"Издигаме Радев", "БСП се държи етично и коректно", "Аз съм по-скоро десен": Слави Трифонов пред БНР

"Издигаме Радев", "БСП се държи етично и коректно", "Аз съм по-скоро десен": Слави Трифонов пред БНР

© Стоп кадър тв 7/8В седмицата, в която "Има такъв народ" се отказа да предложи проектокабинета си за гласуване в пленарна зала, лидерът на партията Слави Трифонов даде второто си интервю извън Фейсбук профила за последните пет месеца, в които на два пъти се проведоха парламентарни избори. То отново беше в предаването "Политически некоректно" по БНР с водещ Петър Волгин. Интервюто бе предшествано от коментарна част на водещия, в която бяха критикувани "умнокрасивите", които според него "само" с 34 депутати мислят, че са най-способните и затова останалите трябва да ги слушат, защото се мислят за най-умните и управлението им се полага по право. Бе застъпена и теза, че честите избори са положителна проява на демокрацията, която е често е лансирана и от представители на "Има такъв народ".


В интервюто Трифонов даде своята версия защо партията му няма да управлява, като отново атакува словесно съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов. "Човек, който издава лични разговори, не е много почтен и коректен", пък каза Трифонов по адрес на Мая Манолова заради нейно изказване от парламентарната трибуна през седмицата. Определяната от "Има такъв народ" дълго време за партия на статуквото БСП се е държала по "етичен и коректен начин" в преговорите за подкрепа на кабинета.


"Има такъв народ" така подкрепя Румен Радев, че все едно го е издигнала за президент, но дори при негова молба, правителство с трети мандат няма да бъде одобрено от хората на Трифонов.
"Аз съм по-скоро десен", определи Трифонов политическите си виждания.


"Дневник" публикува интервюто с незначителни съкращения.


Гост в "Политически некоректно" е лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Здравей, Слави.
- Здравей, но аз не съм само лидер на "Има такъв народ. Напоследък чувам само политически определения, всичко останало което ми се е случило, сякаш не е било. Аз съм с един екип от толкова много години, с които решихме да направим референдум. Направили сме много неща, много е трудно да направиш 5000 предавания, концерти пред толкова много хора. Сега ние сме политици, защото реализирахме един референдум с който политическата класа и това статукво, което продължава да съществува, не се съобрази.


Всичко изглеждаше добре в началото на преговорите за правителство. Какво се обърка в крайна сметка?
- БСП бяха встрани от това, което ние реализирахме предварително, другите две партии бяха от голямо значение - "Изправи се.БГ! Ние идваме!" и "Демократична България. Добре вървяха преговорите, защото почти на 100% се припокриват всички цели - съдебна реформа, индексацията на пенсиите, Планът за възстановяване, евентуална COVID криза. Там няма разлики. Експертите, нашите и техните, стигнаха до едни същи отговори.


Зaщо не стана правителството?
- Защото в един момент се оказа, че имаме различия не какво да стане, а как да стане. Оказа се, че "Демократична България" основно и "Изправи се! Ние идваме!" изведнъж започнаха да изявяват неадекватни и неприемливи претенции. Христо Иванов искаше да одобрява представители на правителството. Два дни след като обявихме първия кабинет, на среща той започна да обвинява и да съзира дългата ръка на ДПС, което беше изумително. Той каза, че има такова усещане. На среща с Николай Василев, той заяви, че той е от ДПС и КГБ. И се започна една история, със сайтовете, с които те разполагат и с медиите, с които разполагат, се оказа мръсна кампания. Ние бяхме обвиняеми непрекъснато за всичко. Това изглеждаше като някакъв кошмар.


И вие не им останахте длъжни, нападахте ги остро?
- Това са факти. Аз това с едната буза и другата буза не го приемам. Ако те ударят по едната, имам различна представа за реакция. Когато естественият ти партньор те припознава за враг и вместо основната цел като враг да е ГЕРБ, изведнъж те изчезнаха от публичното пространство, а се появявам аз като враг. Появяват се един куп неща. Какво трябваше да направя аз? Ние направихме много компромиси и жестове и не бяха разпознати.


Какви?
- В първото предложение за правителство общата бройка на университетите в САЩ, които са завършили кандидатите за министри, бяха над 20. Нашата представа за качествата, които трябва да имат министрите, бяха в това предложение. Вместо да коментираме качествата на хората, коментирахме дългата ръка на ДПС или не знам си какво.


И ти се обиди?
- Няма обида. Не сме деца. Всичко се превърна в невъзможност за съставяне на правителство, заради липсата на партньорско отношение. Заедно с "Изправи се! Мутри вън!" или там какво беше, и с "Демократична България", пак нямаме мнозинство.


Но с БСП имате.
- Е, да, де, но БСП се появи малко по-късно и започна да се държи по доста етичен и коректен начин, но това се случи в рамките на преговори. На експертно ниво БСП се държаха почтено, професионално и адекватно, а другите реагираха по съвсем различен начин. Цялата възможност за съставяне на правителство се разпадна.


С вашия мандат няма да има правителство.
- Ние имаме 65 депутати, има останали 175 други, които са в състояние с втория или третия мандат да реализират правителство. Нека постъпят национално отговорно и направят всичко необходимо. На третия мандат съществува вероятност всички да се обединяват и подкрепят, искат за 6 месеца да съставят правителство, явно имат проект и планове и да реализират своите намерения.


Възможно ли е "Има такъв народ" при връчването на трети мандат да подкрепи това правителство?
- Кога си ме виждал и чувал да казвам едно и след това да правя друго. Направихме всичко възможно с мандата на "Има такъв народ" да бъде реализирано правителство, постигнахме споразумение по всички точки и те имаха възможността да постъпят почтено и национално отоговорно и да ни подкрепят да има правителство. Сега не виждам защо трябва да е обратното. Нека видим какво ще стане, защото нещата се менят час по час. Те имат възможността да направят правителство.


Имам хипотеза - президентът Радев, който не иска предсрочни избори, ако той те помоли вашата партия да подкрепи правителство в третия мандат?
- Защо да се молим? Има си Конституция, той просто трябва да даде трети мандат.


Ще даде и ще помоли за подкрепа. Ще откликнете ли на негова молба?
- Не. Това изглежда по детски ми задаваш тези въпроси. Има закони и правила, и ние ги следваме.


Ти каза, че ще го подкрепите за втори мандат?
- Той съдържа нашата представа за президент.


99% е сигурно, че отиваме на предсрочни избори, нали така?
- Това не зависи от мен. Ние сме само с двама депутати повече от следващата партия. Суверенът е решил парламентът да е фрагментиран и прилича на това как изглежда суверенът. Това е решение на една партия, има още пет, които могат да вземат друго решение.


Не могат, защото партиите на промяната трябва да се коалират с ГЕРБ и ДПС, а това няма как да стане.
- Може да се коалират в интерес. Едната партия от статуквото да излезе, да намали кворума, да се случи парламентарна врътка.


А може и вие да излезете?
- Не, няма да излезем. Ще се гласува. Аз искам... Ние искаме всичко да бъде почтено пред очите на уважаемите избиратели. Без тайни договорки и кадруване задкулисно.


Като говорим за задкулисие и пред очите на всички, защо си убеждавал Мая Манолова да не се кандидатира за кмет на София, както каза тя в парламента?
- Тогава тя беше в друга роля и аз в друга. Не си спомням дали и как съм я убеждавал, но най-вероятно е така. Тя беше много самоотвержена и успешен омбудсман. Ние се сприятелихме, тя имаше отворено пространство в нашето шоу да се явява когато иска, ние я подкрепяхме. Имахме много разговори, това е било личен разговор встрани от публичното пространство.


Не е било със задни мисли, че не искаш тя да е кмет.
- Не, глупости. Аз тогава бях водещ, не знам кога е бил този разговор, тя не помня дали беше омбудсман. Имало е много разговори.


Тя звучеше много афектирана.
- Откъде да знам. Емоциите гледам да ги избягвам. Това е бил личен разговор, който няма място в публичното пространство. Човек, който издава лични разговори, не е много почтен и коректен. Тя защо е водила такъв разговор с мен, защото ми се е доверила. Не мога да кажа защо съм я убеждавал. Не помня, мислел съм, че тази битка не е за нея.


Да поговорим за твоите кадрови предложения. Първият ти кандидат за премиер - Николай Василев. Защо той?
- Той има опит, 8 години в едно управление, неговите ходове бяха успешни и аз много ги одобрявах. Може да сложим БТК и "Булгартабак", за които може да се поспори, но те не бяха точно негова отговорност, според мен. Той работеше с нас много месеци преди да се състоят изборите и ми направи страхотно впечатление това, което представлява. Изпълва със съдържание как според мен трябва да изглежда министър-председател. Заедно правихме екипа и бяха млади хора, завършили престижни университети и ми се стори, че така трябва да изглеждат българските министри и премиер, особено сравнявайки ги с тези през последните 11 години.


Като си толкова сигурен защо го оттегли?
- За да направя компромис на Христо Иванов и "Изправи се, мутри, идваме и си отиваме" и партиите на протеста да бъдат заедно. Не разбрах за дългата ръка на ДПС и КГБ, но той беше толкова твърдо убеден и реших да направя компромис.


Заради Иванов и Манолова изгоря Николай Василев?
- Не е изгорял, защото е наш колега и не е изгорял.


Имам доста критики към икономическата му виждания.
- Затова ти си по-скоро ляв, а той е по-скоро десен. И аз съм по-скоро десен, а ти си по-скоро ляв.


Защо Пламен Николов, как така?
- Реших във второто предложение да заложа на хора, които познавам по-добре, от повече време, част от "Има такъв народ". Познавам го като характер, отношение поведение, коректност, качества.


Няма опит в държавната администрация.
- Значи първият има опит, не трябва, вторият няма, не трябва, няма угодия, ставаш като Христо Иванов.


Пламен Николов никой не го познава.
- Бойко Борисов събираше министрите по кръстовищата. Смени министри, които бяха плачевни в морален план, приемаха се от всички, от сайтове, от самите сайтове на "Демократична България", самият Христо Иванов е бивш министър на Бойко Борисов. Всички бяха кротки и никой нищо не каза. Аз и Иисус Христос да бях предложил, заедно с 12-те апостоли като кабинет, пак щеше да има, че няма висше образование, няма опит, баща му е дърводелец, иска да изгони търговците от храма, значи е против бизнеса.


Слушател пита защо Слави Трифонов не предложи Любомир Каримански, който е специалист, а човек, който никога преди това не е направил впечатление, че може да ръководи държавата?
- Защото Слави Трифонов е лидер на тази партия и така преценил. С моите колеги сме преценили, че бъдещето на Каримански ще изглежда по друг начин. Имаме си партия, решаваме по този начин да правим предложения.


Още един човек говореше за себе си в трето лице - Петър Илиев, защо такова страхотно настояване да бъде министър?
- Не говоря така, пошегувах се. Когато тръгнахме да правим референдума, се обадих в университета, за да търся в деканата с юридическите науки, да попитам кой се занимава с конституционно право и попаднах на Петър Илиев. Случайно той вдигна телефона. Той направи ужасно много за референдума. Беше адвокат на годината. Един куп неща, които харесах в него. Имах възможността да го опозная. Беше атакуван и подозирам, че не му се е отразило добре на психиката и семейната среда, в която живее. Един човек би реагирал на подобно напрежение, каквото му се трупа на главата.


Имаше съмнение за неговата книга, че има плагиатство.
- Това се уточнява в съда. Не съм му адвокат на него. Нямам представа, тази история излезе изведнъж и стана обществено достояние. Аз не го знаех това и не знам дали е вярно.


Има основателни съмнения. Десетки страници съвпадат.
- Този, който е уязвен, може да го осъди.


Има критики към парламентарната група, че с поведението депутатите на "Има такъв народ" рушат парламентаризма? Не спазват правила, казват хората.
- Много хора казват различни неща. Журналистите не са свряни в едно мазе, а са там където им е мястото. БНТ излъчва, всеки може да си направи изводи кой и как руши парламентаризма. Това са общи фрази от няколко сайта, близки до "Демократична България", които решиха през последните две седмици да атакуват всичко свързано с мен и с "Има такъв народ". Дълго време не отговаряхме въобще, искахме да постъпим почтено и да има възможност да се създаде правителство. Това е като с това, че съм чалгар, това какво общо има?


Те така те наричаха дълго време, аз затова се изненадах когато имаше близост между вас?
- Не е имало близост, престани. Всичко беше свързано с това каква е целта - да има правителство и българите да се успокоят и да има решения, свързани с важни проблеми.


Казваш с партиите на статуквото няма да правим нищо, сега с тези на промяната няма да правите нищо, е с кого тогава?
- Суверенът ще реши, ако се стигне до избори. Но отначало - има шест партии със 175 депутати, те имат възможността, могат да решат, да направят каквото пожелаят, имат конституционно мнозинство.


Ще има със сигурност президентски избори. Вие сте първа сила, не е ли логично да издигнете свой кандидат?
- Ние издигаме наш кандидат за президент. Той се казва Румен Радев. Законът и Конституцията ми дават това право.


Не го издигате Вие, той се е издигнал сам?
- Ние подкрепяме, което е същото като издигаме. По такъв начин го подкрепяме, че все едно го издигаме.


Толкова силно?
- Да.


След като толкова го харесвате, защо постоянно атакувате неговите министри.
- Не е постоянно и той да не си ги вади от джоба. Назначил ги е, к'во от това. Какво е това чувство за притежание, което те е обзело днес? Може да имат недостатъци, той самият може да има, това нищо не променя. Ние подкрепяме Румен Радев като личност, това е нашият мажоритарен избор. Дали е назначил тоя или оня като министър, това е нещо временно и не касае и личността и качествата му.


Именно тези атаки срещу Кирил Петков и Асен Василев бяха разчетени като доказателство, че действате с ДПС?
- Аз съм обект на слухове от много години. Всичко гадно и гнусно за мен е казвано. Слухове не мога да коментирам. Говориш за един човек, който влияе на няколко сайта и кресливи в интернет хора, които го слушат и повтарят какво е казал. Това са слухове и интриги. Част от политическия живот, която ненавиждам.


Когато става дума за политика е по-различно от случаите, когато става дума за личния ти живот?
- Аз не страдам. Хората сами могат да изберат, приятелю, дали да вярват на слухове или факти. За това, което ми говориш ти, няма факти.


Бойко Борисов каза, че ДПС е преливало гласове към "Има такъв народ".
- Той не е известен като голям приятел на истината. Доказателства за това има хиляди. Той не може да докаже, защото това не е вярно. Той лъже и разпространява слухове.


Как гледаш на сравненията между теб и Бойко Борисов?
- Какво общо имаме ние?


Че сте авторитарни характери?
- Откъде знаеш, не си бил част от моя екип. Никога човек, работил с мен, не е казал нещо подобно. Работят с мен хората, защото мога да умра за тях. Тръгнаха си тези, които не могат да ми отвърнат със същото. Аз съм привърженик на правилата и йерархията. Почитател съм на резултатите. Какво значение има дали са постигнати чрез авторитарен характер или чрез човек, който е адски мил и целува всеки ден всички. Привърженик съм да има резултати, а не да се обичаме. Когато имаме лични отношения, тогава.


Като говориш за твоя екип, има много въпроси за поведението на Тошко Йорданов, би ли го посъветвал да бъде по-обран, използва експресивен език?
- Той е с мен от 28 години. Бил съм му на сватбата. Той е с мен всеки ден. Говорил ми е в ухото, когато съм бил телевизионен водещ. Той е част от мен. Може да има по-различен характер, да е по-експресивен. Нито съм му адвокат, нито защитник. Част е от моя екип и ще бъде такъв. Важно е да си върши работата, а не дали някой го харесва. Ако не е прав или адекватен, аз ще го посъветвам и ще му кажа кое е правилно и той ще го направи.


Какви ще са следващите стъпки на "Има такъв народ"?
- Има важни неща в парламента, няма създадена комисия, много е важно ще има ли актуализация на бюджета, няма ли да има. Парламентарната група на "Има такъв народ" стигнахме до извода, че трябва да се направи всичко възможно няколко важни въпроса да им се обърне внимание - нова COVID криза, предложение към Европа за Фонда за възстановяане и развитие, бюджет. Парламентарната група ще се отдаде на важни за държавата въпроси.


Актуализацията на бюджета е особено важна, ще я подкрепите ли?
- Имаме експерти и различни мнения. Трябва да се реши в парламента това. Всички политически сили трябва да вземат това решение.


Можем ли да очакваме подобряване на отношение между "Има такъв народ" и партиите на промяната
- Не знам дали можем да очакваме подобряване на отношение между "Има такъв народ" и партиите на промяната. Ще направим всичко възможно да се решат важните въпроси.


Да не очакваме сдобряване?
- Все едно сме съпрузи, няма такива неща. Трябва да се работи единствено по закон и морал.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (273)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4226 Неутрално

  " Има такъв народ" така подкрепя Румен Радев, че все едно го е издигнала за президент, но дори при негова молба, правителство с трети мандат няма да бъде одобрено от хората на Трифонов."

  На мястото на Радев силно бих се притеснявал от подобна " подкрепа" ! Той ще се справи и без ИТН, а злобата и отмъстителността им по отношение на третия мандат и възможността да се състави дори и краткосрочно редовен кабинет, едва ли е особена новина за някого в този форум, че да се коментира изрично........

 2. 2 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1988 Гневно

  Какъв десен е този господин?!
  Какви са десните му виждания, какво му е дясното в държането, какъв десен е с тези си действия /подкрепа на президента, комплименти към БСП/.
  Т. нар. десен в шоуто си идиотизиращо нацията, никога не е закачал другарите. Виж на г-н Костов се подиграваше, както и на други десни политици.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 3. 3 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5018 Неутрално

  Интересна трансформация - "гадните" от БСП изведнъж започнаха да се държат "етично и коректно".

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3868 Весело

  Хабер си нямат какво дрънкат.

 6. 6 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Слушах му интервюто. Арогантен както винаги. ППовече ме притесни Волгин, който не смееше да му зададе един смислен въпрос, а се гънеше като мисирка пред Бойко. Надявам се след смяната на директора в БНР да не стане някой фал че това остана единствената обществена медия която не е яхната от мутрите.

 7. 7 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  Да не обръщаме вестника на кошче за (политически) отпадъци!

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2212 Неутрално

  Славчо не е политик.
  Славчо е месия!
  И като всеки месия се е превърнал в такъв щото съответния народец е изпитвал нужда от точно такъв месия.
  Чай шукарияяяя!

 11. 11 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Чалгара десен ?!.....влезна в КуКу от квотата на ДКМС......или е православн косерватор с русия в сърцето Щот бил от Плевен даГеее

 12. 12 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1065 Неутрално

  Кой ти вярва маркуч,че да издигаш каквото и да било?скоро и сценаристите ще те ритнат от играта,Беларус те зове!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 13. 13 Профил на hocker
  hocker
  Рейтинг: 676 Неутрално

  Ако човек се заслуша внимателно може да чуе как Волгин смята кликовете, които това интервю ще донесе, и ги съпоставя с риска да обиди кокошката, която снася златни яйца.

 14. 14 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1065 Неутрално

  Интересна трансформация - "гадните" от БСП изведнъж започнаха да се държат "етично и коректно".
  —цитат от коментар 3 на Тsonkooo


  Двата бряга се сляли!?Ама то като няма река и папкане няма!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 15. 15 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Със Славчо никой не може да говори партньорски. При него всички отношения са шеф към подчинен, като шефа е Слави. Нарцисизъм до небето. Да отича в канала.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Самият факт, че избира да се появява точно при Волгин е сам по себе си красноречив.

 18. 18 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1003 Неутрално

  ... "Аз съм по-скоро десен"... по скоро говорит москва!

  Имало едно време ссср...
 19. 19 Профил на VD
  VD
  Рейтинг: 325 Неутрално

  И тия са на боклука, повярваха си ….
  Тошко е пълна утрепка, толкова неподготвен и семпъл човек, но с претенции не съм срещал, и не говоря само за парламента, и като водещ, и като сценарист……
  Можеше да направят нещо, не стана, усраха се тотално ще чакаме следващите….
  Но има свестни кадри в групта им, дано се махната по-бързо…..
  За шоу и песни може и да стават все още след това фиаско, но и там ше е трудно вече…..
  “Уморените коне ги убиват, нали?”

  VD
 20. 20 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 455 Неутрално

  Десен десен колко да е десен..
  всичко е за пари приятелю….

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Какъвто матряла/ по Бай Х/ такива и народните избраници. Колкото матряла е по прост, толкова и мъката е по-голяма.
  За всичко в държавата са виновни ДБ и в частност Христо Иванов. Няма шест-пет , по това си приличат и ГЕРБ и ДПС и ИТН и Атака и Патриотари + комунисти.
  Като го няма Костов…

 23. 23 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#16] от "ggot":

  който е подкрепил Слави обикновено изчезва от небослкона , а дано и този път

 24. 24 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 2808 Неутрално

  Новият "проект" на другаря от сараите ..... стария - Бойко Методиев Борисов, се изчерпа и окаля вече, та това е новото тамагочи на кефлията от Росенец.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Славчо под десен разбира, че дясната ръка му е по-силна от лявата. Тайсън кючек, седем осем и ще си паднала.

 27. 27 Профил на alg57373608
  alg57373608
  Рейтинг: 1055 Весело

  Слави издига Радев за президент! Наистина, смешка, достойна шоуто на Слави

 28. 28 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1244 Неутрално

  Резидентът Радев щял да си прави партия - той вече я има - това е ИТН.

  Планът на Трифонов е на следващите избори всички които гласуват за Румен Радев да гласуват и за ИТН, особенно ако изборите са 2в1.
  Чалгарят има слабост към левите. Не случайно Христо Иванов се превърна във враг номер едно на Учиндолската селищна система!

 29. 29 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2488 Неутрално

  Този певец, дори мога да кажа клоун – ЛЪЖЕ. И лъже ни в лицето. Все едно ние не сме чували , какво и кога казваше и Х.Иванов и Манолова. Това чудо е клон на Б.Б и Герб. Дори мога да кажа, (оказва се), че Бойко, в този случай е по-приличен. Мноооого по-приличен

  "Чуждестранен агент"
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на rumen_g
  rumen_g
  Рейтинг: 316 Неутрално

  Ако великите шефове на БТВ не бяха траели толкова време тъпото му, еднотипно и просташко шоу, той сега щеше да е най-обикновен чалгар, далеч зад ба'т Милко и Азис дори.
  Продаваше бездарното си шоу на касети на кабеларките и се молеше на Сашо Дончев за някой лев, а сега трябва да слушаме празните му приказки.
  Великия десен политик Станислав Т., вече голям ДЕСЕНАЧ станал, арогантно, безкнижно нищо.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 678 Неутрално

  Комунистчета Трифонов да не се прави на десен. От години е ясно, че той е ляв, което може да се види по благосклонното му отношение към БСП, през 2013-та,когато заради издигането на Пеевски за шеф на ДАНС, когато интервюираше Станишев и кой ли не комунист, по този повод. Близък е и с Курумбашев - член на БСП.
  А това, че е същият егоцентрик, като Борисов, се виждаше и преди това.
  Искаше да даде пак на ДПС власт, но не му се получи на чслгарчето долно.

 34. 34 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Ако има трети избори, както изглежда, и като добавим президентските, мисля че на хората ще им писне и накрая ще гласуват 30 %, а Славчо иска Радев да бъде избран на първи тур. Има обаче, една малка подробност от Конституцията, че да бъде избран президент на първи тур трябва да са гласували 50 % + 1 от избирателите.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2060 Весело

  На следващите избори:"Ще ти скъсам г#[email protected]"
  —цитат от коментар 32 на Незнайко в Слънчевия град


  И шат на патката главата!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 37. 37 Профил на SliceOfLife
  SliceOfLife
  Рейтинг: 536 Любопитно

  Слави за мен е по-скоро едно прокси на Герб и Дпс и нищо повече. Единственото, което направиха той и неговата смешна партийка е да създава смут, хаос и интриги между така или иначе не много силните "протестни партии". Изляха сума ти глупости срещу тях... Доста удобно за едни други партии на статуквото.

 38. 38 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1629 Неутрално

  Поредният скромен и плах месия, на който медийната империя Дневник му е виновна. Все едно неговите избиратели някога са отваряли този сайт или са прочели един ред тук.
  А водещият имах чувството, че му задава въпросите скрит под бюрото.

 39. 39 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Иначе за Мая не спомнял. Щото била страхотен омбудсман. А корабче плува ли? Кажи кой те накара да я молиш. Ето това е задкулисие. Да изпълняваш политическа поръчка, от която нямаш някакъв очевиден интерес. Тиквата ли те помоли да я оттеглиш?

 40. 40 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1988 Неутрално

  До коментар [#37] от "SliceOfLife":

  И как това прокси подкрепя президента.
  Фактите, фактите , приятелю.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 42. 42 Профил на choguna
  choguna
  Рейтинг: 1272 Любопитно

  До коментар [#1] от "samoedin":

  В този форум избирателите на Слави и самият той са чалгари, така че едва ли подкрепата му за Радев ще промени нещо. А нима умните и красивите очаквате ИТН да се държат лицемерно като вас?

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото е на чужд език

 44. 44 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  И се започна една история, със сайтовете, с които те разполагат и с медиите, с които разполагат, се оказа мръсна кампания. "

  Айде сега нормалните съфорумци прочетат и първите тридесетина коментара..... И после се сетят защо беше разбито СДС, създадено ДСБ и колко време им трябваше да изчезнат от НС. Едно към едно се ползва сценария

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 45. 45 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2813 Неутрално

  Ние направихме много компромиси и жестове и не бяха разпознати.

  Какви?

  В първото предложение за правителство общата бройка на университетите в САЩ, които са завършили кандидатите за министри, бяха над 20. Нашата представа за качествата, които трябва да имат министрите, бяха в това предложение.
  —цитат от коментар 0 на интервюто


  Това не го разбрах, ама и не съм завършил университет в САЩ, може това да е.

 46. 46 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7876 Неутрално

  И да спре да повтаря за този референдум. Ако хората искаха нещо от него да се случи, сега щеше да има 130 депутата, а той има 65. Ако не беше проведен заедно с президентските избори и 500 х. гласа нямаше да събере. Сега само злоупотребява с него.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  ''''То отново беше в предаването "Политически некоректно" по БНР с водещ Петър Волгин.'''

  Хахаха, при волгин, доста показателно!

  ''Бсп са добри'', ''издигаме радев''.

  Комуне та дрънка, вие продължавайте да измисляте концпирации за дуган и сараите и боко.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 49. 49 Профил на oolit
  oolit
  Рейтинг: 41 Неутрално

  Определено не съм фен на Слави и няма шанс някога да гласувам за него, но с такива партньори като дебъ, врагове не трябват. Трябват само дълбоки джобове, за да има какво да вадиш и да им даваш.

 50. 50 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1629 Неутрално

  До коментар [#42] от "choguna":

  "В този форум избирателите на Слави и самият той са чалгари"

  Не, всички са изтънчени джазмени, учили в САЩ с по няколко езика, но докато спят Христо Иванов им подменя виниловите колекции с пиратски чалга касетки.

 51. 51 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2813 Весело

  Значи първо прави оная тъпа забележка как Борисов намирал министри по кръстовищата, а минута по-късно казва това:

  Когато тръгнахме да правим референдума, се обадих в университета, за да търся в деканата с юридическите науки, да попитам кой се занимава с конституционно право и попаднах на Петър Илиев. Случайно той вдигна телефона.
  —цитат от коментар 0 на интервюто
  [/quote]

 52. 52 Профил на choguna
  choguna
  Рейтинг: 1272 Любопитно

  До коментар [#44] от "дерибеев":

  Тука и нормалните взеха да се държат като тролове, за тях едва ли има нещо по-свято от ДСБ и Прокопиев.

 53. 53 Профил на philosophiser
  philosophiser
  Рейтинг: 281 Неутрално

  Когато е виновен, не е разбран. Когато някой му нарани чуствата, влиза в черния списък до живот. За последователни политики - нищо, всичко е персонални отношения.

  Човек с манталитет на мафиотски бей се бори за публично доверие. Еми да, няма никаква съществена разлика между характерите на Слави и Баце.

 54. 54 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1669 Разстроено

  Слави е от същия калъп от който извадиха царя и Бойко. Да не говорим, че Бойко никога нямаше да спечели ако Слави не се грижеха така медийно за неговото израстване. Жорж Ганчев беше доста по-обработено ченге и те го потопиха за нула време. Още повече, че Слави има история зад себе си и 25+ години е над водата. Никога не бих гласувал за него, но ако нещо не е се завъртяло на 180 градуса на българския избирател, на следващите избори ИТН ще има по-добър резултат. Естествено пак няма да му стигне за 121 депутата, но много рано взехте да го отписвате. Същото мислех аз за Бойко или БСП след 97, но живота ме опроверга… Държавата е България и е крайно време да видим хората около нас!

 55. 55 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1629 Неутрално

  Смешно ми е как обвинява ДБ, че имали някакви много зли медии на тяхно разположение, при положение, че той има собствена телевизия. Друг е въпросът, че май никой не я гледа и рекламодателите я подминават. Май там е голямата несправедливост, с която е тръгнал да се бори.

 56. 56 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Никога не бих гласувал за него, но ако нещо не е се завъртяло на 180 градуса на българския избирател, на следващите избори ИТН ще има по-добър резултат. Естествено пак няма да му стигне за 121 депутата,
  —цитат от коментар 54 на stoiank


  Не мисля, той няма твърд електорат, а с това си държание едва ли си спечели много фенове. Даже обратното. Предвиждам спад от една трета минимум следващите иЗбори.

 57. 57 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2488 Весело

  До коментар [#47] от "choguna":

  Мекия на Бойко още го помните, скъп спомен от една любоф.
  ▪️▪️▪️▪️▪️▪️
  Хахахахаха
  Стига бе:)))) Този Слави, и се появи в политиката, по "сговорът" с Бойко. Бойко това е "татко" на ИТН
  Започнали песен:)))) БОЙКО СЛЪНЦН,, БОЙКО ЛУНА, БОЙКО ТОВА Е ЖИВОТ НИ...... ИМА БОЙКО - ИМА БЪЛГАРИЯ; НЯМА БОЙКО - НЯМА БЪЛГАРИЯ🤣🤣🤣

  "Чуждестранен агент"
 58. 58 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Весело

  "Издигаме Радев", "БСП се държи етично и коректно", "Аз съм по-скоро десен"....... както и БСП са десни....... а ДБ-то са левоцентристи, ама нямат мозък да го осъзнаят .......

 59. 59 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4220 Весело

  До коментар [#44] от "дерибеев":Тука и нормалните взеха да се държат като тролове, за тях едва ли има нещо по-свято от ДСБ и Прокопиев.
  —цитат от коментар 52 на choguna


  Стига вече с тоя Прокопиев и ДСБ бе!
  Изгорял ми шлифера за Прокопиев сигурно,чудите се каква глупост да измислите! Прокопиев и ДСБ ли ограбиха еврофондовете и бюджета?!

  klimentm
 60. 60 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  Ооткакто е влязъл в политиката мълчи лато риба, а като реши да говори - отива при Волгин! Гениално!

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 61. 61 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7876 Неутрално

  Радев сигурно е много щастлив от факта,че човек , който едно правителство от читави хора не можа да събере, с такъв плам му предлага подкрепа.

 62. 62 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3221 Неутрално

  До коментар [#48] от "kaiser":

  Не е комуне, ами е сарайче...! Що се дразниш? ГЕРБ най-добре мажат филията покрай Слави. Ето на... Слави бил десен. Ама Борисов и той е десен, нали? Толкова са десни двамата, че и двамата бяха обслужващ персонал на мутри и мултаци. И Слави даже забрави да говори за Бойко и ГЕРБ...! ;)

  Бивш tww09306483.
 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  . Учиндолският: "Аз съм по-скоро десен..."
  —цитат от коментар 0 на Статия


  😂😂😂
  По скоро Трифонов е прокремълски чалгар!
  Защото първо се запретна да спира България от членство в Еврозоната;
  Второ приятелите, ДБ и ИБГНИ станаха врагове защото не харесаха чалга-министрите, а враговете от дпс станаха първи приятели на чалгаритд! И като резултат от задкулисната завера между чалгари и дп-сари се роди комичната комисия Буджака, въпреки че Гешевци се упражняваха вече по тази тема, безрезултано...
  И трето - "десният" чалгар не изчака кандидатурите на десни кандидат президенти, а като пу.... пред ма.... побърза да се нареди зад левия кандидат на бсп и Решетников - Радев...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 65. 65 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3221 Неутрално

  До коментар [#56] от "Doge":

  Чул те Господ...!

  Бивш tww09306483.
 66. 66 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  За мен вече няма съмнение, че Слави работи за Бойко Борисов.

  Радев трябва мигновено да се разграничи от “подкрепата” на тия чалгаджии, ако има сериозни намерения за втори мандат.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 67. 67 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  До коментар [#62] от "Petleshev":

  Е, това е вашето виждане , по-конспиративно и без да се дразните.

  Иначе, най тъжната истина е, че simple people, weak state.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3221 Неутрално

  До коментар [#64] от "Рим":

  "...И трето - "десният" чалгар не изчака кандидатурите на десни кандидат президенти, а като пу.... пред ма.... побърза да се нареди зад левия кандидат на бсп и Решетников - Радев...".

  Подозирам бъдещ конфликт между Радев и ИТН. Или поне охладняване на отношенията.

  Бивш tww09306483.
 70. 70 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 1146 Неутрално

  Объркан човечец ... радев е пич, корнелия е муцка, а аз съм нещо си там ... десен, каквото и да значи това...
  Сътвори нечуван политически батак, НО всички други са виновни,а той е рицаря на Почтенността ... искал да направи само добрини на нацията

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 71. 71 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  Учиндолският чалгар: "...- Ние направихме много компромиси и жестове и не бяха разпознати.
  Какви?
  - В първото предложение за правителство общата бройка на университетите в САЩ, които са завършили кандидатите за министри, бяха над 20. Нашата представа за качествата, които трябва да имат министрите, бяха в това предложение.
  —цитат от коментар 45 на Yard


  😂😂😂😂😂
  🤣🤣🤣🤣🤣

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 72. 72 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 751 Неутрално

  ''''То отново беше в предаването "Политически некоректно" по БНР с водещ Петър Волгин.'''Хахаха, при волгин, доста показателно!''Бсп са добри'', ''издигаме радев''. Комуне та дрънка, вие продължавайте да измисляте концпирации за дуган и сараите и боко.
  —цитат от коментар 48 на kaiser


  Сараите и боко служат на тези , които държат Волгин в радиото.....или искате 20 000 линка ?!......

 73. 73 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#54] от "stoiank":

  “Слави е от същия калъп от който извадиха царя и Бойко. Да не говорим, че Бойко никога нямаше да спечели ако Слави не се грижеха така медийно за неговото израстване.”

  И според мен - на базата на нова, което видях през последните три седмици - задачата му е да се държи толкова идиотски, че да върне Бойко на власт.

  Включително с тази непоискана “подкрепа” за Радев.

  Но хората видяха сцените с побоите пред ВС, научиха за откраднатите от мафията десетки милиарди, та ми се струва, че каузата “Бойко на бял кон” е доста пердута.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 74. 74 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3221 Неутрално

  До коментар [#66] от "Norman Granz":

  Слави работи за Сараите. С Бойко са нещо като колеги. Имат различни роли в обща задача.
  Мисля, че вчера мярнах някъде думи на Радев относно подкрепата на ИТН и Слави. Но не ми прозвучаха, като да е много зарадван от това.

  Бивш tww09306483.
 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 1146 Неутрално

  според славчо , единствено и достатъчно условие за Министър е да имаш американска диплома и да владееш поне 3 езика ... другото е без значение ... е , той би било редно да помни ,че преди 20 г. дойдоха подобни индивиди ... и какво се случи като краен резултат , всички знаем

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 77. 77 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 641 Неутрално

  До коментар [#64] от "Рим":

  На Буджака има и други интересни собственици! Никой не говори за това.

 78. 78 Профил на hocker
  hocker
  Рейтинг: 676 Неутрално

  За мен вече няма съмнение, че Слави работи за Бойко Борисов.
  —цитат от коментар 66 на Norman Granz


  Изцяло безпочвен кьорфишек колкото да се направи на оборотен и загадъчен някой, който няма какво друго да каже. Към момента няма абсолютно нищо, което да навежда на подобна мисъл. Кмета на сянка има по-развити дедуктивни способности.

 79. 79 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4220 Весело

  Славе бърка "десен" с темерут, инат като магаре и ограничен, иначе не го виждам като "десен"!

  klimentm
 80. 80 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#74] от "Petleshev":

  “Слави работи за Сараите. С Бойко са нещо като колеги. Имат различни роли в обща задача.”

  Съгласен съм и сам съм го казвал: две кукли на един и същ кукловод.

  Задачата на Слави е да оцапа всичко, до което се опре, и накрая хората припознаят “реда в хаоса”.

  Изобщо не се шегувам.

  Асо като нация сме до такава степен оскотели и видиотени, ще допуснем Бойко-4.

  Явно ни е бил малко боят дад колоните, ако го направим.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 81. 81
  kaiser
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  Мисля, че вчера мярнах някъде думи на Радев относно подкрепата на ИТН и Слави. Но не ми прозвучаха, като да е много зарадван от това..
  —цитат от коментар 74 на Petleshev  Мисля, че вчера мярнах някъде радев и ицето да се прегръщат.

 82. 82 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3221 Неутрално

  До коментар [#78] от "hocker":

  Опа-а-а...! Подскачате нещо ГЕРБ-ерите, а? То преди подскачахте и се кълняхте, че нямате нищо общо с ДПС. И за министрите на ДПС в ГЕРБ нищо не знаехте даже, нали...? :)))

  Бивш tww09306483.
 83. 83 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 284 Любопитно

  Когато чалгата в журналистиката интервюира чалгата в политиката, няма как да се получи нещо друго, освен чалга

 84. 84 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#72] от "KRAFTWERK":

  “Сараите и боко служат на тези , които държат Волгин в радиото...”

  Зобре сазано - кратко и ясно. 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 85. 85 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  За мен вече няма съмнение, че Слави работи за Бойко Борисов.
  —цитат от коментар 66 на Norman Granz


  За мен няма съмнение, че Ицето работи за радев.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 86. 86 Профил на aur141010092
  aur141010092
  Рейтинг: 75 Неутрално

  До коментар [#80] от "Norman Granz":

  Не мислите ли,че ХИ работи за Сараите.

 87. 87 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 696 Неутрално

  На мястото на Радев силно бих се притеснявал от подобна " подкрепа" !
  —цитат от коментар 1 на samoedin


  Аз пък започвам съвсем сериозно да се вглеждам в Радев щом го подкрепят такива като Слави и Светлана Шаренкова. Не ще да е много читав.

 88. 88 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#84] от "Norman Granz":

  “Зобре сазано” >> добре казано

  Дебели пръсти, малки клавиши... 🤨

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 89. 89 Профил на hocker
  hocker
  Рейтинг: 676 Неутрално

  До коментар [#82] от "Petleshev":

  Опа-а-а...! Изгоря ли ти билета за изстрелването на совалката 121, та сега от "герберите" искаш рифънд.

 90. 90 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Весело

  До коментар [#63] от "Darth Plagueis":

  =====..Обичам чугуните, дето ДБ им е все в устата. Тва иде от навика ти да държиш некви неща в уста, нали?Кое точно е лявото в ДБ, комунистче?==== Преди време копирах части от програмата на ДБ и ги пуснах на 3 части като пост ........ и познай 108(-) и 4(+)...97(-) 2(+)......74(-) 2(+).........когато дадох линк че всичко написано от "мен" е копи пейст от програмата на ДБ, и хората от ДБ не я разпознават като своя...... и масово я отричат !!!! .......познай?.......админа на Дневник заличи всичко....... хахаха ......има хора във форума помнят......

 91. 91 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  "Аз съм по-скоро десен", определи Трифонов политическите си виждания.


  Нищо дясно няма в г-н Трифонов. Досега се е демонстрирал като ляв либерал.

 92. 92 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Слафчу!!!
  Ти най-вече,преди всичко и още
  по-скоро,фактически,практически и логически си руска милиционерска пачавра...
  То със любовник като свинята Гергов не може и да си друг...
  На следващите избори и Йоло Денев ще те опраска,ако се явиш изобщо.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2813 Неутрално

  според славчо , единствено и достатъчно условие за Министър е да имаш американска диплома и да владееш поне 3 езика ... другото е без значение ...
  —цитат от коментар 76 на Josif Stanislavski


  Забравяш, че трябва и да са му симпатични. Този нарцис сигурно е много лесен за манипулиране, само трябва да му козируваш и да се съгласяваш и си уредил всичко.

 96. 96 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  според славчо , единствено и достатъчно условие за Министър е да имаш американска диплома и да владееш поне 3 езика...
  —цитат от коментар 76 на Josif Stanislavski


  Ааа, има още условия:
  -да си откраднал цели страници от чужд научен труд, без да цитираш автора;
  -да имаш диплома с презиме, различно от това на притежателя и;
  -да плещиш за джендъри и полове (което си е едно и също на практика) поне два пъти повече и по-злобно, отколкото го правеха катастрофиралите пишман-националисти, Каракачанов, Джамбазки и човекът с релсата (забравих му името) ....

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 97. 97 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  Сараите и боко служат на тези , които държат Волгин в радиото.....или искате 20 000 линка ?!......
  —цитат от коментар 72 на KRAFTWERK


  чак 20 000 не, 2-3 ще свършат работа.

  За мен е очевидно, че зад волгин стоят бсп и москва.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 98. 98 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3221 Неутрално

  До коментар [#93] от "ZyklonA":

  Добре, дори и Слави да има още десетина депутата на следващите избори, с кого ще прави правителство? Пак ще е много далеко от мнозинство. И после, пак на избори ли? Докато Слави стигне до 121 депутата? Не я виждам аз тази работа...!

  Бивш tww09306483.
 99. 99 Профил на Бачо Филип
  Бачо Филип
  Рейтинг: 216 Неутрално

  Ние направихме много компромиси и жестове и не бяха разпознати.
  Какви?
  В първото предложение за правителство общата бройка на университетите в САЩ
  —цитат от коментар 0 на интервюто

  Това не го разбрах, ама и не съм завършил университет в САЩ, може това да е.
  —цитат от коментар 45 на Yard

  Случват се такива неща в живо интервю. Там няма втори дубъл и можеш да го видиш в други интервюта. Ще ти помогна. Махнаха Василев, защото е от КГБ и Радулов, защото е бил в ДС, кандидатът за правосъден министър Момчил Иванов се отказва от поста си, защото е пуснал обиден пост за ДБ във фейса. Това са трите компромиса, които аз видях с моето скромно българско образование.

 100. 100 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2215 Неутрално

  "Десния" Слави дава второ интервю на Волгин. Само на него.Усещам нищо повече от симпатия.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK