"Не е нагласено". Как Пеевски успя да даде интервю и да отрече, че го засягат санкциите на САЩ

"Не е нагласено". Как Пеевски успя да даде интервю и да отрече, че го засягат санкциите на САЩ


Текстът е препубликуван от "Свободна Европа".


Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски не се смята за "ударен" от санкциите на САЩ, които го определиха като човек, причастен към корупция. Новината дойде от видео интервю на Пеевски, дадено за онлайн предаване във Фейсбук с 26 000 последователи.


На 2 юни тази година САЩ наложиха санкции на трима българи, сред които е Пеевски, както и на свързаните с тях дружества - общо 64 фирми и организации.
Това стана на основата на американския закон "Магнитски", който е насочен срещу извършителите на тежки нарушения на човешките права и корупция в света. Законът предвижда блокиране на цялата собственост на нарушителите на територията на САЩ.


ДПС, чийто депутат беше Пеевски до пролетта на тази година, протестира срещу решението на САЩ, а после включи бившия си народен представител в листите за 47-ия парламент. Изборите предстоят на 14 ноември.


Пеевски, който обещава да проговори


Интервюто на Пеевски идва седмици след обещанието му да присъства в публичното пространство. То самото идва след години, в които бившият депутат не отговаря на покани за интервюта, не се появява на публични места и избягва да посещава парламента.


Пеевски никога не е бил разследван от българската прокуратура въпреки многобройните публикации за негова причастност към големи корупционни скандали.


В началото на октомври той беше привикан в ДАНС и каза, че вече "ще се показва в публичното пространство и тепърва ще станат ясни нещата за много хора". Обещанието беше направено преди политикът да бъде включен в листите на ДПС и впоследствие беше разтълкувано като анонс, който Пеевски е направил, подготвяйки завръщането си в политиката.


Първият пример за това спазено обещание се оказа интервю на кандидата на ДПС за рубриката "Шибанистан" във Фейсбук. Това е онлайн предаване на Симон Милков, свързван с партията на Николай Бареков, а впоследствие познат на публиката и от протестите в подкрепа на главния прокурор Иван Гешев.


Интервюто е проведено преди два дни в Свищов. Кадрите започват с Милков, който обяснява на аудиоторията си в социалните мрежи, че отива на предизборна среща, в която участва Пеевски.


"За държавността" и "Шибанистан"


Водещият Милков е посрещнат от кмета на Белица Радослав Ревански, който се обръща към журналиста: "Тук е господин Пеевски, изчакайте, ще ви обърне необходимото внимание". Ревански уточнява, че това ще се случи след половин час, но след недоволството на Милков, че това е много време, Делян Пеевски излиза веднага и застава пред микрофона.


Още след излъчването на началните кадри на разговора, в социалните мрежи бяха изказни редица мнения, че разговорът е инсценировка. В следващите редове ще подредим фактите.


В разговор със "Свободна Европа" Милков отрече интервюто да е било нагласено. Двата телефона на Делян Пеевски пък бяха изключени. До редакционното приключване на текста той не отговори на обажданията.


В разговора за "Шибанистан" кандидатът на ДПС отговоря спокойно на всички зададени му въпроси, сред които няма уточняващи питания.


Един от тях е следният въпрос по санкциите, наложени на Пеевски от САЩ: "Кажете за закона "Магнитски, г-н Пеевски. Ще имате ли възможността да бъдете депутат, предвид мерките, които са взети за вашите фирми и фирмите на Васил Божков?"


Милков добавя: "Вас не ви е ударил законът "Магнитски", така ли? Не ви обхваща по никакъв начин?" Кандидатът отговаря кратко: "Не".


Във въпросите на Милков не се споменава думата "корупция" - основанието, на което Вашингтон санкционира бизнесмена.


Самият Пеевски уточнява, че неговите "американски адвокати са подали всички жалби" - очевидно срещу решението на Министерството на финансите на САЩ. "Повече тази тема нямам какво да я коментирам", казва кандидат-депутатът и с това темата се оказва приключена.


В интервюто Пеевски се дистанцира от другия бизнесмен, който е в списъка на санкционираните по закона "Магнитски" - хазартният бос Васил Божков, който се укрива в Дубай.


"С този човек нямам никакъв спор", казва политикът от ДПС за Божков.


През пролетта на миналата година прокуратурата повдигна 18 обвинения на Васил Божков, който отговори с поредица от постове във Фейсбук. Сред тях имаше и такива, в които той обвиняваше Пеевски в това, че "седи в сянка като паяк и дърпа конците". Месеци след това бизнесменът от Дубай написа, че страната е "управлявана от хунтата на Пеевски".


Във връзка с темата "Васил Божков" Пеевски е попитан и защо фалира веригата "Лафка". Кандидат-депутатът отговаря, че няма нищо общо, а интервюиращият сменя темата.


"Лафка" беше разпространителят на моментните лотарийни игри "Националната лотария" на Васил Божков. Самата компания пък беше собственост на "Благоевград - БТ". Краен собственик на "Благоевград -БТ" беше австриецът Волдганг Рекендофер. Веригата е част от "Булгартабак холдинг", в който акционер беше Пеевски.


След въпросите за Васил Божков, пред кандидат-депутата се поставят и други кратки въпроси. В един от отговорите си той казва, че няма нищо общо с избора на Иван Гешев за главен прокурор и не стои зад него. Водещият преминава на друга тема. Въпросът за медийната политика на изданията, свързани с Пеевски преди Гешев да бъде избран за шеф на обвинението, не се дискутира.


"Никакви отношения нямам с Борисов", казва още Пеевски.


Бившият премиер също отрича връзки с кандидат-депутата на ДПС. Но през лятото на тази година Борисов все пак призна, че двамата имат отношения, макар да ги определи като "чисто политически". На пресконференция Борисов призна, че се е срещал с Пеевски, но вижданията им винаги са били свързани със "смесените райони". Борисов имаше предвид районите, населени с мюсюлмани и християни, където партията ДПС е традиционно силна.


Борисов никога не е изказвал за политика от ДПС мнение, различно от това, че е "само един депутат".


Като "само един депутат" се определи и самият Пеевски в интервюто си за "Шибанистан". Това стана в отговор на въпрос дали той е "орлигарх". След това Пеевски допълни, че олигарх е бизнесменът и издател на "Капитал" Иво Прокопиев.


Водачът на две листи на ДПС каза, че когато бъде избран за народен представител, ще бъде всеки ден в парламента. "Аз ще бъда постоянно в парламента" и "когато имам какво да разкривам, ще го разкривам всеки ден", коментира още той.


По време на депутатските мандати на Делян Пеевски появите му в Народното събрание бяха единични.


От Бареков до онлайн предаване


Името на интервюиращия Симон Милков е познато от години, но не като на журналист.


Милков е сред учредителите на гражданско сдружение "СИЛА". "Напуснах сдружението в момента, в който край нас се появи Алексей Петров", каза за "Свободна Европа" Милков. Той има предвид известния застраховател, който до края на 90-те години има общ бизнес с Бойко Борисов. След раздор на партньорите и след като Борисов става премиер, срещу Петров са повдигнати много обвинения, но през 2021 той е оправдан.


Симон Милков участва в първите протести срещу високите цени на горивата през 2012 г. "Бил съм млад човек и видях как се вдига цената, и излязох да протестирам", каза Милков.


След 2013 г. името на Милков се свързва с това на Николай Бареков и на партията му "България без цензура". Казва, че е работил за него като "организатор на събития". Милков обикаля страната с проекта на Бареков, като междувременно присъства на редица ключови събития, свързани с ескалация на напрежение.


В началото на 2015 г. той протестира срещу тегленето на нов външен дълг. През същата година присъства и на кадрите от конфликта между българи и роми в столичния квартал "Орландовци". Антиромските протести тогава започнаха заради скандал за силно слушане на музика и преминаха в борба против "ромската престъпност".


Милков присъства и на демонстрациите в защита на главния прокурор Иван Гешев. Той твърди, че това е било, за да "съдейства на СДВР и да показва кои са провокаторите". На кадрите от протестите се вижда как от него започват възгласите "за Гешев!"


Интервюто, което не е нагласено


"Не ми влизайте в тона, че това било нагласено", каза Милков за "Свободна Европа", без да чуе какъвто и да било въпрос по повод интервюто му с Пеевски.


Той обясни факта на взимане на интервюто с добра информираност за това къде ще се появи политикът. "Аз знам, че Пеевски е кандидат тук. На местно ниво нещата много бързо се разчуват", каза Милков.


Той каза, че е виждал Камен Костадинов от ДПС два пъти през годините, а Пеевски никога преди това. По думите му го е "дебнал" около четири часа.


"Интервюто беше спонтанно и не съм доволен от него", каза Милов. Той заплаши да съди всеки, който го излъчи без негово съгласие.


От една година Милков публикува в интернет различни материали. "Набедих се за журналист през последната година, откакто започнахме рубриката", каза Милков. Той обясни, че основната му дейност е свързана с работа по интернет продукти, като междувременно продължава да се занимава и с "организиране на събития".


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (43)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 732 Весело

  Вярваме бре, при ПЕЕВСКИ не е нагласено.

  Още по -малко интервю

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 2. 2 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  Язък, дето Иван Гешев се съдра първата седмица да се хвали как “отличното взаимодействие” с неговите “американски партньори” (дето не щат са го знаят) било довело до налагането на санкциите срещу г-н Гешев, а Wornoхmaniak уточняваше, че Гешев и Бойко едва ли не са ДИКТУВАЛИ на Байдън заповедта...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 3. 3 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3822 Неутрално

  Във всяка една нормална европейска държава този щеше вече да е зад решетките, заедно с конфискувани активи за много милиони и една " звездна плеяда", съдействали му да опрасква обществото ни досега, и тя там ! А ние още го обсъждаме, докато се кандидатира за депутат.......

 4. 4 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 766 Неутрално

  Дали СКОРО (!) ще научим името на действащия политически лидер засегнат от закона „Магнитски“? Или американците си мълчат за името му, защото той си плаща рушвета?

 5. 5 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  Тоя клоун вярва ли си, че ще убеди някого, че не е изсценировка? И че няма да си направим извода, че им е момче за всичко? Като представител на най-древната професия...

 6. 6 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 822 Неутрално

  "Набедих се за журналист през последната година, откакто започнахме рубриката", каза Милков. Той обясни, че основната му дейност е свързана с работа по интернет продукти, като междувременно продължава да се занимава и с "организиране на събития".

  Организиране на събития в стил "Гешеф е радост" и разни вдебилени с фланелки с образа на Мутрата.
  На тези фантазията им равна на нула.
  Трагични са тези репортажи, само показват колко заседнал е бг сапиенса в тресавището на посредствеността. Да се появява някакъв криминален и да прави интервя с друг криминален и това да радва милиционелския пролетариат....
  Remove, remove

 7. 7 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1368 Неутрално

  Не се е получило зле, само от време на време ги избиваше на смях.

 8. 8 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1691 Неутрално

  Така де, не си в позиия да ми казваш какво да правя.

 9. 9 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Съвсем видно е дали го е засегнал Магнитски....човекът се е стопил, поне 20 килограма е свалил, ако не и повече.

  Това ако не е ефект здраве му кажи!

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 10. 10 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1623 Неутрално

  Черепа ако беше по-умен щеше да стане политик и да е недосегаем в България... Д. П. явно си мисли, че номерът ще мине. Да, ще мине известно време преди да го докопат, но няма да му се размине. А България няма да е вечно такава държава. Разпадът на системата вече започна.

  ДБ=БКП
 11. 11 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Г-н Пеевски, познавате ли адвокат Ангелов, който окрупни вестникарския пазар от Ваше име, за да се създаде Лафка? А кой, г-н Пеевски, си купи от ваше име медии и разпространители на килограм, които унищожи и си заряза Лафките по тротоарите. Пловдив се оказа лесен за превземане и успешен с помощта на герберското управление.
  Кой, г-н Пеевски ви накара да станете дарител за Ковид отделенията на държавни и частна болница, Вие ли дарихте или някой от ваше име?
  Кой, г-н Пеевски продаде вашите медии?
  Кой ги контролира "Пеевските медии"?

 12. 12 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 985 Весело

  Светиня Му Костов още преди няколко години ви рече "не демонизирайте Пеевски", а вие продължавате против Волята Му.
  Ще има люспене, ей......

  Знанието е сила, информацията - власт
 13. 13 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1470 Неутрално

  Във всяка една нормална европейска държава този щеше вече да е зад решетките, заедно с конфискувани активи за много милиони и една " звездна плеяда", съдействали му да опрасква обществото ни досега, и тя там ! А ние още го обсъждаме, докато се кандидатира за депутат.......
  —цитат от коментар 3 на samoedin


  Във всяка една нормална държава кукловодите му щяха да бъдат зад решетките и такива като него нямаше да ги има.

 14. 14 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1394 Неутрално

  Дори Пеевски се отрече от Буци. Тъжно.
  Още малко и самата Мата Хари ще даде интервю, че случайно е минавала през спалнята му и е снимала като турист.

  Така беше преди ковида - всеки си ходеше където си иска. Младите не помнят, но имаше такива времена...

 15. 15 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#14] от "еспресо":

  “Дори Пеевски се отрече от Буци.”

  Никой не чувства необходимост да е лоялен на прислугата.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 16. 16 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Според мен, интервюто може би не е нагласено и Пеевски наистина да не е засегнат от ""Магнитски".
  Пеевски са трима - #КОЙ, Той и момчето.
  Момчето - син на майка с болни амбиции.
  Той - бизнесмена, който краде банки и бизнеси и върти държавни пари през офшорки. Той-адвокатина.

  #КОЙ - който назначава политици, държи компромати и смуче информация от всички държавни институции. Завеждащия отдел "Агитация и пропаганда". Бореца чрез Гешев с идеологическите диверсанти и неудобните с режима .#КОЙ подкрепи Гешев и награди с ордени Цацаров и Доган - Гестапото

 17. 17 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  Криза на идентичността! На това го докарва.

  SHADOWS of SOFIA
 18. 18 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7240 Неутрално

  Пеевски не се чувства ударен, но да не излезе, че ударена е България.

 19. 19 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#18] от "Роси":

  “Пеевски не се чувства ударен, но да не излезе, че ударена е България.”

  Ами ако с ината си парализира българската банкова система, може и това да се окаже.

  Разбира се, Гешев ще си нахлупи каскета до брадата и няма да забележи.

  А бате Бойко ще изкаря “хунтата на Радев” виновна.

  И Гаргамел, разбира се.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 20. 20 Профил на sortero
  sortero
  Рейтинг: 240 Неутрално

  “…не се смята за "ударен" от санкциите на САЩ,…” (П. Паунова, Г. Шикерова)
  …Турция…(забрана)

 21. 21 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2043 Неутрално

  Ако някой е забравил, герберо-сарайският модел е все още силен и продължава с безчинствата си! Позабравеният Маринов, който ББ уж уволни, заради връзки с ДПС, сега пак е кандидат депутат от ГЕРБ. Същият, чийто брат е и шофьор на Еврото. Същият ходи на лов с конфискуван джип от Златанов - баща, както твърди самият потърпевш:

  Може да гледате и във vimeo:
  https://frognews.bg/novini/news228178.html

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 22. 22 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1623 Неутрално

  в плюсовете и минусите може да се види как тези от ДБ защитават Д. П.
  Странно е до къде могат да пропадат? Тя бездната е бездънна... Жалко за тези хора как от десни станаха лесни...

  ДБ=БКП
 23. 23 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#21] от "Николай Колев":

  “Позабравеният Маринов, който ББ уж уволни, заради връзки с ДПС...”

  Шофьора на Мето Илиенски ли имаш предвид? А брат ме / шофьор на Пипи Еврото.

  Шофьоооритееееее са като яааатооооо...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 24. 24 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Тоя ще е колорита на 47-то НС, ако го уважи де

 25. 25
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:12 на 21/10/2021 от неговия автор.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на ivangabrovo
  ivangabrovo
  Рейтинг: 681 Неутрално

  До коментар [#16] от "mara71":

  Силно надценявате лице с лека форма на кретенизъм /според хора, които разбират от това/. Материал като този само сгъстява мъглата около истинските играчи, чрез които една жена с болни амбиции се опитва да постигне чрез увредения си син ниво, което е било невъзможно за нея.

 28. 28 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2043 Весело

  в плюсовете и минусите може да се види как тези от ДБ защитават Д. П.Странно е до къде могат да пропадат? Тя бездната е бездънна... Жалко за тези хора как от десни станаха лесни...
  —цитат от коментар 22 на anonimnii


  Дето уж Прокопиев му издействал санкциите по Магнитски, нали?

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2043 Весело

  До коментар [#23] от "Norman Granz":

  Шофьоооритееееее са като яааатооооо..

  Начело в Великия Джипкатор ...

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 31. 31 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1290 Весело

  аче тва пееф ли е въобще бе чичовци... е добре де, ама как се свалят 100 кила от днес за вчера бе хахах... като те оглозгат до кокал адвокатите ти по магницки ли хахах... не, докато не видя сертифициран двоен днк-тест, тва дъми за пеевски не го признавам... точка, тва е положението

 32. 32 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1290 Весело

  тоя, майка му
  —цитат от коментар 29 на poitoucharante


  майка му ли... че коя е майка му... мама свинка нали рече, че немАла нищо общо с тоя... и то като го погледнеш, разбираемо е да ти кажа хахахах, правилно го е надушил майчинския и инстинкт хахаха... дет се вика, вероятността тва нещо да е Пеефски е същата като да е доктор Ружа

 33. 33
  az_medikyt
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 34. 34 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4153 Неутрално

  UNITED EU UNION

  тука има уточнения

  Кандидат за Народен представител,
  колкото и да е всеотдайно гъст с партия или движение,
  Не е притежание "на" партията или движение.

  В интервю за националната социална мрежа на Шибанистан,
  каднидатът за народен представител за (има такъв) народ
  в Шибанистан, това е ясно: отговаря спокойно.

  Неуточненост последна...
  Уточнение:
  В Европейския съюз Няма такава държава.
  Няма ЕС членка Шибанистан.

  "В разговора за "Шибанистан"
  кандидатът на ДПС отговоря спокойно
  на всички зададени му въпроси, сред които

  няма уточняващи питания."

 35. 35 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4153 Неутрално

  ВИИ Маркс имении В.И.Лелина

  Тъжно за едни... win-win за други.
  Докато едни се отричат от "Магнитски" и тричат закона...

  Буци призна задоволена физиологична потребност.
  Момата Мата... тоже доволна.

  До коментар [#14] от "еспресо":

  Дори Пеевски се отрече от Буци. Тъжно.

  Още малко и самата Мата Хари ще даде интервю, че
  случайно е минавала през спалнята му и е снимала като турист.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 37. 37 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2219 Неутрално

  При наличие на санкции по закона "Магнитски", Шиши има наглостта да се кандидатира за депутат. Това е така, тъй като САЩ дълги години толерираха ДПС. Време е тази партия също да бъде ударена по "Магнитски", защото тя е основния източник на корупция в България.

 38. 38 Профил на Сара
  Сара
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Стига с тоя Пеевски!Какво сте зациклили като развалени грамофонни плочи и повтаряте. едно и също като папагали - Пеевски та Пеевски. Как не се намери поне един журрналист да каже, че прилаганетто на тези щатски измишльотини на БГ територия е срамота!

 39. 39 Профил на Птоломей Едно
  Птоломей Едно
  Рейтинг: 600 Неутрално

  Свинчо захапа Прокопи, двете дами на "свободната" журналистика срамежливо мълчат...

  люта цензура се шири в Дневник, прокопи пак се точи на властта
 40. 40 Профил на chicho_gosho
  chicho_gosho
  Рейтинг: 289 Весело

  Интересно - Иво Прокопиев е света вода, Иван Костов е супер, Евгений Бакърджиев е идеал (той се загуби напоследък), Стефан Софиянски е невинен, само дето си ожени дъщеричката за синчето на Васил Божков, опс.Упс.То се краде с мярка.
  —цитат от коментар 25 на ivan_lawyer


  Нито Иво Прокопие е света вода ненапита, според мен неговото място също е при бай Ставри, защото далаверите му с Алфите са абсолютно незаконни! Иван Костов бе супер до едно време, после взе да се изживява като безгрешен и аурата му изчезна. Евгений Бакърджиев почина, затова се е загубил напоследък, както Вие казвате. Стефан Софиянски даде такива суми за рушвети на съдии, за да го оневинят, че не му остана много от краденото от него и Алиса, та затова ожени и щерката за Малкия Череп, и е невинен само де юре, де факто е усмихнат крадец от класа ...
  Но че Делянчо Не-Мамин се освини, благодарение на парите, които Барба Ганьос 8-те менискуса му даде в дебелите ръчички и тъй като Ваньо Кьоравеши Каскетов му пази гърба - това са фактите и е смешно, жалко и тъжно, че овчия народ пак ще вкара огромна част от гербиджа и дЕпЕсЕ-то в парламента ... :):):)

 41. 41 Профил на kmat
  kmat
  Рейтинг: 441 Неутрално

  Стига с тоя Пеевски!Какво сте зациклили като развалени грамофонни плочи и повтаряте. едно и също като папагали - Пеевски та Пеевски. Как не се намери поне един журрналист да каже, че прилаганетто на тези щатски измишльотини на БГ територия е срамота!
  —цитат от коментар 38 на Сара


  Срамотатат е в самия факт, че този човек и неговата т.нар. партия имат наглостта да го издигат за депутат. Нека си обжалва пред САЩ, корлкото си иска, нека громи "доносника Прокопиев", който явно диктува на Щатите как да действат, но хайде поне да не се кандидатира за депутат, докато се опитва да се оневини. Това е въпрос на морал! Такъв тука вече отдавна няма. Точка по въпроса! Но жалко, че тази точка няма да я сложим ние, избирателите на 14 ноември, гласувайки масово, за да докараме ДПС и нейния виден кандидат под 4-те процента и с това сагата да приключи! Това е рецептата. Друга просто няма.

 42. 42 Профил на Аксел
  Аксел
  Рейтинг: 941 Любопитно

  До коментар [#40] от "chicho_gosho":
  При едно всенародно допитване -За КОЙ си?между Пеевски и Бойкикев -резултат 5:1 !!И не защото Пеевски е толкова харесван!

  България има ЕДИН европейски политик-БОЙКО и ЕДНА европейска партия-ГЕРБ.Останалото е мафия!
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK