф Божков, кви пет лева!

 98. 98 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 617 Неутрално

  Дотук добре! Ама чакаме още - Влатко, Цацаров, Стоян Мавродиев, Сопола, Караниколов, Ананиев, Теменушка и шефовете в подопечните й дружества, синдикалистите. Айде, бързо, че "Няма време!"
  —цитат от коментар 10 на AdMin


  Вземането на рушвети и рекета не са проблем, май?

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 99. 99 Профил на ivailo igov
  ivailo igov
  Рейтинг: 310 Гневно

  прокоратурата влиза САМО В КОРУМПИРАНИ ИНСТИТУЦИИ !

 100. 100 Профил на ivailo igov
  ivailo igov
  Рейтинг: 310 Гневно

  До коментар [#97] от "dokoro":

  ти ТОТАЛНО СИ СБЪРКА Н!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK