"Той не е виновен, къде е спал премиерът": Борисов за Пеевски

"Той не е виновен, къде е спал премиерът": Борисов за Пеевски

© Велко АнгеловБившият депутат от ДПС Делян Пеевски, чието име от години се превърна в нарицателно за модела на завладяване, подчиняване и използване на институции, в сряда (2 юни) беше обявен от САЩ за санкциониран по закона "Магнитски" заради корупция в значителни размери.


Един човек в България през годините е демонстрирал особено раздразнение само от свързването на името му с това на Пеевски или въпрос по темата - от това да обяви, че определени компании губят обществени поръчки за стотици милиони, до свикване на пресконференция, за да се обясни и освобождаване на министри, заради връзки с ДПС. Това е бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Под неговото управление през последните два мандата Пеевски и моделът, който олицетворява, се разраснаха може би неконтролируемо. Борисов дори е заявявал, че ГЕРБ и ДПС не могат да управляват заедно заради лошия имидж на Пеевски. Затова през последните години наблюдавахме неформална коалиция, потвърдена и през ключови гласувания в парламента. С гласовете на ГЕРБ и ДПС напр. другият санкциониран от САЩ, Илко Желязков, е избран за зам.-председател на Бюрото за контрол на СРС.


Повече за санкциите на Пеевски, Божков и Желязков четете тук.
Кои други трима българи са санкционирани от САЩ четете тук.

Повече за реакциите след обявените санкции четете тук.
Ще има ли нови санкции от страна на САЩ четете тук.

Какви са реакциите в социалните мрежи четете тук.
Борисов през последната година и половина избягва или отклонява и темата за другия санкциониран - Васил Божков (подал и сигнали до български и чужди институции, че е плащал стотици милиони левове към Борисов, за да няма проблеми хазартният му бизнес, той нарича това "рекет"). ГЕРБ все още мълчат по темата със санкциите. "Дневник" припомня цитати на Борисов за Пеевски от последните осем години:


"Толкова съм сащисан от това, което чух, че дори не мога да повярвам, че това предложиха. БСП вече не съществува като партия. Честитя на г-н Пеевски новия пост. На БСП им честитя края на тази партия. Тя днес приключи. Днес България има една партия, която управлява, това е ДПС. БСП не съществува като партия вече."


След избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, 14 юни 2013 г.


"Предложиха шеф на ДАНС, който в последните 4 години не е ходил на работа, в предишните 4 години е уволнен."


Пред журналисти по повод избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, 20 юни 2013 г.


"Това, което към днешна дата трябва да знаем за Пеевски, е, че е депутат. Това го потвърди Конституционният съд. Не правя квалификации за хора. Знам, че ДПС правят квалификации към нас, към ГЕРБ, защото искат да ни унищожат, но ние ще съумеем да се защитим. (...) Той е следствие на Доган. (...) В политиката победител е този, който управлява. Ахмед Доган управлява най-много България. В политиката, както във футбола, можеш да играеш цял мач в защита и после с една контраатака да вкараш гол и да победиш - можеш да си трета политическа сила и да управляваш държавата. Доган пръв осъзна, че ако има медийна империя и контрол върху съдебната власт, може да управлява.


В интервю за "Медиапул" на въпрос олигарх ли е Пеевски, 7 февруари 2014 г.


"Не Делян Пеевски, а Пламен Орешарски и Петър Чобанов са виновни за фалита на Корпоративна търговска банка. Виновен е този, който упражнява властта. Пеевски виновен ли е? Не виждам неговата вина. Ако е бил премиер, министър, какъвто и да е, да, но не мога да кажа Пеевски е виновен, защото Орешарски е спал или Чобанов е спал. Ами тогава да ги привлекат като обвиняеми. Ни най-малко искам да защитавам Пеевски, че утре ще излезе "Борисов защити Пеевски". Не ме интересува Пеевски. Орешарски и Чобанов са властта. Той не подписва нищо, един депутат."


Пред ТВ+, 1 април 2015 г.


"Да са ги написали, ако са открили нередности. Аз мога да гарантирам, че правя абсолютно всичко възможно - през Фонда за гарантиране, през Министерство на финансите... Правим абсолютно всичко да съберем всички цесии. Да приберем парите, които са прехвърлени навън."


В "Панорама" на въпрос как е възможно Делян Пеевски да не присъства в доклада на квесторите за КТБ, 21 август 2015 г.


"Какво му е на Цецо Цветанов за вътрешен министър? В един момент обществото се вдигна. Рано или късно постепенно човек се изхабява, изхабява и идва време да дойде друг... С назначаването му за шеф на ДАНС взриви цялото общество. Сега да седне някой да го защитава..."


В същото предаване на въпрос какво му е на Делян Пеевски като депутат, та Борисов е казал, че ще преговаря с ДПС само без него


"Не. Първо това категорично мога да кажа, че не е вярно. Категорично. И с цялата отговорност на това, което казвам. Ще ви дам един много конкретен пример. Само в последната една година от борбата с контрабандата и корупцията в бюджета сме вкарали 2.8 млрд. повече от 2014 г. Само за януари месец сега са над 1.1 млрд. повече събрани приходи в държавата."


На дискусия с българи в посолството в Лондон на въпрос, като се погледне в огледалото, вижда ли Пеевски, 5 февруари 2016 г.


"Витае, че от едната страна - макар че повтарям за вашите зрители и слушатели, нито имат участие, нито имената им са в тези фирми - но витае, че зад едната стои Златев, зад другата стои Пеевски. Нека да допуснем, че малко съм попроверил кой кой е. Мисля, че ако тръгна да обяснявам повече, може да си навлечем някой съд. Официално или неофициално, върху тази процедура имаше съмнения, че не е така, както трябва. Искам да кажа, че тя е абсолютно извършена законосъобразно.


Но когато витаят в обществото пространство съмнения върху сделка, която е около 800 млн. лева държавни пари, никога не бих си позволил да остане в обществото какъвто и да е оттенък, че нещо неправилно съм извършил. Затова я затворих и разпоредих веднага да се проведе нов търг, да бъде направен пред очите на всички медии."


В Прага в отговор на журналистически въпрос защо е спрял поръчката за два участъка от автомагистрала "Хемус", 15 февруари 2016 г.


"Благодаря на това момче в Лондон, много ме жегна, има голям принос. Действително, като гледах отстрани и разбрах, че за нормалните хора може би така изглежда, и взех всички мерки, виждате, и колегата Юнкер, и всички в Брюксел ги подкрепят. Искам да ви се закълна и да го знаете - нито един европеец, американец, руснак, какъвто искате, нито една институция в света, за което се заклевам, не ми е дала този съвет.


В огледалото винаги съм виждал себе си. Когато си дадох сметка след Лондон, благодаря на това момче, че дори може да витае съмнение върху моята честност и принципност, мисля, че реакциите са повече от ясни.


Нямам нужда да ме подкрепя никой, изобщо нямам нужда. Имах нужда да усетя себе си достатъчно силен, за да го свърша. Имам тази воля. Толкова ми е спокойно, толкова ми е леко. Ако искат, всички да ми обявят война. В огледалото започва да излиза кой ли не и да се разправят по брутален начин помежду си. Нямам никаква зависимост и ще го докажа, ако някой още не се е убедил в това."


Пред репортери по повод въпроса дали вижда Пеевски в огледалото и решението да спира съмнителни обществени поръчки, 18 февруари 2016 г.


"Има толкова много коментатори. Изградиха си цели политически платформи върху Пеевски, че не виждам смисъл. Това, което съм казал на времето за Доган - орел ли си, сокол ли си, и какви ли не - стигнах до извода, че нито ми носи успех, нито неуспех."


В интервю за "Медиапул" на въпрос защо никога не коментира Делян Пеевски, 8 март 2016 г.


"Местан ни превеждаше на срещата. Давутоглу каза, че иска да ни види заедно в управлението, а аз отговорих, че докато там е Делян Пеевски, няма как да стане. Така или иначе в обществото се е създало отношение към него."


В интервю за Нова телевизия разказва за срещата си с турския премиер Ахмет Давутоглу в София, 21 март 2016 г.


"Аз не знам някога да е стоял. Аз не мога да коментирам нещо, което не знам. Знам само, че преди няколко години платихме няколко милиона на "Сити банк", за да направи всички процедури по най-възможно прозрачен и признат в света начин. И знам, че над 200 милиона лева получи държавата, за да е фабрика. Сега 400 души минимум ще си отидат, но когато непрекъснато нещо публично се атакува, то накрая си отиват хората. Аз не съм казал, че медиите са виновни. Това са ваши думи. Правете го, каквото искате говорете."


Пред журналисти коментира, че няма информация има ли връзка депутатът от ДПС Делян Пеевски със собствеността на "Булгартабак", която намалява производството си, 24 март 2016 г.


"Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната. Много скоро вече няма да е дъвка. Аз не знам тогава какво ще измислят, какво ще говорят."


Пред bTV, попитан дали въпросът вижда ли Пеевски в огледалото го е провокирал да спре серия от обществени поръчки, 17 април 2016 г.


"За Пеевски не знам нищо повече. Каквото знам, съм го прочел в пресата - че продава, че се оттегля. Никой друг нищо не ми е казал."


По Нова телевизия на въпрос за ситуацията около депутата от ДПС Делян Пеевски, който уж се е отказал да прави бизнес в България, но същевременно е придобил еднолично собствеността в семейната медийна група и още няколко компании, 26 май 2016 г.


"Толкова съм чист. Пеевски не е имал нищо общо с управлението на ГЕРБ. Ако имам общо с Делян Пеевски, ДПС ще ме подкрепят и няма да правят отново модел "Орешарски".  


По Нова телевизия, 24 октомври 2016 г.


"Атаката ще бъде, че ДПС и всички останали едва ли не се пресират от нас, защото са чисти, добри и така заедно с БСП да подготвят следващо управление. А на нас да ни пришият Пеевски."


На правителственото заседание съобщава, че ГЕРБ е сезирал прокуратурата за хидровъзел "Цанков камък", защото не работи, 16 август 2017 г.


"Сянката на Делян Пеевски не стои зад скандала с "Дунарит". Мога да ви уверя, че "Дунарит" няма да отиде при Пеевски. Не общувам с Пеевски. Нито Пеевски, нито Василев ме интересуват."


В интервю за bTV по повод отнетия лиценз на русенското оръжейно предприятие "Дунарит" на Емилиян Гебрев и опита на Министерството на икономиката да овладее предприятието, като купи дълга му към КТБ, 18 септември 2017 г.


"Доган е един мъдър човек, 27 години е в управлението и сам разбира какво би станало, ако вотът успее. Ахмед Доган знае технологията, а и много добре познава ДПС и им казва: "Има ли кой да замести това управление? Няма! И това го знае всяко дете." Пеевски е депутат от ДПС. Ако имаше друго, щяха да го изкарат. В момента воюват двама олигарха."


В интервю за БНТ по повод изявление на почетния председател на ДПС пред актива на партията си, че ако вотът на недоверие, искан от БСП, успее, няма опозиционна партия, която да поеме управлението, 23 декември 2017 г.


Бойко Борисов. (В) първо лице
С код Dnevnik10 получавате поне 10% отстъпка
Купете


"Какво общо може да имам аз с депутат от опозицията? Ако Пеевски е извършил престъпление и Радев знае, защо не е възложил проверки по времето на служебния кабинет? Ако има каквито и да било данни за мой бизнес, защото това е абсолютна лъжа, за нещо общо, което съм направил с Пеевски, го моля да сезира прокуратурата, КОНПИ и каквото иска друго. Разчитам, че ще изпрати всички разработки за тези месеци и за контрабанда, и за Пеевски, в прокуратурата. Ако аз съм замесен, ще отговарям за делата си, но категорично твърдя, че това не е вярно."


На импровизирана пресконфенция на летището, след като президентът Румен Радев го е попитал индиректно: "Имал ли е и продължава ли да има срещи с Пеевски? Имал ли е и продължава ли да има общи бизнес интереси с Пеевски? Продължава ли да разпределя обществени поръчки в интерес на г-н Пеевски?", 15 февруари 2018 г.


Бойко Борисов. (В) Първо лице: Още два мандата по-късно
С код Dnevnik10 получавате поне 10% отстъпка
Купете


"Когато МВР ми докладваха за атентата срещу Алексей Петров с гранатомета, същите извършители бяха наели апартамент месеци преди това с пряк изстрел и намерихме и схемата, показаха ми схемата, по която е трябвало със снайпер да бъде едновременно ликвидиран и Петров с гранатомета, и Пеевски от апартамента със снайпер. И затова сложихме охрана."


На извънреден брифинг по повод протеста пред президентството обяснява защо НСО охранява Пеевски, 10 юли 2020 г.


"Какво общо имам аз с Пеевски? Години сигурно не съм го виждал! Откъде накъде?"


На пресконференция на Националния оперативен щаб, провокиран от изказване на президента Румен Радев, че било логично ДПС да подкрепи Борисов, защото с Пеевски били ортаци в политиката и бизнеса, 7 януари 2021 г.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (91)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 786 Весело

  Борисов - следващият кандидат по закона Магнитски

  Гешев и Цацаров също

  Също и счетоводителката на СИК - Теменужка петкова


  Доста са, идва Видов ден

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 2. 2 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3351 Весело

  Не, че нещо, ама е пропуснат един цитат по темата ...

  "Пеевски е определено демонизиран"

 3. 3 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 961 Весело

  С няколко думи - любовта между Буци и Шиши не винаги е била идилична. Но за сметка на това продължителна и комерсиална.

 4. 4 Профил на Viva la tsar Asen i tsar Kiro
  Viva la tsar Asen i tsar Kiro
  Рейтинг: 1700 Неутрално

  Борисов - следващият кандидат по закона МагнитскиГешев и Цацаров същоСъщо и счетоводителката на СИК - Теменужка петковаДоста са, идва Видов ден
  —цитат от коментар 1 на nessarox


  По-скоро Виденов...

 5. 5 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2091 Неутрално

  Образът в огледалото!

  Огледалце я кажи
  Огледалце не лъжи
  Аз ли или моят брат
  Кой от нас е по-богат

  Имаш кюлчета и злато
  Премиерче си богато
  Но озтава си начело
  Пак момченцето дебело.

 6. 6 Профил на От Бункера на Бай Хой
  От Бункера на Бай Хой
  Рейтинг: 16 Весело

  "Толкова съм чист. Пеевски не е имал нищо общо с управлението на ГЕРБ. "

  Е тука вече не издържах...и се разревах от смях.

  Бий Гербиджака по главата Бий, Бий, Бий!
 7. 7 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3205 Неутрално

  Борисов - следващият кандидат по закона МагнитскиГешев и Цацаров същоСъщо и счетоводителката на СИК - Теменужка петковаДоста са, идва Видов ден
  —цитат от коментар 1 на nessarox


  Нещо този път ги пропуснаха, защо ли?

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 8. 8 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5073 Неутрално

  Добре де, Божков е санкциониран, защото е плащал! А тези, на които е плащал защо не са санкционирани?

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5239 Неутрално

  Кого виждате в огледалото другарю БИВШ премиер?!?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 11. 11 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5681 Весело

  ""Той не е виновен, къде е спал премиерът": Борисов за Пеевски"

  Премиерът е спал до шкафчето пълно с евро и пистолет отгоре

 12. 12 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 310 Любопитно

  Е как,къде е спал премиерът!?
  Мата Хари нали го снима и го показа ,как спи с 200!🐪👍

  Много съм прост
 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5239 Неутрално

  До коментар [#7] от "AModoMio":

  Соро ще ги посочат поименно. След изборите. Много скоро.Тик Так!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4244 Весело

  Бойко си е "хлъзгав" като гол охлюв, или не разбрал, не дочул, но лидерът на социалистите в ЕП, е разказал вицът на десетилетието:
  Сергей Станишев, БСП, 14 йни 2013 г.:

  "За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята и решимостта да работи за държавата и хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. Призовавам да съдите по действията!"

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 15. 15 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  "Ако аз съм замесен, ще отговарям за делата си"

  Ми замесен си, омесен си и омазан си.
  Тъпото мутре разчита на помилване от САЩ и утихване за престъпленията му след ошамарването на прасето и черепа.
  Ще видим сега САЩ уважават ли ЕНП.

 16. 16 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3187 Разстроено

  "Какво общо имам аз с Пеевски? Години сигурно не съм го виждал! Откъде накъде?" - всичко написано, че и още Х 100, е типично за Баш Боса НИ, доскорошен. Неговият стил, манталитет, прояви и действия са известни и по ЕС, и по света - с 200. Андрешковските тарикатлъци, реализирани и като Баш футболист, Баш шИфьор на Жипка, Баш журналист сред мисирки, Баш мъдрец сред подчинени МУ, Баш благодетел, Баш, Баш... всички ТЕ са заради приспивните МУ методи, чрез шумолене на по-едри банкноти, чрез влияние и изпълнения към мат`риала, който НАЙ-ПОСЛЕ се събуди. Време е от протестите да има полза, но ще е така, по-стар БГ обичай - чрез голям брат, пореден, който едва ли е загрижен за отношенията ни, а и тези към Баш Боса. Все пак е нещо, макар и поднесено в суров вид, остава НИЕ да си изпечем нещата и никога повече да не се случват подобни обслужвания от подобни управители.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 17. 17 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2091 Весело

  Добре де, Божков е санкциониран, защото е плащал! А тези, на които е плащал защо не са санкционирани?
  —цитат от коментар 8 на vassilun


  Дават шанс и на Гешев да свърши някаква работа.

 18. 18 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3205 Неутрално

  До коментар [#13] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Нещо ги започнаха преди изборите. И аз чакам да покажат кирливите ризи на всички от 1989-та, та до сега.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 764 Неутрално

  Даа....Прасчо папка от баницата , но Байчо му режеше от средата на тавата тлъстите меки парчета ......

 21. 21 Профил на George Pantev
  George Pantev
  Рейтинг: 593 Неутрално

  До коментар [#1] от "nessarox":

  предполагам , че това е 10-тия видов ден, който очакваш откакто си се родил, налЕ?

 22. 22 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 428 Неутрално

  До коментар [#19] от "George Pantev":

  А не може ли да започват с "Да изчегъртаме герберляка - чумата съсипала страната ни!"?

 23. 23 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 93 Неутрално

  Борисов - следващият кандидат по закона МагнитскиГешев и Цацаров същоСъщо и счетоводителката на СИК - Теменужка петковаДоста са, идва Видов ден
  —цитат от коментар 1 на nessarox


  Счетоводителка на Сик е лъжа. Иначе Теменужка ми е доста противна.

 24. 24 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2281 Весело

  Не държавата МУ, ами и на зайчарника МУ посягат. Как да не се снимаш внуци, или да не скъсаш менискус със 200?

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 25. 25 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 428 Неутрално

  До коментар [#8] от "vassilun":

  Явно се разбраха да се мълчи поне до изборите. В момента споменават само "председател на партия". На следващ етап може и да кажат бивш министър-председател.

 26. 26 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 938 Неутрално

  Добре са му ги извадили на профана

 27. 27 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2281 Весело

  Абе аз пак да попитам, кой е тоя current political leader, който Божков е подкупвал?

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 28. 28 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 93 Неутрално

  ще е добре статиите на дневник да започват със - да живее Радев и вечно да е Президент на България... ще е някак си справедливо за един официоз ...
  —цитат от коментар 19 на George Pantev


  Божков е плащал на политици за да прокарват руските интереси. Чудя се кой ли политик беше избора на Решетников.😁😁😁

 29. 29 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1630 Любопитно

  Ще стигнат и то теб Тиквун подготви се копрумпиран селтак!
  —цитат от коментар 9 на GOGO


  Мда-а-а-а-а, @GOGO, „Тиквун“ се подготвя, но ще ни разясниш ли защо шефката на кабинета на дедо Рашков напусна така скоропостижно? Да чакаме ли и дубайският културист да се изнесе яко дим? Думай! И от къде си толкова сигурен, че „a current political leader“ е „Тиквун“, а не МаяМа? Тя въобще не получаваше мангизи за кампанията си за кмет на София? Какво ще кажеш? А какво ще ни споделиш за този, с който Али БоШкоФ Баба разговаря ето тук - https://glasnews.bg/balgariia/no-me-izkefi-kak-se-upravliava-talpata-po-tva-po-mrezhite-436087/ - „Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите. Ако не им бях налял 10-15 хиляди...“? И там има един, дето Али БоШкоФ Баба го нарича „оня фигурант“? Нещо за него? М? А нещо за трио „Новичок“ ще разкажеш ли? Те откъде получаваха керваните с дубайски дирхами? От баба Наста от с. Миндя ли? Те не са ли действащи политици и то от най-гласовитите? Че и един от тях стана министър даже? Почваш ли да хортуваш?

 30. 30 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1150 Весело

  БОРИСОВ=ПЕЕВСКИ=МАФИЯ

  ГЕРБ=ДПС=МАФИЯ

  мисля че това е ясно на всеки здравомислещ човек в България

  НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 31. 31 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  До коментар [#17] от "3biri":

  Шиши подсказа вчера на Гешев кого да подгони - Прокопиев.

 32. 32 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1150 Неутрално

  [quote#28:"oak17621787"][/quote]
  Божков е плащал на политици за да прокарват руските интереси. Чудя се кой ли политик беше избора на Решетников
  ...................

  ти се чуди кой построи БЕЗПЛАТНО Руски поток на ПУТИН

  с парите на българските данъкоплатци

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 33. 33 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Ако партията от либералното семейство в Европа - Д(п)С иска да влезе отново по легитимен начин във властта, дали ще е достатъчно само да прекъсне напълно връзките си с Делян Пеевски/Ирена Кръстева? И да остави Ахмед Доган като заложник в сараите му, откъдето веднъж или два пъти годишно почетният председател да произнася поредната високопарна реч, издаваща душевното му разстройство? Дали обаче техният бизнес партньор, член на семейството на европейската народна партия - ГЕРБ, са готови на такава стъпка и каква политическа цена са склонни да платят за този порочен политически брак, като се има предвид, че избора на водачите от партийните листи на ГЕРБ са съгласувани чрез посредничеството на бедняка милионер Влади Горанов с Ирена Кръстева (МАМАН). МАМАН някак си тайнствено, изведнъж се оказа големият бос на корпорацията ДПС?
  Известно е само на тесен кръг, че майката на ШИШИ с помоща на руското посолство стана истинският лидер на икономическото крило на корпорацията, което постепенно във времето сложи на пързалката самозабравилия се философ, като го насочи да резонира морфично в предвидливо построените (за да е по-далече от МАМАН и ШИШИ) морски сараи. Да се вживява като вожд на политическото крило в Росенец. Подкрепиха му още повече самочувствието, като задължиха ГЕРБ да му направи дарение - ТЕЦ Варна, чийто ремонт и пристанищната инфраструктура се оказа подходяща внезапно да приеме зелени човечета, заедно с корабите и самолетите им. В подкрепа на последното е, че на много важни ключови позиции през третият мандат на ГЕРБ се настаниха хора, които добре обслужваха военни и бизнес интереси на Москва в България под вещото управление на МАМАН. Същите скроиха компромата с чекмеджетата, като предупреждение да внимава БиБи какви ги върши - да не сгафи някъде с някоя глупост. Съдържанието на чекмеджетата значително ги улесни, защото в подземния свят практиката е охранителите след всяка смяна да си вземат възнаграждението сами. Не се допуска охраняваният да им дава пари на ръка. Така е правил Дон Корлеоне, Пабло Ескобар и т.н. МАМАН беше известна някога в средите на ДС с кодовото име МАДАМ. Заслугите да е уважаван член в тези структуре е на Цоло Радев, много влиятелна БКП номенклатурра на врачанско. На всичко отгоре е и неин баща. Подкрепена по тази линия и в стремежа си да направи ШИШИ нещо като българският Путин, МАДАМ изглежда стана жертва на собствената си свръх амбиция, арогантност, безскрупулност, гьон суратлък и усещане за недосегаемост/безнаказаност. Но за всеки случай се премести да живее в луксозно имение в Белгия, което още повече засили усещането и за недосегаемост. Гангстерските сделки, които правеше с ШИШИ я поставиха в условията на пълна зависимост от Путин, който я наблюдаваше под лупа и я задължи чрез влиянието си върху властта да задължава правителството да отклонява значителни финансови ресурси към Москва под формата на финансирани с български пари големи икономически и военни проекти (не случайно, военното министерство и онова нещо като нищо, наричано е-правителство, другото нищо, занимаващо се с енергетика се оглавяваше изцяло от хора на Москва), с които направи още по-зависима България от Москва.

 34. 34 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  Не го слушайте, какво говори, а гледайте какво прави.
  ----
  ДПС и ГЕРБ са в коалиция от момента в който заедно прецакаха тъпаците от БСП (Орешарски). И да: още отначало стратегията на ГЕРБ-авата пропаганда и PR беше яростно да отрича очевидното - ДПС и ГЕРБ са в единодействие по всички важни гласувания, назначенията по службите и агенциите и избора на Каскета за главна Бухалка. Както се казва в едно клише: следете пътя на парите от обществените поръчки. И какво? Иненада: Буци пълни касичките на Доган и Пеевски :)

 35. 35 Профил на От Бункера на Бай Хой
  От Бункера на Бай Хой
  Рейтинг: 16 Весело

  До коментар [#14] от "hamiltonf":

  Претопляй, претоляй. Сега дай една свежа опорка и за Виденов, да си "знаем какво ни чака"!

  Хахаха

  Бий Гербиджака по главата Бий, Бий, Бий!
 36. 36 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1150 Неутрално

  [quote#29:"Santos"][/quote]
  И от къде си толкова сигурен, че „a current political leader“ е „Тиквун“, а не МаяМа?
  ......................

  целия цитат е: "... Божков се посочва, че той „неколкократно е подкупвал държавни служители“, сред които „един настоящ политически лидер, както и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта“."

  МаяМа никога не е имала нещо общо с Комисията по хазарта, камо ли да може да й влияе по някакъв начин. Ти си отговри на въпроса кой е "настоящ политически лидер" който е имал влияние върху тази комисия

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 37. 37 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1034 Весело

  Кого виждате в огледалото другарю БИВШ премиер?!?!?!?
  —цитат от коментар 10 на КМЕТ В СЯНКА


  Борисов, ако се погледне в огледалото, вижда следващият премиер след 11 юли!

 38. 38 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2091 Неутрално

  До коментар [#17] от "3biri":Шиши подсказа вчера на Гешев кого да подгони - Прокопиев.
  —цитат от коментар 31 на Fiji


  Добре, че е шиши да ви отвори очите - на вас и на Гешев. Тази опорка я разхождаше из телевизиите и оня гербавия социопат, пардон социолог Антонио Гълъбов от НБУ ама сте забравили, че Прокопиев вече беше съден и оправдан.

 39. 39 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 93 Неутрално

  [quote#29:"Santos"][/quote]

  Според мен става въпрос за Александър Паунов, за когото излезоха Срс-та от прокуратурата. Тай е първи секретар на комунистическата партия. Едва ли щатите магат да посочат политик от ранга на Маяма, би се приело като директна намеса вйв вътрешните работи на страната.

 40. 40 Профил на Bira
  Bira
  Рейтинг: 969 Неутрално

  бацата има ега ти и отока на мисълта.

  заклевам се, толкова съм чист ...

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 938 Неутрално

  До коментар [#29] от "Santos":

  Вади Стъки и цялата клоунада от ММА на площада да набие всички, та да видим и тоя цирк как ще приключи

 44. 44 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност" , заяви днес пред Нова телевизия Мая Манолова, народен представител от БСП и зам.- председател на Народното събрание "
  "Статията е коригирана в първия абзац и заглавието в 12.15ч.

  "Или подкрепяте кандидатурата на Пеевски, или кабинетът подава оставка" - така премиерът Пламен Орешарски обяснил тази сутрин на депутатите от левицата защо настоява да гласуват "за" кандидатурата на депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС), разказаха социалисти. Думите му били подкрепени и от лидера на БСП Сергей Станишев. "
  "Делян Пеевски се закле като новият председател на ДАНС | Investor.bg
  Деляна Петкова Следвай 60
  3 minutes

  Делян Пеевски се закле като новият председател на ДАНС
  Без дебати кандидатурата на депутата от ДПС беше одобрена със 116 гласа "за"

  "Аз като министър-председател съм уволнявал г-н Пеевски като зам.-министър", обяви той, но бе категоричен, че застава зад кандидатурата му да оглави родното ФБР. "След като научих за решението на министър-председателя, поисках среща с кандидата. Проведохме сериозен разговор. Имам ясни поети ангажименти от кандидата", каза Станишев.

  Орешарски: Търсехме външен човек

  Кандидатурата на Делян Певески надделя с това, че специалистът не е вътре в системата, а търсехме умишлено външен специалист, за да може да се преструктурират някои дейности, каза пред журналисти министър-председателят Пламен Орешарски, предаде агенция „Фокус”.

  Орешарски посочи, че първите задачи на Пеевски са разписани в програмните приоритети - възстановяване на държавността, в това число и пресичане на контрабандни канали."
  Има и още .......
  Не съм адвокат на Борисов , но още не съм изкукал до толкова , че да не си спомням някои неща .....
  "Фалираната от мажоритарния си собственик Цветан Василев КТБ се е била превърнала в истинска дойна крава за клана Костови. Като кърлежи в нея освен семейството на Командира са били впити партията на драгалевския гуру ДСБ, фамилната фондация "Демокрация", че дори и близкият приятелски кръг на тъмносиния лаборант.
  Самият Командир, който е един от най-яростните защитници на изправената пред несъстоятелност КТБ и нейния мажоритарен собственик Цветан Василев, се пробва да замаже силните си обвързаности с трезора. Следите обаче лесно могат да бъдат проследени в държавните регистри. Що се отнася до обвързаността ­ тя не е изненадваща, при положение че основите на цялата пирамида, в която е била превърната КТБ, са поставени именно по времето, когато Костов беше премиер на България. "

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 46. 46 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 93 Неутрално

  [quote#28:"oak17621787"]
  —цитат от коментар 32 на ГЛАСУВАЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ
  Божков е плащал на политици за да прокарват руските интереси. Чудя се кой ли политик беше избора на Решетников...................ти се чуди кой построи БЕЗПЛАТНО Руски поток на ПУТИНс парите на българските данъкоплатци[/quote]

  Айде стига лъжи и опорки. Не че нещо, ама на всеки човек с чело по-голяма от два пръста отдавна са му омръзнали опорките ви.
  Има статия в Банкер, който едва ли може да заподозрем в любов към Борисов, там се описва печелбата от този тръбопровод. Вземете се запознайте с казуса в дълбочина, стига кутевки и бабикянки.

 47. 47 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 938 Неутрално

  До коментар [#41] от "Сатана Ликующий":

  И картина има, маслени бои - Баце и тръбата - в Лувъра ще я излагат

 48. 48 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Весело

  Добре де, Божков е санкциониран, защото е плащал! А тези, на които е плащал защо не са санкционирани?
  —цитат от коментар 8 на vassilun

  Сепак има дипломация, която е в стил 'Думам ти щерко - сещай се снахо'.
  СИК-аджийската Мутра излезе, като на**ан от срещата с американския амбасадор, защото ясно разбира какво означават тези предупредителни шамари. Американците знаят перфектно за двойната игра на руския ибрик Буци и това, че по време на тръмповата администрация си траеха има имаше обективно обяснение(кой е Тръмп и как се озова в Белия дом). Сега обаче президентът зад океана е друг и дава ясно да се разбере, че тарикатщините на шайката около мутро-милиционера Буци няма да се толерират :)

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1630 Любопитно

  До коментар [#29] от "Santos":Вади Стъки и цялата клоунада от ММА на площада да набие всички, та да видим и тоя цирк как ще приключи
  —цитат от коментар 43 на doctor.no


  О-о-о-о-о, нищото с комплекс за малоценност, избиващо го с мисълта, че е Джеймс Бонд? Къде си ти, загуби се като вече секналите кервани с дубайски дирхами! И сега, когато вече секнаха, въпросът ти има логичен отговор – няма нужда да вадя Стъки да ви бие, вие сами ще се изпобиете за остатъците от траншовете, а след това ще изчезнете като шефката на кабинета на дедо Рашков! Ама ти не ми вярваш, нали? Да не би всичко да ти е ясно? Ще ни кажеш ли?

 52. 52 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 400 Неутрално

  и от тая ком-трънка нема да изскочи заек

 53. 53 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1630 Любопитно

  До коментар [#48] от "ali_ibn_isa":

  А шефката на кабинета на дедо Рашков в знак на триумф над „СИК-аджийската Мутра“ напусна така победоносно? М? Кажи, касъхта аху шармута?

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  Божков е плащал на политици за да прокарват руските интереси. Чудя се кой ли политик беше избора на Решетников.
  —цитат от коментар 28 на oak17621787

  Ами, я да видим, кой какво е 'прокарал':
  1. Буци прокара руски газопровод в полза на Путин и във финансова вреда на България.
  2. Буци нарочно БАВИ 12 год. интерконектора с Гърция, което е в интерес единствено на Москва.
  3. Буци и ръководените от неговото мнозинство служби си затваряха очите за престъпленията на ГРУ в България,(взривове и отравяния).
  4. Буци рестартира и нарочно загуби арбитраж в ползата на Росатом.
  5. Буци години наред слугуваше на Газпром за да плащаме 'братски' цени на газа.
  6. Черепа години наред е плащал рекет на Буци за да му върви хазарта.
  7. Буци си правеше на улав за отравянето на Скрипал и руската окупация и агресия в Украйна
  ----
  Да продължавам ли?
  😁😁😁

 56. 56 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  До коментар [#38] от "3biri":

  Това беше и моята мисъл (криво си ме разбрал) - че Гешев няма да тръгне да довършва работата на "Магнитски", тоест да извади имената на загатнатите в доклада корумпирани политици, а по-скоро ще се насочи към оневиняване на Шиши и Шиши му подсказа как да го направи.

 57. 57 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 93 Неутрално

  Ако партията от либералното семейство в Европа - Д(п)С иска да влезе отново по легитимен начин във властта, дали ще е достатъчно само да прекъсне напълно връзките си с Делян Пеевски/Ирена Кръстева? И да остави Ахмед Доган като заложник в сараите му, откъдето веднъж или два пъти годишно почетният председател да произнася поредната високопарна реч, издаваща душевното му разстройство? Дали обаче техният бизнес партньор, член на семейството на европейската народна партия - ГЕРБ, са готови на такава стъпка и каква политическа цена са склонни да платят за този порочен политически брак, като се има предвид, че избора на водачите от партийните листи на ГЕРБ са съгласувани чрез посредничеството на бедняка милионер Влади Горанов с Ирена Кръстева (МАМАН). МАМАН някак си тайнствено, изведнъж се оказа големият бос на корпорацията ДПС?Известно е само на тесен кръг, че майката на ШИШИ с помоща на руското посолство стана истинският лидер на икономическото крило на корпорацията, което постепенно във времето сложи на пързалката самозабравилия се философ, като го насочи да резонира морфично в предвидливо построените (за да е по-далече от МАМАН и ШИШИ) морски сараи. Да се вживява като вожд на политическото крило в Росенец. Подкрепиха му още повече самочувствието, като задължиха ГЕРБ да му направи дарение - ТЕЦ Варна, чийто ремонт и пристанищната инфраструктура се оказа подходяща внезапно да приеме зелени човечета, заедно с корабите и самолетите им. В подкрепа на последното е, че на много важни ключови позиции през третият мандат на ГЕРБ се настаниха хора, които добре обслужваха военни и бизнес интереси на Москва в България под вещото управление на МАМАН. Същите скроиха компромата с чекмеджетата, като предупреждение да внимава БиБи какви ги върши - да не сгафи някъде с някоя глупост. Съдържанието на чекмеджетата значително ги улесни, защото в подземния свят практиката е охранителите след всяка смяна да си вземат възнаграждението сами. Не се допуска охраняваният да им дава пари на ръка. Така е правил Дон Корлеоне, Пабло Ескобар и т.н. МАМАН беше известна някога в средите на ДС с кодовото име МАДАМ. Заслугите да е уважаван член в тези структуре е на Цоло Радев, много влиятелна БКП номенклатурра на врачанско. На всичко отгоре е и неин баща. Подкрепена по тази линия и в стремежа си да направи ШИШИ нещо като българският Путин, МАДАМ изглежда стана жертва на собствената си свръх амбиция, арогантност, безскрупулност, гьон суратлък и усещане за недосегаемост/безнаказаност. Но за всеки случай се премести да живее в луксозно имение в Белгия, което още повече засили усещането и за недосегаемост. Гангстерските сделки, които правеше с ШИШИ я поставиха в условията на пълна зависимост от Путин, който я наблюдаваше под лупа и я задължи чрез влиянието си върху властта да задължава правителството да отклонява значителни финансови ресурси към Москва под формата на финансирани с български пари големи икономически и военни проекти (не случайно, военното министерство и онова нещо като нищо, наричано е-правителство, другото нищо, занимаващо се с енергетика се оглавяваше изцяло от хора на Москва), с които направи още по-зависима България от Москва.
  —цитат от коментар 33 на Анти Шишковци


  Известно само на тесен кръг ... разбира се и на вас.😁😁😁 Че вие сте по-информирана и от Грънеца.😁😁😁

 58. 58 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Любопитно

  До коментар [#48] от "ali_ibn_isa":А шефката на кабинета на дедо Рашков в знак на триумф над „СИК-аджийската Мутра“ напусна така победоносно? М? Кажи, касъхта аху шармута?
  —цитат от коментар 53 на Santos


  Добър опит да изместиш темата от СИК-аджийската мутра.
  Е, и?
  Мисуииш ли че Буци ще продължи да ти плаща тролската надница или ще запраши към Дубай? Или вече си намерил друго околовръстно?

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2013 Неутрално

  До коментар [#59] от "zz_s":

  ....... въпреки, че рестрикциите по закона магнитски са в резултат на действията и информацията от нашите служби и прокуратура.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 61. 61 Профил на realismisthename
  realismisthename
  Рейтинг: 646 Неутрално  Кой е Пеевски? Роден 1980-та? При промените и подялбата на общия капитал момчето е на 9, втори клас.
  През 2001-ва първата му работа е като шеф на борда на директорите на пристанище Варна, момчето е вече мъж на 21 години, без никакво образование и опит - това му е първата работна позиция. КОЙ е зад пеевски?

 62. 62 Профил на От Бункера на Бай Хой
  От Бункера на Бай Хой
  Рейтинг: 16 Весело

  До коментар [#53] от "Santos":

  Между другото и ти май беше един от тия, дето квичеше за "оставка" на тази, а сега защо си е подала оставката.

  Виждаш ли какво се получава от шизофренията, ако не си пиеш хаповете.

  Тя е написала защо е подала оставка, точно за да няма повече спекулации. По вашему "опорки-пикаджийки".

  Да не си нещо сърдит, че ви взеха и тая дъвка, дай нещо сега за "културиста" :)

  Бий Гербиджака по главата Бий, Бий, Бий!
 63. 63 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2013 Весело

  До коментар [#59] от "zz_s":

  Маяма не мълчи от два дена.... -> Маяма мълчи от два дена....

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 64. 64 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5073 Весело

  До коментар [#39] от "oak17621787":

  Викаш Божков е плащал на Александър Паунов за подкрепа пред ковисията по хазарта, а не на Бойко Борисов?! Вярваме ти, да знаеш! :-)

 65. 65 Профил на the_librarian
  the_librarian
  Рейтинг: 544 Неутрално

  [quote#37:"Дария Колев"][/quote]

  "Борисов, ако се погледне в огледалото, вижда следващият премиер след 11 юли!"

  О, всички, не само привържениците на ГЕРБ, сме убедени в това. Няма като него втори тъй егоцентричен на света (е, или поне не са много :-)
  Много по-важно обаче е какво виждат болшинството българи като гледат Борисов. Мисля, че тук желаното (от него) ще се размине с дйствителността.

 66. 66 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Весело

  [quote#29:"Santos"]
  —цитат от коментар 39 на oak17621787
  Според мен става въпрос за Александър Паунов, за когото излезоха Срс-та от прокуратурата. Тай е първи секретар на комунистическата партия. Едва ли щатите магат да посочат политик от ранга на Маяма, би се приело като директна намеса вйв вътрешните работи на страната.[/quote]
  Черепа е давал рекет на "current political leader" - ясно са посочили Буци.
  И го направиха в този момент за да поспрат мутрите на Гешев.
  Ясен сигнал, че повече няма да търпят двйната игра на московския ибрик Буци.

 67. 67 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1630 Любопитно

  До коментар [#58] от "ali_ibn_isa":

  Я хмар, абу манюка, ти не бери грижа за мен, ние ще ви гледаме сеира оттук до изборите чий ще го смучете! И сега да не вземеш да пиеш кафе Santos, че да се превъзбудиш нещо и да почнеш да си посягаш? Чу ли? Първо вземи да прочетеш ето тези две мънинки нещица:

  1. Мая Манолова за срещата ѝ с Божков: Той беше уважаван бизнесмен - https://tribune.bg/bg/politika/maya-manolova-za-sreshtata--s-bozhkov-toy-beshe-uvazhavan-biznesmen/ и

  2. Радев: Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители - https://fakti.bg/bulgaria/481896-radev-smushtavashto-e-che-obvinaemiat-bojkov-zvuchi-po-ubeditelno-ot-negovite-obviniteli

  Пък тогава се плюнчи безразсъдно, че ще вземеш нещо да се обезводниш, да се гътнеш и да се чудим после как да те уважим! Нещо неясно?

 68. 68 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1630 Любопитно

  До коментар [#61] от "realismisthename":

  Та питаш „КОЙ е зад пеевски?“, така ли? Ами да ти кажа – майка му, майка му е зад него. Ирена Ангелова Кръстева, която през март 2002 г., по време на правителството на НДСВ, е назначена от тогавашния спортен министър Васил Иванов-Лучано за изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор! През юни 2009 г. прокуратурата обявява, че парите, с които Ирена Кръстева е придобила куп медии, а след това става и мажоритарен собственик в ИПК „Родина", са чисти, а собственичката им няма никакви задължения към държавата под формата на данъци и осигуровки. Що не провериш КОЙ тогава беше главен прокурор? М? Друго да питаш?

 69. 69 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1630 Любопитно

  До коментар [#62] от "От Бункера на Бай Хой":

  Пиленце златно, мърляво, тук има архив на форума и всеки има достъп до него. Хайде сега да благоволиш и ако може да може да дадеш линк към коментар, където моя милост „квичеше за "оставка" на тази“? А за културиста не бери грижа, скоро ще има новини и за него!

 70. 70 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 701 Неутрално

  ДеБъ и другарите им в БСП много искаха да пришият ДПС към ГЕРБ, но усилията им останаха напразни. Единственото за което ДПС е подкрепяло правителствата на Борисов е по отношение на външната политика - за ЕС и НАТО. Интересно защо ДеБъ е в пълен синхрон с БСП? Какво говорят правната "0" Иванов и ДС ченгето Атанасов, или дълбокото гърло, което да се различава от бръщолевенията на Сланинова? Впрочем вече не е ясно до кога Прокопиев ще може да е финансовият благодетел на ДеБъ - след предупреждението от САЩ облаците и над него се сгъстяват.

 71. 71 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#66] от "ali_ibn_isa":

  А според мен "става въпрос" че откакто сте патерица на БСП започнахте да говорите като чугунените глави на Сланинова. Няма да ви се размине - поне от десните избиратели.

 72. 72 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2830 Неутрално

  До коментар [#58] от "ali_ibn_isa":Я хмар, абу манюка, ти не бери грижа за мен, ние ще ви гледаме сеира оттук до изборите чий ще го смучете! И сега да не вземеш да пиеш кафе Santos, че да се превъзбудиш нещо и да почнеш да си посягаш? Чу ли? Първо вземи да прочетеш ето тези две мънинки нещица:1. Мая Манолова за срещата ѝ с Божков: Той беше уважаван бизнесмен - https://tribune.bg/bg/politika/maya-manolova-za-sreshtata--s-bozhkov-toy-beshe-uvazhavan-biznesmen/ и2. Радев: Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители - https://fakti.bg/bulgaria/481896-radev-smushtavashto-e-che-obvinaemiat-bojkov-zvuchi-po-ubeditelno-ot-negovite-obviniteli Пък тогава се плюнчи безразсъдно, че ще вземеш нещо да се обезводниш, да се гътнеш и да се чудим после как да те уважим! Нещо неясно?
  —цитат от коментар 67 на Santos


  ++++++

  Добре си напомнил какви ги редяха Радев преди година и сестраТа! Днес оптите му да се извърти са жалки, а няма и как да мълчи. Хубавото е , че всички видяха истинския му облик.

 73. 73 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2281 Неутрално

  До коментар [#29] от "Santos":

  Искаш да кажеш, че Черепа е теглил 60 млн. за да подкупва МаяМа, Бойкикев други тутти кванти трипроцентови подопашници, за да МУ построят Турецкий пАток?

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 74. 74 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Между впрочем- КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ?

 75. 75 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1737 Неутрално

  Добре де, Божков е санкциониран, защото е плащал! А тези, на които е плащал защо не са санкционирани?
  —цитат от коментар 8 на vassilun


  както се казва - "to be continued".

  Явно ще е в следващата серия.

  Ама споменаха за някой дето щял да прокарва руско влияние. Лошото е, че в БГ това не са един или двама та не е ясно кого имат предвид.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 76. 76 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Весело

  До коментар [#66] от "ali_ibn_isa":А според мен "става въпрос" че откакто сте патерица на БСП започнахте да говорите като чугунените глави на Сланинова. Няма да ви се размине - поне от десните избиратели.
  —цитат от коментар 71 на xso16686927


  Другарката Нинова съучастваше в престъпното управление на ГЕРБ/ДПС.
  Следователно ако Шкафчо не извади кюлчета за да купи 'десните' избиратели от ромските маали може да си търсиш друг сводник?😁

 77. 77 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1436 Неутрално

  А обясни ли Борисов, ЗАЩО тези олигарси си трупаха НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ по време на 11-годиншното му управление?!?

  Защо свързани с тях фирми получиха милиард през ББР, повече от десетилетие получаваха десетки и стотици милиони по държавни поръчки, евро-програми - все едни и същи фирми на едни и същи хора.

  И главен прокурор си назначи, не разполагаше ли със ВСИЧКАТА власт в страната Борисов за да ги подведе под отговорност?!?

  А най-големия престъпник преборен от органите му се оказа Иванчева - кметица която пречеше на строежите и мафията в Младост.

 78. 78 Профил на RUSE
  RUSE
  Рейтинг: 614 Гневно

  Изобщо не ми се четат оправданията и опитите за измъкване на тази мутра!
  Като нямаш нищо общо с Пеевски, защо и КОЙ отпусна стотиците милиарди на фирмите му от държавната банка за развитие на малките и средни български фирми? Или и това не си разбрал бе лъжльо? Ами за монополите на ТИМ-аджии и за тях ли не си бил разбрал? Ами за обединяването на дълговете на СПАРКИ и заменянето им с дългове от ББВР, последващата разпродажба на активитена СПАРКИ, най-вероятно заложени като обещетение пред банката за развитие... И това ли се е случило без някой да прибере нещо в джоба си?
  Ти Борисов си едно просто и нагло момченце и унищожи много български фирми, които по правилата на пазарната икономика трябваше да оцелеят. Въпреки това ТИМ-аджии с твоята "помощ" ги унищожиха и съградиха частни монополи. После тези монополи бяха всячески подпомагани с евро пари и от бюджета...

  не съм избягал
 79. 79 Профил на RUSE
  RUSE
  Рейтинг: 614 Гневно

  АМАН ОТ ТЕБЕ БЕ КРАДЕЦО!!!
  ХАЙДЕ ПРИ БАЙ СТАВРИ И СИ ВЗЕМИ МАЖОРЕТКИТЕ, ЧЕ НИ ПИСНА ОТ ПРЕДАТЕЛИ И ЦЪРВУЛИ!!!

  не съм избягал
 80. 80 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 36 Неутрално

  Тиквата отново жалък, както винаги

 81. 81 Профил на Фуси Фус
  Фуси Фус
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Прокопи харесва това. Всичките сте един дол дренки дришльовци корумпирани, няма какво да се правите

 82. 82 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1277 Неутрално

  До коментар [#47] от "doctor.no":

  Паметник ... Къде ...

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 83. 83 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7996 Неутрално

  До коментар [#1] от "nessarox":

  Ние пак ли ще чакаме САЩ да ги санкционира. Няма ли ние най-сетне да свършим нещо и да приключи с този модел на управление и грабеж?

 84. 84 Профил на Фуси Фус
  Фуси Фус
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Каро дришльовците дето киснат по цял ден в Дневник. Вместо да излязат навън и да извършат общественополезна дейност, те треперят за плюсчета и се правят на всезнайковци с ГОДИНИ.

  Че е мафиотска държава - факт. Че ти киснеш в Дневник 22\7 - факт. Че не правиш нищо да оправиш нещата - факт.

 85. 85 Профил на Пламен Карапетков
  Пламен Карапетков
  Рейтинг: 188 Неутрално

  Е няма такъв нагъл човек като Буци , лъже и маже без окото да му трепне.

 86. 86 Профил на Dimov
  Dimov
  Рейтинг: 36 Неутрално

  Той и Радев обясняваше, че Божков е невинна жертва. Сега друго мънка. Боци пък вчера пред червеното килимче за милост.

 87. 87 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Запис на Божков, който никой не отрече да е фалшив :

  "В предното правителство на радев повече от половината бяха хора на Шиши.
  Сега трябва да се съветва"

  "Изкефи ме как се управлява тълпата по мрежите. Правя щаб на протеста."

 88. 88 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 657 Неутрално

  Кой е Пеевски? Роден 1980-та? При промените и подялбата на общия капитал момчето е на 9, втори клас.През 2001-ва първата му работа е като шеф на борда на директорите на пристанище Варна, момчето е вече мъж на 21 години, без никакво образование и опит - това му е първата работна позиция. КОЙ е зад пеевски?
  —цитат от коментар 61 на realismisthename


  Моню мадридски. Предишният любимец на същата улава агитка, която от 15 г. гласува за сикаджийскта мутра.

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 89. 89 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2047 Весело

  Обсесията на умнокрасивитета с Борисов няма дъно. За какво ще пишете пасквили като го няма Борисов? Как ще поддържате трафик Дневник? Загрижен съм за трафика....

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 90. 90 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 718 Любопитно

  "Местан ни превеждаше на срещата. Давутоглу каза, че иска да ни види заедно в управлението, а аз отговорих, че докато там е Делян Пеевски, няма как да стане. "

  Тоя тиквени наистина ли го е казал това???
  Ми престъпно прост е, наистина...

 91. 91 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 405 Неутрално

  До коментар [#8] от "vass
  Къде пише имената на тези които са взели парите?Черепа каза че е давал пари,но не казва имена.....Така че кой да обвинят?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK