От трън та на глог: след Борисов "Промяната" опря и до Пеевски

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (121)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2160 Неутрално

  Няма как да се правят конституционни промени без конституционно мозинство, няма как да има правителство без парламентарно мнозинство. Операция събиране се учи 2-3 клас, явно Инджов не е посещавал часовете по математика. Но пък е политически анализатор. Просто да полудееш.
  Много безсмислен текст.

 2. 2 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 456 Неутрално

  След едно недоразумение между службите, Пеювски се оказва арестуван на път за Дубай. Ето извадка от разпита му - Пеювски: Схемата, която прилагах е следната - Заповядвах на Банкя да осигури пари от бюджета и да се прехвърлят на държавното дружество "Автомагистрали", което се води строител на пътища. Мама ми беше дала списък на хората, които да се назначат за шефове на "Автомагистрали". Дружеството обаче не разполага нито с техника, нито с персонал да строи и сключва договори за наем на механизация, служители, доставки и т.н. Затова давах списък на мои фирми на Банкя и му нареждах да организира сключване на договори между "Автомагистрали" с тези фирми. Той натоварваше Томи Габровеца да свърши работата. Томи правеше някакви консултации по въпроса с шефа на ДАНС и Владко Горанов, които бяха хора на Мама. След като договорите се сключваха, Банкя беше задължен да даде знак на Владко Горанов да започне авансово превеждане на средствата за строителство на моите фирми през "Автомагистрали". В момента, в който парите отиваха в сметките на фирмите ми, започвах дълъг и оплетен път от прехвърляния, за да ги изтегля накрая в брой и да ги скрия в бункерите, защото американците следяха много внимателно банковите ми сметки. Затова ни намагнитиха с Мама. На Банкя дадохме правото единствено да се занимава с контрабандата и пудрата. Посредник му беше Пашата. Нали разбирате, че това, което правеха братя Галеви, Таки, а сега и Пашата, не може да се случи без подкрепа по цялата верига на властта. Аз и Мама отговаряхме за източването на всички приходни агенции, събирателни дружества, Фонд "Земеделие", Здравна Каса, ТЕЦ-ове и т.н. Заслугата да имаме тази власт се дължеше на дядо. Той беше виден участник в организирането на демокрацията още от 85-та, но си отиде 89-та. Организацията беше по правилата на италианската мафия.

 3. 3 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2812 Неутрално

  Най-важното е, да се удари по Радев ..

  За това са нужни всякакви съюзници ..

 4. 4 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 378 Неутрално

  А каква е алтернативата? Радев? Късопишев? Слави и Нинова? Всъщност, анализът не уточнява не само изхода от ситуацията, но и причината за нея. Българският избирател, който от 1990 г. насам в повечето случаи гласува за да си остане в блатото. За комунисти, за Жан Виденов, за Жорж Ганчев, за Атака, за аптеки Марешки, за Късопишев. Да ме прощават пенсионерите, които се оплакват за ниските пенсии. Но сега пенсионерите са от поколението, което през 1990 гласува за комунистите (над 50 %). Нека всеки си направи равносметка за кого е гласувал или високомерно не е гласувал, нека попита родителите си. И тогава да държи сметка на тези, които днес правят компромис, а всички ги гледат строго.

 5. 5 Профил на Пералня Перла
  Пералня Перла
  Рейтинг: 1156 Неутрално

  Управлението е самоцел на ППДБ

  Ще изперат всички
  Ще синхронизират с всеки
  Всеки неудобен е Руzки орк

  Риска от тоталното им отхвърляне и събиране на достатъчно гласове да управлява от следващия психопат е огромен.

  Но посолството е готово да рискува и играят на всичко или нищо за да могат да установят влияние в този критичен момент.

  Програми за пране: 01. Настоящи корумпирани политици - техния консенсус ни трябват за реформата 02. Семейства на ченгета от ДС - те са млади и кадърни и не са се възползвали от семейната си привилегия - RIP Prado 01/2023-06/2023
 6. 6 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 489 Неутрално

  До коментар [#1] от "boevbisser":

  Ти като ходиш на избори с калкулатора в джоба ли гласуваш или по съвест?

 7. 7 Профил на Идеал Петроф
  Идеал Петроф
  Рейтинг: 1530 Любопитно

  Няма как да се правят конституционни промени без конституционно мозинство, няма как да има правителство без парламентарно мнозинство. Операция събиране се учи 2-3 клас, явно Инджов не е посещавал часовете по математика. Но пък е политически анализатор. Просто да полудееш. Много безсмислен текст.
  —цитат от коментар 1 на boevbisser


  Много лесно и ти стана политически лицемер. Което , впрочем е характерно за фурнаджийските лопати...
  Даже подозрително бързо се прегърна с "мафията и намагнитените Борисов и Пеевски", срещу които толкова дълго, яростно и "почтено" се бореше.
  Внимавай сега как ще гласуваш за имунитета им - да не стане грешка

 8. 8 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  Ми вярно е всичко казано.

  Това е за което са гласували българите.

  И това е, което ще получат.

  Пържен ветЪр на скара.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 9. 9 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2304 Неутрално

  "Непоносимо е тези хора да продължават да се петляркат по сцената." - толкова смотани артисти на БГ сцена не е имало. Но пък наизустяват бързо всичко к`вото им спуснат сценаристите. Лошото е, че дали режисьорите от ТО ще им ръкопляскат или накрая ще ги напляскат БГ публиката не Я интересува. Циркът вече не забавлява.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 10. 10 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2160 Неутрално

  До коментар [#6] от "enter_k":

  Гласувам по съвест, но това какво общо има с представителната демокрация? С 25 % ПП/ ДБ трябваше да влязат в коалиция или да стоят в опозиция, избраха първото и съм доволен - в тежък момент и с цената на компромиси ще помогнат на държавата. Политиката е изкуство на възможното, а не на желаното, какви калкулатори са ти в главата.
  Повече от Инджов текст аз поне няма да чета.

 11. 11 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  Красата. Просто да падладееш. Умнокрасивитета е разтърсван от вътрешни противоречия:
  Маските паднаха драги зрители. Дълбоката държава показа озъбеното си ойроатлантическо лице. И с дявола съюз ще направят за да си спасят имунитетите...
  ПРезидента е само маркетингов враг. Копринковци и Узуновци кадруват и ще кадруват...

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 12. 12 Профил на Пералня Перла
  Пералня Перла
  Рейтинг: 1156 Неутрално

  Тая опорка как се наложи при все че главоците не могат да се разберат за правителство от от години:

  “ властовите амбиции на президента Радев ”?? ?

  За същия Радев който ги инсталира ли става въпрос?

  🤡

  Програми за пране: 01. Настоящи корумпирани политици - техния консенсус ни трябват за реформата 02. Семейства на ченгета от ДС - те са млади и кадърни и не са се възползвали от семейната си привилегия - RIP Prado 01/2023-06/2023
 13. 13 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2581 Неутрално

  Гешев обедини демокрацията. Осемте джуджета в парламента правят мини преход

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 14. 14 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2160 Весело

  До коментар [#7] от "Идеал Петроф":

  Аааа, лицемер не съм - винаги съм защитавал тезата за съвместно управление на ПП/ ДБ с Герб като единствен възможен изход от политическата криза, въпреки че съм наясно, че Борисов и ко са крадци и разбойници. Както и съм наясно, че промени в Конституцията без Дпс не стават. Никога не съм си променял мнението.

 15. 15 Профил на Пералня Перла
  Пералня Перла
  Рейтинг: 1156 Неутрално

  Дали Пеевски също като Баце публично ще обяви:

  реабилитация срещу подкрепа за конституционно мнозинство?

  Програми за пране: 01. Настоящи корумпирани политици - техния консенсус ни трябват за реформата 02. Семейства на ченгета от ДС - те са млади и кадърни и не са се възползвали от семейната си привилегия - RIP Prado 01/2023-06/2023
 16. 16 Профил на tienshi
  tienshi
  Рейтинг: 222 Неутрално

  "Интересът клати феса" може да е българска поговорка, но е описание на човешката същност и негативната конотация е напълно излишна.

  След 2 години на избори до дупка и постигането, малко или много, на едно и също разпределение на силите в парламента стана вече безпределно ясно, че избирателят си иска и Борисов и Пеевски, и при правилата на парламентарната ни република нищо сериозно няма да може да бъде постигнато без подкрепа от техните партии. Христо Иванов е държавник и разбира съвсем ясно посланията на избирателя. Целта оправдава средствата може да не звучи съвсем морално, но нито едно голямо политическо развитие дори в страните с които искаме да се сравняваме не е постигнато без нечии наранени чувства.

 17. 17 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 489 Неутрално

  До коментар [#7] от "Идеал Петроф":

  Ми то ..лопатите са проблема на избори де.
  Ей от такива ситуацията се връща назад отново и отново...
  Къде са великите коалиционери на тиквата В.Симеонов, къде е Р.Христов??? Някой чувал ли е нещо за тези реформатори и седесари?
  Нищо, и защото нищо не са направили, променили, подобрили с мафиотите на ГЕРБ (освен лявата ръка в десния им джоб) а с подкрепата им дозакопаха страната мизерниците. Избирателя не трябва само да дава вота си а и да изисква, иначе всички стават едно многолико подобие на ДПС.

 18. 18 Профил на sandor_clegane
  sandor_clegane
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Голяма болка, Инджов, голяма!
  Не щат теа политици да слушат вас умните глави и това си е, мъка!!!

 19. 19 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3366 Весело

  На мен ми е интересно колко ще загубят на следващите избори партиите на Прегръдката.

  Еретик
 20. 20 Профил на Nedyalko Lazarov
  Nedyalko Lazarov
  Рейтинг: 1746 Неутрално

  Досега мислех, че Дневник е издание на АзБ, а то се оказа, че е кремълско издание.

 21. 21 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1520 Весело

  Е, как така?! Нали 100 "интелектуалеца" разписаха тази "пътна карта"? 😁😁😁
  Свиквайте, повратливо са ни "добрите" сили и "интелектуалните" такива.

 22. 22 Профил на lilavoumenkrasiv
  lilavoumenkrasiv
  Рейтинг: 1376 Весело

  Инджов, вече е за Радев и Възраждане. Вече започва да пише и подкрепя тях. Явно е станал путинист! 😂😂😂😂

 23. 23 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 499 Любопитно

  Всичко в името на евроатлантизЪма и международното положение.

 24. 24 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2160 Весело

  До коментар [#19] от "Костадин Иванов":

  А Герб ще спечелят ли? Има разочаровани избиратели и на двете коалиции, които сформираха правителство, да не се лъжем. Но това е положението - друг изход нямаше.

 25. 25 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 3051 Любопитно

  И какъв му е зорът на Ристю да прави конституционна реформа с това мизерно парламентарно присъствие? Държава която непрекъснато си променя конституцията няма никакво бъдеще. Ако някой си въобразява че ако препишем конституцията на някоя развита държава ще станем като нея е пълен идиот.

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 26. 26 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 499 Неутрално

  До коментар [#19] от "Костадин Иванов":

  Явно се надяват, че тези избори няма да са скоро и хората ще забравят за сегашната ситуация дотогава. И в това има резон. Ще видим дали ще им излезнат сметките.

 27. 27 Профил на Идеал Петроф
  Идеал Петроф
  Рейтинг: 1530 Любопитно

  До коментар [#7] от "Идеал Петроф":Аааа, лицемер не съм - винаги съм защитавал тезата за съвместно управление на ПП/ ДБ с Герб като единствен възможен изход от политическата криза, въпреки че съм наясно, че Борисов и ко са крадци и разбойници. Както и съм наясно, че промени в Конституцията без Дпс не стават. Никога не съм си променял мнението.
  —цитат от коментар 14 на boevbisser


  Ама , разбира се - че Борисов и ко са крадци и разбойници. Но се гушкаш с тях.
  Нали знаеш как се наричат онези дето си въртят изхода на храносмилателният тракт /или нещо друго-на магистралата/? И с цел да получат нещо, нали?
  Но понеже си много почтен и принципен - поне не ближи там където си плюл довчера. Имай поне малко търпение и не бъди толкова неуважителен към новия си интимен партньор.Поне докато не го смениш отново.....

 28. 28 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  До коментар [#1] от "boevbisser":

  Нито ще има смислени конституционни промени, нито ефективна реформа. Целта на дпс/герб е да инсталират свой Главен прокурор и нов ВСС. Всичко останало е прах в очите. А Борисов спасява кожата, както и всички от скамейката му. Какво се случва с ПП след това? Отиват на бунището. Тъй като и те са наясно със съдбата си, вероятно ще търсят поне бързо запълване на чекмедже. Ето ти прогноза.

 29. 29 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 292 Любопитно

  “Работиш с каквото имаш на разположение, а не с каквото искаш”
  -Влади Въргала

 30. 30 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1260 Весело


  То сигурно затова хората са казали "голям залък лапни, голяма дума не казвай"
  За останалите сега ще извикаме на сцената ще излезе депутата Христо да обясни какво не сме разбрали.

  Литмус + Куролация = Сицилия
 31. 31 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 7869 Неутрално

  Мисля, че е погрешно да се смесват политическо “реабилитиране” на Пеевски и неговото юридическо “изпиране”. Политическото реабилитиране е възможно само в парламента поради “народен” вот и той затова е там. Примерно, той и сега няма шанс за назначение като това за шеф на ДАНС. Юридическото “изпиране” го наблюдаваме досега. Дали ще продължи зависи от трансформацията на съдебната система от типа “8-те джуджета” в тип “в името на закона”

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 32. 32 Профил на Гошо Вкаров
  Гошо Вкаров
  Рейтинг: 1674 Любопитно

  Пеевски и Ицко се обичат!Без тяхната обич не мое да продължим промяната.🐷🐵🥳🤡👍

  Много съм прост
 33. 33 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2160 Весело

  До коментар [#28] от "gogo2011":

  Да не бъдем толкова черногледи, цели минимум са консервативен бюджет, отпушване на Плана за възстановяване, помощ за Украйна, промяна във Всс и някои регулатори, евентуално конституционни промени и Шенген. Няма как всичко да стане, това са голи илюзии.

 34. 34 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1357 Неутрално

  До коментар [#1] от "boevbisser":

  Те за тия сметки ли сложихте академик и харвардците? Пак ще им излезнат криви сметките, защото за гласовете на тия ще трябва да се правят много други магнитни сметки.

 35. 35 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 2133 Неутрално

  Спокойно, след като изпраха Борисов, ще изперат и Пеевски.

 36. 36 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1357 Весело

  Борисов и Пеевски ще продължат промяната.

 37. 37 Профил на sandor_clegane
  sandor_clegane
  Рейтинг: 411 Неутрално

  До коментар [#28] от "gogo2011":
  Ето ти прогноза.

  Прогноза?
  Не, по-скоро неква поредна гоговщина.

 38. 38 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  До коментар [#33] от "boevbisser":

  Каква промяна във ВСС и регулаторни органи ще има, след като те се избират от дпс/герб? Даже опитаха да отменят избора на новите членове от професионалната квота, че не им харесва, че не са контролирали процеса. Да почакаме и ще видим. Но аз съм песимист.

 39. 39 Профил на Гошо Вкаров
  Гошо Вкаров
  Рейтинг: 1674 Любопитно

  До коментар [#28] от "gogo2011":Да не бъдем толкова черногледи, цели минимум са консервативен бюджет, отпушване на Плана за възстановяване, помощ за Украйна, промяна във Всс и някои регулатори, евентуално конституционни промени и Шенген. Няма как всичко да стане, това са голи илюзии.
  —цитат от коментар 33 на boevbisser


  Пропуснал си жива сила и бахур за брацка Окраина.Не бъди черноглед!🐷🐵🥳🤡👍

  Много съм прост
 40. 40 Профил на Гошо Вкаров
  Гошо Вкаров
  Рейтинг: 1674 Любопитно

  До коментар [#7] от "Идеал Петроф":Аааа, лицемер не съм - винаги съм защитавал тезата за съвместно управление на ПП/ ДБ с Герб като единствен възможен изход от политическата криза, въпреки че съм наясно, че Борисов и ко са крадци и разбойници. Както и съм наясно, че промени в Конституцията без Дпс не стават. Никога не съм си променял мнението.
  —цитат от коментар 14 на boevbisser


  ++++++++++
  Не си лицемер ,ве!Пич си отсекъде!Нема по гоуеми пичове от ПП-ДБ и мучащите им фенове.🐂🐵🐷🥳🤡👍

  Много съм прост
 41. 41 Профил на barter1
  barter1
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  Що ми се чини, че Дневник плавно тръгна да обръща лайномета към своя отбор? Доста критична статия към умнокрасивитета, чак ме изненадаха

  "Чалга, гей паради и класова борба"
 42. 42 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2160 Весело

  До коментар [#38] от "gogo2011":

  Ще се избират от сегашното НС, вкл. с участието на ПП/ ДБ. Песимист не съм, да кажем реалист. Каквото- такова, успешен ден на всички, да ходим на работа.

 43. 43 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 3271 Весело

  Повечето клакьори на тезата, че, видите ли, ГЕРБ-СДС, са "незаобиколим фактор" в политиката в България, сега дружно квичат, че тази колаборация е противоестествена!
  Защо се случва това?! Защото, някои среди, от управляващите до сега, видяха, че властта им се изплъзва, а достъпа до обществени средства, удобни за крадене се ограничава и те съвсем естествено заквичаха! И естествено, "виновни" са тези, които се опитват да излезат от задънената улица. Опитите за намиране на изход, от предизвиканата, от същите квичащи криза, неизбежно доведе до колаборацията, която "горещо" бе прокламирана от държащите се сега като шизофреници, недоволни от лишаването им от достъп до "благата", след като разбраха, че всъщност тези "блага" си остават трудно достъпни!
  Сега остава да видим, дали керванът, ще продължи движението си, въпреки квиченето на палашите! ;)

 44. 44 Профил на accidental
  accidental
  Рейтинг: 534 Неутрално

  Хаха Иво, който изписа мърсотията с/у Герджиков, само и само да доведе до Радев, който с про руската си политика направи "коалицията" факт. Да Иво всичко про Европейско ще се обедини, борбата е вече за про-Демокрация и Европа с/у Русия. Визи в реповете в провинцията, не можеш да намериш Дневник, но навсякъде се продава Строго Секретно!

 45. 45 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 398 Неутрално

  До коментар [#42] от "boevbisser":

  Когато опре до такъв избор, някак много задружни стават всички в Парламента - изведнъж бсп започва да гласува заедно с герб и дпс. Изрожденците вероятно също ще подкрепят когото трябва. А ППДБ ще се окажат с пръст в уста. А Барисич пак ще казва, че който иска реформа, да търси подкрепа за нея, може и мачле да отиде да играе.

 46. 46 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 489 Неутрално

  До коментар [#10] от "boevbisser":

  По-добре чети Х.Кисинджър, че да разбереш какво се готви и тук, сега.

 47. 47 Профил на bdr101178837
  bdr101178837
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Честита промяна на промяната на всички гласували за новият прах за пране на тикви и прасета ПП$ДБ . Не се косете ще спретнат една реформа на промяната, както спретнаха реформа на правосъдната реформа на Христо Иванов и следствието стана отново самостоятелно, както беше преди реформата на Христо..

 48. 48 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2749 Неутрално

  До коментар [#6] от "enter_k":

  Точно с калкулатор в джоба трябва да се гласува!Не като Вас на принципа на лумпени агитки.

 49. 49 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2749 Неутрално

  До коментар [#20] от "Nedyalko Lazarov":

  Няма олигарх без връзка с Кремъл.Другото е лустро и работа на ишлеме.

 50. 50 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1793 Неутрално

  Със стари бракми нема как да се върви напред. А сегашното нар. събр-е е точно сборище на дългогодишни корумпета. Това правителство да приема некъв бюджет и на нови избори. Герболяка да изхвърли боку, деса и томата, иначе всички са у кенефа. Депесету са ясни - винаги осир.т всичко...

 51. 51 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2749 Любопитно

  До коментар [#43] от "batzdravo":

  Тъжни ли са троловете в Кьолн?!Данван от Стокхолм какво вика?!А,Никсан от Щутгарт?!

 52. 52 Профил на velislav_gechev
  velislav_gechev
  Рейтинг: 22 Неутрално

  До коментар [#28] от "gogo2011":

  Е нали досега Гешев беше спряган като главен прокурор на ГЕРБ! Защо ще искат да го сменят? Или в Ганковото кафене знаят най-добре?!😂

 53. 53 Профил на clarkv
  clarkv
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Няма как да се правят конституционни промени без конституционно мозинство, няма как да има правителство без парламентарно мнозинство. Операция събиране се учи 2-3 клас, явно Инджов не е посещавал часовете по математика. Но пък е политически анализатор. Просто да полудееш. Много безсмислен текст.
  —цитат от коментар 1 на boevbisser

  =====
  Боби, боби, събиране се учи в във 2-3 клас, но и елементарна логика не би ти навредила. Това, че има конституционно мнозинство е необходимо, но недостатъчно условие за някаква си там сънувана конституционна рИформа.
  Хеле пък, от политическа гледна точка, участието на Пеевски в тази рИформа е какво Боби? Това, което беше за националната ни сигурност заставането му начело на ДАНС ?

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 54. 54 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 489 Неутрално

  До коментар [#33] от "boevbisser":

  И какво?
  Целите от нормални политици ли ще се изпълняват или от сикаджията и противтото прасе? След всичко натворено и обезобразено, като норми за 10г от такива тумори заграбили държава, бизнеси и обезличили нормалния бизнес, обществени норми и въобще ценностната система в идеята за демокрация искаш гледаш същите да те опраскват с 200 "променени"?
  Мерси

 55. 55 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Много Инже-та , многонещо. Много османци.

  Какво изпиране на ББ сънувате??
  ББ спаси пп-ейците от позор .
  С говоренето си заличиха усилията на ББ да ограничи властта на ДПС.
  Гледам вчера Кире , как клати глава одобрително като говори Президента .
  На тия няма да им уври главата.
  Ако се обединят Слави с патриотите ще направят гласове колкото на действителните гласове на ППДБ -ейците .

 56. 56 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2763 Неутрално

  Минджов, що не се скриеш? Няма нужда да откриваш колелото и топлата вода. Всички знаем, че когато не си направил 51% за правителство или пък 67% за конституционно мнозинство ще трябва да се съобразяваш с неща които не ти харесват. По-важно е да мислиш, че покрай нещата които няма да минат, можеш да прокараш и много неща които ще минат. Къща се строи отдолу нагоре.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 57. 57 Профил на Мария Янкова
  Мария Янкова
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Ти да видиш. Карадайъ води Пеевски в стаята. И всички дружно, какъв огромен фактор е Пеевски и какъв срам за ПП-ДБ.
  Защо бе другари, защо го унижавате това момче? Хем голям, хем срам, хем "намагнитезиран" депутат.
  Едно магаре би трябвало да има по-голямо самочувствие.

 58. 58 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1357 Весело

  Продължава префасонирането. Пеевски и Борисов са умни и красиви.

 59. 59 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1827 Неутрално

  Еми и въпросният Иво Инджов от комунист стана умно-красив. Всичко е възможно.

  "Радев е три пъти по-добре, отколкото Герджиков": Nessarox
 60. 60 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 602 Неутрално

  Така де, всички знаем какво трябва - "голяма обществена подкрепа, а не само 63 депутати" - ама когато въпреки всичките разкрития за кражби и повсеместна корупция народът продължава да си гласува пак за ГЕРБ и ДПС, тогава какво друго по-добро може да се направи в настоящата ситуация? Да оставим льотчика с неговите архаични гугутки да ни отделя от ЕС и НАТО ли? А ГЕРБ и ДПС да направят още една "съдебна реформа" като тази от 2014 г. ли? Или да ги оставим да окрадат и фалират държавата до състояние като през 1997 г., с хиперинфлация и занулени спестявания на хората, че тогава пак да почваме от нулата?

 61. 61 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  Пеевски е символ на корупцията в България и е на първия ред в парламента!
  Да, ама не. След проверки, според Гешев и прокуратурата Пеевски е кристално чист. Никога не е осъждан в съда. Според законите всеки е невинен, до доказване в съда. Затова Пеевски седи на първия ред в парламента.

 62. 62 Профил на Batezuzi
  Batezuzi
  Рейтинг: 1368 Неутрално

  И да, и не. Имаше избори и хората вкараха тези в парламента, тоест очевидно, че макар да има далавери и корупция на българския гласоподавател други неща са му по-важни. Тоест хората си искат това. В този смисъл малнцинството искащи някаква промяна или трябва да измислят междинен вариант, в който да реформират нещо или просто нищо да не се промени. Разликата е, че пак ще се краде, но ще харчим пари и за избори до безкрай.

 63. 63 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6245 Неутрално

  Авторът е изявен привърженик на служебните правителсвта на Радев. Защо му се дава думата да лее отрова в деня на гласуването на правителството? Дневник явно упорито работи срещу избирането на редовно правителство и в полза на красний Радев.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 64. 64 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2241 Неутрално

  Нека да анализираме този цитат:
  "Благородната цел на стратезите на конституционните промени да се "разпише" независимост на съдийската квота във ВСС и да се премахне поста на главния прокурор или той да бъде обезвластен до административен ръководител на прокуратурата, вече е опорочена от търсенето на съглашателство не само с Борисов, но и с Пеевски."

  Да погледнем част от цитата
  "вече е опорочена от търсенето на съглашателство"
  Какво значи думата опорочена.
  Означава нещо неморални НО НЕ ОЗНАЧАВА НЕЩО БЕЗПОЛЕЗНО.
  Тук е зарито кучето. Можем ли да правим неморални нещо за да постигнем нещо полезно.
  Аз мисля, че можем. Например всяка война е неморална, но много войни постигат полезни цели.

  подпис
 65. 65 Профил на Прокопсало Парвеню
  Прокопсало Парвеню
  Рейтинг: 1775 Неутрално

  От трън та на глог: след Борисов "Промяната" опря и до Пеевски

  Не го разбираме г-н Инджов!

  По Търново няма ли булеварди да ходи да опъва палатки по тях?

  Или не е доходно от Дубай и Раград вече?

  06-20 Р.Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители ............................. 01 - 21 Г.Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев .......................... ................................................................. 10-21 К.Петков: Ако управлява коалиция с ДПС, излизам на протест ........................................................................... 09-21 К.Петков: С две ръце гласувам за президента Радев ................................................................................................... 10-21 К.Петков: Ние от "Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков ................................... 01- 22 Радан: Но днес просто трябва да свалим шапка на Радев ..................................................................................... 03-22 Б.Рашков: Божков няма да откаже да даде показания, че е бил изнудван .................................................. 03-23 К.Петков: За мен е просто умопомрачаващо .............................................................................................................. ................................ как прокуратурата дори не образува производство заради изнесеното от Божков
 66. 66 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 602 Неутрално

  Герболяка да изхвърли боку, деса и томата, иначе всички са у кенефа.
  —цитат от коментар 50 на Хи-хи

  Ако ГЕРБ бяха нормална партия, това би трябвало да стане и би могло да стане. Но те не са партия, а селектирана клика с единствено предназначение да пазят Главния. Срещу това той им осигурява длъжности, на които те (според техните си възможности) си реализират някакви техни си по-малки схемички, с които си докарват парички, а той си затваря очите и им осигурява протекция, ако нещата се издънят. Ако много се издънят, издънилият се го пенсионират или го вземат на топло в парламента и го заменят с някой нов "некорумпиран". Това е мафиотска структура, а не партия. Затова никога гербиджът няма да се раздели сам с Бойче, нито пък той сам ще си тръгне от политиката.


 67. 67 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2241 Неутрално

  До коментар [#3] от "sim4o":
  "Най-важното е, да се удари по Радев ..
  За това са нужни всякакви съюзници .."

  Радев е до време, но Руската империя е от векове.
  Няма смисъл да се удари Радев ако не целим да опазим децата си от Руската империя.

  подпис
 68. 68 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2241 Неутрално

  До коментар [#6] от "enter_k":
  "Ти като ходиш на избори с калкулатора в джоба ли гласуваш или по съвест?"

  Нека ти отговоря аз.
  Аз винаги пресмятам и само веднаж съм сгрешил.
  Ако гласувах по съвест щях да сгрешя поне на половината избори.

  подпис
 69. 69 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2241 Неутрално

  До коментар [#19] от "Костадин Иванов":
  "На мен ми е интересно колко ще загубят на следващите избори партиите на Прегръдката."

  По-малко ще загубят отколкото ти сега губиш от прегрътката си със скелета на Путин

  подпис
 70. 70 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2303 Весело

  "За целта е необходима доста по-солидна база - много по-широка обществена подкрепа, активни, а не разочаровани партньори в неправителствения сектор, стабилно парламентарно мнозинство (а не само 63 депутати) с добронамерени съюзници."
  *
  И как да стане това след като избори след избори повтарят почти едно и също разпределение на местата в парламента без ясно изразен победител? Кои са тези евроатлантически съюзници? БСП? "Възраждане"? ИТН вече бяха съюзници...
  Така, че желанията са едни, възможностите съвсем друго.
  И аз искам нормална дясноцентристка партия, способна поне да влезе в парламента, ама няма!

 71. 71 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2241 Весело

  До коментар [#25] от "Julian Mall":
  "И какъв му е зорът на Ристю да прави конституционна реформа с това мизерно парламентарно присъствие?"

  Въпрос за 5 стотинки. Ето ти и отговор за 7 стотинки.
  Защото парламентарното присъствие е до мандата а конституцията остава.

  подпис
 72. 72 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2241 Неутрално

  До коментар [#28] от "gogo2011":
  "Нито ще има смислени конституционни промени, нито ефективна реформа."

  Ако е толкова сигурна липсата на резултат, защо не направихте тези реформи преди 10 години.

  подпис
 73. 73 Профил на sandor_clegane
  sandor_clegane
  Рейтинг: 411 Неутрално

  До коментар [#61] от "plynii":

  Затова и Бойкикев му отиде на крака да му подкрепи “реформата”.

 74. 74 Профил на rvr12572942
  rvr12572942
  Рейтинг: 586 Неутрално

  До коментар [#6] от "enter_k":Гласувам по съвест, но това какво общо има с представителната демокрация? С 25 % ПП/ ДБ трябваше да влязат в коалиция или да стоят в опозиция, избраха първото и съм доволен - в тежък момент и с цената на компромиси ще помогнат на държавата. Политиката е изкуство на възможното, а не на желаното, какви калкулатори са ти в главата.Повече от Инджов текст аз поне няма да чета.
  —цитат от коментар 10 на boevbisser


  А ако преди изборите ти бяха обявили предварително, че ще се прегърнат с Борисов и Пеевски, като направят с тях правителство, пак ли щеше да си толкова принципен и да гласуваш за тях. Защото те са го знаели, че ще го направят, предвид слабия резултат който предварително се знаеше, че ще постигнат. Как ще бориш мафията, като включваш и нея в борбата, м? Защо се излагате, не мога да ви разбера? Мълчете си, поне!

 75. 75 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6245 Неутрално

  До коментар [#50] от "Хи-хи":

  Дебъляка и пеперастите веднага трябва да изхвърлят Киро, Асен и Гнома, за да заприличат на нормални партии.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 76. 76 Профил на nikol_ad
  nikol_ad
  Рейтинг: 484 Неутрално

  Не мисля, че ППДБ ще направят сериозни компромиси с целите си за промяна в Конституцията. Всяка, дори и малка стъпка е важна и полезна, защото тия хора (ГЕРБ и ДПС) са се окопали от години и е много трудно да се променят нещата. Няма идеална среда но трябвт усилия, за да се постигне възможното, което да подобри нещата в държавата. Това също е и провокация от страна на ДПС, за да ерозират и създават грешни впечатления. Да бъдем по премерени и да изчакаме, резултатите ще покажат!

 77. 77 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2241 Весело

  До коментар [#46] от "enter_k":
  "По-добре чети Х.Кисинджър, че да разбереш какво се готви и тук, сега."

  За същият Х.Кисинджър ли говориш, този който предсказа куп руски лъжи за Украйна и след това се обърна

  подпис
 78. 78 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6245 Весело

  До коментар [#2] от "Анти Шишковци":

  Стефанов, много отчаяни сте ченгетата и ви личи.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 79. 79 Профил на rvr12572942
  rvr12572942
  Рейтинг: 586 Неутрално

  "Интересът клати феса" може да е българска поговорка, но е описание на човешката същност и негативната конотация е напълно излишна.След 2 години на избори до дупка и постигането, малко или много, на едно и също разпределение на силите в парламента стана вече безпределно ясно, че избирателят си иска и Борисов и Пеевски, и при правилата на парламентарната ни република нищо сериозно няма да може да бъде постигнато без подкрепа от техните партии. Христо Иванов е държавник и разбира съвсем ясно посланията на избирателя. Целта оправдава средствата може да не звучи съвсем морално, но нито едно голямо политическо развитие дори в страните с които искаме да се сравняваме не е постигнато без нечии наранени чувства.
  —цитат от коментар 16 на tienshi


  Дааа, коалиция и прегръдка с НаМагнитен. Точно тъй ставало в държавите с които искаме да се сравняваме, шъ знайш. Хи- Хи- Хи!!!

 80. 80 Профил на ces381171534
  ces381171534
  Рейтинг: 16 Неутрално

  До коментар [#19] от "Костадин Иванов":

  ПП го казаха и в записа: ясно осъзнават, че на едни следващи избори могат да загубят много, но ако успеят да изпълнят поне някои от приоритетите си - Шенген, Еврозона - ще си е заслужавало. За такива хора става въпрос - не мислят за това колко би им паднал резултата, а за това какво могат да свършат сега, при дадените ограничения. И не се съсредоточавайте само в Кирил и Асен - в записа се чуват десетки мнения и на други хора от ПП.

 81. 81 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6245 Весело

  До коментар [#14] от "boevbisser":

  То и Киро и Асан са крадливи разбойници, но ги търпим. Засега.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 82. 82 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2303 Неутрално

  А за това, че хаджигенчовците ще са разочаровани не ми дреме особено. Те освен да съдят държавата за това, че не признава едно дете да има две майки и не сменя пола по документи на базата на гола декларация нещо позитивно не могат да измислят.

 83. 83 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1677 Неутрално

  Почти никакви реформи не могат да бъдат постигнати, и е казано защо. С 63 депутата реформатори от 240 - толкова. На практика само подкрепа за Украйна може да бъде гарантирана. Причината е българският народ, така подреди състава на НС, това е положението. Без спиране на еврофондове никога няма да станем западна държава от ЕС.

 84. 84 Профил на САНДОКАН
  САНДОКАН
  Рейтинг: 38 Неутрално

  Какво се оказа?
  Инджов играе в отбора на Мунчо.
  Уж учен човек, начетен пък продажен. Опитва да влияе на четящите го в полза на пРеZидента и доказа още веднъж, че никога не е късно да стане за резил.

  "Откак свят светува, все мазното отгоре плува!" Р.Ралин
 85. 85 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6720 Неутрално

  Ами Гешев да поиска имунитета на Делян и работата се оправя. Защо не го прави?

 86. 86 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  За успеха на това правителство са ключови Шенген и ЕЗ. С те не могат да се случат без съдебна реформа. А за истинска съдебна реформа е нужна промяна на Конституцията -

  С гладовете на ДПС.

  Но шансовете са малки. А рискът - голям.

  Мутрите от 90-те поеха открито държавата, а ние ги последвахме. Sapienti Sat
 87. 87 Профил на bistr
  bistr
  Рейтинг: 1248 Неутрално

  До коментар [#14] от "boevbisser":То и Киро и Асан са крадливи разбойници, но ги търпим. Засега.
  —цитат от коментар 81 на Alarmstufe Rot


  все пак трябва да поздравим Инджов - той зае принципна позиция, за разлика от повечето други псевдо-"анализатори" в Дненвик.
  Той изразява и гласа на хилядите разочаровани гласоподаватели на К + К и ДБ - котио се надяваха че барем Христо Иванов ще държи някаква принципна линия, а той взе че се продаде на Пеевски и Доган... Ужас
  Изобщо, май всички видяха, че полза от принципи няма, и без да се чудят и маят много, гледат сега откъде да докарат копейки, подобно на примера който има даде Асенчо Василев с Джемкорп и нексо

 88. 88 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1520 Весело

  Ами Гешев да поиска имунитета на Делян и работата се оправя. Защо не го прави?
  —цитат от коментар 85 на Роси


  Викаш, Гешев да свърши работата на "добрите сили"?

 89. 89 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1520 Весело

  До коментар [#86] от "danvan":

  Докато цитират конфиденциалните разговори с урсулата, никакви закони няма да променят нещата.

 90. 90 Профил на Umbra Domini
  Umbra Domini
  Рейтинг: 674 Весело

  Върху масата съгледах един къс хартия, на която беше написано ... :

  «До редакцията на в. «Свободно слово». Последното название зачеркнато и вместо него написано «Свобода». По-нататък:

  «Потайностите на Стамболова» — и това зачеркнато и вместо него написано «Анархия».

  Ясно се виждаше, че авторът на писмото дълго време се е колебал кой път да хване, защото на много редове се забелязваха зачеркнати думи, заменени със съвършено противоположни тям по смисълта.

  Написано например «патриоти» н зачеркнато, а отгоре му написано «пладнешки хайдути» — и това зачеркнато, и пак написано «патриоти».

  Цялото писмо беше задраскано накръст с дебели черти, дръпнати от сърдита ръка, защото за втората черта не хванало мастило, топнато още веднъж перото в мастилото и дотеглена двойно по-дебела черта… Под зачеркнатите редове стояха следните думи:

  «На маймуни ни обърнахте, да ви вземе дявола с маскари…»

 91. 91 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 4899 Неутрално

  Рано-рано авторът зарадва хунвейбините :)))) Браво, така се прави в деня, когато ще се избере редовното правителство. Пък после пак обвинявайте Краснъй радев в саботаж. По какво се различават от него автори като този :((( Язък ви за претенциите!!!

 92. 92 Профил на bistr
  bistr
  Рейтинг: 1248 Неутрално

  До коментар [#1] от "boevbisser":
  много е любопитно, че когато вие предлагахте някаква коалиция или поддръжка преди - и е честно да кажем, че вие го правихте преди, един от първите, когато нещата още можеха да се решат без такова криво и безпринципно обединение като сегашното - тогава ви слагаха много минуси ! И то главно добре познатите на всички ни загорели привърженици тук на К + К, ние си ги знаем добре. А сега гледам вече получавате от тях плюсове !? как бързо си менят мненийцата...
  много тъжно, вкл. и за форума и за някои от активните тук коментатори

 93. 93 Профил на bistr
  bistr
  Рейтинг: 1248 Неутрално

  До коментар [#86] от "danvan":
  ако това е така, както казвате (а аз не споря, само питам) значи питам тогава - от къв зор Христо Иванов дебаркира на Росенец и се ужким караше с Пеевски и Доган и ДПС !? Значи всичко е било сам оза парлама !?
  Що Христо не излезе още преди години и не каза честно - искам съдебна реформа, разбирам малко от аритметика и виждам, че без ДПС не може да стане, затуй се обръщам към тях с отворени обятия !?

 94. 94 Профил на bistr
  bistr
  Рейтинг: 1248 Неутрално

  До коментар [#4] от "wkk57607068":
  сега, с уважение, но може би просто не си спомняте - знам че малцината избиратели на К + К - на практика само 10 % от всички гласоподаватели, и то с манипулации, акто самия Кирчо призна в прословутите записи - та знам че не си харесвате народа - но все пак този народ избра и СДС и Костов, после избра царя, после избра и ББ в противовес на Орешарски и пр. А Жорж Ганчев винаги е бил с недостатъчно гласове. Просто числа и точна история

 95. 95 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 378 Неутрално

  До коментар [#11] от "Урсула на Киро викаше":

  Доказано е, че обилното пръскане с кемтрейлс води до късопишие.

 96. 96 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2160 Весело

  До коментар [#74] от "rvr12572942":

  Да, пак за тях щях да гласувам, щото няма по- свестни. И понеже мога да смятам, никога, ама никога не съм мислил, че може правителство без Герб, независимо какво се говореше. Според мен ПП/ ДБ трябва да са повече от доволни с 25 % от депутатите и вота да държат 50 % от властта и да изпълняват- дано е успешно, 90 % от собствената си програма. Ама Борисов, ама Пеевски, ама.. . Като не искат - опозиция, това е положетието - да или не. И искрено желая успех на новия кабинет, все ще е по- добър от на Радев русофилите.

 97. 97 Профил на dyj311154472
  dyj311154472
  Рейтинг: 86 Неутрално

  така е. и какво предлага г-н инджов за стигане до нужния брой гласове? нямам нищо против да се потърсят алтернативи, но се боя, че опции много няма.

 98. 98 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1379 Неутрално

  Срам и позор. ППДБ предадоха избирателите си. Трябваше да се възползват от действията на Гешев за разследването на Борисов и да отидат на избори!

  ФАТАЛНА ГРЕШКА: https://fatalerror.bg
 99. 99 Профил на ddd
  ddd
  Рейтинг: 171 Неутрално

  Ялова статия от ялова говоряща тиква.

 100. 100 Профил на lilavoumenkrasiv
  lilavoumenkrasiv
  Рейтинг: 1376 Весело

  До коментар [#98] от "Боян Таксиров":

  Че то сега СГП иска имунитета на Кирето. Лена скача като онодена, Кире каза имунитет не давал.
  Но на тебе искането имунитета на Бойко от Гешев щял да ви вдига рейтинга на едни избори.
  А иначе, Гешев в момента прави услуга на Бойко като му иска имунитета, така само втвърдява позициите в ГЕРБ, защото много от гласувалите за ГЕРБ, не искат коалицията с ПП-ДБ!

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK