Какво можете да направите с 400 лв., ако не сте се вредили за билет за Малкович

Народният театър се оказа тесен за любящия сценичните изкуства нашенец.

© Иван Червенков, Стопкадър от

Народният театър се оказа тесен за любящия сценичните изкуства нашенец.Сатиричният сайт "Не!Новините" предлага утешителни идеи за останалите без билети за представлението с Джон Малкович в Народния театър.


Народният театър се оказа тесен за любящия сценичните изкуства нашенец, така че е силно вероятно да сте сред онези, които не са се вредили да гледат на живо холивудчанската звезда. Не късайте и не горете парите си, ето алтернативи за какво да похарчите двестата си евро, наречени все още четиристотин лева, докато не ни отнемат и това:


Снимка на деня: Опашка за билети заради Малкович се изви пред Народния театър
Снимка на деня: Опашка за билети заради Малкович се изви пред Народния театър


1. Един петък да мятате салфетки в дискотека в Студентски град. Пак си е култура, пак е супер, но си вземете и 30-ина лева за такси.
2. Да платите сметките за парно на две семейства за декември. Добре, че беше с летни температури, за януари ще е половин сметка, че една седмица ще бъде леко хладно.


3. Да направите първите 3 вноски за прекомерно големия за хола си нов телевизор на изплащане. И да гледате Джон Малкович по него.


4. Можете да декларирате 400 лева в имуществената си декларация пред КПКОНПИ и Сметната палата и поне за няколко дни да се чувствате по-заможни от Станислави Трифонов, докато той стигне до там, въпреки че може би има по-малко от вас, след като е върнал субсидиите.


5. Да ги обмените за криптовалути в Nexo с надеждата, че след като прокуратурата и правилните кръгове в страната национализират и усвоят компанията, активите ѝ ще скочат.


Съвременна българска митология: Том втори
С код 10Dnevnik получавате поне 10% отстъпка
Купете

6. С 400 лева ще живеете охолно цяла година в Борован, област Враца, и ще станете почетен жител и най-добър приятел на местните, ако ги почерпите.


7. Да не ги похарчите за нищо и заради инфлацията след две седмици реално да имате 382.74 лева.


8. Да организирате детско парти за рожден ден, стига на него да присъстват само две деца и то да продължи 12 минути, а тортата да е принтирана на картинка.


9. Ако пушите по 2 кутии на ден, това са ви цигарите за цял месец, че и отгоре. Ако обаче детето тайничко ви краде от цигарите и черпите колегата, дето принципно ги е отказал - "ама може ли една", ще ви стигнат само за две седмици.


10. 400 лева са си 22.222222222... издания на "Съвременна българска митология: Том Втори", но все пак това е българска книга и надали е толкова добра, че да си заслужава периода след десетичната запетая.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK