Да дарим по една заплата за Украйна: какъв е проблемът с призива на премиера

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (109)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  De Profundis: Ако не вземем сериозни мерки срещу Русия, ще си останем кретенска държава
  Кремълската пропаганда на войната, на руските имперски интереси, на руските „гледни точки“, в България трябва да бъдат приравнени с нацистката пропаганда, инкриминирани и подложени на строг контрол и наказания. България е кретенска държава!
  Държава, казах. Макар че и тъй нареченият „народ“ явно от дълго време тайно и безсрамно си такова родителката, след като се намираме там, където се намираме - практически извън НАТО и само формално в ЕС, доколкото Съюзът още дава пари да крадем.

  Животни мръсни!

  Извинявай, Иване /Динков/ и Емилияне /Станев/ - не е вярно, че срещу народ не се говори. Ако той е такъв като българския, всеки български поет, не само Ботев, има право да каже - а вий, вие сте идиоти!
  Ало, вий, политиците, които сте част от този уж народ и уж произтичате от него - как не потънахте в земята от срам, когато Кулеба се оказа първият политик от много време насам, проговорил с човешки думи в светинята на българската демокрация - Народното събрание. Украинският външен министър по начин най-красив, само с две-три простички изречения, на маймуни ви направи, бе, шльоковци. Ама вие дори тогава си бъркахте в носа, тледахте полученото и се взирахте мъдро в тавана, като се правихте, че не разбирате за какво иде реч. И продължавате да се правите, че не разбирате от какво трябва да се срамувате.
  Крайно време разделно е!

  Много моля приятелите ми в Украйна, Полша, Чехия, в Англия и Австрия, в Германия и цяла Европа, в Щатите, Австралия и дори в Русия, да не ме възприемат вече като част от точно този уж български народ и точно тази уж българска държава. За мен те са срам и позор - скоро може да поискам политическо убежище в ЕС.
  По времето на комунизма не се махнах от тази страна, включително заради наивната надежда, че комунизмът ще падне и тогава като започне един живот…..Е, за 30 години тогава и над 30 после, научих важното - няма комунизъм, социализъм, диктатура на пролетариата и други глупости. Те са фасада. Има Русия, има руска имперска политика, руски интриги, стимулиран от Русия тероризъм, в съчетание с ненаситната жажда на роба по света да слугува на онзи, у когото е нагайката и който се държи като господар. Така е не само в България, така е от Северна Корея до Куба, от Венецуела до Сърбия, от Близкия Изток до Африка.
  Душата ме боли. Непоносимо. И след 60 вече загубени, искам все пак да преживея последните 30 години от живота си на чист въздух.
  Извинете за лиричното отклонение, всъщност започнах този текст, само за да изброя основните точки на българската политика към Русия, които трябва да видя в програмата на партията, която ще поиска моя глас на следващи избори. За нищо друго вече няма да гласувам - стига компромиси, стига избор на по-малкото зло, стига аванси на кретени. Те, политиците, трябва да се съобразяват с мен, не аз с тях.....................
  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-de-profundis-ako-ne-vzemem-seriozni-merki-sreshtu-rusiya-shte-si-ostanem-kretenska-darzhava

 2. 2 Профил на wwwtoчkacom
  wwwtoчkacom
  Рейтинг: 849 Неутрално

  туй нашто премиерче, не стига че не може да говори, ами и не може да мисли...

 3. 3 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  Призива на Премиера е много добър. Така и трябва да бъде.
  проблема е в неспособността на повечето бг граждани да разберът, че има явна и скрита помощ, като за втората не е нужно да се бие тъпан. След това не могат да разберат, че безплатен обяд няма - всяка една помощ се плаща - ако не е с пари, то е с политическо и икономическо влияние, та ако щете и с екстра права за малцинства. Премиера много правилно подканя гражданите да даряват и те средстава а не само да чакат на държавата.

  Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
 4. 4 Профил на zli191090255
  zli191090255
  Рейтинг: 528 Неутрално

  на мен този налудничав призив много странно ми напомня лудостите на соломон паси. да не говорим, че атлантическия клуб имат подобна идея.
  някой може ли да издири генезиса на тази дивотия, вместо да се пишат 1000 анализа за това каква дивотия е?

 5. 5 Профил на kvg08393766
  kvg08393766
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Радваме се на всеки изминал момент в богатство и добър живот, топлият вятър и обилното слънце помагат за подобряване на настроението, правейки изживяването неповторимо. Почивката е за състоятелните и тези които са заслужили да се отдадат на добрия живот, правейки всичко, за което сетивата жадуват. Стандартът на живот, който състоятелните си позволяват е само за тях, за удоволствие и разнообразие, което не е масово достъпно, а само за тези, което могат да му се отдадат. И да си го позволят в честване на радостта от живота. Приятни празници.

 6. 6 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 592 Неутрално

  Въпросът обаче отива отвъд русофилството или евроатлантическите ценности. Става дума за наличие (или липса) на...
  —цитат от коментар 00 на статия


  ... средства. :)

  Особено когато инфлацията ти галопира и цените на някои храни скочиха с 40% и нагоре, а заплатата ти и преди това не е била пример за евро-атлантическа ценност. Е, може би само атлантическа. Като Атландида. Че докато си я взел и е потънала.

 7. 7 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1143 Любопитно

  Проблемът е, че това е директна подигравка с хората, които се борят за оцеляване в условията на брутална ценова криза, инфлация, надвишаваща в пъти смешните официални числа, пълна неувереност в утрешния ден и падащо като лавина доверие в правителството! Кое не е ясно?

 8. 8 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2252 Весело

  До коментар [#1] от "constatator":
  Идеята на това, което си публикувал е каква? Какво трябва да накара да свърши прочелият го? Да се разплаче, че след ПСВ границата не е минала зад неговото село ли?

  Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
 9. 9 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 906 Неутрално

  "Разбирате ли в какви абсурди можем да се забъркаме, как можем да станем за посмешище?"

  Хубав анализ, ама малко закъснял, щото в абсурдите управляващата коалиция вече ни забърка и вече станахме за посмешище.

  Авторът обаче също пееше в хора на бодро ревящите "Да падне Борисов, после ще му мислим" и ехидно се присмиваше на малцината трезви гласове, които пледираха поне отгоре-отгоре да се видят алтернативите.

  Знанието е сила, информацията - власт
 10. 10 Профил на fcv251055839
  fcv251055839
  Рейтинг: 1207 Неутрално

  До коментар [#1] от "constatator":

  Ами хващай си шапката и си отивай. Защо се обясняваш тук ?

 11. 11 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1453 Весело

  До коментар [#2] от "wwwtoчkacom":

  Айде сега, той е завършил Харвард, знае Чехов, Макиавели, търгува в Лидл и Ню Йорк със суперсила, яде едамаме и кълнове, ходи с чаша в ръка в Европейската комисия край Урсула като у дома си, запознава Байдън с мерките на чист английски! Запазва Корал и строи с татко си на Лалов Егрек! Участвал е в протестите! Вика Патриарха да се запознаят! Провидя още на 25-ти февруари, че войната приключва до дни! Ходи само с четирима бодигарда, да не му трябва цяла рота я, народът го обича!
  Да не е някой еднокнижник това!

 12. 12 Профил на pzo361076007
  pzo361076007
  Рейтинг: 543 Неутрално

  Проблемът е, че е адски нагъл! С една заплата се издържа едно семейство на много места в България! аз предпочитам да помогна на майка си- пенсионер!!
  Киро е един национален предател!

 13. 13 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3105 Любопитно

  А, Кирил какво направи за българите, за България, та толкова "свежо" да призовава за "дарение"?! Хората с бират капачки, от които поне има полза - капачки, а не фугаси, които ще убиват. Тъпо, много мазно тъпо...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 14. 14 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1756 Неутрално

  Призива на Премиера е много добър. Така и трябва да бъде. проблема е в неспособността на повечето бг граждани да разберът, че има явна и скрита помощ, като за втората не е нужно да се бие тъпан. След това не могат да разберат, че безплатен обяд няма - всяка една помощ се плаща - ако не е с пари, то е с политическо и икономическо влияние, та ако щете и с екстра права за малцинства. Премиера много правилно подканя гражданите да даряват и те средстава а не само да чакат на държавата.
  —цитат от коментар 3 на DDR


  Проблемът е принципен. Солидарността е и лична, и колективна - затова може да има призив да се помага на бежанци, да се събират пари, дрехи, лекарства.
  Войната не е лична, тя е дело на цялата държава, на всички заедно, там няма "аз малко ще повоювам, той много, а онзи никак". Затова точно за оръжие подобен призив е отчаяно безпомощен и глупав.

  "Видно е, че Русия ще спечели тази война". Румен Радев, 24.02.2022
 15. 15 Профил на Doroteya Tabakova
  Doroteya Tabakova
  Рейтинг: 94 Неутрално

  Аз , разбира се друго разбрах !
  Disaster 😀
  Хубава съм и така !

 16. 16 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2719 Неутрално

  "Какво издава призивът на Петков"
  ...........
  Раздвоение на личността!
  Премиерът Петков е против, канадският гражданин Киро е ЗА!

 17. 17 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2719 Неутрално

  А, Кирил какво направи за българите, за България, та толкова "свежо" да призовава за "дарение"?! Хората с бират капачки, от които поне има полза - капачки, а не фугаси, които ще убиват. Тъпо, много мазно тъпо...
  —цитат от коментар 13 на ЗаНиЗа


  Товарищ, какво прави Путлер?

 18. 18 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  Призива си е точно на място. Вече няколко пъти дадох примера с Чехия и пак явно ще трябва да се повторя. Украинското посолство е открило сметка за набиране на пари за оръжие - чешките политици и държавни медии активно рекламират тази сметка и ясно обясняват за какво е. До момента там са псотъпили като дарения от граждани около 100 милиона лева (превърнато от крони). И никой не намира призивите да се дарва на сметката за глупави. Украинците си имат канали за доставки и с тези пари, най-добре могат да си ги организират, отколкото да чакат кой какво ще им "хариже"

  .. Затова точно за оръжие подобен призив е отчаяно безпомощен и глупав....
  —цитат от коментар 14 на еспресо


  Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
 19. 19 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 127 Весело

  До коментар [#1] от "constatator":

  Ама хайде взимайте ги тез мерки де.Като латерна сте,повтаряте едно и също нещо,но само седейки пред компютрите няма да направите нищо.Хайде,Украйна само вас чака.

 20. 20 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  До коментар [#10] от "fcv251055839":
  Ами хващай си шапката и си отивай. Защо се обясняваш тук ?""


  Нямам намерение никъде да ходя. Статията която постнах не съм я написал аз, но съм напълно съгласен с написаното в нея. На тези които искат България да излезе от ЕС и НАТО бих им предложил веднага да си вземат чемоданите, да хващат вакзала и в Масква, там в Российската империя им е мястото на такива хора с крепостно съзнание.

 21. 21 Профил на STALKER
  STALKER
  Рейтинг: 369 Неутрално

  Мислех че с Янев за премиер сме ударили дъното обаче се оказа че с Кирчо начело даже и дълбаем.
  Оставка !

 22. 22 Профил на cornucopia
  cornucopia
  Рейтинг: 592 Неутрално

  Кирил Петков е създание на Румен Радев. Какво повече може да се очаква от него?

  Който е искал да помага, вече го прави от седмици наред. Не чакаме правителството да си изрови главата от дупката.

  Войната в Украйна извади на показ русоробията на БГ политическа класа. Но той Алеко си го е казал отдавна: Европейци сме ама не съвсем.

  Няма спасение за тази държава. Вечно ще си останем задран комунистически кенеф.

 23. 23 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1244 Неутрално

  личният избор си е личен избор.
  твоят избор киро бе да се снишиш,
  като последен мишок. аз се срамувам
  от ръководителите на българската държава
  и съотетно от самата държава за страхливото и
  колаборационистично със руските изверги поведение.
  всеки един НЕДАДЕН патрон е причина за един убит украинец.
  слава на Украйна.

 24. 24 Профил на M. Hunter
  M. Hunter
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Запазва Корал и строи с татко си на Лалов Егрек!
  —цитат от коментар 11 на voodoo_child


  За това, че баща му / дядо му / и двамата са от ДС (мярнах ви да твърдите май първото под друга статия) разследване има ли? Изникна ли името в някой списък?

  Питам не за да се заям, а защото такъв произход няма ни най-малко да ме учуди, но засега откривам само коментари в социалните медии плюс тук, в които се заявява, че е такъв (ту по линия на баща му, ту на дядо му), но никой не казва как и откъде го е разбрал.

 25. 25 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3105 Весело

  До коментар [#17] от "4ort":

  Натегачите знаят - и преди, и сега, вманиачени и верни, вторачени в поредната ИМ кауза.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 26. 26 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2718 Неутрално

  Опитва се Кирчо да се изхлузи от примката и се върти на всички посоки. В гръцката митология има едно същво Протей, което се превръща в други видове за да се измъкне при опасност. Ту е лъв, ту е змия, ту е нещо друго. Е така и наш Киро протейски се преобръща и премята за да угоди ту на Нинова, ту на Радев, ту на партньорите си от ДБ, а трябва да мисли и за избирателите си. Голяма борба за премиерството пада, а няма по-лошо от страха да не паднеш от власт. Украинският народ ще се справи и без нас, но нагарчането в устата ще остане и ще ни горчи задълго.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 27. 27 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1756 Неутрално

  Призива си е точно на място. Вече няколко пъти дадох примера с Чехия и пак явно ще трябва да се повторя. Украинското посолство е открило сметка за набиране на пари за оръжие - чешките политици и държавни медии активно рекламират тази сметка и ясно обясняват за какво е. До момента там са псотъпили като дарения от граждани около 100 милиона лева (превърнато от крони). И никой не намира призивите да се дарва на сметката за глупави. Украинците си имат канали за доставки и с тези пари, най-добре могат да си ги организират, отколкото да чакат кой какво ще им "хариже"
  —цитат от коментар 18 на DDR


  Чехия вече е изпратила - държавата Чехия, не гражданите! - танкове, гаубици и онова нещо, което прилича на "Катюша", не му знам името - на Украйна.
  Призивът на правителството е гражданите да се присъединят към усилията на държавата. Няма нищо общо с призива на Кирил Петков.
  Кирил Петков казва "държавата няма да изпраща оръжия, но вие ако искате, помагайте". Чехите казват "държавата изпраща много оръжия, вие ако искате, присъединете се към общо усилие на цялата ни държава". Разликата е драстична.

  "Видно е, че Русия ще спечели тази война". Румен Радев, 24.02.2022
 28. 28 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 886 Весело

  Какво да кажем?
  Просто Киро!
  Това е напълно достатъчно.

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 29. 29 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  на мен този налудничав призив много странно ми напомня лудостите на соломон паси. да не говорим, че атлантическия клуб имат подобна идея. някой може ли да издири генезиса на тази дивотия, вместо да се пишат 1000 анализа за това каква дивотия е?
  —цитат от коментар 4 на zli191090255

  **************************************************************

  Ама не е странно- тия двамата са еднакво чалнати на тема Америка и НАТО.Нищо,че простотКиро го причисляват към путинофилите.Не е!, той си е точно американска болонка- скача според командите на американския посланик.

  Тук в дневника, неудобните мнения се скриват, но има и други сайтове с коментарни секции- просто някой трябва да хвърли един поглед. Който изпрати официално ВОЕННА помощ на Украйна, на следващи избори ще подсмърча извън Парламента.

 30. 30 Профил на
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Ако наистина е призовал да дарим по една заплата, то вярно е тотално неадекватен - на българина можеш да му кажеш вскичко, но не и как да си харчи парите. Само насъсква народа срещу Украйна.

 31. 31 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  А, Кирил какво направи за българите, за България, та толкова "свежо" да призовава за "дарение"?! Хората с бират капачки, от които поне има полза - капачки, а не фугаси, които ще убиват. Тъпо, много мазно тъпо...
  —цитат от коментар 13 на ЗаНиЗа


  Почвам да се чудя дали туйпростото не си мисли, че е премиер я на С.Македония, я на Украйна...Като го гледам как се е защурало да ги оправя...Ама на мен ми е излишен де, с радост им го харизвам- който го иска, да си го прибира!

 32. 32 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Не, това не са проблемите с инициативата на премиера. Огромният и очевидният проблем е, че той няма понятие как работи държавата. Ние вече видяхме в случая с Янев как той смята, че може да гълчи министрите като Трифонов, който скастря Годжи. Не знам откъде Петков е възприел манталитета на чорбаджия, който навиква ратаите, но той явно смята за ратаи не само министрите, но и самите граждани. Това е една по-млада версия на Борисов, нищо повече. Повече е безсмислено да се очакват разумни постъпки от Петков.

 33. 33 Профил на Kalinoff Ivan
  Kalinoff Ivan
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#11] от "voodoo_child":

  Не просто запозна Байдън с мерките , а го направи само за 8 секунди и въпреки деменцията Байдън го е разбрал и подкрепил...

 34. 34 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  "Какво издава призивът на Петков"...........Раздвоение на личността!Премиерът Петков е против, канадският гражданин Киро е ЗА!
  —цитат от коментар 16 на 4ort


  Точно! Даже и авторът го е забелязал!Хаха! Макар че изобщо не е смешно !

 35. 35 Профил на zli191090255
  zli191090255
  Рейтинг: 528 Неутрално

  До коментар [#18] от "DDR":

  само че чешката държава вече взе решение за предоставяне на военна помощ за украйна, а нашата държава не е. така отговрността се прехвърля изцяло на гражданите. това е нелепото в случая.

 36. 36 Профил на zli191090255
  zli191090255
  Рейтинг: 528 Неутрално

  До коментар [#29] от "g.y.okatova":

  а мен ако питате, който не изпрати военна помощ, ще изхвърчи от парламента. като ви харесваг други сайтове, пишете си там.

 37. 37 Профил на zli191090255
  zli191090255
  Рейтинг: 528 Неутрално

  До коментар [#27] от "еспресо":

  точно.

 38. 38 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  До коментар [#9] от "pag":

  Като дадоха власт на БСП, сега е късно да му мислят...
  Който си е мислел, че БСП е проевропейска партия, значи жестоко се е излъгал.

 39. 39 Профил на fury_21
  fury_21
  Рейтинг: 413 Неутрално

  С този призив не изписва очи , а вади очи. Ако чакам Кирчо да ми каже какво да правя за да помогна Украйна много е закъснял. Тези, които искахме да помогнем вече сме го направили. И дали една или половин или две заплати това си е лична работа. Смотаняк!!!

 40. 40 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1231 Весело

  До коментар [#29] от "g.y.okatova":а мен ако питате, който не изпрати военна помощ, ще изхвърчи от парламента. като ви харесваг други сайтове, пишете си там.
  —цитат от коментар 36 на zli191090255

  ************************
  Ще видим.Скоро.
  Харесва ми да си чета и пиша, където си поискам.Точка! Вие си живейте в розовите измислени реалности.

 41. 41 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  Добре би било най-после на българските граждани да им светне, че отговорността за всичко в тази държава е тяхна и всичко се крепи на тяхната инициатива. Като не им харесва правителството ( а го избраха с такава Осанна) - да го сменят и да идва някой който и летища и пристанища и жива сила да дава на Украйна.

  До коментар [#18] от "DDR":само че чешката държава вече взе решение за предоставяне на военна помощ за украйна, а нашата държава не е. така отговрността се прехвърля изцяло на гражданите. това е нелепото в случая.
  —цитат от коментар 35 на zli191090255


  Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
 42. 42 Профил на МИР
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на zeq011105037
  zeq011105037
  Рейтинг: 266 Неутрално

  Когато в "лично качество" заявиш, че подкрепяш военна помощ за Украйна, но явно не искаш да развалиш коалицията, то такъв призив е тъпотия. Не може да тръгнеш към Киев да дириш "детайла" на нуждите на хората и да не го знаеш (Кулеба беше в София). Не може да не познаваш детайлите на житието на българите и да си премиер. Майната му на това, че звучиш като Гугъл преводача, просто явно не ставаш.

 44. 44 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1948 Неутрално

  Не, това не са проблемите с инициативата на премиера. Огромният и очевидният проблем е, че той няма понятие как работи държавата...
  —цитат от коментар 32 на Васик


  Тц!
  Не е прОблемът, че няма понятие как работи държавата.
  На него не му и хрумва да се заинтересува от това!

  Просто Кире с шуробаджанаци съвсям са се взели насурьозну!

  Реално за една година имаме грубо половин милион българи, които гласуват "за тези, които ще махнат Баце с герберите Му". Та ту за Маями с Бабикяни, ту за Славита, накрая за шуробаджанаците. Това им е "обществената опора", това им е "обществената задача", която получиха с мандата.
  А Просто Киро с другаре си решиха, че им е дадена ЦЯЛАТА власт. На тях. Щото са мно'о убави и о'правни!
  Е, с това си "разбиране" сега катастрофират. Челно. И с двесте!

 45. 45 Профил на МИР
  МИР
  Рейтинг: 40 Неутрално

  между другото : по голята част от оръжията които се произвеждат в България заминават за Русия през Сърбия.

  Има и за Украйна, ама по малко ...

 46. 46 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1968 Неутрално

  Крайно време е да се внесе и гласува в Парламента. Какво се въртите като обрани цигани. Ще се види кой е и кой не е за военната помощ.Тогава народа ще си извади заключенията.

 47. 47 Профил на рИформата идва
  рИформата идва
  Рейтинг: 751 Неутрално

  "Да дарим по една заплата за Украйна: какъв е проблемът с призива на премиера"

  Проблема е само един. Форумните "НАТО-вци" не искат да дават пари. Искат да черпят с парите на другите.

  И в морето ми е до колене .....................
 48. 48 Профил на True Detective
  True Detective
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Айде пак вой. Ама ако се видите от страни какво представлявате ще се отчаете бе души.
  Изглежда, че тук пишат само бедняци. Петков призовав, който иска да дари. Който няма или не иска да не дарява. Но изгрлежда който няма пари най-силно вика да дадат другите от общите пари ....
  Вместо бурно да се втурнат да даряват и от тази позиция после да кажат- ето българският народ, част от който сме и ние, дари толкова - редно едържавата също да изпрати ....
  А какво се получава? Съдрахте си гъралта да ревете другите да дават, държоават, тоя оня само не вие. Бедни сте били, пари на пенсинерите по добре да дадял всеки едн от вас...Ами огледайте се каквито сте вие такав е държават ви, управниците ви- "славчо", "корни," "дебелаците от дсб", "тиквата", "шиши", "копейкин"....има ли нещо което ви обединява? Няма . няма и да има, защото нямате принципи, морални ценостти и идеи...

 49. 49 Профил на БОНГО
  БОНГО
  Рейтинг: 2440 Неутрално

  Проблемът е, че това е директна подигравка с хората, които се борят за оцеляване в условията на брутална ценова криза, инфлация, надвишаваща в пъти смешните официални числа, пълна неувереност в утрешния ден и падащо като лавина доверие в правителството! Кое не е ясно?
  —цитат от коментар 7 на Santos


  Не е подигравка. Издава обърканост и чувство за безпомощност, както - разбира се - и никаква склонност за обмисляне на действията, но не е подигравка.

  Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem
 50. 50 Профил на coffee.bean
  coffee.bean
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Постоянно го тикат този проблем, този въпрос на дневен ред. Това не е дневният ред на България. По-важни за нас са инфлацията, цените на електро-енергията, на горивата, на парното. На ХРАНИТЕ !!!!. Така или иначе оръжия произвеждани в частните български фирми се продава и стига до Украйна. Няма нужда и държавата да каже , че дарява оръжие. И това ходене е абсолютно излишно и само ще пръдължи натиска над премиера и ще го отклонява от важните за България въпроси.
  Още няма решение какво правум с тока след 01.Май.22 г. и много други ...

 51. 51 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 397 Весело

  Направо да дарим на Сращ.
  Мда
  Ще спестим посредници.

 52. 52 Профил на True Detective
  True Detective
  Рейтинг: 723 Неутрално

  И като се се разревали за нови избори кого ще вкарате пак в парламента- пак същите нали. Дванайсет години гласувахте за базе ви, сега за четири месеца изведъж повече не можете да траете и сет се засили пак да го върнете, той на-много ви приляга, така си е. За това сети и там където сте- на опашкагта, бедни, необразовани и корумпирани...Там ще си и останете.
  Всеки народ си заслужава управлението. Държавата е огледало на народа си..

 53. 53 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1453 Неутрално

  До коментар [#24] от "M. Hunter": Не само коментари има - търсете и ще намерите. Не е трудно.
  Освен това - на челото му го пише, ако ме разбирате. ☺️

 54. 54 Профил на pex21646762
  pex21646762
  Рейтинг: Неутрално

  Да дарим един чертеж на изтребител на Украйна, имаме много!

 55. 55 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2584 Неутрално

  До коментар [#52] от "True Detective":

  Преди Борисов разликата в стандарта с Гърция беше 5 пъти.След Борисов-2 пъти.Това е.Сега чакаме Кире да ни изравни с Гърция..

 56. 56 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1453 Неутрално

  До коментар [#48] от "True Detective":славчо", "корни," "дебелаците от дсб", "тиквата", "шиши", "копейкин"....има ли нещо което ви обединява?

  Да, как да няма?! - Мунчо Потника, обединител на нацията! 🎽🤸

 57. 57 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5004 Гневно

  Мислех че с Янев за премиер сме ударили дъното обаче се оказа че с Кирчо начело даже и дълбаем. Оставка !
  —цитат от коментар 21 на STALKER


  И аз мислех/надявах се, че Киро няма да цепи басма на комунистите, а то к'во стана :((((((( Подари им властта на тепсия и това по време на война.

 58. 58 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1143 Любопитно

  Изплува още една лъжа – писателят Григор Лилов написа статия „Лена и Киро се оплетоха в нова лъжа с дарителската сметка“ и привежда доказателства: „Лена Бориславова с тъповатата си лъжа, че сметката с нигерийски произход е посочена от украинското посолство у нас, продължава да налива масло в огъня на международния скандал и да го разгаря. Това не е никакъв пиар, а настъпване на мотиката. В лекия случай! В тежкия (визирам евентуална поръчка) дори не ми се говори за какво иде реч .

  На премиера ще му разкрия – дори и да отидете в сряда в Киев, съответните по ранг лица няма да ви приемат.
  Г-н премиер, каквито и да са отношенията ви с началника на Вашия кабинет, това лице доказва, че не е за този пост.
  Ако не можете или по-скоро не искате да се отървате от него, приложете „страничен пас на Питър”! Надявам се, че знаете за какво говоря...“! Какво става, а?

 59. 59 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5004 Гневно

  Кирил Петков е създание на Румен Радев. Какво повече може да се очаква от него? Който е искал да помага, вече го прави от седмици наред. Не чакаме правителството да си изрови главата от дупката. Войната в Украйна извади на показ русоробията на БГ политическа класа. Но той Алеко си го е казал отдавна: Европейци сме ама не съвсем. Няма спасение за тази държава. Вечно ще си останем задран комунистически кенеф.
  —цитат от коментар 22 на cornucopia


  Който е искал, помага, но нали затова сме създали държава - да действа от името на всички ни, а не като някаква сбирщина от племена - всеки да дърпа към чергата си.

  Аз не съм в лично качество членка на НАТО и искам да застанем твърдо и като достойна държава да изпълним ангажимента, който моралът повелява - помощ за жертвата, лоялност към съюзниците в НАТО и пресичане на всякакви русопутлерски амбиции в България.

 60. 60 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3042 Неутрално

  "Вярно е, че министър-председателят трябва да жонглира между различните интереси на коалиционните партньори. Но нуждата от баланс, стремежът да бъдеш арбитър не означават априори политическа пасивност и безгръбначие, не означават отказ от заемане на позиция."

  Съгласявам се напълно с коментара на Петър Чолаков. Но ако целта от цялото това жонгльорство е да се запази за още някакъв период правителството - в случая целта не оправдава средствата. Освен демократичните ценности, управляващите забравиха що е човешко съчувствие към изпадналия в беда, желанието да му помогнеш. Забравиха и простичкия факт, че ще им се наложи да дават смислен отговор за тези си действия преди следващите избори, когато и да са те. От сегашната ситуация доволна е само Нинова. Но и на нея ще ѝ приседне от прекомерните изисквания, червени линии и други небивалици.

  "На народите с къса памет преходите са им много дълги." Тони Филипов, Д-р
 61. 61 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  До коментар [#49] от "БОНГО":

  @БОНГО, точно подигравка е! Както ни се подигра с декларацията си за канадското гражданство, както ни се подигра със снимката си с Блинкен, от която бе изрязан македонския премиер, както ни се подигра с „разговора“ си с Байдън, както ни се подиграва ежедневно, смятайки (със съмнителната си харвардска диплома), че той е слънцето и въздухът за всяко живо същество в България! Е, не е! А и ние не сме идиоти! И скоро ще му видим гърба!

 62. 62 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  Има много по - лесно решение: статистически погледнато за 2021 г
  Наети лица - 2 187 716
  Средна заплата - 1.550 лв
  2.188.000 х 1.550 = 3,4 милярда лева. Санчо тегли 3,4 милярда заем за 13-та заплата, удържа ги на момента и ги превежда в Украйна. Остава после да изплащаме заема на удобни месечни вноски.

 63. 63 Профил на yyk44592176
  yyk44592176
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Този призив показва, че държавата вече е абдикираладикирала от всичко. Звучи абсолютно несериозно и означава, че ръководството в момента е деградирало до нивото на младежка организация. И личности няма и проводниците на руския империализъм потриват доволно ръце. Терминал 2 ме зове със страшна сила.

 64. 64 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1545 Неутрално

  "Ясно е къде е заровено кучето: политиката е конкурс по популярност. А тъй като повечето българи са за неутралитет спрямо войната в Украйна, хапът, който трябва да глътне г-н Петков, със сигурност е горчив."

  Дори този автор признава каква всъщност е волята на мнозинството в момента. А такова важно решение като официалното вземане на страна във война няма как да се вземе без обществена подкрепа. За мен дори е необходим референдум по въпроса. Така по принцип работи демокрацията.

 65. 65 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Не е истина просто, не е истина какъв слабоумник се оказа Харварда! Както го обсъждахме с жената още като се появи - това е човек за good times, не е човек за hard times.

 66. 66 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  Има много по - лесно решение: статистически погледнато за 2021 гНаети лица - 2 187 716Средна заплата - 1.550 лв2.188.000 х 1.550 = 3,4 милярда лева. Санчо тегли 3,4 милярда заем за 13-та заплата, удържа ги на момента и ги превежда в Украйна. Остава после да изплащаме заема на удобни месечни вноски.
  —цитат от коментар 62 на dosetliv


  @dosetliv, машалла и ашколсун! Бравос, ти като по-досетлив, я как си се досетил кой е най-краткия път да дарим по една заплата за Бог да прости правителството на Кирчо! Евала ти правим!

 67. 67 Профил на Мощ
  Мощ
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Всеки ден в който не пращаме военна помощ на Украйна, помагаме на Русия. Нека се замислят онези гласували за тази престъпна групировка, нарекла себе си коалиция.

  И тъй, враг ваш ли станах, като ви говоря истината? (Гал. 4:16)
 68. 68 Профил на zli191090255
  zli191090255
  Рейтинг: 528 Неутрално

  До коментар [#41] от "DDR":

  ми не, в случая с военната помощ отговорността не е на гражданите очевидно. това е политическо решение на изпълнителната власт.

 69. 69 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 320 Неутрално

  Моля, гласувалите за тази коалиция да не ми се правят на моралисти. Това русофилско сборище е продукт на мнозинството, което го е избрало. По делата се познават, а не по думите.

 70. 70 Профил на Ciaran Gavin
  Ciaran Gavin
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Просто не е за вярване как се премята палачинката, а на толкова хора не им прави впеччатление лекотата с която си сменят мнението и гледат да плуват по вятъра и да са се примъкнали до моментната сила.
  В тоя форум до преди 6-7 месеца (и за години назад) се вихреше едно громене, осъждане, проклинане на злодея Борисов, мега крадец, мега мутра и доказан човекоядец.
  Крилатия лозунг "Само да свалим Тирана" уютно се гарнираше с шепота...Пък после ще му мислим. Е защо сега не ви харесва. Що не се радвате на А отбора? Или пленителната усмивка не е така омайна или умилителните трапчинк не са така мили и сладки?
  Така ви се пада обаче като глътнахте по едно ухилено нищо, което почна политическия си път с нагла лъжа, ама къде ти да гледате това - важното беше по-ре казаното. Е, радвайте си се на клоуна си.
  А, да - не съм за Борисов. Обаче 100% съм за мисленето и не-първосигналните реакции. Айде, громете нещастното клоунче още - то така и така е пътник....

  Ciaran
 71. 71 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8163 Неутрално

  Българите не са неутрални. Те са объркани от противоречиви сигнали, идиотизми и прокремълска пропаганда. Атакувани са от продажни политици и нямат ясно лидерство от управниците.
  Все пак хората са големи и трябва да мислят с главите си

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 72. 72 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 96 Неутрално

  Този е всичко друго, на първо място посмешище, но не и премиер. Такъв олигофрен - за разлика от главния този е ухилен, не сме имали. Всъщност той и приятелският му кръг са заложници на неописуема некадърност и махленско лаладжийство без видими лимити. Жалкото е, че вкараха България в позорна катастрофа.

 73. 73 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1323 Неутрално

  Киро зор да дава нещо на Украйна няма. Който иска да дава оръжие на Украйна ето му банковата сметка, да си преведе заплатата. Ама нямало преводи по сметката - ами те българите са против, казва Киро, ето никой не си превежда заплатата. Мръсно момченце излезна това от харвардското вечерно училище.

 74. 74 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 1346 Неутрално

  Призива си е точно на място. Вече няколко пъти дадох примера с Чехия и пак явно ще трябва да се повторя. Украинското посолство е открило сметка за набиране на пари за оръжие - чешките политици и държавни медии активно рекламират тази сметка и ясно обясняват за какво е. До момента там са псотъпили като дарения от граждани около 100 милиона лева (превърнато от крони). И никой не намира призивите да се дарва на сметката за глупави. Украинците си имат канали за доставки и с тези пари, най-добре могат да си ги организират, отколкото да чакат кой какво ще им "хариже"
  —цитат от коментар 18 на DDR


  При положение, че във военните складове залежава оръжие,което може да се подари на Украйна, е идиотско да се призовават хората да даряват лични средства. Чехите ако искат да си даряват-тяхна си работа.

 75. 75 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 3261 Любопитно

  "Ами ако някой реши да контраатакува и призове да се събира оръжие в помощ на Путин и руските военни? А защо да не се организира направо нещо като постсоциалистическо съревнование: да видим коя инициатива - "украинската" или "кремълската" - ще събере повече пари."

  Защо не и да събираме оръжие в подкрепа на Ирак, срещу Турската военна операция ?
  Опс, не става - нали комшиите са с евроатлантическа ориентация!

  I Want To Believe
 76. 76 Профил на ivailo igov
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на vqn501111206
  vqn501111206
  Рейтинг: 0 Неутрално

  При положение, че във военните складове залежава оръжие,което може да се подари на Украйна
  —цитат от коментар 74 на Мусаши


  Оръжие не се подарява, защото ще се обърне срещу тебе.
  Дарявания (с оръжие) трябва да плати(!) дори и символична сума.
  Това го знаят хората, които спазват старите български традиции.

  Да подариш оръжие не е като да подари цукало. Трябва много добре да прецениш на какъв човек правиш този подарък.


  До коментар [#74] от "Мусаши":

 78. 78 Профил на Tsveta
  Tsveta
  Рейтинг: 290 Неутрално

  De Profundis: Ако не вземем сериозни мерки срещу Русия, ще си останем кретенска държаваКремълската пропаганда на войната, на руските имперски интереси, на руските „гледни точки“, в България трябва да бъдат приравнени с нацистката пропаганда, инкриминирани и подложени на строг контрол и наказания. България е кретенска държава!Държава, казах. Макар че и тъй нареченият „народ“ явно от дълго време тайно и безсрамно си такова родителката, след като се намираме там, където се намираме - практически извън НАТО и само формално в ЕС, доколкото Съюзът още дава пари да крадем. Животни мръсни! Извинявай, Иване /Динков/ и Емилияне /Станев/ - не е вярно, че срещу народ не се говори. Ако той е такъв като българския, всеки български поет, не само Ботев, има право да каже - а вий, вие сте идиоти! Ало, вий, политиците, които сте част от този уж народ и уж произтичате от него - как не потънахте в земята от срам, когато Кулеба се оказа първият политик от много време насам, проговорил с човешки думи в светинята на българската демокрация - Народното събрание. Украинският външен министър по начин най-красив, само с две-три простички изречения, на маймуни ви направи, бе, шльоковци. Ама вие дори тогава си бъркахте в носа, тледахте полученото и се взирахте мъдро в тавана, като се правихте, че не разбирате за какво иде реч. И продължавате да се правите, че не разбирате от какво трябва да се срамувате. Крайно време разделно е! Много моля приятелите ми в Украйна, Полша, Чехия, в Англия и Австрия, в Германия и цяла Европа, в Щатите, Австралия и дори в Русия, да не ме възприемат вече като част от точно този уж български народ и точно тази уж българска държава. За мен те са срам и позор - скоро може да поискам политическо убежище в ЕС. По времето на комунизма не се махнах от тази страна, включително заради наивната надежда, че комунизмът ще падне и тогава като започне един живот…..Е, за 30 години тогава и над 30 после, научих важното - няма комунизъм, социализъм, диктатура на пролетариата и други глупости. Те са фасада. Има Русия, има руска имперска политика, руски интриги, стимулиран от Русия тероризъм, в съчетание с ненаситната жажда на роба по света да слугува на онзи, у когото е нагайката и който се държи като господар. Така е не само в България, така е от Северна Корея до Куба, от Венецуела до Сърбия, от Близкия Изток до Африка. Душата ме боли. Непоносимо. И след 60 вече загубени, искам все пак да преживея последните 30 години от живота си на чист въздух. Извинете за лиричното отклонение, всъщност започнах този текст, само за да изброя основните точки на българската политика към Русия, които трябва да видя в програмата на партията, която ще поиска моя глас на следващи избори. За нищо друго вече няма да гласувам - стига компромиси, стига избор на по-малкото зло, стига аванси на кретени. Те, политиците, трябва да се съобразяват с мен, не аз с тях..................... https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-de-profundis-ako-ne-vzemem-seriozni-merki-sreshtu-rusiya-shte-si-ostanem-kretenska-darzhava
  —цитат от коментар 1 на constatator


  Сега мога да си представя воя , който се надигнал в нациската преса навремето, когато българският народ спасява евреите - предполагам, че същите и още по-цветисти епитети са били използвани ... Всяка държава дето не иска да бъде маша в ръцете на САЩ / те даже сега и Индия нападат/ е обрисувана с такива краски.
  Защо? Украйна е една корумпирана дупка, на която до тука никакви оръжия не помогнаха, а бяха пратени доста и от САЩ и от всичките им пудели. И понеже нашият народ не иска да е пудел на САЩ веднага го определиха с най-цветисти епитети и го обвиниха в най-големият от всички грехове - русофийството - сега това е смъртен грях. Човек наистина се чувства като част от ВСВ, тогава същият грях е бил най-тежък ... после по времето на СССР - беше обратното - всеки, който не ходеше в правата линия беше Враг на Народа и прочие.

 79. 79 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4515 Неутрално

  Щом и в Брюксел се носят приказки, че Петков е сгазил лука и се очаква да подаде оставка, значи има нещо вярно в тях. Ха, дано!

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 80. 80 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3562 Неутрално

  До коментар [#4] от "zli191090255":

  Давам пример от близкото минало (преди 1989г),когато партийния секретар казваше "другари, дайте да дадем...". Цялата работа е една рекламна акция. Да беше казал поне :"ще дам и една заплата за децата в Йемен", където войната на КСА срещу част от йеменския народ върви от години.

 81. 81 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3562 Неутрално

  До коментар [#20] от "constatator":

  Това е все едно да предложиш тези, които дават пари за оръжие, да отидат в Украйна и воюват за Зеленски. Поне ще покажат геройството и куража си. Ако им стиска.

 82. 82 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3562 Неутрално

  До коментар [#22] от "cornucopia":

  Киро Петков го избраха хора, като тези, които избраха крадлив дедо и пожарникаря.

 83. 83 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3562 Неутрално

  До коментар [#45] от "МИР":

  България и Чехия са двете страни, които произвеждат най - много оръжие и муниции по стандартите на бившия Варшава договор. Особено ние. Румъния и Полша преминаха на стандарт НАТО. Унгария - също. Прибалтика няма оръжейна промишленост. А такова оръжие и муниции се търсят много. Особено в Африка и отчасти при арабите.

 84. 84 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3562 Неутрално

  До коментар [#51] от "Pomak":

  Американска фирма купува от нас и после го дава на поляците за транспорт в Украйна. За оръжието озовало се в Сирия, посредник беше Саудитска Арабия.

 85. 85 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3562 Неутрално

  До коментар [#58] от "Santos":

  Едва ли е чел "Принципът на Питър" за нивото на некомпетентност. Както и "Законът на Паркинсън" (да не се бърка с паркинсон - болест).

 86. 86 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  “ Страхувам се обаче, че срамът от нея ще остане. А той е за всички българи.
  ——
  Срамът е най-вече за Добрият, който инсталира П.К. , а и за вас дето активно помагахте

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 87. 87 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  Нещо много критики за “Кирчо”, наистина идеята е тъпа. Но ние правим всяка година Българска Коледа под патронажа на Президента да съберем 1-2 милиона за кувьози за нашите деца, при условие че само за Пловдивските стадиони същата Държава даде около 30 милиона/тоест събраното за 15 години/ и естествено няма стадиони. Или за една дупка във Варна едни 50 милина/25 години Българска Коледа/. Така че, защо и Кирчо да не се нареди до Президента/без значение кой е той/ и да се запиши в групата на “творците на милосърдието”.

 88. 88 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Има суеверие, че е лошо да се подарява нож. Българските оръжия не са вехтории, иначе Зеленски нямаше да реве за тях.

 89. 89 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 736 Неутрално

  "...що се отнася до българските кремълски патриоти, Путин може да приспадне помощта от заплатите им, превеждани от Москва."
  ????
  Очаквах ДВ да не си позволява такива закачки.

 90. 90 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1986 Неутрално

  "Да дарим по една заплата за Украйна: какъв е проблемът с призива на премиера"

  Пробламът е, че премиерът ни е кръгъл идиот!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 91. 91 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  До коментар [#83] от "Vlado Nikolov":

  Извън СССР и без да броим Китай, най големите производствени мощности са в България . Дори над легендарните заводи Шкода. То не е много повод за гордост обаче, щото се дължи на политически съображения предвид позицията ни на най-верен парий.

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 92. 92 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Кико тук не позна, сажълевъм.

  Stupid people make me sick
 93. 93 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 791 Неутрално

  До коментар [#45] от "МИР":


  Просто бизнес, какъв е проблема ? Между другото винаги е било така

  Stupid people make me sick
 94. 94 Профил на sanlivko
  sanlivko
  Рейтинг: 491 Неутрално

  Ех, колко много андрешковщина, дребнавост и комплексарщина имаме. А изодзад гледат едни хрисими прасешки очички от чекмеджетата. И всички чакат нещо или някого.

 95. 95 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Аз пък мисля, че трябва да се сложи точка на тези безмислени спорове. Дават не дават, за мен е важно как ние живеем, как ни третират, щастливи ли сме и прочие дребни но важни неща. Трябва да престанем да се пъчим и да оправяме света. Къде, къде по-разумно е да си оправим скапаната държава и мизерния си живот и тогава да се загрижим и за другите. Такава е елементарната логика на малкоте хора - такква каквито всички сме.

  Stupid people make me sick
 96. 96 Профил на M. Hunter
  M. Hunter
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Освен това - на челото му го пише, ако ме разбирате. ☺️
  —цитат от коментар 53 на voodoo_child


  За пръв път, откакто реших да почна да коментирам в "Дневник", влизам в статия повторно, за да следя за отговор, а не за да добавя нещо. Изнемогвам за време, така че благодаря, че сте си дали труда.

  За челото на Петков наблюдения нямам. Действията му вече са друга работа и натежават в обичайната за последните 30+ години посока. Въпреки това:

  >>Не само коментари има - търсете и ще намерите. Не е трудно.

  Търся и намирам само хора, които много неща били открили, но източници не дават. Щом сте намерили нещо, което действително си тежи на мястото, пуснете линка към него. Ако Петков е това, което подозираме, смислената цел е да убедим електората му с доказателства, за да престане да гласува за него. Не уклончиви обяснения защо не ги предоставяме.

 97. 97 Профил на sanvito
  sanvito
  Рейтинг: 323 Неутрално

  Тоя Кирчо копае дъното с всяка измината секунда, срам и позор , май верно по-добре нови избори, ама като гледам всички дет захапаха кокала и майка си ще продадат за да върви далаверата. Мърши долни.

 98. 98 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6602 Неутрално

  До коментар [#69] от "Разобличител":

  Защо за всич1ки, като там има само една партия, която се е запънала, като магаре на мост. Да се червят нейните избиратели. А, те пък искат Русия да спечели.

 99. 99 Профил на ivan_lawyer
  ivan_lawyer
  Рейтинг: 147 Неутрално

  Имаме прекрасен горчив опит от Втората световна война - когато сме във символична война, сега е пак същото - нормално е хората да не искат да се разправят с психопати като САЩ, които непрекъснато подклаждат войни.

  Хората са мъдри и разпознават инстинктивно шантавите неща.

 100. 100 Профил на futio_tapanchev
  futio_tapanchev
  Рейтинг: 1630 Неутрално

  До коментар [#98] от "Роси":

  Да бе една. Патокостроителите да не мислиш ,че няма да тупат топката? Ами ПП? Те за какво са последно? Ами ДПС? На Слави депутатите дали.ще гласуват за изпращане на оръжия? Ами Възраждане?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK