"Не!Новините": Лидерите на "Промяната" ще стриймват по 24 часа с GoPro челници

"Няма по-добър вариант от това всички да ни гледат", допълни кандидат-ротационният премиер академик Николай Денков.

© НеНовините

"Няма по-добър вариант от това всички да ни гледат", допълни кандидат-ротационният премиер академик Николай Денков.Сатиричният сайт "Не!Новините" с ексклузивна новина за решенията в "Продължаваме промяната" след изтеклия неудобен запис от среднощното им заседание. Заглавието е на "Дневник".


МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ИМЕЙЛ - След скандала с разпространения от Радостин Василев 5-часов запис от заседание на ПП, в който се обсъжда възможността за правителство с ГЕРБ и Мария Габриел, лидерите на "Продължаваме промяната" обявиха необичаен курс към повишаване на прозрачността на своята дейност.


Кирил Петков и Асен Василев заявиха, че те и съпартийците им ще си монтират GoPro челници и ще излъчват по 24 часа всичко, което правят, говорят и виждат, за да покажат, че ако не бъдат извадени от контекст, са си все пак от добрите.


Изпиране, чистка, служби: как "Продължаваме промяната" трудно решава за управление с ГЕРБ (според записа)
Изпиране, чистка, служби: как "Продължаваме промяната" трудно решава за управление с ГЕРБ (според записа)"Искаме да натикаме отново ГЕРБ в изолация, за да не надигат глава сега, сякаш забравихме записите през годините с това как самите те управляват България и как унижават дамите сред тях. Няма какво да крием, от посолството разрешиха", заявиха Петков и Василев в първите секунди на своите излъчвания в Twitch.


Всяка вечер highlights от деня ще се качва във Faceboook, a в неделя е предвидено коментарно студио с Гала, Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов и Мондьо.


"Ще може да видите всяка една наша среща, да чуете всеки един наш разговор и да четете нашите SMS-и и имейли. Знаем, че доверието не се подарява, а се заслужава и след записа го поизгубихме. Ние трябва да започнем да говорим така, сякаш всички ни гледат и няма по-добър вариант от това всички да ни гледат", допълни кандидат-ротационният премиер академик Николай Денков.


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK