Анализи

Възможно е да задействам план "Здравствуйте, братушки", но не по курортите, а и на други позиции.

Предложеният за смяна шеф на Държавна агенция "Разузнаване" Атанас Атанасов в изявление пред медиите

Коментари на часа

Байдън: Путин се опасява да не бъде обкръжен и свален

/ Свят 302
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
До коментар [#279] от "mso011053684": "Чисто от любопитство къде си чел че чиповв за оръжейна и спейс индустрия са на свободна продажба?" А я ти ми покажи къде съм написал, че се продават свободно.
(Виж повече >)

Байдън: Путин се опасява да не бъде обкръжен и свален

/ Свят 302
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
До коментар [#276] от "mso011053684": " Да има ембарго наложено от САЩ но не на Русия , а на Китай и не на чиповв за спейс индустрията, а на такива за комуникационата индустрия..." Глупости! Изобщо не става дума за чиповете за смартфони за Китай. Точно на Русия има наложени от САЩ санкции и забрана да ѝ се продават чипове за космически цели. Лично Рогозин се оплака, че заради американските санкции не могат да правят спътници, защото не им дават такива чипове!!! Дори един българи, се опита да купи такива чипове, уж за БАН, а реално за руснаците, но американците го изработиха и заловиха. Така, че санкциите ѝ разказват играта на Русия, а не глупостите, които беше написал, че не ѝ се отразявали. Не ме занимавай повече с глупостите си!
(Виж повече >)

Байдън: Путин се опасява да не бъде обкръжен и свален

/ Свят 302
antonio_vivaldi antonio_vivaldi / Неутрално
На този етап не виждам особен смисъл от тази среща. Фактът, че продължи по-малко от предвиденото е достатъчно красноречив. И Байдън и Путин не бяха в настроение, защото явно първият се е надявал да убеди Путин да престане или поне да ограничи с агресивната си политика спрямо Европа и Запада като цяло, докато вторият се е надявал да получи някоя отстъпка, но нещата не са се получили. Поради това Байдън беше твърде лаконичен, а Путин беше обхванат от нервна логорея.
(Виж повече >)